شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد 66
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 2938

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

طبق آمار از ابتدای سال 1374 تا انتهای سال 1389 میانگین بازدهی شاخص کل بورس سالی 35 درصد بوده است در حالی که میانگین تورم در همین بازه زمانی سالی 18 درصد بوده است .

با توجه به اینکه از ابتدای سال 90 تا الان میانگین تورم سالی 32 درصد بوده است ، شاخص کل بورس در 3 سال اخیر باید به طور میانگین سالی 50 درصد بازدهی میداده ( بازدهی بورس = تورم + 20 درصد ) ، یعنی در مجموع شاخص کل باید حدود 250 درصد از ابتدای سال 90 تا الان رشد میکرده ، رقم شاخص کل ابتدای سال 90 ، 23000 واحد بوده است که با افزودن 250 درصد به آن می شود حدود 80000 واحد و در حال حاضر مقدار شاخص 76000 واحد است یعنی در حال حاضر بورس ایران هیچ گونه حبابی ندارد و بهترین فرصت برای سرمایه گذاری است و افرادی که در این قیمتها وارد بازار شوند حداقل 20 درصد بیش از تورم در بلند مدت سود بدست خواهند آورد .

آخرین ویرایش توسط محمد 66؛ 2014/05/27, 16:02.

نظر

• Trader7
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 940

خبرهای بسیار خوب که می تونه فردا به کمک بازار بیاد
      بازار در نقطه ای عالی برای برگشت قرار گرفته
      اگر از همین حدود صعود آغاز بشه یعنی بازار برای میان مدت صعودی خواهد بود و به نظر من مجاز خواهیم بود 90% سرمایه مون رو وارد بازار کنیم...

آسوشیتدپرس: گروه ۱+۵ طرح لغو همه تحریم‌ها را به ایران پیشنهاد کرده است
      خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد که گروه ۱+۵ پیشنهاد کرده است که اگر ایران با محدود کردن تکنولوژی هسته‌ای خود در مذاکرات موافقت کند همه تحریم‌ها علیه ایران را لغو خواهند کرد.- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....JbFiDODm.dpuf

رویترز: ایران برای اجرای تعهدات خود به آژانس در حال ساخت تاسیساتی جدید است
      خبرگزاری رویترز گزارش کرد که طبق گزارش آژانس، ایران در حال تکمیل تاسیساتی برای تبدیل گاز اورانیوم با درصد غنای پایین به اکسید که برای ساخت بمب اتم مناسب نیست‌، می‌باشد.- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....lqBNnhuv.dpuf

AP:

http://hosted.ap.org/dynamic/stories...MPLATE=DEFAULT

در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس:
      مان:‌ مذاکرات طولانی و مفید بود/کارشناسان باید به زودی دیدار کنند
      سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با «طولانی و مفید» خواندن مذاکرات آقای ظریف و خانم اشتون، گفت طرفین توصیه کرده‌اند که به زودی یک دور نشست کارشناسی برگزار شود.- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....PfDGiQ0n.dpuf

ظریف:‌ دور بعدی مذاکرات 26 تا 30 خرداد در وین/درباره ادامه مذاکرات توافقات خوبی حاصل شد
      وزیر امور خارجه کشورمان درباره دیدارش با اشتون گفت:‌ بحث‌های خوبی در خصوص بررسی نگرش‌های موجود داشتیم و درباره ادامه مذاکرات هم توافقاتی خوبی حاصل شد.- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....XkOtZDKF.dpuf

گفت‌وگوها مفید بود/ ادامه رایزنی‌ها در سطوح فنی و سیاسی در صورت لزوم تا قبل از مذاکرات وین
      اطلاعات بیشتر در: http://www.eranico.com/fa/content/22708#ixzz32vguIejm

نظر

• ali30
        عضو فعال
        • Aug 2013
        • 1940

معاون مشاور امنیت ملی اوباما در امور ارتباطات راهبردی روز گذشته خواستار حل و فصل مسالمت آمیز مسائل مربوط به برنامه هسته‌ای ایران شد و در عین حال خواستار پر رنگ تر شدن نقش رهبری آمریکا در مسایل مربوط به پرونده هسته ای ایران شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، «بن رودز»، معاون مشاور امنیت ملی اوباما در امور ارتباطات راهبردی روز گذشته خواستار حل و فصل مسالمت آمیز مسائل مربوط به برنامه هسته‌ای ایران شد و در عین حال خواستار پر رنگ تر شدن نقش رهبری آمریکا در مسایل مربوط به پرونده هسته ای ایران شد .

طبق اعلام سایت رسمی کاخ سفید «رودز» پیش از همراه شدن با اوباما برای عزیمت به فرودگاه بگرام در افغانستان درباره آنچه به گفته وی نقش رهبری آمریکا در مسائل بین‌المللی بود گفت: «کاری که ما می‌خواهیم بکنیم این است که چگونه می توانیم تمامی این مسائل را در بستر نحوه رهبری آمریکا در جهان قرار دهیم.»

او در عین حال اضافه کرد که از حل بحران سوریه تا حل پرونده هسته ای ایران باید نقش رهبری بر عهده ایالات متحده باشد .

این صحبت ها شاید اگر گروه 1+5 در شرایط دیگری قرار داشت و مذاکرات در آخرین دور آن در وین با بن بست مواجه نشده بود ، مطرح نمی شد اما طرح این مسئله در حالی که ظریف و اشتون روز گذشته در شامی کاری در استانبول قرار بود راجع به آخرین مواضع طرف آمریکایی و زیاده خواهی های او بحث کنند ، به شدت قابل توجه است .

درآخرین دور از مذاکرات ایران و گروه 1+5 در وین ،آمریکا مسایلی را برای طرح در پیش نویس توافق نهایی مطرح کرده بود که به شدت مورد انتقاد طرف ایرانی قرار گرفت و مذاکرات را بی نتیجه گذاشت . این اختلافات به حدی بود که گفته می شد چندین بار نماینده ایران و آمریکا با یکدیگر وارد بحث و مجادله شده اند با این حال آنطور که تیم ایرانی گفته است ، سایر اعضای گروه 1+5 نیز از مواضع ایران حمایت کرده و بیان کرده است که مطرح کردن بحث هایی که ربطی به مذاکرات ندارد ، به روند این مذاکرات لطمه زده و کار را با ممانعت هایی رو به رو می سازد . این اختلافات به حدی است که بسیاری بر این عقیده اند مذاکرات ایران و غرب نمی تواند تا تاریخ 20 جولای به نتیجه نهایی برسند.

آمریکا در این جلسه با مخالفت های سایر اعضای گروه 1+5 در مورد نظراتش مواجه شده و آنطور که خبرنگاران خارجی گفته اند ، تنها کسی که در این جلسه از مواضع آمریکا دفاع کرده و سعی داشته توازن جلسه را به نفع طرف آمریکایی حفظ کند ، کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی بوده است .

همین مسئله به خوبی نشان می دهد که چرا مشاور اوباما از هم اکنون مسئله رهبری ایالات متحده در پرونده هسته ای ایران را مطرح می کند. دولت اوباما میداند که زیاده خواهی هایش نمی تواند با همراهی سایر کشورها مواجه شود و به همین دلیل به دنبال کشاندن مذاکرات به بحث های دو طرفه ایران و آمریکا و نادیده گرفتن نقش 3 کشور اروپایی و همچنین روسیه و چین در این مذاکرات است . اما دلایل دیگری نیز برای این مسئله وجود دارد .

یکی از این دلایل که از همین حالا موجب نگرانی آمریکا شده است ، برگزاری انتخابات پارلمانی اتحادیه اروپایی و احتمال تغییر کاترین اشتون در ماه اکتبر سال جاری است . از گرینه های متفاوتی به عنوان جانشینان احتمالی اشتون در اتحادیه اروپایی یاد می شود اما هیچ کدام از گرینه ها حتی در صورت نزدیکی زیاد به دولت اوباما نمی توانند کارکرد و نقشی را که اشتون در روابط با ایران داشته ، داشته باشند. آنطور که برخی رسانه های غربی گفته اند میزان ارتباط و صمیمیت اشتون با طرف ایرانی به نحوی است که گاهی اوقات یکدیگر را با نام کوچک صدا می زنند . این اشتون بود که بعد از سالها یعنی حدود 11 سال بعد از توافق سعد آباد و پاریس در سال 2003 توانست طرف ایرانی را دوباره پای میز مذاکره و پذیرش طرحهای آمریکایی و اروپایی برای برنامه هسته ای ایران بکشاند و از سوی دیگر در جلسات آخر که اختلافاتی نیز وجود داشته این اشتون بوده که نقش هماهنگ کننده و حامی آمریکا را ایفا کرده است .

بعد از اروپا نوبت روسیه است

اگر اشتون از سمت خود برکنار شده و شخص دیگری از اتحادیه اروپا جای او را بگیرد ف بعید نیست که با توجه به تغییر بسیار واضع رویکرد اتحادیه اروپایی در جدیدترین چینش نمایندگانش ، مذاکرات هسته ای را نیز تحت الشعاع قرار دهد.

با کمرنگ شدن بحث اتحادیه اروپا در مذاکرات هسته ای تنها کشورهایی که برای دور نگه داشته شدن از مذاکرات باقی می مانند روسیه و چین هستند. آمریکا در این میان با روسیه نیز دچار مشکلات زیادی شده و با توجه به اختلافاتی که بین دو کشور وجود داشته و همچنین آغاز شدن بازی تحریم میان دولت اوباما و پوتین، انتظار دارد که مرکز ثقل گفت و گوهای هسته ای در صورت ادامه این روند به سمت ایران و چین وروسیه سوق پیدا کرده و نتواند خواسته های خود را در این پرونده به ایران تحمیل کند.

در هر صورت به نظر می رسد آمریکا که انتظار دارد مذاکرات هسته ای برای مدت دیگری تمدید شود ، از هم اینک به دنبال کمرنگ کردن نقش کشورهای اروپایی در مذاکرات باشد تا بتواند بیشتر از پیش خواسته های خود را با توسل به تهدید و تحریم های بیشتر به پیش ببرد .

سلام وشب دوستان بخیر ...................توافق حتمی است.........ولی بنظر میرسد به 6 ماهه دوم کشیده شود......به دلایل مختلف

تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• والیخان
          عضو فعال
          • Oct 2013
          • 413

قراراست ازاول تیرماه درفرابورس اولین قدم درخدشه دارنمودن حق مالکیت برداشته شده وخریداران نمادهای تسه تا2ماه حق فروش نداشته باشند.حالامتقاضی وام که مثلابدلیل داشتن چک برگشتی ازاخذتسهیلات محروم شده،حق فروش سهامش راهم برای مدتی ندارد.نمادهای تسه یاسهم هستندیانیستند(بنظرمن جای اوراق مسکن بورس وفرابورس نیست)اگرسهم فرابورسی هست اخذاینگونه تصمیمات مقطعی برای سهم مصرفی که پذیرش آن درفرابورس ازابتدااشتباه بوده غلط ومغایرقانون است وهشداری به فعالین بازارکه احتمال مواجهه باتصمیمات خلق الساعه رابیش ازپیش مینماید.

نظر

• poya_p
            عضو عادی
            • Apr 2014
            • 32

در اصل توسط Trader7 پست شده است View Post
            خبرهای بسیار خوب که می تونه فردا به کمک بازار بیاد
            بازار در نقطه ای عالی برای برگشت قرار گرفته
            اگر از همین حدود صعود آغاز بشه یعنی بازار برای میان مدت صعودی خواهد بود و به نظر من مجاز خواهیم بود 90% سرمایه مون رو وارد بازار کنیم...

آسوشیتدپرس: گروه ۱+۵ طرح لغو همه تحریم‌ها را به ایران پیشنهاد کرده است
            خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد که گروه ۱+۵ پیشنهاد کرده است که اگر ایران با محدود کردن تکنولوژی هسته‌ای خود در مذاکرات موافقت کند همه تحریم‌ها علیه ایران را لغو خواهند کرد.- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....JbFiDODm.dpuf

رویترز: ایران برای اجرای تعهدات خود به آژانس در حال ساخت تاسیساتی جدید است
            خبرگزاری رویترز گزارش کرد که طبق گزارش آژانس، ایران در حال تکمیل تاسیساتی برای تبدیل گاز اورانیوم با درصد غنای پایین به اکسید که برای ساخت بمب اتم مناسب نیست‌، می‌باشد.- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....lqBNnhuv.dpuf

AP:

http://hosted.ap.org/dynamic/stories...MPLATE=DEFAULT

در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس:
            مان:‌ مذاکرات طولانی و مفید بود/کارشناسان باید به زودی دیدار کنند
            سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با «طولانی و مفید» خواندن مذاکرات آقای ظریف و خانم اشتون، گفت طرفین توصیه کرده‌اند که به زودی یک دور نشست کارشناسی برگزار شود.- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....PfDGiQ0n.dpuf

