شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • anahita
    عضو فعال
    • Jan 2013
    • 769

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
    دلار حدود 100تومان ريخت حالا شنبه با صف خريد خودروايها کل بازار سبز ميشه تا شاخص از مقاومت عبور کنه.
    هفته پيش حجم نقدينگي بورس از متوسط 130ميليارد تومان خودش را به بالاي 150ميليارد تومان رساند احتمالا هفته اتي حجم نقدينگي به بالاي 200ميليارد تومان برسه و شاخص روندي صعودي بگيره.
    .................................................. ...................
    احتمالا هفته اتي
    خودروايها
    مپنا و تجهيزات و مهندسي
    پالايشگاهيها
    پتروها
    ......
    سبز بشند حسابي.
    دلار محکوم به نزوله ، همونطور که ریزش 3 ماه اخیر ترس تو دل سهامدارا گذاشت و خرید رو کمی سخت کرد (که خوشبختانه داره کم کم بر طرف میشه) ، ریزش دلار هم همین اثر رو روی عوام مردم گذاشته و دیگه با کمی بالا رفتن مردم هجوم نمیارن . دلار محکوم به قیمت 2800-3000 تومن هست .
    *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• ali30
      عضو فعال
      • Aug 2013
      • 1940

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
      دلار محکوم به نزوله ، همونطور که ریزش 3 ماه اخیر ترس تو دل سهامدارا گذاشت و خرید رو کمی سخت کرد (که خوشبختانه داره کم کم بر طرف میشه) ، ریزش دلار هم همین اثر رو روی عوام مردم گذاشته و دیگه با کمی بالا رفتن مردم هجوم نمیارن . دلار محکوم به قیمت 2800-3000 تومن هست .
      سلام دوست من چرا نمیگی 2500-2700 من معتقدبه این قیمتها در آینده نزدیک هستم.................
      تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• masoud ramezani
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 587

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
        درود بر شما؛

تمام تئوری های علمی اساسش بر وجود شک نسبت به وقوع بنا شده پس در بحث های علمی قطعی نظر دادن خیلی معتبر نیست. البته ذکر احتمالات و نظرات شخصی کاملا منطقیه مثل همون دو سور بعدی که ذکر کردید :)
        ببخشید، پارازیتی بود میان بحث دوستان;;)
        سید جان سلام کم پیدایی....طبق معمول همیشه بازم ما سوال داریم
        سید هفته آینده بازار رو چی جوری میبینی رو چه گروهی مثبتی
        آخرین ویرایش توسط masoud ramezani؛ 2014/04/24, 14:37.

نظر

• farbod 77
          عضو فعال
          • Feb 2014
          • 332

در اصل توسط immortal44 پست شده است View Post
          از این بابت که شاخص از 76400 بر میگرده که شکی نیست، و احتمالا تا 71000 نزولی باشه ، و اگر بعد از این بخواد الگوهای قبلی رو تکرار کنه ، احتمال شاخص 64000 دور از انتظار نیست دوستان
          ​همه چیز مهیا است که روند شاخص صعودی باشد دلیلی برای افت وجود ندارد اگر نقد هستید هنوز برای خرید دیر نشده است

نظر

• anahita
            عضو فعال
            • Jan 2013
            • 769

اینم از خبر مثبت برای پرواز خودرویی که داشت کمی شاخص رو کمی اذیت میکرد
            نعمت زاده: ارز مورد نیاز صنعت خودرو از امروز به صورت مبادله ای تامین می شود

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: کل نیاز ارزی بخش صنعت خودرو اعم از خودروهای سبک و سنگین از روز جاری(پنجشنبه) به صورت مبادله ای توسط بانک مرکزی تامین خواهد شد.

به گزارش پاسارگاد تحلیل به نقل از ایرنا :وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: در رابطه با عوامل ایجاد رکود چندین مساله جدی وجود دارد که یکی از این مسائل تامین مواد اولیه و قطعات است که خود به خود هم نیاز به ارز و هم نیاز به افزایش سرمایه در گردش در این بخش دارد.

وی با اشاره به تغییراتی که در طول چند سال اخیر در رابطه با تورم و نرخ ارز شاهد بودیم، گفت: در جلسه ای که با حضور معاون اول رییس جمهوری برگزار شد، راهکارهای مختلف تامین منابع در این بخش مورد بررسی قرار گرفت و به این جمع بندی رسیدیم که بانک مرکزی با توجه به افزایش درآمد حاصل از فروش نفت از اواخر سال گذشته به این طرف می تواند بخش اعظم ارز مورد نیاز صنعت را به صورت مبادله ای تامین کند.

