خرید 30.000 سهم فاراک ...
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
که با رنگهای بدیع ؛
و دلفریبش ؛
آن را دوست داشتنی ؛
خیال انگیز ؛
و پر شور ساخته است .
-
-
سرمايه گذاري پتروشيمي اين سهم از 1050 تومانه ساله 83 اومده شده 80 تومن به قوله تكنيكاليستا سهم موج سي هست و به نظر من تمام كرده و شروع به صعود ميكنه شركت داره ساختار ماليشو درست ميكنه معني نداره سهمه سود ده توي اين بازار زير ارزشه اسميش معامله بشه خيلي از سهما از اوج اومدن پايين و دارن ميرن بالا اين هم حركتشو شروع كرده نمونه هاشم زياده گروه بهمن از 900 شد 50 تومن حركت شو شروع كرد الان 230 هست بكام سهم از 1050 ساله 83 اومد شد 60 تومن الان 230 صدرا از 700 شد 50 الان 260 و خيلي از سهامهاي ديگهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
به نظر با توجه به افت محسوس قیمت مس باید سهم های مصرف کننده مس بیشتر بررسی شوند مثل بموتو ، بالبر ، بسوئیچ و .........
دوستانی که به بنیادی این سهام بیشتر مسلط هستند ارائه نظر بفرمایند .فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
سلام
بهترین خرید فردا استراحت و خواب هست تا ظهر
خرید فردا ریسک زیادی دارد چون دوشنبه بازار جهانی داریم و مشخص کننده ادامه روند ریزش یا توقف ریزش و یا بهبود
کلا گروه برق .خودرو .پیمانکاری. ساختمان
نظر
-
در مورد دوستانی که می خواهند بسوییچ بخرند کمی با درایت این کار را انجام دهند ، درست است که سهم بسیار خوب و ارزنده ای است ، اما رشد زیادی داشته و سهامدار عمده از اینجا به بعد تمایلی به رشد ندارد!
هفته آتی ،خودرو و تجهیزات روزهای مثبتی خواهند داشت!
در بین خودروئیها خبهمن با برنامه های که دارد :1-افزایش تولید2-افزایش قیمت محصولات3-تبدیل شدن به یک شرکت هلدینگ و ....
ایران خودرو :افزایش سرمایه و فروش شرکت های زیر مجموعه و ورود شرکتهای زیر مجموعه به فرابورس
سایپا افزایش قیمت محصولات pbe پایین و ورود شرکتهای زیر مجموعه "سایپا کاشان"
گزینه های برای تحلیل و در صورت شرایط مناسب گزینه ای برای خرید می توانند باشند؟
در بین بانکی ها هم پست بانک در دو ماه آتی تکلیف مجمع شرکت مشخص خواهد شد که برگزاری مجمع می تواند آینده شرکت را برای سهامداران شفاف کند.
نظر
-
وصنعت اعلام سود ۴۰ تومانی تا چند روز دیگه نزدیگی مجمع سال مالی ان ۳/۳۰ بوده و شروع رشد ان می باشد
خرینگ اعلام تعدیل مثبت تا چند روز دیگه که هدف ۱۷۰ را براحتی فتع خواهد کرد
بیمه دی افزایش سرمایه پیش روی که هدف ۴۰۰ تومان را قبل از مجمع خواخد دید
فولاد به احتمال خیلی زیاد کل سود را در ۶ ماهه پوشش خواهد داد و فولاد موقعیت خرید خوبی را بوجود اورده است
نظر
-
امروز روز سیمانی هاستوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
-
در اصل توسط mir48 پست شده است View Postمصطفی 70 گرامی سلام
اوضاع دفارا چجوره؟
میشه یه بررسی بکنید
ممنونم
من هنوز باهاش هستم
از نظر من اوضاع بنیادیش همچنان خوبه
دلیلی برای منفی شدنش نمیبینم .
حجم معاملاتشم کم شده ولی من هنوز میمونم با این سهم چون از نظر من پتانسیلای صعود رو دارهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر