شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arminfar
    عضو فعال
    • Mar 2014
    • 479

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

جناب آقای بهزادی عزیز
    با سپاس از اینکه نظر و تحلیل خود را در مناسبترین زمان در سایت اعلام نمودید که این نشان از حرفه ای بودن شماست و جز این توقعی نبود
    با این حساب در صورتی که موج B آغاز شده باشد ، به نظر شما هدف این موج(با احتساب سه موجی بودن موجB) تا محدوده 83600 میباشد
    در صورت امکان ، گروه های پیشرو در این موج را میتوانید معرفی کنید . (جسارت این حقیر را ببخشید)
    ارادتمند آرمین فروهر
    ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• esi_mohammadi
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 1105

متاسفانه جناب بهزادی یک سوم دیتای شاخص کل را در دسترس دارند..
      نمای بلند مدتی از ابتدای سال 71 شمسی

لینک تصویر

و اما در تایم روزانه را من اینجور میبینم

لینک تصویر
      (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
      (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
      (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• ali30
        عضو فعال
        • Aug 2013
        • 1940

لینک تصویر- استاد بهزادی این نمودار (اشتباه موج شماری شما همینجاست)دیتای کم وتحلیل بلند مدت شما/:.nono.:/
        تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• hanny
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 395

جناب بهزادی عزیز سلام صبح بخیر ممنون بابت راهنماییهای خوب و ارزنده شما
          استاد برای شروع شما کدوم سهم پیشنهاد میدین ممنون یا حق :x

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

پاسخ : احتمال شروع روند صعودی بازار از فردا!

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
            شب همه دوستان عزیز بخیر،

حتما می دونید که بر اساس آخرین تحلیلی که داشتم عنوان کرده بودم که بازار در فصل بهار واکنشی ایده ال از خود نشان نخواهد داد و به احتمال قوی حرکت بازار از تابستان رقم خواهد خورد.

دولت روحانی بعد از اینکه نقدینگی را در بورس تا حدودی محبوس کرد و حجم اون رو در چند ماه اخیر کاهش داد تصمیم داشت تا با بهره گیری از ابزار بانکی و بالا بردن سود سپرده ها، مابقی نقدینگی آزاد و یا فراری از بورس رو در بانک ها به تله بیندازد تا بتواند بدون مشکل فاز دوم هدفمندی یارانه ها را در اردیبهشت پیاده کند و با کنترل نقدینگی در جامعه که بخشی از آن در بورس محبوس مانده و بخشی راهی سپرده های جذاب بانکی شده، با فراغ بال هدفمندی را پیاده کند و دغدغه ای از بابت آثار احتمالی تورمی این اجرا، به دلیلی وجود نقدینگی آزاد نداشته باشد.

این نقشه راه تا همین دیروز ملاک عمل دولت بود اما اتفاقاتی که امروز صبح و امروز عصر افتاده است برنامه دولت رو برای کنترل نقدینگی تغییر داده است. اشتباه محاسباتی دولت در استفاده از بانک ها به عنوان نیروی جاذبه پول باعث شد تا در دو سه روز اخیر شاهد خیزش قیمت ارز و دلار در بازار باشیم. به نظر میرسه تعدادی از سفته بازارن در این بازی دست دولت را خوانده اند و به جای راهی شدن به سمت سپرده ها نقدینگی خود را وارد سایر بازارهای موازی کرده اند. این موضوع زنگ خطر را برای دولت به صدا در آورده است. تذکر امروز نمایندگان مجلس به وزیر اقتصاد اگرچه دیرهنگام، اما ظاهرا باعث تغییر رویه سریع و تغییر پلان دولت برای هدفمندی مرحله دوم شده است.

جلسه مهمی که امروز عصر برگزار شده اگرچه در نگاه اول همانند سایر جلسات مکرری است که در ماه های اخیر گذاشته شد و تاثیری بر روند نزولی بازار نداشت، اما در عمق زمین تا آسمان تفاوت دارد. ظاهرا دولت در فرصتی کوتاه برنامه کلی خود را برای تنظیم بازار عوض کرده است و تصمیم به بها دادن به بازار بورس زودتر از موعد قبلی کرده است چراکه جمع بندی سپرده گذاری های ماه های قبل و نقدینگی آزادی که همچنان در بازار موجود مانده است نشان از ناموفق بودن افزایش سود بانکی در جذب حداکثری مخاطب داشته است.

