کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
همانطور که اشاره کرده اید با رشد پرتفو وصنعت روی ناو سهم تاثیر مثبت می گذارد .
در مورد وصنا هم خود وصنعت بموقع سهم را بالا می برد ضمن اینکه در سبد وصنا تعداد زیادی بیمه نوین است که امسال این سهم در فرابورس بازگشایی خواهد شد ، البته به احتمال زیاد نه 100 درصد اگر این اتفاق عملیاتی شود غیر عملیاتی خوبی شناسایی می کند البته این یکی از دلایل است که نباید گفته می شد ولی ....
- گشايش نمادهاي معاملاتي نوين1 و نوينح1
كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نمادهاي معاملاتي سهام و حق تقدم خريد سهام شركت بيمه نوين (نوين1 و نوينح1)، بزودي در بازار پايه فرابورس ايران گشايش مي يابد. با توجه به اينكه قابليت معامله سهام و حق تقدم مذكور منوط به تعيين كارگزار ناظر در سامانه معاملاتي مي باشد، مقتضي است كارگزاران محترم نسبت به تعيين كارگزار ناظر براي مشتريان خود در نمادهاي مذكور در سامانه معاملاتي، در اسرع وقت اقدام فرمايند. مديريت بازار فرابورس ايران
------------------------
خرید وصنا و وصنعت
هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.
این هم یک پیشنهادخوب
سهم کوچکی نیست که بشود باآن بازی کرد سهامدار عمده بسیار فعال وخوبی دارد وکم ریسک هم هست .
کمترکسی راسراغ دارم که دراین چندسال گذشته از خریدنش پشیمان شده باشد .
من دیروز خریدم وخبرش هم گفتم .کم اینکه خیلی ها زودترازمن وعده اش راد اده بودند وخریده هم بودند .
تصمیم باخودتان
ابتدا تحقیق و فکر وپرسش وسپس دکمه اینتر
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
سهم کوچکی نیست که بشود باآن بازی کرد سهامدار عمده بسیار فعال وخوبی دارد وکم ریسک هم هست .
من دیروز خریدم وخبرش هم گفتم .کم اینکه خیلی ها زودترازمن وعده اش راد اده بودند وخریده هم بودند .
تصمیم باخودتان
بر خلاف کفرا فکر می کنم توی این سهم رشد خوبی داشته باشیم. در ضمن یه خبر دیگه هم بدم این که سازمان بورس همین سهامدار عمده رو مجبور کرده سهام شناور بعضی از سهماشو افزایش بده و این هم می تونه فرصت خوبی باشه....
تصمیم باخودتان
pashaجان
سهم در مقاومت خود قرار داره اگر 475رو ردکنه وچند روز بالای اون بمونه صعود خوبی خواهد کرد
دو تا حقوقی توش فروشنده هستند
البته امروز بانک رفاه فقط فروخته در عوض یک شخص حقیقی بالای 1% خریدار سهم هست که امروز خرید کرده
با درود
دوستان صحبت از عرضه حق تقدم های استفاده نشده بانک دی بصورت مزایده و به قیمت ۵۰ تومان و با توجه به بدست اوردن کرسی و با توجه به در کف بودن قیمت بانک دی برای خرید مناسب ارزیابی می شود
نظر