شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35715

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
    تبريک به صبوران گروه خودرويي
    سهامداران گروه خودرويي خصوصا خودرو-سايپا-وساپا-ورنا
    با متوسط 5درصد افزايش نرخ محصولات ايران خودرو و سايپا موافقت شد.يعني 50تومان تعديل مثبت سود از اين محل براي خودرو و سايپا
    .................................................. ...
    قبلا که بخاطر افزايش نرخ نماد شرکتهاي منتفع را مي بستند تا گزارش جديد بدهند لذا مي بايست ايران خودرو و سايپا شنبه متوقف بشه.
    لذا بعد از گزارش خودرو و سايپا بايد وساپا و ورنا را ببندند تا ميزان تاثير سود جديد ايران خودرو و سايپا را در پرتفوي وساپا و ورنا مشخص بشه..
    اگر اينطور بشه شنبه وساپا و ورنا ميشند ليدر گروه خودرويي.
    حالا ميمونه افزايش نرخ خودروهاي شرکت زامياد و گروه بهمن و پارس خودرو و خکاوه و خاور
    البته بازار منتظر نميشه و شروع به خريد اين سهام و سهام قطعات خودرو و سرمايه گذاريهاي انها خواهد شد.ترس بازار از خريد گروه خودرويي ديگر با افزايش نرخ محصولات ريخته است.
    نا گفته نماند که هفته ديگر هفته سرنوشت ساز شاخص هست و اگر شاخص از 73200واحد يا همون حدود حمايت برنگردد کار بازار سرمايه خراب خواهد شد.شنبه فقط از محل جمع شدن صف فروش فارس شاخص حداقل 200واحد منفي خواهد خورد.
    شايد بهتر باشد سازمان بورس نماد خودرو وسايپا را متوقف نکند تا با صف خريد شدن اين دو سهم و حرکت گروه خودرو شاخص بورس فعلا به اخرين کف حمايتي و اميد سهامداران زياد نزديک نشود.
    .................................................. ..
    شاخص فقط 1300واحد ديگر با سوراخ شدن لايه اوزون خود يعني 73200واحد فاصله داره.
    متاسفانه اگر لايه اوزون شاخص پاره و سوراخ بشه همه هجوم ميارند و ميخواهند از اون سوراخ عبور کنند (نقد کنند)

اهاي سازمان بورس-وزارت اقتصاد- دولت محترم-مجلس محترم به هوش باشيد بورس يعني بازار سرمايه يعني ويترين اقتصاد کشور يعني اينه اقتصاد کشور يعني مشارکت مردم در صنايع و توليد و اشتغال زايي يعني مهار شدن نقدينگي ويرانگر پشت سدهاي مطمن براي سرمايه گذاري در همه بخشهاي توليد و........
    جناب کیانوش این 5 درصد افزایش نرخ محصولات را چطوری حساب کردید که 50 تومان تعدیل مثبت سود به همراه میاره؟؟؟

تبریک گفتید به صبوران گروه خودرو به خاطر افزایش قیمت محصولات؛ مگه در این گروه سهامداران منتظر افزایش قیمت محصولات بودند یا به خاطر افزایش قیمت خودرو سهام این گروه رو خریدند؟ رکود و بحث فروش مشکل اصلی در این گروه نیست؟؟

خیلیها شاید به خاطر مسایل سیاسی و شایعه ورود شرکای خارجی در صنعت خودروسازی در این گروه ورود کرده باشن اما نه به خاطر افزایش قیمت محصولات! در شرایط رکود، افزایش قیمت با توجه به بحث کشش خریدار باید لحاظ بشه، اگر این کشش وجود نداشته باشه افزایش قیمت چندان کمکی نخواهد کرد.

نوشتید که ترس بازار از خرید گروه خودرو ریخته !!! واقعا با این شرایط بازار، مسایل داخلی و رخدادهای خارجی چطوری میگید که ترس ریخته؟؟

نظر

• agaroosi
      عضو جدید
      • Apr 2014
      • 9

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
      جناب کیانوش این 5 درصد افزایش نرخ محصولات را چطوری حساب کردید که 50 تومان تعدیل مثبت سود به همراه میاره؟؟؟

تبریک گفتید به صبوران گروه خودرو به خاطر افزایش قیمت محصولات؛ مگه در این گروه سهامداران منتظر افزایش قیمت محصولات بودند یا به خاطر افزایش قیمت خودرو سهام این گروه رو خریدند؟ رکود و بحث فروش مشکل اصلی در این گروه نیست؟؟

خیلیها شاید به خاطر مسایل سیاسی و شایعه ورود شرکای خارجی در صنعت خودروسازی در این گروه ورود کرده باشن اما نه به خاطر افزایش قیمت محصولات! در شرایط رکود، افزایش قیمت با توجه به بحث کشش خریدار باید لحاظ بشه، اگر این کشش وجود نداشته باشه افزایش قیمت چندان کمکی نخواهد کرد.

