پیشنهاد خرید

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مات
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 5650

با اومدن ذوب اهن شايد هفته ديگه ي تحركاتي روي فولادي ها انجام بشه فولاي اگه مقداري ديگه بياد پايين براي خريد خوب ميشه البته خودم ندارمش ولي به شدت روند سهمو دنبال ميكنم
    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• sadegh
      عضو عادی
      • Nov 2011
      • 95

گروه کاشی وسرامیک آماده جهش شده از گروه جا نمونید که دست نیافتنی میشن.....

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

يه جريانهايي تو قثابت داره شكل ميگيره كه سهمو از روند عادي خارج كرده.....اين جريانها جريانهاي قدري هستن ولي حواستونو جمع كنيد يه جايي اين جريانهاي سنگين نقدينگي بايد پياده بشه...اين جريانها در تمام دنيا در كلاس a طبقه بندي ميشن كه بالاترين درجه ريسك در اوراق بهاداره
        مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• *سامان*
          عضو فعال
          • May 2011
          • 4691

بالاخره ياد گرفتم از يه تاپيك تو تاپيك ديگه نقل قول كنم:d

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است
          چیزیکه شایعه شده اینه که اختلاس مرتبط به بانک سرمایه س و دلیل صف فروش اول صبح سهم هم همین بوده...

امیدوارم فقط شایعه بوده باشه و اصلا به تایید رسمی نرسه

نظر

• parham 82
            Banned
            • Sep 2011
            • 259

احتمال برگشتن کاشیها زیاده
            چون پیش بینی 91 کاشیها جالب خواهد بود

نظر

• roohe-khashen
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 2270

اقا شیر هم 21% گران شده یعنی بریم سراغ غپاک !!
              دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

چند نفر از دوستان از گروه كاشي پرسيدن من نظرم اينه
                در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                دوستان هميشه تو معاملاتتون واقعيتو ببينيد....وقتي يه سهمي با شيب تند رفت بالا و بعد با همون شيب اومد پايين بدونيد سرمايه گذارهاي مختلفي كه تو پله هاي مختلف سوار شدن دارن پياده ميشن.....اين وسط سهم نوسانات چند درصدي ميكنه دوباره يه عده خارج و وارد ميشن....نتيجه اينكه كساوه با اين همه ارزندگي كه داره و ما يه زماني آرزوي داشتن سهمو داشتيم و تو صف خريدش گير كرده بوديم امروز خيلي راحت بهمون 318 تومن تقديم ميكنن يعني تقريبا كل راهي كه رفته بودو برگشت....خب اين ديگه مشخصه حالا حالاها نميشه 400....اينقد اين پايين بالا رفتنا ادامه پيدا ميكنه و هي دامنه نوسان سهمم كمتر ميشه.....تو ريزش اول 8 درصد نوسان داد تو ريزش دوم 6 درصد ريزش سوم 4 درصد و الي آخر.....اين دامنه اينقد كوچيك ميشه تا سهم متعادل ميشه..........اين موضوع تو بيشتر سهما ديده ميشه.......حالا بعضي موقع ها خبري از يه صنعت يا يه سهم خاص به بيرون درز ميكنه كه دوباره احتمال داره كساوه 318 تومني رو بكنه 400 تومن اينو ديگه كسي نميتونه پيشبيني بكنه........تجربه 10 ساله من تو بورس اينو بارها به من ثابت كرده.......خب حالا يه گروهي مثه قند اينجوري ميشه كه از عجايب هست و غير قابل پيشبيني.....من خودم كساوه رو تو سبد دارم ولي مطلقا به كسي پيشنهاد كوتاه مدت نميدم چون ميدونم بالاي آنچناني تو كوتاه مدت نداره
                ....البته كحافظو اين وسط جدا ميكنم چون بازيش فرق ميكنه .....باز يه روز صف خريد شد يه سري از دوستان فك ميكنن الان كساوه ميشه 400.....كساوه يه ريزش تا 380 كرد بعد دوباره رفت 409.........از 409 ريخت تا 328 باز يه صعود كرد 355....از 355 ريخت 318 باز صعود ميكنه تا 340......اين روند ادامه پبدا ميكنه تا سهم متعادل ميشه....اين بازيا رو ما زياد ديديم تو بورس...همه مام مطمئنا اينقد حرفه اي نيستيم كه كساوه 318 تومني شكار كنيم ......كهرام بين 130 تا 145 150نوسان ميكنه و بعد متعادل ميشه و به صورت فرسايشي قيمتش مياد پايين....يا كساوه بين 320 تا 340 نوسان ميكنه وبعد فرسايشي ميشه.....مگر اينكه بازار رو اين گروه مجددا زوم كنه كه اون موقع ديگه حرفي واسه گفتن ندارم و ضايع ميشم:(

