پیشنهاد خرید

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • khademi1350
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 583

ی سهم برای دوستانی که توی صف های خرید بانکی مونده اند

حتاید امروز در صورت بازگشایی موقعیت مناسبی برای خرید داره و از حمایت حقوقی برخوردار می باشد ( تاید واتر خاورمیانه با گزارش های خوب سهم و زیر مجموعه های آن )

نظر

• کارآمد
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 315

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
      اگه طي امروز و فردا از بعضي گروها خارج نشيد مجبور ميشيد بلند مدت سهماتونو نگه داريد...
      سلام لطفا اگه چيزي ميدونيد به منم تو پيام خصوصي بگيد

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

يه عالمه پيام خصوصي در مورد غبشهر اومده يه نكته رو سريع بگم من اين سهمو چهارشنبه فقط به ديد بلند مدت به سبد اضافه كردم....ديد من ديد كوتاه مدت نيست دوستان مواظب باشيد كوتاه مدت توش گير نكنيد
        مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• farhad_p
          عضو فعال
          • Jul 2011
          • 1006

در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Post
          ساده جان ميشه شفاف سازي کنيد کمي :-/:-/
          :-/:-/ با سپاس منهم می خوام بدونم .لطفأ
          گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

نظر

• khademi1350
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 583

دوستانی که نقد هستند از خرید حتاید غافل نشوند سهم با گزارش خوب خود و پیش بینی سود و افزایش نرخ ارز به 1260 باز هم جای تعدیل داره و حمایت حقوقی هم پشت سهم می باشد

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

كم كم دارم به سبد غذاييم اضافه ميكنم
              چون احساس كردم بازار بخاد رو به اين گروه بياره يه چند روزي شروع به اضافه كردن اين گروه كردم....البته خودمو گول نميزنم به خودم بگم ميشه عين قند.....اگه كوتاه مدت جواب داد كه داد و گرنه بلند مدت نگه ميدارم چون حس ميكنم قيمت مواد غذايي بالا ميره اگه الانم نگا كنيد تو بعضي از نمادا داره يه خبرايي ميشه حالا يا موقتي يا يه نوسان تپل من بهش كار ندارم

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

من به دوستان يه نكته اي رو بگم سياست من معرفي سهم نيست تو اين شرايط هيچ پيشنهادي واسه خريد ندارم كسيم به پيشنهاداي امثال من توجه نميكنه .......وقتي يه تكنيكال كار ميگه سهم بايد از اينجا برگرده بيشتر شايد منظورش كوتاه مدت باشه ولي وقتي يه 4 خط نويس مثه من ميگه فلان سهم خوبه قطعا ديدش بلند مدته.....من از موقعي كه بالاس متعادل شد تو 1600 تومن اين سهمو به سبدم اضافه كردم و اصلنم نگاش نميكنم چون بهش مطمئنم اينقد تو سبدم اين سهم مونده كه زمانش از دستم در رفته

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

بعضي از دوستان از سايپا پرسيدن خدمتشون بايد بگم اينم فردا متعادل ميشه ميره پي كارش مگر خبر رانتي چيزي باشه كه ما ازش بي خبريم.....البته اين نكته رو بايد بگم اتفاقات صدرا ميتونه بازارو تحت تاثير قرار بده.....خودم تو اين شرايط بيصبرانه منتظر گزارش صدرام اگه گزارش خوبي داد فبها و گرنه سبد مرتبط با شاخصمو ميفروشم

نظر

• *سامان*
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 4691

بوي كباب تو سخت آژند مياد...نميدونم اين بو بوي سفته بازيه يا قراره بنياد سهم متحول بشه...گزارشش كه بنيادشو تاييد نميكنه اما واسه بلند مدت يه مقدار اضافه كردم

نظر

• farhad_p
                      عضو فعال
                      • Jul 2011
                      • 1006

در اصل توسط farhad_p پست شده است View Post
                      :-/:-/ با سپاس منهم می خوام بدونم .لطفأ
                      تشکر از ساده ي ساده عزیز :x
                      گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

نظر

• sofia
                        عضو عادی
                        • May 2011
                        • 170

;;)میشه برای منهم pm [QUOTEکنید=ساده ي ساده;86986]اگه طي امروز و فردا از بعضي گروها خارج نشيد مجبور ميشيد بلند مدت سهماتونو نگه داريد...[/QUOTE]

نظر

• sofia
                          عضو عادی
                          • May 2011
                          • 170

