شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهزاد بهزادی
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 494

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط تجارت پست شده است View Post
    جناب بهزادی سلام

یه فکری که ذهنم رومشغول کرده و خواستم در میان بگزارم ونمیدونم که این مطلب جایی در تکنیکال داره یا نه و آیا مطرح کردن آن قابل بحث کردن هست یا خیر بهر حال میگم

ببینید در بورس ایران (بالاخص در سال 92 بواسطه رشد زیاد شاخص تا آذر) کدهای سهامداری بسیار زیاد شده (بیشتر حقیقی و حالا حقوقی هم هست)

از نظر روانی هم اکثر قریب به اتفاق آنلاین دارند و سیستم خرید وفروشها به سمت نوسانگیری متمایل شده تا سهامداری در میان وبلندمدت

اکثر حقیقیها بدون شناخت و تحلیل سهمی رو میخرند و تا دوتا +4 میگرند سریع خروج میکنند از ترس افت

درصد افراد باتجربه و حرفه ای اومده پایین و اینجای کار وقتی سخت میشه که شمای تکنیکال کار سیگنال رشد رو میدید ولی میبینیم بازار حرکت نمیکنه
    یعنی خریدها و فروشها تابعی شده از حدس و گمان از روی دست این و آن خرید و فروش کردن و بدون تحلیل و نوسانگیری و این مثل یه ویروس در پیکره بورس افتاده

شاید بعضا کارگزاریها و صندوق های مشترک هم به این مرض نوسانگیری دچارند تا سهامداری کردن و این باعث عرضه های زودهنگام میشود و باز 2 روز منفی و دو روز مثبت و فرسایشی تا چند ماه خدا میداند نظر شما در این رابطه چیست مرسی
    نه این دیدگاه درست نیست... علم تکنیکال شناسایی الگوهای رفتاری بازار بر اساس آنچه هست که در گذشته رخ داده است... رفتارشناسی تریدر ها در این علم و شناسایی الگوها نهفته است خواه این رفتار منطبق با منطق باشد خواه غیر منطقی باشد...

آنچه باید اصلاح شود نوع نگاه به تحلیل هاست با این ذهنیت که در بازاری فعال هستیم که همواره با احتمالات روبرو هست...

آنچه تلاش می کنیم انجام دهیم اینه که سعی کنیم تحلیل بنیادی و تحلیل تکنیکال بازار رو انجام بدهیم و بر اساس برایند این دو و زمانی که همجهت هستند الگوی رفتاری بازار رو حدس بزنیم... اما همین حدس زدن باز هم فقط و فقط یک احتمال با احتمال وقوع بیشتر هست نه چیزی بالاتر...

نمی خواهم فعالیت در این بازار رو با قمار مقایسه کنم چون به هیچ وجه چنین قیاسی درست نیست و در بازار بورس با تحلیل بنیادی سهام می توان سهم های مناسب رو در بازه بلند مدت یافت و با علم تکنیکال نقاط ورود مناسب رو پیدا کرد... اما دانستن بازی های که با احتمالات سروکار دارند مانند انواع بازی های قمار ذهن شما رو برای فعالیت در چنین بازار بسیار پویا و پخته می کنه...

به واقع آنچه شاهد اون هستیم رفتار استاتیکی اکثریت فعال در این بازار هست و بر اساس همین رفتار اشتباه ضررهای هنگفتی در سرمایه هاشون ایجاد میشه... ما اینجا نیستیم که بورس رو تشویق به صعود کنیم و یا اینکه برعکس آیه یاس برای آن بخوانیم.... بازار فراتر از تحلیل من و شما حرکت خودش رو انجام می دهد.... چیزی که مهمه شناسایی این حرکت برای همراه بودن با آن است...

با توجه به اینکه بازار یکطرفه هست و از معاملاتی از جنس سی اف دی در اینجا خبری نیست (برخلاف امکان معاملات دوطرفه در کارگزاری های بورس بسیاری از کشورهای دنیا) زمانی که وزنه منفی سنگین تر بشه باید بیرون از بازار ماند و زمانی که وزنه مثبت سنگین تر باشه باید با سهام ها همراه باشیم...

اینکه چه بازه زمانی رو برای ورود و خروج انتخاب می کنیم دست ماست اما با توجه به کارمزد و اسپرد بالایی که معاملات داره و همچنین سخت تر بودن معاملات نوسانگیری، قطعا سهامداری در یک حالت نرمال ایده آل تر محسوب میشه...

