شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali30
    عضو فعال
    • Aug 2013
    • 1940

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
    نمودار شاخص کل در تایم روزانه
    فردا و یا شنبه شاخص کل بتونه بیاد بالای خط سیاه رنگ شاخص و خط قرمز رنگ rsi میشه امیدوار به ادامه صعود بود
    جلسه امروز هم خیلی مهمه...درگیر موینگ 20 روزه و واریابل ...خیلی جالبه .... نمودار رو با دقت ببینید...توی این چند ماه نزولی..5 بار این موینگ 20 روزه و واریابل مانع ادامه صعود شدند..در rsi هم توی این چند ماه هرگز سطح معتبر 50 به بالا شکسته نشده....در صورت عدم موفقیقت در شکست مقاومت 76400 (یا 76500 ) باید شاهد اصلاح تا 71915 باشیم؟
    [IMG][/IMG]
    خوب از اونجا که وزیر اقتصاد هم نیست..................بنظر خبر قطعی کاهش نرخ سود شاید کمی به عقب بیفته...............از منظر حجم فروش حقوقی ودادن صف خریدها در نمادهای شاخص ساز .......باز بنظر میرسه شاخص کمی اصلاح بکند.....................واز بعد تکنیکی هم اگر شاخص از منطقه دایره قرمز که دوست خوبم گذاشتن ولمس خط مثلث کنج- خط روند مشکی برگردد.........................احتمالا تا کف قبلی اصلاح بکند وبا واگرای مکدی وآر اس آی......یا همان دیورجانس.......................دوبار باقدرت بیشتر از مثلث وخط روندبه امید خدا عبور خواهد کرد...............................بحر حال بنظرم اصلاح اصلی کاملا تمام شده است..........واز خبر های فاند قوی که به گوش میرسد...................وهمچنین بازگشت شاخص از فیبوی23 درصد.................میشود انتظار رشد قوی وشارپ را داشت.......................بحر حال این رشد احتمالا تا90000-100000-خوش بینانه ترین حالت تا120000-130000باشد...........بنظرم از منظر زمان هم این موج
    تابرج8-11 کامل شود - حالا ببینی در ادامه چه اتفاقی خواهد افتاد................ بنظرم فعلا صبر وسهامداری بهترین کار میباشد.......
    آخرین ویرایش توسط ali30؛ 2014/04/22, 15:04.
    تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• mass0ood
      عضو فعال
      • Jan 2014
      • 429

تحلیل شاخص

با سلام خدمت دوستان عزیز و اساتید گرامی

با کسب اجازه از شما

من و خیلی از دوستان راه زیادی تا حرفه ای شدن داریم. در اینجا فرصت رو مناسب می بینم برای آزمودن خودم در تحلیل تکنیکال، چون اساتید زیادی از جمله جناب بهزادی در این تاپیک حضور دارن.

تحلیلی از شاخص انجام داده بودم مبنی بر حضور شاخص در موج 5 از 5 از 4 بزرگ، با تحلیل های استاد بهزادی مبنی بر برگشت بازار من هم تغییراتی در نقطه برگشت اعمال کردم، البته هنوز هم برگشت شاخص رو محتمل می دونم اما با توجه به انرژی مثبتی که شاخص گرفته، احتمال صعود بیشتره.

معمولاً در امواج اصلاحی مانند همین موج 4 از 5 اصلی، تحلیل های ضد و نقیض دیده می شه و سردرگمی تحلیلگران کاملاً مشخصه، این حالت به خاطر ماهیت پیچیده امواج اصلاحی هست. با این حال یکی از سناریو های احتمالی، تشکیل زیگزاگ و پهنه است.

پ.ن: هر سه شکل زیر یک سناریو رو نشون می دن که در شکل آخر به وضوح می تونید ببینید.

با تشکر از همگی، پیشاپیش هم ممنونم به خاطر نظرات سودمندتون

آخرین ویرایش توسط mass0ood؛ 2014/04/22, 15:32.

نظر

• ali30
        عضو فعال
        • Aug 2013
        • 1940

پاسخ : تحلیل شاخص

در اصل توسط mass0ood پست شده است View Post
        با سلام خدمت دوستان عزیز و اساتید گرامی

با کسب اجازه از شما

من و خیلی از دوستان راه زیادی تا حرفه ای شدن داریم. در اینجا فرصت رو مناسب می بینم برای آزمودن خودم در تحلیل تکنیکال، چون اساتید زیادی از جمله جناب بهزادی در این تاپیک حضور دارن.

