کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نظرت عامل اصلی کدام است ؟
فکرمی کنی ریشه کارکجاست ؟
حالا من کاری هم با اینها ندارم .بحثش دراین مورد بسیارطولانی است .
فقط یک خواهش کردیم .آواتارتان را عوض کنید .حالا خودتان می دانید .اگربه نظر اعضای دیگراحترام قائل هستید عوضش کنید واگرهم نیستید .
که بی خیال .
آقا نزن ، ما بی تقصیریم ، فکر کنم اشتباه شده ، آواتار متعلق به جناب ساده ساده س ، شما حقیر رو مورد خطاب قرار دادید ...بنده فقط حاشیه ای بر اظهارات جنابعالی نوشتم ، من هم با شما در مورد آواتار موافقم ، ولی واقعیتها را با ندیدن نمیشود عوض کرد.
کامیاب باشید.
مصطفی خان یعنی یک قشکر دیگه میشه ازش دراورد.وقتی بعد تعدیل اول باز شد 214ریخت تا 206 و بعدش رفت 270 :-/
من روی وصنعت کوتاه مدت و فسرب و دی میانمدت وارد شدم خارزم رو هم بلند مدت دارم. قشکر رو هم بعد 200 درصد سود میدمش بره بقیه سود نوش جون خریدارهای جدید ;;) .
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
مصطفی خان یعنی یک قشکر دیگه میشه ازش دراورد.وقتی بعد تعدیل اول باز شد 214ریخت تا 206 و بعدش رفت 270 :-/
من روی وصنعت کوتاه مدت و فسرب و دی میانمدت وارد شدم خارزم رو هم بلند مدت دارم. قشکر رو هم بعد 200 درصد سود میدمش بره بقیه سود نوش جون خریدارهای جدید ;;) .
امیر جان، قشکر هر 100 سال یبار اتفاق میفته:d
بستگی به قیمت بازگشاییش داره
وصنعتو خیلی خوشم نمیاد چون با وجود همه پتانسیلاش، بازیگر خوب نداره. این صبا تامین هم به صف خرید آلرژی داره ؛ سریعا عرضه میکنه...
فسرب خیلی وسوسه انگیزه;;)
خارزم هم که از نظر سبد گردانی عالی عمل میکنه
خداییش نگام به قنیشا و قشرین که میفته به مظلومیت قشکر ایمان میارم. واقعا بیش از اینا میرزه
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر