شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Post
    فتحی پور:
    وزارت اقتصاد به داد دماسنج اقتصاد کشور برسد

انتظار ما از وزارت امور اقتصادی و دارایی این است که با افزایش شفافیت در بورس، منطقی کردن سپرده های بانکی به داد دماسنج اقتصاد کشور برسد.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی، نیاز زمان و نقشه راه آینده است که استقلال جمهوری اسلامی و رفاه ملت را تضمین می کند، گفت: انتظار ما از وزارت امور اقتصادی و دارایی این است که با افزایش شفافیت در بورس، منطقی کردن سپرده های بانکی به داد دماسنج اقتصاد کشور برسد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، به نقل از خبرگزاری ایرنا، "ارسلان فتحی پور" در جلسه علنی روز سه شنبه مجلس شورای اسلامی، پس از ارایه گزارش علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی به نمایندگان مردم درباره اقتصاد مقاومتی، به ارایه دیدگاه های کمیسیون اقتصادی در این زمینه پرداخت و گفت: اگر دو دهه پیش منویات رهبر انقلاب درباره بستن چاه های نفت را محقق می کردیم، امروز به اهداف بلند اقتصادی انقلاب اسلامی دست یافته بودیم.

وی راه رسیدن به اقتصاد مقاومتی را خروج از اقتصاد تک محصولی و اتکا به درآمدهای نفتی دانست و اظهار داشت: طی سال های اخیر بر خلاف اصول اولیه اقتصاد عمل کردیم و به جای کاهش هزینه ها و افزایش درآمدها، هزینه ها را افزایش دادیم.

فتحی پور با یادآوری این که تراز تجاری کشور گویای نیازها و استعدادهای ما است، گفت: اگر می خواهیم اقتصاد مقاوم داشته باشیم باید به فکر مشارکت همگانی مردم باشیم.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس، کاهش هزینه های تولید، سرمایه گذاری در بخش تولید، رفع نیازها در داخل، سرمایه گذاری در اقتصاد دانش بنیان، توسعه گردشگری، کاهش خام فروشی محصولات معدنی، اجرای واقعی سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی، کاهش حجم دولت ، کنترل نقدینگی، تسهیل سرمایه گذاری، کمک به واحدهای تولیدی و خروج از رکود و کاهش نرخ سود بانکی را از پیش شرط های رسیدن به اقتصاد مقاومتی عنوان کرد.

وی گفت که کمیسیون اقتصادی مجلس کارگروهی تخصصی برای پیگیری اقتصاد مقاومتی و حذف مقررات زاید تشکیل داده است که این کارگروه جلسات مشترکی نیز با مسوولان ذیربط داشته است.

فتحی پور در پایان به نوسانات بازار بورس اشاره کرد و افزود: بازار سرمایه و شاخص های بورس دماسنج اقتصاد کشور است؛ از وقتی سیاست های اقتصاد مقاومتی ابلاغ شد، انتظار ما این بود بازار سرمایه با رشد شاخص ها رو به رو باشد اما شاهد افت شاخص ها هستیم که دشمنان آن را عدم توفیق دولت ارزیابی می کنند.
    دلار شد 3180تومان
    فردا از 3200تومان رد ميشه و خبرش يواش يواش فضاي مجلس را پر خواهد کرد.
    انوقت فشار به دولت بيشتر ميشه که علت چيست؟
    علت فرار پول از بورس بطرف دلار هست.
    ...........................................
    در 3ماه گذشته روزي بطور متوسط 500ميليارد تومان حجم معاملات بورس بود حالا شده 120ميليارد تومان.
    کي پولها را از بورس فراري داد؟
    /؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

این هم یک خبر مهم به نظر می رسه که صالح آبادی احساس خطر کرده !!!

كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• لولی بربط زن
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 1862

آمریکا و ایران به توافق نهایی نزدیک شدند

الوسط در مقاله‌ای نوشت آمریکا و ایران به توافق نهایی نزدیک شدند.

