پیشنهاد خرید

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تصمیم کبری
    Banned
    • Aug 2025
    • 1197

رایان سایپا با پی به ای 9/3 شاید امروز صف خرید شود.

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

حواستون به شدوص هست؟آرومو بي سرو صدا دارن ميخرنش اومديم مام بخريم ديديم فروشنده ها تموم شدن
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

شدوص 3 ماهه 30 درصد پوشش داده واسه همين احتمال ميدم 6 ماهه تعديل بده منتظريم ببينيم فروشنده پيدا ميشه يا نه
        مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• Yusef_sbm12
          كاربر فعال
          • Dec 2011
          • 311

در اصل توسط Yusef_sbm12 پست شده است View Post
          لپارس

وتوشه

اخابر
          لپارس : صف خرید شد.

وتوشه : صف خرید شد .

اخابر : با 8.000.000 سهم معامله تا 2.5 درصد مثبت قیمت خورد و قیمت پایانی 1.5 درصد بالا اومد. ( اخابر هنوز اول راهه )
          زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
          که با رنگهای بدیع ؛
          و دلفریبش ؛

آن را دوست داشتنی ؛
          خیال انگیز ؛
          و پر شور ساخته است .

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

در اصل توسط Yasser پست شده است View Post
            یک پیشنهاد بی شرمانه که همین روزا می تونه یه نوسان 8 درصدی تو یه روز داشته باشه!!
            کب....
            یاسر جان بنظرم فردا صفش جمع میشه
            ولی من که طرف این سهم نمیرم!
            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• احد
              عضو عادی
              • May 2011
              • 28

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
              - گشايش نمادهاي معاملاتي نوين1 و نوينح1
              كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نمادهاي معاملاتي سهام و حق تقدم خريد سهام شركت بيمه نوين (نوين1 و نوينح1)، بزودي در بازار پايه فرابورس ايران گشايش مي يابد. با توجه به اينكه قابليت معامله سهام و حق تقدم مذكور منوط به تعيين كارگزار ناظر در سامانه معاملاتي مي باشد، مقتضي است كارگزاران محترم نسبت به تعيين كارگزار ناظر براي مشتريان خود در نمادهاي مذكور در سامانه معاملاتي، در اسرع وقت اقدام فرمايند. مديريت بازار فرابورس ايران
              ------------------------
              خرید وصنا و وصنعت
              ناشناس جان امروز ما هم با يك قدم عقبتر از شما خفن وصنعت خريديم .
              از فردا انشاء ا... اين سهم هم وصنايي ديگر خواهد شد .

نظر

• احد
                عضو عادی
                • May 2011
                • 28

وصنعت رو زير نظر داشته باشيد ما كه امروز خريديم .
                من حين معاملات متاسفانه فرصت كم دارم ببخشيد كه با تاخير اعلام مي كنم
                در ضمن فردا نصف خبهمن هاي كه پايين خريدم تو صف مي فروشم ...
                ولي فكر مي كنم وصنعت 140 رو راحت ببينه .انشاء ا
                ...

نظر

• ستاره بورس
                  عضو عادی
                  • Aug 2011
                  • 80

به نظر میرسد خبرهایی در بنیرو (نیروترانس)باشد حجم معاملات امروز چشم گیربود فکرکنم نگاه به این سهم خالی از لطف نخواهد بود

نظر

• PASHA
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1294

در اصل توسط ستاره بورس پست شده است View Post
                    به نظر میرسد خبرهایی در بنیرو (نیروترانس)باشد حجم معاملات امروز چشم گیربود فکرکنم نگاه به این سهم خالی از لطف نخواهد بود
                    این سهم شاید بهترین سهم بورس دراین چندساله گذشته باشد :
                    فقط سهامداری می خواهدوبس
                    اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• تصمیم کبری
                      Banned
                      • Aug 2025
                      • 1197

در اصل توسط احد پست شده است View Post
                      وصنعت رو زير نظر داشته باشيد ما كه امروز خريديم .
                      من حين معاملات متاسفانه فرصت كم دارم ببخشيد كه با تاخير اعلام مي كنم
                      در ضمن فردا نصف خبهمن هاي كه پايين خريدم تو صف مي فروشم ...
                      ولي فكر مي كنم وصنعت 140 رو راحت ببينه .انشاء ا
                      ...
                      قبل از انجام این کار، این اطلاعیه را خواندی؟ ( اطلاعيه عرضه عمده سهام شرکت سرمايه گذاري ملي ايران در تاريخ ۱۸/۰۷/۱۳۹۰ )

نظر

• ناشناس
                        کاربر ویژه بورسی
                        • Aug 2025
                        • 1050

