شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arminfar
    عضو فعال
    • Mar 2014
    • 479

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

آقا بابک الان فکر کنم قیمت بالای مووینگ 50 روزه قرار داره ، فقط اگه دست به این بازار نزنند ، مسیر خودشو پیدا کرده
    ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• کيانوش
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
      شفاف سازي خودرو امد رو کدال
      خيلي منطقي شفاف سازي کرده خپارس ياد بگيره.
      .................................................. ............................
      حالا شاخص خودرو پيشتاز خواهد شد.
      ليدرها به پيش
      خودرو -مپنا-فارس-و.....
      بايد اعتراف کرد که خودرو بعنوان ليدر سرتر از بقيه ليدرهاست.
      بتنهايي بازار را منفي کرد.

نظر

• ebiman
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 2071

وزیر امور اقتصادی و دارایی سرمایه‌گذاری در نرخ سود بانکی از هر بازاری سودآورتر است
        وزیر امور اقتصادی و دارایی با تاکید بر اینکه تورم 25 درصدی پیش بینی شده از سوی دولت برای سال 93 با احتساب اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانه هاست، گفت: برای اولین بار در تاریخ ایران نرخ سود بانکی از تورم موجود کشور بالاتر است.
        به گزارش خبرنگار مهر، علی طیب نیا در حاشیه جلسه امروز شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در جمع خبرنگاران در پاسخ به خبرنگار مهر که پرسید آیا با وجود اجرای هدفمندی یارانه ها دولت تورم را طبق وعده خود به 25درصد خواهد رساند،گفت: نرخ تورم 25 درصدی که از سوی دولت برای سال 93 در نظر گرفته شده با احتساب اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانه ها است و در غیر این صورت نرخ تورم کمتر از این رقم تحقق می یافت.
        وزیر امور اقتصادی و دارایی در پاسخ به پرسش مهر افزود: بسیاری از کارشناسان داخلی و کارشناسان صندوق بین المللی پول پیش بینی می کنند نرخ تورم ایران کمتر از 25 درصد شود که امیدواریم این پیش بینی تحقق یابد.
        وی تصریح کرد: وزارت امور اقتصادی و دارایی بدنبال آرامش و ثبات اقتصاد کلان و بازار ارز است و اجازه نخواهد داد برخی عوامل بازار را متشنج کنند.
        طیب نیا در پاسخ به این سئوال که راستی آزمایی های فرم ها اجرای قانون هدفمندی یارانه ها از کی آغاز خواهد شد، تنها به این جمله بسنده کرد که مردم ایران به دولت تدبیر و امید اعتماد داشته باشند.
        تعیین نرخ سود بانکی به صورت دستوری خلاف شرع است
        وزیر امور اقتصادی و دارایی در پاسخ به سئوالی مبنی بر نرخ سود بانکی نیز گفت: تعیین نرخ سود بانکی به صورت دستوری خلاف شرع است و وزارت امور اقتصادی و دارایی به عنوان رئیس مجمع بانکهای دولتی به هیچ عنوان قصد مداخله در تعیین نرخ سود بانکی را ندارد.
        این عضو کابینه دهم خاطرنشان کرد: برای اولین بار در تاریخ ایران نرخ سود بانکی بالاتر از نرخ تورم است و به طور قطع سرمایه گذاری بر روی نرخ سود بانکی در بانکها از هر بازاری سودآورتر است.

جناب بهزادی نظرتون در رابطه با مصاحبه (مصاحبه که چه عرض کنم حرف مفت بهتره) وزیر اقتصاد چیست؟؟؟؟!!!
        به نظرتون ماها سر کار نیستیم !!!!!
        هر روز یه چیز حدید می گویند
        سلام

نظر

• ebiman
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 2071

ابلاغ جداول نرخ سود به بانک ها و موسسات اعتباری توسط بانک مرکزی
          http://ilna.ir/news/news.cfm?id=163705
          سلام

نظر

• arminfar
            عضو فعال
            • Mar 2014
            • 479

این خیلی بده که شاخص مثبت باشه و سهم ما منفی ، اونوقت اگه شاخص هر چی بالا بره ما ضرر میکنیم !!!!
            این شاخص ایرانی هم حکایتیه ها
            اگه دیروز یه منفیه کوچیک میخورد و امروز دنبال راه خودش میرفت بهتر نبود ، که حالا هر روز سرمایه گذاران سهمشون تو منفی باشه و شاخص با دو سه تا سهم مثبت بمونه !!!!!
            قیمت میز ریاست چند؟!!!!
            آخرین ویرایش توسط arminfar؛ 2014/04/29, 09:43.

