قند تربت جام ( قجام )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ehsandady
    عضو عادی
    • Oct 2013
    • 46

پاسخ : قند تربت جام ( قجام )

در اصل توسط saeidhidari پست شده است View Post
    این چی هست برادر ...
    همین که شما load کردید

نظر

• saeidhidari
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 496

یک پنجم از دارایی ها زمین شرکت فروخته شده است بدون هیچ شفاف سازی و مزایده ایی اون مربوط به کارخانه میخ سازی یزد که هیچ سر فصلی اصلا به این کارخانه اشاره نشده است .... سوال بعدی که در موردش باید توضیح داده شود در مجمع ....

نظر

• saeidhidari
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 496

دوستانمان ابتدا صحبت از کم ابی میکنند بعدش میان کارخانه رو زود تعطیل میکنند مقدار 5 هزاتن چغندر را پاس میدن به قند تربت حیدریه ...... یکی از سوالات مجمع همین باید باشد چرا کارخانه زود تعطیل شده است و 5 هزار تن چقندر بی زیان را به شرکت دیگری پاس دادید ......

نظر

• saeidhidari
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 496

خوشم اومد معاملات این سهم خیلی عالی بود امروز دقیقا براساس تکنیکال و روند الیوت پیش رفت خیلی دوست داشتم موج 3 اکستند شود که بازار و دوستان نذاشتن و خیلی عجله کردن در فروش گزارش امسال برای ما ملاک نبود اما گزارش سال بعد خیلی بهتر از امسال خواهد بود و هدف ما شرکت در مجمع سال 94 بود که خب این پالس صعودی باعث شد بازار این سهم را بشناسد که به نفع ما شد و دوستان جدیدی وارد سهم شدن .....
          نمودار سهم از قیمت 880 برگشته است و انتهای موج3 ما 830 بوده است اما انتهای موج 4 500 تومان است خیلی عالی امروز معامله شد سهم برای معاملات فردا وارد واگرایی مخفی میشود و اشباع فروش باید نم نم بساط رو جمع کنه برای رسیدن به قیمت 1200 تومان همچنان به سهم خود ایمان دارم چون فقط 650 تومان قیستو دارد و شما با پرداخت 560 تومان سه سهم رامیخری در هفته اینده نقدینگی از فروش ثباغ به دستم خواهد رسید که وارد این سهم خواهم کرد ....

نظر

• بنده خدا
            عضو عادی
            • Aug 2014
            • 66

شما نگران نباش کپسول اکسیژن موجود است ........... امیدوارم که حال شما در ارتفاعات پایین خوب باشد ......

استاد سلام
            دیدید بالا خیلی هم خوب نیست
            آهسته وپیوسته بهتر نیست؟
            ان الانسان لفی خسر@};-

نظر

• ehsandady
              عضو عادی
              • Oct 2013
              • 46

سهم چهارشنبه بسته می شود و افزایش نرخ شکر تا باز شدن سهم می اید کسی می تونه تاثیر افزایش شکر با این گزارش را بیان کند؟ یعنی گزارش محتاطانه

نظر

• saeidhidari
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 496

با همین مفروضات امسال که این دوستان در نظر گرفتن نقطه سر به سر این سهم 2100 تومان است و قیمت 2420 که دوستان صحبت ازش میکنند میتونه حداقل 100 تومان سود بسازه ....
                حالا با توجه به گزارش هیت مدیره سهم افزایش میزان تسویه شکر را در برنامه ها داریم و با توجه به این که امسال 5 هزارتن چغندرشون رو به دلایل واهی به قند تربت حیدریه دادن میشه امیدوار بود از سال مالی جدید سهم کاملا متحول خواهد شد
                نکته : این که تسویه شکر برای شرکت اصلا سود نداشته در سال مالی گذشته ......
                1000درصد افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی سهم هم داریم ....... این نکته اصلی سهم خواهد بود که محرک اصلی حرکت سهم خواهد بود .....

تقریبا در مورد تک تک موارد بالا در مجمع صحبت خواهیم کرد ....

نظر

• saeidhidari
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 496

در اصل توسط بنده خدا پست شده است View Post
                  استاد سلام
                  دیدید بالا خیلی هم خوب نیست
                  آهسته وپیوسته بهتر نیست؟
                  تو ارتفاعات بالا ادرنالین زیادی ترشح میشه و اکسیژن و تجهیزات اگر موجود باشه خیلی دلچسب هست
                  اما اهسته و پیوسته هم عالمی دارد برای خودش ما دنبال اهسته و پیوسته بودیم بعضی از دوستان دیر امدند زود هم رفتند امیدواریم که پر سود باشند ....