نوشتید که ترس بازار از خرید گروه خودرو ریخته !!! واقعا با این شرایط بازار، مسایل داخلی و رخدادهای خارجی چطوری میگید که ترس ریخته؟؟
      آقا یا خانم negarminavi :
      فارغ از بحث مثبت یا منفی بازار ؛ شما بیش از هر تحلیل و نظر و سوالی نیاز به مطالعه بیشتر دارید . دوستانه عرض میکنم در هر حوزه ای نظر میدید و به وضوح اطلاعات درستی هم ندارید.
      آخرین ویرایش توسط agaroosi؛ 2014/06/12, 12:01.

نظر

• کيانوش
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 6613

با سلام و عرض خسته نباشيد.
        1-اين 5درصد افزايش نرخ متوسط 3.5الي 6.9افزايش نرخ محصولات ايران خودرو و سايپا هست که ديشب تصويب شد.
        فرض بر اينکه متوسط محصولات ايران خودرو 25ميليون تومان باشه 5درصد ان ميشه 1250000تومان که اگر 80درصدش سود خالص بشه يعني 20درصدش ماليات و.....در ميره ميشه 1ميليون تومان براي هر خودرو سود خالص.
        ايران خودرو طبق گفته مدير عاملش امسال 600هزار تا توليد خواهد کرد.الان روزي حدود2300تا داره توليد ميکنه.
        600هزارتا 1ميليون تومان تقسيم بر 12ميليارد سهمش ميشه 50تومان تعديل مثبت سود بابت همين فقره افزايش نرخش
        ............................
        2-تبريک گفتم چون اين افزايش نرخ موفقيت بزرگي هست براي تعديل مثبت سود و لذا افزايش قيمت سهام اين گروه.
        سهامدارن گروه خودرو هم منتظر اين افزايش نرخ بودند هم منتظر چيزهاي ديگه بودند و هستند.
        از رکود درامدن توليد-افزايش قيمت محصولات-افزايش توليد-راه افتادن صادرات-استارت خوردن ال سي با 30درصد مبالغ قبل-استفاده از ارز 2600توماني بجاي 3600يا...توماني-و.....
        ..........................
        4-خودروايها را هم براي رفع تحريمها و هم افزايش توليد و هم افزايش صادرات و هم افزايش نرخ محصولات وهم مشارکت خارجيها و افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي دارايي و.....و فروش زيرمجموعه ها و دارايي مازاد و.......خريديم و دارند مي خرند.
        فروش محصولات خودروايها کشش بالا داره بنحوي که هر وقت ايران خودرو و....اطلاعيه فروش مي زنند ظرف مدت 48ساعت کل پيش فروش ها فروخته ميشه و سايت بسته ميشه.الان قيمت خودرو تو بازار ازاد با کارخونه چند ميليون اختلاف داره علتش هم تقاضاي بازار هست.
        .........................
        5-خوشبختانه الان شرايط فعلي مملکت بسيار بهتر از شرايط 5سال گذشته هست.هم سياست خارجي هم داخلي و...
        عملا تحريمها تا 70درصد بر داشته شده است به توليد صنايع خصوصا صنعت خودرو مراجعه کنيم مشخص هست.
        الان امار گشايش اعتبار بانکها به 5برابر سال قبل رسيده است و کشور چين و هند و کره و ترکيه و امارات و.......اعلام کرده اند هر چي تقاضاي کالا بديد بهتون ميديم قرارداد جديد اقتصادي با ترکيه حجم مبادلات را به 30ميليارد دلار خواهد رسانيد .پارسال به 6ميليارد هم نمي رسيد.
        رقابت براي کسب مبادلات اقتصادي بين کشورها با ايران شدت گرفته.
        در دوماه گذشته بيش از 4ميليارد ارز کاغذي شامل دلار و يورو و ..... وارد بانکها شده است که سال قبل به 1ميليارد هم نمي رسيد و....
        و...........
        ميگند تو نمايشگاه امسال از هر کي مي پرسيدي تو پورتفوت چي داري اول مي گفت خودرويي و بعد .......
        بازار داره به خودرويي معتقد ميشه و......