من به شخصه ترجیح می دهم در این بازار نوسانگیری نکنم و زمانی که بازار رو برای چند ماه پیش رو مناسب ببینم با سبدم همراه هستم و زمانی که اون رو نامناسب ببینم از اون خارج می شوم... در مقطع فعلی از دید من بازار پایینی نداره و اگر بخواهم به صعود و نزول بازار در یک بازه میان مدت امتیاز بدهم مسلما صعود رو ارجح می دونم... بر همین اساس هم ریسک پذیر شدم و با علم به احتمالات و رعایت مدیریت ریسک و سرمایه وارد بازار شده ام...

مسلما نه منی که معتقد به صعود هستم از آینده خبر دارم و نه اونی که معتقد به نزول... آنچه سعی می کنیم انجام دهیم به روز بودن با اتفاقات بازار است و داشتن دیدگاهی داینامیک بر اساس واقعیات بازار تا بتوانیم همجهت با موج اصلی بازار باشیم... شاید همین امشب داده ای وارد بازار شد که فردا ریسک گریز شدیم... کلا بازار جای منم منم کردن ها نیست و اونهایی حرفه ای هستند که بدونند (من بزرگ) در این بین فقط و فقط بازار هست...

امیدوارم پاسخ مورد نظر رو از لابلای صحبت ها دریافت کرده باشید...

ارادتمند- بهزاد
    آخرین ویرایش توسط بهزاد بهزادی؛ 2014/05/24, 13:04.

نظر

• Metalman
      عضو عادی
      • Aug 2025
      • 98

من 12 سال است که بورس ایران را پیگیری میکنم...8 سال از این 12 سال را به معامله گری در بازار پرداخته ام ( از زمان کم تجربگی تا زمانی که بالاخره مسلط به برخی مبانی شدم) 4 سال است شغل اصلی من خرید و فروش سهام است و شغل دیگری ندارم.
      هم سهام داری را تجربه کرده ام هم نوسانگیری را بنابر این انچه میگویم حاصل تجربه است.

ببینید دوستان هر کار بلند مدتی سود دهی به مراتب بیشتر از کار کوتاه مدت دارد البته به شرط و شروطی...
      شرط ان این است که در طی کار بلند مدت تغییرات خارج از کار سد راه فعالیت کاری شما نشوند و تهدید جدی برای شغل شما نباشد.

در دیار غرب وقتی سراغ یک فعال موفق اقتصادی میروی اغلب در دفتر کارش عکس خودش هست. عکس پدرش به عنوان صاحب قبلی بیزنس هست و گاهی عکس پدر بزرگش هم هست!
      یعنی یک کار بلند مدتی صورت گرفته و نتیجه عالی هم به همراه داشته است.

متاسفانه در کشور ماعوامل تاثیر گذار بر هر تجارتی انقدر زیاد و متنوع و بدتر از همه متغیر هستند که عملا تفکر بلند مدتی فرصت بروز پیدا نمیکند و اگر هم هست یک استثنا است که از این همه جور و جفا جان سالم بدر برده است.
      دکتر محمدعلی همایون کاتوزیان، استاد دانشگاه آکسفورد کتابی دارد با عنوان ایران جامعه کوتاه مدت که توجه به مطالب ارزشمند ان برای روانشناسی بازار بورس به عنوان یک بخشی از همان جامعه کوتاه مدتی، خالی از لطف نیست به بخشی از گفتگوی ایشان در طیر اشاره میکنم و بعد مطلب را پی میگیرم:

