شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نوام چامسکی
    عضو فعال
    • Apr 2014
    • 3369

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط حمید89 پست شده است View Post
    اگر دولت بخواهد در برابر افزایش نرخ همچنان مقاومت کند به احتمال زیاد تا
    پی بر ای متوسط 3 مهمان شاخص خواهیم بود و احتمالا" تا آخر امسال رشد خوبی نخواهیم داشت و باید امیدمان به سال بعد باشد.
    مذاکرات هم تاثیر چندانی بر شاخص نخواهد داشت ولی کاهش سود بانکی به حدود 12 درصد میتواند شاخص را متحول کند.
    کارگذاری سهم اشنا قبل p/eبازار رو قرار میداد و جایی سه روز پیش دیدم یکی تو یک فرومی حساب کرده بود نزدیک 5/5 تا 6 بود

اگر شاخص بره 4/5 و 5 باید فرار کرد از بازار بدون هیچ شکی

این نظر شخص من است

و ایرادی به نظر کسی نیست

یا علی

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• حمید89
      عضو فعال
      • Apr 2013
      • 378

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
      کارگذاری سهم اشنا قبل p/eبازار رو قرار میداد و جایی سه روز پیش دیدم یکی تو یک فرومی حساب کرده بود نزدیک 5/5 تا 6 بود

این نظر شخص من است

و ایرادی به نظر کسی نیست

یا علی
      به نظر بنده از این به بعد سهام با پی بر ای پائین مثل محلولهای بافر در برابر افت شاخص مقاوم میشن.
      شما توجه کنید به همراه.
      زمانی که پی بر ای بازار در دیماه سال گذشته 8 بود این سهم پی بر ای پائین داشت اما علیرغم ریزش بازار این سهم بالای 50 درصد رشد کرده.
      به نظر بنده جور شاخص رو باید سهام با پی بر ای بالا و رشد کرده بپردازند و به نظرم بقیه بازار که پی بر ای پائینی داره افت چندانی ندارند و حتی بعضی از
      سهام مانند دتماد و شپاس و برخی لیزینگیها و خیلی از سهمهای دیگر در سه ماهه اول احتمال تعدیل مثبت خواهند داشت که این مسئله افت بیشتر رو در این نمادها غیرمحتمل میکنه.
      به نظر افت بازار بیشتر تحت تاثیر ناامیدی نسبت به روند رشد سودآوری شرکتهاست کما اینکه صفهای خرید سنگین در نمادهای دارای ابهام این مسئله رو تائید میکنه.
      البته این رو هم اضافه کنیم که برخی گروهها امسال افزایش نرخ گرفتند
      شوینده ها 15 درصد
      خوشبختانه امروز هم خودروئیها افزایش نرخ گرفتند که این مسئله میتونه تا حد زیادی امید رو به بازار برگردونه.
      و صد البته افزایش نرخ سیمانیها و به دنبالش داروئیها میتونه تیر خلاصی بر روند نزولی بازار باشه.

نظر

• ali20005
        عضو فعال
        • Dec 2013
        • 230

دوستان خیلی به پی بر ای اهمیت ندید، هرچقدر که امکانش باشه میتونه پایین بیاد و هیچ اجباری نیست که پی بر ای از مقدار خاصی پایین تر نیاد ملاک کار باید سود آوری آینده شرکت باشه، یه سهمی بود پی بر ای زیر 2!!! (شما بودید میخریدید؟؟؟) که تعدیل منفی داد و با بازار هماهنگ شد.
        [CENTER][B][FONT=lucida console] [SIZE=4]/:.Heart.:/الیس الله بکاف عبده-آیا خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)[/SIZE][/FONT][/B]/:.Heart.:/
        [/CENTER]

نظر

• حمید89
          عضو فعال
          • Apr 2013
          • 378

این نظر شخص من است

و ایرادی به نظر کسی نیست

یا علی
          اتفاقا" توی اون شرایط باید با تمام توان وارد شد و مطمئنا" کاربلدها در اون شرایط وارد خواهند شد این مسئله بر بنده ثابت شده که بعضی از دانه درشتها به شدت عالی عمل میکنند هم در خرید و هم در فروش.
          مرداد و شهریور 91 که زاگرس 800-شبهرن750-شخارک1200و مارون1100 تومان شده بودند پی بر ای این سهمها حدود 3 تا 4 بود اما مدت زیادی طول نکشید که بازده عالی دادند و کسی که در آن زمان خارج شد ضرر بزرگی کرد.

نظر

• حمید89
            عضو فعال
            • Apr 2013
            • 378

در اصل توسط ali20005 پست شده است View Post
            دوستان خیلی به پی بر ای اهمیت ندید، هرچقدر که امکانش باشه میتونه پایین بیاد و هیچ اجباری نیست که پی بر ای از مقدار خاصی پایین تر نیاد ملاک کار باید سود آوری آینده شرکت باشه، یه سهمی بود پی بر ای زیر 2!!! (شما بودید میخریدید؟؟؟) که تعدیل منفی داد و با بازار هماهنگ شد.
            اتفاقا" پی بر ای اهمیت زیادی داره و اگر بسیاری از فعالان بازار از جمله بنده به این مسئله بها میدادیم زمانی که پی بر ای بازار به 8 رسید فرار را بر قرار ترجیح میدادیم.
            به نظر شما دیران تعدیل منفی داره یا اخابر یا پخش؟ اتفاقا" تعدیل مثبت خواهند داد
            نه دوست عزیر بازار از سیاستهای دولت ترسیده و زرنگها و باهوشها و افرادی که رانت داشتند این مسئله رو از ماهها پیش فهمیدند و فرار کردند. دولت دستمزد رو بالا برده و از طرفی حاملهای انرژی رو افزایش داده و خیلی از عوامل از جمله هزینه حمل و نقل افزایش پیدا کرده اما با پررویی تمام داره سیمانیها رو بازی میده در حالی که خودش هم میدونه که افزایش نرخ حقشونه.
            کسی که خوابیده رو میشه بیدار کرد اما کسی که خودش رو به خواب زده مشکل بتوان بیدار کرد.
            الان هم دولت علیرغم تحمیل هزینه های زیاد به تولید خیلی عذز میخوام داره یابو آب میده.
            امیدوارم دولت به خودش بیاد و این روند رو ادامه نده و یا حداقل سود سپرده ها رو نصف کنه که البته مورد دوم با توجه به سیاست دولت کمی بعیده.
            در هر صورت دولت داره هزینه شعارهای تبلیغاتیشو از جیب سهامداران پرداخت میکنه در حالی که از 2 درصد مالیات بر ارزش افزوده خودش نگذشت و اول سال اعمالش کرد.
            بنده به هیچ وجه به این جماعت دور بعد رای نخواهم داد و این مسئله رو به کل جامعه بورس پیشنهاد میکنم.
            دولت با آگاهی کامل و با چشم باز داره به سهامداران ظلم میکنه