نظر

• parham 82
                  Banned
                  • Sep 2011
                  • 259

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                  اقا شیر هم 21% گران شده یعنی بریم سراغ غپاک !!
                  روح عزیز لینک خبرو داری ؟

نظر

• 7sin
                    کاربر فعال
                    • Nov 2010
                    • 214

خاذین به زودی متفاوتتر از حال.

نظر

• roohe-khashen
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 2270

در اصل توسط parham 82 پست شده است View Post
                      روح عزیز لینک خبرو داری ؟
                      اره تو بورکس تو تاپیک روی دکه خوندم مثل اینکه یکی از رونامه ها گفته بود اصلا خود خبر رو پیدا کردم:
                      همشهری آنلاین :

معاون بازرگانی داخلی وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به مصوبه اخیر کارگروه تنظیم بازار مبنی بر تعیین نرخ ۶۳۰ تومانی شیر خام در استان تهران به خبرنگار ما گفت:

با توجه به افزایش خودسرانه قیمت شیرخام توسط برخی دامداران، افزایش قیمت لبنیات توسط برخی کارخانههای لبنی و گزارش استانداری تهران، کارگروه تنظیم بازار حداکثر قیمت برای شیر خام با بار میکروبی زیر ۱۰۰هزار را ۶۳۰ تومان تعیین کرد.

محمد علی ضیغمی با بیان اینکه نرخ تعیین شده شیرخام مربوط به استان تهران بوده و قیمت این محصول در سایر استانها کمتر از این میزان است، در مورد تعیین قیمت لبنیات گفت: مقرر شده تا سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان به سرعت، هماهنگی و نظارت لازم را انجام داده و قیمت فراوردههای لبنی را براساس قیمت ۶۳۰ تومانی شیر تعدیل کند.
                      مجید علیداد، مدیرعامل اتحادیههای تعاونی لبنی نیز با اشاره به افزایش ۲۱درصدی نرخ شیر خام به خبرنگار ما گفت: با توجه به این نرخ و سهم ۷۰درصدی شیر خام در قیمت تمام شده لبنیات، درصورت موافقت سازمان حمایت باید نرخ شیر خام نسبت به مهر ماه ۱۴تا۱۵درصد افزایش یافته و دامداران نیز پایبند به عرضه شیر خام به نرخ مصوب ۶۳۰ تومانی به کارخانههای لبنی باشند.
                      دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• امیر2309
                        عضو فعال
                        • Apr 2011
                        • 2127

http://www.tabnak.ir/fa/news/223240/...86%DA%A9%DB%8C
                        در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                        فک کنم اونایی که توی صف خرید 20 میلیونی چند روز پیش بودن، الان فروشنده شدن.

آخه همین الان از یکی از دوستان خبردار شدم یه خبر منفی برای گروه بانکی در راهه
                        www.mahak-charity.org

نظر

• Mousavi
                          عضو عادی
                          • May 2011
                          • 196

در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post
                          با اومدن ذوب اهن شايد هفته ديگه ي تحركاتي روي فولادي ها انجام بشه فولاي اگه مقداري ديگه بياد پايين براي خريد خوب ميشه البته خودم ندارمش ولي به شدت روند سهمو دنبال ميكنم
                          ذوب آهن زیان انباشته داره فک نکنم استقبال خوبی بشه

نظر

• habib1362
                            عضو جدید
                            • Jan 2012
                            • 19

فن اوا رو دريابيد كه ميپره(البته پرواز شروع كرده)

نظر

• SHAMSIAN
                              عضو عادی
                              • Apr 2011
                              • 103

در اصل توسط SHAMSIAN پست شده است View Post
                              جــــــــــام دارو 1933 حق جـــــــــــام دارو 1588!!!
                              جــــــــــــــــا م دارو ...

نظر

• تصمیم کبری
                                Banned
                                • Aug 2025
                                • 1197

سهم آس امروز برای خرید پتروشیمی شیرازه.

نظر

در حال کار...
                                X