نظر

• ehsandady
                    عضو عادی
                    • Oct 2013
                    • 46

با همین مفروضات امسال که این دوستان در نظر گرفتن نقطه سر به سر این سهم 2100 تومان است و قیمت 2420 که دوستان صحبت ازش میکنند میتونه حداقل 100 تومان سود بسازه ....
                    حالا با توجه به گزارش هیت مدیره سهم افزایش میزان تسویه شکر را در برنامه ها داریم و با توجه به این که امسال 5 هزارتن چغندرشون رو به دلایل واهی به قند تربت حیدریه دادن میشه امیدوار بود از سال مالی جدید سهم کاملا متحول خواهد شد
                    نکته : این که تسویه شکر برای شرکت اصلا سود نداشته در سال مالی گذشته ......
                    1000درصد افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی سهم هم داریم ....... این نکته اصلی سهم خواهد بود که محرک اصلی حرکت سهم خواهد بود .....

تقریبا در مورد تک تک موارد بالا در مجمع صحبت خواهیم کرد ....
                    جناب اقای حیدری من 2 سوال دارم . اول اینکه در گزارش قیمت شکر 1750 منظور شده چرا شما 2100 را مدنظر می گیرید چون من در کدال گزارش پیش بینی پیدا نکردم دوم اینکه افزایش سرمایه شما می دانید در چه مرحله ای است؟ چون اینجور افزایش سرمایه ها باید یکی دو سال طول بکشد تا بیاید گزارشش داخل کدال . میشه لطف کنید بند 5-5 و 7-7 در گزارش 12 ماهه را توضیح دهید در ضمن دوست عزیز این که شما می گوید قجام 2 سهم قیستو دارد فکر نمی کنم تاثیری روی روند داشته باشد چون اکثر سهام بنیادی پرتوی قوی دارند اما پیشرفت و صعودی نمی کنند . میشه در این مورد لطف کنید نظر کارشناسی تون را بیان کنید . چرا سهمی که خورد خورد رفت بالا یک کله امد پایین ؟چون من بیشتر پرتفوی من است اگر تا چند ماه دیگر به قیمت 1400-1500 برسد می خواهم ریسکم را بالا ببرم و مقدارش را بیشتر کنم . اما اگر همین قیمت باشد و یا پایین بیاییدو... لطف می کنید جواب می دهید

