شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سرمایه گذار
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1925

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط Metalman پست شده است View Post
    اشتباه نکنم یکی دوسال پیش بود شاخص مرض قند گرفته بود یعنی هرچه که سقوط میکرد گروه قندی بالاتر می رفتند!
    امسال به نظرم مرض خودرو گرفته هر روزی که شاخص بیشتر منفی مشود خودرویی ها حجم می زنند در حد تیم ملی!
    ترا به خدا به حجم معاملات وساپا ظرف 7 روز گذشته نگاه کنید!

یک ایما و اشاره هایی امروز گروه خودرو داشتند( کاری به پر یا پوچ بودن سهام گروه ندارم) که به نظر میاد به پایان اصلاح موقت رسیدند. دوستان من نه خودرویی دارم نه تشویق به خرید این گروه میکنم. برداشتم را از بازار گفتم...

درود

اصطلاح جالب و جدیدی است ،واقعا بورس مرض خودرو گرفته و ملت چشم بسته خودرو را دوست می دارند
    .
    آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• Metalman
      عضو عادی
      • Aug 2025
      • 98

اشتباه نکنم یکی دوسال پیش بود شاخص مرض قند گرفته بود یعنی هرچه که سقوط میکرد گروه قندی بالاتر می رفتند!
      امسال به نظرم مرض خودرو گرفته هر روزی که شاخص بیشتر منفی مشود خودرویی ها حجم می زنند در حد تیم ملی!
      ترا به خدا به حجم معاملات وساپا ظرف 7 روز گذشته نگاه کنید!

یک ایما و اشاره هایی امروز گروه خودرو داشتند( کاری به پر یا پوچ بودن سهام گروه ندارم) که به نظر میاد به پایان اصلاح موقت رسیدند. دوستان من نه خودرویی دارم نه تشویق به خرید این گروه میکنم. برداشتم را از بازار گفتم...

درود
      اسم وساپا را اوردم. بستندش!
      ممنوع شد!

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

اين ايراد سيستم هست زياد جدي نگيريد

خيلي از نمادهارو ممنوع زدن

وقتي متوقف بشه ميزنه ممنوع-متوقف
        مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• کيانوش
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 6613

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post

اصطلاح جالب و جدیدی است ،واقعا بورس مرض خودرو گرفته و ملت چشم بسته خودرو را دوست می دارند
          .
          گروه خودرو به نماد حمايت دولت از صنعت کشور تبديل شده است.خودرو دولتي هست و اين بنفع دولت هست که از ان حمايت کند چون سودش تو جيب خودش ميره.و داره حمايت هم ميکنه.صنعت خودرو يعني اشتغال و......
          دولت قصد دارد پس از توافق بزرگ بلوکهاي شرکتهاي خودرويي را به سرمايه گذاران خودروي برتر جهان واگذار و بفروشد.به قيمتهاي خوب.
          انها هم استقبال کرده اند.طبق رويدادهاي خبري دو ماه گذشته پيش.امدن نمايندگان شرکتهاي رنو-پژو-بنز-جنرال موتور و..........
          مثلا يک بلوک مديريتي 16درصدي سايپا را رنا يا يک بلوک 16درصدي سايپا را وساپا به قيمت هر سهم 1500تومان حداقل به رنو يا جنرال موتورز يا.......بفروشد.
          يا يک بلوک مديريتي 20درصدي يا 40درصدي خاور را ايران خودرو سهمي 1500تومان به بنز المان بفروشد .
          يا خپارس........
          يا خودرو...........
          پس فعلا گروه خودرو نماد تصور بازار از مثبت بودن مذاکرات هسته اي هست.
          که بعدا ميتونه نماد بانکها هم به اين موضوع تبديل بشه چون بعد از توافق هسته اي سرمايه گذاران خارجي به بانکها ي ايران ورود پيدا خواهند کرد.مثل زمان قبل از انقلاب که خارجيها در بانکهاي ايران سهامدار بودند.
          مثلا 10درصد يا بيشتر ملت يا تجارت يا دي-يا پاسارگاديا سينا يا...........را بخرند .
          ................................................
          نتيجه .
          بجاي اينکه ان دور بايستيم و به سهام خودرويي بد و بيراه بگيم حداقل 5درصد پرتفوي را به ان اختصاص بدهيم.
          پيشنهاد من.
          وساپا-ورنا-خودرو-سايپا-خپارس-خاور-خکاوه و.................

نظر

• mohsen ho
            ستاره دار(1)
            • Feb 2013
            • 11255

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
            گروه خودرو به نماد حمايت دولت از صنعت کشور تبديل شده است.خودرو دولتي هست و اين بنفع دولت هست که از ان حمايت کند چون سودش تو جيب خودش ميره.و داره حمايت هم ميکنه.صنعت خودرو يعني اشتغال و......
            دولت قصد دارد پس از توافق بزرگ بلوکهاي شرکتهاي خودرويي را به سرمايه گذاران خودروي برتر جهان واگذار و بفروشد.به قيمتهاي خوب.
            انها هم استقبال کرده اند.طبق رويدادهاي خبري دو ماه گذشته پيش.امدن نمايندگان شرکتهاي رنو-پژو-بنز-جنرال موتور و..........
            مثلا يک بلوک مديريتي 16درصدي سايپا را رنا يا يک بلوک 16درصدي سايپا را وساپا به قيمت هر سهم 1500تومان حداقل به رنو يا جنرال موتورز يا.......بفروشد.
            يا يک بلوک مديريتي 20درصدي يا 40درصدي خاور را ايران خودرو سهمي 1500تومان به بنز المان بفروشد .
            يا خپارس........
            يا خودرو...........
            که بعدا ميتونه نماد بانکها هم به اين موضوع تبديل بشه چون بعد از توافق هسته اي سرمايه گذاران خارجي به بانکها ي ايران ورود پيدا خواهند کرد.مثل زمان قبل از انقلاب که خارجيها در بانکهاي ايران سهامدار بودند.
            مثلا 10درصد يا بيشتر ملت يا تجارت يا دي-يا پاسارگاديا سينا يا...........را بخرند .
            نتيجه .
            بجاي اينکه ان دور بايستيم و به سهام خودرويي بد و بيراه بگيم حداقل 5درصد پرتفوي را به ان اختصاص بدهيم.
            پيشنهاد من.
            بازار بدون خودرو وگروهش نمیتونه بالا بره
            به ارزش معاملات این گروه با خودرو توجه کنید نتیجه شگفت انگیزی به دست میاد
            .................................................. ....
            به رالی صعودی بازار درحال نزدیک شدن هستیم
            شاید شنبه هفته اتی باشکست سد مقاومتی لیدر گروه خودرو بازار روند صعودی خود را اغاز کند
            بازهم عرض می کنم با روند دوست باشید
            چه بخواهیم وچه نخواهیم امسال سال گروه خودروست

موفق باشید

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35715

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
              يا خپارس........
              يا خودرو...........
              نتيجه .
              پيشنهاد من.
              واقعا اینکه برخی دوستان مثل جناب کیانوش فکر می کنند که چند ماه دیگه توافقی بین ایران و غرب صورت میگیره و به تعبیر ایشون مثل قبل از انقلاب !!! خارجیها سهامدار شرکتهای خودرویی و بانکی ما می شوند چقدر خوش بینی درش هست؟؟؟ یا بهتر بگم چقدر فرار کردن از واقعیت و اینکه نخواهیم واقعیت رو قبول کنیم !

خودتون میگید مثل قبل از انقلاب ، یعنی توقع دارید در عرض چند ماه نظام از همه این 35 سال عقب نشینی کنه و برگرده به دوران قبل از انقلاب !