نظر

• نوام چامسکی
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 3369

به نظر بنده از این به بعد سهام با پی بر ای پائین مثل محلولهای بافر در برابر افت شاخص مقاوم میشن.
              شما توجه کنید به همراه.
              زمانی که پی بر ای بازار در دیماه سال گذشته 8 بود این سهم پی بر ای پائین داشت اما علیرغم ریزش بازار این سهم بالای 50 درصد رشد کرده.
              به نظر بنده جور شاخص رو باید سهام با پی بر ای بالا و رشد کرده بپردازند و به نظرم بقیه بازار که پی بر ای پائینی داره افت چندانی ندارند و حتی بعضی از
              سهام مانند دتماد و شپاس و برخی لیزینگیها و خیلی از سهمهای دیگر در سه ماهه اول احتمال تعدیل مثبت خواهند داشت که این مسئله افت بیشتر رو در این نمادها غیرمحتمل میکنه.
              به نظر افت بازار بیشتر تحت تاثیر ناامیدی نسبت به روند رشد سودآوری شرکتهاست کما اینکه صفهای خرید سنگین در نمادهای دارای ابهام این مسئله رو تائید میکنه.
              البته این رو هم اضافه کنیم که برخی گروهها امسال افزایش نرخ گرفتند
              شوینده ها 15 درصد
              خوشبختانه امروز هم خودروئیها افزایش نرخ گرفتند که این مسئله میتونه تا حد زیادی امید رو به بازار برگردونه.
              و صد البته افزایش نرخ سیمانیها و به دنبالش داروئیها میتونه تیر خلاصی بر روند نزولی بازار باشه.

من نظر شخصیم رو میگم

از نظر من ما کف پایینی نداریم یعنی شاخص بره مثلا 65 هزار تا

البته با این شرایط نه شرایط جنگ و تحریمهای بیشتر نمیگم

با این شرایط موجود میگم

نهایت کف شاخص رو با یک سری محاسبات شخصی که دارم 70 هزار میدانم و در اخر 68 هزار

و علاقه ای به ارایه ندارم چون حوصله بحث رو ندارم و زیاد هم مهم نیست

اگر دیده باشید من بیشتر از هر چیزی در هر نقطه بازار ارزش ریالی معاملات برام مهم است و اون شاخص من است

اون چیزی بد است این است که حجم و ارزش معاملات کم شده این نشان میده اعتماد سهامدار سلب شده

وقتی تا یک سهم رشد میکنه حقوقی خالی میکنه خیلی بد است

این بازار مثل بچه زنا زاده شده کسی اون رو قبول نمیکنه

چون نمیشه بگیم دولت قبل اومده اقتصاد رو به این روز انداخته ولی علرغم اینکه ما شاهد رکود سنگین در سایر

بازار های کشور هستیم دولت بیاید شاخص رو رشد بده

بعد از اون مشکل تورم موجود در کشور است که باید به عدد نزدیک به 10 برسه حداقل

بعد از اون سیاست دولت در نرخ دلار و سیاست پر ابهام اون و روشن نبودن شرایط اون

از همه مهمتر ادامه نا مشخص مذاکرات هسته ای است که بازار رو در یک حالت انتظار قرار داده

همه عوامل باعث رکود شده و هر رشدی در تک سهم و گروه زیاد دوام نخواهد اورد

حتی رشد گروه خودرو موقت خواهد بود

و توانایی ایجاد تغییر در وضعیت بازار رو نخواهد داشت

دلایل بسیار است و فعلا یا باید برای استراخت از بازار خارج شد

یا باید فعلا سهم داری کرد و در سهامهای که ارزنده میدونیم

و سود تقسیمی خوبی دارن در مجامع خود

هر چند من خودم نوسانگیر هستم و اعتقادی به سهامداری در هیچ حالتی ندارم

این استراتژی من است و تر جیع میدوم پولم در حساب باشد تا در یک سهمی که میخواد سود تقسیم کند

یا علی

نظر

• نوام چامسکی
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 3369

اتفاقا" پی بر ای اهمیت زیادی داره و اگر بسیاری از فعالان بازار از جمله بنده به این مسئله بها میدادیم زمانی که پی بر ای بازار به 8 رسید فرار را بر قرار ترجیح میدادیم.
                به نظر شما دیران تعدیل منفی داره یا اخابر یا پخش؟ اتفاقا" تعدیل مثبت خواهند داد
                نه دوست عزیر بازار از سیاستهای دولت ترسیده و زرنگها و باهوشها و افرادی که رانت داشتند این مسئله رو از ماهها پیش فهمیدند و فرار کردند. دولت دستمزد رو بالا برده و از طرفی حاملهای انرژی رو افزایش داده و خیلی از عوامل از جمله هزینه حمل و نقل افزایش پیدا کرده اما با پررویی تمام داره سیمانیها رو بازی میده در حالی که خودش هم میدونه که افزایش نرخ حقشونه.
                کسی که خوابیده رو میشه بیدار کرد اما کسی که خودش رو به خواب زده مشکل بتوان بیدار کرد.
                الان هم دولت علیرغم تحمیل هزینه های زیاد به تولید خیلی عذز میخوام داره یابو آب میده.
                امیدوارم دولت به خودش بیاد و این روند رو ادامه نده و یا حداقل سود سپرده ها رو نصف کنه که البته مورد دوم با توجه به سیاست دولت کمی بعیده.
                در هر صورت دولت داره هزینه شعارهای تبلیغاتیشو از جیب سهامداران پرداخت میکنه در حالی که از 2 درصد مالیات بر ارزش افزوده خودش نگذشت و اول سال اعمالش کرد.
                بنده به هیچ وجه به این جماعت دور بعد رای نخواهم داد و این مسئله رو به کل جامعه بورس پیشنهاد میکنم.
                دولت با آگاهی کامل و با چشم باز داره به سهامداران ظلم میکنه

