شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علی علیزاده
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1159

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

76528 شاخص بر میگرده و صصودی میشه...انشاالله
    یا غنی....

نظر

• ali30
      عضو فعال
      • Aug 2013
      • 1940

سلام دوستان....یک بنده خدای یک نقاشی خوشکل کشیده خواستم به اشتراک بزارم:D
      تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• poya_p
        عضو عادی
        • Apr 2014
        • 32

[QUOTE=بهزاد بهزادی;497185]عصر همه عزیزان بخیر

نگاهی به وضعیت تحلیلی بازار در روز جاری بیندازیم...

تحلیل تکنیکال:
        دیروز اشاره کردم که به جهت تکنیکال شاهد شرایطی ایده ال در ابعاد چهارگانه بازار هستیم... درست هست که کندل نزولی امروز انتظارات رو برآورده نکرد اما همچنان به آخرین تحلیلی که انجام شده پایبندم و تصور می کنم بازار یحتمل از همین حوالی برخواهد گشت...

تصویر آپدیت شده تحلیل تکنیکال رو پیوست می کنم با این توضیح که با توجه به عبور از کلاستر اصلی (کلاستر اول) باید دید قیمت به کدام سطح حمایتی پاسخ می دهد! باز هم تکرار می کنم به جهت تکنیکال شرایط بازار داره مهیا میشه برای یک صعود شارپ و قدرتمند که به زودی شروع میشه...

تحلیل بنیادی: به جهت بنیادی بازار این روزها تا حدودی خنثی عمل می کنه... با توجه به وضعیت ساید بازار من این روزها به دنبال داده ای بنیادی هستم که به ناگهان باعث رشد بازار بشه... چندان تصوری برای ریزش شدید با توجه به براینده داده های بنیادی نیستم و ریسک سیستماتیکی در بازار وجود نداره...

می دونم امروز اخبار جسته گریخته مثتبی در بازارم منتشر شد مانند:

1- سخنرانی روحانی و تاکید بر این موضوع که مذاکرات هسته ای به سرانجام میرسد...
        2- تقدیر بعضی از راستگرایان افراطی مانند فیروزآبادی از رویکرد دولت جدید و رییس جمهور...
        3- عقب نشینی روسیه از مواضع جنگ طلبانه و جدایی طلبانه در شرق اوکراین...

اما هیچ یک از این خبرها اونی نیست که من در انتظارش هستم... اگر احتمال سناریوی تکنیکال رو دنبال کنیم امواج 1 و 2 از موج 5 بزرگی که سودآوری امسال بورس در اون نهفته است کامل شده و حال شروع موج 3 هست... نیروی موج 3 قابل توجه هست و اگر فرض کنیم خود موج 3 ساختاری 5 موجی داشته باشه ریز موج سوم از آن قدرتمند ترین محل بازار است که به نظر من می تونه بر اساس دلیل توافق هسته ای باشه...

اما همین شروع اولین موج از موج 3 پیش رو که همین روزها شروع میشه نیاز به دلیلی محکم و بنیادی داره...

در هر حال تغییری در رویکرد ریسک پذیری در بازار بوجود نیامده و معتقدم بهترین کار در این روزها داشتن سبدی بنیادی و صبر کردن است....

به غیر از گروه خودرویی که برای اون اصلاحی کوتاه مدت رو به زودی متصور هستم سایر گروه ها به جهت تکنیکال در کف قرار دارند و آماده صعود در بازاری یکسو با شروع موج 3 هستند... خودرویی ها هم با اصلاحی موقت به این حرکت جمعی می پیوندند...

ارادتمند- بهزاد

[

به نظر من این عوامل به شکل یه دومینو اتفاق میفته. اول حل مناقشه روسیه و غرب در اکراین و به تبع اون ریزش طلا و تاثیرگذاری بیشتر روسیه در مذاکرات. دوم سلسله مذاکرات دو به دوی کنشگران مذاکرات ایران برای نزدیک شدن پیشنهادات و دست آخر رسیدن به توافق نهایی. البته طی این روند حقوقی ها نقش پررنگ تری رو ایفا میکنند.