.................................
        موفق باشيم.

نظر

• شاهین محلوجی
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 2050

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
          Kazem Naderali

یه اشتباهی که مسئولان سازمان این مدت انجام دادند به هدر دادن منابع مالی بود که برای حمایت از بازار کنار گذاشته شده بود
          در واقع بجای حمایت از بازار اومدند از یکسری سهام بزرگ حمایت کردند و با اینکار سهامداران عمده اون سهما را ترغیب به عرضه کردند
          مثلا گروه بانکی و گروه مخابراتی و گروه خودرویی و گروه پالایشی و گروه پتروشیمی اینا خودشون سهامداران عمده دارند که مواقع لزوم از سهامشون حمایت میکنند
          وقتی صندوق توسعه میاد مپنا میخره ازون طرف پاسارگاد و برخی حقوقیا عرضه میکنند

وقتی صندوق توسعه میاد پارسان و غدیر و زیر مجموعه پتروشیمی پارسان میخره طف مقابل مجموعه غدیر میاد میفروشه نقد میکنه
          و...
          الان گروه سنگ آهن را اگر صندوق توسعه بخواد بالا ببره بعد 10-20درصد رشد قطعا وامید یا ومعادن یا دیگر حقوقیها میاند عرضه میکنند
          اگر صندوق توسعه بیاد تاپیکو را بالا ببره خود مجموعه تامین بعد 10-20درصد رشد عرضه میکنند
          اگر بیاد بانک ملت صف کنه بالا ببره خود گروه مالی ملت و صباتامین و حقوقیای دیگر عرضه کننده میشند در حالیکه اگر نیاز به صعود وبملت باشد خود گروه مالی ملت میتونه این کار انجام بده یا نیاز به حمایت در منفی باشه باز گروه مالی ملت اینکار انجام میده س نیاز به دخالت صندوق توسعه نیست
          چون وقتی صندوق توسعه در این سهما دخالت کنه با عرضه سهامداران عمده نقدینگی این صندوق قفل میشه
          وقتی صندوق توسعه میاد پارسان میخره گروه غدیر انقدر داره که عرضه کنه و نقدینگی صندوق توسعه را قفل کنه
          یا شبندر تو منفی خود کارگزاری آراد و گروه مومنی از سهمشون حمایت میکنند حال صندوق توسعه بخواد شبندر بالا ببره بعد یه رشد چند درصدی خود به خود آراد و دیگر سهامداران ترغیب به عرضه میند پس بهتره این سهما را هم به متولی خودشون بسپارند وگرنه نقدینگی صندوق توسعه که برای حمایت از بازار کنار گذاشته شده با اینکارها تو یکسری سهمای بزرگ قفل خواهد شد و این فقط به نفع سهامداران عمده اون سهما خواهد بود که بتونند سهامشون نقد کنند.
          وقتی خود مجموعه غدیر از سهام خودش حمایت میکنه دیگه لزومی نداره صندوق توسعه وارد حمایت از این سهم بشه اینکار بجز هدر دادن نقدینگی صندوق هیچ نتیجه ای نداره
          در ثانی اینکه فقط تو سهام بزرگ وارد بشند فقط باعث میشه اصلاح بازار فرسایشی و زمانبر باشه و ریزش سهامی کوچک که حمایتی پشت سرشون نیست شدیدتر باشه
          یعنی شاخص درجا میزنه ولی سهام کوچک مرتب نزول میکنند

تو سهام بزرگ هم یکی دو روز منفی یکی دو روز مثبت با این تفاوت که سهامداران عمده این سهما آروم آروم سهامشون به صندوق توسعه میفروشند
          وقتی هم شاخص85هزار بود و قرار بود200میلیارد صندوق توسعه وارد بازار کنه اومدند رو1200تومن میلیونی مپنا خریدند خب نفعش واسه بازار چی بود؟
          اگر هدف حمایت از بازار است که بهتره واسه صنایع مختلف مبلغ مشخصی کنار گذاشته بشه و اگر سهامی خود سهامدار عمده اش عرضه کننده است اصلا صندوق توسعه ورود نکنه
          وقتی خود وامید و ومعادن به کاهش ارزش سنگ آهنیها توجه نمیکنند چرا صندوق توسعه بیاد دخالت کنه؟
          یا وقتی خود غدیر و پارسان نقدینگی به حد کافی دارند ولی از روی لجاجت یا...نمیخوان حمایت کنند چرا صندوق توسعه بیجهت نقدینگی خودشو درگیر حمایت از این سهما کنه؟

اینگونه دستکاریها و قانونهای من درآوردی در شاخص کل که قبلا شاهد بودیم، باعث اختلال در روند شاخص و سهام بازار بودند و هستند ..
          لذا همین گونه میشود که بازار 15% منفی میخورد و برخی نمادها تا 60 درصد منفی میخورند و بی اعتمادی به بورس پررنگ تر میشود، از لحاظ زمانی هم متاسفانه با اختلال مواحه هستیم ...