دوست عزیز ممنون که نظر تو گفتی

ولی اینکه دولت چیکار میتونست بکنه هم یک مطلب بگید بهتر نیست

ما در بدترین شرایط از نظر اقتصادی هستیم

دولت از یک طرف با ید تورم افسار گسیخته مواجه بود که روز بروز داشت بیشتر میشد و در نهایت

شاهد از هم پاشیدگی نظام اجتماعی میرفت بشود و از طرف دیگر شرایط تحریم و عدم وصول مطالبات خود و ترانسفر ان به داخل کشور

و اکنون شاهد رکود سنگین در تمام بخشهای جامعه

اکنون دولت با یک بدهی سنگین در تمام حوضه ها قرار دارد مثل بدهی به پیمانکاران و تامین اجتماعی و پروژه مسکن مهر و پرداخت یارانه ها

هر ماه غیره و غیره

که نمیشود گفت مقصر اصلی است ولی دارد از بین بد و بدتر بد رو انتخاب میکنه

واقعا ما در شرایط پیچیده ای قرار گرفته ایم

من و شما و دیگران داریم احساسات خودمون رو از این شرایط میگیم و قبول کنید

حتی در سطح کارشناسان نیز همین شرایط حاکم است راه حلی برای این رکود تورمی نیست و اگر هم باشد بنوعی

همه چشم امید دوختن به لغو تخریمها یا رفتن به سمت یک اقتصاد سوسیالیستی از نوع کره شمالی

که در ان موقع این بورس و شاخص و دیگر چیزها بی معنی خواد بود

نظر

• حمید89
                  عضو فعال
                  • Apr 2013
                  • 378

من نظر شخصیم رو میگم

از نظر من ما کف پایینی نداریم یعنی شاخص بره مثلا 65 هزار تا

البته با این شرایط نه شرایط جنگ و تحریمهای بیشتر نمیگم

با این شرایط موجود میگم

نهایت کف شاخص رو با یک سری محاسبات شخصی که دارم 70 هزار میدانم و در اخر 68 هزار

و علاقه ای به ارایه ندارم چون حوصله بحث رو ندارم و زیاد هم مهم نیست

اگر دیده باشید من بیشتر از هر چیزی در هر نقطه بازار ارزش ریالی معاملات برام مهم است و اون شاخص من است

اون چیزی بد است این است که حجم و ارزش معاملات کم شده این نشان میده اعتماد سهامدار سلب شده

وقتی تا یک سهم رشد میکنه حقوقی خالی میکنه خیلی بد است

این بازار مثل بچه زنا زاده شده کسی اون رو قبول نمیکنه

چون نمیشه بگیم دولت قبل اومده اقتصاد رو به این روز انداخته ولی علرغم اینکه ما شاهد رکود سنگین در سایر

بازار های کشور هستیم دولت بیاید شاخص رو رشد بده

بعد از اون مشکل تورم موجود در کشور است که باید به عدد نزدیک به 10 برسه حداقل

بعد از اون سیاست دولت در نرخ دلار و سیاست پر ابهام اون و روشن نبودن شرایط اون

از همه مهمتر ادامه نا مشخص مذاکرات هسته ای است که بازار رو در یک حالت انتظار قرار داده

همه عوامل باعث رکود شده و هر رشدی در تک سهم و گروه زیاد دوام نخواهد اورد

حتی رشد گروه خودرو موقت خواهد بود

و توانایی ایجاد تغییر در وضعیت بازار رو نخواهد داشت

دلایل بسیار است و فعلا یا باید برای استراخت از بازار خارج شد

یا باید فعلا سهم داری کرد و در سهامهای که ارزنده میدونیم

و سود تقسیمی خوبی دارن در مجامع خود

هر چند من خودم نوسانگیر هستم و اعتقادی به سهامداری در هیچ حالتی ندارم

این استراتژی من است و تر جیع میدوم پولم در حساب باشد تا در یک سهمی که میخواد سود تقسیم کند

یا علی
                  بنده فول سهم هستم و سهمهای خوبی رو از سال گذشته دارم و نسبت به دوره مشابه سال قبل در سود بالای 100 درصد هستم.
                  اما به این باور رسیدم که دولت داره از جیب جامعه سهامداران هزینه میکنه برای به دست آوردن دل جمعیت بیشتری از مردم اما ما داریم روی
                  مسائل تکنیکال و عدم حمایت حقوقی و ضعف سازمان بحث میکنیم. آب از سرچشمه گل آلود است
                  فرض کنیم توافق هسته ای حاصل بشه
                  چه تاثیری روی سیمان خواهد داشت؟
                  چه تاثیری روی غذائیها خواهد داشت؟
                  چه تاثیری روی دارو خواهد داشت؟
                  چه تاثیری روی گروه بانک خواهد داشت؟
                  درسته که رفع تحریمها روی گروههای مختلف تاثیر مثبت دارد اما برآیند این تاثیر همراه با تصمیمهای دولت نباید منفی باشد.
                  بنده بر اساس تصمیمهای کلان دولت خرید رو به صلاح میدونم نه بر اساس رفع تحریمها
                  به عنوان مثال عدم اختصاص ارز مبادله ای به مواد اولیه دارویی که تولید داخل دارند بنده رو برای حفظ دتماد (قصد تبلیغ نیست به عنوان مثال عرض میشود)در سبد متقاعد کرد در صورتی که رفع تحریمها همراه با عدم حمایت دولت از تولید داخل بنده را برای فروش متقاعد میکرد.
                  دولت چون دارد به بورس ضرر میزند و از بابت این مسئله عامه مردم را راضی میکند لاجرم باید با اختصاص منبع مالی مناسبی حداقل بورس را حمایت مصنوعی کند تا زمانی که آرامش و روند مناسب قیمتی را برای کالاها به وجود می آورد نه اینکه بورس رو به حال خودش رها کند.
                  البته افزایش نرخ خودرو که امروز اعلام شد برای بنده بسیار مسرت بخش بود و برای بورس به احتمال زیاد بیشتر از چیزی که تصور میشود موثر خواهد بود