وی افزود: آنچه امروز نهایی شد این است که از امروز ارز صنایع خودروسازی که در سال گذشته از طریق ارز متقاضی و بازار آن تامین می شد از امروز و در نهایت از روز شنبه کل نیاز ارزی صنعت خودرو اعم از خودروهای سبک و سنگین به صورت مبادله ای توسط بانک مرکزی تامین خواهد شد.

نعمت زاده تصریح کرد: ما از همین جا با تماس تلفنی به خودروسازان عمده اعلام کردیم که برای انجام این منظور پرونده های خود را به جریان بیندازند.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا ارز مبادله ای به صنایع دیگر نیز تعلق خواهد گرفت، گفت: اختصاص ارز مبادله ای به کل خودروها امروز نهایی شد و در حال بررسی هستیم تا بتوانیم بار را از دوش بازار آزاد که در چند روز اخیر نرخ در آن روبه رشد بوده برداریم که قطعا این امر موجب بهبود شرایط در رابطه با نرخ ارز آزاد خواهد شد.

نظر

• محمد 66
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 2938

بهترین روش برای تشخیص حباب در قیمت سهام استفاده از فرمول گوردون می باشد که برای من بسیار کارآمد بوده است .

طبق فرمول گوردون داریم : (P=D/(K-G

D : سود تقسیمی قابل انتظار شركت در سال پیش رو
              K : بازدهی مورد انتظار
              G : نرخ ثابت رشد سود تقسیمی

برای مثال سهمی مثل پارسان را برای شما بررسی می کنم :

DPS سهم برابر با 130 تومان می باشد و اگر نرخ رشد DPS را سالانه در حالت بدبینانه 5 تومان در نظر بگیریم یعنی سود تقسیمی شرکت سالی 5 تومان افزایش یابد مقدار G حدودا برابر با 4 درصد بدست می آید .

اما مقدار K چقدر می باشد ؟ K برابر با بازدهی مورد انتظار در بلند مدت است ، مثلا K = 20 درصد یعنی اینکه به سرمایه شما در بازه زمانی خیلی بلند مدت سالی 20 درصد سود بدهند ، مثلا اگر بانک تا 50 سال آینده ، نه 3 یا 4 سال آینده سالی 20 درصد به شما سود بدهد میزان K برابر با 20 درصد می شود اما در شرایط فعلی قطعا این مقدار کمتر از 20 درصد است چون با توجه به روند کاهشی تورم هیچ بازاری به طور مداوم سالی 20 درصد در بلند مدت سود نمی دهد ، در حال حاضر مقدار منطقی K حدودا 18 درصد در نظر گرفته می شود .

حال با در نظر گرفتن مقادیر فوق قیمت منطقی سهم پارسان را تخمین میزنم:

تومان 928=(P =(130*100) /(18-4

در حقیقت با استفاده از فرمول گوردون قیمت مناسب برای سهم پارسان 928 تومان محاسبه می شود در حالی که قیمت فعلی سهم در بورس 850 تومان است ، حدود 10درصد حباب منفی .

با محاسبه قیمت بسیاری از سهمهای بازار با استفاده از روش گوردون به راحتی می توان تشخیص داد که بازار بورس ایران در شرایط فعلی نه تنها هیچ حبابی ندارد بلکه ریزش بیش از اندازه نیز داشته است و مقدار واقعی شاخص در حال حاضر باید رقمی بالاتر از 80000 واحد باشد .

پس در شرایط فعلی دوستانی که نقد بمانند سود خوبی را از دست خواهند داد .
              آخرین ویرایش توسط محمد 66؛ 2014/04/24, 15:40.