تازه فرض کنیم ! این هم بشه ! وقتی نظام و مردمی بخوان بگن ما 35 سال اشتباه کردیم !!! اونوقت غربی ها هم میگن عیبی نداره دیگه اشتباه نکنید !!! غربی ها تازه به فکر محاکمه مقامات و مردم ایران میفتن و . . . خیلی خوش باوری و خوش بینی بیش از حد هست این دیدگاه شما به نظر من

نکته دیگه اینکه ظاهرا ضربه ای که بازار از رفتار دولت با بورس خورده و اعتماد رو از بین برده روی دوستانی مثل جناب کیانوش هم تاثیر گذاشته، چرا که ایشون و دوستانی که مثل ایشون فکر میکردن در مورد این دولت و بورس در این دولت و گروه خودرویی در ماههای گذشته میگفتن فقط چشم بسته خودرو بخرید و الباقی سهام را بفروشید ! به صورت مالی نگاه نکنید زیان رو نادیده بگیرید و .... اما حالا ایشون پیشنهاد دادن که حداقل 5 درصد سبد رو به خودرو اختصاص بدید!

اما در مورد شاخص پس از روی کار اومدن دولت نوسانهای 1000 واحدی در شاخص رو شاهد بودیم در جهات مثبت و منفی، بعدش کم کم رفتیم زیر 1000 واحد یعنی نوسانهای چند صد واحدی ! به نظر من دلیلش کنترل شدید بازارها توسط دولتی هست که مدعی بود دولت قبل با بازارها دستوری برخورد میکنه اما خودش حالا بدتر از اون داره میکنه.

همه شنیدیم این جمله رو که نوسان ذات بازار هست اما دولت برای کنترل تورم به قول خودش اقدام به نابود کردن نوسان در بازارها کرده یا به عبارت دیگر به از بین بردن همون ذات بازار پرداخته. برای همینه که جذابیت بازارها برای خیلی ها از بین رفته. دفعه قبل هم که بازار چند هزار واحدی اومد بالا به خاطر رشد هماهنگ شده!!! دلار از 2900-3000 به 3300-3350 بود.

قبلا هم گفتم اینجا رشد شارپی شاخص که جناب بهزادی هم اشاره کرده بودن در دو حالت امکان بروز داره : 1- رشد دلار 2- رفع همه تحریمها با عقب نشینی طرف غربی ! در هر حال امیدوارم با این روشی که دولت در مورد بازارها درپیش گرفته، تا چند روز دیگه نوسانهای مثبت و منفی شاخص بورس زیر 100 واحد نره !!!

نظر

• لولی بربط زن
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 1862

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                واقعا اینکه برخی دوستان مثل جناب کیانوش فکر می کنند که چند ماه دیگه توافقی بین ایران و غرب صورت میگیره و به تعبیر ایشون مثل قبل از انقلاب !!! خارجیها سهامدار شرکتهای خودرویی و بانکی ما می شوند چقدر خوش بینی درش هست؟؟؟ یا بهتر بگم چقدر فرار کردن از واقعیت و اینکه نخواهیم واقعیت رو قبول کنیم !

خودتون میگید مثل قبل از انقلاب ، یعنی توقع دارید در عرض چند ماه نظام از همه این 35 سال عقب نشینی کنه و برگرده به دوران قبل از انقلاب !

تازه فرض کنیم ! این هم بشه ! وقتی نظام و مردمی بخوان بگن ما 35 سال اشتباه کردیم !!! اونوقت غربی ها هم میگن عیبی نداره دیگه اشتباه نکنید !!! غربی ها تازه به فکر محاکمه مقامات و مردم ایران میفتن و . . . خیلی خوش باوری و خوش بینی بیش از حد هست این دیدگاه شما به نظر من

نکته دیگه اینکه ظاهرا ضربه ای که بازار از رفتار دولت با بورس خورده و اعتماد رو از بین برده روی دوستانی مثل جناب کیانوش هم تاثیر گذاشته، چرا که ایشون و دوستانی که مثل ایشون فکر میکردن در مورد این دولت و بورس در این دولت و گروه خودرویی در ماههای گذشته میگفتن فقط چشم بسته خودرو بخرید و الباقی سهام را بفروشید ! به صورت مالی نگاه نکنید زیان رو نادیده بگیرید و .... اما حالا ایشون پیشنهاد دادن که حداقل 5 درصد سبد رو به خودرو اختصاص بدید!

اما در مورد شاخص پس از روی کار اومدن دولت نوسانهای 1000 واحدی در شاخص رو شاهد بودیم در جهات مثبت و منفی، بعدش کم کم رفتیم زیر 1000 واحد یعنی نوسانهای چند صد واحدی ! به نظر من دلیلش کنترل شدید بازارها توسط دولتی هست که مدعی بود دولت قبل با بازارها دستوری برخورد میکنه اما خودش حالا بدتر از اون داره میکنه.

همه شنیدیم این جمله رو که نوسان ذات بازار هست اما دولت برای کنترل تورم به قول خودش اقدام به نابود کردن نوسان در بازارها کرده یا به عبارت دیگر به از بین بردن همون ذات بازار پرداخته. برای همینه که جذابیت بازارها برای خیلی ها از بین رفته. دفعه قبل هم که بازار چند هزار واحدی اومد بالا به خاطر رشد هماهنگ شده!!! دلار از 2900-3000 به 3300-3350 بود.

قبلا هم گفتم اینجا رشد شارپی شاخص که جناب بهزادی هم اشاره کرده بودن در دو حالت امکان بروز داره : 1- رشد دلار 2- رفع همه تحریمها با عقب نشینی طرف غربی ! در هر حال امیدوارم با این روشی که دولت در مورد بازارها درپیش گرفته، تا چند روز دیگه نوسانهای مثبت و منفی شاخص بورس زیر 100 واحد نره !!!
                ممکنه خیلی ها فراموشکار باشن اما ما نیستیم
                1- زمانی که روحانی روی کار آمد شاخص توی کانال 50 هزارواحدی بود و تا 89 هزار رفت. رشد شاخص هم بخاطر اومدن ایشون بود وگرنه اگه دارو دسته رفیقهای شما اومده بودن که بورس درش تخته شده بود. اینجا همه سواد دارن پس امار الکی نده
                2- وقتی رژیم سیاسی عوض میشه معنی ساده اش اینه که به نظام قبل برنمیگرده. اینو همه میدونن. نیازی به گفتن شما نبود.
                3- ریزش این چند ماهه شاخص هم بخاطر بیرون کشیدن پول توسط رفقای شما از بازار بود نه بی تدبیری دولت، هرچند انتقاداتی در نحوه مدیریتش هست اما نه اونقدر که تو از اب گل الود ماهی بگیری
                4- همه بازارها رو دارن کنترل میکنن و نه فقط بورس، اونهم فقط بخاطر سونامی نقدینگی که زمان احمدی چند برابر شد. رفیقای شما پولو از بازار بورس خواستن ببرن توی مسکن که هم سود خفن کنن و هم دولت رو بخاطر گرانی ملک زمین بزنن که تله اشون نگرفت و الان بدجوری سردرد دارن و دلواپس سرمایه شون هستن. توی دوره مموتی فقط سال اخرش دلار چند برابر شد؟ زمان انتخاب روحانی چند بود و الان چنده؟ یه نسبت ساده بگیر بعد نتیجه گیری کن
                5- هشت سال خرابکاری احمدی نژاد حداقل 2 سال آوار برداری میخواد. بعد تازه میشه گود برداری و فونداسیون. ساده گفتم که بگیری مطلبو

نه کشته مرده روحانی هستیم و نه پدر کشتگی با مموتی داریم ولی فرق بین یک رییس جمهور خرابکار دغلکار رو با یکی دیگه که لااقل داره کار سازنده میکنه خوب میفهمیم.
                حناتون دیگه واسه مردم رنگی نداره. ضمنا تا اخر سال بشین و بازی خودرویی ها رو تماشا کن. یه وقت حسرت به دل نشی
                ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• Metalman
                  عضو عادی
                  • Aug 2025
                  • 98

دوستان در مورد توافق هسته ای قبل اینکه به این فکر کنیم که ایا توافق حاصل می شود یا نمیشود و سپس نگران آن باشیم از خود دو سوال بپرسیم و به پاسخ آنها فکر کنیم این کار باعث می شود که موضوع را حل شده بدانیم.