ظریف:‌ دور بعدی مذاکرات 26 تا 30 خرداد در وین/درباره ادامه مذاکرات توافقات خوبی حاصل شد
            وزیر امور خارجه کشورمان درباره دیدارش با اشتون گفت:‌ بحث‌های خوبی در خصوص بررسی نگرش‌های موجود داشتیم و درباره ادامه مذاکرات هم توافقاتی خوبی حاصل شد.- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....XkOtZDKF.dpuf

گفت‌وگوها مفید بود/ ادامه رایزنی‌ها در سطوح فنی و سیاسی در صورت لزوم تا قبل از مذاکرات وین
            اطلاعات بیشتر در: http://www.eranico.com/fa/content/22708#ixzz32vguIejm

به قول آقای بهزادی تا دیر نشده سبدتون رو سر و سامون بدید. به نظر میرسه اصلاح خودرویی ها تموم شده و خودرو احتمال بیشتری برای صعود زیاد داره

نظر

• Trader7
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 940

در اصل توسط والیخان پست شده است View Post
              قراراست ازاول تیرماه درفرابورس اولین قدم درخدشه دارنمودن حق مالکیت برداشته شده وخریداران نمادهای تسه تا2ماه حق فروش نداشته باشند.حالامتقاضی وام که مثلابدلیل داشتن چک برگشتی ازاخذتسهیلات محروم شده،حق فروش سهامش راهم برای مدتی ندارد.نمادهای تسه یاسهم هستندیانیستند(بنظرمن جای اوراق مسکن بورس وفرابورس نیست)اگرسهم فرابورسی هست اخذاینگونه تصمیمات مقطعی برای سهم مصرفی که پذیرش آن درفرابورس ازابتدااشتباه بوده غلط ومغایرقانون است وهشداری به فعالین بازارکه احتمال مواجهه باتصمیمات خلق الساعه رابیش ازپیش مینماید.

این تاپیک ربطی به موضوعی که شما نوشتی نداره!
              ولی دوست عزیر به نظر من حرف شما بیشر شبیه کسی ست که تسه خریده و گیر کرده توش تا کسی که به فکر دیگران ست (نظر شخصی)
              کسی که تسه می خره باید حواسش رو جمع کنه و با اطمینان کامل بخره
              به نظر من این قانون بسیار عالی ست و باعث میشه این اوراق با ریسک بسیار بالا که دو ماه توش گیر میوفتی افت قیمت بکنه و این به نفع کسانی ست که می خواهند وام بگیرند و به ضرر کسانی که از این اوراق سود استفاده می کردند و داشتند حق یه سری آدمی که می خواستند برای تامین یک سر پناه وام بگیرند رو ضایع می کردند
              با تشکر از پست من یا شما دوستان می تونند ثابت کنند حق با کیست
              اگر حق با من نبود پیشاپیش معذرت می خواهم اما اگر.....
              خدا همه ما مخصوصا خودم رو به راه راست هدایت کنه

موفق باشید

نظر

• mamadzar
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 396

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                درود بر همه عزیزان؛

بدون شک از قبل هم مشخص بود که این دولت کار بسیار سختی برای پیش بردن برنامه های عقلایی خودش خواهد داشت. چند دسته مخالف وجود دارند. دسته اول دلواپسانی هستند که واقعا هم دلواپس هستند و منافعی هم نمی برند اما سال ها با این نگاه بزرگ شده اند که هر کسی اسم غرب رو بیاره مفسد فی الارضه و قطعا بعد از 30 سالگی هیچ کسی مرام و مسلکش تغییر ماهوی نخواهد داشت بجز مموارد استثنا. پس این دوستان قطعا با همه توان مبارزه خواهند کرد تا اسلام را نجات دهند!
                دسته دوم دل واپسان، اونهایی هستند که منافع بسیار زیادی از این وضع نابسامان مملکت برده اند و احتمالا هیچ تخصص دیگری هم ندارند و زین پس باید سماق بمکند پس تا سرحد مرگ مبارزه خواهند کرد. خطر این دسته از دسته قبلی بسیار بیشتر است
                دسته سوم "من می دونستم ها" هستند! اونهایی که همیشه از قبل می دونستند که هیچ چیز درست نمیشه، همه چیز بدتر میشه، هر بدی که رفته بدتر اومده جایگزینش شده و... این بزرگواران همیشه در کنار نشسته اند و عموما هم با ژست های فیلسوفانه و پارادایم کمال گرایی نافرجام! در صدد ناامید کردن تمام اطرافیان خودشون هستند. اصولا این دسته خیلی زحمتی به خودشون نمیدند و همیشه منتظرند. دسته سوم تعداد بسیار زیادی رو شامل میشوند و کاری جز ساتع کردن انرژی منفی هم ندارند.
                دسته چهارم دشمنان قسم خورده ملت و کشورمون هستند که همیشه خواهان نابودی این ملت بوده اند. اعم از غربی و شرقی و لاییک و مسلمون و خارجی و داخلی.

قطعا هر کسی که برای بهبود وضعیت و ایجاد حرکت در جامعه مرده ی ما قدم می گذاره با این چهار دسته اینرسی مواجهه و دولت جدید نیز از این اصل مستثنا نیست. بالشخصه باور دارم این دولت و بازیگرانش همه با نیت نیک وارد میدان شده اند و بیشترین تجربه و تخصص ممکن رو هم دارند. من خودم به روحانی رای دادم و چند ده نفر رو هم متقاعد کردم که به روحانی رای بدهند. الان هم اصلا پشیمون نیستم و معتقدم اگر کسی بتونه کاری برای اعتلای نسبی وضعیت فعلی مملکت انجام بده همین تیم خواهد بود. تا الان هم مناسب عمل کردند هرچند بری از اشتباه هم نبودند البته. ان شالله به مرور و طی سال های آتی نتایج برای مردم ملموس تر خواهد بود.
                درود به دکتر عزیز
                دکتر جان از شما بعید بود اینجوری همه رو با یه چوب بزنید !! تو این دسته بندی شما که همه یا مغضوب علیهمن یا والضالین !!
                بنده به شخصه سعی می کنم نه زود قضاوت کنم و نه اینکه در موردی که متخصص نیستم صحبت کنم و صرفا سعی می کنم ناظر و آنالیزور باشم تا پیشگو ( با توجه به اینکه اکثرا میل مردم ما به پیشگویی منفیه ) از طرفی خودم رو در حدی نمی بینم که رفتارهای اشخاصی که در اون درجات کاری هستند رو تحلیل کنم ولی مطالب افراد صاحب نظر رو هم می خونم و بر اساس اونها می تونم به یه نتیجه گیری برسم .

