رایان سایپا با پی به ای 9/3 شاید امروز صف خرید شود.
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
-
در اصل توسط Yusef_sbm12 پست شده است View Postلپارس
وتوشه
اخابر
وتوشه : صف خرید شد .
اخابر : با 8.000.000 سهم معامله تا 2.5 درصد مثبت قیمت خورد و قیمت پایانی 1.5 درصد بالا اومد. ( اخابر هنوز اول راهه )زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
که با رنگهای بدیع ؛
و دلفریبش ؛
آن را دوست داشتنی ؛
خیال انگیز ؛
و پر شور ساخته است .
نظر
-
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post- گشايش نمادهاي معاملاتي نوين1 و نوينح1
كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نمادهاي معاملاتي سهام و حق تقدم خريد سهام شركت بيمه نوين (نوين1 و نوينح1)، بزودي در بازار پايه فرابورس ايران گشايش مي يابد. با توجه به اينكه قابليت معامله سهام و حق تقدم مذكور منوط به تعيين كارگزار ناظر در سامانه معاملاتي مي باشد، مقتضي است كارگزاران محترم نسبت به تعيين كارگزار ناظر براي مشتريان خود در نمادهاي مذكور در سامانه معاملاتي، در اسرع وقت اقدام فرمايند. مديريت بازار فرابورس ايران
------------------------
خرید وصنا و وصنعت
از فردا انشاء ا... اين سهم هم وصنايي ديگر خواهد شد .
نظر
-
به نظر میرسد خبرهایی در بنیرو (نیروترانس)باشد حجم معاملات امروز چشم گیربود فکرکنم نگاه به این سهم خالی از لطف نخواهد بود
نظر
-
در اصل توسط ستاره بورس پست شده است View Postبه نظر میرسد خبرهایی در بنیرو (نیروترانس)باشد حجم معاملات امروز چشم گیربود فکرکنم نگاه به این سهم خالی از لطف نخواهد بود
فقط سهامداری می خواهدوبساشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
در اصل توسط احد پست شده است View Postوصنعت رو زير نظر داشته باشيد ما كه امروز خريديم .
من حين معاملات متاسفانه فرصت كم دارم ببخشيد كه با تاخير اعلام مي كنم
در ضمن فردا نصف خبهمن هاي كه پايين خريدم تو صف مي فروشم ...
ولي فكر مي كنم وصنعت 140 رو راحت ببينه .انشاء ا...
نظر
-
در اصل توسط احد پست شده است View Postناشناس جان امروز ما هم با يك قدم عقبتر از شما خفن وصنعت خريديم .
از فردا انشاء ا... اين سهم هم وصنايي ديگر خواهد شد .
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postفروش وصنعت
خرید وتوکاحهیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postیاسر جان بنظرم فردا صفش جمع میشه
ولی من که طرف این سهم نمیرم!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
دوستان سيستم من كدالو باز نمي كنه كسي ميدونه ثباغ چه قدر سودو اعلام كرده با افزايش سرمايه جديدالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
خب مطالب زیز مربوط به سهام نیروترانس با نماد معاملاتی بنیرو می باشد :
خب من نتایج کنکاش در صوتهای مالی این شرکت را برای اطلاع ونظر کارشناسی دوستان اینجا قرار میدم امیدوارم کاربرد داشته باشه:شرکت نیرو ترانس مالکیت 100درصدی شرکت آرمان فردا را دارد این شرکت در صورتهای مالی امسال خود درآمد شرکت آرمان فردا را رقم798ریال برای امسال اعلام نموده است این در حالی است که با مطالعه صورتهای مالی شرکت آرمان فردا مشاهده شد که این شرکت در شش ماهه توانست 1399ریال تحقق کند که این رقم باعث تعدیل یرای شرکت آرمان فردا وسپس نیروترانس خواهد شد.
مطلب دوم:شرکت آرمان فردا مالکیت حدود28 میلیون از سهام شرکت نیروترانس را تا اعلام گزارش شش ماهه خود که همزمان با گزارش شرکت بنیرو بوده است داشته است به بهای تمام شده حدود280تومان که این شرکت توانست کل سهام بنیرو خودرا به شرکت صندوق بازنشستگی وکار افتادگی بانکها به قیمت570تومان به صورت بلوکی واگذار نماید با توجه به مالکیت صددر صدی بنیرو بر این شرکت بنیرو میتواند از این محل هم حدود14تومان تعدیل دهد.
که احتمالا این تعدیل باید در گزارش شش ماهه ویا نه ماهه نیرو ترانس لحاظ شود.
مطلب سوم:با توجه به این که شرکت فروش صادراتی بسیاری دارد افزایش نرخ دلار برای او تاثیر مثبتی دارد.شایان ذکراست دلار را دربودجه حدود 1024تومان درنظرگرفته است.
مطلب چهارم:شرکت از لحاظ فروش در وضعیت مناسبی به سر میبرد که با توجه به ارقام موجود در صورتهای مالی این مهم محسوس است.
به نظر من این طور میتوان پیش بینی کرد که اگر اتفاق غیر مترقبه ای رخ ندهد شرکت میتواند سود92تومانی خود را تا115الی 120تومان تعدیل دهد.
با توجه به سود مناسب این شرکت وچشم انداز آن در مقایسه با سایر شرکتهای حاضر دراین صنعت بخصوص بترانس وبسویچ این شرکت قابلیت وتوان افزایش قیمتی را خواهد داشت .
منتظر نظر کارشناسی دوستان هستم.
تحلبل فوق نظرشخصی است وعاری ازخطا نمی باشد خواهشمنداست بر مبنای این تحلیل تصمیم بر خرید وفروش نگیرید.
نظر
نظر