نکته اصلی همان کوتاه‌مدت بودن است. یعنی جامعه‌ای که در آن چشم انداز بلندمدتی چه در زندگی کلان و چه در زندگی خرد وجود ندارد. یعنی اینکه هم در چشم انداز جامعه کوتاه مدت است و هم در زندگی فردی. این ضرب المثل هایی که در ادبیات ما وجود دارد که «شش ماه دیگر کی مرده، کی زنده؟» یا «از این ستون تا آن ستون فرج است» یا «یک سیب را که بیندازی بالا ده تا چرخ می خورد تا بیاید پایین» همه اینها صحبت از این می کند که هیچ معلوم نیست چه اتفاقی می افتد.این مسئله از نظر تاریخی وجوه گوناگونی دارد. مثلا فرض بفرمایید که طبقات اجتماعی همیشه در ایران وجود داشته اند. پولدار بوده است، فقیر و مالک و تاجر همیشه وجود داشته اند، ولی طبقات اجتماعی در ایران همیشه کوتاه مدت بوده اند. بدین معنا که ترکیب طبقات اجتماعی تفاوت می کرده است. یعنی فرض کنید در ظرف ۵۰ سال بسیاری از آنها که جزو طبقه مالکین بوده اند، دیگر الان جزو مالکین نیستند. یعنی خانواده و بازماندگان شان دیگر مالک نبوده اند و تداوم در این مورد دیگر وجود نداشته است.این مسئله عدم استمرار در جامعه را نشان می دهد که جامعه را کوتاه مدت می کند و همه مناسبات فردی و اجتماعی بر اساس کوتاه مدت بودن جامعه طرح ریزی می شود. مثلا فرض کنید که انباشت بلند مدت سرمایه در ایران هرگز وجود نداشته است. برای اینکه انباشت بلند مدت سرمایه به یک چشم انداز بلند مدت سرمایه نیاز دارد. بدین معنا که آن کسی که می خواهد سرمایه را انباشت کند باید اطمینان داشته باشد که دو سال دیگر اموالش غارت نمی شود.اگر هم کسانی موفق می شدند که مقداری از سرمایه خود را انباشت کنند بعد از مدتی آن سرمایه غارت می شد و به همین دلیل هم انباشت بلند مدت سرمایه در جامعه هرگز پدید نیامد."
      امید وارم جان مطلب را گرفته باشید.
      اما
      در حال حاضر یک قالب کوچکتر در بورس سایه غارت خارجی و ترس از جنگ بر سر بازار بود بدتر از سایه دشمن سایه دوست است که با تغییر متناوب قوانین افراد را به سمت کوتاه مدتی سوق میدهد.
      قانون باید برامده از اتفاق نظر کسانی که قرار است مشمول ان قانون شوند باشد اگر قانون رای یک نهاد بالا سری باشد و ان نهاد هم هر وقت دل اش خواست ان را تغییر دهد درواقع این قانون نیست یکجور استبداد مدرن است.

فرض که من یک سهم پتروشیمی یا معدنی را بلند مدتی خرید میکنم. ظرف همین چند ماه گذشته قوانین( بخوانید رای های یکطرفه) چه بر سر این سهام اورد
      پس من مجبورم در بازار اولین سود کسب شده را سیو کنم تا از چنگ من بنا به هر دلیل نامعلومی بیرون کشیده نشود و بعد دوباره کمین کنم برای یک فرصت دیگر و تفکراتی اینگونه در کل باز جمع را به سوی کوتاه مدتی بودن بیشتر ما را سوق دهد.

اینکه من مثلا 10 میلیارد پول نقد داشته باشم و در هر بازار دیگری ببرم دست اندازهای بیشتری سر راهم باشد بعد بیایم در بورس یک سهمی را بخرم و چند سال روی ان بخوابم بدون دقدقه خوب این به قول بیل ویلیامز هر مرغی کوری هم بالاخره گاهی اینجا و انجا دانه ای پیدا میکند.شرط این است که سرمایه خرد اطمینان پیدا کند که اگر در بازاری ریسک کرد و ماند نتیجه ان باخت 100 درصدی نیست( یک از مسئولان اشاره میکرد که بورس شده ریسک بدون سود و بانک شده سود بدون ریسک)بلکه نتیجه ان برد متناسب با ریسک است

باز پر حرفی کردم...

خلاصه اینکه در جامعه ای در بازاری که ریسک های متفاوت از دوست و دشمن بر سر ادم نازل می شوند اگر کسی بصورت حرفه ای کوتاه مدتی( نوسانگیر) باشد شانس برد بیشتری دارد

و در جامعه ای که بازاری که قانون حاکم است( نه اینکه نظر دولت بر حسب شرایط پر و خالی بودن خزانه) و ریسک دوست و دشمن لحظه ای و متغییر نباشند صد البته نگاه بلند مدتی برنده است.

نظر

• ali30
        عضو فعال
        • Aug 2013
        • 1940

خلاصه اینکه در جامعه ای در بازاری که ریسک های متفاوت از دوست و دشمن بر سر ادم نازل می شوند اگر کسی بصورت حرفه ای کوتاه مدتی( نوسانگیر) باشد شانس برد بیشتری دارد

و در جامعه ای که بازاری که قانون حاکم است( نه اینکه نظر دولت بر حسب شرایط پر و خالی بودن خزانه) و ریسک دوست و دشمن لحظه ای و متغییر نباشند صد البته نگاه بلند مدتی برنده است.

