پیشنهاد خرید

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sourena
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 1080

یکی از بهترین گزینه های خرید در صورت بازگشایی مناسب کمنگنز است که آینده روشنی دارد
    سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• khademi1350
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 583

حتاید $$$$$$$$$$$$$$$$ ثاژن $$$$$$$$$$$$$$ وبیمه $$$$$$$$$$$ شمواد

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

يه نكته اي رو در مورد البرز بايد بگم.....تو البرز رقابت مديريتي خيلي شديده و حقوقي هاي گردن كلفتي به جون اين سهم افتادن.....ترازنامه 9 ماهه البرز نشون ميده از 20 ميليارد تومن افزايش سرمايه 19 ميلياردو 740 ميليون تومن استفاده شده و فقط 260 ميليون تومنش استفاده نشده كه ميشه تقريبا 2 ميليونو 600 هزار سهم استفاده نشده.....اين تعداد استفاده نشده تعداد كمي هست ولي احتمال داره به خاطر همين تعداد كم هم رقابت مديريتي شكل بگيره چون جمع كردن اين تعداد سهم از تو بازار خيلي سخته چون البرز خشكه خشك شده و مجبورن خيلي قيمت سهمو ببرن بالا.....گفتم كه حواستون به البرز باشه
        مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• mohseni1353
          كاربر فعال
          • Jan 2011
          • 1010

سامان جان سلام ضمن تشکر از معرفی بیمه البرز در خصوص وضعیت 9 ماهه و سال دیگه این سهم هم مطلبی دارید استفاده کنیم با تشکر

نظر

• *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
            سامان جان سلام ضمن تشکر از معرفی بیمه البرز در خصوص وضعیت 9 ماهه و سال دیگه این سهم هم مطلبی دارید استفاده کنیم با تشکر
            بيمه ايها صنعت سود دهي هستن مخصوصا با اين وضعيت تورم.....داشتن البرز تو سبد كاملا مورد تاييده...بيمه دي هم خريداراي قدرتمندي داره ولي در بيمه دي آدمه كثيف زياده....حتي در البرز هم همينطوره.....من توصيم اينه اگه ميخايد بيمه اي بخريد اول البرز بعد آسيا و در نهايت با پذيرش ريسك بيمه دي......نظرم رو البرز از همه مثبت تره چون اگه صف بشه تو صفش زير پاتون علف سبز ميشه مثه كسعدي...دانا بعد از اون كثيف كاري از توجه بازار دور شد و هنوزم مورد بي مهري بازاره....ولي كم كم دانا هم راه ميفته

نظر

• طيب
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 3097

باسلام

بیمه دانا در سال 91بازدهی خیلی بیشتری نسبت به همگروه های خود خواهد داشت ودر حال حاضر بهترین گزینه برای خرید.

تقریبا مشکلات حقوقی در سال آینده حل خواهد شد.این یادگاری اینجا باشه

کچینی میتونه یه بازدهی خیلی خوب داشته باشه ومعاملات روز شنبه برای ادامه روند مهمه ودرصورتیکه شنبه باصف خرید بسته بشه

تا420مشکلی نخو.اهد داشت.

واما اخابر میتونه باتوجه به گزارش خوب و نزدیک شدن مجمع که اردیبهشت ماه خواهد بود موردتوجه قراربگیره

نظر

• fallah
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 692

باسلام

یادمه یکی دو ماه پیش نفت و گاز پارسیان شبریز رو حوالی قیمت 250 هی و هی میخرید و نه میذاشت بالا بره و نه میذاشت پایین بیاد.حالا چند روزیه رو حوالی 400 داره میخره.شاید بازم یه رشد خوب در انتظارشه.شنفت هم همگروهیش گزارش خوبی داد و شپنا نیز همچنین.شبریز یکی از گزینه های رشد هست.

فولاژ نشون داده هر وقت اومده محدوده 300 یه نوسان 7 8 درصدی داده.سهم از هر لحاظ عالیه.

کروی هم همون شرایط شبریز رو داره.تجلی یه زمانی رو 280 290 میخرید و الانم داره رو 250 خوب میخره.

وصنا و فجر هم به قیمتهای خوبی رسیدن ولی حمایت چندانی ندارن.فقط میشه گفت واسه نگهداری شاید جواب بدن.