تحلیلی از شاخص انجام داده بودم مبنی بر حضور شاخص در موج 5 از 5 از 4 بزرگ، با تحلیل های استاد بهزادی مبنی بر برگشت بازار من هم تغییراتی در نقطه برگشت اعمال کردم، البته هنوز هم برگشت شاخص رو محتمل می دونم اما با توجه به انرژی مثبتی که شاخص گرفته، احتمال صعود بیشتر هست.

سلام دوست من بنظر سناریوی سومی احتمالش بیشتر باشد...............
        تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• mass0ood
          عضو فعال
          • Jan 2014
          • 429

پاسخ : تحلیل شاخص

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
          سلام دوست من بنظر سناریوی سومی احتمالش بیشتر باشد...............
          هر سه تا شکل یک سناریو هستن. شاید من بد نشون دادم. در شکل آخر که از نمای دورتر هست سعی کردم سناریو رو به صورت کامل نشون بدم.

البته در شکل وسطی هم انتهای فلش به انتهای موج 4 اصلی و c از abc اشاره داره، فقط فلش برای موج 5 رسم نشده

نظر

• بهزاد بهزادی
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 494

سلام به همه دوستان،

در بازار امروز به خصوص در نیمه دوم شاهد افزایش عرضه ها بودیم که امری کاملا طبیعی بود... توجه داشته باشید که در طول این سه روز برخی از سهم ها رشد بسیار خوبی رو تجربه کردند و قابل پیش بینی بود که تعدادی از نوسانگیران در نیمه دوم بازار امروز فروشنده باشند...

با این حال این موضوع اصلا اهمیتی نداره و میزان عرضه ها پایین بود که خود نشان از ادامه روند صعودی شاخص در طی روزها و هفته های آتی داره... البته در هر صعودی شما قطعا کندل های منفی هم خواهید دید اما جهت بازار به هیچ وجه عوض نشده و مسیر صعودی هفته پیش که به آن اشاره کرده بودم تازه در ابتدای راه هست...

اونهایی که از این بازار در طول چند روز اخیر جا مانده اند ناراحت نباشند چرا که در هر صعودی اصلاحاتی کوچک وجود داره که فرصت ورود مجدد رو به جاماندگان می دهد... بر این اساس و با توجه به نزدیک شدن به سقف کانال و سطح مقاومتی شاخص، در صورت ریزشی شدن چارت از اون میشه جهت ورود به بازار استفاده کرد و هر ریزشی از دید من با توجه به داده های بنیادی و تکنیکال فقط و فقط یک پول بک می تونه باشه در این مرحله...

عوامل بنیادی بازار تغییر خاصی نکرده... بر خلاف بسیاری که روش ورود بانک ها و تزریق اونها رو ناکارآمد می دونند بنده به شدت اعتقاد دارم حضور دولت و بانک ها کاملا مدیریت شده و منطقی جلو میره... قرار نیست در هر بازاری تزیریقی سنگین انجام بشه تا بازار حالت دستکاری شده پیدا کنه... صندوق توسعه در زمان هایی ورود پیدا می کنه که بازار بیجهت اسیر هیجان بازی بشه...

در این مقطع به هزار و یک دلیل به هیچ وجه به نفع دولت نیست که شاخص نزول کنه....شک نکنید که راهکارهای ارایه شده اینبار یک بلوق سیاسی نیست و جنبه کاملا عملی و کاربردی داره اما به موقع از اون استفاده میشه....

نباید انتظار داشته باشیم شاخص وارد رشد هیجانی بشه و رشدی پیوسته و آهسته برای شاخص بهترین چیز است...

من فشار فروشی در بازار فردا و شنبه نمی بینم اما عرضه ها به همان دلیلی که توضیح دادم بالاتر خواهد بود... با این حال تصور می کنم جهت شاخص در میان مدت همچنان صعودی است و مسیر شروع شده تازه ابتدای راه است...

در مورد تغییر رییس سازمان بنده هیچ خبر مستندی از جایی دریافت نکرده ام... به هر حال این تغییر هر زمان اتفاق بیفتد بعید است باعث شک منفی به بازار بشه و بیشتر تصویر مثبت شدن شاخص رو با چنین تعویضی میشه متصور بود ( به دلیل اختلافی که بین حقوقی ها و رییس سازمان هست)...

