شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد 66
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 2938

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

شاخص فرابورس :

قبلا در مورد شاخص بورس تحلیلم را گفتم و به اعتقاد بنده شاخص کل بورس در نقطه حمایتی بسیار مهمی قرار دارد و از لحاظ موج شماری در انتهای موج 4 است و نباید بیش از این مقدار ریزش داشته باشد چون در این صورت وارد روند نزولی بلند مدت بالای یکسال خواهد شد که فعلا بعید است .

اما یک تحلیل هم بر روی شاخص فرابورس داشته باشم ، شاخص فرابورس هم همچون شاخص بورس در نقطه حمایتی بسیار حساس قرار دارد که احتمال شکست این حمایت از نظر من بسیار ضعیف است . و در صورت صعود یک موج پنجم را در پیش خواهیم داشت که حداقل هدف آن سقف قبلی می باشد .

نظر

• ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

با سلام بازار دوباره به دلیل عدم پیشترف مذاکرات هسته ای که امروز و فردا برای رفع تحریم های اساسی گفتگو میشه ترسیده و سرمایه گذاران برداشت می کنند که رفع تحریم های اعمال نمی شود واقعا حق هم دارند امید واریم که تا فردا نتیجه عملی رفع تحریم ها اعلام و اعتماد حد اقل برای بازار ایجاد شود با تشکر
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• amirr66
        عضو جدید
        • Apr 2014
        • 2

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
        با نصب برنامه 9.5 Elwave و کرک و داشتن دیتا با ورودی ascii و تنظیمات درست میتوان از برنامه رایگان استفاده کرد ...
        سلام جایی هست که بتونیم دیتا های مورد نیاز و خود برنامه را تهیه کنیم و توضیحی در مورد نحوه تنظیماتش و خود برنامه داشته باشه ؟
        آخرین ویرایش توسط amirr66؛ 2014/06/09, 13:51.

نظر

• Adel_Poyan
          عضو عادی
          • May 2014
          • 24

جناب بهزادی لطفا ایمیلتون رو چک کنید...

نظر

• پویان
            عضو جدید
            • May 2014
            • 13

با سلام خدمت دوستان. امروز فقط یه پول بک داشتیم و فردا شاخص در پایان روز مثبت خواهد بود. موفق باشید

نظر

• پویان
              عضو جدید
              • May 2014
              • 13

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
              متاسفانه امروز کاملا مشخص شد که صندوق حمايت از بازار سرمايه مترسکي بيش نيست و قدرت دولت در بازار سرمايه يا بسيار ضعيف هست يا اصلا اعتقادي به بازار سرمايه نداره و فقط داره سرمايه گذاران را سرگرم -خسته و فراري ميده.
              اينکه چرا حقوقي که زير نظر دولت هست اينجوري کار صعودي شاخص را نيمه تمام ميزاره و به صندوق حمايت از بازار از پشت خنجر ميزنه را من درک نمي کنم علتش چيست.
              .................................................. ..
              متاسفانه فردا اگر صندوق از اول صبح محکم نشينه برا خريد حداقل 500واحد شاخص منفي خواهد زد و اون 2الي 3درصد مثبت سهام را از دماغ ملت ميکشه بيرون.
              بازم سهامداري مي کنيم و صبوري.
              دوست من همونطور که دیروز گفتم مهمترین کار صندوق مثبت کردن دیروز شاخص بود تا به روند صعودی برگردیم. امروز نیازی به حمایت نبود چون در صورت منفی بودن هم میشد پول بک که شد. وقتی تا اینجا شاخص رو اوردن به نظرت متطقی هست که اونو ول کنن. فردا شاخص باید مثبت باشه و هیچ شکی در اون ندارم. البته من با نمودار نقدینگی فقط کار میکنم و ممکن هست بعضی اوقات عدد منفی بشه ولی ورود نقدینگی حتما انجام میشه و اثر خودش رو یه خرده با تاخیر میذاره. فردا اینجا نمودار را خواهم گذاشت که از ورود نقدینگی آگاه بشید. موفق باشید

نظر

• بهزاد بهزادی
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 494

عصر همه عزیزان بخیر،

این اخبار رو بخوانید اول:

