کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
داسوه
سبحان
وساخت
کماسه
هرکدام تا اخر هفته ایشالله بالای 10 درصد سود میدن فقط اگه خریدید به غیر از دارویی ها که نگه داشتنشون هیچ عیبی نداره بقیه رو به موقع خالی کنید
سجاد محمدی
علاقه مند به دانش اقتصاد
تحلیل گر فاندامنتال بازار سرمایه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
حفارسو یه نگاه بندازید بد نیست.... امروز مقاومت شکست
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
شپلی اصلاح زیادی داشته و به نظر میاد خریدش در محدوده فعلی گزینه مناسبی باشه
حجم معاملات سهم نسبت به گذشته به طور چشم گیری بالا رفته که میتونه نشانه اقبال بازار به این سهم باشه
البته به نفع شرکت هست که هر چه زودتر تحولات بنیادی در شرکت ایجاد کنه و قرار دادها و همکاری جدیدی با
شرکتهای خارجی برای امسال به عمل برسونه ...
همینطور که میبینید سهم در روزهای گذشته از کانال نزولی خارج شده ومقاومتی در 114 تومان پیش رو داره
کف فعلی سهم میتوان محدوده 110 تومان متصور بود ..در صورت عبور پر حجم سهم از محدوده 114 تومان و
تثبیت بالای آن سهم میتونه شروع به صعود کنه ...حد ضرر تثبیت زیر 106 تومان میشه در نظر گرفت
موفق باشید
حفارسو در یابید........به نظرم یه رشد شدیدا شارپ داره
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
احتمال میدم فردا حپترو قفل باشه.....با قدرت خریدار در امروز شاید فردا فرصت خرید داد
نظر