92/11/16

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
          محاسبات شاخص فقط و فقط داره به ضرر سهامدارن حقیقی تموم میشه برخی سهمها ریزششون داره به 50% میرسه ولی شاخص از 89000 شده 82500 واحده !

تا الان اگر با نمادهای شاخص ساز جلوی اصلاح شاخص نگرفته بودن حداقل بایستی 15% منفی میخورد و موج 4 ABC ساده میشد و از حوالی 77000 واحد حداقل بازار متعادل میشد نه به این شکل همه سهام بورس از هر گروه حتی با بهترین بنیادی صف فروش باشد ...
          جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

در اصل توسط agaroosi پست شده است View Post
            فارغ از بحث مثبت یا منفی بازار ؛ شما بیش از هر تحلیل و نظر و سوالی نیاز به مطالعه بیشتر دارید . دوستانه عرض میکنم در هر حوزه ای نظر میدید و به وضوح اطلاعات درستی هم ندارید.
            متشکرم از تذکرتون
            درست ميفرماييد حتما بيشتر مطالعه خواهم کرد .
            اينجا تالار گفتگو هست و ميتونيم گفتگو کنيم تا ياد بگيريم و به اطلاعاتمون افزوده بشه.قطعا همه انچه را که مي گوييم هم ميتونه بين 1الي 100درصد درست يا اشتباه باشه.اگر اشتباه باشه بعدا اصلاح خواهيم کرد.اگر اشتباه کنيم زيان خواهيم کرد و بعدا ممکنه کاملا خاموش شيم.
            اينجا تايپيکهاي گوناگوني داره و ما نسبت به علايق خودمون ازاديم گفتمان داشته باشيم.فکر هم نکنم اشکالي داشته باشه.
            دوست دارم اشتباهات من را اصلاح کنند تا کامل بشم.
            موفق باشيم.

نظر

• agaroosi
              عضو جدید
              • Apr 2014
              • 9

متشکرم از تذکرتون
              اينجا تالار گفتگو هست و ميتونيم گفتگو کنيم تا ياد بگيريم و به اطلاعاتمون افزوده بشه.قطعا همه انچه را که مي گوييم هم ميتونه بين 1الي 100درصد درست يا اشتباه باشه.اگر اشتباه باشه بعدا اصلاح خواهيم کرد.اگر اشتباه کنيم زيان خواهيم کرد و بعدا ممکنه کاملا خاموش شيم.
              اينجا تايپيکهاي گوناگوني داره و ما نسبت به علايق خودمون ازاديم گفتمان داشته باشيم.فکر هم نکنم اشکالي داشته باشه.
              موفق باشيم.
              سو تفاهم شده استاد.
              اصلا منطور شما نبودی و تذکر من در تایید شما بود . مخاطب من کاربر : negarminavi بود.
              پست شما از دید من کاملا درسته. به هر حال من عذر میخوام

نظر

• کيانوش
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 6613

سو تفاهم شده استاد.
                اصلا منطور شما نبودی و تذکر من در تایید شما بود . مخاطب من کاربر : negarminavi بود.
                پست شما از دید من کاملا درسته. به هر حال من عذر میخوام
                يک لحظه قاطي کردم.
                شرمنده.
                ببخشيد.

نظر

• نوام چامسکی
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 3369

آقا یا خانم negarminavi :
                  متشکرم از تذکرتون
                  موفق باشيم.