از ابتدای فعالیت این دولت بارها افرادی مثل آقای زیباکلام و آقای رنانی هشدار دادن که دولت در مسیر درستی گام بر نمی داره و بعضا داره پا جای پای دولت قبلی میزاره ( آقا حالا یه عده نیان شروع کنن برای من شمردن خیانتا و گندایی که دولت قبلی زد رو که اونا رو دیگه حفظ شدیم توی این مدت !!! والبته با گوشت و خون لمس کردیم! ) یه موردش که واقعا باعث ناراحتی من شد چون از نزدیک دیدمش توی سفری که به اهواز کرده بود همچنان این رسم منحوس پرت کردن صره ی دینار جلوی ملت وجود داشت ( که ظاهرا توی خون ما ایرانیا رفته )

بهر حال بحثی روی خوبی یا بدی این دولت ندارم که این موضوع 4 سال دیگه معلوم میشه ، همین طور طرفدار بازگو کردن حقایقم همون جور که هستن نه سیاه تر و نه سفید تر ، که همون قدر که سیاه نمایی لطمه میزنه سفید نمایی هم میتونه خطرناک باشه ، به همین خاطر به نظرم بت ساختن از دولت فعلی به همون میزان می تونه اشتباه باشه که کوبیدنش اشتباهه !!
                ازین جهت به نظرم حداقل کاری که می تونیم بکنیم اینه که نظرات موافق و مخالفمون رو بشنویم و بهشون احترام بذاریم .
                وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                  واقعا اینکه برخی دوستان مثل جناب کیانوش فکر می کنند که چند ماه دیگه توافقی بین ایران و غرب صورت میگیره و به تعبیر ایشون مثل قبل از انقلاب !!! خارجیها سهامدار شرکتهای خودرویی و بانکی ما می شوند چقدر خوش بینی درش هست؟؟؟ یا بهتر بگم چقدر فرار کردن از واقعیت و اینکه نخواهیم واقعیت رو قبول کنیم !

خودتون میگید مثل قبل از انقلاب ، یعنی توقع دارید در عرض چند ماه نظام از همه این 35 سال عقب نشینی کنه و برگرده به دوران قبل از انقلاب !

تازه فرض کنیم ! این هم بشه ! وقتی نظام و مردمی بخوان بگن ما 35 سال اشتباه کردیم !!! اونوقت غربی ها هم میگن عیبی نداره دیگه اشتباه نکنید !!! غربی ها تازه به فکر محاکمه مقامات و مردم ایران میفتن و . . . خیلی خوش باوری و خوش بینی بیش از حد هست این دیدگاه شما به نظر من

نکته دیگه اینکه ظاهرا ضربه ای که بازار از رفتار دولت با بورس خورده و اعتماد رو از بین برده روی دوستانی مثل جناب کیانوش هم تاثیر گذاشته، چرا که ایشون و دوستانی که مثل ایشون فکر میکردن در مورد این دولت و بورس در این دولت و گروه خودرویی در ماههای گذشته میگفتن فقط چشم بسته خودرو بخرید و الباقی سهام را بفروشید ! به صورت مالی نگاه نکنید زیان رو نادیده بگیرید و .... اما حالا ایشون پیشنهاد دادن که حداقل 5 درصد سبد رو به خودرو اختصاص بدید!

اما در مورد شاخص پس از روی کار اومدن دولت نوسانهای 1000 واحدی در شاخص رو شاهد بودیم در جهات مثبت و منفی، بعدش کم کم رفتیم زیر 1000 واحد یعنی نوسانهای چند صد واحدی ! به نظر من دلیلش کنترل شدید بازارها توسط دولتی هست که مدعی بود دولت قبل با بازارها دستوری برخورد میکنه اما خودش حالا بدتر از اون داره میکنه.

همه شنیدیم این جمله رو که نوسان ذات بازار هست اما دولت برای کنترل تورم به قول خودش اقدام به نابود کردن نوسان در بازارها کرده یا به عبارت دیگر به از بین بردن همون ذات بازار پرداخته. برای همینه که جذابیت بازارها برای خیلی ها از بین رفته. دفعه قبل هم که بازار چند هزار واحدی اومد بالا به خاطر رشد هماهنگ شده!!! دلار از 2900-3000 به 3300-3350 بود.

