شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • fm2006
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 825

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
    با شاخص یه خداحافظی مشتی بکنید

پاسارگادم صف فروش شد
    شما فکر بورس و شاخصی مصطفی جان بنده همین الان دارم کامپیوترو خاموش میکنم میرم دنبال کارای گذر نامم فقط امیدوارم قبل از اینکه دی بشه بتونم درستش کنم .
    مشاور جنگ رهبر اومده فکو باز کرده گفته دیگه نباید حرف بزنیم باید عملی جلوی دشمنا قرار بگیریم این یعنی چی ؟ مملکت جنگ شده بابا پاشین جولو پلاسو جمع کنین برین کویت زندگی کنین ایران دیگه جای موندن نیست
    فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• يگانه
      کاربر فعال
      • Mar 2011
      • 616

شاخص به عدد 24.115.80 رسيد

يا حضرت عباس خودت كمك كن

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

در اصل توسط fm2006 پست شده است View Post
        شما فکر بورس و شاخصی مصطفی جان بنده همین الان دارم کامپیوترو خاموش میکنم میرم دنبال کارای گذر نامم فقط امیدوارم قبل از اینکه دی بشه بتونم درستش کنم .
        مشاور جنگ رهبر اومده فکو باز کرده گفته دیگه نباید حرف بزنیم باید عملی جلوی دشمنا قرار بگیریم این یعنی چی ؟ مملکت جنگ شده بابا پاشین جولو پلاسو جمع کنین برین کویت زندگی کنین ایران دیگه جای موندن نیست
        داداش ما سرباز وطنیم.

جنگم بشه همین جا هستیم .
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• يگانه
          کاربر فعال
          • Mar 2011
          • 616

24.100.50<:-p

نظر

• bluetooth
            عضو عادی
            • Jul 2011
            • 220

در اصل توسط fm2006 پست شده است View Post
            ببخشيد شما وطن و كشورتون رو با چي اشتباه گرفتيد.
            چون جنگ شد بذاريم و بريم؟ روزهاي خوش مال من و روزهاي ناخوش مال بقيه؟ واقعا ... .
            [B][COLOR="#FF0000"][SIZE=4]کسی که باد می کارد ، چیزی جز طوفان درو نخواهد کرد[/SIZE][/COLOR][/B] ( ضرب المثل انگلیسی)

نظر

• ناشناس
              کاربر ویژه بورسی
              • Jun 2025
              • 1050

در اصل توسط آریو پست شده است View Post

نمیدونم چرا دوستان شرایط محیطی رو در نظر نمیگیرن ؟؟؟

چرا واقعا ما فکر میکنیم چارتیست ها و بنیادی ها پیش گو هستن ؟؟

واقعا اینطور نیست
              با درود
              اگر منظور جنابعالی از پیشگویی ترجمه واژه prediction است در جواب پرسش شما باید ذکر کنم بله در بسیاری از کتب لاتین stock prediction همراه با تحلیل بنیادی و تکنیکال استفاده شده است.
              با سپاس
              هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• ATP
                عضو عادی
                • Oct 2011
                • 154

به همت نقطه چین امروز شاخص وارد کانال 23000 خواهد شد!!!!
                بابا من میگم اون نمادها رو هم همه رو با هم باز کنن که شاخص همچین یه افت حسابی کنه .....هم خیال خودشونو راحت کنن هم ما رو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                این شل کن سفت کن چیه آخه دراوردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                /:.Heart.:/[SIZE=4] اوست خدای بزرگی که به هر کس که بخواهد بدون حساب روزی دهد!! [/SIZE]/:.Heart.:/

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

یه 400 واحدی منفی توی دل بازار هست .

نصف حجم مبنای مخابرات صفه!
                  اندازه مبنای بانک ملت صفه!
                  3 برابر مبنای پاسارگاد صفه!
                  10 برابر مبنای صدرا صفه!

پس به قول بابی ، به فکر یه فاتحه واسه شاخص باشید

هنوز خدارو شکر میکنم که توی سبدم،سهم شاخص محور ندارم
                  وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

پنج روز معاملاتی بعد:

شرکت های مشمول رفع گره معاملاتی: اخابر، فولاد، فملی، وغدیر، وپاسار، وبملت، خصدرا، وزهرمار، خکوفت، شدرد و...... بزن زنگو!!!x-(
                    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• ashktorab
                      عضو عادی
                      • Jul 2011
                      • 116

در اصل توسط PASHA پست شده است View Post
                      چطور شاخص آنوقتها بالا می رفت گوش فلک راکرده بودند
                      وقتی شاخص ممالک کفر پایین می رود باز گوش ملت را پاره می کنند
                      کجاست صدای این ارار
                      صدای ارار نمی شنوم .
                      اگه شاخص زیر 25500 بیاد معنیش این هست که هنوز وارد موج 5 صعودی نشدیم و در اصلاح موج 4 هستیم
                      یعنی در این صورت این صعود موج x بوده که با شکسته شدن خط حمایتی 2-4 این احتمال زیاد هست
                      اگر این اتفاق بیفته باید حداقل 24000 رو در نظر داشته باشیم ..