• تاریخ ثبت: 26 فروردين 1393 ساعت 10:30
        • کد خبر: 17620
        • منبع خبر: باشگاه خبرنگاران
        • نسخه مخصوص چاپ

پایگاه اینترنتی روزنامه الوسط بحرین در مقاله‌ای به قلم "محمد عبدالله محمد" نوشت: زمانی که از وزیر مسول امور خارجه عمان یوسف بن علوی بن عبدالله پرسیدم آیا شواهدی وجود دارد آنگونه که ایرانیها و آمریکائیها می گویند در ماه می آینده شاهد امضای توافق نهایی بین ایرانیها و غرب باشیم تا پرونده هسته ای ایران بسته شود؟ وی گفت ما احساس می کنیم این امر آنگونه که آنها پیش بینی می کنند اتفاق بیفتد و آنها به این مرحله بسیار نزدیک شدند و منافع مشترک بین طرفین چینن توافقی را ایجاب می‌کند.

وی ادامه داد: بنابراین ما تحول بزرگی را در روابط بین الملل پیش رو داریم. شاید این تحول به منافع ناشی از آن و مناطق تاثیر گذاری ایران در جهان یعنی در عراق ، افغانستان ، خلیج فارس ، لبنان ، یمن ، آسیای میانه ، شمال و مرکز آفریقا مربوط می شود. علاوه براین مساله انرژی نیز مطرح است.

به نوشته الوسط، خبرهای رسیده نشان می دهد طرفهای مذاکره کننده نوشتن پیش‌نویس توافق نهایی را آغاز کردند که این توافق به پرونده هسته ای ایران پایان می دهد. توافق نوامبر گذشته روز بیستم ژانویه ۲۰۱۴ را تعیین کرد که مرحله نخست اجرا شود. سپس گفته شد مدت داده شده شش ماه است. به عبارت دیگر روز بیستم ژوئیه آینده زمان رسمی است اما به نظر می رسد آمریکائیها قبل از این تاریخ خواهان تحقق آن هستند.

در پایان این مقاله آمده است مساله توافق نهایی بطور آشکار و شفاف در جریان است. طرفین چنین می گویند و آنانی که میانجیگری می کنند نیز به این امر اعتقاد دارند. نه تنها این ، بلکه سفر اوباما به عربستان سعودی بخشی از این امر بود که مژده نزدیک بودن توافق آمریکا با ایران را داد.
        ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• بهزاد بهزادی
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 494

مهم مهم مهم

سلام دوستان

تا ساعتی دیگر پستی تحلیلی ارسال می کنم که اهمیت بسیار بالایی داره... در حال کنار گذاشتن داده هایی هستم که دقایقی پیش بدستم رسیده...

تاکید می کنم حتما پست امشب رو به دقت مطالعه کنید و البته در نهایت بر اساس نظر شخصی خودتون عمل کنید...

صحبت ها مهم هستند...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• عادل عطایی
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 331

با سلام.
            تصویر فوق نموار لگاریتمی شاخص کل در تایم فریم هفتگی است. همون جور که میبینید شاخص کل پس از شکستن سقف کانال به سطح 61.8 واکنش نشان داده و پس از اون شاهد روند نزولی شاخص بودیم. در حال حاضر شاخص در آستانه برخورد با سقف سابق کانال می باشد که می تواند به عنوان حمایت بسیار قوی عمل کند. بر گشت از این سطح پس از گذشتن از سطح 80800 واحد میتواند به عنوان پایان اصلاح و آغاز موج صعودی جدید تلقی شود. خیلی شیک و مجلسی /.:biggrinsmiley.:/
            اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• بهزاد بهزادی
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 494

احتمال شروع روند صعودی بازار از فردا!

شب همه دوستان عزیز بخیر،

حتما می دونید که بر اساس آخرین تحلیلی که داشتم عنوان کرده بودم که بازار در فصل بهار واکنشی ایده ال از خود نشان نخواهد داد و به احتمال قوی حرکت بازار از تابستان رقم خواهد خورد.