در اصل توسط احد پست شده است View Post
                        ناشناس جان امروز ما هم با يك قدم عقبتر از شما خفن وصنعت خريديم .
                        از فردا انشاء ا... اين سهم هم وصنايي ديگر خواهد شد .
                        امیدوارم سود مورد نظرتان را محقق کنید. البته من وصنعت را دیروز به صف خرید فروختم و بلافاصله نیز اعلام کردم.
                        در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
                        فروش وصنعت
                        خرید وتوکاح
                        هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                          یاسر جان بنظرم فردا صفش جمع میشه
                          ولی من که طرف این سهم نمیرم!
                          منم مسلما سهامدارش نخواهم شد اما نکته ای که وجود داره اینه که توی استراتژی های سرمایه گذاری سهم هایی که پی به ای بالاتر از 3 برابر میانگین صنعتشون دارند و اصطلاحا "شتابان" نامیده می شند از این دست نوسان های دفعی به کرات توشون دیده میشه که یکی از اون نوسان ها موقعی بوجود میاد که نزول شدیدشون به پایان برسه. دو نکته وجود داره البته: 1- کوچک بودن سهم که این بنده خدا این شرطو داره و 2- متغیر های کلان که این یکیو در حال حاضر اصلا نداره! باید صبر کرد و دید;;)
                          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• باربد
                            Banned
                            • Aug 2025
                            • 3256

خیلی وقته دیگه پیشنهاد خرید نمیدم
                            اما فکر کنم برای هیچ فروشنده ای فروش یک سهمی که قراره 170 سود بگیره
                            به قیمت تیوریک 3295 توجیه نداشته باشه
                            بله درسته من فردا به باغمیشه های قبلیم حتما باغمیشه جدید اضافه میکنم

نظر

• مات
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 5650

دوستان سيستم من كدالو باز نمي كنه كسي ميدونه ثباغ چه قدر سودو اعلام كرده با افزايش سرمايه جديد
                              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• ستاره بورس
                                عضو عادی
                                • Aug 2011
                                • 80

خب مطالب زیز مربوط به سهام نیروترانس با نماد معاملاتی بنیرو می باشد :
                                خب من نتایج کنکاش در صوتهای مالی این شرکت را برای اطلاع ونظر کارشناسی دوستان اینجا قرار میدم امیدوارم کاربرد داشته باشه:شرکت نیرو ترانس مالکیت 100درصدی شرکت آرمان فردا را دارد این شرکت در صورتهای مالی امسال خود درآمد شرکت آرمان فردا را رقم798ریال برای امسال اعلام نموده است این در حالی است که با مطالعه صورتهای مالی شرکت آرمان فردا مشاهده شد که این شرکت در شش ماهه توانست 1399ریال تحقق کند که این رقم باعث تعدیل یرای شرکت آرمان فردا وسپس نیروترانس خواهد شد.
                                مطلب دوم:شرکت آرمان فردا مالکیت حدود28 میلیون از سهام شرکت نیروترانس را تا اعلام گزارش شش ماهه خود که همزمان با گزارش شرکت بنیرو بوده است داشته است به بهای تمام شده حدود280تومان که این شرکت توانست کل سهام بنیرو خودرا به شرکت صندوق بازنشستگی وکار افتادگی بانکها به قیمت570تومان به صورت بلوکی واگذار نماید با توجه به مالکیت صددر صدی بنیرو بر این شرکت بنیرو میتواند از این محل هم حدود14تومان تعدیل دهد.
                                که احتمالا این تعدیل باید در گزارش شش ماهه ویا نه ماهه نیرو ترانس لحاظ شود.
                                مطلب سوم:با توجه به این که شرکت فروش صادراتی بسیاری دارد افزایش نرخ دلار برای او تاثیر مثبتی دارد.شایان ذکراست دلار را دربودجه حدود 1024تومان درنظرگرفته است.
                                مطلب چهارم:شرکت از لحاظ فروش در وضعیت مناسبی به سر میبرد که با توجه به ارقام موجود در صورتهای مالی این مهم محسوس است.
                                به نظر من این طور میتوان پیش بینی کرد که اگر اتفاق غیر مترقبه ای رخ ندهد شرکت میتواند سود92تومانی خود را تا115الی 120تومان تعدیل دهد.
                                با توجه به سود مناسب این شرکت وچشم انداز آن در مقایسه با سایر شرکتهای حاضر دراین صنعت بخصوص بترانس وبسویچ این شرکت قابلیت وتوان افزایش قیمتی را خواهد داشت .
                                منتظر نظر کارشناسی دوستان هستم.
                                تحلبل فوق نظرشخصی است وعاری ازخطا نمی باشد خواهشمنداست بر مبنای این تحلیل تصمیم بر خرید وفروش نگیرید.

نظر

در حال کار...
                                X