- همینطور که مشاهده می کنید مسلم عزیز در تاریخ 24.7.90 تحلیل خودشون رو به افت شاخص تا حداقل 24000 پیش بینی کرده بودند و همچنین در تحلیل همانروزشون نوشته بودند که:

" بدترین احتمالی که برای شاخص کل هست اینه که این صعود همین 3 موج بوده و موج 4 و 5 تشکیل نشه
                      می دونید که 3 موجی از ویژگی امواج اصلاحی هست. "

باز هم تشکر از تحلیل زیبای آقا مسلم

نظر

• fm2006
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 825

در اصل توسط bluetooth پست شده است View Post
                        ببخشيد شما وطن و كشورتون رو با چي اشتباه گرفتيد.
                        چون جنگ شد بذاريم و بريم؟ روزهاي خوش مال من و روزهاي ناخوش مال بقيه؟ واقعا ... .
                        نه برادر شما بمون بجنگ ایشاالله خدا بخواد یه 20 30 سال دیگه در حد بورکینافاسو و مالی و سومالی زندگی کن . مگه خودمون میخوایم جنگ بشه که وایسیم جلو گلوله یه ..... باعث خونه خراب شدنمون شده حالا وایسیم براش شمشیرم بزنیم ؟
                        فکر کردی اینجا که داری زندگی میکنی ایرانه عزیزم ؟ نه برادر اینجا فقط اسمش ایرانه . اینجا بمب اتمی کل بشریته . اگه قراره یه روز تمدن بشر نابود بشه شک نکن ریشه اصلیش همینجاست .
                        فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• ناهید
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 1419

احتمالا" اين خبر باعث ريزش بازار شده

اخراج سفیر انگلیس از ایران

خبرگزاری فارس: وکلای ملت ضمن تصویب طرح کاهش روابط با رژیم انگلیس، وزارت خارجه را موظف کردند که ظرف دو هفته روابط سیاسی با لندن را به سمت کاردار تنزل دهد.
                          خبرگزاری فارس: مهلت دوهفتهای مجلس به دولت برای اخراج سفیر انگلیس از ایران

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز یکشنبه طرح کاهش روابط با رژیم سلطنتی انگلیس را با 171 رأی موافق، سه رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع، از مجموع 196 نماینده حاضر در صحن علنی به تصویب رساندند.

در ماده واحده این طرح وزارت امور خارجه موظف شده که در چارچوب حفظ منافع ملی و دفاع از حقوق ملت بزرگ ایران ظرف دو هفته روابط سیاسی را با دولت انگلیس به سطح کاردار تنزل دهد و روابط اقتصادی و بازرگانی را نیز به حداقل ممکن برساند.

وکلای ملت در تبصره نخست ذیل این ماده نیز به وزارت امور خارجه اجازه دادند که در صورت تغییر سیاستهای خصمانه انگلیس سطح روابط با این کشور را ارتقاء دهد.

در تبصره دو ذیل ماده واحده طرح کاهش روابط با انگلیس نیز وزارت امور خارجه موظف شد که در مورد سایر کشورهای که در رفتار مشابه انگلیس داشته باشند، گزارشی جهت اخذ تصمیم مناسب به مجلس شورای اسلامی تقدیم کند.
                          حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
                          خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
                          خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

نظر

• ناشناس
                            کاربر ویژه بورسی
                            • Jun 2025
                            • 1050

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                            حرف ایشون درست بوده . اما در حالت فعلی سهمای لیدر به دلیل افزایش ریسک سیستماتیک به این وضع افتادن . وگرنه کلیه نکاتی مانند عدم تاثیرپذیری اخابر از نکات منفی اقتصاد؛طرح تحول و..... پا برجاست .
                            یا مثلا چه اتفاقی در بانک پاسارگاد باید افتاده بشه که 14 میل فروشنده داشته باشه . نظر بنده اینه که شاید الان یه اتفاق خیلی بدی افتاده و همه ازش بیخبریم . شاید تا چند ساعت دیگه خبرش بیاد . البته امیدوارم که چنین نباشه و این حرکت فروشنده ها صرفا احساسی انجام شده باشه
                            با درود
                            یعنی نکات منفی اقتصاد، تحریم و... ریسک سیستماتیک محسوب نمی شوند؟

نظر

• آریو
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 4834

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
                              با درود
                              اگر منظور جنابعالی از پیشگویی ترجمه واژه prediction است در جواب پرسش شما باید ذکر کنم بله در بسیاری از کتب لاتین stock prediction همراه با تحلیل بنیادی و تکنیکال استفاده شده است.
                              با سپاس

من همیشه زبانم ضعیف بود

ولی با همین نگاه بنیادی دوستان سایت همین سایت بورسی نه سایت دیگه
                              و نمودار ها و چارت های دوستای اینجام

تونستم از ضرر های خودم جلوگیری بکنم

فقط فاکتور های محیطی رو به تحلیل ها اضافه کردم
                              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• ناشناس
                                کاربر ویژه بورسی
                                • Jun 2025
                                • 1050

بنا نیست به تحلیل بنیادی فاکتورهای محیطی اضافه شود چرا که یک تحلیل زمانی بنیادی تلقی می شود که فاکتورهای محیطی را در نظر گفته باشد. حال اگر واقعیت مطابق تحلیل ما پیش نرفت ایراد از تحلیل است نه از واقعیت.

نظر

در حال کار...
                                X