یکی از بهترین گزینه های خرید در صورت بازگشایی مناسب کمنگنز است که آینده روشنی دارد
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
-
يه نكته اي رو در مورد البرز بايد بگم.....تو البرز رقابت مديريتي خيلي شديده و حقوقي هاي گردن كلفتي به جون اين سهم افتادن.....ترازنامه 9 ماهه البرز نشون ميده از 20 ميليارد تومن افزايش سرمايه 19 ميلياردو 740 ميليون تومن استفاده شده و فقط 260 ميليون تومنش استفاده نشده كه ميشه تقريبا 2 ميليونو 600 هزار سهم استفاده نشده.....اين تعداد استفاده نشده تعداد كمي هست ولي احتمال داره به خاطر همين تعداد كم هم رقابت مديريتي شكل بگيره چون جمع كردن اين تعداد سهم از تو بازار خيلي سخته چون البرز خشكه خشك شده و مجبورن خيلي قيمت سهمو ببرن بالا.....گفتم كه حواستون به البرز باشهمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
سامان جان سلام ضمن تشکر از معرفی بیمه البرز در خصوص وضعیت 9 ماهه و سال دیگه این سهم هم مطلبی دارید استفاده کنیم با تشکر
نظر
-
در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Postسامان جان سلام ضمن تشکر از معرفی بیمه البرز در خصوص وضعیت 9 ماهه و سال دیگه این سهم هم مطلبی دارید استفاده کنیم با تشکرمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
باسلام
بیمه دانا در سال 91بازدهی خیلی بیشتری نسبت به همگروه های خود خواهد داشت ودر حال حاضر بهترین گزینه برای خرید.
تقریبا مشکلات حقوقی در سال آینده حل خواهد شد.این یادگاری اینجا باشه
کچینی میتونه یه بازدهی خیلی خوب داشته باشه ومعاملات روز شنبه برای ادامه روند مهمه ودرصورتیکه شنبه باصف خرید بسته بشه
تا420مشکلی نخو.اهد داشت.
واما اخابر میتونه باتوجه به گزارش خوب و نزدیک شدن مجمع که اردیبهشت ماه خواهد بود موردتوجه قراربگیره
نظر
-
باسلام
یادمه یکی دو ماه پیش نفت و گاز پارسیان شبریز رو حوالی قیمت 250 هی و هی میخرید و نه میذاشت بالا بره و نه میذاشت پایین بیاد.حالا چند روزیه رو حوالی 400 داره میخره.شاید بازم یه رشد خوب در انتظارشه.شنفت هم همگروهیش گزارش خوبی داد و شپنا نیز همچنین.شبریز یکی از گزینه های رشد هست.
فولاژ نشون داده هر وقت اومده محدوده 300 یه نوسان 7 8 درصدی داده.سهم از هر لحاظ عالیه.
کروی هم همون شرایط شبریز رو داره.تجلی یه زمانی رو 280 290 میخرید و الانم داره رو 250 خوب میخره.
وصنا و فجر هم به قیمتهای خوبی رسیدن ولی حمایت چندانی ندارن.فقط میشه گفت واسه نگهداری شاید جواب بدن.
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postيه نكته اي رو در مورد البرز بايد بگم.....تو البرز رقابت مديريتي خيلي شديده و حقوقي هاي گردن كلفتي به جون اين سهم افتادن.....ترازنامه 9 ماهه البرز نشون ميده از 20 ميليارد تومن افزايش سرمايه 19 ميلياردو 740 ميليون تومن استفاده شده و فقط 260 ميليون تومنش استفاده نشده كه ميشه تقريبا 2 ميليونو 600 هزار سهم استفاده نشده.....اين تعداد استفاده نشده تعداد كمي هست ولي احتمال داره به خاطر همين تعداد كم هم رقابت مديريتي شكل بگيره چون جمع كردن اين تعداد سهم از تو بازار خيلي سخته چون البرز خشكه خشك شده و مجبورن خيلي قيمت سهمو ببرن بالا.....گفتم كه حواستون به البرز باشه
نظر
-
در اصل توسط salehiar پست شده است View Postسلام.ببخشید!!من دوباره سوال دارم!!اگر میشه چگونگی محاسبه درصد افزایش سرمایه رو از روی مجوز افزایش سرمایه توضیح بدید.با تشکر از شما.:-|مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
پگاه خراسان صادر کننده نمونه استان خراسان رضوي
حالا یه نگاه هم به صورتهای مالی سهم بندازین!
اثری از میزان صادرات (و نرخ ارز و رقم تسعیر و تاثیرش در سود شرکت) تو اون نیست و جناب ناظر گرامی بورس هم که انگار نه انگار!
یعنی چند میلیون دلار ناقابل صادرات اثری تو سود شرکت نداره؟! :-/
از این موارد تا دلتون بخواد تو کدال پیدا میشه
متاسفانه کدال شده مرکز ارائه اطلاعات غیر واقعی شرکتهای بورسی و عامل گمراه کردن سهامداران حقیقی:-&
نظر
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postپگاه خراسان صادر کننده نمونه استان خراسان رضوي
حالا یه نگاه هم به صورتهای مالی سهم بندازین!
اثری از میزان صادرات (و نرخ ارز و رقم تسعیر و تاثیرش در سود شرکت) تو اون نیست و جناب ناظر گرامی بورس هم که انگار نه انگار!
یعنی چند میلیون دلار ناقابل صادرات اثری تو سود شرکت نداره؟! :-/
از این موارد تا دلتون بخواد تو کدال پیدا میشه
متاسفانه کدال شده مرکز ارائه اطلاعات غیر واقعی شرکتهای بورسی و عامل گمراه کردن سهامداران حقیقی:-&مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postوقتي تو مجوز افزايش سرمايه گفته ميشه 50 درصد افزايش سرمايه يعني اينكه شركتي مثل البرز كه 400 ميليون سهم داره ميتونه 50 درصدش يعني 200 ميليون سهم جديد منتشر كنه و تعداد سهامشو به 600 ميليون افزايش بده .....نميدونم منظورتونو درست متوجه شدم يانه
من چطور بفهمم که افزایش سرمایه چند درصد هست؟؟
نظر
-
نگا كنيد زده 22680000 سهام قابل انتشار....شما ميريد توي نماد ميبينيد تعداد سهام فعلي 162000000 سهم هست....22680000 رو بر 162000000 تقسيم ميكنيد بعد ضربدر 100 ميكنيد ميشه 14 درصد افزايش سرمايه....اكي؟مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط salehiar پست شده است View Postشرمنده.انگار خوب سوالمو نتونستمhttp://uploadkon.ir/uploads/c8f0169f...3615b3e57f.png توضیح بدم.مثلا با خوندن این مجوز افزایش سرمایه و اعداد و ارقامی که توش هست:
من چطور بفهمم که افزایش سرمایه چند درصد هست؟؟
نظر
-
نظر