کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نگاهی به وضعیت تحلیلی بازار در روز جاری بیندازیم...
تحلیل تکنیکال: دیروز اشاره کردم که به جهت تکنیکال شاهد شرایطی ایده ال در ابعاد چهارگانه بازار هستیم... درست هست که کندل نزولی امروز انتظارات رو برآورده نکرد اما همچنان به آخرین تحلیلی که انجام شده پایبندم و تصور می کنم بازار یحتمل از همین حوالی برخواهد گشت...
تصویر آپدیت شده تحلیل تکنیکال رو پیوست می کنم با این توضیح که با توجه به عبور از کلاستر اصلی (کلاستر اول) باید دید قیمت به کدام سطح حمایتی پاسخ می دهد! باز هم تکرار می کنم به جهت تکنیکال شرایط بازار داره مهیا میشه برای یک صعود شارپ و قدرتمند که به زودی شروع میشه...
تحلیل بنیادی: به جهت بنیادی بازار این روزها تا حدودی خنثی عمل می کنه... با توجه به وضعیت ساید بازار من این روزها به دنبال داده ای بنیادی هستم که به ناگهان باعث رشد بازار بشه... چندان تصوری برای ریزش شدید با توجه به براینده داده های بنیادی نیستم و ریسک سیستماتیکی در بازار وجود نداره...
می دونم امروز اخبار جسته گریخته مثتبی در بازارم منتشر شد مانند:
1- سخنرانی روحانی و تاکید بر این موضوع که مذاکرات هسته ای به سرانجام میرسد...
2- تقدیر بعضی از راستگرایان افراطی مانند فیروزآبادی از رویکرد دولت جدید و رییس جمهور...
3- عقب نشینی روسیه از مواضع جنگ طلبانه و جدایی طلبانه در شرق اوکراین...
اما هیچ یک از این خبرها اونی نیست که من در انتظارش هستم... اگر احتمال سناریوی تکنیکال رو دنبال کنیم امواج 1 و 2 از موج 5 بزرگی که سودآوری امسال بورس در اون نهفته است کامل شده و حال شروع موج 3 هست... نیروی موج 3 قابل توجه هست و اگر فرض کنیم خود موج 3 ساختاری 5 موجی داشته باشه ریز موج سوم از آن قدرتمند ترین محل بازار است که به نظر من می تونه بر اساس دلیل توافق هسته ای باشه...
اما همین شروع اولین موج از موج 3 پیش رو که همین روزها شروع میشه نیاز به دلیلی محکم و بنیادی داره...
در هر حال تغییری در رویکرد ریسک پذیری در بازار بوجود نیامده و معتقدم بهترین کار در این روزها داشتن سبدی بنیادی و صبر کردن است....
به غیر از گروه خودرویی که برای اون اصلاحی کوتاه مدت رو به زودی متصور هستم سایر گروه ها به جهت تکنیکال در کف قرار دارند و آماده صعود در بازاری یکسو با شروع موج 3 هستند... خودرویی ها هم با اصلاحی موقت به این حرکت جمعی می پیوندند...
ارادتمند- بهزاد
[
به نظر من این عوامل به شکل یه دومینو اتفاق میفته. اول حل مناقشه روسیه و غرب در اکراین و به تبع اون ریزش طلا و تاثیرگذاری بیشتر روسیه در مذاکرات. دوم سلسله مذاکرات دو به دوی کنشگران مذاکرات ایران برای نزدیک شدن پیشنهادات و دست آخر رسیدن به توافق نهایی. البته طی این روند حقوقی ها نقش پررنگ تری رو ایفا میکنند.
مورد دیگر اینکه به لحاظ سیاسی سخنان حاج حسن( فیروز ابادی) را جدی بگیرد. اغلب رسانه ها و سایت ها خبری مهم که مخالف دولت ساز می رنند می دانند که این هشدار شوخی نیست و به نوعی دستور نظامی است. باید ببینیم تا چه حد جدی میگیرند. این سخنان طبعا با همانگی دولت و رهبری ابراز شده اند.مقصود کشیده شدن ترمز بخشی از اصولگرایان است که از انها به عنوان وزنه تعادلی در برابر تندروی های جناح مقابل استفاده می شود.
بدون شرح....
در جمع خبرنگاران مطرح شد؛ واکنش معاون رئیس جمهور به اظهارات اخیر رئیس ستادکل نیروهای مسلح
معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: رسانه های منتسب به نیروهای مسلح در اخلاق مداری سزاوارترند زیرا اینها تحت امر ولی فقیه قرار دارند.
انصاری ابراز امیدواری کرد که با اظهارات سرلشکر فیروزآبادی بخصوص اینکه این دستورات مستند به فرمایشات رهبری شد تغییر اساسی در رویکرد رسانه های عمومی کشور بویژه رسانه های متنسب به نهادهای امنیتی صورت گیرد.
سلام خدمت همه دوستان بورسی و سلام ویژه خدمت جناب بهزادی... دومین پست بنده در تالار بورسی هست و یکی از دلایل اصلی بنده برای ساختن آیدی در تالار بورسی استفاده از نظرات و تبادل نظر با اساتید این تاپیک بوده...
بهرحال خوشحالم و امیدوارم بنده رو در جمع صمیمانه خودتون بپذیرید...
نمودار شاخص کل و Andrews pitchfork : بنظر بنده یا روند فرسایشی رو روی بال چنگال طی میکنیم و یا صعود و شروع موج 3... احتمال نزول رو با توجه به اندیکاتورها بسیار ضعیف میبینم...