بنده امروز با چند نفر از مدیران حقوقی های بزرگ بازار به نوعی در تماس بودم و تقریبا همگی بدون استثنا بر ارزنده بودن شرایط فعلی بازار برای سرمایه گزاری اشاره داشتند... اینه که باز هم بر خلاف نظر برخی معتقدم حقوقی اگر هم تمام نیرو وارد نشده است این مهم به زودی به تحقق میرسه...

از این بازار استفاده کنید و اگر سبدی نامطلوب دارید سعی در اصلاح آن بر اساس توصیه های مجربین بازار کنید.... بازار امسال هم به جهت میزان سود دهی و هم توجه به نوع سهام ها با بازار پارسال متفاوت هست... همین موضوع باعث نارضایتی امروز عده ای از عزیزان از کارایی سبدشون شد که احتمالا به دلیل نوع سهم هایی هست که در سبد دارند...

در هر حال تازه در ابتدای مسیر صعودی بازار هستیم و به احتمال بسیار زیاد محتمل بدونید که بازار روند صعودی خود رو ادامه میدهد و هر گونه اصلاحی بیشتر از یک یا دو روز به طول نمی انجامد چون صندوق توسعه بلافاصله وارد عمل میشه....

به جای منفی بافی و چه کنم چه کنم از فرصتی که ایجاد شده استفاده کنید... عده ای هم هستند که نقدینگیشون در بازار دیگری قفل شده و با ارسال پست های هیجانی منفی سعی در نشان دادن شرایطی بسیار بد برای بازار دارند که قطعا حناشون دیگر رنگی ندارد...

این بازار محکوم به صعود است و به عنوان فردی که سالیان سال در بازارهای مالی گوناگون فعال بوده ام عرض می کنم که شاخص پایین چندانی ندارد پس بیجهت خودتان رو نقد نکنید... احتمال ادامه روند صعودی بالاست...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
              جناب اقاي بهزادي سلام.صبح بخير
              از تحليلهاي بسيار زيباتون سپاسگزارم
              ممنون ميشم اگر در مورد روند قيمتي دلار يک تحليل و يا پيش بيني داشته باشيد.پارسال دولت تو برنامه اش بود در نيمه دوم سال 93 دلار را تک نرخي کند حدود 2700تومان.ايا به اين مهم دست خواهد يافت.يا دلار بسمت 4000تومان و بالاتر حرکت خواهد کرد.دلار 4000توماني يعني تورم بالاي 100درصدي.
              من فکر مي کنم دلار پاشنه اشيل دولت اقاي روحاني خواهد بود اگر دلار را کنترل نکنه و تک نرخي در انتخابات نمايندگان مجلس سال اتي و انتخابات رياست جمهوري راي نخواهد اورد.جنابعالي چه فکر مي کنيد.
              متشکرم
              جناب بهزادي
              گفتم يادتون نره البته سرتون شلوغه و نميشه انتظار هم داشت فرصت کنيد جواب همه سوالات را بدهيد.
              هر وقت وقت کرديد.
              متشکرم.

نظر

• شبندر
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 3598

سه روزه تقريبا 2000واحد رشد داشتيم فردا 1500واحد نزول داريم
                دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• محمد صالحی
                  عضو عادی
                  • Jun 2011
                  • 207

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                  سلام به همه دوستان،

در بازار امروز به خصوص در نیمه دوم شاهد افزایش عرضه ها بودیم که امری کاملا طبیعی بود... توجه داشته باشید که در طول این سه روز برخی از سهم ها رشد بسیار خوبی رو تجربه کردند و قابل پیش بینی بود که تعدادی از نوسانگیران در نیمه دوم بازار امروز فروشنده باشند...

با این حال این موضوع اصلا اهمیتی نداره و میزان عرضه ها پایین بود که خود نشان از ادامه روند صعودی شاخص در طی روزها و هفته های آتی داره... البته در هر صعودی شما قطعا کندل های منفی هم خواهید دید اما جهت بازار به هیچ وجه عوض نشده و مسیر صعودی هفته پیش که به آن اشاره کرده بودم تازه در ابتدای راه هست...

اونهایی که از این بازار در طول چند روز اخیر جا مانده اند ناراحت نباشند چرا که در هر صعودی اصلاحاتی کوچک وجود داره که فرصت ورود مجدد رو به جاماندگان می دهد... بر این اساس و با توجه به نزدیک شدن به سقف کانال و سطح مقاومتی شاخص، در صورت ریزشی شدن چارت از اون میشه جهت ورود به بازار استفاده کرد و هر ریزشی از دید من با توجه به داده های بنیادی و تکنیکال فقط و فقط یک پول بک می تونه باشه در این مرحله...