قبلا هم گفتم اینجا رشد شارپی شاخص که جناب بهزادی هم اشاره کرده بودن در دو حالت امکان بروز داره : 1- رشد دلار 2- رفع همه تحریمها با عقب نشینی طرف غربی ! در هر حال امیدوارم با این روشی که دولت در مورد بازارها درپیش گرفته، تا چند روز دیگه نوسانهای مثبت و منفی شاخص بورس زیر 100 واحد نره !!!
                  منظور من اصلا اون چيزي که شما ميگيد نيست و نبود .
                  ..................................
                  اينکه من گفتم مثل زمان قبل از انقلاب سرمايه دار خارجي تو ايران و تو خودروايها و بانکها سرمايه گذاري مي کنند اصلا ربطي به سياسي کردن بحث و اينکه ما اشتباه کرديم و انقلاب کرديم و جمهوري اسلامي بعد از 40سال به اشتباه خودش پي برده نبود و نيست که اتفاقا برعکس.
                  من يک تار موي جمهوري اسلامي ايران و انقلاب ايران را به رژيم شاه و امريکا و...... نمي دهم.اينکه ما انقلاب کرديم خواستيم شخصيت فرهنگي و مستقلي داشته باشيم و.......کار بسيار خوبي بوده ولي اينکه ما الان کلي مشکلات داريم و برامون درست کردند موضوع ديگري هست.
                  بعد از انقلاب اين امريکا و ....بودند که شروع به دشمني کردند و بجاي عذر خواهي از ملت و تاريخ ايران براي ما دشمناني مثل صدام و.... را علم کردند و از همون ابتدا هم ما را تحريم کردند .جنگ تحميلي را اونها براي ما راه انداختند و......
                  لذا الان هم اگر امريکا دست از اشتباهات گذشته برداره و در اصل مثل انگليسها از ملت ما و تاريخ ما عذر خواهي کنه و سر عقل بياد و ديگه با ما دشمني نکنه قطعا ميتونه بهترين و بزرگترين دوست ما بشه مثل شوروي سابق و يا چين وعراق و......
                  اين ما هستيم که بايد غرب و امريکا و .....را محاکمه کنيم بخاطر اون همه جناياتي که بر عليه ما در اين 40سال گذشته و قبل از اون انجام دادند نه انها.
                  بله عرض من اين هست که اگر انها با ما به توافق برسند و دست از استکبار و غرور خودخواهي خود بردارند قطعا در کشور ما سرمايه گذاري خواهند کرد و هر سهم شرکتهاي خودرويي را حداقل 1500تومان خواهند خريد.و مثل گذشته در پارس خودرو ميتونند بيوک و ماشينهاي امريکايي و.....توليد کنند.ميتونند بانک مشترک ايران و المان و هلند و انگليس و امريکا و ........داشته باشيم.ولي فعلا مدير عامل ايران خودرو و ايران خودرو ديزل گفتند نمايندگان پژوي فرانسه و بنز المان و هيونداي کره امده اند براي مشارکت دوباره در خودرو و خاور و خپارس و......بخاطر همين هم هست که گروه خودرويي پيشتاز شده است. و نمايندگان امريکا و ........هم دنبال مشارکتند.قطعا بعدش نوبت صنايع ديگر خواهد رسيد.
                  در ضمن از نطر من خودروايها ميتونند به حداقل 150تومان سود سالانه به ازاي هر سهم برسند که پي به اي 8انها ميشه 1200تومان بعد از توافق هسته اي.زيانده بودن خودروايها مثل شبندر 114توماني هست که خودم ان را 114تومان خريدم و 1400تومان فروختم و پولش را ريختتم تو خاور 92توماني و خپارس 100توماني و...قبل از افزايش و حالا هم سهامدارشم و منتظر چشم اندازهاي روشنش هستم.
                  .................................................
                  بعد از توافق بزرگ پر بازده ترين سهام بازار سرمايه ايران اول خودروايها هستند بعدش بانکها و.................
                  در خودرو سهامداري مي کنم.

نظر

• K.S
                    عضو عادی
                    • Jan 2014
                    • 113

در اصل توسط K.S پست شده است View Post
                    به نظر بنده چیزی که این روزها مانع رشد بازار شده توافق هسته ای نیست گر چه این موضوع تاثیر زیادی داره ولی به 2 دلیل علت اصلی نیست . اولا که برای اولین بار نیست که ما در تحریم هستیم و همیشه بودیم و فعالیت های اقتصادی و بورس هم بوده ، این درست که در سالهای اخیر فشار تحریم ها زیاد شده ولی کم و بیش همیشه بوده و دلیل دوم هم اینکه به نظر من در نهایت این توافق شدنی هستش حتی اگر برای یک دوره 6 ماهه تمدید بشه . شما هرچقدر هم که شناگر خوبی باشی نمیتونی خیلی بر خلاف جریان آب شنا کنی و در نهایت یا غرق میشی یا همسو با جریان آب . این روزها سیاست های اقتصادی دولت مانع بزرگتری شده نسبت به توافق هسته ای ، دولت در حال کاهش تورم هستش و این موضوع با افزایش نرخ فروش صنایع مختلف در تضاد میباشد . افزایش دستمزد ، مواد اولیه و انرژی باعث بالا رفتن بهای تمام شده کالاها شده و از آن طرف دولت مانع بالا رفتن نرخ فروش کالاها شده و در نتیجه سود آوری شرکت ها کمتر میشود و همین موضوع باعث عدم ورود سرمایه های بزرگ به سمت صنایع مختلف شده . تا زمانی که دولت اجازه افزایش نرخ ها را ندهد بازار به همین شکل میباشد . نمونه آخرش صنعت سیمان بوده که جلسه افزایش نرخ در اریبهشت رو به خرداد منتقل کردن و در 3 خرداد هم نماینده وزارت صنایع در جلسه حاضر نشد . فعلا که بازی موش و گربه راه انداختن .
                    این صندوق حمایت از بازاری رو هم که راه انداختن به این دلیل هستش که میدونن اکثر قیمتها به کف معتبر خودش رسیده و با شوک ها هر چند وقت یکبار به بازار مانع ریزش بیشتر اون میشن و بازار رو بصورت ساید نگه داشتن . حالا چند روز یا چند ماه دیگه رضایت به رشد بازار بدن با خداست . امیدوارم که خیلی زود خنده بر لب تمام سهامداران بشینه .
                    ابلاغ فرمول جديد محاسبه قيمت خودرو به تعويق افتاد . ظاهرا داستان ادامه داره تا ببینیم جلسه امروز سیمان چی میشه .

