کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان يه نظري به شپترو بيندازيد من فكر ميكنم براي خريد فوق العاده است پايينترين پي بر اي و پايينترين قيمت يه نفر اينو ديروز به من پيشنهاد داده بود امروز كاملا تو نخ معاملاتش بودم يه خريداري مدام با قيمتهاش به سهم جو منفي ميداد و همه را جمع ميكرد آخر وقت هم يه رنج منفي زد و سهمو تا 4 منفي كشيد پايين 20500 تا هم گذاشت تو صف فروش به اميد اينكه تعداد زياد بشه اما فقط خودش فروشنده سوري بود درست دقيقه آخر وقتي ديد كسي فروشنده نيست سريع از ترس اينكه سهمشو از دست نده حذفش كرد فقط 500 تا دونه گذاشت تو صف اختلاف قيمت اولين فروشنده با قيمت اين حدود 3 درصده حيف امروز نقد نبودم اگر فردا هم اين بازي را ادامه بده خيلي خوبه از دوستان خواهش ميكنم يه بررسي بكنند ببينيد نظر من درسته يا دارم اشتباه ميكنم چون من فردا تو خريد شپترو تعلل نميكنم فقط ممنون ميشم اگر كسي اطلاعاتي داره بيان كنه اميدوارم اشتباه نكرده باشم
دلیلش چیه؟؟
بعد یه مدتی یه عرضه خوب شد تو این فرابورس!!!
مصطفی جان روز گذشته ناظر بازار حدود 600 هزار سهم رو باطل کرده این طور شنیده میشه که برخی از کاگزاریها به خاطر بازده مناسبی که سهم داد همون روز اقدام به فروش کردن که همین دلیل ابطال بخشی از معاملات از سوی ناظر بازار شده
ليزينگ صنعت و معدن 24 درصد از eps را پوشش داد
سه شنبه, 11 مرداد 1390 ساعت 21:36 | فرستادن به ایمیل
شركت ليزينگ صنعت و معدن در سه ماهه منتهي به 31 خرداد ماه 90 با اختصاص مبلغ 67 ريال سود به ازاي هر سهم معادل 24 درصد از پيش بيني هايش را پوشش داد. سهم دیروز بازکشایی شده و هنوز هم معامله ای انجام نشده
دوستان شبریز و بانک آرین که در پست بالا معرفی شدند صف خرید شدند ولصنم فروس و وسپه هم مناسب خرید می باشند وسپه در مقایسه با وتوشه که سود یکسانی هم تقسیم کردند چیزی کم ندارد ولی تفاوت قیمت انها را ببینید
طبق تحولات اخیر بازار های جهانی به دوستان توصیه میکنم
برای کوتاه مدت از سهمهای پتروشیمی و معدنی و سرمایه گذاری های نفتی و معدنی صنعت کنند
در مقابل خرید سهمهای بانکی وتجهیزاتی را در نظر داشته باشند
عمومتا بازار فردا را با این تغییرات شروع خواهیم کرد
از گروه خودرو و زیر مجموعه ها هم غافل نباشید
نظر