نظر

• نوام چامسکی
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 3369

بنده فول سهم هستم و سهمهای خوبی رو از سال گذشته دارم و نسبت به دوره مشابه سال قبل در سود بالای 100 درصد هستم.
                    اما به این باور رسیدم که دولت داره از جیب جامعه سهامداران هزینه میکنه برای به دست آوردن دل جمعیت بیشتری از مردم اما ما داریم روی
                    مسائل تکنیکال و عدم حمایت حقوقی و ضعف سازمان بحث میکنیم. آب از سرچشمه گل آلود است
                    فرض کنیم توافق هسته ای حاصل بشه
                    چه تاثیری روی سیمان خواهد داشت؟
                    چه تاثیری روی غذائیها خواهد داشت؟
                    چه تاثیری روی دارو خواهد داشت؟
                    چه تاثیری روی گروه بانک خواهد داشت؟
                    درسته که رفع تحریمها روی گروههای مختلف تاثیر مثبت دارد اما برآیند این تاثیر همراه با تصمیمهای دولت نباید منفی باشد.
                    بنده بر اساس تصمیمهای کلان دولت خرید رو به صلاح میدونم نه بر اساس رفع تحریمها
                    به عنوان مثال عدم اختصاص ارز مبادله ای به مواد اولیه دارویی که تولید داخل دارند بنده رو برای حفظ دتماد (قصد تبلیغ نیست به عنوان مثال عرض میشود)در سبد متقاعد کرد در صورتی که رفع تحریمها همراه با عدم حمایت دولت از تولید داخل بنده را برای فروش متقاعد میکرد.
                    دولت چون دارد به بورس ضرر میزند و از بابت این مسئله عامه مردم را راضی میکند لاجرم باید با اختصاص منبع مالی مناسبی حداقل بورس را حمایت مصنوعی کند تا زمانی که آرامش و روند مناسب قیمتی را برای کالاها به وجود می آورد نه اینکه بورس رو به حال خودش رها کند.
                    البته افزایش نرخ خودرو که امروز اعلام شد برای بنده بسیار مسرت بخش بود و برای بورس به احتمال زیاد بیشتر از چیزی که تصور میشود موثر خواهد بود

قصد شما استفاده از سود تقسیمی است که در بعضی از سها مها در شرایط جنگی نیز حتما رشد سود خواهند داشت

ختی بیشتر از زمان صلح در این حرفی نیست

من هم عرض کردم سهامداری با دید رفتن به مجمع و اطلاع از نحوه پرداخت سود تقسیمی

میتواند یکی از دلایل ماندن در این بازار باشد و حتی میشود نگران نقد شوندگی نیز نبود

و مانند وارن بافت با یک سهم 50 سال هم بود

ولی ما داریم از کلیت بازار و شاخص های مهم ان مانند میزان حجم نقدینگی که در طول ساعات معاملاتی در حال گردش است

و علت تنزیل ان بحث میکنیم

ولی برای خیلیها که برای استفاده از زشد قیمت سهام در این بازار حضور دارن مناسب نیست اگر بود

نباید اینقدر حجم معاملات مانند امروز به 23 میلیارد میرسید
                    این نشانه خوبی نیبست

اینم بدون اشاره به شما عرض میکنم

در این جامعه ایران خیلیها هستن سودشون در جنگ و درگیری است

کسانی که سالها قبل تیوری اقتصاد ازاد از نوع تجاری رو هر روز سر میدادن

و اینکه در کشور تولید باشد رو نفی میکردن

و در نهایت ایران رو یک کشور تاجر مانند امارات متحده عربی و قطر میدونستن

و منافع شون در واردات یکسری کالا به کشور بود و صادرات شون پسته و فرش و خشکبار

نظر

• ali30
                      عضو فعال
                      • Aug 2013
                      • 1940

اما از نظر تکنیکی نیز شاخص کل در محدوده بسیار حساسی قرار دارد که همان میانگین 200 روزه است. شکست میانگین 200 روزه علامت مناسبی نیست مخصوصاً آنکه بر روی خط حمایت میان مدت نیز مماس است. نکته حائز اهمیت آن است که متأسفانه نفوذ در این سطح اتفاق افتاده است.
                      در مقاطع مختلف، تحلیل هایی از وضعیت شاخص کل بازار سرمایه ارائه کرده ام و در آخرین تحلیل شاخص که چندی پیش روی سایت قرار گرفت (البته با حذف بخش های مهمی از تحلیل) پیش بینی کاهش تا سطوح فعلی و حتی بیشتر تا سطوح 68700 واحد مطابق سر و شانه ترسیم شده را نموده بودم. در همان تحلیل رشد مجدد بازار سرمایه را نیز براساس سیکل رونق و رکود سه ماهه سوم پیش بینی نموده بودم. اما اینک ضمن ارائه تحلیلی جدید از شاخص کل که در تداوم الگوی قبلی است، در پایان چند توصیه به دوستان بازار سرمایه ای ام ارائه خواهم کرد.
                      وضعیت کل بازار از حیث حیث بنیادی به دلیل دو ابهام بزرگ زیر در شرایط مناسبی نیست:

1)مرحله دوم هدفمندی یارانه ها و عدم مجوز افزایش قیمت به شرکت های تولیدی تا خرداد ماه علیرغم افزایش هزینه های دستمزد، آب و برق و گاز توسط دولت .... که این موضوع می تواند در صورت تداوم EPS شرکت ها را تا حدودی کاهش دهد.

2)مذاکرات با کشورهای 5+1 و اخیراً مذاکرات مستقیم با آمریکا و اختلاف نظر در خصوص چارچوب کلی توافق نهایی و اصرار طرف آمریکایی به ورود به موضوعات جدید از جمله موشک های بایستیک ایران.