نظر

• ابوذر
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 614

در اصل توسط abgh64 پست شده است View Post
                      سلام
                      راستش اين كه فكر كنيم يكي از ما عابد و مدافع دين هستش و بقيه كافر به نظر من غلطه، همه ما مسلمونيم و كم و بيش مومن و قرآن و يك بار خونديم.
                      خدا تو قرآن ميگه اينها از تو راضي نميشند مگر اينكه از اونها تبعيت كني اگر چينين كني بعد از آنكه راه حق را يافتي خداوند ياور تو نيست.(بقره 120)
                      سوال من اينه كه الان اونها در موضع قدرتند يا ما ؟
                      اگر اونها در موضع قدرتند، ما تا كجا بايد با اونها كنار بيايم و عقب نشيني كنيم تا از ما راضي بشند؟
                      آيا اين تبعيت از اونها ميشه صلح حسني يا ميشه انتهاي آيه 120 بقره ( مالك من الله من ولي و لا نصير)
                      اگر معاويه را نماد تفكر سرمايه داري فرض كنيم چرا امير المومنين علي (ع) حتي يك لحظه هم اين تفكر را نپذيرفت و تا لحظه آخر با اون جنگيد؟
                      آيا امام حسن (ع) به خاطر ضعف يارانش و مردمش نبود كه مجبور به پذيرش صلح شد؟
                      راستشو بخوايد از منه ده شصتي كه هر جا رفتم به در بسته خوردم ديگه گذشته كه براي باقي عمرم راضي بشم در برابر اين آدماي زورگو زانو بزنم، من قشنگ ترين روزهاي زنگيمو در گير چيزهايي بودم كه حداقل هاي لازم براي يك زندگي معموليه.
                      فكر مي كنم بعد از اون همه معجزه كه توي اين 30 40 سال ديديم ، كه بزرگترينش حفظ اين مملكت با وجود مديريت افتضاح دولتهاي قبلي بوده و معجزه هايي مثل طبس و 8 سال مقاومت كردن در برابر دنيا بدون از دست دادن يك وجب از اين خاك (داغ از دست دادن بحرين هنوزم تازه است، آذربايجان، تركمنچاي)، ديگه راهي جز مقاومت نداريم وگر نه ما هم به سرنوشت قوم يهود گرفتار ميشيم
                      شايد راه درمان همه مشكلات ما تغيير الگوي زندگي فعليمون باشه كه به شدت دست و پا گير و هزينه بره نه زانو زدن در برابر اونها.
                      راه درست چيه؟...
                      يا هادي، اهدنا الصراط المستقيم
                      یعنی شما از پیامبر وامام حسن ودیگر ائمه مابیشتر میفهمی !!!پیامبر ما 13 سال در مکه در برابر مشرکین کوتاه آمد وفقط تبلیغ کرد آن هم 3 سال اول مخفیانه در مدینه هم وقتی که سوره حج نازل شد وقرار شد برای حج به مکه بروند وبا مشرکین قرارداد صلح بستند ولی مشرکین زیر قرار داد زدند وبه پیامبر و یارانش حمله کردن وتعدادی کاسب (دلواپس)به رسول خدا (ص)اعتراض که چرا نمیجنگید !!که پیامبر فرمودند باز میگردیم به مدینه وتا هنگامی که سال هشتم هجری قدرتمند نشده بودند با مشرکین در گیری جدی نداشتند واین مشرکین بودند به به مدینه حمله میکردن وآن هنگام هم که مکه با درایت پیامبر وهمکاری عباس(عموی پیامبر)که نفوذی پیامبر بود در مکه واخبار مکه را به پیامبر میرساند بدون خونریزی فتح شد رسول خدا فرمودند امروز روز رحمت است (یوم المرحمه)وهمه آزاد هستید واین تدبیر باعث شد از مکه چند هزار نیرو در جنگ هوازن به لشکریان پیامبر اضافه شود امام صادق (ع) بارها فرمودند کسی که تقیه نکند دین ندارد برای اینکه اساس دین در خطر بود وبنی امیه وبنی عباس قصد نابودی اسلام بخصوص ائمه وشیعیان را داشتند وتا جای که قدرت داشتند کردن حالا هم وضع فرق چندانی نکرده وامام خمینی در سخنانشان میفرمودند حفظ نظام افضل اعمال است یعنی به هر نحو ممکن باید این نظام جمهوری اسلامی حفظ شود هرچند که مجبور باشیم کوتاه بیایم که خودایشان این کار را در آخر جنگ انجام دادند وفرمودند جام زهر را مینوشم برای حفظ نظام

نظر

• K.S
                        عضو عادی
                        • Jan 2014
                        • 113

سخنگوی دولت گفت: دولت با افزایش قیمت خودرو در سال جاری موافق نیست و تلاش می‌کند با کمک به بخش خودروسازی مانع از افزایش قیمت در این بازار شود .به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر، محمدباقر نوبخت در پایان جلسه هیئت وزیران با اشاره به اینکه شورای رقابت بر قیمت خودرو نظارت می‌کند و اجازه نمی‌دهد قیمت‌ها بی‌جهت افزایش یابد، افزود: رسماً به عنوان سخنگوی دولت اعلام می‌کنم دولت به هیچ وجه با افزایش قیمت خودرو موافق نیست و با تخصیص ارز مبادله‌ای در این راستا به بخش خودروسازی تلاش می‌کند تا مانع از افزایش قیمت در بازار خودرو شود .وی با بیان اینکه کیفیت بهتر و کاهش قیمت دو هدفی است که دولت تلاش می‌کند در بازار خودرو عملی شود، گفت: دولت در تلاش است تا با کمک به هر بخشی از صنایع، قیمت محصولات را واقع‌بینانه کند و یکی از این اقدامات دولت که مهم‌ترین عامل نیز هست، این است که دولت خود را موظف می‌داند به تأمین ارز با قیمت مبادله‌ای 2650 تومان برای هر دلار به این صنایع کمک کند .

نظر

• بهزاد بهزادی
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 494

سلام به همه عزیزان

این هفته هم به سر آمد و شاخص همچنان در روند اصلاحی موقت خود قرار دارد... به نظر میرسد اون حس اعتمادی که جهت سرمایه گذاری بلند مدت در بازار به آن نیاز هست هنوز به طور کامل احیا نشده است... چیزی که این روزها در دیدگاه بسیاری از دوستان شاهد اون هستم نوعی هیجان و استرس کاذب هست...

قبل از هر چیز به این نکته اشاره کنم که بازار نزدیک به 6 ماه است روندی ساید و متمایل به نزول داشته است و اینکه امروز بعد از 6 ماه برخی به این نتیجه میرسند که بازار نزولی هست جای تعجب داره! مگر بازار امروز و دیروز منفی شده است؟؟؟

دیدگاه بنده به شاخص تفاوتی نکرده است و همچنان معتقدم کفی که در 73 هزار واحد حدود چهل روز پیش زده شد کف فعلی شاخص هست... هرچند بارها به این موضوع اشاره شده که بازار امسال با بازار یکنواخت صعودی پارسال متفاوت هست... هرچند پیش بینی ها این هست که امسال هم شاهد سوددهی خوبی برای بازار باشیم اما قرار نیست که هر روز بازار مثبت باشد... این روزها در یک روند اصلاحی موقت هستیم که در انتظار پایان آن هستیم و دیر یا زود پایان می پذیرد... در این مقطع ریزش شدیدی برای شاخص به هیچ عنوان نداریم و این روزها بازار بیشتر در حال درجا زدن است نه ریزش...

اگر سبدتون داره منفی های زیادی میخوره ایراد از سبد شماست نه کلیت بازار... بنده در چهار هفته گذشته که بازار روندی اصلاحی داشته 2.5 درصد ریزش ارزش پرتفو داشته ام که با توجه به سودی که در 10 روز قبل از آن داشتم همچنان نزدیک به 3.5 درصد در سود هستم...