نظر

• salehiar
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 331

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                  يه نكته اي رو در مورد البرز بايد بگم.....تو البرز رقابت مديريتي خيلي شديده و حقوقي هاي گردن كلفتي به جون اين سهم افتادن.....ترازنامه 9 ماهه البرز نشون ميده از 20 ميليارد تومن افزايش سرمايه 19 ميلياردو 740 ميليون تومن استفاده شده و فقط 260 ميليون تومنش استفاده نشده كه ميشه تقريبا 2 ميليونو 600 هزار سهم استفاده نشده.....اين تعداد استفاده نشده تعداد كمي هست ولي احتمال داره به خاطر همين تعداد كم هم رقابت مديريتي شكل بگيره چون جمع كردن اين تعداد سهم از تو بازار خيلي سخته چون البرز خشكه خشك شده و مجبورن خيلي قيمت سهمو ببرن بالا.....گفتم كه حواستون به البرز باشه
                  سلام.ببخشید!!من دوباره سوال دارم!!اگر میشه چگونگی محاسبه درصد افزایش سرمایه رو از روی مجوز افزایش سرمایه توضیح بدید.با تشکر از شما.:-|

نظر

• *سامان*
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 4691

در اصل توسط salehiar پست شده است View Post
                    سلام.ببخشید!!من دوباره سوال دارم!!اگر میشه چگونگی محاسبه درصد افزایش سرمایه رو از روی مجوز افزایش سرمایه توضیح بدید.با تشکر از شما.:-|
                    وقتي تو مجوز افزايش سرمايه گفته ميشه 50 درصد افزايش سرمايه يعني اينكه شركتي مثل البرز كه 400 ميليون سهم داره ميتونه 50 درصدش يعني 200 ميليون سهم جديد منتشر كنه و تعداد سهامشو به 600 ميليون افزايش بده .....نميدونم منظورتونو درست متوجه شدم يانه

نظر

• naruto
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 1879

پگاه خراسان صادر کننده نمونه استان خراسان رضوي

حالا یه نگاه هم به صورتهای مالی سهم بندازین!
                      اثری از میزان صادرات (و نرخ ارز و رقم تسعیر و تاثیرش در سود شرکت) تو اون نیست و جناب ناظر گرامی بورس هم که انگار نه انگار!
                      یعنی چند میلیون دلار ناقابل صادرات اثری تو سود شرکت نداره؟! :-/
                      از این موارد تا دلتون بخواد تو کدال پیدا میشه
                      متاسفانه کدال شده مرکز ارائه اطلاعات غیر واقعی شرکتهای بورسی و عامل گمراه کردن سهامداران حقیقی:-&

نظر

• *سامان*
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 4691

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
                        پگاه خراسان صادر کننده نمونه استان خراسان رضوي

حالا یه نگاه هم به صورتهای مالی سهم بندازین!
                        اثری از میزان صادرات (و نرخ ارز و رقم تسعیر و تاثیرش در سود شرکت) تو اون نیست و جناب ناظر گرامی بورس هم که انگار نه انگار!
                        یعنی چند میلیون دلار ناقابل صادرات اثری تو سود شرکت نداره؟! :-/
                        از این موارد تا دلتون بخواد تو کدال پیدا میشه
                        متاسفانه کدال شده مرکز ارائه اطلاعات غیر واقعی شرکتهای بورسی و عامل گمراه کردن سهامداران حقیقی:-&
                        فاراكم همينطوره..منابعو مصارف ارزيش بايد تو پيشبيني باشه كه نيست

نظر

• salehiar
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 331

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                          وقتي تو مجوز افزايش سرمايه گفته ميشه 50 درصد افزايش سرمايه يعني اينكه شركتي مثل البرز كه 400 ميليون سهم داره ميتونه 50 درصدش يعني 200 ميليون سهم جديد منتشر كنه و تعداد سهامشو به 600 ميليون افزايش بده .....نميدونم منظورتونو درست متوجه شدم يانه
                          شرمنده.انگار خوب سوالمو نتونستم توضیح بدم.مثلا با خوندن این مجوز افزایش سرمایه و اعداد و ارقامی که توش هست:

من چطور بفهمم که افزایش سرمایه چند درصد هست؟؟

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

نگا كنيد زده 22680000 سهام قابل انتشار....شما ميريد توي نماد ميبينيد تعداد سهام فعلي 162000000 سهم هست....22680000 رو بر 162000000 تقسيم ميكنيد بعد ضربدر 100 ميكنيد ميشه 14 درصد افزايش سرمايه....اكي؟

نظر

• behzad2007
                              عضو عادی
                              • Feb 2011
                              • 78

در اصل توسط salehiar پست شده است View Post
                              شرمنده.انگار خوب سوالمو نتونستمhttp://uploadkon.ir/uploads/c8f0169f...3615b3e57f.png توضیح بدم.مثلا با خوندن این مجوز افزایش سرمایه و اعداد و ارقامی که توش هست:

من چطور بفهمم که افزایش سرمایه چند درصد هست؟؟
                              دوست من شما به این عکس نگاه کن انشا الله مشکلت حل میشه

نظر

• *سامان*
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 4691

در اصل توسط behzad2007 پست شده است View Post
                                دوست من شما به این عکس نگاه کن انشا الله مشکلت حل میشه
                                تو اين مثال بايد 315000 منهاي 210000 بشه كه ميشه 105000...بعد تقسيم بر 210000 ميشه كه ميشه 0.5....بعد ضربدر 100 ميشه كه ميشه 50 درصد

نظر

در حال کار...
                                X