نظر

• عادل عطایی
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 331

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                دلار حدود 100تومان ريخت حالا شنبه با صف خريد خودروايها کل بازار سبز ميشه تا شاخص از مقاومت عبور کنه.
                هفته پيش حجم نقدينگي بورس از متوسط 130ميليارد تومان خودش را به بالاي 150ميليارد تومان رساند احتمالا هفته اتي حجم نقدينگي به بالاي 200ميليارد تومان برسه و شاخص روندي صعودي بگيره.
                .................................................. ...................
                احتمالا هفته اتي
                خودروايها
                مپنا و تجهيزات و مهندسي
                پالايشگاهيها
                پتروها
                ......
                سبز بشند حسابي.
                با سلام
                اگه احتمال این که این ریزش دلار، پولبک باشه رو هم در نظر بگیرید ضرر نمیکنید. هر چند همون طور که تو تاپیک مربوطه هم گفتم من معتقدم این افزایش نرخ دلار در قالب موج b از روند نزولی هست، اما فعلا این موج b تموم نشده.
                اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• anahita
                  عضو فعال
                  • Jan 2013
                  • 769

در اصل توسط عادل عطایی پست شده است View Post
                  با سلام
                  اگه احتمال این که این ریزش دلار، پولبک باشه رو هم در نظر بگیرید ضرر نمیکنید. هر چند همون طور که تو تاپیک مربوطه هم گفتم من معتقدم این افزایش نرخ دلار در قالب موج b از روند نزولی هست، اما فعلا این موج b تموم نشده.
                  به نظر من دلار توی ایران قابل تحلیل نیست . چرا ؟ چون دولت علنی دست میزنه به قیمتش . فقط میشه تشخیص داد که مثلا اگر 2-3 روز پشت سر هم رشد کنه ممکنه یه موج کوچیک باشه ، در همین حد . نه کندل استیک روش جواب میده ، نه فیبو زمانی نه موج شماری زمانی ، نه کانال .

نظر

• عادل عطایی
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 331

به نظر من دلار توی ایران قابل تحلیل نیست . چرا ؟ چون دولت علنی دست میزنه به قیمتش . فقط میشه تشخیص داد که مثلا اگر 2-3 روز پشت سر هم رشد کنه ممکنه یه موج کوچیک باشه ، در همین حد . نه کندل استیک روش جواب میده ، نه فیبو زمانی نه موج شماری زمانی ، نه کانال .
                    اتفاقا به نظر من هر گروهی که بخواد قیمت هر چیزی رو دستکاری کنه از خودش یه ردپایی بر جا میذاره. و اون رد پا توی تکنیکال قابل کشف هست. نمونه ش همین ریزش شاخص که تو اوج شاخص واگرایی شدید، نشونه دهنده این بود که یه عده دارن خالی میکن ولی هیچ کدوممون توجهی نکردیم و شد آن جه که نباید می شد. به هر حال من هم گفتم که این احتمال رو هم در نظر بگیرید، همین.
                    اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• anahita
                      عضو فعال
                      • Jan 2013
                      • 769

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                      بهترین روش برای تشخیص حباب در قیمت سهام استفاده از فرمول گوردون می باشد که برای من بسیار کارآمد بوده است .

طبق فرمول گوردون داریم : (P=D/(K-G

D : سود تقسیمی قابل انتظار شركت در سال پیش رو
                      K : بازدهی مورد انتظار
                      G : نرخ ثابت رشد سود تقسیمی

برای مثال سهمی مثل پارسان را برای شما بررسی می کنم :

DPS سهم برابر با 130 تومان می باشد و اگر نرخ رشد DPS را سالانه در حالت بدبینانه 5 تومان در نظر بگیریم یعنی سود تقسیمی شرکت سالی 5 تومان افزایش یابد مقدار G حدودا برابر با 4 درصد بدست می آید .

اما مقدار K چقدر می باشد ؟ K برابر با بازدهی مورد انتظار در بلند مدت است ، مثلا K = 20 درصد یعنی اینکه به سرمایه شما در بازه زمانی خیلی بلند مدت سالی 20 درصد سود بدهند ، مثلا اگر بانک تا 50 سال آینده ، نه 3 یا 4 سال آینده سالی 20 درصد به شما سود بدهد میزان K برابر با 20 درصد می شود اما در شرایط فعلی قطعا این مقدار کمتر از 20 درصد است چون با توجه به روند کاهشی تورم هیچ بازاری به طور مداوم سالی 20 درصد در بلند مدت سود نمی دهد ، در حال حاضر مقدار منطقی K حدودا 18 درصد در نظر گرفته می شود .

حال با در نظر گرفتن مقادیر فوق قیمت منطقی سهم پارسان را تخمین میزنم:

تومان 928=(P =(130*100) /(18-4

در حقیقت با استفاده از فرمول گوردون قیمت مناسب برای سهم پارسان 928 تومان محاسبه می شود در حالی که قیمت فعلی سهم در بورس 850 تومان است ، حدود 10درصد حباب منفی .

