شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ATP
    عضو عادی
    • Oct 2011
    • 154

امروز ساعت 2.30 شبکه خبر رو حتما نگاه کنین ببینین به چه سادگی از کنارش میگذرن...:)).انگار نه انگار که الان چند روز متوالی هستش که شاخص شدیدا افت داره!!!!
    اصن کلا طنزن!!!!!:)) بجای اینکه بیاد بازارو نقد کنن اون کارشناسشون میاد میگه امروز این نماد ها بسته شده و اینقد افتاده و خداحافظ تا فردا!!!!)
    اینم از برنامه های ماست!!!!!!!!!8-}!
    /:.Heart.:/[SIZE=4] اوست خدای بزرگی که به هر کس که بخواهد بدون حساب روزی دهد!! [/SIZE]/:.Heart.:/

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
      با درود
      یعنی نکات منفی اقتصاد، تحریم و... ریسک سیستماتیک محسوب نمی شوند؟
      نکات منفی اقتصاد بر سود مخابرات هیچ تاثیری ندارند و این مطلب بیانگر عدم تاثیر پذیری ریسک تجاری شرکت از مسایل برونزاست

اما چیزی که من گفتم، ریسک سیستماتیک بازاره !!!

برای مطالعه بیشتر مراجعه کنید به کتابهای مدیریت سرمایه گذاری
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• ناشناس
        کاربر ویژه بورسی
        • Jun 2025
        • 1050

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
        نکات منفی اقتصاد بر سود مخابرات هیچ تاثیری ندارند و این مطلب بیانگر عدم تاثیر پذیری ریسک تجاری شرکت از مسایل برونزاست

اما چیزی که من گفتم، ریسک سیستماتیک بازاره !!!

برای مطالعه بیشتر مراجعه کنید به کتابهای مدیریت سرمایه گذاری
        در مورد خط اول دقیقاً با شما موافق هستم ولی گفتگوی ما در مورد قیمت سهم بود و نه eps اعلام شده شرکت. ریسک سیستماتیک بازار یعنی همان نکات منفی اقتصاد، تحریم و... روی قیمت بازار اخابر اثرگذار است. در مورد مطالعه منابع بیشتر کدام کتاب را پیشنهاد می فرمایید؟
        هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

اخابر!!!
          ایضاً فولاد و فملی!
          بنا نیست به تحلیل بنیادی فاکتورهای محیطی اضافه شود چرا که یک تحلیل زمانی بنیادی تلقی می شود که فاکتورهای محیطی را در نظر گفته باشد. حال اگر واقعیت مطابق تحلیل ما پیش نرفت ایراد از تحلیل است نه از واقعیت.

درسته ناشناس جان
          تحلیل شرایط سیاسی و حتی طبیعی جزئی از تحلیل و فاکتور های بنیادیه
          اما هیچ وقت در متن تحلیل گنجانده نمیشه
          و با گذشت زمان مخاطب باید اون ها رو وارد تحلیل کنه

چارتی که پرچم صعودی نشون میده اما ...محیط یه چیز دیگه میگه
          تحلیل گر دارویی که دلار رو 1100 میبینه اما تحولات محیطی به مدت یه هفته و حتی یه شبه همه چیز رو تغییر میده

تحلیل گر پتروشیمی که متانول و نفت و دلار رو یه چیز در نظر میگیره اما یه شبه تحریم ها و قوانین کشور های مختلف همه مفروضات رو تغییر میده

پس این من مخاطب هستم که پرچم رو فراموش کنم
          و مفروضات تحلیلگر بنیادی رو تغییر بدم
          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• amir3236
            عضو عادی
            • Feb 2011
            • 266

فردا شاخص حمایت مهمی نزدیک 23800دارد .به نظر من این سطح بسیار مهمی است که ازطرفی عرض کانال مجاور واز طرف دیگر فیبوی 127درصد .اگراین سطح شکسته شود امکان افت شاخص تا20400وجودارد.

نظر

• ARTIN
              عضو عادی
              • Nov 2011
              • 55

شاخص کل:
              شاخص با شکست کف قبلی خود تا محدوده 23914 محل قراگیری 3 منطقه حمایتی قوی شامل( 1- برخورد با فیبوی 127% PRO و2- برخورد با خط روند 3 ساله سهم و3- برخورد با خط پایین چنگال ) توان نزول رو داراست .
              که اگر این سطح را بشکند امکان افت تا23729 رو خواهد داشت اما در حال حاضر فکر نکنم از 23792 بیشتر افت کنه وامکان برگشت ازین سطح را بالا می بینم.