عوامل بنیادی بازار تغییر خاصی نکرده... بر خلاف بسیاری که روش ورود بانک ها و تزریق اونها رو ناکارآمد می دونند بنده به شدت اعتقاد دارم حضور دولت و بانک ها کاملا مدیریت شده و منطقی جلو میره... قرار نیست در هر بازاری تزیریقی سنگین انجام بشه تا بازار حالت دستکاری شده پیدا کنه... صندوق توسعه در زمان هایی ورود پیدا می کنه که بازار بیجهت اسیر هیجان بازی بشه...

در این مقطع به هزار و یک دلیل به هیچ وجه به نفع دولت نیست که شاخص نزول کنه....شک نکنید که راهکارهای ارایه شده اینبار یک بلوق سیاسی نیست و جنبه کاملا عملی و کاربردی داره اما به موقع از اون استفاده میشه....

نباید انتظار داشته باشیم شاخص وارد رشد هیجانی بشه و رشدی پیوسته و آهسته برای شاخص بهترین چیز است...

من فشار فروشی در بازار فردا و شنبه نمی بینم اما عرضه ها به همان دلیلی که توضیح دادم بالاتر خواهد بود... با این حال تصور می کنم جهت شاخص در میان مدت همچنان صعودی است و مسیر شروع شده تازه ابتدای راه است...

در مورد تغییر رییس سازمان بنده هیچ خبر مستندی از جایی دریافت نکرده ام... به هر حال این تغییر هر زمان اتفاق بیفتد بعید است باعث شک منفی به بازار بشه و بیشتر تصویر مثبت شدن شاخص رو با چنین تعویضی میشه متصور بود ( به دلیل اختلافی که بین حقوقی ها و رییس سازمان هست)...

بنده امروز با چند نفر از مدیران حقوقی های بزرگ بازار به نوعی در تماس بودم و تقریبا همگی بدون استثنا بر ارزنده بودن شرایط فعلی بازار برای سرمایه گزاری اشاره داشتند... اینه که باز هم بر خلاف نظر برخی معتقدم حقوقی اگر هم تمام نیرو وارد نشده است این مهم به زودی به تحقق میرسه...

از این بازار استفاده کنید و اگر سبدی نامطلوب دارید سعی در اصلاح آن بر اساس توصیه های مجربین بازار کنید.... بازار امسال هم به جهت میزان سود دهی و هم توجه به نوع سهام ها با بازار پارسال متفاوت هست... همین موضوع باعث نارضایتی امروز عده ای از عزیزان از کارایی سبدشون شد که احتمالا به دلیل نوع سهم هایی هست که در سبد دارند...

در هر حال تازه در ابتدای مسیر صعودی بازار هستیم و به احتمال بسیار زیاد محتمل بدونید که بازار روند صعودی خود رو ادامه میدهد و هر گونه اصلاحی بیشتر از یک یا دو روز به طول نمی انجامد چون صندوق توسعه بلافاصله وارد عمل میشه....

به جای منفی بافی و چه کنم چه کنم از فرصتی که ایجاد شده استفاده کنید... عده ای هم هستند که نقدینگیشون در بازار دیگری قفل شده و با ارسال پست های هیجانی منفی سعی در نشان دادن شرایطی بسیار بد برای بازار دارند که قطعا حناشون دیگر رنگی ندارد...

این بازار محکوم به صعود است و به عنوان فردی که سالیان سال در بازارهای مالی گوناگون فعال بوده ام عرض می کنم که شاخص پایین چندانی ندارد پس بیجهت خودتان رو نقد نکنید... احتمال ادامه روند صعودی بالاست...

ارادتمند- بهزاد
                  در اینده نزدیک خبر خیلی مهمی از یکی از لیدرهای بازار میشنوید که باعث افزایش 50الی 100 درصدی ان لیدر میشود و کل روند سهام و بازار را تغییر میدهد که خود محرک سنگینی برای بازار سرمایه است امروز حجم سنگینی خرید کردم فعلا در همین حد بیشتر نمیتوانم توضیح بدهم
                  **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• بهزاد بهزادی
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 494

فردا روز مهمی برای شاخص هست

سلام مجدد به همه دوستان،

اول دو مورد رو اشاره کنم...

