پیشنهاد خرید

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کوثر
    عضو عادی
    • Dec 2011
    • 251

تو این بازار که بیشتر سهم های مهم بسته شدن میمونه فاسمین که اضافه شد
    البته اخابر هم سهم خوب و محکمیه

نظر

• کوثر
      عضو عادی
      • Dec 2011
      • 251

راستی امید رو یادم رفت بخرید که کم کم میره برا 700 یه نگاه به سال پیشش بندازید

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

در مورد خريد وبيمه سوال ميشه خدمتتون عرض كنم كه اين سهم سهم خوبيه و بعضي از دوستان علت خوب بودن اين سهمو پي به اي پايينش ميدونن......اگه شما بخايد پي به اي رو ملاك خريد قرار بديد وصنعت پارسال 40 تومن سود ساخت و قيمتش از 130 تومن بالاتر نرفت و واسه سال 91 هم 26 تومن اعلام كرده كه جا واسه تعديل بالايي داره.....تازه پرتفوي وصنعت كجا و پرتفوي وبيمه كجا.....پس شما كه ميخايد وبيمه بخريد بريد وصنعت بخريد كه هم سوددهي زير مجموعه هاش تضمين شدست و هم ميتونه تعديل بالايي بده.....اما وبيمه پرتفوي جالبي نداره و اخيرا به خاطر سود ده شدن زيرمجموعه هاي غير بورسيش مورد توجه قرار گرفته.....اما يه نكته رو در مورد زيرمجموعه هاي وبيمه بايد بدونيد و اونم اينه كه بازار به ادامه روند سوددهي زيرمجموعه هاش اعتماد نداره و ماهيت زيرمجموعه هاش طوريه كه ميتونن تو هر دوره گزارشاي متفاوتي بدن و اين بازارو دو دل كرده......اوني كه ميخاد رو وبيمه پولشو بزاره به نظر من بره رو وصنعت و بوعلي بزاره چون افق روشن تري دارن......حالا اگه خبر رانتي به بيرون درز كنه يا بازار رو سهم زوم كنه اين ديگه مصداقي واسه صحبتاي من نيست
        مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• roohe-khashen
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 2270

لحظه به لحظه بازی کاشی ها داره جذاب تر میشه و ورود مافیای بازار سهام داره به این گروه شروع میشه کسعدی که رو 290.4 بالای 1 میلیون معامله شده و صف خرید داشت امروز رو 283 البته خیلی کم میفروختند کحافظ که حق بشته شد تعدیل مثبت داشت که اصلا هیچی نمیگم راجبش خوی یواش یواش داره بازی شروع میشه تعدیل های منفی عجیب غریب گزارش های مشکوک معاملات مشکوک و اینها همه یعنی اینکه حقیقی برو بیرون !!اما خوب ما که بیرون نمیریم فقط از تمامی سهمهای کاشی امرز یه اسکرین شات تهیه کردم و یه روزی تمام اسکرین شات ها رو با قیمتهای فعلی میزارم تو سایت فقط این فروشنده ها امیدوارم در روزهای بعدی هم عرضه کننده حداقل حجم مبنا باشند تمامی این پست یک نظر شخصی بود!!!!!
          دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

تعديل مثبته 300 درصدي و سود عملياتي 60 تومني بازار دنبال چيه من نميدونم......بگذريم كه حسابدارش به زور فارغ التحصيل شده

http://codal.ir/Reports/Exports/osiI4HBDTeXMg155kIHw5g%3d%3d.pdf

م
            نتظر گزارش كربن باشيد

نظر

• roohe-khashen
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 2270

چه عجب یه گزارش خوب هم دیدیم متاسفانه حالم از هر چی گزارش هست دیگه داره بعد میشه خیلی شرکتهای ما ترسو هستند احتیاط خوبه اما اینقدر جوان احتیاط رو رعایت کردن هم واقعا حال بهم زن هستش بنده امرزو شمواد خریدم به شما هم پیشنهاد میکنم بخرید

نظر

• roohe-khashen
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 2270

رحمت به گزارش دارویی ها اینقدر که میگفتن اینا بد گزارش میدن بد گزارش میدن باز دمشون گرم!!