دولت روحانی بعد از اینکه نقدینگی را در بورس تا حدودی محبوس کرد و حجم اون رو در چند ماه اخیر کاهش داد تصمیم داشت تا با بهره گیری از ابزار بانکی و بالا بردن سود سپرده ها، مابقی نقدینگی آزاد و یا فراری از بورس رو در بانک ها به تله بیندازد تا بتواند بدون مشکل فاز دوم هدفمندی یارانه ها را در اردیبهشت پیاده کند و با کنترل نقدینگی در جامعه که بخشی از آن در بورس محبوس مانده و بخشی راهی سپرده های جذاب بانکی شده، با فراغ بال هدفمندی را پیاده کند و دغدغه ای از بابت آثار احتمالی تورمی این اجرا، به دلیلی وجود نقدینگی آزاد نداشته باشد.

این نقشه راه تا همین دیروز ملاک عمل دولت بود اما اتفاقاتی که امروز صبح و امروز عصر افتاده است برنامه دولت رو برای کنترل نقدینگی تغییر داده است. اشتباه محاسباتی دولت در استفاده از بانک ها به عنوان نیروی جاذبه پول باعث شد تا در دو سه روز اخیر شاهد خیزش قیمت ارز و دلار در بازار باشیم. به نظر میرسه تعدادی از سفته بازارن در این بازی دست دولت را خوانده اند و به جای راهی شدن به سمت سپرده ها نقدینگی خود را وارد سایر بازارهای موازی کرده اند. این موضوع زنگ خطر را برای دولت به صدا در آورده است. تذکر امروز نمایندگان مجلس به وزیر اقتصاد اگرچه دیرهنگام، اما ظاهرا باعث تغییر رویه سریع و تغییر پلان دولت برای هدفمندی مرحله دوم شده است.

جلسه مهمی که امروز عصر برگزار شده اگرچه در نگاه اول همانند سایر جلسات مکرری است که در ماه های اخیر گذاشته شد و تاثیری بر روند نزولی بازار نداشت، اما در عمق زمین تا آسمان تفاوت دارد. ظاهرا دولت در فرصتی کوتاه برنامه کلی خود را برای تنظیم بازار عوض کرده است و تصمیم به بها دادن به بازار بورس زودتر از موعد قبلی کرده است چراکه جمع بندی سپرده گذاری های ماه های قبل و نقدینگی آزادی که همچنان در بازار موجود مانده است نشان از ناموفق بودن افزایش سود بانکی در جذب حداکثری مخاطب داشته است.

در همین راستا دولت برنامه خود برای حمایت از بازار را که قرار بود در نیمه های تابستان و همزمان با مذاکرات موفق جامه عمل بپوشاند به جلو انداخته است. اهدافی که دولت برای امروز مدون کرده است تکه های پازلی هستند که نشان از صعود بازار دارند:

- کنترل بازنک مرکزی بر سود سپرده ها
              - بررسی سود بانکی در شورای پول و اعتبار
              - حذف برنامه تعیین قیمت ها به صورت دستوری و توجه به عرضه و تقاضا
              - هماهنگی با سازمان بورس جهت خصوصی سازی ها
              - تقویت بورس کالا با ورود نقدینگی در بخش هایی مانند سیمان، پتروشیمی و فولاد
              - توجه به بهای گاز پتروشیمی ها و رفع ابهام از پروسه و فرآیند پالایشگاه ها

به نظر بنده حقیر و بر اساس آنچه همواره گفته ام که در این بازار باید داینامیک باشید و بر اساس داده ها همواره به روز باشید رویکرد در قبال بازار سرمایه همگام با این تغییر مورد ارزیابی قرار میگیره.

