شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35706

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
    حجم نقدينگي وارد شده به بورس امروز شد 350ميليارد تومان.عالي بود ولي بازار گردان دولت يک اشتباه فاحش کرد .
    تو بازار بيش اندازه عرضه کرد و حالت تدافعي گرفت .با بازاري که هنوز جون نگرفته نبايد اين کار را کرد.
    دليل من بازگشت دلار بالاي 3300تومان و سکه 1ميليون تومان هست.
    دلار شد 3315تومان و سکه 1028000تومان
    .................................................. .................................................. ..........
    بازار گردن فردا بايد بي خيال عرضه بشه و حتي اگر تونست رنج مثبت بکشه.
    پول نبايد از بازار بورس فرار کنه تو بازار ارز.اين خواست بدخواهان مردم و دولت هست.
    ما با مردم و دولت و کشوريم.
    .................................................. .................................................. ..
    دوست عزیز این 350 میلیار تومان، ارزش معاملات هست ! درست نیست که بگیم نقدینگی وارد شده به بورس امروز 350 میلیارد تومان بوده. در واقع بخشی از این پول قبلا وارد بازار شده و امروز بین سهام مختلف در اثر خرید و فروش جابجا شده ! بخشی هم میتونه پول جدیدی باشه که امروز از بیرون بازار وارد شده ! در واقع نقدینگی وارد شده بسیار کمتر از این ارزش معاملات هست .

از طرف دیگه بخشی از این ارزش معاملات در واقع پولی هست که از فروشهای امروز نقد میشه ! و باید دید اون پول حاصل از فروش کجا میره ! آیا در بازار مونده و تبدیل به سهم شده ؟ آیا بصورت نقد بیرون از بازار مونده؟ یا اینکه برداشت شده و از بازار بیرون رفته ! روزهای آتی و آمار و ارقام معاملات میتونه نشانه ای از هر کدوم از این موارد باشه.

نظر

• کيانوش
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 6613

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
      دوست عزیز این 350 میلیار تومان، ارزش معاملات هست ! درست نیست که بگیم نقدینگی وارد شده به بورس امروز 350 میلیارد تومان بوده. در واقع بخشی از این پول قبلا وارد بازار شده و امروز بین سهام مختلف در اثر خرید و فروش جابجا شده ! بخشی هم میتونه پول جدیدی باشه که امروز از بیرون بازار وارد شده ! در واقع نقدینگی وارد شده بسیار کمتر از این ارزش معاملات هست .

از طرف دیگه بخشی از این ارزش معاملات در واقع پولی هست که از فروشهای امروز نقد میشه ! و باید دید اون پول حاصل از فروش کجا میره ! آیا در بازار مونده و تبدیل به سهم شده ؟ آیا بصورت نقد بیرون از بازار مونده؟ یا اینکه برداشت شده و از بازار بیرون رفته ! روزهای آتی و آمار و ارقام معاملات میتونه نشانه ای از هر کدوم از این موارد باشه.
      ممنونم.
      اصلاح مي کنم.ارزش معاملات بورس از متوسط 130ميليارد تومان دو هفته پيش امروز 350ميليارد تومان رسيد.
      بزودي ارزش معاملات بورس مي بايست فرا تر از 500ميليارد تومان بشود.
      .................................................. ............
      دلار هم شد 3330تومان
      حالا فردا بازار گردون بايد رنج مثبت بکشه.
      بازار نيم بند بورس را نبايد وحشت زده کرد.

نظر

• anahita
        عضو فعال
        • Jan 2013
        • 769

حمایت خوب رو 78000 داریم . مهمه که نشکنه ، بشکنه اوضاع خراب میشه
        *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• ali20005
          عضو فعال
          • Dec 2013
          • 230

امروز شاخص هرچی زور زد نتونست 78000 رو بشکنه. البته طبیعیه;)
          [CENTER][B][FONT=lucida console] [SIZE=4]/:.Heart.:/الیس الله بکاف عبده-آیا خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)[/SIZE][/FONT][/B]/:.Heart.:/
          [/CENTER]

نظر

• anahita
            عضو فعال
            • Jan 2013
            • 769

در اصل توسط ali20005 پست شده است View Post
            امروز شاخص هرچی زور زد نتونست 78000 رو بشکنه. البته طبیعیه;)
            عذر میخوام ، منظورم 76000 بود .
            *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• بهزاد بهزادی
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 494

شب همه دوستان بخیر،

بازار همچنان در شرایط خوبی به سر میبره. من هیچ دلیلی نمی بینم که فردا بازار منفی باشه و به نظرم هنوز برای انجام هرگونه پولبکی در بازار کمی زود هست...