اما از نظر تکنیکی نیز شاخص کل در محدوده بسیار حساسی قرار دارد که همان میانگین 200 روزه است. شکست میانگین 200 روزه علامت مناسبی نیست مخصوصاً آنکه بر روی خط حمایت میان مدت نیز مماس است. نکته حائز اهمیت آن است که متأسفانه نفوذ در این سطح اتفاق افتاده است. لذا دو سناریوی زیر برای شاخص متصور است:

1)کاهش تا سطح 73600 واحد و سپس برگشت بازار در قالب الگوی کف دو قلو که در این صورت رشد شاخص تا محدوده 79000 واحد و سپس 84000 واحد امکان پذیر است که از نظر زمانی تا شهریور و سه ماهه سوم زمان خواهد بود.

2)تداوم کاهش در قالب الگوی سر و شانه قبلی تا سطوح تقریبی 68700 واحد که هدف نهایی این الگو محسوب می شود و انتهای اصلاح الگوی مذکور حداکثر تا شهریور به طول خواهد انجامید.

با توجه به شرایط فوق و با علم به اینکه دوستان بازار سرمایه ای ام اوضاع سختی دارند، توصیه هایی را ارائه می دهم:

1)اگر چه اصلاح بیشتر بازار محتمل است اما کاهش در تمام نمادها به یک میزان نخواهد بود. سهم های مستحکم با پی بر ای کمتر از 5 که مجمع در پیش دارند و سودآوری آنها با تحدیدی مواجه نیست و تجربه تاریخی شرکت مربوطه نشان می دهد که نه تنها درصد تقسیم سود بالا است، بلکه واریز سود به سرعت و به موقع انجام می شود جذاب خواهند بود. اینگونه از سهم ها را با دید 6 ماهه الی 1 ساله نگهداری نموده و حتی در شرایط خاص و در قیمت های پائین تر به صورت مرحله ای تعداد آنها را اضافه کنید. تحت این شرایط سود بدون ریسک (در حد متعارف بانکی) را دریافت خواهید کرد و به محض تغییر شرایط بورس در نیمه دوم سال در شرایط سودآوری خوب قرار خواهید گرفت.

2)شرکت ها و اشخاص حقوقی در شرایط جاری نه تنها از بازار سرمایه حمایت نمی کنند بلکه به فروش سهام نیز اقدام می کنند که مثال های زیادی را می توان بر شمرد.

3) بازارهای دیگر رقیب بازار سرمایه نیز چندان شرایط مناسبی ندارند و اساساً اوضاع اقتصادی مطلوب نیست، لذا فروش سهام در شرایط جاری که کف آن است هیچ نتیجه ای ندارد زیرا در بازارهای دیگر هم خبری نیست و باید با صبوری روند معاملات را بهبود بخشیم و منتظر تحولات جدید در ارتباط با مجوز افزایش قیمت محصولات تولیدی شرکت ها و یا گشایشی در مذاکرات سیاسی با غرب بمانیم.

تحلیلگر اقتصادی و تکنیکال: رمضان سلیمانی

خوب نظر خودم هم اینکه شاخص دوکف بسازه وبا خبرهای مثبت سیاسی هفته آینده شروع به رشد بکند..........................وبصورت یک abcاز کف قبلی تا سقف89000-90000 رشد بکند.................بنظرم با خبر کامل توافق شاخص به قله 90000 هزار برسد واز آنجابا بر خورد به خط روند شکسته شده هفتگی بصورت یک 5 موج اصلاح انجام بده.......من فکر میکنم شاخص در یک الگوی فلات تخت قرار دارد....................در ادامه بهتر میشود موج شماری کرد.....................قله90000 هزار انشاالله دوبار برسی میکنیم.
                      تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• ali30
                        عضو فعال
                        • Aug 2013
                        • 1940

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
                        اما از نظر تکنیکی نیز شاخص کل در محدوده بسیار حساسی قرار دارد که همان میانگین 200 روزه است. شکست میانگین 200 روزه علامت مناسبی نیست مخصوصاً آنکه بر روی خط حمایت میان مدت نیز مماس است. نکته حائز اهمیت آن است که متأسفانه نفوذ در این سطح اتفاق افتاده است.
                        در مقاطع مختلف، تحلیل هایی از وضعیت شاخص کل بازار سرمایه ارائه کرده ام و در آخرین تحلیل شاخص که چندی پیش روی سایت قرار گرفت (البته با حذف بخش های مهمی از تحلیل) پیش بینی کاهش تا سطوح فعلی و حتی بیشتر تا سطوح 68700 واحد مطابق سر و شانه ترسیم شده را نموده بودم. در همان تحلیل رشد مجدد بازار سرمایه را نیز براساس سیکل رونق و رکود سه ماهه سوم پیش بینی نموده بودم. اما اینک ضمن ارائه تحلیلی جدید از شاخص کل که در تداوم الگوی قبلی است، در پایان چند توصیه به دوستان بازار سرمایه ای ام ارائه خواهم کرد.
                        وضعیت کل بازار از حیث حیث بنیادی به دلیل دو ابهام بزرگ زیر در شرایط مناسبی نیست:

1)مرحله دوم هدفمندی یارانه ها و عدم مجوز افزایش قیمت به شرکت های تولیدی تا خرداد ماه علیرغم افزایش هزینه های دستمزد، آب و برق و گاز توسط دولت .... که این موضوع می تواند در صورت تداوم EPS شرکت ها را تا حدودی کاهش دهد.

2)مذاکرات با کشورهای 5+1 و اخیراً مذاکرات مستقیم با آمریکا و اختلاف نظر در خصوص چارچوب کلی توافق نهایی و اصرار طرف آمریکایی به ورود به موضوعات جدید از جمله موشک های بایستیک ایران.

اما از نظر تکنیکی نیز شاخص کل در محدوده بسیار حساسی قرار دارد که همان میانگین 200 روزه است. شکست میانگین 200 روزه علامت مناسبی نیست مخصوصاً آنکه بر روی خط حمایت میان مدت نیز مماس است. نکته حائز اهمیت آن است که متأسفانه نفوذ در این سطح اتفاق افتاده است. لذا دو سناریوی زیر برای شاخص متصور است:

1)کاهش تا سطح 73600 واحد و سپس برگشت بازار در قالب الگوی کف دو قلو که در این صورت رشد شاخص تا محدوده 79000 واحد و سپس 84000 واحد امکان پذیر است که از نظر زمانی تا شهریور و سه ماهه سوم زمان خواهد بود.