تصور می کنم شرایط ریسک پذیری در بازار فراهم شده است. این بدین معنی هست که الزاما معتقد به صعود بازار از فردا نیستیم اما ورود به بازار در این مقطع تصمیمی عاقلانه هست. به جهت تکنیکال هم اگرچه انتظار پرشدن ظرف زمانی دو داشتم اما به نظر میرسه برخورد امروز قیمت با نسبت 23 درصد مقارن با این تعویض رویکرد مسوولین در قبال بورس شده و بر این اساس میشه تصور کرد که موج اصلاحی به پایان رسیده باشه...

بنده تصور می کنم بازار از فرداو شنبه وارد یک رالی صعودی جدید چندماهه خواهد شد که درصورت موفق بودن تدوین توافقنامه شکست سقف های قبلی بازار اصلا دور از دسترس نخواهد بود.

به دوستان قول داده بودم که بر اساس نظر تحلیلی خودم انتهای این اصلاح رو اعلام کنم و تصور می کنم این اصلاح امروز به پایان رسیده است. با این حال بازار همواره مملو از احتمالات گوناگون هست و توصیه اکید من به همه دوستان بررسی شخصی بازار و تصمیم گیری بر اساس نقطه نظر شخصی خودشون هست.

بنده فردا به احتمال 90 درصد با تمام سرمایه وارد بازار خواهم شد حتی اگر مجبور به خرید در سقف قیمتی باشم.

ارادتمند- بهزاد

نظر

• BETA
                عضو فعال
                • Jan 2013
                • 447

انگار صالح رفتنش حتمی شده…امین
                تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• شاهین محلوجی
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 2050

پاسخ : احتمال شروع روند صعودی بازار از فردا!

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                  شب همه دوستان عزیز بخیر،

بنده تصور می کنم بازار از فرداو شنبه وارد یک رالی صعودی جدید چندماهه خواهد شد که درصورت موفق بودن تدوین توافقنامه شکست سقف های قبلی بازار اصلا دور از دسترس نخواهد بود.

ارادتمند- بهزاد
                  پس بایست منتظر شروع موج B یا 5 شاخص بود ...
                  جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• بهزاد بهزادی
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 494

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
                    پس بایست منتظر شروع موج B یا 5 شاخص بود ...
                    بله... دقیقا....

هرکدام باشه ارزش ورود به بازار رو داره شاهین جان...

تصور می کنم نتیجه مذاکرات 4 هفته دیگر در مورد تدوین موافقتنامه نهایی تعیین می کنه که موج 5 هست یا موج b

ارادتمند- بهزاد

نظر

• ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

با سلام همان طور که آقای روحانی با بازی کلمات سر مردم بی گناه را کلاه گذاشت و دعوت به سرمایه گذاری کرد و بعد گند کار در امد حال هم باید نه با حرف و باد هوا بلکه با حمایت واقعی و تزریق پول باعث رشد قیمتها شود تا اعتماد کم کم برگشت کند اگر در یک کشور اروپای وزیر کشور مردم را دعوت به سرمایه گذاری می کرد از طریق رسانه ملی و بعد مشکلی برای سرمایه مردم پیش می امد آن وزیر اول استعفا و بعد خودکشی می کرد ما نه خودکشی را می خواهیم و نه استعفا بلکه می خواهیم اول معذرت خواهی کنند و بعد حمایت واقعی صورت گیرد تا مردم بتواند اصل پول خود را دریافت کنند مارا به خیر تو امید نیست شر مرسان و در پایان هم خیلی خوشحال هستم به این دولت راه ندادم بازم دم آقای ولایت گرم !!! با تشکر
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• smrh
                        عضو جدید
                        • Mar 2013
                        • 19

سلام

آقای دکتر بهزادی شب عالی متعالی

به فرمایش جناب محلوجی به احتمال زیاد استارت موج B زده خواهد شد و جنابعالی هم که فرمودید از فردا با تمام قوا خریدار هستید. معمولا هدف موج B کدام نسبت فیبو از موج A خواهد بود؟ طبق آموزه های کتاب آقای پریچر( صفحه 143) 23.6 موج A در قالب موج B اصلاح میشه. و آیا اصلا به نظر شما امکان این وجود داره که کلا موج 4 تموم شده بدونیم ؟