ببنید دوستان همه ما با گوشت و پوست و خون اثر تحریم ها را دیدم و حس کردیم و هرکس بگوید تحریم ها بی اثر بوده حتما در این کشور نیست یا اینکه سیستم حسی او غیر فعال شده.

سوال اول:
                  چرا غرب( امریکا) در اوج عملکرد تحریم ها تصمیم میگیرد به ایران تنفس بدهد؟

سوال دوم:
                  چه چیز موجب طرح ایده نرمش قهرمانانه شد و حد این نرمش تا کجاست؟

پاسخ سوال اول را بار ها نوشته ام و ان اینکه ایران در استانه فروپاشی اقتصادی قرار میگرفت و این منجر به فروپاشی سیاسی می شد و این خواسته غرب( امریکا نیست) ایران نه در مکان مناسب برای فروپاشی سیاسی است و نه در زمان مناسب بنابراین اجازه ورود به چنین مرحله ای صادر نشده است. والا خیلی راحت می شد به جای شش ماه گفتگو شش ماه دیگر تحریم ها را کش داد و کار را به جا های باریک کشاند. اینها را بار ها توضیح داده ام پس تکرار مکررات نمیکنم.

پاسخ سوال دوم:
                  عقلای قوم در صدر حکومت( جمهوری) اسلامی معنای ادامه دار شدن تحریم ها را نه اینکه باور کنند بلکه حس کردند...
                  امام خمینی می فرماید حکومت بر نماز مقدم است.
                  بنابر این مصلحت حفظ نظام که به دلایل بالا در خطر قرار میگرفت نرمش را ممکن و عملی میگرداند. برخی میگویند روحانیون به خاطر باور های دینی انعطاف ناپذیر هستندو اتفاقا بنده بر این باورم که به خاطر باورهای دینی هیچکس نمیتواند به اندازه روحانیون انعطاف داشته باشد و وابسته به اینکه چقدر بنیاد باوری انها در معرض خطر قرار گیرد میتوانند انعطاف به خرج دهند. اصلا بحث اجتهاد یعنی چه؟ به نظرم یعنی به روز شدن بر اساس شرایط روز. دامنه این نرمش و انعطاف تا کجاست؟ بسته به این است که فشار طرف مقابل چقدر باشد میتواند تا حد تقیه کردن پیش برود و ایه و دلیل قرانی هم برای این کار داریم
                  ـ (لا یتخذ المؤمنون الکافرین اولیاء من دون المؤمنین و من یفعل ذلک فلیس من الله فی شیء الا ان تتقوا منهم تقاة) مفاد آیه این است که نباید مؤمنان به جای اینکه با یکدیگر پیوند مودت و نصرت برقرار کنند، کافران را به عنوان یاور و دوست خود برگزینند، هر کسی چنین کند در پیشگاه الهی مقام و منزلتی ندارد، یعنی کاری برخلاف رضای الهی انجام داده است. مگر آن که از کافران بر حذر باشد و در شرایط تقیه قرار گیرد، در آن صورت پیوند مودت و نصرت با کافران مجاز خواهد بود.
                  2ـ (من کفر بالله بعد ایمانه الا من اکراه و قلبه مطمئن بالایمان ولکن من شرح بالکفر صدرا فعلیهم غضب من الله و لهم عذاب عظیم).
                  مفاد آیه کریمه این است که هر کسی پس از ایمان آوردن با قصد و اختیار کفر را برگزیند و اظهار کفر کند، مشمول غضب و عذاب الهی خواهد شد، مگر کسانی که مورد اکراه و اجبار واقع شوند، و با این که قلبشان سرشار از ایمان است، برای حفظ جان خویش اظهار کفر نمایند، چنین افرادی مشمول غضب و عذاب الهی نخواهند بود. و این چیزی جز قاعده و قانون تقیه نیست.
                  اینها را نگفتم که بگویم که ما در چنین شرایطی هستیم خواستم بررسی کنم تا حد مجاز دینی حکومت دینداران تا چه حد انعطاف دارد و انجایی که پای موجودیت خود حکومت در میان باشد جای انعطاف به سر حد خود میرسد امام خمینی میفرمایند:بايد عرض کنم حکومت، شعبه اي از ولا يت مطلقه رسول الله(ص) است و يکي از احکام اوليه اسلام است و مقدم بر تمام احکام فرعيه حتي نماز، روزه حج است. حاکم مي تواند مسجد يا منزلي را که در مسير خيابان است. خراب کند و پول منزل را به صاحبش رد کند، حاکم مي تواند مساجد را در مواقع لزوم تعطيل کند و مسجدي را که ضرار باشد در صورتي که بدون تخريب رفع نشود خراب کند. حكومت مى‏تواند قراردادهاى شرعى را كه خود با مردم بسته است، در موقعى كه آن قرارداد مخالف مصالح كشور و اسلام باشد يك جانبه لغو كند و مى‏تواند هر امري را چه عبادي و چه غير عبادي که جريان آن مخالف مصالح است از آن مادامي که چنين است جلوگيري کند.

خوب پاسخ این سوال را بگذارید کنار هم. یکطرف قادر است هرچه قدر که بخواهد فشار وارد کند چون خودش قانون دنیا، قانون گذار دنیا و قاضی و دادستان دنیا است. تا دلتان بخواهد هم مستبد و هم توانمند است. کافی است احمدی نژادی هم پیدا شود و راه را برای آنها تسهیل کند و قانونشان را کاغذ پاره بخواند.
                  طرف مقابل هم تا دلتان بخواهد میتواند انعطاف به خرج دهد( البته تا زمانی که زورش نرسد و در خطر فوری و جدی قرار گیرد)