یکی اینکه در مورد اتفاقاتی که در دلار داره میفته پیش بینی خاصی ندارم و کمی تحلیل این موضوع دشوار شده. به نظر میرسه جهت حرکتی دلار در روزهای اخیر بدون توجه به وعده مسوولین مبنی بر تورم زا نبودن فاز دوم هدفمندی، بوده است. اینکه افزایش قیمت حامل های انرژی دلار رو تا چه سطحی بالا ببرد جای سوال است! علاوه بر این موضوع تاکید بر یکسان سازی نرخ دلار به نوعی باعث تقویت افزایش ارز در بازار شده است. بنابراین افزایش دلار رو تحت دو عامل کلی می دونم:

1- تاثرپذیری از هدفمندی و تورم متعاقب آن
                    2- مقابله با وعده یکسان سازی نرخ ارز

برای بورسی های عزیز آنچه مهم است اینه که افزایش نرخ دلار به نفع صادراتی هاست که این مهم رو در رفتار بسیاری سهام های دلاری در این چند روز دیده ایم... الزاما نمیشه گفت گروه های وارداتی در اثر افزایش نرخ دلار ضربه پذیر هستند چراکه باید دید آیا امکان افزایش نرخ محصولات براشون وجود داره یا خیر...

نکته بعدی که می خواستم به اون اشاره کنم موضوع ترکیه و بحران مشابه بود که به دلیل وقت کم هنوز فرصت ارایه توضیحات اون رو پیدا نکرده ام. سعی می کنم نهایتا تا انتهای شب در پستی جامع این مهم رو توضیح بدهم به خصوص که به نظر میرسه الگویی برای وضعیت فعلی اقتصاد ما می تونه باشه و دولت به این امر واقف هست...

و اما از این مقدمه که بگذرم دو موضوع مهم رو پیش رو داریم:

1- نتیجه جلسه امروز شورای پول که باید دید چه تصمیماتی پیرامون ساماندهی سود بانکی گرفته شده است. عدم حضور وزیر اقتصاد به دلیل سفر خارجی، باعث ایجاد ابهام در تصمیمات امروز شورا شده است. با این حال تا ساعاتی دیگر مصوبات اون روی اینترنت قرار می گیره.... اما چرا این موضوع مهمه... اگر کاهش و ساماندهی نرخ سود بانکی به تصویب رسیده باشه عملا بازار فردا با پتانسیل بسیار قوی روبرو میشه و چه بسا صعودی شارپ رو تجربه کنه...

اگر این موضوع در مصوبات نباشه با توجه به صحبت های اخیر وزیر نوعی بدگمانی در بین سرمایه گزاران ایجاد می کنه که به عنوان یک پتانسیل منفی در بازار فردا خواهد بود و می تونه رفتاری نوسانی رو برای شاخص به ارمغان بیاره...

2- فردا روز مهمی هست... فشار عرضه ها با توجه به رشد چند روزه باز هم بالاتر میره و اگر در تصمیمات امروز شورا خبری از ساماندهی نرخ سود و بهره بانکی نباشه این فشارها مضاعف میشه و می تونه بازار رو به سمت منفی شدن پیش ببره. سوال اصلی اینجاست که اگر بازار در فضای منفی و ریسک گریزی مجدد قرار بگیره باید ببینیم نقش صندوق توسعه و بانکها در چنین فضایی چگونه است؟ با توجه به اینکه اینطور به نظر میرسه که این صندوق به صورت هوشمندانه و تنها در مواقع مورد نیاز به کمک بازار می آید فردا محک خوبی برای این موضوع خواهد بود...

با توجه به آنچه اشاره شد رفتار شاخص در روزهای چهارشنبه و شنبه اهمیت زیادی داره چرا که به نوعی راستی آزمایی آنچه هست که توسط مسوولین وعده داده شده است...

ان شالله که خیر است- بهزاد

نظر

• صولت الدوله قشقایی
                      عضو فعال
                      • Dec 2013
                      • 839

در اصل توسط محمد صالحی پست شده است View Post
                      در اینده نزدیک خبر خیلی مهمی از یکی از لیدرهای بازار میشنوید که باعث افزایش 50الی 100 درصدی ان لیدر میشود و کل روند سهام و بازار را تغییر میدهد که خود محرک سنگینی برای بازار سرمایه است امروز حجم سنگینی خرید کردم فعلا در همین حد بیشتر نمیتوانم توضیح بدهم
                      متاسفانه بازار ما لیدرپرور هست!
                      در شرایط حاضر تنها لیدر بی چون و چرای بازار خودرو هست که کل بازار به معاملات اون نگاه میکنه همه هم خوب میدونن حالا اشتباه یا درستش کاری ندارم

حالا خبرتون اگر برای خودرو باشه امیدوار کننده هست
                      اگر برای هر سهم دیگه باشه بازارو تکون نمیده...........مگر در غیاب خودرو

نظر

• dpi
                        عضو فعال
                        • Oct 2012
                        • 578

جناب بهزادی عزیز،بنظر میرسه کاهش نرخ سود بانکی در این مقطع امکان پذیر نیست تنها کمک شورای پول و اعتبار میتونه گذاشتن سقف برای سپرده ها باشه.