سلام دوستان بنظرمن هرجور حساب کنیم سود بیشتر با بلند مدتی خرید کردن است.....................در دوران احمدی با اون تغییر شبانه روزی قوانین شاخص واکثریت سهام تا الان چند برابر شده................مشکل از خود من وشما است -اینکه صبر نداریم وفکر میکنیم که در بورس ایران کوتاه مدت بهتر جواب میده.................که اتفاقا برعکس است.یکی از بازارهای جوان وبکر وهمچنین پرپتانسیل بازار بورس ایران عزیزمان است این را زمان به هرکس قبول ندارد ثابت خواهد کرد.
        آخرین ویرایش توسط ali30؛ 2014/05/24, 14:34.
        تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• alirabiee
          عضو جدید
          • Dec 2013
          • 4

در اصل توسط Metalman پست شده است View Post
          متاسفانه هر سهمی را میخریم اگر با سود دو سه درصدی خارج نشویم یک دو روز بعد حد زیان فعال می شود و باید با زیان خارج شویم. این که چند سهم انگشت شمار رشد تصاعدی داشته اند ملاک بازار نمی شود و جو غالب بازار همانی است که گفتم.

با چنان وضعیت رخوت باری باور کنید اگر فردا خبر توافق هسته ای بیاید فقط یکی دو روز بازار مثبت و دوباره به همین وضعیت خواهد افتاد. اغلب دوستانی که سرمایه های سنگین داشته اند و بنده می شناسم انها را، حاضر به بازگشت به بازار نیستند و گاهی به تمسخر میگویند تا الباقی سرمایه را از دست نداده ای خارج شو چرا که بازار بالایی ندارد.
          سلام
          اگر توافق هم بشود بازار نهایتا 2 روز مثبت است. جمله زیبایی بود. بنظر من اگه توافق شکست بخوره ولی صالح آبادی عوض شه شاخص به جای موج 5 ، از خوشحالی موج 3 میسازه
          کل مشکل ما وجود حقوقیها در بازار است. حقوقیها الان به چند دسته تقسیم شدند
          دسته اول حقوقیهای پول لازم مثل بیمه ایران که انگار جنگ شده و چند دقیقه دیگه بمونه، بمب اتم مستقیم میخوره تو شعبه اصلیش. (سازمان چرا شفاف سازی نمیخواد؟)
          دسته دوم حقوقیهایی کوچکی هستند که به همراه همان 5000 میلیارد تومان، دست به نوسانگیری میزنند و به این اعتماد از دست رفته دامن بیشتری میزنند. این پول خودش شده یک معضل. کو این حمایت؟ صف فروش رو جمع میکنه و پس فرداش میده به صف خرید. اینم از حمایت. ما را به خیر تو امید نیست. شر مرسان
          دسته سوم حقوقیهای اصلی بازار که کاملا کنار کشیده اند. حالا چرا؟ چون اولا این صالح آبادی رو نمیخوان. چون این قوانین لحظه ای رو نمیخوان. چون این پول نوسانگیر رو نمیخوان. چون دخالت لحظه ای و دایمی رو نمیخوان. ( مثال : نماد کرمان بواسطه وجود نیروگاه شروع به رشد کرد. همینجوری بالا میرفت و ناظر هم همش هشدار میداد که اگه جلوی حرکت رو نگیرین بعدا جبران میکنیما. کرمان که به 1000 رسید ناظر نماد رو بست. بعد سهم تا 650 ریخت. بعد کرمان تعدیل منفی داد. بعد امروز اگر مچینگ رو میدیدید به حال سهامدارانش گریه میکردید که ناظر چجوری جبران گذشته رو کرد. مچینگی که خریدار رو 570 میخواست و فروشنده از 670 پایینتر نمیداد. بعد سهم در 570 مچ شد؟ با 20000تا؟ مگه داریم؟ . الان کی ضرر کرد؟ سهامدار عمده یا خرد؟ . خیلی از این مثالها داریم و دخالت ناظر و اینا. مثلا حکشتی و ...)
          فکر کنم ما باید دم حقوقیها رو ببینیم ( ببین کار ما به کجا رسیده)
          آخرش رو هم میگم که چی میشه. فقط و فقط این حقیقی است که ضرر خواهد کرد
          حقیقی ها ریز ریز سهامشون افت میکنه و بعد ازخسته و نا امید شدن با ضرر میفروشن و میرن و این حقوقیه که باز تو پایینترین قیمت ممکن باز میخره و سهام میره بالا.
          البته این افت بصورت فرسایشی است. تا زمانی که حقوقیها به خواستشون برسن. خواسته حقوقیها چیه؟ افت سهام و خرید آن؟ خیر. خواسته آنها عدم دخالت هر کسی و هر چیزی است
          نه سازمان نه ناظر نه صالح آبادی نه پول کمکی دولت و ... تو این زمان هم سهام کم کم به قیمت دلخواهشون میرسه ومیخرن و به سودشونم میرسن.
          پی نوشت: نمونه ای از حمایت حقوقی رو میتونید تو نماد شراز مشاهده کنید. پارسان روزی 50000 تا فقط رو 0 تابلو میخره. این حمایتت کشته مارو
          نتیجه : خودمون رو ول کنیم. بیایید برای حل مشکلات حقوقیها دست به دعا برداریم و یا تجمع در جلوی سازمان راه بندازیم. حقوقی جون دوست داریم. فداتم میشیم.X-(

