پیشنهاد خرید

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rezi
    عضو عادی
    • Nov 2011
    • 205

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
    ولي يه چيزي رو با اطمينان ميگم اگه غسالم گيرت اومد حتما بخر
    ساده جان ممنون از پیشنهادت. منم پشنهاد میدم اگه گیرت اومد کبافق بخر :))

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

در اصل توسط rezi پست شده است View Post
      ساده جان ممنون از پیشنهادت. منم پشنهاد میدم اگه گیرت اومد کبافق بخر :))
      من كبافق 1200 تومني تو سبدم دارم ولي مطمئنم شما غسالم نداري =))
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• saidiy
        عضو عادی
        • Jul 2011
        • 73

غپينو چه جورياست ساده جان خوبه يا نه؟;)

نظر

• rezi
          عضو عادی
          • Nov 2011
          • 205

من كبافق 1200 تومني تو سبدم دارم ولي مطمئنم شما غسالم نداري =))
          نه ولی تا دلت بخواد قثابت خریدم :)

نظر

• *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

در اصل توسط saidiy پست شده است View Post
            غپينو چه جورياست ساده جان خوبه يا نه؟;)
            ما كي باشيم كه بگيم خوبه يا بده ولي تو اين مقطع نميخان اين سهم بره بالا وگرنه سهم خوبيه;)

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Post
              آیا خودروییها بیشتر صادر کننده اند یا وارد کننده؟
              اگر صادر کننده باشند، با افزایش نرخ دلار حسابی سود میکنند.
              اگر وارد کننده باشند، با افزایش نرخ دلار دچار مشکل میشن.
              سینا جان سایپا خیلی ضرر نخواهد کرد از افزایش ارز اما ایران خودرو زامیاد و بهمن تا حدودی به نسبت های مختلف متضرر میشوند
              إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

اي دل غافل اين فلامي از دستم پريد...خدايا چقد بزرگي 3 ماه روش كليد بودم ...البته ازون نقد نشونده ها بودا:-?

نظر

• roohe-khashen
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 2270

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                  سینا جان سایپا خیلی ضرر نخواهد کرد از افزایش ارز اما ایران خودرو زامیاد و بهمن تا حدودی به نسبت های مختلف متضرر میشوند
                  البته یه نکته در مورد خودروییها رو بگم اونم اینه که خوب شاید خودتون هم فهمیدید زامیاد رو 130 کف محکم داره و اصلا نمیزارن زیر 130 بیاد ایران خودرو هم که مافیاش نمیدونم چی کار میخوان با سهم بکنن (صد رحمت به مافیای صدرا)بهمن که عملا دیگه خودرویی نیست فقط تو گروه خودروییهاست اما درباره ارز هم به کمک برادران چینی مشکل انچنانی نخواهد بود فقط نمیدونم در ازای خرید قطعات از چین باید به دلار پول بدیم یا ....اما خوب گفتم که برادران چینی مشکل ارز را تا حدود زیادی حل خواهند کرد ونکته اخر هم این که خودروییها تا اخر سال قطعا یه رالی صعودی خواهند داشت البته شایدم بیشتر از یه دونه اما خوب اینم بگم مردم بیچاره هم در حل کردن مشکل ارز کمک خواهند کرد چرا به این خاطر که پراید 500 تومان میره روش و طبق معمول مردم هم که مجبورن میخرن دیگه !!هر چی از اون ور قطعات گرون تر بخرن میکشن رو پراید و سمند وپژو همه هم میخرن به عینه ثابت شده حتی من میگم دو خودرو ساز با وجود مشکل ارز امسال رکورد تولید هم خواهند زد میگی نه نگاه کن
                  دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• roohe-khashen
                    عضو فعال
                    • Apr 2011
                    • 2270