با تشکر

ارادتمند- محمدرضا

نظر

• ha110
                          عضو عادی
                          • Dec 2013
                          • 80

به دوستان قول داده بودم که بر اساس نظر تحلیلی خودم انتهای این اصلاح رو اعلام کنم و تصور می کنم این اصلاح امروز به پایان رسیده است. با این حال بازار همواره مملو از احتمالات گوناگون هست و توصیه اکید من به همه دوستان بررسی شخصی بازار و تصمیم گیری بر اساس نقطه نظر شخصی خودشون هست.
                          بنده فردا به احتمال 90 درصد با تمام سرمایه وارد بازار خواهم شد حتی اگر مجبور به خرید در سقف قیمتی باشم.

سلام آقای بهزادی با تشکر فراوان از تحلیلها و مطالب ارزشمندی که ارائه می فرمائید لطف میکنید سهم های پیشنهادی وشارپی را معرفی کنید

نظر

• smrh
                            عضو جدید
                            • Mar 2013
                            • 19

دکتر جان بنده دلار و سکه داخل رو هم اینطور دیدم درست و غلطش رو بفرمایید ممنون میشم.

نظر

• mass0ood
                              عضو فعال
                              • Jan 2014
                              • 429

در اصل توسط mass0ood پست شده است View Post
                              دوستان شاخص باز! شاخص رو از این منظر هم یه نگاهی بندازید! ;)

شاخص در کانال نزولی قرار داره. البته روند و مومنتوم هم هنوز منفی هستن!!!
                              خطوط عمودی قرمز رنگ، خطوط دوره ایِ کف قیمتی هستند که نشون می ده فردا یا پس فردا شاخص مثبتی داریم (علاوه بر سیگنال های برگشتی که دوستان دیگه داده بودن)
                              از طرفی، نمودار به خط روند دینامیک 144 روزه برخورد کرده و احتمال واکنش نشون دادن به این خط زیاده.

و خلاصه اینکه به قول جناب اکبری احتمال درستی تحلیل ها بسیار کم شده و بازار بیشتر هیجانیست تا منطقی! پس منطقی ترین تحلیل تکنیکال در این برهه، فقط و فقط تحلیل روند کلی و مومنتوم قیمت است و اندیکاتورها پاسخگو نیستن!

با اجازه جناب بهزادی و دیگر دوستان

ضمن تایید تحلیل جدید جناب آقای بهزادی مبنی بر داینامیک بودن در بازار،
                              همونطور که مشاهده می کنید، شاخص، واکنش خوبی به کف کانال نشون داد. از اساتید محترم می خوام که این موج شماری رو مورد بررسی قرار بدن.

به نظر من موج 5 از 5 از موج a از اصلاحی abc شروع شده و احتمالاً اگر این موج صعودیِ پیشِ رو به سقف کانال نرسه و برگرده، با برخورد به کف کانال
                              موج 5 رو تکمیل می کنه و موج b (از موج اصلاحی) شروع خواهد شد که شاخص رو تا 82000 - 83000 بالا می بره و سپس موج نزولی بعدی (موج c از abc) شروع می شه
                              که شاخص رو به مدت تقریباً 2 ماه مجدداً نزولی می کنه و تا 63000 می رسونه و سپس موج 5 از 5 بزرگ شکل می گیره.

البته این تحلیل قبل از تحلیل آخر جناب بهزادی بود و ممکن هست بازار جور دیگه ای رفتار کنه و یا حتی تارگت زمانی عوض بشه. اما فعلاً من تونستم به این تحلیل برسم!

با تشکر از همگی

نظر

• alirezasa
                                عضو فعال
                                • Jun 2012
                                • 508

اگر روند مثبت تا دوشنبه ادامه داشتنه باشه
                                فرصت خرید ایجاد شده

نظر

در حال کار...
                                X