ممنون

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

دوستان هميشه تو معاملاتتون واقعيتو ببينيد....وقتي يه سهمي با شيب تند رفت بالا و بعد با همون شيب اومد پايين بدونيد سرمايه گذارهاي مختلفي كه تو پله هاي مختلف سوار شدن دارن پياده ميشن.....اين وسط سهم نوسانات چند درصدي ميكنه دوباره يه عده خارج و وارد ميشن....نتيجه اينكه كساوه با اين همه ارزندگي كه داره و ما يه زماني آرزوي داشتن سهمو داشتيم و تو صف خريدش گير كرده بوديم امروز خيلي راحت بهمون 318 تومن تقديم ميكنن يعني تقريبا كل راهي كه رفته بودو برگشت....خب اين ديگه مشخصه حالا حالاها نميشه 400....اينقد اين پايين بالا رفتنا ادامه پيدا ميكنه و هي دامنه نوسان سهمم كمتر ميشه.....تو ريزش اول 8 درصد نوسان داد تو ريزش دوم 6 درصد ريزش سوم 4 درصد و الي آخر.....اين دامنه اينقد كوچيك ميشه تا سهم متعادل ميشه..........اين موضوع تو بيشتر سهما ديده ميشه.......حالا بعضي موقع ها خبري از يه صنعت يا يه سهم خاص به بيرون درز ميكنه كه دوباره احتمال داره كساوه 318 تومني رو بكنه 400 تومن اينو ديگه كسي نميتونه پيشبيني بكنه........تجربه 10 ساله من تو بورس اينو بارها به من ثابت كرده.......خب حالا يه گروهي مثه قند اينجوري ميشه كه از عجايب هست و غير قابل پيشبيني.....من خودم كساوه رو تو سبد دارم ولي مطلقا به كسي پيشنهاد كوتاه مدت نميدم چون ميدونم بالاي آنچناني تو كوتاه مدت نداره

نظر

• oplus
                              عضو عادی
                              • Jul 2011
                              • 252

دوستان هميشه تو معاملاتتون واقعيتو ببينيد....وقتي يه سهمي با شيب تند رفت بالا و بعد با همون شيب اومد پايين بدونيد سرمايه گذارهاي مختلفي كه تو پله هاي مختلف سوار شدن دارن پياده ميشن.....اين وسط سهم نوسانات چند درصدي ميكنه دوباره يه عده خارج و وارد ميشن....نتيجه اينكه كساوه با اين همه ارزندگي كه داره و ما يه زماني آرزوي داشتن سهمو داشتيم و تو صف خريدش گير كرده بوديم امروز خيلي راحت بهمون 318 تومن تقديم ميكنن يعني تقريبا كل راهي كه رفته بودو برگشت....خب اين ديگه مشخصه حالا حالاها نميشه 400....اينقد اين پايين بالا رفتنا ادامه پيدا ميكنه و هي دامنه نوسان سهمم كمتر ميشه.....تو ريزش اول 8 درصد نوسان داد تو ريزش دوم 6 درصد ريزش سوم 4 درصد و الي آخر.....اين دامنه اينقد كوچيك ميشه تا سهم متعادل ميشه..........اين موضوع تو بيشتر سهما ديده ميشه.......حالا بعضي موقع ها خبري از يه صنعت يا يه سهم خاص به بيرون درز ميكنه كه دوباره احتمال داره كساوه 318 تومني رو بكنه 400 تومن اينو ديگه كسي نميتونه پيشبيني بكنه........تجربه 10 ساله من تو بورس اينو بارها به من ثابت كرده.......خب حالا يه گروهي مثه قند اينجوري ميشه كه از عجايب هست و غير قابل پيشبيني.....من خودم كساوه رو تو سبد دارم ولي مطلقا به كسي پيشنهاد كوتاه مدت نميدم چون ميدونم بالاي آنچناني تو كوتاه مدت نداره
                              ساده ی عزیز سهم یه کله که نمیتونه موج صعودش رو کامل کنه،روی 161%برگشت،رو 128 هم حمایت شد
                              [IMG][/IMG]

انشاالله تو حرکت بعدش به هدف اصلی میرسه

نظر

• *سامان*
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 4691

در اصل توسط oplus پست شده است View Post
                                ساده ی عزیز سهم یه کله که نمیتونه موج صعودش رو کامل کنه،روی 161%برگشت،رو 128 هم حمایت شد
                                [IMG][/IMG]

انشاالله تو حرکت بعدش به هدف اصلی میرسه
                                ايكاش يه جوري ميگفتيد منم متوجه ميشدم

حرف شما درسته من بحثم اينه كه هر گردي گردو نيست.....كساوه رفت بالا ولي خب اينقد ديگه نبايد ميومد پايين اينو قبول داريد؟الان نمودار شما ميتونه بگه سهم اصلاحش تموم شده دوباره تو كوتاه مدت ميره 400؟.....اين طبيعيه كه سهم يه مدت بايد در جا بزنه بعد انرژي جمع كنه بره بالا درسته يا اشتباه ميگم؟

نظر

در حال کار...
                                X