شما خودتان نتیجه درگیری این دو طرف را قضاوت کنید. ایا توافق میکنند؟
                  در اصل توسط محمدی پست شده است View Post
                  بازم نه اگر ادمی به اعتقااتش باور داشته باشد هیچ زمانی زیر سلطه نخواهد رفت دلیل ندارد طرف پولداره قدرت داره و....من بشوم جیره خوار البته اگر ارنظرباور ضعیف باشم حق باشماست
                  دوست عزیز شما یک ادمی که به هیچی باور نداره را بذار توی یک سنگر بتونی غیر قابل نفوذ یک مسلسل سنگین هم بهش بده بعد 10000 تا ادم باورمند را هم فقط از راهی که مستقیم ختم میشه به گلوله های مسلسل بفرصت با هم برن جلو بعد هم بگو همه در راه باور کشته شدند
                  عزیزم باور که همش حسینی و کربلایی نیست. حسنی هم هست.
                  عقل و درایت هم هست موقعیت شناسی هم هست.
                  من نمیخواهم با شما بحث کنم اما دنیا واقعا انچیزی نیست که از دریچه تبلیغات صدا و سیما می بینیم. شما بروید کشور های دیگر دنیا را بگردید ببنید با یک دهم یک صدم ثروت مملکت ما مردم با چع اسایش روانی زندگی میکنند. اینجا هر روز استرس هروز درگیری اعصاب که ما باور داریم دنیا باید طور دیگری بچرخد. خوب بروید بچرخانید. شما یک گوشی ایفون را وقتی در دستت ات میگریری این حاصل تلاش چند هزار سال ادمی در تمام صنایع از فیزیک شیمی و متالورژی و چه و چه است...
                  بیا ببین سهم خودت در ساخت این چقدر است بعد همانقدر هم از دنیا سهم بخواه...
                  جامعه شرقی یک جامعه اید ال گرا است که در طول تاریخ دنبال یک مدینه فاضله در هستی بوده دنبال یک ایستگاهی که جهان برسد به انجا و انجا به بعد با حوشبختی زندگی کند... این نشدنی است...
                  دنیا دارد حال را زندگی میکند اید ال گرا نیست واقعیت پرداز است دوست دائم و دشمن دائم ندارد باور گروهی اندک و اقلیت را ارج می نهد اما ان را باور عمومی نمی پندارد. در پی اصلاح اینده جهان نیست در پی بالا بردن کیفیت شرایط موجود است.
                  شما ببنید غیر از جوامع اسلامی در کجای دنیا مردم اینگونه به خون ریزی و مبارزه و بردار کشی و همدین کشی و کافر کشی مشغولند؟
                  من ی که دارم با شما حرف می زنم عمری را محقق علوم دینی و شریعت محمدی بوده ام والله این چیزی که امروز در دنیای اسلام رایج است انی نیست که محمد(ص) در پی آن بود.
                  یا باید به دین شک کنیم که نتوانسته زندگی ایده الی برای ما فراهم کند یا باید به خودمان شک کنیم به باورهایی که فقط گمان میکنیم اصل هستند در حالی که ما را به بیراه می برند...

یک گوهر جان کو اگر از بحر خدایید
                  یک دسته گل کو اگر آن باغ بدیدیت
                  با این همه آن رنج شما گنج شما باد
                  افسوس که بر گنج شما پرده شمایید

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35715

در اصل توسط لولی بربط زن پست شده است View Post
                    ممکنه خیلی ها فراموشکار باشن اما ما نیستیم
                    1- زمانی که روحانی روی کار آمد شاخص توی کانال 50 هزارواحدی بود و تا 89 هزار رفت. رشد شاخص هم بخاطر اومدن ایشون بود وگرنه اگه دارو دسته رفیقهای شما اومده بودن که بورس درش تخته شده بود. اینجا همه سواد دارن پس امار الکی نده
                    2- وقتی رژیم سیاسی عوض میشه معنی ساده اش اینه که به نظام قبل برنمیگرده. اینو همه میدونن. نیازی به گفتن شما نبود.
                    3- ریزش این چند ماهه شاخص هم بخاطر بیرون کشیدن پول توسط رفقای شما از بازار بود نه بی تدبیری دولت، هرچند انتقاداتی در نحوه مدیریتش هست اما نه اونقدر که تو از اب گل الود ماهی بگیری
                    4- همه بازارها رو دارن کنترل میکنن و نه فقط بورس، اونهم فقط بخاطر سونامی نقدینگی که زمان احمدی چند برابر شد. رفیقای شما پولو از بازار بورس خواستن ببرن توی مسکن که هم سود خفن کنن و هم دولت رو بخاطر گرانی ملک زمین بزنن که تله اشون نگرفت و الان بدجوری سردرد دارن و دلواپس سرمایه شون هستن. توی دوره مموتی فقط سال اخرش دلار چند برابر شد؟ زمان انتخاب روحانی چند بود و الان چنده؟ یه نسبت ساده بگیر بعد نتیجه گیری کن
                    5- هشت سال خرابکاری احمدی نژاد حداقل 2 سال آوار برداری میخواد. بعد تازه میشه گود برداری و فونداسیون. ساده گفتم که بگیری مطلبو

نه کشته مرده روحانی هستیم و نه پدر کشتگی با مموتی داریم ولی فرق بین یک رییس جمهور خرابکار دغلکار رو با یکی دیگه که لااقل داره کار سازنده میکنه خوب میفهمیم.
                    حناتون دیگه واسه مردم رنگی نداره. ضمنا تا اخر سال بشین و بازی خودرویی ها رو تماشا کن. یه وقت حسرت به دل نشی
                    1- من نمیدونم شاخص از 50 رسیده به 89 هزار چه ربطی به بحث من داشت، من گفتم نوسان روزانه شاخص در اون موقع چند هزار واحدی بود چه روبه بالا چه بعدش روبه پایین ! بعدش رسیدیم به نوسانهای چند صد واحدی و .... اتفاقا یکی ا زاشکالاتی که به مدیریت این دولت وارده همون زمانی هست که از 50-60 هزار بردند به 89 هزار با اینکه دلار کاهشی بود و حسابی هم همون موقع دولت روحانی خودرویی انداخت به مردمی که تازه اومدن تو بورس و البته قدیمی هایی که یه جورایی فریب چرخش سیاسی رو خوردن !

2- اینکه گفتین نظام به حالت قبل برنمیگرده رو به برخی دوستان که در این فکر هستند بگید منم گفتم این ساده لوحی و خوش بینی بیش از حد هست که بگیم تا چند ماه دیگه برمیگردیم به فضای قبل از انقلاب !

3- اون موقع که بنده و امثال بنده می گفتیم داره پول از بازار خارج میشه توی همین سایت خیلی ها هم مخالفت کردن هم بد و بیراه گفتن و اتفاقا همون موقع برخی دوستان وعده ایرانخودرو 1000 تومانی تا شب عید 92 رو میدادن ! شما که فراموشکار نیستید به قول خودتون باید یادتون باشه این موارد رو

درضمن اگه شما نشانه ای از خروج حقوقی ها در سهام غیرخودرویی در این مدت که بازار کاهشی بوده سراغ دارید بگید ماهم خبر دار بشیم. عمده فروشها در خودرویی هم توسط سهامدار عمده یعنی خود ایرانخودرو و سایپا یا شرکتهای سرمایه گذاری اونها بوده یا سازمان گسترش و دولت و ... بعید میدونم اینا دوستان من باشن اینطور که شما گفتید ! اتافاق یکی از نکاتی که ذهن فعالان بازار رو مشغول کرده اینه که چرا تحرک حقوقی های بزرگ در بازار کم شده ؟ نه خریدی مثل قبل نه فروشی مثل قبل !

