کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
برای معاملات فردا یه نگاهی به چند تا شاخص داشته باشیم بد نیست.
شاخص خودرو
در حال تشکیل الگوی هارمونیک با هدف بالای 13000
ظاهرا فردا الگوی مورد نظر در شاخص خودرو میتونه تکمیل بشه و باید منتظر یه کندل برگشتی با هدف حوالی 12000بود. بنابراین باید معاملات فردای خودروییها رو با دقت بیشتری رصد کرد چون احتمال فرصت خروجی باشه البته برای معامله گران کوتاه مدتی نه میانمدتی.
در صورت مثبت بودن فردا ار اس ای هم به مقاومتش برخورد خواهد کرد.
در صورت جون دار نبودن مثبت فردای شاخص خودرو و یا منفی شدن اخر وقت ، احتمال واگرایی منفی در ار اس ای هم وجود داره.
به جهت تکنیکال بازار در روزهای ابتدایی هفته جاری هم نیاز به ادامه کانتر ترند فعلی به صورت ساید و یا نزولی داره که البته هرگونه نزول احتمالی به هیچ عنوان جای نگرانی نداره چراکه هیچ دلیل و نشانه بنیادی برای نزول شارپ بازار وجود نداره...
به جهت بنیادی اخبار خوبی که از پیش مذاکرات کارشناسی در نیویورک بیرون اومد و صحبت هایی که این روزها در محافل توسط مسوولین زده میشه به مراتب احتمال انجام توافق رو بالاتر برده. علاوه بر این موضوع سوریه و توافقاتی که بین دولت و مخالفین شده هم تا حدودی نشان از این موضوع داره که ایران و آمریکا پشت پرده به توافق هایی رسیده اند... در هر حال آینده رو بسیار روشن می بینم... نشانه ها همین الان هم برای اونهایی که تحلیلگر خبره ای باشند وجود داره که به عنوان نمونه می تونیم به مسابقه شرکت های خارجی و حتی شرکت های آمریکایی برای حضور در ایران اشاره کنیم...
با این حال در مجموع نمیشه گفت بازار پتانسیل های لازم برای صعود شارپ رو پیدا کرده اما میشه با احتمال بالایی گفت که خرید و سهامداری در این مقطع سود خوبی به سرمایه گزاران می دهد... تصور می کنم هفته پیش رو به مراتب بهتر از هفته گذشته باشه...
این موضوع رو هم اشاره کنم که حرفه ای ها در چنین روزهایی ورود پیدا می کنند و زمانی که همه چیز معین شده باشه (نتیجه مذاکرات) دیگر افرادی که دارای بینش تحلیلی هم نیستند می دونند باید چه کنند اما برنده واقعی بازار اونهایی هستند که در کف وارد و در سقف خارج می شوند...
سه هفته از ورود بنده به بازار بعد از چهار ماه دوری از آن میگذره که در مجموع بازدهی نزدیک به 7 درصدی در این سه هفته بسیار ایده آل تر از اهداف مالی ام بوده است با این توضیح که سرمایه گزاری بنده در بازار به هدف کسب بازدهی 50 درصدی در سال جاری بوده است که تصور می کنم محقق شود...
سلام .........................کپی رایت از سایت همسایه......................این دوستمون خیلی جالب تکنیکال را با زبان خودمونی تحلیل کردن (صرفه نظر از درست یا اشتباه بودنش) برام جالب بود خواستم شما هم ببینین.