احتمالا بازار فردا هم رشدی خوب در پیش داره...

و اما در شرایط تحیلی بازار اتفاق جدیدی نیفتاده که بخواهم عنوان کنم...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• ahmadreza
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 1294

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                شب همه دوستان بخیر،

بازار همچنان در شرایط خوبی به سر میبره. من هیچ دلیلی نمی بینم که فردا بازار منفی باشه و به نظرم هنوز برای انجام هرگونه پولبکی در بازار کمی زود هست...

احتمالا بازار فردا هم رشدی خوب در پیش داره...

و اما در شرایط تحیلی بازار اتفاق جدیدی نیفتاده که بخواهم عنوان کنم...

ارادتمند- بهزاد
                دکتر جان نظر شما کاملا صحیحه اما ما گفتیم اگه قرارم باشه افتی داشته باشیم صرفا پولبکه

نظر

• بهزاد بهزادی
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 494

در اصل توسط enterex پست شده است View Post
                  درود
                  درسته كه شرايط بنيادي گوياي شروع روند صعودي در بازار هست ولي من هنوز هر چه نگاه مي كنم از نظر تكنيكالي (تريگر) نقطه مناسبي براي ورود نمي بينم.
                  جناب بهزادي اگر اشتباه نكنم ورود شما بر اساس تكنيكال نبوده چون اصلا در آن موقع انديكاتورها و شكل و شمايل ها در چارت‌ها اصلا صعودي رو نشون نمي دادند و تقريبا همه چارت‌ها مشابه هم بودند(در همان زمان كه وارد شده ايد.) بنابراين به نظر من شما صرفا از داده هاي فاندامنتال در ورود به بازار استفاده كرده ايد. لطفا اگر غير از اين بوده نمونه چارت تكنيكالي كه تريگر ورود داده رو قرار بديد.
                  پاينده باشيد
                  اینگونه که می فرمایید نیست و نشانه های زیادی من جمله شکسته شدن سقف کانال نزولی میتونه سیگنال ورود به بازار باشه...

بگذارید صحبت شما رو در مورد ورودی که بنده در کف بازار داشتم اینگونه اصلاح کنم که اگر دلایل کافی بنیادی وجود نداشت بنده وارد بازار نمی شدم. درواقع اسیلاتورها نشان از اشباع بودن بازار از فروش داشت و برخورد روند قیمتی با خط ترند نزولی به عنوان یک سطح حمایتی و همینطور پدیدار شدن واگرایی در چارت همگی می تونست دلایلی برای شروع یک موج رو به بالا باشه اما اینها برای من انگیزه لازم بود نه کافی و آنچه باعث ورود تمام عیار بنده به بازار شد تغییر اساسی در داده های بنیادی در کمتر از 48 ساعت بود...

تحلیل بنیادی و تکنیکال رو در بازار بورس ایران در طول یکدیگر باید نگریست...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                    عضو فعال
                    • Mar 2014
                    • 1656

سلام
                    میشه نظرتونودرموردهمراه بدونم چطوره
                    بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• ali30
                      عضو فعال
                      • Aug 2013
                      • 1940

در نهایت این مورد رو اشاره کنم که اگر قصد شما از این سرمایه گذاری دیدی بلند مدت (چندساله) هست تقریبا اکثر موسسات مالی معتبر و بانک ها اعتقاد به صعود طلا به مرز 2000 دلار و بالاتر تا دو سه سال آینده دارند...

اما در کوتاه مدت چه بسا اونس ریزشی جزیی برای چند ماه داشته باشد مشروط بر اینکه بحران روسیه و غرب حل بشه... ادامه بحران می تونه به منزله صعود طلا از همین حوالی باشه...