اي دل غافل اين فلامي از دستم پريد...خدايا چقد بزرگي 3 ماه روش كليد بودم ...البته ازون نقد نشونده ها بودا:-?
                    دقیقا ساده جان منم به خاطر همین بی رمقیش بی خیالش شدم اما خوب میدونی که تو بورس همیشه ازسهمی که اصلا ادم فکرش رو نمیکنه سود میکنه و ضرر مبارک سهامداراش
                    دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                      البته یه نکته در مورد خودروییها رو بگم اونم اینه که خوب شاید خودتون هم فهمیدید زامیاد رو 130 کف محکم داره و اصلا نمیزارن زیر 130 بیاد ایران خودرو هم که مافیاش نمیدونم چی کار میخوان با سهم بکنن (صد رحمت به مافیای صدرا)بهمن که عملا دیگه خودرویی نیست فقط تو گروه خودروییهاست اما درباره ارز هم به کمک برادران چینی مشکل انچنانی نخواهد بود فقط نمیدونم در ازای خرید قطعات از چین باید به دلار پول بدیم یا ....اما خوب گفتم که برادران چینی مشکل ارز را تا حدود زیادی حل خواهند کرد ونکته اخر هم این که خودروییها تا اخر سال قطعا یه رالی صعودی خواهند داشت البته شایدم بیشتر از یه دونه اما خوب اینم بگم مردم بیچاره هم در حل کردن مشکل ارز کمک خواهند کرد چرا به این خاطر که پراید 500 تومان میره روش و طبق معمول مردم هم که مجبورن میخرن دیگه !!هر چی از اون ور قطعات گرون تر بخرن میکشن رو پراید و سمند وپژو همه هم میخرن به عینه ثابت شده حتی من میگم دو خودرو ساز با وجود مشکل ارز امسال رکورد تولید هم خواهند زد میگی نه نگاه کن
                      به به روح عزیز، یاد قشرینمون بخیر;)
                      موافقم تا حدود زیادی با صحبت هاتون، یه بحثی هم هست اینه که اصولا ما تو ایران اقتصاد رقابتی نداریم! یا انحصار کامله یا انحصار دو جانبه یا حداکثر انحصار چند جانبه! توی خودرو هم که مشخصا این مساله نمود پیدا می کنه. نتیجه این که قیمت رو مشتری تعیین نمی کنه و سیاست های قیمت گذاری از جاهای دیگه اب می خوره و همون طور که گفتی احتمالا با یه رشد قابل توجه قیمت محصولات، ضرر دلار جبران خواهد شد.
                      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• *سامان*
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 4691

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                        دقیقا ساده جان منم به خاطر همین بی رمقیش بی خیالش شدم اما خوب میدونی که تو بورس همیشه ازسهمی که اصلا ادم فکرش رو نمیکنه سود میکنه و ضرر مبارک سهامداراش
                        روح جان دقيقا منم به اين سهماي بي رمق خيلي علاقه دارم مثلا غدشت اين سهم ازون سهماي بي رمقه كه به نظر من يه سود هلو توش خابيده اما بازار ما متاسفانه فقط دنبال سهماي رند بازاره غاذر يادتون مياد چي بود؟كسي نگاش نميكرد اما الان چي...بازار يه موقعي ميفهمه كه ديگه دير شده...من يه سهمي رو ميشناسم كه 5 6 سال پيش يه وام 11 ميليون دلاري از بانك توسعه صادرات گرفته كه با سودش واسش افتاده 14 ميليون دلار و از خرداد 86 هست كه داره ساليانه نزديك 3 ميليارد تومن هزينه مالي يا قسط ميده و چيزي به تسويه حساب اين وام نمونده اصلا هر لحظه احتمال داره بگه اين وامو تسويه كرديم اون موقع بايد بشيني فقط صورتاي مالي اون شركتو ببيني و بعدم انفجار قيمتيشو....اما متاسفم واسه اين بازار كه به قول دوستان صف نشينه

نظر

• مصطفی مصری پور
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 6951

آره این سرمایه گذاری صنایع ایران چند هفته ای بود میخریدش
                          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                            آره این سرمایه گذاری صنایع ایران چند هفته ای بود میخریدش
                            ميدوني مصطفي جان دلم از كجا ميسوزه اين سهمو 3 ماه بود رصد ميكردم چون معامله آنچناني هم روش نميشد خيالم راحت بود كه ميتونم بخرمش هي اينو نگا ميكردم بعد ميومدم رو بازار فلامي يادم ميرفت ولي تو همين هيري ويري 20 تا خريدم بازم خدا رو شكر...در ضمن كارتنم بست مباركه آقا مهران باشه مام همزمان با آقا مهران يه دستي به سهم زديم

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

خچرخش بخريد

نظر

• فری زبل
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 860

غپینو تا کسی حواسش نیست
                                خودم اگه جمع نشه تا 12 رنج میزنم
                                /:.ph34r-smiley.:/

نظر

در حال کار...
                                X