در آخرین مطلبم درباره شاخص عرض کردم محدوده 86350 . 86400 مقاومت داره که با گذر از اون به روند نزولی خود پایان خواهد داد و گفتیم گذر از مقاومت های بعدی عده ی را جون به لب میکنه اما چرا
در منطقه شماره 1 شاخص کل با ریزشی عجیب و با شکستن سطح 86750 سیگنال خروج قطعی را صادر کرد
در منطقه شماره 2 شاخص کل بعد از گذشت چند ماه با شکستن سطح 76350 سیگنال ورود قطعی را صادر کرد
در منطقه شماره 3 میبینید کندل ها با رسیدن به توده عظیم ابر های کومو از ادامه جرکت باز ماندن این ابرها به ما هشدار میدهند در گذشته اینقدر این سطح قیمتی حمایت و مقاومت داشته که من به راحتی نمیزارم ازم عبور کنی و مثل یک صخره جلوتو میگیرم و اگرم بخوای ازم عبور کنی اون وسط مثل یک باتلاق عمل میکنم و مجبورت میکنم یه پولبک یه پایین داشته باشی پس صبر کن تا خودم به موقع راه را برات باز میکنم به نظر میرسه مهندسین شاخص ساز چند روزی بازار را تو این منطقه بازی بدهند و بعد یک حرکت صعودی را اغاز کنند
saeed68
در ملل عقب مانده آنانکه با مشتهای گره کرده انقلاب می کنند ، روزی با دست های باز گدایی خواهند کرد.
نوشته اصلی توسط محمود الوندي اين يک طرح پيشنهادي توسط يک موسسه غير دولتي است که اگر بتوان آن را پيشنهاد اوليه عرب در مذاكرات تلقي کرد (که البته بعيد است و بيشتر مي تواند جمع بندي نظرات برخي از ديپلماتهاي بازنشسته غربي تلقي شود)، نقطه شروع بسيار خوبي براي مذاكرات است.
نكته مهم اين است طبق اين طرح:
1-در همان مرحله اول ، نيمي از داراييهاي بلوكه شده ايران ( يعني حدود 50 ميليارد دلار ) آزاد ميشوند، سوئيفت باز مي شود، تحريمهاي دولت امريكا بر عليه دولت ايران، بانک مركزي و موسسات مالي ايران لغو ميشود، محدوديت تراكنشهاي مالي اتحاديه اروپا ملغي ميشوند و تحريمهاي نفتي لغو مي شوند و درآمدهاي آتي فروش نفت بلوكه نخواهند شد.( يعني به صورت خلاصه کليه تحريمهاي نفتي و بانكي ، که از همه تحريمها خطرناكتر بودند و به تحريمهاي فلج کننده شهرت يافته بودند، به صورت کامل لغو خواهند شد.)
2-آنچه که براي مرحله دوم پيشنهاد کرده اند، آزاد سازي نيمه دوم درآمدهاي نفتي بلوكه شده و لغو تحريم سرمايه گذاري و تامين کالا در پتروشيمي است.
3-براي فاز سوم هم لغو تحريم سرمايه گذاري و تامين کالا در صنايع گاز و نفت ايران و لغو تحريمهاي شوراي امنيت (تحريم تجارت اسلحه، تحريم صنايع موشكي و تحريمهاي کم اهميت ديگر ) است.
حتي اگر اين متن را بتوان به عنوان پيشنهاد طرف ديگر تلقي کرد، به نظر مي رسد با توجه به تغييرات ژئوپولتيک اخير در اوكراين، طرف غربي خود پيشنهاد خواهد داد که تحريمهاي نفت و گاز و پتروشيمي هم در همان فاز اول لغو شود.
البته مجددا تاكيد مي کم که اين گروه يک گروه مستقل است که بيشتر تحت تاثير شركتهاي نفتي مانند شورون و شل و شخصيتهايي مانند جرج سوروس است و در واقع مهمترين هدف از انتشار اين پيشنهادات ، آماده کردن فضاي عمومي جهان و فضاي ذهني سياستمداران غربي براي توافق نهايي قريب الوقوع است و باقي مطالبي که در گزارشش نوشته فقط يک سناذيوي تخيلي است تا نشان دهد که اين توافق مي تواند به شكلي که منافع طرفين را تامين کند، تحقق يابد.
