کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شمواد*****************( وام شرکت برای طرح توسعه به مراحل پایانی رسیده و بزودی سهم از کنترل خارج میشه و با توجه به این که سهم زیادی از ان در بازار نیست حرکت صعودی خوبی خواهد داشت با توجه به زمان نزدیک شدن به مجمع سالیانه که هر ساله رشد سهم در چنین مواقعی بوده و با خرید هم اکنون سهم خواب سرمایه ای با توجه به کسانی که مدت زیادی هست سهم را دارند نخواهد داشت )
شمواد*****************( وام شرکت برای طرح توسعه به مراحل پایانی رسیده و بزودی سهم از کنترل خارج میشه و با توجه به این که سهم زیادی از ان در بازار نیست حرکت صعودی خوبی خواهد داشت با توجه به زمان نزدیک شدن به مجمع سالیانه که هر ساله رشد سهم در چنین مواقعی بوده و با خرید هم اکنون سهم خواب سرمایه ای با توجه به کسانی که مدت زیادی هست سهم را دارند نخواهد داشت )
غالبر فقط امروز 8 درصد نوسان داد و هر کسی خرید سود خوبی برد حرید های حقوقی در این سهم شروع شده و با توجه به افت زیادی که امسال داشته گزارش 6 ماهه سهم را امور سهام شرکت گزارش خوبی دانسته است وساپا و ورنا و شمواد هم گزینه های خوبی برای خرید فردا می توانند باشند شمواد هم هر سال حرکت سهم از یکی دو ماه مانده به مجمع شروع میشه و اگر به تایپک تالار گفتمان بورس شمواد سری بزنید یکی از بچه ها عکس خرید و فروش های سهم را زده که حتی مجبوره ی دونه ی دونه سهم را در منفی بدهد و حتی حاضر نیست بیشتر از این سهم به بازار بدهد ولی بالاخره این سهم حرکت صعودی شارپ خود را شروع خواهد کرد
غالبر که از دیروز تا حالا 12 درصد نوسان داده و هم اکنون هم صف خرید خوبی داره که افت سالیانه خودش را جبران کنه شمواد هم در حال صف خرید شدن هست ورنا و وساپا را که دارند مفت بهتون تقدیم میکنند از دست ندهید صعود این دو سهم هم نزدیک هست
من فکر میکنم وملت 10 درصد سود تو این هفته از دلش بیاد بیرون
اکثر نموداراشو نگاه کردم این موضوع را به من القا میکنه
حالا اگه دوستان چک کنن و تایید کنن.خریدام مطمئن تر میشه. چندماهی هست زیرنظرش دارم.دوتا10درصد خوردم.مخ کار تکنیکال کاریه
661مقاومت ناچیز داره ولی 690مقاوت معتبرتریه
تصمیم با شماست
نظر