نظر

• کیوان
                  ستاره دار (1)
                  • Jun 2011
                  • 5094

دوستان. نحوه گزارشها و پیش بینی ها به نظر من حکایت از یک ماجرا دارد!
                  بدجوری احساس می کنم که بورس میخواد سال بعد بترکونه! یعنی فکر میکنم اسفند میخواهند قیمتها را بسیار پایین (هلو برو تو گلو) آورده و برای انطرف سال یک رالی صعودی بزرگ راه اندازی کنند! اینجا حس ششم و هفتم و هشتمم داره آلارم میده!! باید واسه سفر بزرگمون به اندازه کافی آذوقه جمع کنیم تا سفره را جمع نکردند!!
                  کسی حس و حال منو داره ؟!
                  ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                    تعديل مثبته 300 درصدي و سود عملياتي 60 تومني بازار دنبال چيه من نميدونم......بگذريم كه حسابدارش به زور فارغ التحصيل شده

http://codal.ir/reports/exports/osii4hbdtexmg155kihw5g%3d%3d.pdf

م
                    نتظر گزارش كربن باشيد
                    shit! این که قرار بود واسه بلند مدت روش سرمایه گذاری کنیم! چرا یهو ره صد ساله میخواد بره!!
                    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• سعید راد
                      عضو عادی
                      • Jan 2012
                      • 163

شکربن

م
                      نتظر گزارش كربن باشيد
                      سلام دوست عزیز
                      خبری از گزارش کربن دارید که مثبت یا منفی است. پلوله که عمدا پایین دادند اخه دوباره معامله وپترو به گوش میرسه . دیگه بیشتر از این نمی تونند جلوی سهم را بگیرند چرا که پول زیادی وارد ثنوسا و وساخت شده(صبا هم بشدت فعال شده)

نظر

• *سامان*
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 4691

از كربن خبر نيمه موثق دارم كه تعديلش مثبته تاكيد ميكنم نيمه موثق....بي صبرانه منتظر گزارش كربنم...شنيدم ميخاد سود اعلام كنه ...البته بدجوري پيگيرش هستم تا بتونم خبر موثق گير بيارم اميدوارم تا قبل از اومدن گزارش بتونم خبر دقيق رو بگيرم...اميدوارم

نظر

• مات
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 5650

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                          دوستان. نحوه گزارشها و پیش بینی ها به نظر من حکایت از یک ماجرا دارد!
                          بدجوری احساس می کنم که بورس میخواد سال بعد بترکونه! یعنی فکر میکنم اسفند میخواهند قیمتها را بسیار پایین (هلو برو تو گلو) آورده و برای انطرف سال یک رالی صعودی بزرگ راه اندازی کنند! اینجا حس ششم و هفتم و هشتمم داره آلارم میده!! باید واسه سفر بزرگمون به اندازه کافی آذوقه جمع کنیم تا سفره را جمع نکردند!!
                          کسی حس و حال منو داره ؟!
                          كيوان جان يك سري از سهامها بازيشون از همين ماه شروع ميشه به اون ور سال نميكشه
                          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

م
                            نتظر گزارش كربن باشيد
                            شركت وامي رو كه چند سال پيش گرفته تسويه كرده و چون اين وام وام ارزي بوده 202 ميليون تومن زيان تسعير ارز لحاظ كرده و شما فك كنيد اگه اين وام امسال تسويه نميشد در گزارش 9 ماهه با تعديل سنگين سود مواجه ميشد.....شركت در سال آينده فقط با وامهاي كوتاه مدت سرو كار داره و همه ريالي هست.....مهمترين قرض شركت تسويه شد

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

يه گزارش محتاطانه ديگه و اين بار فولاد مباركه ميتونست 50 تومن اعلام كنه

نظر

• مصطفی مصری پور
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 6951

يه گزارش محتاطانه ديگه و اين بار فولاد مباركه ميتونست 50 تومن اعلام كنه

http://codal.ir/Reports/Exports/Jc6a...9XpQ%3d%3d.pdf
                                دلیل کاهش درآمد حاصل از سرمایه گذاریو اعلام نکرده. با وجود اینکه به میزان22 درصده.

پارسال هم همین بازیو در آورد. در ضمن اینکه حسابهای فولاد هرمزگان به صورت درآمد حاصل از سرمایه گذاری شناسایی میشن و اینکه پارسال فولاد هرمزگانی وجود نداشته. پس چطور این سرفصل باید 22% کاهش داشته باشه؟؟

فولاد در مورد فولاد هرمزگان باید شفاف سازی کنه.
                                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

در حال کار...
                                X