نظر

• آریو
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 4834

در اصل توسط arminfar پست شده است View Post
              این خیلی بده که شاخص مثبت باشه و سهم ما منفی ، اونوقت اگه شاخص هر چی بالا بره ما ضرر میکنیم !!!!
              اینم حکایتیه ، شاخص ایرانی
              وقتی دوستان ما شاخص را ملاک قرار میدهند حق ما بیشتر از این نخواهد بود ...
              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• مصطفی 64
                عضو عادی
                • Nov 2013
                • 265

در حالی که اکثر سهم ها منفی هستند ولی شاخص مثبته وای بر حال این بازار و خاک بر سر مدیران نالایق بازار که نمی دانند چیکار کنند
                انسان در کنار دیگران عاقل تر است تا در کنار خویش

نظر

• arminfar
                  عضو فعال
                  • Mar 2014
                  • 479

یه روز فارس ، یه روز وغدیر ... یعنی اینا تموم نمیشه ؟ تا کی میشه برگ روکرد و باقی موند ؟! بلاخره تموم میشه !!! "با ژوکراش 52 برگ بیشتر نیست "

نظر

• کيانوش
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 6613

3روزه شاخص مثبته همه دارند ضرر مي کنند البته پزش را ديگران ميدهند که در سومين روز بازار سرمايه شاخصها فلانقدر مثبت زدند.
                    .................................................. .................................................. .................................................
                    هر روز ميرم خونه بابام بهم ميگه خوب پسر امروز چقدر کاسب بودي شاخص که 400واحد مثبت زد.من فقط به او نگاه ميکنم و لبخندي تلخ بر چهره ام ميشينه و صدام در نمياد.
                    .................................................. .................................................. ...............................................
                    دمت گرم بازار گردون
                    دمت گرم ..............
                    دمت گرم روزگار

نظر

• 313
                      عضو عادی
                      • Feb 2013
                      • 196

جناب آقای بهزادی با تمام احترامی که برای شما قائل هستم .و مو به مو مطالبتون رو میخونم
                      ولی انتقادی دارم که خواستم به صورت خصوصی برای شما ارساال کنم ولی نشد
                      در ریزش قبلی بازار دیدم که شما چگونه با تحلیل هاتون سعی داشتید که آرامش را به فروم بر گردانید و میگفتید که بازار صعودی میشود و یا ریزش امروز تمام میشود یا شاخص هرگز به حمایت فلان نمیخورد و....
                      ولی متاسفانه روزی را که شما با نا امیدی گفتید دیگر امیدی بعه بازار نیست و من اعلام میکنتم که اشتباه کرده ام را هرگز فراموش نمیکنم .
                      من بیشتر سبدم رو نقد شده بودم ولی حال و روز کسانی رو که صبر کرده بودند را میفهمیدم .
                      به نظر من این بازار بازار صبر و امید نیست
                      جناب بهزادی گرامی در بازاری که یک روز خبر خوش برای خودرو هست و روز بعد تکذیب میشود یا در مورد سیمانی ها یا ...
                      یا مدیران شرکتها خبر را بی تاثیر در سود دهی خود اعلام میکنند به نظر شما جز نیرنگ بزرگان برای سیو سودهای کلان خود چیز دیگری هست ؟
                      به نظر من بازار در منفی خود تا چند روز دیگر دست و پا میزند
                      فقط تفاوت این شده که به جای یک روز مثبت و یک هفته منفی ,سه روز مثبت ایجاد شده با یک هفته منفی
                      هر مثبتی فرصت خروج است .
                      فلان سهم بازی خود را شروع کرده و.... همه ترفند است

شاخص هم هر روز با باز گشایی یک نماد و دستکاری شده بالا میرود .
                      نمادهای متوقف باز شوند امید شاخص به چه چیزی است؟
                      با تشکر

نظر

• daryadel120
                        عضو فعال
                        • Apr 2012
                        • 578

یه استادی داشتیم که می گفت هر دارایی بالاخره در یک قیمتی ارزش خرید دارد ... عده ای از دوستان تحلیل_گر ارزش خریدی که به خاطر منفی زیاد در برخی از سهام ایجاد شده بود را ورود به روند صعودی اعلام می کنند ... ولی به نظر من برای ورود به روند صعودی باید شرایط اقتصادی بسیار متفاوت از شرایط فعلی باشد در ثانی زمان لازم برای ورود به یک روند صعودی تلف شده باشد ... که الان به قول معروف "وقتش نیست" /:.yead.:/

قیمت در یک روند دو نوع اصلاح دارد 1- قیمتی 2- زمانی ..... هر کدام از اینها می توانند روی دیگری تاثیر بگذارند یعنی اگر اصلاح قیمتی شارپ تر اتفاق بیافتد قاعدتا اصلاح زمانی کوتاه تر خواهد بود و ...