2)تداوم کاهش در قالب الگوی سر و شانه قبلی تا سطوح تقریبی 68700 واحد که هدف نهایی این الگو محسوب می شود و انتهای اصلاح الگوی مذکور حداکثر تا شهریور به طول خواهد انجامید.

با توجه به شرایط فوق و با علم به اینکه دوستان بازار سرمایه ای ام اوضاع سختی دارند، توصیه هایی را ارائه می دهم:

1)اگر چه اصلاح بیشتر بازار محتمل است اما کاهش در تمام نمادها به یک میزان نخواهد بود. سهم های مستحکم با پی بر ای کمتر از 5 که مجمع در پیش دارند و سودآوری آنها با تحدیدی مواجه نیست و تجربه تاریخی شرکت مربوطه نشان می دهد که نه تنها درصد تقسیم سود بالا است، بلکه واریز سود به سرعت و به موقع انجام می شود جذاب خواهند بود. اینگونه از سهم ها را با دید 6 ماهه الی 1 ساله نگهداری نموده و حتی در شرایط خاص و در قیمت های پائین تر به صورت مرحله ای تعداد آنها را اضافه کنید. تحت این شرایط سود بدون ریسک (در حد متعارف بانکی) را دریافت خواهید کرد و به محض تغییر شرایط بورس در نیمه دوم سال در شرایط سودآوری خوب قرار خواهید گرفت.

2)شرکت ها و اشخاص حقوقی در شرایط جاری نه تنها از بازار سرمایه حمایت نمی کنند بلکه به فروش سهام نیز اقدام می کنند که مثال های زیادی را می توان بر شمرد.

3) بازارهای دیگر رقیب بازار سرمایه نیز چندان شرایط مناسبی ندارند و اساساً اوضاع اقتصادی مطلوب نیست، لذا فروش سهام در شرایط جاری که کف آن است هیچ نتیجه ای ندارد زیرا در بازارهای دیگر هم خبری نیست و باید با صبوری روند معاملات را بهبود بخشیم و منتظر تحولات جدید در ارتباط با مجوز افزایش قیمت محصولات تولیدی شرکت ها و یا گشایشی در مذاکرات سیاسی با غرب بمانیم.

تحلیلگر اقتصادی و تکنیکال: رمضان سلیمانی

خوب نظر خودم هم اینکه شاخص دوکف بسازه وبا خبرهای مثبت سیاسی هفته آینده شروع به رشد بکند..........................وبصورت یک abcاز کف قبلی تا سقف89000-90000 رشد بکند.................بنظرم با خبر کامل توافق شاخص به قله 90000 هزار برسد و با برخورد به خط روند هفتگی شکسته شده از آنجا بصورت یک 5 موج اصلاح انجام بده.......من فکر میکنم شاخص در یک الگوی فلات تخت قرار دارد....................در ادامه بهتر میشود موج شماری کرد.....................قله90000 هزار انشاالله دوبار برسی میکنیم.
                        تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• نوام چامسکی
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 3369

Kazem Naderali

10 ساعت · ویرایش شده ·

یه اشتباهی که مسئولان سازمان این مدت انجام دادند به هدر دادن منابع مالی بود که برای حمایت از بازار کنار گذاشته شده بود
                          در واقع بجای حمایت از بازار اومدند از یکسری سهام بزرگ حمایت کردند و با اینکار سهامداران عمده اون سهما را ترغیب به عرضه کردند
                          مثلا گروه بانکی و گروه مخابراتی و گروه خودرویی و گروه پالایشی و گروه پتروشیمی اینا خودشون سهامداران عمده دارند که مواقع لزوم از سهامشون حمایت میکنند
                          وقتی صندوق توسعه میاد مپنا میخره ازون طرف پاسارگاد و برخی حقوقیا عرضه میکنند
                          وقتی صندوق توسعه میاد پارسان و غدیر و زیر مجموعه پتروشیمی پارسان میخره طف مقابل مجموعه غدیر میاد میفروشه نقد میکنه
                          و...
                          الان گروه سنگ آهن را اگر صندوق توسعه بخواد بالا ببره بعد 10-20درصد رشد قطعا وامید یا ومعادن یا دیگر حقوقیها میاند عرضه میکنند
                          اگر صندوق توسعه بیاد تاپیکو را بالا ببره خود مجموعه تامین بعد 10-20درصد رشد عرضه میکنند
                          اگر بیاد بانک ملت صف کنه بالا ببره خود گروه مالی ملت و صباتامین و حقوقیای دیگر عرضه کننده میشند در حالیکه اگر نیاز به صعود وبملت باشد خود گروه مالی ملت میتونه این کار انجام بده یا نیاز به حمایت در منفی باشه باز گروه مالی ملت اینکار انجام میده س نیاز به دخالت صندوق توسعه نیست
                          چون وقتی صندوق توسعه در این سهما دخالت کنه با عرضه سهامداران عمده نقدینگی این صندوق قفل میشه
                          وقتی صندوق توسعه میاد پارسان میخره گروه غدیر انقدر داره که عرضه کنه و نقدینگی صندوق توسعه را قفل کنه
                          یا شبندر تو منفی خود کارگزاری آراد و گروه مومنی از سهمشون حمایت میکنند حال صندوق توسعه بخواد شبندر بالا ببره بعد یه رشد چند درصدی خود به خود آراد و دیگر سهامداران ترغیب به عرضه میند پس بهتره این سهما را هم به متولی خودشون بسپارند وگرنه نقدینگی صندوق توسعه که برای حمایت از بازار کنار گذاشته شده با اینکارها تو یکسری سهمای بزرگ قفل خواهد شد و این فقط به نفع سهامداران عمده اون سهما خواهد بود که بتونند سهامشون نقد کنند.
                          وقتی خود مجموعه غدیر از سهام خودش حمایت میکنه دیگه لزومی نداره صندوق توسعه وارد حمایت از این سهم بشه اینکار بجز هدر دادن نقدینگی صندوق هیچ نتیجه ای نداره
                          در ثانی اینکه فقط تو سهام بزرگ وارد بشند فقط باعث میشه اصلاح بازار فرسایشی و زمانبر باشه و ریزش سهامی کوچک که حمایتی پشت سرشون نیست شدیدتر باشه
                          یعنی شاخص درجا میزنه ولی سهام کوچک مرتب نزول میکنند
                          تو سهام بزرگ هم یکی دو روز منفی یکی دو روز مثبت با این تفاوت که سهامداران عمده این سهما آروم آروم سهامشون به صندوق توسعه میفروشند
                          وقتی هم شاخص85هزار بود و قرار بود200میلیارد صندوق توسعه وارد بازار کنه اومدند رو1200تومن میلیونی مپنا خریدند خب نفعش واسه بازار چی بود؟
                          اگر هدف حمایت از بازار است که بهتره واسه صنایع مختلف مبلغ مشخصی کنار گذاشته بشه و اگر سهامی خود سهامدار عمده اش عرضه کننده است اصلا صندوق توسعه ورود نکنه
                          وقتی خود وامید و ومعادن به کاهش ارزش سنگ آهنیها توجه نمیکنند چرا صندوق توسعه بیاد دخالت کنه؟
                          یا وقتی خود غدیر و پارسان نقدینگی به حد کافی دارند ولی از روی لجاجت یا...نمیخوان حمایت کنند چرا صندوق توسعه بیجهت نقدینگی خودشو درگیر حمایت از این سهما کنه؟