نظر

• saeidhidari
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 496

ببین نکته اول گزارش حسابرسی را نگاه کن ترکیب سهامداران
                      سرمایه گذاری تدبیر هست
                      تو گزارش هیئت مدیره سرمایه گذاری تدبیر نیست
                      شاید اشتباهی باشه شایدم واگذار کرده در بازار دوم به کدهای شخصی
                      کارگزاری که در قیمت 850 رو به پایین فروخت تدبیرگران فردا بوده است احتمالات رو خودت برسی کن
                      این که سهم قجام دو سهم قیستو دارد تاثیر ندارد را بهت عرض میکنم زمانی که قیستو 700 تومان بود بنده و دوستان تعدادی کمی حدود 15000 هزار سهم خریدیم و بالای 2000 تومان فروختیم که ای کاش نمی فروختیم و نگه می داشتیم حالا این قیستو چی هست مگر قیستو قند قهستان دارد که در استانه فروش هست این سهم زیان هست و میخواد رد کنه بره که خیلی برای شرکت موثر است در سود سازی سال های اینده اما به واقع قیستو چی داره قیستو تقسیم سود خیلی کمی دارد چرا چون این سهم دفتر مرکزی خود را در تهران بلوار میرداماد مجوز ساخت گرفته ادارای مسکونی و در حال ساخت هست طبق توجیه افزایش سرمایه در تجدید ارزیابی این سهم 8 میلیارد قیمت گذاشتن این زمین را اما این زمین به مساحت 700 متر اگر اشتباه نکنم 9 طبقه مجوز ساخت گرفته است شما خود دودوتا چهار تا کن ببین چقدر میتونه برای هر سهم سود بسازه این ساختمان در مرحله اسکلت هست فکر کنم اون زمان قبل از افزایش سرمایه حساب کردیم حدود 2000 تومان به ازای هر سهم سود اوری داشت حال هدف ما در مجمع این است که 10 درصدسهم موجود را پیشنهاد فروش بدیم یا زمین کشاورزی در منطقه تربت جام خریداری شودکه ظرفیت جذب چغندر بالاتر رود یا با فروش این مبلغ پول را سپرده کنند در بانک و سود سپرده به عنوان سود غیر عملیاتی محاسبه شود حوالی 80 تا 100 تومان اگر اون سهم فروش رود و در بانک سپرده شود سود غیر عملیاتی فکر میکنم برای سهم شود یا در بازار سهم خرید و فروش کنند .....
                      تقریبا ارزش قیستو برای سهم این گونه است
                      حالا در مورد نرخ شکر این جماعت نرخ شکر را 1770 فکر کنم فروختن در صورت مالی 31-3-93 با همین مفروضات که این ها محاسبه کردن در گزارش سال93-94 اگر نرخ فروش شکر 2100 باشه شرکت سودی نخواهد کرد اگر بالاتر باشد که شرکت به سود می رسد حالا اگر شکر 2420 باشد با همین میزان تولید شکر حوالی 100 تومان سود داریم اگر 2550 باشد 125 تومان سود داریم اگر ظرفیت تسویه شکر بالا رود باز سود شرکت بالاتر می رود ..........
                      اگر گشت پاییزه اوکی شود باز سود بیشتر میشود اگر نوشتار ما را نگاه کرده باشید به دید سهامداری خریدم در قیمت 280 تا 300 تومان و مجمع94 خداوکیلی سهم را هم ما حرکت ندادیم چون بیش از این نمی خواستیم توان مالی وارد سهم کنیم بازار حرکت داد ،نوسان گیران حرکت دادند نمی دانم .....هدف ما صعود قیمت با گزارشات مثبت سهم بود
                      در مورد افزایش سرمایه با یکی از اعضای هیئت مدیره در ارتباط هستم ایشون خودشون پیگیر هست از صورت مالی اصلا اطلاعی ندارند یا این گونه وانمود میکنند اما در مورد افزایش سرمایه هم با حسابرس صحبت کردم و هم با عضو هیئت مدیره هم با قشرین هم با قثابت همه دنبال این موضوع بودن نکته اصلی قسمتی از زمین های شرکت اجاره شرکت هست اگردر صورت مالی هم نگاه کنید اجاره زمین به استان قدس رضوی در حساب های پرداختنی وجود دارد این اجاره 99 ساله هست و یک مقدار مشکلی حسابرسی وجود داشته اما گویا این مشکل برطرف شده است ارزیابی هم شده است و در اخرین مراحل اون طور که به گفته شده است 99 درصد کارهای افزایش سرمایه انجام شده است در مورد این موضوع حتما در مجمع تاکید دارم و باید این موضوع کامل شفاف شود درصد رو هم به من گفته شده است 1000 درصد در مورد زمان دوسال طول کشیدن افزایش سرمایه هم باید عرض کنم از زمان استارت این موضوع تا تایید بورس حداقل 3 ماه و حداکثر 1 سال طول میکشد چرا چون این طرح اگر مثلا در سال 93 تایید شود باید در سال 94 انجام شود وگرنه باید دوباره همه کارها از ابتدا انجام شود ....
                      نمونه اش قند لرستان که تجدید ارزیابی تایید نشد به دلیل این که این طرح در سال 91 تهیه شده بود وباید در سال 92 عملی میشد که اینها مجمع را در سال 93 انجام دادم و بورس گیر نماینده دارایی هم گفت باید 25 درصد مالیات بدید دکتر روستا هم گفت 10 میلیون هزینه میکنم اگر تادیروز 900 درصد بود افزایش سرمایه میکنم 1300 درصد زمین که ارزون نشده گران شده خرجش هم 10 میلیون تومان هست که ارزیاب میاد ارزیابی میکنه 3 ماه بعد هم رو کدال هست این موضوع هم عرض کردم خدمتتون
                      شرکت های بازار توافقی گزارش پیش بینی نمی دهند این قیمت با محاسبه در اورده شده است نسبت به بقیه قندی ها و گزارشات گذشته شرکت ...
                      در مورد قیمت های 1400- 1500 که کی میرسد من نمی تونم احضار نظری بکنم
                      اما شما موارد افزایش سرمایه رو بزار +دارایی قیستو بزار کنار بیا رو ارزش جایگزین شرکت کار کن شرکت های قندی داخل بورس شکر تولید میکنند این هم شکر تولید میکنه شکر اونها فرقی با این میکنه نه اونها داخل بورس هستن این در بازار توافقی هست از لحاظ مقایسه ایی ارزش جایگزین حدودا باید 30 درصد از ارزش بازار قنیشا پایین تر باشه شما اختلافات رو در بیار بررسی کن
                      همین الان شما بخوای یک کارخانه با جذب 1000تن چغندر قند در روز بسازی 100 میلیارد هزینه اش هست قجام 1500 تن در روز جذب دارد باید 150میلیارد هزینه کنی تازه فقط کارخانه این همه زمین هیچی ....
                      نکته دوم این کارخانه با 25 درصد ظرفیت در حال کار هست اگر فقط به جای 25 درصد 40 درصدکار کند تاثیر زیادی در سود شرکت خواهد گذاشت
                      توصیه من این که تمام پست هایی که در این تاپیک من زدم را یکبار مطالعه کن در سایت تالار هم میتونی من را پیدا کنی اونجا دقیق تر می پردازم به این موضوع
                      در کل این سهم برای سهامداری مفید هست ریسک بالایی دارد اما میتونه به قولی جوان رو خوشبخت کنه اگر شما بالا خریدی میتونی تو این قیمت ها میانگین کم کنی خود بنده در قیمت 500 تومان دوباره خریدار سهم هستم حمایتی و رو به بالا خرید میکنم حداقل قیمت این سهم باید تا عید 1300 تا 1400 باشد حالا اگر زود تر رسید که چه بهتر مقدار شناسایی سود میکنیم اگر نشد که صبر میکنیم تا به این قیمت ها برسد چون تا اون موقع شکر تولید شده کاملا مشخص است و میتونی تو صورت مالی قرار بدی و سود را محاسبه کنی
                      اما چیزی که از صورت مالی و گزارش هیت مدیره پیداست سهم در سال اینده کاملا متحول میشه من شک ندارم به سهم بلکه ایمان دارم ....
                      حدود 80 درصد پرتفوی بنده این سهم است به قولی تک سهم شدم بر روی این سهم
                      و قیمت 500 تومان اگر بازار بدهد قیمتی هست که خیلی از دوستان که قبلا در قیمت ها پایین تر ناز میکردن برای خرید همه دندان تیز کردن برای خرید و سهم را ارزش مند می داند
                      شما دوست عزیز خودت برسی کن بعد اقدام به خرید کن خدایی نکرده نوشته های من شما را گمراه نکند
                      در مورد بنده ها هم در اولین فرصت حتما توضیح میدم خدمتتون .....
                      آخرین ویرایش توسط saeidhidari؛ 2014/10/13, 01:09.

