کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جناب آقای علیرضا سلام
راستش رابخواهید بنده با مدیر مالی این شرکت در ارتباط هستم و این پستهارو بخاطر این میذارم وگرنه منظور دیگه ای ندارم بنا به گفته ی ایشان شرکت دیگه اون شرکت سابق نیست وضعش خیلی خوب شده و از محل تجدید ارزیابی هم افزایش سرمایه 1000 درصدی داره گویا توی گزارشهایی که دادن مخفی کاری کردن احتمالا تو گزارش 6ماهه خیلی چیزها رو رو میکنن
دوست عزیز منظور من از این پستها تنها یاد آوری هست شما برای خرید حتما خودتان هم تحلیل کنید نظر من درمورد این سهم این هست که حالا هیچ خبری هم اگر نباشد با افزایش سرمایه ای که دارد حداقل تا 1500 تومان جادارد ودر کوتاه مدت .
تصمیم نهایی با خودتان هست پرسود باشید.
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
غالبر ************** سهمی که افت زیادی کرده ولی هنوز رشدی نداشته ***** یا زنگی زنگ یا رومی روم *********** ولی افتی که دیگه میخواد یعنی چند بشه ولی اگر روی مدار رشد افتاد نصف افت خودش را هم گین بده تارگت بالایی میگیره
به نظر می رسد توافقی صورت گرفته وامروز اعلام میشه
پیشنهاد خرید وخارزم(خودش بانک و مسکن و نیروگاه داره) خبهمن(که رشدی نکرده و البته بتونید گیر بیارید) یکی از تایری ها
نظر