نظر

• نوام چامسکی
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 3369

شب بخیر دوستان

اگر فقط برامون سود گرفتن مهم باشه در بازار

فکر نکنم این شاخص نقش صددرصدی داشته باشه

تا حالا دیدید بعضی از این ستاره دارم اینجا اصلا بیان

یا بعضی از ایدی ها

چون دارن پول در میارن و اخبار سهامها رو دارن رصد میکنن

پی کسب روزی و مراقبت از سبد شون هستن

من تا به حال تو این چند وقته ندید م اون دوستی که بیشترین ستاره رو داره

حتی بیاد این صفحه شاخص رو نگاه کنه چه برسه بیاد یک مطلبی هم بنویسه

بعضیهامون چنان به اینجا وابسته شدیم اینگار

تو بورس تهران مثل وال استریت شاخص ها هم خرید و فروش میشه

اینو دوستانه عرض کردم

با نهایت احترام

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• Mehdi1400
            ستاره دار(19)
            • Jul 2013
            • 2938

آفرین بر نوام
            به نکته بسیار ظریفی اشاره کردید
            نشان از نکته سنجی شما است
            اصل پارتو اینجا هم صادقه از دیدگاه من
            80 درصد سهام
            20 درصد شاخص

نظر

• Metalman
              عضو عادی
              • Jul 2025
              • 98

در اصل توسط Metalman پست شده است View Post
              مورد دیگر اینکه به لحاظ سیاسی سخنان حاج حسن( فیروز ابادی) را جدی بگیرد. اغلب رسانه ها و سایت ها خبری مهم که مخالف دولت ساز می رنند می دانند که این هشدار شوخی نیست و به نوعی دستور نظامی است. باید ببینیم تا چه حد جدی میگیرند. این سخنان طبعا با همانگی دولت و رهبری ابراز شده اند.مقصود کشیده شدن ترمز بخشی از اصولگرایان است که از انها به عنوان وزنه تعادلی در برابر تندروی های جناح مقابل استفاده می شود.
              بدون شرح....
              در جمع خبرنگاران مطرح شد؛
              واکنش معاون رئیس جمهور به اظهارات اخیر رئیس ستادکل نیروهای مسلح

معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: رسانه های منتسب به نیروهای مسلح در اخلاق مداری سزاوارترند زیرا اینها تحت امر ولی فقیه قرار دارند.

انصاری ابراز امیدواری کرد که با اظهارات سرلشکر فیروزآبادی بخصوص اینکه این دستورات مستند به فرمایشات رهبری شد تغییر اساسی در رویکرد رسانه های عمومی کشور بویژه رسانه های متنسب به نهادهای امنیتی صورت گیرد.

نظر

• Adel_Poyan
                عضو عادی
                • May 2014
                • 24

سلام خدمت همه دوستان بورسی و سلام ویژه خدمت جناب بهزادی...
                دومین پست بنده در تالار بورسی هست و یکی از دلایل اصلی بنده برای ساختن آیدی در تالار بورسی استفاده از نظرات و تبادل نظر با اساتید این تاپیک بوده...
                بهرحال خوشحالم و امیدوارم بنده رو در جمع صمیمانه خودتون بپذیرید...

نمودار
                شاخص کل و Andrews pitchfork :

بنظر بنده یا روند فرسایشی رو روی بال چنگال طی میکنیم و یا صعود و شروع موج 3... احتمال نزول رو با توجه به اندیکاتورها بسیار ضعیف میبینم...