نظر

• علی علیزاده
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1159

در اصل توسط Metalman پست شده است View Post
            من 12 سال است که بورس ایران را پیگیری میکنم...8 سال از این 12 سال را به معامله گری در بازار پرداخته ام ( از زمان کم تجربگی تا زمانی که بالاخره مسلط به برخی مبانی شدم) 4 سال است شغل اصلی من خرید و فروش سهام است و شغل دیگری ندارم.
            هم سهام داری را تجربه کرده ام هم نوسانگیری را بنابر این انچه میگویم حاصل تجربه است.

ببینید دوستان هر کار بلند مدتی سود دهی به مراتب بیشتر از کار کوتاه مدت دارد البته به شرط و شروطی...
            شرط ان این است که در طی کار بلند مدت تغییرات خارج از کار سد راه فعالیت کاری شما نشوند و تهدید جدی برای شغل شما نباشد.

در دیار غرب وقتی سراغ یک فعال موفق اقتصادی میروی اغلب در دفتر کارش عکس خودش هست. عکس پدرش به عنوان صاحب قبلی بیزنس هست و گاهی عکس پدر بزرگش هم هست!
            یعنی یک کار بلند مدتی صورت گرفته و نتیجه عالی هم به همراه داشته است.

متاسفانه در کشور ماعوامل تاثیر گذار بر هر تجارتی انقدر زیاد و متنوع و بدتر از همه متغیر هستند که عملا تفکر بلند مدتی فرصت بروز پیدا نمیکند و اگر هم هست یک استثنا است که از این همه جور و جفا جان سالم بدر برده است.
            دکتر محمدعلی همایون کاتوزیان، استاد دانشگاه آکسفورد کتابی دارد با عنوان ایران جامعه کوتاه مدت که توجه به مطالب ارزشمند ان برای روانشناسی بازار بورس به عنوان یک بخشی از همان جامعه کوتاه مدتی، خالی از لطف نیست به بخشی از گفتگوی ایشان در طیر اشاره میکنم و بعد مطلب را پی میگیرم:

نکته اصلی همان کوتاه‌مدت بودن است. یعنی جامعه‌ای که در آن چشم انداز بلندمدتی چه در زندگی کلان و چه در زندگی خرد وجود ندارد. یعنی اینکه هم در چشم انداز جامعه کوتاه مدت است و هم در زندگی فردی. این ضرب المثل هایی که در ادبیات ما وجود دارد که «شش ماه دیگر کی مرده، کی زنده؟» یا «از این ستون تا آن ستون فرج است» یا «یک سیب را که بیندازی بالا ده تا چرخ می خورد تا بیاید پایین» همه اینها صحبت از این می کند که هیچ معلوم نیست چه اتفاقی می افتد.این مسئله از نظر تاریخی وجوه گوناگونی دارد. مثلا فرض بفرمایید که طبقات اجتماعی همیشه در ایران وجود داشته اند. پولدار بوده است، فقیر و مالک و تاجر همیشه وجود داشته اند، ولی طبقات اجتماعی در ایران همیشه کوتاه مدت بوده اند. بدین معنا که ترکیب طبقات اجتماعی تفاوت می کرده است. یعنی فرض کنید در ظرف ۵۰ سال بسیاری از آنها که جزو طبقه مالکین بوده اند، دیگر الان جزو مالکین نیستند. یعنی خانواده و بازماندگان شان دیگر مالک نبوده اند و تداوم در این مورد دیگر وجود نداشته است.این مسئله عدم استمرار در جامعه را نشان می دهد که جامعه را کوتاه مدت می کند و همه مناسبات فردی و اجتماعی بر اساس کوتاه مدت بودن جامعه طرح ریزی می شود. مثلا فرض کنید که انباشت بلند مدت سرمایه در ایران هرگز وجود نداشته است. برای اینکه انباشت بلند مدت سرمایه به یک چشم انداز بلند مدت سرمایه نیاز دارد. بدین معنا که آن کسی که می خواهد سرمایه را انباشت کند باید اطمینان داشته باشد که دو سال دیگر اموالش غارت نمی شود.اگر هم کسانی موفق می شدند که مقداری از سرمایه خود را انباشت کنند بعد از مدتی آن سرمایه غارت می شد و به همین دلیل هم انباشت بلند مدت سرمایه در جامعه هرگز پدید نیامد."
            امید وارم جان مطلب را گرفته باشید.
            اما
            در حال حاضر یک قالب کوچکتر در بورس سایه غارت خارجی و ترس از جنگ بر سر بازار بود بدتر از سایه دشمن سایه دوست است که با تغییر متناوب قوانین افراد را به سمت کوتاه مدتی سوق میدهد.
            قانون باید برامده از اتفاق نظر کسانی که قرار است مشمول ان قانون شوند باشد اگر قانون رای یک نهاد بالا سری باشد و ان نهاد هم هر وقت دل اش خواست ان را تغییر دهد درواقع این قانون نیست یکجور استبداد مدرن است.