[SIZE=4][/SIZE][SIZE=3][/SIZE][B][url]http://bours.persianblog.ir/[/url][/B]

نظر

• ARTIN
                عضو عادی
                • Nov 2011
                • 55

در اصل توسط baradaran پست شده است

با سلام و عرض ادب
                همانطوری که مشاهده میکنید شاخص از اواخر فروردین در کانال نزولی قرار گرفته و اوائل شهریور از مقاومت سقف کانال عبور کرده و تا 27100 هم رشد داشته و حالا به محدوده حمایتی بسیار مهم و تعیین کننده 24000 نزدیک شده است که این محدوده به دلایل برخورد با حمایت تاریخی و حمایت خط روند نزولی و حمایت 100 فیبوی میان مدت بسیار مهم است .چنانچه این حمایت مهم شکسته شود شاخص مجددا وارد کانال نزولی خواهد شد و حمایت قابل توجه بعد در 22400 واقع شده است .
                ببخشیددوست من کانال زیبایی رسم کرده اید .اما جسارت منو ببخشید من فکر کنم خط بالای کانال شما حمایت چندانی نیست در کل خلاصه عرض می کنم منظورم اینه که خط روند اصلی کانال حمایت معتبری میتونه باشه ولی خط کانال نه وبه نظر من حمایت معتبر وقوی شاخص عدد 23914 میتونه باشه وهنوز فکر کردن به عدد 22400 یکم زوده. بازم جسارت منو ببخشید.
                دوستدار شما سلیمانی

نظر

• محمود شریعت
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 1358

به نظر میرسه با توجه به حمایت هایی که دوستان برای شاخص کل بیان کردن، ممکنه این حمایت ها جلوی افت شاخص را بگیره و حتی چند روزی باعث سبز شدن بازار بشه ولی نمیشه گفت حتما این رشد ادامه دار خواهد بود.
                  پس بهترین راه خرید سهم برای نوسان گیری و حتما با تعیین حد ضرر خواهد بود
                  آخرین ویرایش توسط محمود شریعت؛ 2011/11/27, 22:50.
                  . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                  [/RIGHT]
                  [/B][/SIZE]

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

عرض ادب خدمت محمود ;)
                    خودت یه چارت نمیذاری استفاده کنیم؟؟

راستی دوستان همین الان یه نگاه به فولاد بندازید. این اردر 1.4 میلیونی خرید جلوی صف فروش معنیش چیه؟؟؟
                    http://old.tsetmc.com/loader.aspx?Pa...48559193224090
                    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• baradaran
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 545

در اصل توسط ARTIN پست شده است View Post
                      ببخشیددوست من کانال زیبایی رسم کرده اید .اما جسارت منو ببخشید من فکر کنم خط بالای کانال شما حمایت چندانی نیست در کل خلاصه عرض می کنم منظورم اینه که خط روند اصلی کانال حمایت معتبری میتونه باشه ولی خط کانال نه وبه نظر من حمایت معتبر وقوی شاخص عدد 23914 میتونه باشه وهنوز فکر کردن به عدد 22400 یکم زوده. بازم جسارت منو ببخشید.
                      دوستدار شما سلیمانی
                      جناب سلیمانی عزیز ممنون از نظرتون ولی چرا فکر میکنید حمایت سقف کانال مهم نیست ؟ این خط هم به لحاظ بازه زمانی و هم به جهت تعداد برخورد شاخص با اون حائز اهمیت است .
                      در مورد اینکه فرمودین حمایت اصلی در 23914 است لطفا بیان کنید این عدد چگونه بدست امده ؟ ضمن اینکه اگر هم در این عدد حمایت بشه به منزله شکست حمایت 24000 نخواهد بود و صرفا نفوذ تلقی میشه .
                      در مورد عدد 22400 اگر دقت کرده باشید گفتم حمایت قابل توجه چون من حمایت مهم دیگه قبل از این عدد ندیدم ولی اگر شما حمایت دیگری که مهم باشه سراغ دارید خوشحال میشم با دلیل بیان کنید . با تشکر مجدد .
                      دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5094

عرض ادب خدمت محمود ;)
                        خودت یه چارت نمیذاری استفاده کنیم؟؟

راستی دوستان همین الان یه نگاه به فولاد بندازید. این اردر 1.4 میلیونی خرید جلوی صف فروش معنیش چیه؟؟؟
                        http://old.tsetmc.com/loader.aspx?pa...48559193224090
                        بابا یهو دیدی اونم غیب شد! :d من که از صبح 20 میلیون اونطرف خطو میدیدم. ظهر یهو دیدم 1 میل اومد اینور خط نبرد!!
                        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• ARTIN
                          عضو عادی
                          • Nov 2011
                          • 55