در همین راستا دولت برنامه خود برای حمایت از بازار را که قرار بود در نیمه های تابستان و همزمان با مذاکرات موفق جامه عمل بپوشاند به جلو انداخته است. اهدافی که دولت برای امروز مدون کرده است تکه های پازلی هستند که نشان از صعود بازار دارند:

- کنترل بازنک مرکزی بر سود سپرده ها
            - بررسی سود بانکی در شورای پول و اعتبار
            - حذف برنامه تعیین قیمت ها به صورت دستوری و توجه به عرضه و تقاضا
            - هماهنگی با سازمان بورس جهت خصوصی سازی ها
            - تقویت بورس کالا با ورود نقدینگی در بخش هایی مانند سیمان، پتروشیمی و فولاد
            - توجه به بهای گاز پتروشیمی ها و رفع ابهام از پروسه و فرآیند پالایشگاه ها

به نظر بنده حقیر و بر اساس آنچه همواره گفته ام که در این بازار باید داینامیک باشید و بر اساس داده ها همواره به روز باشید رویکرد در قبال بازار سرمایه همگام با این تغییر مورد ارزیابی قرار میگیره.

تصور می کنم شرایط ریسک پذیری در بازار فراهم شده است. این بدین معنی هست که الزاما معتقد به صعود بازار از فردا نیستیم اما ورود به بازار در این مقطع تصمیمی عاقلانه هست. به جهت تکنیکال هم اگرچه انتظار پرشدن ظرف زمانی دو داشتم اما به نظر میرسه برخورد امروز قیمت با نسبت 23 درصد مقارن با این تعویض رویکرد مسوولین در قبال بورس شده و بر این اساس میشه تصور کرد که موج اصلاحی به پایان رسیده باشه...

بنده تصور می کنم بازار از فرداو شنبه وارد یک رالی صعودی جدید چندماهه خواهد شد که درصورت موفق بودن تدوین توافقنامه شکست سقف های قبلی بازار اصلا دور از دسترس نخواهد بود.

به دوستان قول داده بودم که بر اساس نظر تحلیلی خودم انتهای این اصلاح رو اعلام کنم و تصور می کنم این اصلاح امروز به پایان رسیده است. با این حال بازار همواره مملو از احتمالات گوناگون هست و توصیه اکید من به همه دوستان بررسی شخصی بازار و تصمیم گیری بر اساس نقطه نظر شخصی خودشون هست.

بنده فردا به احتمال 90 درصد با تمام سرمایه وارد بازار خواهم شد حتی اگر مجبور به خرید در سقف قیمتی باشم.

ارادتمند- بهزاد
            درود بر استاد
            پيش بسوي خريد.

نظر

• daryadel120
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 578

رفتیم برای 64 هزار ...
              برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• ebiman
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 2071

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post
                رفتیم برای 64 هزار ...
                84000 منظورتونه؟/.:blinksmiley.:/
                سلام

نظر

• علی نظامی
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 1033

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post
                  رفتیم برای 64 هزار ...
                  agreed!

نظر

• بهزاد بهزادی
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 494

صبح بخیر،

بنده 100 در 100 سهم شدم....

ممکنه بازار باز هم کف بزنه اما احتمال صعود بر اساس تحلیلی که دارم بسیار بالاتره و به نظرم ریسک پذیری تصمیمی درست هست...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• sonami2616
                      Banned
                      • Jan 2014
                      • 269

آقای بهزادی میشه سهم هایی رو که خریدید بگید چیا هستن ؟

نظر

• H.samimi
                        عضو فعال
                        • Jan 2014
                        • 2092

صبح بخیر،

ممکنه بازار باز هم کف بزنه اما احتمال صعود بر اساس تحلیلی که دارم بسیار بالاتره و به نظرم ریسک پذیری تصمیمی درست هست...

ارادتمند- بهزاد
                        راست میگه بگید تا ما هم بریم از خریداتون حمایت کنیم فقط قیمت خرید هم بفرمایید که دیگه عالیه

نظر

• abstract
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 1506

با اين حجم معاملات بازار رمق چنداني نداره
                          والله اعلم

نظر

• تاران
                            عضو فعال
                            • Jan 2012
                            • 958

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post

لینک تصویر

و اما در تایم روزانه را من اینجور میبینم

لینک تصویر
                            میشه بگید دیتاهای قدیمی رو چه حوری باید بدیت بیاریم؟

نظر

• کيانوش
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 6613

صبح بخیر،

ارادتمند- بهزاد
                              دلار 3205تومان شد.
                              اگر دولت دير بجنبه حجم نقدينگي مثل سيل ويرانگر بازار ارز را به نا کجا اباد خواهد برد.
                              بازاري که نزذيک به 600ميليارد تومان حجم معاملاتي داشت شده 130تا 150ميليارد تومان .بازار بورس را ميگم.
                              .................................................. .................................................. ..........
                              بيخود نيست گفته اند چاه نکن بهر کسي اول خودت ...............
                              حالا دولت داره ميفته تو همون تله اي که براي سرمايه گذاران پهن کرده بود.
                              خدا کمکش کنه.چون دولت يعني من و ما
                              انشالله

نظر

• شاهین محلوجی
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 2050

بنظر شاخص هنوز یک پایین دیگه داره !

جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

در حال کار...
                                X