فرض که من یک سهم پتروشیمی یا معدنی را بلند مدتی خرید میکنم. ظرف همین چند ماه گذشته قوانین( بخوانید رای های یکطرفه) چه بر سر این سهام اورد
            پس من مجبورم در بازار اولین سود کسب شده را سیو کنم تا از چنگ من بنا به هر دلیل نامعلومی بیرون کشیده نشود و بعد دوباره کمین کنم برای یک فرصت دیگر و تفکراتی اینگونه در کل باز جمع را به سوی کوتاه مدتی بودن بیشتر ما را سوق دهد.

اینکه من مثلا 10 میلیارد پول نقد داشته باشم و در هر بازار دیگری ببرم دست اندازهای بیشتری سر راهم باشد بعد بیایم در بورس یک سهمی را بخرم و چند سال روی ان بخوابم بدون دقدقه خوب این به قول بیل ویلیامز هر مرغی کوری هم بالاخره گاهی اینجا و انجا دانه ای پیدا میکند.شرط این است که سرمایه خرد اطمینان پیدا کند که اگر در بازاری ریسک کرد و ماند نتیجه ان باخت 100 درصدی نیست( یک از مسئولان اشاره میکرد که بورس شده ریسک بدون سود و بانک شده سود بدون ریسک)بلکه نتیجه ان برد متناسب با ریسک است

باز پر حرفی کردم...

کاملا با نظرتون موافقم که بورس ایران فقط باید نوسانگیر وکوتاه مدتی کار کرد /بنده دوبار میان مدت سهامداری کردم هر دوبارش ضرر کردم البته اگه همون دوبارو نوسان میگرفتم میتونسم باسود عالی خارج شم...مثلا یرج29 اذر 92 خزامیاد خریدم 185 واولین باری بود که گفتم به دید بلند مدت بخرم و داخل ی هفته تا 240 رفت ده میلیون سود میکردم اگه میفروختم ولی جو گیر شدم و گفتم سهامداری کنم بهتره تا اینکه بازار بدجوری کله کرد امد پایین و 8 میلیون ضرر یعنی 10 میلیون سودو از دست دادم و 8 میلیونم از مایه خودم رفت که جمعا شد 18 میلیون ضرر کردم/:.sadsmiley.:/دیگه از اون موقع به خودم فحش دادم که دیگه بخوام سهامداری کنم وسهامو نهایتا به دید یک هفته یا یروزه میخرم و میفروشم ...سودش کم هس ولی بهتر ضرر هس و خدارو شکر تونسم اندکی از ضررامو جبران کنم ....به نظر من باید با بازار چرخید و ولحظه ایی تصمیم گرفت تا ضرر نکنی و باید سهام باز باشی نه سهامدار....البته بعضی مواقع سهامداری جواب میده که خیلی کم اتفاق میافته ....البته اینا طی تجربه چندین ساله من هس که داخل بازار های مالی ایران و جهان(فارکس) که ترید میکنم بدست امده....شاید از نظر خیلیا دیدگاه من اشتباه باشه ولی هرکسی استراتژی خودشو باید داشته باشه و ببینه چطوری میتونه سود کنه و بعد اقدام به ترید کنه...با ارزوی پرسودی و سلامتی برای همه سهامداران و سهامبازان/:.Heart.:/
            یا غنی....