1- طرح اخذ مالیات بر خانه های خالی هفته آینده به مجلس می رود...
                2- نرخ سود بانکی باز هم در دستور تعدیل در آینده نزدیک قرار دارد
                3- دیدار دو طرفه ایران و آمریکا و دستور اوباما به عدم ترک میز مذاکرات مگر با توافق
                4- اشاره عراقچی به انتظارات ورود به نگارش توافقنامه در وین 5

می دونم این روزها هنوز شاهد عدم ورود نقدینگی به بازار هستیم.. اما شما به من بگویید در شرایطی که اخبار هسته ای مثبت در راه است و نزول دلار و سکه احتمال بالایی دارد.... در شرایطی که همه اخبارها حاکی از ادامه رکود در مسکن و سختگیری های دولت و مجلس دراین بخش دارد.... در شرایطی که اخبار حکایت از تعدیل مجدد سود بانکی در اینده ای نزدیک دارد.... در این شرایط نقدینگی باید به کجا برود؟؟؟

فرض رو بر این بگیریم که حقوقی همچنان با صالح آبادی دشمنی دارد... اما تا کی و تا کجا؟ آیا همین حقوقی نباید در انتهای سال پاسخگوی سرمایه گزاران خود باشد؟ آیا در این سه ماه توانسته سودی مناسب کسب کند؟

من از هر سمتی به این بازار نگاه می کنم فقط و فقط صعود در آن می بینم... دیر یا زود همه متوجه می شوند که پول های سرگردان راهی جز سرازیر شدن به سمت بازار بورس کشور رو ندارد...

روزهای خوبی داریم... از این اصلاح طولانی خسته نشوید...

ارادتمند- بهزاد

دوستان سایت بورسی، بنده فردا در نمایشگاه هستم و از حوالی ساعت 11 تا انتهای وقت به همراه مهرداد خالقی در غرفه بورس24 حضور دارم (البته صرفا به صورت مهمان). ساعت 2 تا 4 هم مهرداد عزیز ارایه حضوری دارند که بخشی از وقت ایشان رو هم بنده صحبت خواهم کرد با موضوع بررسی سیاست های انبساطی و انقباضی دولت و نقش آن در آینده بازار بورس...

امیدوارم تبلیغ محسوب نشه و پیشاپیش عذرخواهی می کنم از مدیران انجمن... اما چون دوستان زیادی در ایمیل و پیغام سوال می کنند مطلب رو اینجا گذاشتم...

موفق باشید- بهزاد

نظر

• Sushiant
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 1391

جناب بهزادي شديدا دوست دارم حرفهاي شما را باور کنم !

زيرا جز اين راهي نيز نمانده ....!

با اينکه دلداري در اين مقال جايگاهي ندارد ولي باز از شما بابت نگاه کلي و تحليل همه جانبه تان متشکرم!

سر بلند باشيد ...
                  هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• ali30
                    عضو فعال
                    • Aug 2013
                    • 1940

بهزاد جان فدای داری........................منم با نظرات شما کاملا موافقم بازار بسیار هم عالی وباقدرت در آینده خودش رو نشون خواهد داد.
                    تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• بابک پناهی
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 3208

این گروه ساختمان یه 10% دیگه منفی بخوره میرسه به کف خط روندی که مشاهده میفرمائید!

نظر

• abstract
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 1506

جای آقای مختاری خالیه
                        ای کاش لااقل یک پست راجع به وضع فعلی میزدن .
                        توآخرین پست از رکود بازار صحبت کردت .
                        زمانی که شاخص کیلویی بالا میرفت .

Sent from my GT-N7100

نظر

• تکنیکالیست
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 1101

یکی از گروههای که شدیدا مورد توجه بازار قرار گرفته لیزینگی ها هستند. احتمالا در آینده از این گروه بیشتر خواهیم شنید
                          ......

نظر

• ali30
                            عضو فعال
                            • Aug 2013
                            • 1940

با سلام و عرض ادب خدمت تمام دوستان و سروران گرامی

امیدوارم حال و روز خوبی داشته باشید.