اینکه فقط می خواهید با توسل به مسایل سیاسی این روند رو توجیه کنید که مخالفان دولت پول از بازار بردن شما رو به اشتباه انداخته مثل خانم ابتکار رییس محیط زیست ! که در مصاحبه ای گفته بود : مخالفان دولت روحانی دلار رو بالا می برن !!! (جالبه که در دولت احمدی نژاد دلار بالا میرفت میگفتن خودش میبره بالا !!! حالا که نیست دلار میره بالا باز میگن احمدی نژاد و طرفدارانش میبرن بالا !!! از اونطرف میگن احمدی نژاد عددی نیست و قد و قواره سیاسی نداره اصلا و اقتصاد بلد نیست و ما کارشناس و ژنرال هستیم ! به مشکلات که میرسه یه آدمی که از نظرشون هیچ وزنی نداره و سواد نداره و هوش سیاسی نداره و هزارتا انگ دیگه .... دست اینا رو بسته و زمینگیرشون کرده)

4- از سونامی نقدینگی گفتید در دولت احمدی نژاد، پیشنهاد میکنم در بانک اطلاعاتی سایت بانک مرکزی (تا سال 89) و سالهای 90 و 91 رو در گزارشهای سالانه روی سایتشون نگاه کنید، البته من قبلا بررسی کردم :

نقدينگي اضافه شده در همه دولتها و در همه اين سالها بوده، طبق آمار بانک مرکزي :
                    از ابتداي انقلاب تا سال 68 نقدينگي بيش از 5.28 برابر شده و بطور متوسط سالانه 20 درصد رشد کرده

در دولت کارگزاران از سال 68 تا پايان 75 نقدينگي بيش از 6.2 برابر شده (متوسط ساليانه 29.8 درصد)

در دولت اصلاحات از سال 76 تا پايان 83 نقدينگي بيش از 5.11 برابر شده (متوسط ساليانه 26.2 درصد)

در دولت احمدي نژاد از سال 84 تا پايان 91 نقدينگي بيش از 5 برابر شده (متوسط ساليانه 25.9 درصد)

برخلاف شما بنده فکر نمیکنم که نقدینگی چیز بدی هست نقدینگی مثل خون هست در رگهای اقتصاد کشور، نکته دیگه اینکه در دولت احمدی نژاد با استقرار کامل بانکداری الکترونیکی و اینترنتی که از دولت خاتمی شروع شده بود، سرعت گردش پول زیاد شد و این اقتصاد دانان سنتی مثل احمد توکلی و راغفر و . . . به اشتباه انداخته در مورد تورم حاصل از نقدینگی چون اونها هنوز به فرمولهای اقتصادی قدیمی اعتقاد دارن زمانیکه تجارت داخلی کشورها و همچنین تجارت بین المللی با سرعتی بسیار پایینتر از زمان حال صورت میگرفت و جابجایی و تبدیل پولها به هم با سختی انجام می شد.

5- بنده اعتقاد ندارم که این 8 سال خرابکاری بوده اما یه عده که این حرفو میزدن وعده دادن به مردم که 100 روزه تحول در اقتصاد کشور ایجاد میکنن ! اما حالا دیگه عجله ای حتی برای توافق با غربی ها ندارن (روحانی در چین : برای رسیدن به توافق عجله ای نداریم) در حالیکه پارسال مهرماه ایشون گفت که 3 تا 6 ماه برای رسیدن توافق کافیست و غربی ها بدانند زمان زیادی نداریم !!!

از این نحوه برخورد و بیان شما که توهین میکنید به رییس جمهور سابق و به بنده هم میگید حنای شما .... متاسفم ، چون بنده برای رنگ کردن کسی چیزی ننوشتم و نمی نویسم، خیلیها اینجا و در سایتهای دیگه وعده های آنچنانی دادن در مورد بورس و برخی سهام و ....

عذرخواهی میکنم از ناظر محترم و سایر دوستان که بحثم به تاپیک چندان ربطی نداشت و صرفا در پاسخ به یکی از دوستان هست

نظر

• sonami2616
                      Banned
                      • Jan 2014
                      • 269

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                      1- من نمیدونم شاخص از 50 رسیده به 89 هزار چه ربطی به بحث من داشت، من گفتم نوسان روزانه شاخص در اون موقع چند هزار واحدی بود چه روبه بالا چه بعدش روبه پایین ! بعدش رسیدیم به نوسانهای چند صد واحدی و .... اتفاقا یکی ا زاشکالاتی که به مدیریت این دولت وارده همون زمانی هست که از 50-60 هزار بردند به 89 هزار با اینکه دلار کاهشی بود و حسابی هم همون موقع دولت روحانی خودرویی انداخت به مردمی که تازه اومدن تو بورس و البته قدیمی هایی که یه جورایی فریب چرخش سیاسی رو خوردن !

2- اینکه گفتین نظام به حالت قبل برنمیگرده رو به برخی دوستان که در این فکر هستند بگید منم گفتم این ساده لوحی و خوش بینی بیش از حد هست که بگیم تا چند ماه دیگه برمیگردیم به فضای قبل از انقلاب !

3- اون موقع که بنده و امثال بنده می گفتیم داره پول از بازار خارج میشه توی همین سایت خیلی ها هم مخالفت کردن هم بد و بیراه گفتن و اتفاقا همون موقع برخی دوستان وعده ایرانخودرو 1000 تومانی تا شب عید 92 رو میدادن ! شما که فراموشکار نیستید به قول خودتون باید یادتون باشه این موارد رو

درضمن اگه شما نشانه ای از خروج حقوقی ها در سهام غیرخودرویی در این مدت که بازار کاهشی بوده سراغ دارید بگید ماهم خبر دار بشیم. عمده فروشها در خودرویی هم توسط سهامدار عمده یعنی خود ایرانخودرو و سایپا یا شرکتهای سرمایه گذاری اونها بوده یا سازمان گسترش و دولت و ... بعید میدونم اینا دوستان من باشن اینطور که شما گفتید ! اتافاق یکی از نکاتی که ذهن فعالان بازار رو مشغول کرده اینه که چرا تحرک حقوقی های بزرگ در بازار کم شده ؟ نه خریدی مثل قبل نه فروشی مثل قبل !

اینکه فقط می خواهید با توسل به مسایل سیاسی این روند رو توجیه کنید که مخالفان دولت پول از بازار بردن شما رو به اشتباه انداخته مثل خانم ابتکار رییس محیط زیست ! که در مصاحبه ای گفته بود : مخالفان دولت روحانی دلار رو بالا می برن !!! (جالبه که در دولت احمدی نژاد دلار بالا میرفت میگفتن خودش میبره بالا !!! حالا که نیست دلار میره بالا باز میگن احمدی نژاد و طرفدارانش میبرن بالا !!! از اونطرف میگن احمدی نژاد عددی نیست و قد و قواره سیاسی نداره اصلا و اقتصاد بلد نیست و ما کارشناس و ژنرال هستیم ! به مشکلات که میرسه یه آدمی که از نظرشون هیچ وزنی نداره و سواد نداره و هوش سیاسی نداره و هزارتا انگ دیگه .... دست اینا رو بسته و زمینگیرشون کرده)

4- از سونامی نقدینگی گفتید در دولت احمدی نژاد، پیشنهاد میکنم در بانک اطلاعاتی سایت بانک مرکزی (تا سال 89) و سالهای 90 و 91 رو در گزارشهای سالانه روی سایتشون نگاه کنید، البته من قبلا بررسی کردم :

نقدينگي اضافه شده در همه دولتها و در همه اين سالها بوده، طبق آمار بانک مرکزي :
                      از ابتداي انقلاب تا سال 68 نقدينگي بيش از 5.28 برابر شده و بطور متوسط سالانه 20 درصد رشد کرده

در دولت کارگزاران از سال 68 تا پايان 75 نقدينگي بيش از 6.2 برابر شده (متوسط ساليانه 29.8 درصد)

در دولت اصلاحات از سال 76 تا پايان 83 نقدينگي بيش از 5.11 برابر شده (متوسط ساليانه 26.2 درصد)

در دولت احمدي نژاد از سال 84 تا پايان 91 نقدينگي بيش از 5 برابر شده (متوسط ساليانه 25.9 درصد)

برخلاف شما بنده فکر نمیکنم که نقدینگی چیز بدی هست نقدینگی مثل خون هست در رگهای اقتصاد کشور، نکته دیگه اینکه در دولت احمدی نژاد با استقرار کامل بانکداری الکترونیکی و اینترنتی که از دولت خاتمی شروع شده بود، سرعت گردش پول زیاد شد و این اقتصاد دانان سنتی مثل احمد توکلی و راغفر و . . . به اشتباه انداخته در مورد تورم حاصل از نقدینگی چون اونها هنوز به فرمولهای اقتصادی قدیمی اعتقاد دارن زمانیکه تجارت داخلی کشورها و همچنین تجارت بین المللی با سرعتی بسیار پایینتر از زمان حال صورت میگرفت و جابجایی و تبدیل پولها به هم با سختی انجام می شد.