نظر

• ( احمدي )
              عضو عادی
              • May 2013
              • 262

پيشاپيش از كليه ي اساتيد محترم تاپيك و ساير دوستان عذر خواهي ميكنم....اما به نظر بنده تا زمانيكه شاخص كل نتواند از 79000 واحد با قدرت عبور كرده و بالاي ان تثبيت شود بازار سرمايه بالايي چنداني نخواهد داشت و اوضاع به همينگونه نوساني و فرسايشي و اعصاب خرد كن خواهد بود متاسفانه.....
              اخرين سنگر سكوته...خيلي حرفا گفتني نيست...

نظر

• محمد 66
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 2938

در اصل توسط persepolis پست شده است View Post
                پيشاپيش از كليه ي اساتيد محترم تاپيك و ساير دوستان عذر خواهي ميكنم....اما به نظر بنده تا زمانيكه شاخص كل نتواند از 79000 واحد با قدرت عبور كرده و بالاي ان تثبيت شود بازار سرمايه بالايي چنداني نخواهد داشت و اوضاع به همينگونه نوساني و فرسايشي و اعصاب خرد كن خواهد بود متاسفانه.....
                کاملا موافقم ، شاخص باید یک کندل سفید بلند بالای 79000 بزند تا روند صعود بگیرد .
                آخرین ویرایش توسط محمد 66؛ 2014/05/24, 16:32.

نظر

• daryadel120
                  عضو فعال
                  • Apr 2012
                  • 578

یواش یواش داره نظر اساتید! به نظر ما نزدیک میشه >:)
                  برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• تاران
                    عضو فعال
                    • Jan 2012
                    • 959

خوب اینم یه نمودار از شاخص کل از نگاه ابرهای ایچیمیکو (چه تلفظ سختی هم داره)
                    وارد شدن به روند صعودی رو پیش گویی کرده و به نوعی سیگنال خرید داده
                    وضعیت موینگ 20 و 50 هم مهمه..بعد از 64 روز معاملاتی از قطع از بالای موینگ 50 (قرمز) توسط موینگ 20(آبی) ..حالا شرایطی بوجود اومده تا اینبار موینگ 20 از پایین موینگ50 رو قطع کنه..که خودش سیگنال خرید محسوب میشه (تاریخ 28/6/91 رو نگاه کنید)..
                    76450 نقطه حمایتی شاخص هست
                    ایشالا همگی باهم سود کنیم
                    [IMG][/IMG]

نظر

• ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post
                      یواش یواش داره نظر اساتید! به نظر ما نزدیک میشه >:)

با سلام شما که این جمله را بیان می کنی که نظر اساتید به نظر شما نزدیک می شود نگفتید بعد از طی شدن 2 ماه فعلی که نظر شما بود چه اتفاقی رخ می دهد که بازار رشد می کند به نظر من تا تمام مسایل نتیجه مذاکرات گزارش های 3 ماهه و 6 ماهه آزاد گذاشتن شرکتهای برای پوشش آثار اجرای هدفمندی و برگشت پول هوشمند بالای 250 میلیارد و ورود حقوقی ها و موانع دیگر برطرف نشود 2 که خوبی 8 ماه هم بگذرد خبری از روند مثبت بازار خبری نیست با تشکر
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• daryadel120
                        عضو فعال
                        • Apr 2012
                        • 578

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post

با سلام شما که این جمله را بیان می کنی که نظر اساتید به نظر شما نزدیک می شود نگفتید بعد از طی شدن 2 ماه فعلی که نظر شما بود چه اتفاقی رخ می دهد که بازار رشد می کند به نظر من تا تمام مسایل نتیجه مذاکرات گزارش های 3 ماهه و 6 ماهه آزاد گذاشتن شرکتهای برای پوشش آثار اجرای هدفمندی و برگشت پول هوشمند بالای 250 میلیارد و ورود حقوقی ها و موانع دیگر برطرف نشود 2 که خوبی 8 ماه هم بگذرد خبری از روند مثبت بازار خبری نیست با تشکر
                        زمان، بنیادی ترین عامل تکنیکال است!
                        برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

زمان، بنیادی ترین عامل تکنیکال است!
                          ببینید یک جواب قانع کننده بدهید تا همه متوجه بشوند همین طوری نمیشه باتشکر
                          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• بهزاد بهزادی
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 494

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                            ببینید یک جواب قانع کننده بدهید تا همه متوجه بشوند همین طوری نمیشه باتشکر
                            ایرج جان ایشان قبلا جواب داده اند!!! اگر شما چیزی از پست زیر ایشان فهمیدی برای سایرین هم ترجمه کنید لطفا... به جملشون دقت کنید بازار صعودی نیست چون زمانش نیست.... حالا اگه تونستند بگن چرا زمانش نیست؟!!! خلاصه بیشتر پستهاشون بازی با کلمات و بیان یک جمله به روش های گوناگون هست که عمدتا هیچ بار و ادله تحلیلی نداره...