من نظرم این بود که شاخص اگر به 64000 برسد (که طبق روند طبیعی باید میرسید و هنوز هم امکانش هست که برسد)، آنوقت خیلی زودتر شاخص وارد روند صعودی میشد ... اما مسئولین بورس برای راضی نگه داشتن اربابان خود با کوتاه کردن اصلاح قیمتی در اصل اصلاح زمانی را طولانی تر کردند ...

ضمنا بورس بر اساس وقایع اقتصادی و سیاسی حرکت می کند نه با تزریق پول بی صاحب

(این مطلب رو صرفا برای دوستان عزیزم نوشتم نه برای پاسخ گویی به کسی)
                        برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• arminfar
                          عضو فعال
                          • Mar 2014
                          • 479

این شاخص ایرانی هم حکایتیه ها
                          اگه دیروز یه منفیه کوچیک میخورد و امروز دنبال راه خودش میرفت بهتر نبود ، که حالا هر روز سرمایه گذاران سهمشون تو منفی باشه و شاخص با دو سه تا سهم مثبت بمونه !!!!!
                          قیمت میز ریاست چند؟!!!!
                          یه روز فارس ، یه روز وغدیر ... یعنی اینا تموم نمیشه ؟ تا کی میشه برگ روکرد و باقی موند ؟! بلاخره تموم میشه !!! "با ژوکراش 52 برگ بیشتر نیست "
                          آخرین ویرایش توسط arminfar؛ 2014/04/29, 10:34.

نظر

• ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

با سلام امروز شاخص کل تنوانست بالای 78 هزار تثبت شود با کمک چند سهم امشب آقای روحانی گزارشی از عملکرد 3 ماه و هدفمندی ارایه می کند و اعلام برنامه های جدید دولت در مورد حمایت از تولید که می تواند برای بازار فردا مهم باشد و شاخص کل را نگذارد از مرز 78 هزار واحد پایین تر بیاورد به هر حال برنامه های آقای روحانی برای بازار مهم می باشد در زمان کنونی دیگه هیچ خبر مهمی وجود ندارد که بتواند انگیزه رشد قیمتها را فراهم کند تا هفته آینده از 15 اردبیهشت درباره متن توافق نامه هسته ای بحث می شود که بازار به حالت سکون در می اورد هر نتیجه ای که از متن توافق نامه بیرون بیاید مسیر کشور و بازار را معلوم می کند با تشکر
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• arminfar
                              عضو فعال
                              • Mar 2014
                              • 479

جناب شاخص آبادی این بازم داره میریزه که ، مگه همین یه ربع پیش وصله نزده بودی ، ببین چیزی نداری تا ظهر هنوز مونده یه جوری نگهش داری !!!!!!!!!!!

نظر

• ali30
                                عضو فعال
                                • Aug 2013
                                • 1940

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post
                                یه استادی داشتیم که می گفت هر دارایی بالاخره در یک قیمتی ارزش خرید دارد ... عده ای از دوستان تحلیل_گر ارزش خریدی که به خاطر منفی زیاد در برخی از سهام ایجاد شده بود را ورود به روند صعودی اعلام می کنند ... ولی به نظر من برای ورود به روند صعودی باید شرایط اقتصادی بسیار متفاوت از شرایط فعلی باشد در ثانی زمان لازم برای ورود به یک روند صعودی تلف شده باشد ... که الان به قول معروف "وقتش نیست" /:.yead.:/

قیمت در یک روند دو نوع اصلاح دارد 1- قیمتی 2- زمانی ..... هر کدام از اینها می توانند روی دیگری تاثیر بگذارند یعنی اگر اصلاح قیمتی شارپ تر اتفاق بیافتد قاعدتا اصلاح زمانی کوتاه تر خواهد بود و ...

من نظرم این بود که شاخص اگر به 64000 برسد (که طبق روند طبیعی باید میرسید و هنوز هم امکانش هست که برسد)، آنوقت خیلی زودتر شاخص وارد روند صعودی میشد ... اما مسئولین بورس برای راضی نگه داشتن اربابان خود با کوتاه کردن اصلاح قیمتی در اصل اصلاح زمانی را طولانی تر کردند ...

ضمنا بورس بر اساس وقایع اقتصادی و سیاسی حرکت می کند نه با تزریق پول بی صاحب

(این مطلب رو صرفا برای دوستان عزیزم نوشتم نه برای پاسخ گویی به کسی)
                                سلام دوست خوب من......................از نظرات شما کمال تشکر وقدردانی را دارم....................میخواستم نظر خودم را بگم........مثل شماکه نظرتون را در در پستهای قبل و پست اخیر تکرار کردین من هم در مورد شاخص قبلا گفتم اصلاح تمام شده است...............شما اگر وارد بازار نشدین امروز وفردا فرصت خوبی خواهد بود..............
                                تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

در حال کار...
                                X