با محاسبه قیمت بسیاری از سهمهای بازار با استفاده از روش گوردون به راحتی می توان تشخیص داد که بازار بورس ایران در شرایط فعلی نه تنها هیچ حبابی ندارد بلکه ریزش بیش از اندازه نیز داشته است و مقدار واقعی شاخص در حال حاضر باید رقمی بالاتر از 80000 واحد باشد .

پس در شرایط فعلی دوستانی که نقد بمانند سود خوبی را از دست خواهند داد .
                      اون قسمتی از محاسبه که 130 در 100رضرب شده ، اون 100 از کجا اومده ؟ ممنون

نظر

• hector
                        عضو فعال
                        • Jan 2013
                        • 1764

درود
                        با توجه به پیش بینی خوب تاپیکو و اخبار خوب برای گروه خودرو و توجه به تولیدات داخلی مقاومت های شاخص شکسته خواهد شد

نظر

• Aiming
                          ستاره دار(18)
                          • Jul 2012
                          • 2641

با اجازه جناب boudan ..

اون 100 مخرج کسر 18 و 4 هست ( 18صدم و 4 صدم) که در حساب ریاضی مخرج مخرج کسر، در صورت ضرب میگردد.
                          ( همان طرفین وسطین ریاضی)

(0.04 - 0.18) / 130
                          آخرین ویرایش توسط Aiming؛ 2014/04/24, 20:28.
                          وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                            عضو فعال
                            • Mar 2014
                            • 1656

در اصل توسط hector پست شده است View Post
                            درود
                            با توجه به پیش بینی خوب تاپیکو و اخبار خوب برای گروه خودرو و توجه به تولیدات داخلی مقاومت های شاخص شکسته خواهد شد
                            ب نظر من ازفردا ک خیلیها منتظر بودن ببینن شاخص چکار می کنه نقدمونده بودن وارد میشن وصفایی خرید بیشتر میشه
                            بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• محمد 66
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 2938

مخرج کسر بر حسب درصد است به همین دلیل صورت در 100 ضرب شده است .

یک نکته را اضافه کنم میزان K به میزان تورم در کشور وابسته است یعنی هرچه تورم کمتر شود مقدار K در مخرج کسر کاهش یافته و قیمت افزایش می یابد . یعنی اگر تورم سال 95 را 10 درصد پیش بینی کنیم سهمی مثل پارسان در سال 95 باید قیمتی بالای 2000 تومان داشته باشد علاوه بر سود تقسیمی در مجامع .

من مقدار K-G را 14 درصد در نظر گرفتم که به نظر بنده حالت بدبینانه است و اگر رشد اقتصادی و کاهش تورم شدت گرفته و قیمتهای جهانی و نرخ ارز افزایش یابند و تاثیر طرح های توسعه ای شرکتها را هم در نظر بگیریم این مقدار را می توان 2 تا 3 درصد کمتر در نظر گرفت .

در کل به نظر من این قیمتها خیلی مفت هستند و هرکس با دید بالای یکسال سهام بخرد سود خوبی نصیبش می شود .

نظر

• anahita
                                عضو فعال
                                • Jan 2013
                                • 769

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                                مخرج کسر بر حسب درصد است به همین دلیل صورت در 100 ضرب شده است .

یک نکته را اضافه کنم میزان K به میزان تورم در کشور وابسته است یعنی هرچه تورم کمتر شود مقدار K در مخرج کسر کاهش یافته و قیمت افزایش می یابد . یعنی اگر تورم سال 95 را 10 درصد پیش بینی کنیم سهمی مثل پارسان در سال 95 باید قیمتی بالای 2000 تومان داشته باشد علاوه بر سود تقسیمی در مجامع .

من مقدار K-G را 14 درصد در نظر گرفتم که به نظر بنده حالت بدبینانه است و اگر رشد اقتصادی و کاهش تورم شدت گرفته و قیمتهای جهانی و نرخ ارز افزایش یابند و تاثیر طرح های توسعه ای شرکتها را هم در نظر بگیریم این مقدار را می توان 2 تا 3 درصد کمتر در نظر گرفت .

در کل به نظر من این قیمتها خیلی مفت هستند و هرکس با دید بالای یکسال سهام بخرد سود خوبی نصیبش می شود .
                                با این فرمول من حساب کردم ، بعضی سهام مثل ساختمانی ها نصف قیمت واقعی دارن معامله میشن !!

نظر

در حال کار...
                                X