در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است
View Post
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postآیا خودروییها بیشتر صادر کننده اند یا وارد کننده؟
اگر صادر کننده باشند، با افزایش نرخ دلار حسابی سود میکنند.
اگر وارد کننده باشند، با افزایش نرخ دلار دچار مشکل میشن.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postسینا جان سایپا خیلی ضرر نخواهد کرد از افزایش ارز اما ایران خودرو زامیاد و بهمن تا حدودی به نسبت های مختلف متضرر میشونددستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postاي دل غافل اين فلامي از دستم پريد...خدايا چقد بزرگي 3 ماه روش كليد بودم ...البته ازون نقد نشونده ها بودا:-?دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postالبته یه نکته در مورد خودروییها رو بگم اونم اینه که خوب شاید خودتون هم فهمیدید زامیاد رو 130 کف محکم داره و اصلا نمیزارن زیر 130 بیاد ایران خودرو هم که مافیاش نمیدونم چی کار میخوان با سهم بکنن (صد رحمت به مافیای صدرا)بهمن که عملا دیگه خودرویی نیست فقط تو گروه خودروییهاست اما درباره ارز هم به کمک برادران چینی مشکل انچنانی نخواهد بود فقط نمیدونم در ازای خرید قطعات از چین باید به دلار پول بدیم یا ....اما خوب گفتم که برادران چینی مشکل ارز را تا حدود زیادی حل خواهند کرد ونکته اخر هم این که خودروییها تا اخر سال قطعا یه رالی صعودی خواهند داشت البته شایدم بیشتر از یه دونه اما خوب اینم بگم مردم بیچاره هم در حل کردن مشکل ارز کمک خواهند کرد چرا به این خاطر که پراید 500 تومان میره روش و طبق معمول مردم هم که مجبورن میخرن دیگه !!هر چی از اون ور قطعات گرون تر بخرن میکشن رو پراید و سمند وپژو همه هم میخرن به عینه ثابت شده حتی من میگم دو خودرو ساز با وجود مشکل ارز امسال رکورد تولید هم خواهند زد میگی نه نگاه کن
موافقم تا حدود زیادی با صحبت هاتون، یه بحثی هم هست اینه که اصولا ما تو ایران اقتصاد رقابتی نداریم! یا انحصار کامله یا انحصار دو جانبه یا حداکثر انحصار چند جانبه! توی خودرو هم که مشخصا این مساله نمود پیدا می کنه. نتیجه این که قیمت رو مشتری تعیین نمی کنه و سیاست های قیمت گذاری از جاهای دیگه اب می خوره و همون طور که گفتی احتمالا با یه رشد قابل توجه قیمت محصولات، ضرر دلار جبران خواهد شد.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postدقیقا ساده جان منم به خاطر همین بی رمقیش بی خیالش شدم اما خوب میدونی که تو بورس همیشه ازسهمی که اصلا ادم فکرش رو نمیکنه سود میکنه و ضرر مبارک سهامداراشمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postاي دل غافل اين فلامي از دستم پريد...خدايا چقد بزرگي 3 ماه روش كليد بودم ...البته ازون نقد نشونده ها بودا:-?وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postآره این سرمایه گذاری صنایع ایران چند هفته ای بود میخریدشمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
نظر