نظر

• نوام چامسکی
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 3369

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
                  شب بخیر دوستان

اگر فقط برامون سود گرفتن مهم باشه در بازار

فکر نکنم این شاخص نقش صددرصدی داشته باشه

تا حالا دیدید بعضی از این ستاره دارم اینجا اصلا بیان

یا بعضی از ایدی ها

چون دارن پول در میارن و اخبار سهامها رو دارن رصد میکنن

پی کسب روزی و مراقبت از سبد شون هستن

من تا به حال تو این چند وقته ندید م اون دوستی که بیشترین ستاره رو داره

حتی بیاد این صفحه شاخص رو نگاه کنه چه برسه بیاد یک مطلبی هم بنویسه

بعضیهامون چنان به اینجا وابسته شدیم اینگار

تو بورس تهران مثل وال استریت شاخص ها هم خرید و فروش میشه

اینو دوستانه عرض کردم

با نهایت احترام
                  اینم اخرین حرف بنده

بدر هر کی خورد نوش جونش

من يک معامله گر موفق هستم ، زيرا:

1) لبه هاي خود را کاملا بي طرفانه انتخاب ميکنم.

2)قبل از ورود به هر معامله ريسک خود را تعيين ميکنم.

3)يا کاملا اين ريسک را ميپذيرم يا وارد معامله نميشوم.

4)بدون هيچ درنگ يا محافظه کاري بر طبق لبه هاي خود عمل مي کنم.

5)همانقدر از بازار سود ميگيرم که موقعيتش را براي من فراهم کرده .

6)به طور مرتب بر خودم نظارت دارم تا خطا نکنم.

7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم.

(مارک داگلاس)

هر کی پی سود است

بسم الله

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• شبندر
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 3598

فقط در صورت توافق كامل هسته اي و برداشته شدن تمام تحريمها بازم شاهد يك صعود شارپ خواهيم بود و بيشترين صعود در گروه خودرويي و بانكي و تجهيزات و پتروشيمي خواهد بود
                    دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• Adel_Poyan
                      عضو عادی
                      • May 2014
                      • 24

سلام
                      دوستان شما هم تزریق پول پرقدرت رو به بازار و بخصوص سهام ریالی رو احساس میکنید؟؟
                      گروه خودرو و تجهیزاتی رو عرض میکنم...
                      بشخصه از نحوه معاملات این گروه ها حسی مشابه حس ابتدای صعود سال گذشته رو دریافت میکنم...

در اینکه مذاکرات تا تیر ماه به نتیجه میرسه تردیدی ندارم وآقـــایــون برای همین در حال خرید هستن...

نظر

• کيانوش
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 6613

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                        عصر همه عزیزان بخیر

نگاهی به وضعیت تحلیلی بازار در روز جاری بیندازیم...

تحلیل تکنیکال:
                        دیروز اشاره کردم که به جهت تکنیکال شاهد شرایطی ایده ال در ابعاد چهارگانه بازار هستیم... درست هست که کندل نزولی امروز انتظارات رو برآورده نکرد اما همچنان به آخرین تحلیلی که انجام شده پایبندم و تصور می کنم بازار یحتمل از همین حوالی برخواهد گشت...

تصویر آپدیت شده تحلیل تکنیکال رو پیوست می کنم با این توضیح که با توجه به عبور از کلاستر اصلی (کلاستر اول) باید دید قیمت به کدام سطح حمایتی پاسخ می دهد! باز هم تکرار می کنم به جهت تکنیکال شرایط بازار داره مهیا میشه برای یک صعود شارپ و قدرتمند که به زودی شروع میشه...

تحلیل بنیادی: به جهت بنیادی بازار این روزها تا حدودی خنثی عمل می کنه... با توجه به وضعیت ساید بازار من این روزها به دنبال داده ای بنیادی هستم که به ناگهان باعث رشد بازار بشه... چندان تصوری برای ریزش شدید با توجه به براینده داده های بنیادی نیستم و ریسک سیستماتیکی در بازار وجود نداره...

می دونم امروز اخبار جسته گریخته مثتبی در بازارم منتشر شد مانند:

1- سخنرانی روحانی و تاکید بر این موضوع که مذاکرات هسته ای به سرانجام میرسد...
                        2- تقدیر بعضی از راستگرایان افراطی مانند فیروزآبادی از رویکرد دولت جدید و رییس جمهور...
                        3- عقب نشینی روسیه از مواضع جنگ طلبانه و جدایی طلبانه در شرق اوکراین...