لغو پسندیدنلغو پسندیدن · · اشتراک‌گذاری

• شما و ‏‏48‏ نفر دیگر‏ این را می‌پسندید.

• Hossein Abdavi حمایت دستوری محکوم به شکسته , موانع بازار و ابهامات صنایع رو کمتر کنند
                            10 ساعت · پسنديدن · 1

• Iman JahanAndish خب چاره چیه؟ صدای حقیقی ها که به جایی نمیرسه
                            8 ساعت · پسنديدن

• Kazem Naderali دوست عزیز وقتی صندوق توسعه مخابرات بزور پول بالا میبره مهر میاد سنگین عرضه میکنه وقتی صندوق توسعه شبندر با تزریق پول بالا میبره غدیر میاد سنگین عرضه میکنه و همچنین...این برای سهامدار حقیقی نون و آب نمیشه فقط بنفع حقوقیای بزرگ که اینجوری سهامشون نقد کنند اگر قیمت سهام بانکی یا معدنی یا اخابر یا مپنا یا پترویی و...ارزنده هست که خود حقوقیای این سهما بیاند حمایت کنند اگر خود حقوقیای این سهما اعتقادی به ارزندگی ندارند و عرضه کننده هستند که حمایت و خریدهای صندوق توسعه تو این نمادها هیچ نفعی نخواهد داشت عواملی که بازار بهش چشم دوخته مثل توافق نهایی در مذاکرات یا کاهش بهره بانکی یا خروج از رکود و...مواردی نیستند که کوتاه مدت نتیجه بدند لذا بنظر من چون اینا زمانبر هستند وضعیت بازار هم تا به نتیجه رسیدن اینا فعلا نوسانی خواهد بود سازمان بورس هم این وسط بخواد از سهامداران حمایت کنه باید با تدابیر درست اینکار بکنه نه این روش فعلی

ali20005 ممنون از شما علی اقا

نظر

• arminfar
                            عضو فعال
                            • Mar 2014
                            • 479

با درود خدمت تمامی عزیزان
                            اهل چارت گذاشتن نیستم مخصوصا تو این شرایط :
                            این نقاشی این حقیر از شاخصه ببخشید اگه کمی ابتدائیه .
                            نرم افزار: هم ادونس گیت
                            موج شماری توسط خود نرم افزار انجام شده ، یه سری خط خطی روش هست که توضیح میدم :
                            زمانی که موج چهار رو نرم افزار نمایش میده ، دو تا آیتم دیگه رو صفحه برای رسیدن به موج 5 ظاهر میشه یکی کانالهای موج چهارم که به رنگهای آبی و سبز و قرمز نمایش داده شده و دومی PTI که یک عددی هم کنارش هست .
                            در یک موج صعودی
                            1 - اگر موج چهارم اصلاحی بالای کانالهای موج چهارم قرار گیرد انتظار برای تشکیل موج پنجم زیاد است
                            از لحت
                            از لحاظ آماری :
                            اگر موج چهارم بالای کانال اول (آبی رنگ) قرار گیرد احتمال رسیدن به موج 5 ، 80 درصد میباشد
                            اگر موج چهارم بالای کانال دوم (سبز رنگ) قرار گیرد احتمال رسیدن به موج 5 ، 60 درصد میباشد
                            اگر موج چهارم بالای کانال سوم (قرمز رنگ) قرار گیرد احتمال رسیدن به موج 5 ، بسیار پایین میباشد
                            نتیجه : موج 4 بالای کانال سبز رنگ قرار دارد که احتمال رسیدن به موج پنجم 60 درصد میباشد
                            1-1 - هر گاه عدد PTI بالاتر از 35 بود ( در اینجا 62) احتمال تشکیل موج پنجم زیاد میباشد
                            2 -
                            DMA (Displaced Moving Average میانگین متحرک جابجا شده) زمانی که بعد از موج 4 DMA ، نموداررا قطع کند احتمال چرخش در روند وجود دارد
                            3 - تغییر فاز در Oscillator از منفی به مثبت بعد از موج 4 نشان از ظهور موج پنجم دارد
                            4 - حرکت Elliott Trigger از پایین تراز صفر به سمت در هنگام ثبت موج چهارم نوید موج پنجم را میدهد
                            5 - MOB) Make or Break) برگشت یا شکست
                            ابزاری که برای تعیین سطوح مقاومت و حمایت و همچنین نشان دادن تارگت استفاده میشود که خطوط مشکی عمودی در این ابزار نشاندهنده زمان رسیدن به این موقعیت میباشد که رسم mob برای قله 89000 عزیز که دلتنگش شدیم ! دو تارگت در تاریخهای 14/07/07 به تاریخ هخامنشی 16 تیر ماه و همچنین 14/08/25 ، به تاریخ هخامنشی 3 شهریور ماه را نشان میدهد که هر دو نقطه میبایست لمس شود به طوری که ابتدا به نقطه اول برخورد کرده و اصلاح و دوباره از نقطه دوم عبور میکند نرم افزار برای هدف موج پنجم هدف حداقل 102000 و حداکثر 120000 را مشخص نموده است
                            در پایان میبایست عرض کنم که تمام این توضیحات نظر شخصی این حقیر بوده که از رفتار روند و نرم افزار استخراج گردیده و همانگونه که مستحضرید تمامی این تحلیلها بر پایه قانون احتمالات استوار است .
                            پ. ن . 1 . از اینکه طولانی شد عذر خواهی مینمایم
                            پ . ن 2 . عزیزان و اساتید سایت جسارت این حقیر را عفو نمایند
                            آخرین ویرایش توسط arminfar؛ 2014/06/12, 00:30.
                            ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• هوای آفتابی
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 184

