کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پشنهاد تاپ
وشمال
100 درصد افزایش سرمایه داره مجمع هم اخر فروردینه
24 تومن تو 9 ماهه سود خواسته که تو 12 ماهه بالای 30 تومن میسازه که 80 درصد تقسیم میکنه حدود 25 تومن
تو بازار توافقی هست که مجوز ورود به بازار دوم فرابوس رو گرفته که بعد افزایس سرمایه میاد بازار دوم فرابوس
قیمت سهم حدود 150 تومنه
سهمی با سود 30 تومنی با افزایش سرمایه 100 درصدی که مجوزش گرفته تو کدال هست قیمتش 150 تومنه ایا اکازیون نیست
با این گزارش مپنا مجددا بازار شوک منفی به آن وارد شد. فقط دعا کنید مپنا را بدون محدودین نوسان و با اصلاحی کامل باز کنند وگرنه اگر قرار باشد مپنا صف فروش میلیونی داشته باشد کل بازار منفی خواهد شد . مخصوصا بمپنا متاسفانه
با سلام و عرض ادب
از آنجا که این مطلب اولین نوشته من در سایت وزین شماست با کسب اجازه از صاحب تاپیک توریل را جهت بررسی و کسب نظر دوستان پیشنهاد میدم.
بنده 2 شنبه وارد سهم شدم. الگوی برگشتی + موج شماری
فردا به احتمال فراوان اکثر سهمهای بازار صف خرید را خواهند دید. خودرویی ها که دست نیافتنی شدند. شبندر هم با صف خرید بسته شد. مپنا هم با حجم سنگین جمع شد. با اتمام تعطیلات روزهای پر رونقی پیش روی بازار خواهد بود
با سلام و عرض ادب
از آنجا که این مطلب اولین نوشته من در سایت وزین شماست با کسب اجازه از صاحب تاپیک توریل را جهت بررسی و کسب نظر دوستان پیشنهاد میدم.
[ATTACH=CONFIG]1337[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]1336[/ATTACH]
با سلام و عرض ادب
[ATTACH=CONFIG]1337[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]1336[/ATTACH]
شاخص 913 واحد منفی، توریل ما مثبت 5. سبد ما مثبت
خدا را شکر
اکثر اندیکاتورها وضعیت خوبی برای آکنتور نشان نمی دهند اما...
بنده منفی فردا را فرصت مسلم خرید میدانم با هدف بدبینانه 1420 و خوشبینانه 1630 طی یک ماه الی 45 روز آتی
پشنهاد خرید وشمال
قیمت مناسب
افزایش سرمایه 100 درصدی تا اخر فروردین
35 سود ساخته تو 12 ماهه که 30 تومن تقسیم میکنه
سرمایگذاری تو شیلات و پرورش خاویار
تاسیس مجتمع فولاد بابل
شناوری پایین
به زودی هم میره بازار فرابوس که با پذیرشش مواقت شده
پیش بینی ها از رقم 500 تومنی سهم تا اخر شهریور هست یعتی 200 درصد بازدهی http://www.tsetmc.com/loader.aspx?Pa...61381741308262
نظر