5- بنده اعتقاد ندارم که این 8 سال خرابکاری بوده اما یه عده که این حرفو میزدن وعده دادن به مردم که 100 روزه تحول در اقتصاد کشور ایجاد میکنن ! اما حالا دیگه عجله ای حتی برای توافق با غربی ها ندارن (روحانی در چین : برای رسیدن به توافق عجله ای نداریم) در حالیکه پارسال مهرماه ایشون گفت که 3 تا 6 ماه برای رسیدن توافق کافیست و غربی ها بدانند زمان زیادی نداریم !!!

از این نحوه برخورد و بیان شما که توهین میکنید به رییس جمهور سابق و به بنده هم میگید حنای شما .... متاسفم ، چون بنده برای رنگ کردن کسی چیزی ننوشتم و نمی نویسم، خیلیها اینجا و در سایتهای دیگه وعده های آنچنانی دادن در مورد بورس و برخی سهام و ....

عذرخواهی میکنم از ناظر محترم و سایر دوستان که بحثم به تاپیک چندان ربطی نداشت و صرفا در پاسخ به یکی از دوستان هست
                      عالی بود خانوم
                      یه نکته ی دیگه من به متن شما اضافه کنم که آقای روحانی فرمودند من دولت راستگویان رو تشکیل میدم (اینو توضیح بدم به همون خدایی که شما می پرستید من هیچ مشکلی با رئیس جمهور شدن آقای روحانی ندارم و خیلی از وزراش رو دوست هم دارم ) ولی ایشون فرمودند که مسکن مهر رو ادامه میدن ولی متاسفانه وقتی رای ها رو جمع کردند کلا به حال خودش رهاش کردن ، من یکی از جوون های همین شهر هستم که دو سال پیش توی مسکن مهر این نظام (به دولت ها کاری ندارم )ثبت نام کردم ، موقعی که احمدی نژاد داشت میرفت خونه ی ما آماده بود و فقط مشکل آب برق گاز داشت ، الان 9 ماه تقریبا از رفتن احمدی نژاد میگذره ولی هنوز هیچ اقدامی دولت انجام نداده ، تنها کاری که کرده این بوده که از وقتی که اومده فقط بخش آورده ی متقاضیان رو افزایش داده ، تا حالا دو مرحله گرونش کرده توی 9 ماه (البته یه مرحلش رو نمیشه به پای اون گذاشت ولی 50 درصدش تقصیر خوده شخص روحانی هستش) خلاصه دولت راستگویان رو هم دیدیم ، ما تا حالا دوبار تجمع کردیم روبروی وزارت امان از اندکی پاسخگویی، هیچ وقت یادم نمیره زمان احمدی نژاد یه بار در اعتراض به افزایش قیمتی که نیکزاد اعلام کرد اعتراض کردیم شخص وزیر به صورت محترمانه رسیدگی کرد و جلسات رسیدگی با حضور نمایندگان مردم و مدیران برگزار شد ولی الان که اعتراض میشه جواب سر بالا می شنویم
                      و متاسفانه دستمون هم به هیچ جا بند نیست ، البته ما کل نظام رو مسئول این دزدی آشکار می دونیم و همه ی فحش ها رو به کل نظام میدیم

نظر

• بهزاد بهزادی
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 494

شب همه دوستان بخیر

فرا رسیدن مبعث رو به همه دوستان تبریک میگم...

نکته خیلی خاصی در بازار برای اشاره وجود نداره و گفتنی ها قبلا گفته شده... در حالت کلی بازار رو همچنان فاقد ریسک سیستماتیک می دونم... البته برخی گروه ها دارای ریسک هایی جزیی هستند اما کلیت بازار فاقد ریسک هست...

همچنان تصور نمی کنم شاخص پایین چندانی داشته باشه... اگر نگاهی به اتفاقات چارت داشته باشیم که تصویر اون رو با مقیاس بزرگتری ضمیمه کرده ام می بینیم که شاخص بعد از رشد چند درصدی در هفته اول اردیبهشت وارد یک ریزموج اصلاحی شده... با توجه به شیب کم این اصلاح و دایورجنس زمانی که اتفاق افتاده از دید تکنیکال انتظار موجی صعودی رو همچنان محتمل می دونیم... اینکه کی اتفاق بیفته باید منتظر شد و دید...

شاید این روند اصلاحی خسته کننده باشه اما نباید اتفاقات پارسال بورس ما رو از واقعیات بازارها دور کند... در هر حال اگرچه انتظار رشد بیشتر بازار رو در این بازه زمانی دارم اما تا به همینجای کار در قیاس با بازارهای موازی بد عمل نکرده ایم... تصویر مقایسه ای رو هم گذاشته ام....

ارادتمند- بهزاد

نظر

• abgh64
                          عضو جدید
                          • Apr 2014
                          • 1

دوست عزیز شما یک ادمی که به هیچی باور نداره را بذار توی یک سنگر بتونی غیر قابل نفوذ یک مسلسل سنگین هم بهش بده بعد 10000 تا ادم باورمند را هم فقط از راهی که مستقیم ختم میشه به گلوله های مسلسل بفرصت با هم برن جلو بعد هم بگو همه در راه باور کشته شدند
                          عزیزم باور که همش حسینی و کربلایی نیست. حسنی هم هست.
                          عقل و درایت هم هست موقعیت شناسی هم هست.
                          من نمیخواهم با شما بحث کنم اما دنیا واقعا انچیزی نیست که از دریچه تبلیغات صدا و سیما می بینیم. شما بروید کشور های دیگر دنیا را بگردید ببنید با یک دهم یک صدم ثروت مملکت ما مردم با چع اسایش روانی زندگی میکنند. اینجا هر روز استرس هروز درگیری اعصاب که ما باور داریم دنیا باید طور دیگری بچرخد. خوب بروید بچرخانید. شما یک گوشی ایفون را وقتی در دستت ات میگریری این حاصل تلاش چند هزار سال ادمی در تمام صنایع از فیزیک شیمی و متالورژی و چه و چه است...
                          بیا ببین سهم خودت در ساخت این چقدر است بعد همانقدر هم از دنیا سهم بخواه...
                          جامعه شرقی یک جامعه اید ال گرا است که در طول تاریخ دنبال یک مدینه فاضله در هستی بوده دنبال یک ایستگاهی که جهان برسد به انجا و انجا به بعد با حوشبختی زندگی کند... این نشدنی است...
                          دنیا دارد حال را زندگی میکند اید ال گرا نیست واقعیت پرداز است دوست دائم و دشمن دائم ندارد باور گروهی اندک و اقلیت را ارج می نهد اما ان را باور عمومی نمی پندارد. در پی اصلاح اینده جهان نیست در پی بالا بردن کیفیت شرایط موجود است.
                          شما ببنید غیر از جوامع اسلامی در کجای دنیا مردم اینگونه به خون ریزی و مبارزه و بردار کشی و همدین کشی و کافر کشی مشغولند؟
                          من ی که دارم با شما حرف می زنم عمری را محقق علوم دینی و شریعت محمدی بوده ام والله این چیزی که امروز در دنیای اسلام رایج است انی نیست که محمد(ص) در پی آن بود.
                          یا باید به دین شک کنیم که نتوانسته زندگی ایده الی برای ما فراهم کند یا باید به خودمان شک کنیم به باورهایی که فقط گمان میکنیم اصل هستند در حالی که ما را به بیراه می برند...