کلا طلا رو برای سرمایه گذاری بلند مدت یکی از بهترین گزینه ها می دونم اما در کوتاه و میان مدت چه بسا بازارهای موازی سودی بالاتر داشته باشند.......................سلام دوستان وشب همگی بخیر وشادی.................پیروی نظرات استاد بهزادی عرض کنم - بنظرم طلا از نظر بنیادی وتکنیکی وبرسی امواج الیوتی در محدوده کف قیمتی است.................. بنظر تایم ماهیانه در حال تکمیل کردن موج1 خودش هست....................که از نظر زمانی 1/5تا3 سال طول بکشه.....................بنظر هدف این موج محدوده 2000-2500-3000 دلاراست................ وبنظر در تایم هفتگی تقریبا در آغاز موج 5 صعودی هستیم.........................و در تایم روزانه در حال ساخت موج1 هستیم................ محدوده قیمتی 1400-1430-1460 انتهای موج 1 بنظرم خواهد بودواز نظر زمانی بین5-8 هفته آینده به این قیمت خواهد رسید..................همانطور که موسسات معتبر خارجی پیش بینی کردن طلا بین 1/5تا3 سال آینده صعودی خواهد بود..................از منظر روانشناسی امواج کلا زمان ( شروع موج 3 )در تایم روزانه طلا خبرهای بنیادی خودشون را آزاد میکنند.........................پیشنهاد میکنم از دوستان عزیز ازتاپیک (طلا با الیوت ویو )برای آشنای از آخرین موج شماری ونظرات الیوتی من در مورد طلا دیدن کنید.
                      آخرین ویرایش توسط ali30؛ 2014/04/27, 23:04.
                      تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• ahmad m
                        ستاره دار(2)
                        • Aug 2012
                        • 966

[QUOTE=ahmad m;464117]شاخص هر خط روندی را که پیش رو داشته تا حالا شکسته در حالت نمودار معمولی ، فقط یه عدد میگم و تمام 73377 واحد نقطه برگشت شاخص به مدت 3 هفته خلاف روند فعلی و دیگر هیچ. تحلیل زیر هم بدون شرح برای دوستان باشه تا بهتر بدونن در چه وضعیتی قرار داریم.

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=349&page=124
                        در لینک فوق شاخص را در تاریخ 12 اسفند از منظر سیستم معاملاتی ایچیموکو مورد بررسی قرار دادم( بصورت نقل قول هم ملاحظه میشه ) که به هدف اعلامی رسید و اما 10 روز از سه هفته ایی که اعلام کردم گذشته ولی شاخص دوباره قابل بررسی هست.

در تایم روزانه و از دید سیستم معاملاتی ایچیموکو نکته مثبت اینکه شاخص کیجنسن flat را که یک مقاومت مهم برای اون بوده پشت سر گذاشته و حالا کیجنسن که در محدوده 76500 واحد قرار داره به حالت Support عمل خواهد کرد ولی با توجه به اینکه شاخص مقاومت ابر مقاومتی و سنکو اسپن A را پیش رو دارد و مد نظر قرار دادن ضخامت ابر بعید به نظر میرسه شاخص بتونه فعلا از این محدوده عبور کنه 16 اردیبهشت از منظر تحلیل زمانی ایچیموکو برای وضعیت روند شاخص حائز اهمیت خواهد به شخصه اعتقاد دارم شاخص low جدیدی را تجربه خواهد کرد که محدوده 63000 واحد خواهد بود ولی قبل از آن انتظار رشد تا محدوده 80000 واحد وجود خواهد داشت.

بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• ali20005
                          عضو فعال
                          • Dec 2013
                          • 230

[QUOTE=ahmad m;486089]
                          در اصل توسط ahmad m پست شده است View Post
                          شاخص هر خط روندی را که پیش رو داشته تا حالا شکسته در حالت نمودار معمولی ، فقط یه عدد میگم و تمام 73377 واحد نقطه برگشت شاخص به مدت 3 هفته خلاف روند فعلی و دیگر هیچ. تحلیل زیر هم بدون شرح برای دوستان باشه تا بهتر بدونن در چه وضعیتی قرار داریم.