در اصل توسط baradaran پست شده است
                          جناب سلیمانی عزیز ممنون از نظرتون ولی چرا فکر میکنید حمایت سقف کانال مهم نیست ؟ این خط هم به لحاظ بازه زمانی و هم به جهت تعداد برخورد شاخص با اون حائز اهمیت است .
                          در مورد اینکه فرمودین حمایت اصلی در 23914 است لطفا بیان کنید این عدد چگونه بدست امده ؟ ضمن اینکه اگر هم در این عدد حمایت بشه به منزله شکست حمایت 24000 نخواهد بود و صرفا نفوذ تلقی میشه .
                          در مورد عدد 22400 اگر دقت کرده باشید گفتم حمایت قابل توجه چون من حمایت مهم دیگه قبل از این عدد ندیدم ولی اگر شما حمایت دیگری که مهم باشه سراغ دارید خوشحال میشم با دلیل بیان کنید . با تشکر مجدد .

جناب برادران :
                          منظور من این نبود که عدد 22400 حمایت معتبری نیست اتفاقا این حمایت بسیار معتبر است من عرض کردم فکر کردن به این حمایت با وجود حمایتهای دیگر اندکی زود است .در ضمن در بحث کانال که شما از من استاد تر هستید عرض کنم که (همواره خط روند اصلی بسیار با اهمیت تر از خط کانال است) یعنی حمایت خط پایین کانال شما درسته ولی با خط بالای کانال شما که فقط یه خط فرضی وبرای حمایت نمیشه ازش زیاد انتظار داشت . به هر حال در مورد عدد 23914 رو من تحلیلش وچند پست قبل از تحلیل شما زدم اگه دوست داشتید مطالعه فرمایید.
                          به هر حال بازم پوزش منو بپذیرید.موفق باشید.با احترام

نظر

• esi_mohammadi
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 1105

در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Post
                            به نظر میرسه با توجه به حمایت هایی که دوستان برای شاخص کل بیان کردن، ممکنه این حمایت ها جلوی افت شاخص را بگیره و حتی چند روزی باعث سبز شدن بازار بشه ولی نمیشه گفت حتما این رشد ادامه دار خواهد بود.
                            پس بهترین راه خرید سهم برای نوسان گیری و حتما با تعیین حد ضرر خواهد بود
                            داش محمود خلاف روند معاملعه نکن داداشم . تو که استاده مایی
                            سرمایه آدم همه چیزه ادمه ... پول توی حساب بانکی بمونه که ته حساب را سوراخ نمیکنه ... هیچ وقت واسه دو یا سه درصد سود ، سرمایه نازنینتو درگیره بازار نکن چون اگر پولت قفل شد قیمت های جذابی را در آینده میبینی که حسرته خریدش به دلت میمونه ... به نظره من اگر کسی تو بازار به جای فکر کردن به اینکه چطوری سود کنه به این فکر کنه که چطوری اول از همه حفظ سرمایه کنه مطمئن باش سود خواهد کرد
                            خیلی چاکریم
                            (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                            (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                            (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• بوف کور
                              Banned
                              • Jun 2025
                              • 1422

اووووووووه
                              چه خبره ؟
                              مگه سهم ها 10000 تومنین مثل سال 81 که انقدر نگران باشیم
                              این واگرایی مخفی مثبت تو ار اس ای شاخص و واگرایی مثبت در مک دی می گه نگرانی نداره
                              مگه شاخص سه هفته پیش سقف قبلی رو شکست پرواز کرد که الان با شکست کف قبلی لزوما سقوط کنه ؟
                              من اصلا بدبین نیستم
                              واگرایی ها دیر و زود دارن ولی سوخت وسوز ندارن
                              چرا یکی نمی گه واگرایی مخفی مثبت که نشان از شکست سقف قبلیه اتفاق افتاد ه
                              ار اس ای ساخص شده 10
                              داره داد می زنه ریزش خاصی نداریم
                              این نظر منه
                              دو قلوی سقف و سروشونه هم با این واگرایی مثبت و واگرایی مخفی مثبت هم خوانی نداره

نظر

• pani
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2016

منم بیشتر با بوف عزیزم و آقا شریعت موافقم

بدبینانه ترین نظر همون دابل تاپ یا خوشبینانه تر از اون هد اند شولدره (هنوز نکلاین شکسته نشده و منفی فردا تیر خلاصه) که بعد از شکست نکلاین یک حرکت بازگشتی به خط گردن داریم.
                                بیشتر سهمها بجز اخابر در برابر منفی های بیشتر مقاومت خواهند کرد.

نظر

در حال کار...
                                X