نظر

• saeidhidari
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 496

در اصل توسط ehsandady پست شده است View Post
                        جناب اقای حیدری من 2 سوال دارم . اول اینکه در گزارش قیمت شکر 1750 منظور شده چرا شما 2100 را مدنظر می گیرید چون من در کدال گزارش پیش بینی پیدا نکردم دوم اینکه افزایش سرمایه شما می دانید در چه مرحله ای است؟ چون اینجور افزایش سرمایه ها باید یکی دو سال طول بکشد تا بیاید گزارشش داخل کدال . میشه لطف کنید بند 5-5 و 7-7 در گزارش 12 ماهه را توضیح دهید در ضمن دوست عزیز این که شما می گوید قجام 2 سهم قیستو دارد فکر نمی کنم تاثیری روی روند داشته باشد چون اکثر سهام بنیادی پرتوی قوی دارند اما پیشرفت و صعودی نمی کنند . میشه در این مورد لطف کنید نظر کارشناسی تون را بیان کنید . چرا سهمی که خورد خورد رفت بالا یک کله امد پایین ؟چون من بیشتر پرتفوی من است اگر تا چند ماه دیگر به قیمت 1400-1500 برسد می خواهم ریسکم را بالا ببرم و مقدارش را بیشتر کنم . اما اگر همین قیمت باشد و یا پایین بیاییدو... لطف می کنید جواب می دهید
                        بند 5-5 و بند 7-7 را من پیدا نکردم میشه دقیق تر ادرس بدید ....

نظر

• ehsandady
                          عضو عادی
                          • Oct 2013
                          • 46

اطلاعات و صورتهای مالی منتهی به 31/3/1393 تاریخ انتشار 19 مهر

نظر

• saeidhidari
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 496

دوست عزیز اخرین مطلب از پست این وبلاک را هم بخوانید بد نیست ...

نظر

• بنده خدا
                              عضو عادی
                              • Aug 2014
                              • 66

تو ارتفاعات بالا ادرنالین زیادی ترشح میشه و اکسیژن و تجهیزات اگر موجود باشه خیلی دلچسب هست
                              اما اهسته و پیوسته هم عالمی دارد برای خودش ما دنبال اهسته و پیوسته بودیم بعضی از دوستان دیر امدند زود هم رفتند امیدواریم که پر سود باشند ....
                              من به شخصه از ادب ومتانت شما تشکر میکنم
                              ان الانسان لفی خسر@};-

نظر

• saeidhidari
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 496

چیز مهمی نیست حسابهای و طلب های گذشته هست که در دادگاه در حال پیگیری است و ذخیره ان را هم گرفته است .....

نظر

در حال کار...
                                X