ضمنا نمی دونم چرا بعد از هر مباحثه ای خداحافظی می کنند و باز برمیگردند... این چندمین بار هست...

ارادتمند- بهزاد

چشم ... بنده تا شاخص 64000 دیگر مطلبی نخواهم نوشت !
                            تمام حرف من که این مدت به آن خواسته و ناخواسته بی اعتنایی شد توجه به زمان بود ...

حالا یک عده از یک ماه پیش شروع کرده اند و می گویند بازار صعودی شده و تا 2 ماه دیگر هم ادامه خواهند داد که بازار صعودی است تا بالاخره بازار که صعودی شد بگویند دیدی گفتم بازار صعودی بود =))

بازار به وضوح نوسانی است...

می دانید چرا هر صعودی محکوم به نزول است ... چون الان زمان صعود نیست ...

ولی این نوسان بالاخره تمام می شود ... و بعد از آن صعود واقعی را خواهیم داشت...

خداحافظ دوستان تا زمان صعود واقعی /:.yead.:/
                            آخرین ویرایش توسط بهزاد بهزادی؛ 2014/05/24, 19:34.

نظر

• mahd
                              عضو جدید
                              • Dec 2011
                              • 8

با سلام و احترام خدمت استاد بهزادی عزیز افت شاخص خودرو تا حدودی قابل پیش بینی بود تصور من برای رشد زامیاد تا محدوده 1950 ریال می باشد نظر شما در این مورد را می خواستم جویا شوم با تشکر

نظر

• daryadel120
                                عضو فعال
                                • Apr 2012
                                • 578

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                                جمعه شب همه دوستان بخیر،

به احتمال بسیار بالایی از فردا رالی صعودی که چند روز بود منتظرش بودیم استارت خواهد خورد... داده های بنیادی که به دنبال اونها بودیم به خوبی تکمیل شدند:

1- ابراز خوشبینی ها از روند مذکرات از سوی غرب و ایران
                                2- کنار گذاشته شدن طرح ضرورت تصویب لغو تحریم ها توسط کنگره
                                3- ابراز امیدواری روحانی به بر طرف شدن اختلافات در مهلت معین
                                4- مذاکرات سازنده ایران با روسیه و چین در مورد موضوع هسته ای
                                5- گزارش بسیار مثبت ایران و آژانس که دقایقی پیش اعلام شد...

به جهت تکنیکال برای این صعود تا 81500 واحد مقاومت مهمی رو نمی بینم.... در مرز 81500 واحد به داده های قوی دیگری برای عبور از این مقاومت سخت نیاز داریم... (تصویر گویای همه چیز است)

در هر حال هفته ای که شروع میشود (از فردا) سود چند درصدی برای بازار دارد... پیشاپیش این هفته پرسود رو به دوستان شادباش میگم...

ارادتمند- بهزاد

ظهر همه عزیزان بخیر

بازار امروز هم بسته شد و شاهد بازاری کم رمق و بیجان بودیم.... در مجموع بازار نه بالایی داشت و نه پایینی....

بازار در مقاطعی با {در} جازدن ها و قرار گرفتن در اصلاح ها باعث خستگی فکری سرمایه گزار و به تبع اون تصمیمی اشتباه و هیجانی بشه...

ارادتمند- بهزاد
                                ایرج جان ایشان قبلا جواب داده اند!!! اگر شما چیزی از پست زیر ایشان فهمیدی برای سایرین هم ترجمه کنید لطفا... به جملشون دقت کنید بازار صعودی نیست چون زمانش نیست.... حالا اگه تونستند بگن چرا زمانش نیست؟!!! خلاصه بیشتر پستهاشون بازی با کلمات و بیان یک جمله به روش های گوناگون هست که عمدتا هیچ بار و ادله تحلیلی نداره...

ضمنا نمی دونم چرا بعد از هر مباحثه ای خداحافظی می کنند و باز برمیگردند... این چندمین بار هست...

ارادتمند- بهزاد

ما شا اله به شما که پست هایتان بار تحلیلی فراوانی داردکه بعد از کلی قول صعود دادن به این نتیجه رسیدید که بازار نوسانی است =))

نظر

در حال کار...
                                X