چند روزی میشه که به شاخص و بازار نگاه نمی کنم و البته با خیال راحت به همه کارهام بطور مبسوط میرسم و آرامش دارم سبدم رو هم بستم و فعلاً تو این قیمتها نه فروشنده ام و نه ریسک خرید می کنم. از وقتی که خرید سهم رو شروع کردم تقریباً آذر ماه ، بجز ماه اول همیشه با ضرر بودم ولی با جابجایی و کمی اطمینان به سهامهای بنیادی مثل پارسان و رانفور مطمئن روی یک حد ضرر مشخص ایستادم تا ببینم خدا چی میخواد ، گفتم بد نیست جسارت کنم و در حضور اساتید برای دلخوشکنک چندتا چارت بزارم و از دید خودم به شاخص نگاهی انداخته باشم و نظرم رو هر چند آماتور ولی عرض کنم. من کلاً چارتها رو با فیبوناچی ها مختلف تحلیل می کنم و البته تکنیکهای دیگه رو هم دوست دارم ولی فیبو یک چیز دیگست. اولین قدم نگاه از دید فیبوناچی در کانال نزولی:

کانال مشخصه ، وضعیت فرسایشی و انتظار مشخصه و یک خبر خوش و یا بد می تونه شاخص رو به سمت بالا یا پایین حرکت بده ، بدبینانش سقوط به کانال پایین و حتی شکست کف قبلی شاخص تا مرز 71000 تا 72000

دوم فیبیوناچی با سطوح افقی:

در این نمودار اوضاع بهتره یعنی می توان احتمال برگشت از کف قبلی را متصور شد تقریباً بدون شرح بیشتر

سوم فیبیو باد بزنی :

در این نمودار هم احتمال برگشت در حد اکثر 71500 و هر چه زمان به جلوبرود در عددها بالاتر

در کل امیدوارام بیشتر از این بازار آسیب نبیند و اندک اعتماد بازار ناپدید نشود و خلاصه این مذاکرات هسته ای به خیر و خوشی بگذرد و ختم بخیر بشویم ، انشاالله/.:blushsmiley:./
                              [COLOR=#000080][I][FONT=tahoma]تصحیح یک تصمیم [B]غلط [/B]بیشتر از گرفتن یک تصمیم [B]صحیح [/B]زمان می برد.[/FONT][/I][/COLOR]

نظر

• کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

تبريک به صبوران گروه خودرويي
                                سهامداران گروه خودرويي خصوصا خودرو-سايپا-وساپا-ورنا
                                با متوسط 5درصد افزايش نرخ محصولات ايران خودرو و سايپا موافقت شد.يعني 50تومان تعديل مثبت سود از اين محل براي خودرو و سايپا
                                .................................................. ...
                                قبلا که بخاطر افزايش نرخ نماد شرکتهاي منتفع را مي بستند تا گزارش جديد بدهند لذا مي بايست ايران خودرو و سايپا شنبه متوقف بشه.
                                لذا بعد از گزارش خودرو و سايپا بايد وساپا و ورنا را ببندند تا ميزان تاثير سود جديد ايران خودرو و سايپا را در پرتفوي وساپا و ورنا مشخص بشه..
                                اگر اينطور بشه شنبه وساپا و ورنا ميشند ليدر گروه خودرويي.
                                حالا ميمونه افزايش نرخ خودروهاي شرکت زامياد و گروه بهمن و پارس خودرو و خکاوه و خاور
                                البته بازار منتظر نميشه و شروع به خريد اين سهام و سهام قطعات خودرو و سرمايه گذاريهاي انها خواهد شد.ترس بازار از خريد گروه خودرويي ديگر با افزايش نرخ محصولات ريخته است.
                                نا گفته نماند که هفته ديگر هفته سرنوشت ساز شاخص هست و اگر شاخص از 73200واحد يا همون حدود حمايت برنگردد کار بازار سرمايه خراب خواهد شد.شنبه فقط از محل جمع شدن صف فروش فارس شاخص حداقل 200واحد منفي خواهد خورد.
                                شايد بهتر باشد سازمان بورس نماد خودرو وسايپا را متوقف نکند تا با صف خريد شدن اين دو سهم و حرکت گروه خودرو شاخص بورس فعلا به اخرين کف حمايتي و اميد سهامداران زياد نزديک نشود.
                                .................................................. ..
                                شاخص فقط 1300واحد ديگر با سوراخ شدن لايه اوزون خود يعني 73200واحد فاصله داره.
                                متاسفانه اگر لايه اوزون شاخص پاره و سوراخ بشه همه هجوم ميارند و ميخواهند از اون سوراخ عبور کنند (نقد کنند)

اهاي سازمان بورس-وزارت اقتصاد- دولت محترم-مجلس محترم به هوش باشيد بورس يعني بازار سرمايه يعني ويترين اقتصاد کشور يعني اينه اقتصاد کشور يعني مشارکت مردم در صنايع و توليد و اشتغال زايي يعني مهار شدن نقدينگي ويرانگر پشت سدهاي مطمن براي سرمايه گذاري در همه بخشهاي توليد و........

نظر

در حال کار...
                                X