حخزر به احتمال زیاد فردا آخر وقت برای مجمع ، نمادش متوقف خواهد شد و در این مدت جمع اوری سهم توسط صاحبان سرمایه،به خوبی صورت گرفته ....از دوستان محترم می خواهیم فردا نیز مراقب سهام خود باشند و به امید خدا پس از کسب سود از مجمع که قرار است 24 تیرماه سال جاری به حسابشان واربز گردد(پر کردن فرم برای واریز سود در کدال فراموش نگردد) ...سهم در قیمت خوبی نیز بازگشایی گردد.

چقدر عده ایی در این مدت و در سایتهای مختلف تلاش نمودند خودروییها را با تحلیلهای اشتباه خودضعیف جلوه دهند ولی انچه ماحصل حرکت خودروییها و فعالیت و تلاش گروه خودرو بود ، این شد که توانستند در این بازار قاراشمیش عرض اندام نموده و با سود خوبی را نصیب سهامدارنشان بکنند و این مسیر هنوز ادامه خواهد داشت.

حقیقتا" در این گروه ...راه تو را می خواند

نفت سپاهان روز به روز از فروشنده خشک و خشک تر می گرددو امروز خریداران مجبور شدند در قیمت بالای دیروز خریدار باشند و این پروسه برای فردا نیز قوت بیشتری خواهد گرفت و چه بسا به احتمال زیاد شاهد صف خرید برای این غول بازار سرمایه نیز باشیم و حرکت مثبت این سهم بتواند دیدگاه های اشتباه بعضی دوستان به این نماد را التیام بخشد.

دوستان از گروه روی نیز نباید غافل شد ...بررسی و ترید بعد تصمیم

روزهای خوب و خوش برای بازار سرمایه که با چاشنی صبر شما عزیزان و سهامداران بوقوع پیوسته در حال محقق شدن می باشد.

روز و روزگار بر همگی خوش...............................

ارادتمند: فارنهایت

برای انسان های بزرگ بن بست وجود ندارد چون بر این باورند که یا راهی خواهیم یافت یا راهی خواهیم ساخت.
                            تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• mjtb
                              عضو فعال
                              • Dec 2013
                              • 527

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post

دوستان سایت بورسی، بنده فردا در نمایشگاه هستم و از حوالی ساعت 11 تا انتهای وقت به همراه مهرداد خالقی در غرفه بورس24 حضور دارم (البته صرفا به صورت مهمان). ساعت 2 تا 4 هم مهرداد عزیز ارایه حضوری دارند که بخشی از وقت ایشان رو هم بنده صحبت خواهم کرد با موضوع بررسی سیاست های انبساطی و انقباضی دولت و نقش آن در آینده بازار بورس...

سلام و شب بخیر
                              جناب آقای بهزادی عزیز، بنده شخصاً همیشه از صحبت های شما استفاده کردم و تحلیلهای جامع شما رو پیگیری میکنم. یک درخواستی دارم؛ از اونجایی که شاید بعضی از دوستان -من جمله خودم- نتونیم خودمون رو به نمایشگاه برسونیم و از محضرتون استفاده کنیم، اگر مقدور هست صحبتهایی که فردا قراره انجام بدید رو ضبط کنید و اینجا به اشتراک بذارید تا ما هم بهره مند شیم.
                              ارادتمند و سپاسگزار محبت های شما

نظر

• Trader7
                                عضو فعال
                                • Apr 2014
                                • 940

در اصل توسط mjtb پست شده است View Post
                                سلام و شب بخیر
                                جناب آقای بهزادی عزیز، بنده شخصاً همیشه از صحبت های شما استفاده کردم و تحلیلهای جامع شما رو پیگیری میکنم. یک درخواستی دارم؛ از اونجایی که شاید بعضی از دوستان -من جمله خودم- نتونیم خودمون رو به نمایشگاه برسونیم و از محضرتون استفاده کنیم، اگر مقدور هست صحبتهایی که فردا قراره انجام بدید رو ضبط کنید و اینجا به اشتراک بذارید تا ما هم بهره مند شیم.
                                ارادتمند و سپاسگزار محبت های شما
                                ممنون دوست عزیز
                                جناب بهزادی اگر براتون زحمتی نیست فکر بسیار خوبی ست
                                @};-

نظر

در حال کار...
                                X