یک گوهر جان کو اگر از بحر خدایید
                          یک دسته گل کو اگر آن باغ بدیدیت
                          با این همه آن رنج شما گنج شما باد
                          افسوس که بر گنج شما پرده شمایید

سلام
                          راستش اين كه فكر كنيم يكي از ما عابد و مدافع دين هستش و بقيه كافر به نظر من غلطه، همه ما مسلمونيم و كم و بيش مومن و قرآن و يك بار خونديم.
                          خدا تو قرآن ميگه اينها از تو راضي نميشند مگر اينكه از اونها تبعيت كني اگر چينين كني بعد از آنكه راه حق را يافتي خداوند ياور تو نيست.(بقره 120)
                          سوال من اينه كه الان اونها در موضع قدرتند يا ما ؟
                          اگر اونها در موضع قدرتند، ما تا كجا بايد با اونها كنار بيايم و عقب نشيني كنيم تا از ما راضي بشند؟
                          آيا اين تبعيت از اونها ميشه صلح حسني يا ميشه انتهاي آيه 120 بقره ( مالك من الله من ولي و لا نصير)
                          اگر معاويه را نماد تفكر سرمايه داري فرض كنيم چرا امير المومنين علي (ع) حتي يك لحظه هم اين تفكر را نپذيرفت و تا لحظه آخر با اون جنگيد؟
                          آيا امام حسن (ع) به خاطر ضعف يارانش و مردمش نبود كه مجبور به پذيرش صلح شد؟
                          راستشو بخوايد از منه ده شصتي كه هر جا رفتم به در بسته خوردم ديگه گذشته كه براي باقي عمرم راضي بشم در برابر اين آدماي زورگو زانو بزنم، من قشنگ ترين روزهاي زنگيمو در گير چيزهايي بودم كه حداقل هاي لازم براي يك زندگي معموليه.
                          فكر مي كنم بعد از اون همه معجزه كه توي اين 30 40 سال ديديم ، كه بزرگترينش حفظ اين مملكت با وجود مديريت افتضاح دولتهاي قبلي بوده و معجزه هايي مثل طبس و 8 سال مقاومت كردن در برابر دنيا بدون از دست دادن يك وجب از اين خاك (داغ از دست دادن بحرين هنوزم تازه است، آذربايجان، تركمنچاي)، ديگه راهي جز مقاومت نداريم وگر نه ما هم به سرنوشت قوم يهود گرفتار ميشيم
                          شايد راه درمان همه مشكلات ما تغيير الگوي زندگي فعليمون باشه كه به شدت دست و پا گير و هزينه بره نه زانو زدن در برابر اونها.
                          راه درست چيه؟...
                          يا هادي، اهدنا الصراط المستقيم

نظر

• ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                            شب همه دوستان بخیر

فرا رسیدن مبعث رو به همه دوستان تبریک میگم...

نکته خیلی خاصی در بازار برای اشاره وجود نداره و گفتنی ها قبلا گفته شده... در حالت کلی بازار رو همچنان فاقد ریسک سیستماتیک می دونم... البته برخی گروه ها دارای ریسک هایی جزیی هستند اما کلیت بازار فاقد ریسک هست...

همچنان تصور نمی کنم شاخص پایین چندانی داشته باشه... اگر نگاهی به اتفاقات چارت داشته باشیم که تصویر اون رو با مقیاس بزرگتری ضمیمه کرده ام می بینیم که شاخص بعد از رشد چند درصدی در هفته اول اردیبهشت وارد یک ریزموج اصلاحی شده... با توجه به شیب کم این اصلاح و دایورجنس زمانی که اتفاق افتاده از دید تکنیکال انتظار موجی صعودی رو همچنان محتمل می دونیم... اینکه کی اتفاق بیفته باید منتظر شد و دید...

شاید این روند اصلاحی خسته کننده باشه اما نباید اتفاقات پارسال بورس ما رو از واقعیات بازارها دور کند... در هر حال اگرچه انتظار رشد بیشتر بازار رو در این بازه زمانی دارم اما تا به همینجای کار در قیاس با بازارهای موازی بد عمل نکرده ایم... تصویر مقایسه ای رو هم گذاشته ام....

ارادتمند- بهزاد

با سلام و با عرض تبریک مبعث رسول اکرم به شما و دوستان آقای بهزادی 7 ماه از روند نزولی شاخص تا آخر تیر حساب کنیم می گذرد که بازار ریزشی و در چند روز گذشته بازار فقط ثبات داشته این موج اصلی 4 واقعا خسته کننده شده 7 ماه امید واریم که این موج اصلاحی 4 به زودی تمام و اصلاح به 12 ماه نکشد با تشکر
                            آخرین ویرایش توسط ایرج اکبری؛ 2014/05/26, 21:59.
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ali20005
                              عضو فعال
                              • Dec 2013
                              • 230

در اصل توسط sonami2616 پست شده است View Post
                              عالی بود خانوم
                              یه نکته ی دیگه من به متن شما اضافه کنم که آقای روحانی فرمودند من دولت راستگویان رو تشکیل میدم (اینو توضیح بدم به همون خدایی که شما می پرستید من هیچ مشکلی با رئیس جمهور شدن آقای روحانی ندارم و خیلی از وزراش رو دوست هم دارم ) ولی ایشون فرمودند که مسکن مهر رو ادامه میدن ولی متاسفانه وقتی رای ها رو جمع کردند کلا به حال خودش رهاش کردن ، من یکی از جوون های همین شهر هستم که دو سال پیش توی مسکن مهر این نظام (به دولت ها کاری ندارم )ثبت نام کردم ، موقعی که احمدی نژاد داشت میرفت خونه ی ما آماده بود و فقط مشکل آب برق گاز داشت ، الان 9 ماه تقریبا از رفتن احمدی نژاد میگذره ولی هنوز هیچ اقدامی دولت انجام نداده ، تنها کاری که کرده این بوده که از وقتی که اومده فقط بخش آورده ی متقاضیان رو افزایش داده ، تا حالا دو مرحله گرونش کرده توی 9 ماه (البته یه مرحلش رو نمیشه به پای اون گذاشت ولی 50 درصدش تقصیر خوده شخص روحانی هستش) خلاصه دولت راستگویان رو هم دیدیم ، ما تا حالا دوبار تجمع کردیم روبروی وزارت امان از اندکی پاسخگویی، هیچ وقت یادم نمیره زمان احمدی نژاد یه بار در اعتراض به افزایش قیمتی که نیکزاد اعلام کرد اعتراض کردیم شخص وزیر به صورت محترمانه رسیدگی کرد و جلسات رسیدگی با حضور نمایندگان مردم و مدیران برگزار شد ولی الان که اعتراض میشه جواب سر بالا می شنویم
                              و متاسفانه دستمون هم به هیچ جا بند نیست ، البته ما کل نظام رو مسئول این دزدی آشکار می دونیم و همه ی فحش ها رو به کل نظام میدیم
                              سلام دوست عزیز
                              بنده در مسکن مهر مشاور هستم ، حرف شما رو قبول دارم که این اواخر روند پیشرفت بیشتر پروژه ها به درازا کشیده شده اما باید خدمت شما عرض کنم که تامین اعتبارات پروژه های مسکن مهر از دو طریق آورده اعضا و تسهیلات بانکی صورت میگیره که با مورد اول کاری نداریم و دولت دخل و تصرفی درش نداره ولی مورد دوم هم کماکان به قوت خودش باقی هست و در صورت تایید توسط مشاور ، بنیاد مسکن و مشاور عالیه سایت ، بانک مبادرت به آزادسازی تسهیلات میکنه. خب حالا ممکنه این سوال برای شما پیش بیاد که پس چرا پروژه به کندی پیش میره؟؟؟ دو دلیل رو در زیر برای شما عنوان می کنم:
                              1- افزایش تورم و به تبع آن افزایش دستمزد کارگر ، بنا و افزایش قیمت مصالح که این هم هدیه حکیم بزرگوار جناب احمدی نژاد است.
                              2- ساختار شکست نا مناسب و ناهمگون، به عنوان مثال در صورت تکمیل سه آیتم فنداسیون ، اسکلت ، سقف پیشرفتی در حدود 55 درصد به خودش میگیره و پیمانکار هم به جای حدود 16 درصد سود بالاسری خیلی بیشتر سود میکنه و اصطلاحا ما میگیم که گوشتشو کند، و مرحله سفت کاری و نازک کاری درصد کمتری به خودش میگیره که حاشیه سود پایین میاد و پیمانکار هم به قول معروف برای کار کردن ناز میکنه تا بتونه وقت کشی کنه و تعاونی رو از طرف اعضا تحت فشار قرار بده و مجبورش کنه که به ساز اون برقصه اگه دقت کنید عموما پروژه های مسکن مهر تا اسکلت خوب پیش می روند اما همین که به سفت کاری و نازک کاری می رسند حرکت لاک پشتی خودشون رو شروع می کنند ، که این مورد هم یادگار شوم احمدی نژاد است.
                              ضمنا در پاسخ به خانم مینوی باید عرض کنم که در این 8 سال به قدری ملت بیچاره را چاپیدند که بورس که سهل است تمام بازارهای موازی را هم می توانند به گند بکشند که بد بینی شما به شاخص را بی دلیل نمی دانم حتما به شما خبر داده اند تا مبادا ضرر نکنید.