با سلام دوستان اگر نظری در مورد روند شاخص کل با این شرایط سخت پیش رو دارند در زمان حال اعلام کنند بعد از نتیجه مذاکرات هسته ای که مسیر شاخص معلوم می شود نیایند بگوید وارد موج b یا c شدیم و بعد اعلام کنند ما پیش بینی کردیم !!!!
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
با سلام دوستان اگر نظری در مورد روند شاخص کل با این شرایط سخت پیش رو دارند در زمان حال اعلام کنند بعد از نتیجه مذاکرات هسته ای که مسیر شاخص معلوم می شود نیایند بگوید وارد موج b یا c شدیم و بعد اعلام کنند ما پیش بینی کردیم !!!!
با داشتن داده های بنیادی میشه پیش بینی کرد. طبیعیه که بدون این داده ها، دیگه اسمش پیش بینی نیس؛ پیش گوییه
ترید و شک و دودلی در خرید
..آیا توافق سرنوشت ساز انجام خواهد شد..
نمودار شاخص کل
نزیدیک 9 روز کاریست که موینگ 50 روزه شاخص کل مثل یک سد قدرتمند جلوی رشد شاخص رو گرفته
کندلهای تشکیل شده در این 9 روز اکثر از نوع کندلهایی است که نشان دهنده دو دلی و شک و ترید در بازار هست
سهمی دیروز صف خرید میلیونی و امروز صف فروش میلیونی و برعکس
بازار نمی دونه چی بخره..چون نمی دونه دقیقا چه خواهد شد..
بالاخره توافق نهایی انجام خواهد شد؟
به نظرم چگونگی پاسخ به این سئوال سرنوشت بازار رو رقم خواهد زد
از نظر بنده توافق تنها راه و بهترین راه پیش روی ایرانه..این بعد از قبول قطعنامه 598 و نوشیدن جام زهر ،سرنوشت سازترین تصمیم حکومت خواهد بود..
به لحاظ بنیادی ریسکی درونی برای بازار متصور نیست..
از لحاظ تکنیال اما..بالاترین موینگی که سر شاخص کل ایستاده ..موینگ 100 (مشکی رنگ) روزه بایستی زیر موینگ50 و موینگ 50 زیر موینگ
20 (سبز رنگ) قرار بگیرد..تا آرام آرام وضعیت برای یک صعود شارپ آماده باشد..شاید یک یا دو هفته زمان لازم باشد برای شروع صعود قوی..
با درود
با کسب اجازه از استاد بهزادی عزیز
که جایی هم در این فروم اعلام کردم ایشان زحمت بسیاری برای
اشنایی جامعه معامله گری ایران کشیدن و با اهدا ویدیوهای اموزشی شون به ما ها
درک و تفسیر داینامیک از بازار رو تسهیل کردن
سرور عزیز جناب اقای اکبری
یک حاشیه طلبگی بر نوشته شما میزنم
در یک کلام کار تکنیکالیست و معامله گر بازارهای مالی پیش بینی روند اتی شاخص و نمودار سهام نیست
که اگر اینگونه باشد بیشتر در حکم پیامبری و ادعای نبوت است
در یک کلام تکنیکالیست روند چارت رو دنبال میکنه و نسبت به موقعیتی که برایش خلق میشه تصمیم میگیره که
این تصمیم میتونه فقط و فقط بیشترین احتمال موفقیت رو داشته باشه
هیچ عیبی نداره من امروز با شرایط امروز چارت یک طور تصمیم بگیرم و فردا طوری دیگر
و این نگاه رو ما نگاه داینامیک به بازار مینامیم و هر تحلیلی که ادعا پیش گویی داره چیزی جز
شاخص با مذاکرات ، بی مذاکرات ، با 5 هزار میلیارد یا 50 هزار میلیارد و ... راه خودش را خواهد رفت ... اینو باید باور کرد :D
برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...
نظر