سلام

خانم مینوی

اگر کسی هم دوست نداره مطالب شما رو

من با دقت گوش میدم

و از مطالب شما یاد میگیرم

اگر امکان داره نظراتتون رو بفرمایید

من مشتری هستم و قدر دان

مرسی

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35715

با سلام و عرض خسته نباشيد.
                    1-اين 5درصد افزايش نرخ متوسط 3.5الي 6.9افزايش نرخ محصولات ايران خودرو و سايپا هست که ديشب تصويب شد.
                    فرض بر اينکه متوسط محصولات ايران خودرو 25ميليون تومان باشه 5درصد ان ميشه 1250000تومان که اگر 80درصدش سود خالص بشه يعني 20درصدش ماليات و.....در ميره ميشه 1ميليون تومان براي هر خودرو سود خالص.
                    ايران خودرو طبق گفته مدير عاملش امسال 600هزار تا توليد خواهد کرد.الان روزي حدود2300تا داره توليد ميکنه.
                    600هزارتا 1ميليون تومان تقسيم بر 12ميليارد سهمش ميشه 50تومان تعديل مثبت سود بابت همين فقره افزايش نرخش
                    ............................
                    2-تبريک گفتم چون اين افزايش نرخ موفقيت بزرگي هست براي تعديل مثبت سود و لذا افزايش قيمت سهام اين گروه.
                    سهامدارن گروه خودرو هم منتظر اين افزايش نرخ بودند هم منتظر چيزهاي ديگه بودند و هستند.
                    از رکود درامدن توليد-افزايش قيمت محصولات-افزايش توليد-راه افتادن صادرات-استارت خوردن ال سي با 30درصد مبالغ قبل-استفاده از ارز 2600توماني بجاي 3600يا...توماني-و.....
                    ..........................
                    4-خودروايها را هم براي رفع تحريمها و هم افزايش توليد و هم افزايش صادرات و هم افزايش نرخ محصولات وهم مشارکت خارجيها و افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي دارايي و.....و فروش زيرمجموعه ها و دارايي مازاد و.......خريديم و دارند مي خرند.
                    فروش محصولات خودروايها کشش بالا داره بنحوي که هر وقت ايران خودرو و....اطلاعيه فروش مي زنند ظرف مدت 48ساعت کل پيش فروش ها فروخته ميشه و سايت بسته ميشه.الان قيمت خودرو تو بازار ازاد با کارخونه چند ميليون اختلاف داره علتش هم تقاضاي بازار هست.
                    .........................
                    5-خوشبختانه الان شرايط فعلي مملکت بسيار بهتر از شرايط 5سال گذشته هست.هم سياست خارجي هم داخلي و...
                    عملا تحريمها تا 70درصد بر داشته شده است به توليد صنايع خصوصا صنعت خودرو مراجعه کنيم مشخص هست.
                    الان امار گشايش اعتبار بانکها به 5برابر سال قبل رسيده است و کشور چين و هند و کره و ترکيه و امارات و.......اعلام کرده اند هر چي تقاضاي کالا بديد بهتون ميديم قرارداد جديد اقتصادي با ترکيه حجم مبادلات را به 30ميليارد دلار خواهد رسانيد .پارسال به 6ميليارد هم نمي رسيد.
                    رقابت براي کسب مبادلات اقتصادي بين کشورها با ايران شدت گرفته.
                    در دوماه گذشته بيش از 4ميليارد ارز کاغذي شامل دلار و يورو و ..... وارد بانکها شده است که سال قبل به 1ميليارد هم نمي رسيد و....
                    و...........
                    ميگند تو نمايشگاه امسال از هر کي مي پرسيدي تو پورتفوت چي داري اول مي گفت خودرويي و بعد .......
                    بازار داره به خودرويي معتقد ميشه و......

.................................
                    موفق باشيم.
                    ممنون از پاسختون و اینکه وقت گذاشتید، اما چند تا نکته :

1- این 80 درصد سود خالصی که گرفتید برای افزایش قیمت به نظرم درست نیست. چون این افزایش قیمت اینجور نیست که با افزایش هزینه همراه نباشه، بالاخره قطعه سازان و شرکتهای خدماتی زیرمجموعه هم به تناسب از این افزایش بهره مند میشن و اینکه 1.250 افزایش قیمت بدن 1 میلیونش بمونه برای ایران خودرو فکر نمیکنم درست باشه.

2- برای محاسبه سود حاصل از این افزایش قیمت، تعداد تولید ایرانخودرو رو لحاظ کردید چرا؟ باید تعداد فروش لحاظ بشه نه تعداد تولید ! فروش ایران خودرو سال قبل 360 هزار دستگاه بوده طبق گزارشی که به بورس ارسال شده و برای 93 هم با 30 درصد افزایش نزدیک به 470 هزار دستگاه در نظر گرفتن. ولی شما سود رو برای 600 هزار دستگاه تولیدی لحاظ کردید !