ضمنا این را از من داشته باشید بازار امثال چه صعودی باشد چه نزولی لیدر آن خودرو خواهد بود بازار بدون خودرو جایی نمی رود.
                              [CENTER][B][FONT=lucida console] [SIZE=4]/:.Heart.:/الیس الله بکاف عبده-آیا خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)[/SIZE][/FONT][/B]/:.Heart.:/
                              [/CENTER]

نظر

• sonami2616
                                Banned
                                • Jan 2014
                                • 269

در اصل توسط ali20005 پست شده است View Post
                                سلام دوست عزیز
                                بنده در مسکن مهر مشاور هستم ، حرف شما رو قبول دارم که این اواخر روند پیشرفت بیشتر پروژه ها به درازا کشیده شده اما باید خدمت شما عرض کنم که تامین اعتبارات پروژه های مسکن مهر از دو طریق آورده اعضا و تسهیلات بانکی صورت میگیره که با مورد اول کاری نداریم و دولت دخل و تصرفی درش نداره ولی مورد دوم هم کماکان به قوت خودش باقی هست و در صورت تایید توسط مشاور ، بنیاد مسکن و مشاور عالیه سایت ، بانک مبادرت به آزادسازی تسهیلات میکنه. خب حالا ممکنه این سوال برای شما پیش بیاد که پس چرا پروژه به کندی پیش میره؟؟؟ دو دلیل رو در زیر برای شما عنوان می کنم:
                                1- افزایش تورم و به تبع آن افزایش دستمزد کارگر ، بنا و افزایش قیمت مصالح که این هم هدیه حکیم بزرگوار جناب احمدی نژاد است.
                                2- ساختار شکست نا مناسب و ناهمگون، به عنوان مثال در صورت تکمیل سه آیتم فنداسیون ، اسکلت ، سقف پیشرفتی در حدود 55 درصد به خودش میگیره و پیمانکار هم به جای حدود 16 درصد سود بالاسری خیلی بیشتر سود میکنه و اصطلاحا ما میگیم که گوشتشو کند، و مرحله سفت کاری و نازک کاری درصد کمتری به خودش میگیره که حاشیه سود پایین میاد و پیمانکار هم به قول معروف برای کار کردن ناز میکنه تا بتونه وقت کشی کنه و تعاونی رو از طرف اعضا تحت فشار قرار بده و مجبورش کنه که به ساز اون برقصه اگه دقت کنید عموما پروژه های مسکن مهر تا اسکلت خوب پیش می روند اما همین که به سفت کاری و نازک کاری می رسند حرکت لاک پشتی خودشون رو شروع می کنند ، که این مورد هم یادگار شوم احمدی نژاد است.
                                ضمنا در پاسخ به خانم مینوی باید عرض کنم که در این 8 سال به قدری ملت بیچاره را چاپیدند که بورس که سهل است تمام بازارهای موازی را هم می توانند به گند بکشند که بد بینی شما به شاخص را بی دلیل نمی دانم حتما به شما خبر داده اند تا مبادا ضرر نکنید.

ضمنا این را از من داشته باشید بازار امثال چه صعودی باشد چه نزولی لیدر آن خودرو خواهد بود بازار بدون خودرو جایی نمی رود.
                                سلام دوست عزیز ممنون از وقتی که گذاشتی و جوابی که دادی ، بنده خودم مدیر در سایت darebehesht.com (تالار گفتگوی مسکن مهر پردیس) هستم با همین آی دیه sonami البته 2616 رو نداره
                                پروژه ما فاز 11 پردیس هستش ، من در تمام جزئیات کارها هستم و تا کنون در زمان هدایت مدیر سابق احمدی نژاد دو بار از طرف اعضا به عنوان نماینده رفتیم و جلسه گذاشتیم باهاشون، فاز 11 پردیس رو شرکت کوزو پارس که شرکتی ترکیه ای هستش می سازه ، و الان نازک کاریش هم تموم شده یعنی زمان احمدی نژاد تموم شده بود ، مشکلی که الان پیش اومده در عدم تزریق نقدینگی از سوی دولته چون اصلا اعتقادی بهش نداره و این در سخنان آخوندی به وضوح مشخصه، اکثر ماها از جمله خود من خیلی زودتر از موعد قانونی بخش زیادی از پول رو پرداخت کردیم حتی پول امور زیربنایی برای کشیدن خطوط لوله و غیره رو هم دادیم ولی این دولت اصلا اهمیتی برای این پروژه ها قائل نیست ، اگه اخبار رو پیگیری کنید قائم مقام وزیر مدام بانک مرکزی رو مسئول می کنه و اونا هم مزارت مسکن رو ، یه پاسکاری حرفه ای و اون چیزی که اصلا اهمیت نداره وقت و اعصاب و پول مردمه
                                ببخشید که اینجا تبدیل شد به فروم مسکن مهر ، این رو برای این گفتم که هموطنان عزیز بدونن دولت راستگویان چه کلاهی سر ما گذاشت ، رای هامون رو جمع کرد ولی الان آه 85 هزار خانوار پشت سرشه که به جرات می گم اگه یه روز از نزدیک ببیننش شاید اون روز دیگه زنده نمونه، البته این فقط وصف حال متقاضیان مسکن مهر پردیسه شاید پرند ، دماوند و .... اینجوری باشن ، واقعا مشکل با مبلغ ناچیزی حل میشه ولی چه کنیم که دولت اصلا بهش اعتقادی نداره
                                از دوستان عذرخواهی می کنم

نظر

در حال کار...
                                X