در این 40 روزی که گذشته وضعیت همه بازارها مشابه بوده است... شاخص 3.5 درصد رشد داشته... سکه 1 درصد رشد داشته... دلار 3.5 درصد رشد داشته...سود بانکی با فرض سود سالیانه 25 درصدی 2.5 درصد رشد داشته... مسکن هم بنا بر اطلاعات 1 درصد رشد داشته است...

بنابراین به فرض اینکه نقدینگی شما در این بازار نبوده باشد می خواستید با آن چه کنید؟ کجا برای سرمایه گذاری مناسب تر بوده است؟ برخی از امنیت بانک ها می گویند که این جمله ایست که بنده 5 ماه پیش گفتم که قبل از ریزش های شدید زمستان بود... الان که دیگر قیمت ها جذاب هستند و بازار به دنبال محرکی برای صعود هست که خروج از این بازار اشتباهی بس بزرگ هست... باید زمانی خارج میشدید که بازار اشباع بود نه الان که در کف هستیم...

من ریسکی در بازار نمی بینم.... اما اگر در میان مدت به بازار نگاه کنیم کلیه بازارهای امسال تحت تاثیر مساله هسته ای هستند... نتیجه توافق هر چه باشد به راحتی میشه بازار مناسب رو شناسایی کرد... اگر مثبت باشد که بدونید هیچ بازاری به گرد بازار بورس هم نمیرسد اگر هم منفی باشد سریع باید شیفت کنید روی سکه یا دلار...

مسکن فعلا بالایی ندارد چه مذاکره مثبت باشه چه منفی چراکه اگر مثبت باشد با کاهش نرخ دلار قطعا مسکن هم کاهش قیمت در پی دارد و اگر منفی باشد به دلیل افزایش مهاجرت ها با توجه به امکان وقوع گزینه نظامی باز هم مسکن در یک سیکل ثابت و نزولی قرار می گیرد... دوستان هم سن بنده باید یادشون باشه زمان جنگ وضعیت مسکن چجور بود و قیمت ها در زمان بحران جنگ چه ریزش شدیدی کرد...

در هر حال، عقل سلیم حکم میکنه نگران این ریزش های جزیی نباشیم و با سبد خوب خودمون در بازار همراه باشیم... در بدترین حالت اینه که دو ماه دیگر صبر می کنیم و اگر دیدیم اوضاع خرابه با چند درصد ضرر جزیی از بازار خارج میشیم و وارد بازار ارز یا سکه میشیم نه مسکن!...

در هر حال این بازار به هیچ عنوان نگرانی نداره از دید من، اون هم در این زمان که در کف آن قرار داریم...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                            سلام به همه عزیزان

این هفته هم به سر آمد و شاخص همچنان در روند اصلاحی موقت خود قرار دارد... به نظر میرسد اون حس اعتمادی که جهت سرمایه گذاری بلند مدت در بازار به آن نیاز هست هنوز به طور کامل احیا نشده است... چیزی که این روزها در دیدگاه بسیاری از دوستان شاهد اون هستم نوعی هیجان و استرس کاذب هست...

قبل از هر چیز به این نکته اشاره کنم که بازار نزدیک به 6 ماه است روندی ساید و متمایل به نزول داشته است و اینکه امروز بعد از 6 ماه برخی به این نتیجه میرسند که بازار نزولی هست جای تعجب داره! مگر بازار امروز و دیروز منفی شده است؟؟؟

دیدگاه بنده به شاخص تفاوتی نکرده است و همچنان معتقدم کفی که در 73 هزار واحد حدود چهل روز پیش زده شد کف فعلی شاخص هست... هرچند بارها به این موضوع اشاره شده که بازار امسال با بازار یکنواخت صعودی پارسال متفاوت هست... هرچند پیش بینی ها این هست که امسال هم شاهد سوددهی خوبی برای بازار باشیم اما قرار نیست که هر روز بازار مثبت باشد... این روزها در یک روند اصلاحی موقت هستیم که در انتظار پایان آن هستیم و دیر یا زود پایان می پذیرد... در این مقطع ریزش شدیدی برای شاخص به هیچ عنوان نداریم و این روزها بازار بیشتر در حال درجا زدن است نه ریزش...

اگر سبدتون داره منفی های زیادی میخوره ایراد از سبد شماست نه کلیت بازار... بنده در چهار هفته گذشته که بازار روندی اصلاحی داشته 2.5 درصد ریزش ارزش پرتفو داشته ام که با توجه به سودی که در 10 روز قبل از آن داشتم همچنان نزدیک به 3.5 درصد در سود هستم...

در این 40 روزی که گذشته وضعیت همه بازارها مشابه بوده است... شاخص 3.5 درصد رشد داشته... سکه 1 درصد رشد داشته... دلار 3.5 درصد رشد داشته...سود بانکی با فرض سود سالیانه 25 درصدی 2.5 درصد رشد داشته... مسکن هم بنا بر اطلاعات 1 درصد رشد داشته است...

بنابراین به فرض اینکه نقدینگی شما در این بازار نبوده باشد می خواستید با آن چه کنید؟ کجا برای سرمایه گذاری مناسب تر بوده است؟ برخی از امنیت بانک ها می گویند که این جمله ایست که بنده 5 ماه پیش گفتم که قبل از ریزش های شدید زمستان بود... الان که دیگر قیمت ها جذاب هستند و بازار به دنبال محرکی برای صعود هست که خروج از این بازار اشتباهی بس بزرگ هست... باید زمانی خارج میشدید که بازار اشباع بود نه الان که در کف هستیم...

من ریسکی در بازار نمی بینم.... اما اگر در میان مدت به بازار نگاه کنیم کلیه بازارهای امسال تحت تاثیر مساله هسته ای هستند... نتیجه توافق هر چه باشد به راحتی میشه بازار مناسب رو شناسایی کرد... اگر مثبت باشد که بدونید هیچ بازاری به گرد بازار بورس هم نمیرسد اگر هم منفی باشد سریع باید شیفت کنید روی سکه یا دلار...

مسکن فعلا بالایی ندارد چه مذاکره مثبت باشه چه منفی چراکه اگر مثبت باشد با کاهش نرخ دلار قطعا مسکن هم کاهش قیمت در پی دارد و اگر منفی باشد به دلیل افزایش مهاجرت ها با توجه به امکان وقوع گزینه نظامی باز هم مسکن در یک سیکل ثابت و نزولی قرار می گیرد... دوستان هم سن بنده باید یادشون باشه زمان جنگ وضعیت مسکن چجور بود و قیمت ها در زمان بحران جنگ چه ریزش شدیدی کرد...