در لینک فوق شاخص را در تاریخ 12 اسفند از منظر سیستم معاملاتی ایچیموکو مورد بررسی قرار دادم( بصورت نقل قول هم ملاحظه میشه ) که به هدف اعلامی رسید و اما 10 روز از سه هفته ایی که اعلام کردم گذشته ولی شاخص دوباره قابل بررسی هست.

در تایم روزانه و از دید سیستم معاملاتی ایچیموکو نکته مثبت اینکه شاخص کیجنسن flat را که یک مقاومت مهم برای اون بوده پشت سر گذاشته و حالا کیجنسن که در محدوده 76500 واحد قرار داره به حالت Support عمل خواهد کرد ولی با توجه به اینکه شاخص مقاومت ابر مقاومتی و سنکو اسپن A را پیش رو دارد و مد نظر قرار دادن ضخامت ابر بعید به نظر میرسه شاخص بتونه فعلا از این محدوده عبور کنه 16 اردیبهشت از منظر تحلیل زمانی ایچیموکو برای وضعیت روند شاخص حائز اهمیت خواهد به شخصه اعتقاد دارم شاخص low جدیدی را تجربه خواهد کرد که محدوده 63000 واحد خواهد بود ولی قبل از آن انتظار رشد تا محدوده 80000 واحد وجود خواهد داشت.

شما چطور 63000 رو پیش بینی کردی در حالی که بیشتر سهمها موج 5 رو شروع کردند!!! اصلا به لحاظ بنیادی ممکنه؟
                          [CENTER][B][FONT=lucida console] [SIZE=4]/:.Heart.:/الیس الله بکاف عبده-آیا خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)[/SIZE][/FONT][/B]/:.Heart.:/
                          [/CENTER]

نظر

• ali30
                            عضو فعال
                            • Aug 2013
                            • 1940

[QUOTE=ahmad m;486089]
                            شاخص هر خط روندی را که پیش رو داشته تا حالا شکسته در حالت نمودار معمولی ، فقط یه عدد میگم و تمام 73377 واحد نقطه برگشت شاخص به مدت 3 هفته خلاف روند فعلی و دیگر هیچ. تحلیل زیر هم بدون شرح برای دوستان باشه تا بهتر بدونن در چه وضعیتی قرار داریم.

سلام دوست من نظر شما هم قابل احترام است...........ولی جسارت نباشد کمی تا قسمتی زیاد اشتباه است...............laughingsmiley
                            تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• ahmad m
                              ستاره دار(2)
                              • Aug 2012
                              • 966

[QUOTE=ali20005;486093]

شما چطور 63000 رو پیش بینی کردی در حالی که بیشتر سهمها موج 5 رو شروع کردند!!! اصلا به لحاظ بنیادی ممکنه؟
                              [QUOTE=ali30;486095]

سلام دوست من نظر شما هم قابل احترام است...........ولی جسارت نباشد کمی تا قسمتی زیاد اشتباه است...............laughingsmiley
                              خوشحالم چون وقتی هم که هدف 73377 واحدی را برای شاخص دادم 2 لایک خورد ولی زمان گویای همه چیز خواهد بود. اکثریت همیشه در اشتباه و متضرر هستند این قانون بورس هست

خواهشا با نقل قول به صفحات تایپیک اضافه نکنید
                              بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• ali20005
                                عضو فعال
                                • Dec 2013
                                • 230

[QUOTE=ahmad m;486100]
                                در اصل توسط ali20005 پست شده است View Post

خوشحالم چون وقتی هم که هدف 73377 واحدی را برای شاخص دادم 2 لایک خورد ولی زمان گویای همه چیز خواهد بود. اکثریت همیشه در اشتباه و متضرر هستند این قانون بورس هست

خواهشا با نقل قول به صفحات تایپیک اضافه نکنید
                                خدای نکرده قصد جسارت یا بی ادبی نداشتم، میشه موج شماریتون رو قرار بدید؟
                                [/CENTER]

نظر

در حال کار...
                                X