کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خیلی ها اینو میدونم تو بحث افزایش سرمایه از محل اورده سهامدار عمده تمایل داره سهم تا اونچایی که میتونه بیاد پایین برا جمع اوری حق تقدمای استفاده نشده ولی کسرام ح اینقدر تو کف هست که من 20هزارتا رو 157 خریدم سریع یکی با 20هزارتا رنج قیمت تا 176 برد بالا و نذاشت من خریدام تکمیل بشه همون روزی خریدم چند دقیقه بعدش میتونستم با 10درصد سود بیام بیرون
خیلی ها اینو میدونم تو بحث افزایش سرمایه از محل اورده سهامدار عمده تمایل داره سهم تا اونچایی که میتونه بیاد پایین برا جمع اوری حق تقدمای استفاده نشده ولی کسرام ح اینقدر تو کف هست که من 20هزارتا رو 157 خریدم سریع یکی با 20هزارتا رنج قیمت تا 176 برد بالا و نذاشت من خریدام تکمیل بشه همون روزی خریدم چند دقیقه بعدش میتونستم با 10درصد سود بیام بیرون
استاد تنها بزرگ میشه بفرمایید چند تا بهپاک دارید و چرا خریدید ؟
ثمسکن با سود 418ریالی در قیمت 153تومن خیلی کم ریسک هست.
تازه از مجمع سالیانه اومده 25تومن سود تقسیم کرده.
تو کف حمایتی مهمی قرار داره بعید میدونم دیگه پایینی بلندی داشته باشه.
با خرید پله ای برای سرمایه گذاری میان مدت بد نیست.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
ثمسکن با سود 418ریالی در قیمت 153تومن خیلی کم ریسک هست.
تازه از مجمع سالیانه اومده 25تومن سود تقسیم کرده.
تو کف حمایتی مهمی قرار داره بعید میدونم دیگه پایینی بلندی داشته باشه.
با خرید پله ای برای سرمایه گذاری میان مدت بد نیست.
استاد بزرگ چون به استاد مجید قول دادم تاپیک بهپاک رو بالا نیارم
سوالی دارم از خدمتتون دز ایت نا÷یک
بهپاک رو چگونه ارزیابسی می کنید
نظر