اما هیچ یک از این خبرها اونی نیست که من در انتظارش هستم... اگر احتمال سناریوی تکنیکال رو دنبال کنیم امواج 1 و 2 از موج 5 بزرگی که سودآوری امسال بورس در اون نهفته است کامل شده و حال شروع موج 3 هست... نیروی موج 3 قابل توجه هست و اگر فرض کنیم خود موج 3 ساختاری 5 موجی داشته باشه ریز موج سوم از آن قدرتمند ترین محل بازار است که به نظر من می تونه بر اساس دلیل توافق هسته ای باشه...

اما همین شروع اولین موج از موج 3 پیش رو که همین روزها شروع میشه نیاز به دلیلی محکم و بنیادی داره...

در هر حال تغییری در رویکرد ریسک پذیری در بازار بوجود نیامده و معتقدم بهترین کار در این روزها داشتن سبدی بنیادی و صبر کردن است....

به غیر از گروه خودرویی که برای اون اصلاحی کوتاه مدت رو به زودی متصور هستم سایر گروه ها به جهت تکنیکال در کف قرار دارند و آماده صعود در بازاری یکسو با شروع موج 3 هستند... خودرویی ها هم با اصلاحی موقت به این حرکت جمعی می پیوندند...

ارادتمند- بهزاد

درود مجدد بر استاد
                        با يک روز تاخير اصلاح گروه خودرو پايان يافت.
                        در کنار وساپا -ورنا براي پوشش زيانهاي رفقاي بورسي معرفي مي گردد.البته وساپا يک هديه معرکه اي ديگري هست.
                        با گروه خودرو همراه باشيم تا بازار کاملا راه بيفته.

نظر

• ( احمدي )
                          عضو عادی
                          • May 2013
                          • 262

درود بر همگي....معاملات امروز ليزينگي ها و بويژه " ولصنم " خارق العاده بود!.....به نظر ميرسه كه جريان پول در بازار از گروهي به كروه ديگر مرتبا در حال تغيير هست.....تا نظر اساتيد بزرگوار و دوستان محترم چه باشد در اين زمينه؟
                          اخرين سنگر سكوته...خيلي حرفا گفتني نيست...

نظر

• سرمایه گذار
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1925

آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• mnm
                              عضو عادی
                              • Jun 2013
                              • 155

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                              با احترام به شما.شرمنده !حداقلشو نمیشه قبول کرد چه برسه حد اکثر!
                              ببخشید بلد نیستم عکس چارت بزارم.یه نگاه به آر اس آی از تاریخ11آذز بندازید(خط روند نزولی)و از20اسفند خط روند صعودی!(و حجم معاملات فراموش نشه)دقیقا امروز برخورد به جفتشون کرد!باید نظاره گر شنبه باشیم که اگه افت داشت اون قسمت حد اقل شما درسته!

نظر

• سرمایه گذار
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1925

در اصل توسط mnm پست شده است View Post
                                با احترام به شما.شرمنده !حداقلشو نمیشه قبول کرد چه برسه حد اکثر!
                                ببخشید بلد نیستم عکس چارت بزارم.یه نگاه به آر اس آی از تاریخ11آذز بندازید(خط روند نزولی)و از20اسفند خط روند صعودی!(و حجم معاملات فراموش نشه)دقیقا امروز برخورد به جفتشون کرد!باید نظاره گر شنبه باشیم که اگه افت داشت اون قسمت حد اقل شما درسته!
                                با سلام متقابل خدمت شما ،خواهش می کنم این روند نموادر بلند مدت از مارس 2014 تا الان است حالا ممکن است دو روز مثبت سه روز منفی ولی روند از نظر تکنیکال بایستی از این نمودار تبعیت کند.(هر چند در ایران تکنیکال همیشه جواب نمی دهد)
                                بازهم قضاوت با شماست
                                آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

در حال کار...
                                X