در هر حال، عقل سلیم حکم میکنه نگران این ریزش های جزیی نباشیم و با سبد خوب خودمون در بازار همراه باشیم... در بدترین حالت اینه که دو ماه دیگر صبر می کنیم و اگر دیدیم اوضاع خرابه با چند درصد ضرر جزیی از بازار خارج میشیم و وارد بازار ارز یا سکه میشیم نه مسکن!...

در هر حال این بازار به هیچ عنوان نگرانی نداره از دید من، اون هم در این زمان که در کف آن قرار داریم...

ارادتمند- بهزاد

با سلام آقای بهزادی این ریزش و اصلاح به نظر می رسه تا ژانویه 2015 ادامه پیدا کند و از آواخر دی ماه سال جاری شاخص وارد موج پنجم می شود ولی بنده خیلی امید وارم که تا مرداد ماه شاخص وارد موج پنجم شود !! که آن هم بستگی به نتیجه مذاکرات هسته ای دارد ولی اگرمذاکرات تمدید شد رفتیم برای اواخر سال جاری به دلیل اینکه پایان دوره یک ساله مذاکرات هسته ای می باشد خوب و بد پایان می یابد و خیال همه راحت ودر مورد صنعت دولت بوجه سال 94 را ارایه می کند به مجلس و شفاف شدن آثر تصمیم دولت بر روی صنایع های تولید اهم از صنعت پتروشیمی صنعت سنگ آهن و صنایع های دیگه که همه این موارد نتیجه مذاکرات هسته ای و بوجه سال 94 می تواند پایان موج 4 را رقم بزند و صبر می کنیم ببینیم کدام موارد درست می باشد آیا بعد از تیر ماه و روشن شدن مذاکرات هسته ای بازار رشد می کند و یا صبر می کند تا در بهمن ماه سال جاری کنونی !!! با تشکر

مشاور پیشین اوباما در گفتگو با مهر:
                            عزم اوباما برای عادی سازی روابط با تهران جدی است/ احتمال تمدید مذاکرات ایران و 1+5 تا ژانویه 2015
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35715

جناب بهزادی ممنون از نوشته هاتون،

اما من توی نوشته های اخیر شما یه جمله ای رو بارها دیدم که تکرار کردید و البته من از اول هم با این جمله شما چندان موافق نبودم ! حالا که می بینم شما اصرار بر گفتن مجدد و چندباره اون دارید گفتم شاید برداشت من از این جمله شما اشتباهه، خواستم اگه امکان داره براتون توضیح بیشتری بدید در مورد این جمله :

....من ریسکی در بازار نمی بینم....

اگر واقعا بازار از لحاظ سرمایه گذاری ریسکی نداره چرا صندوق توسعه رو وارد کردن و بازار رو آزاد نمیذارن تا راه خودش رو بره ؟ یا چرا حقوقی های مطرح و فعال بازار تحرکی نمیکنن وقتی ریسک چندانی نیست؟؟

اگر منظورتون اینه که ریسک سیاسی در بازار نیست که هم موافقان دولت هم مخالفان دولت با توجه به بحث مذاکرات هسته ای ریسک اون رو برای بازار بالا پیش بینی میکنن، پس چرا میگید که ریسکی در بازار نمی بینید؟؟
                              از یک طرف میگید اگه مثبت شد بورس عالیترین گزینه هست اگه نشد باید شیف کنیم .... این اگرها همون ریسک موجود در بازار نیست؟؟ و البته بنده معتقدم موجودیت این ریسک به حدی زیاده که امکان تصمیم گیری رو برای خیلیها سخت کرده، بسیاری از حقیقی ها شاید به دلیل عدم توانایی در تصمیم گیری بین اگرهای همین ریسک مذاکرات، به نماندن در بازار در شرایط فعلی و تماشا کردن بسنده کردن ! حتی کم تحرکی حقوقی ها هم به نظر من در جابجایی پرتفوی یا انجام خرید و فروشهای روزانه به همین دلیل هست ، چون خروج برای بیشتر حقوقی ها معنا نداره به اون صورتی که در بین سهامداران خرد مطرح هست اما خوب شیفت از یک صنعت به صنعتی دیگر یا ترمیم پرتفوی و افزایش یا کاهش سرمایه گذاریها و شناسایی سود از جمله دیگر اقداماتی هست که حقوقی ها میتونن داشته باشن اما هیچ جیز خاصی دیده نمیشه !

اگر منظورتون از ریسک همون مفهوم علمی ریسک هست باتوجه به رابطه ریسک و بازده، نبودن ریسک در بازار یعنی نبودن فرصت برای کسب سود یا زیان، یا همون یکنواختی که شما هم به اون اشاره کردید!

اگر توضیح بیشتری بدید ممنون میشم

نظر

• والیخان
                                عضو فعال
                                • Oct 2013
                                • 413

در اصل توسط Trader7 پست شده است View Post
                                این تاپیک ربطی به موضوعی که شما نوشتی نداره!
                                ولی دوست عزیر به نظر من حرف شما بیشر شبیه کسی ست که تسه خریده و گیر کرده توش تا کسی که به فکر دیگران ست (نظر شخصی)
                                کسی که تسه می خره باید حواسش رو جمع کنه و با اطمینان کامل بخره
                                به نظر من این قانون بسیار عالی ست و باعث میشه این اوراق با ریسک بسیار بالا که دو ماه توش گیر میوفتی افت قیمت بکنه و این به نفع کسانی ست که می خواهند وام بگیرند و به ضرر کسانی که از این اوراق سود استفاده می کردند و داشتند حق یه سری آدمی که می خواستند برای تامین یک سر پناه وام بگیرند رو ضایع می کردند
                                با تشکر از پست من یا شما دوستان می تونند ثابت کنند حق با کیست
                                اگر حق با من نبود پیشاپیش معذرت می خواهم اما اگر.....
                                خدا همه ما مخصوصا خودم رو به راه راست هدایت کنه

موفق باشید
                                سلام برشما،پیش داوری شماازپست بنده درست نیست من حتی 1سهم تسه تاکنون خریدنداشته ونخواهم داشت.فقط نظرم را نوشتم وکماکان معتقدم محدود کردن عرضه درمیان مدت موجب افزایش قیمت خواهدشدضمن اینکه تضییع حق مالکیت درست نیست.ضمنا دوست گرامی باهم دعوائی نداریم تابقیه دوستان رابرای حکمیت دعوت کنیم.

نظر

در حال کار...
                                X