نظر

• Trader7
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 940

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                          سلام

در بازار به این منطقی که بدون زحمت رشدی یک درصدی داشته این همه سیگنال منفی دادن توسط برخی نوبره والا....

ان شالله بعد از اتمام بازار تحلیل جامعی ارایه می دهم... دوستان هم تحت تاثیر جودهی کاذب عده ای که نیتشون مشخص نیست قرار نگیرند...

متاسفانه هر کی بلده تایپ کنه شده تحلیلگر و هرکی بلده کامپیوتر روشن کنه شده تریدر....

ارادتمند- بهزاد

باید سبد رو اصلاح کنید

دور جدید رالی صعودی در سهام های بنیادی و با نسبت p/e تحلیلی پایین هست. مشخصا انتظار رشد در سهام شرکت های کوچک که دارای نسبت p/e بالایی هستند نباشید...

ارادتمند- بهزاد

درسته علیرضا جان...

جناب بهزادی این حرف شما خیلی به دلم نشست
                          /:.Heart.:/

دوستان درسته نظر دادن آزاده ولی در مورد نظری که مطمئن نیستید و روش پافشاری می کنید می تونه خیلی ها رو به اشتباه بندازه و در نتیجه برای خودتون کلی نفرین بخرید!

نظر

• anahita
                            عضو فعال
                            • Jan 2013
                            • 769

بازار امروز درحالی کارخود را آغاز کرد که بيشتر نمادها پر تقاضا و تعدادی با صف خريد، تابلوی تالاربورس اوراق بهادار تهران را به رنگ شادی بخش سبز مزين کرده بودند؛ در ادامه با عرضه برخی نمادهای سنگين و تاثيرگذار شاخص رشد تصاعدی خود را آغاز کرد و خيلی سريع به محدوده 75550 رسيده و در دقايق آخر بازار به فيبوی 50 نزول قبلی در عدد 75793 برخورد کرد و عکس‌العمل منفی نشان داد .

در بررسی وضعيت RSI شاخص متوجه می‌شويم امروز شاخص کار بزرگی انجام داد، از ابتدای اصلاح تاکنون RSI يک الگوی کنج تشکيل داده بود که امروز موفق شد از ضلع بالای اين الگو خارج شود و نويد روزهای خوش را به ما داد .البته بايد ديد قول وزير برای حمايت از بازار و تزريق پول تا چه حد عملی خواهد شد و فردا و پس فردا شاهد حمايت بازار خواهيم بود يا نه. ناگفته نماند امروز کمی حمايت در برخی نمادها ديده شد.
                            *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• arminfar
                              عضو فعال
                              • Mar 2014
                              • 479

با درود خدمت عزیزان به دلیل
                              عدم حضور وزیر اقتصاد و ایجاد ابهام در تصمیمات امروز شورای پول ، برخورد با مقاومت خط روند نزولی ، رسیدن RSI به نقطه مقاوت ، برخورد با تراز 100درصد فیبوی اکسپنشن ، به نظر این حقیر روند شاخص در روز آینده کم‌رمق میباشد که این امر باعث ایجاد فرصت ورود به بسیاری از سهم های دست نیافتنی میگردد و تأثیری در روند صعودی موقت شاخص ندارد
                              آخرین ویرایش توسط arminfar؛ 2014/04/22, 22:02.
                              ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• farzen
                                ستاره دار(2)
                                • Jan 2012
                                • 512

در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است View Post
                                متاسفانه بازار ما لیدرپرور هست!
                                در شرایط حاضر تنها لیدر بی چون و چرای بازار خودرو هست که کل بازار به معاملات اون نگاه میکنه همه هم خوب میدونن حالا اشتباه یا درستش کاری ندارم

حالا خبرتون اگر برای خودرو باشه امیدوار کننده هست
                                اگر برای هر سهم دیگه باشه بازارو تکون نمیده...........مگر در غیاب خودرو
                                دوست عزیز لیدر بازار شبندره ..

نظر

در حال کار...
                                X