فقط در صورت توافق كامل هسته اي و برداشته شدن تمام تحريمها بازم شاهد يك صعود شارپ خواهيم بود و بيشترين صعود در گروه خودرويي و بانكي و تجهيزات و پتروشيمي خواهد بود
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
سلام
دوستان شما هم تزریق پول پرقدرت رو به بازار و بخصوص سهام ریالی رو احساس میکنید؟؟
گروه خودرو و تجهیزاتی رو عرض میکنم...
بشخصه از نحوه معاملات این گروه ها حسی مشابه حس ابتدای صعود سال گذشته رو دریافت میکنم... در اینکه مذاکرات تا تیر ماه به نتیجه میرسه تردیدی ندارم وآقـــایــون برای همین در حال خرید هستن...
نگاهی به وضعیت تحلیلی بازار در روز جاری بیندازیم...
تحلیل تکنیکال: دیروز اشاره کردم که به جهت تکنیکال شاهد شرایطی ایده ال در ابعاد چهارگانه بازار هستیم... درست هست که کندل نزولی امروز انتظارات رو برآورده نکرد اما همچنان به آخرین تحلیلی که انجام شده پایبندم و تصور می کنم بازار یحتمل از همین حوالی برخواهد گشت...
تصویر آپدیت شده تحلیل تکنیکال رو پیوست می کنم با این توضیح که با توجه به عبور از کلاستر اصلی (کلاستر اول) باید دید قیمت به کدام سطح حمایتی پاسخ می دهد! باز هم تکرار می کنم به جهت تکنیکال شرایط بازار داره مهیا میشه برای یک صعود شارپ و قدرتمند که به زودی شروع میشه...
تحلیل بنیادی: به جهت بنیادی بازار این روزها تا حدودی خنثی عمل می کنه... با توجه به وضعیت ساید بازار من این روزها به دنبال داده ای بنیادی هستم که به ناگهان باعث رشد بازار بشه... چندان تصوری برای ریزش شدید با توجه به براینده داده های بنیادی نیستم و ریسک سیستماتیکی در بازار وجود نداره...
می دونم امروز اخبار جسته گریخته مثتبی در بازارم منتشر شد مانند:
1- سخنرانی روحانی و تاکید بر این موضوع که مذاکرات هسته ای به سرانجام میرسد...
2- تقدیر بعضی از راستگرایان افراطی مانند فیروزآبادی از رویکرد دولت جدید و رییس جمهور...
3- عقب نشینی روسیه از مواضع جنگ طلبانه و جدایی طلبانه در شرق اوکراین...
اما هیچ یک از این خبرها اونی نیست که من در انتظارش هستم... اگر احتمال سناریوی تکنیکال رو دنبال کنیم امواج 1 و 2 از موج 5 بزرگی که سودآوری امسال بورس در اون نهفته است کامل شده و حال شروع موج 3 هست... نیروی موج 3 قابل توجه هست و اگر فرض کنیم خود موج 3 ساختاری 5 موجی داشته باشه ریز موج سوم از آن قدرتمند ترین محل بازار است که به نظر من می تونه بر اساس دلیل توافق هسته ای باشه...
اما همین شروع اولین موج از موج 3 پیش رو که همین روزها شروع میشه نیاز به دلیلی محکم و بنیادی داره...
در هر حال تغییری در رویکرد ریسک پذیری در بازار بوجود نیامده و معتقدم بهترین کار در این روزها داشتن سبدی بنیادی و صبر کردن است....
به غیر از گروه خودرویی که برای اون اصلاحی کوتاه مدت رو به زودی متصور هستم سایر گروه ها به جهت تکنیکال در کف قرار دارند و آماده صعود در بازاری یکسو با شروع موج 3 هستند... خودرویی ها هم با اصلاحی موقت به این حرکت جمعی می پیوندند...
ارادتمند- بهزاد
درود مجدد بر استاد
با يک روز تاخير اصلاح گروه خودرو پايان يافت.
در کنار وساپا -ورنا براي پوشش زيانهاي رفقاي بورسي معرفي مي گردد.البته وساپا يک هديه معرکه اي ديگري هست.
با گروه خودرو همراه باشيم تا بازار کاملا راه بيفته.
درود بر همگي....معاملات امروز ليزينگي ها و بويژه " ولصنم " خارق العاده بود!.....به نظر ميرسه كه جريان پول در بازار از گروهي به كروه ديگر مرتبا در حال تغيير هست.....تا نظر اساتيد بزرگوار و دوستان محترم چه باشد در اين زمينه؟
با احترام به شما.شرمنده !حداقلشو نمیشه قبول کرد چه برسه حد اکثر!
ببخشید بلد نیستم عکس چارت بزارم.یه نگاه به آر اس آی از تاریخ11آذز بندازید(خط روند نزولی)و از20اسفند خط روند صعودی!(و حجم معاملات فراموش نشه)دقیقا امروز برخورد به جفتشون کرد!باید نظاره گر شنبه باشیم که اگه افت داشت اون قسمت حد اقل شما درسته!
با احترام به شما.شرمنده !حداقلشو نمیشه قبول کرد چه برسه حد اکثر!
ببخشید بلد نیستم عکس چارت بزارم.یه نگاه به آر اس آی از تاریخ11آذز بندازید(خط روند نزولی)و از20اسفند خط روند صعودی!(و حجم معاملات فراموش نشه)دقیقا امروز برخورد به جفتشون کرد!باید نظاره گر شنبه باشیم که اگه افت داشت اون قسمت حد اقل شما درسته!
با سلام متقابل خدمت شما ،خواهش می کنم این روند نموادر بلند مدت از مارس 2014 تا الان است حالا ممکن است دو روز مثبت سه روز منفی ولی روند از نظر تکنیکال بایستی از این نمودار تبعیت کند.(هر چند در ایران تکنیکال همیشه جواب نمی دهد) بازهم قضاوت با شماست
آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر