از لطف دوستان ممنون
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
-
-
سال نو همگی دوستان پیشاپیش مبارک :x
این همه ترک زبان دیدم یاد یه خاطره بسیار شیرین افتادم...چند ماه پیش تراکتورسازی نمیدونم با کدوم تیم بازی داشت فک کنم پرسپولیش بود که بردش من تو بورکس کلی تبریک گفتم بعد دیدم خیلی از بچه ها به زبان ترکی پیام گذاشته بودن که باورم نمیشد اونام ترک باشن و عدشون اونقد زیاد بود که بعضی از دوستان فکر کرده بودن وارد فروم آذریا شدن ;)
دیگه دیگه ... /:)
yaşasın azerbayjan diyarimiz :x
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postسال نو همگی دوستان پیشاپیش مبارک :x
این همه ترک زبان دیدم یاد یه خاطره بسیار شیرین افتادم...چند ماه پیش تراکتورسازی نمیدونم با کدوم تیم بازی داشت فک کنم پرسپولیش بود که بردش من تو بورکس کلی تبریک گفتم بعد دیدم خیلی از بچه ها به زبان ترکی پیام گذاشته بودن که باورم نمیشد اونام ترک باشن و عدشون اونقد زیاد بود که بعضی از دوستان فکر کرده بودن وارد فروم آذریا شدن ;)
ياشاسين بابك يولداشم
منيم ائليم اذر ائلي اوزوم اذر اوغلويام
اذر اوغلي قورخاخ اولماز دايانمارم گدرم
ستارخانام بابكم نبيم كوراوغلويام
اذربايجان اوغلويام اذربايجان اوغلويام
ياشاسين آذر ائلري
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postسال نو همگی دوستان پیشاپیش مبارک :x
یاشاسین دوسلاریمیزی
امیدوارم در کنار هم سال پر سودی داشته باشیم
همه عزیزان موفق و سلامت باشیدسروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
نظر
-
-
سلام اولسون عزیز اذری لر بایراموز مبارک اولسون
بیر بیراملوخ وریم عزیزلریم کربن شهرک صنعتیده یرالوب کارخانه بنادور اهوازدان اپارالا شهرک صنعتیه ویرن ساتاجاخلار نظریم ۷ایدان حداقل ۲۰۰٪ورجکدر ۱۰٪سبدیز کربن اولسا چوخ یاخشیده
معامله وپترو دا بیرامدان سورا دور اگهیس کمترازبیر ایدان گلر بوسفر حتما انجام اولار
موفق اولاسیز
نظر
-
در اصل توسط عبدالله محمدی پست شده است View Postسلام اولسون عزیز اذری لر بایراموز مبارک اولسون
بیر بیراملوخ وریم عزیزلریم کربن شهرک صنعتیده یرالوب کارخانه بنادور اهوازدان اپارالا شهرک صنعتیه ویرن ساتاجاخلار نظریم ۷ایدان حداقل ۲۰۰٪ورجکدر ۱۰٪سبدیز کربن اولسا چوخ یاخشیده
معامله وپترو دا بیرامدان سورا دور اگهیس کمترازبیر ایدان گلر بوسفر حتما انجام اولار
موفق اولاسیز
حالا با خود سهم کاری ندارم
ولی چون خونه ما حدود 10 کیلومتر همین کارخونه است
دوده اش پدر ما را در آورده
با این که انواع و اقسام فیلتر ها را نصب کردند بازهم عین یه زگیل وسط شهر اهواز چهره شهر را زشت کرده
ممنون از خبر خوبتان
لازم شد کمی مذاکره با کارمند های اونجا داشته باشم :d[COLOR="darkgreen"]بی چیز باش[/COLOR]***ناچیز نباش[/COLOR]
نظر
نظر