3- نکته اصلی همون بحث کشش قیمتی هست که قبلا هم گفتم و اشاره ای نداشتید به اون. ایرانخودرو در پیش بینی 93 اومده 30 درصد افزایش در تعداد فروش درنظر گرفته که هنوز باتوجه به شرایط جاری معلوم نیست همین 30 درصد افزایش محقق بشه یا نه. حالا باید دید این افزایش قیمت تاثیر مثبتی بر تعداد فروش داره یا تاثیر منفی؟ در واقع همون کشش قیمتی یا فرهنگ مصرف کننده که باید با کار مطالعاتی اونو پیش بینی کرد و با توجه به رفتار مصرف کننده در گذشته یا اینکه باید منتظر شد و واکنش بازار رو دید. انتشار گزارش 3 ماهه هم میتونه یه جورایی نشون بده این 30 درصد افزایش فروش چقدر قابلیت تحقق داره.

4- این آمارهایی که دادید از ارز کاغذی 4 میلیارد دلار و یورو و .. گشایش اعتبار بانکها که به 5 برابر سال قبل رسیده و 70 درصد تحریمها لغو شده ! مستندی براشون دارید ؟ من حتی در خبرها هم چنین چیزهایی ندیدم ! بیمه میگه تحریمها هنوز هست، کشتیرانی میگه هنوز هست، خودروسازان میگن هنوز هست، فروش نفت همینطور، تحریم بانکی هم که هنوز مرتفع نشده و . . . آمریکا هم برای اوناییکه با ایران کار تجاری میکنن فراتر از تحریمها مجازات میلیون دلاری تعیین میکنه هر روز و هم جایزه میلیون دلاری گذاشته که هرکی پبدا کرد معرفی کنه . . .

5- راجع به نمایشگاه یه نکته میگم اونم اینکه معاون اول دولت اومد توی نمایشگاه گفت من از بانکها تشکر میکنم به خاطر اینکه اقتصاد کشور بانک محور هست !!! بورس چی؟ ....

نظر

• paradise89
                      Banned
                      • May 2014
                      • 288

ممنون از پاسختون و اینکه وقت گذاشتید، اما چند تا نکته :

1- این 80 درصد سود خالصی که گرفتید برای افزایش قیمت به نظرم درست نیست. چون این افزایش قیمت اینجور نیست که با افزایش هزینه همراه نباشه، بالاخره قطعه سازان و شرکتهای خدماتی زیرمجموعه هم به تناسب از این افزایش بهره مند میشن و اینکه 1.250 افزایش قیمت بدن 1 میلیونش بمونه برای ایران خودرو فکر نمیکنم درست باشه.

2- برای محاسبه سود حاصل از این افزایش قیمت، تعداد تولید ایرانخودرو رو لحاظ کردید چرا؟ باید تعداد فروش لحاظ بشه نه تعداد تولید ! فروش ایران خودرو سال قبل 360 هزار دستگاه بوده طبق گزارشی که به بورس ارسال شده و برای 93 هم با 30 درصد افزایش نزدیک به 470 هزار دستگاه در نظر گرفتن. ولی شما سود رو برای 600 هزار دستگاه تولیدی لحاظ کردید !

3- نکته اصلی همون بحث کشش قیمتی هست که قبلا هم گفتم و اشاره ای نداشتید به اون. ایرانخودرو در پیش بینی 93 اومده 30 درصد افزایش در تعداد فروش درنظر گرفته که هنوز باتوجه به شرایط جاری معلوم نیست همین 30 درصد افزایش محقق بشه یا نه. حالا باید دید این افزایش قیمت تاثیر مثبتی بر تعداد فروش داره یا تاثیر منفی؟ در واقع همون کشش قیمتی یا فرهنگ مصرف کننده که باید با کار مطالعاتی اونو پیش بینی کرد و با توجه به رفتار مصرف کننده در گذشته یا اینکه باید منتظر شد و واکنش بازار رو دید. انتشار گزارش 3 ماهه هم میتونه یه جورایی نشون بده این 30 درصد افزایش فروش چقدر قابلیت تحقق داره.

4- این آمارهایی که دادید از ارز کاغذی 4 میلیارد دلار و یورو و .. گشایش اعتبار بانکها که به 5 برابر سال قبل رسیده و 70 درصد تحریمها لغو شده ! مستندی براشون دارید ؟ من حتی در خبرها هم چنین چیزهایی ندیدم ! بیمه میگه تحریمها هنوز هست، کشتیرانی میگه هنوز هست، خودروسازان میگن هنوز هست، فروش نفت همینطور، تحریم بانکی هم که هنوز مرتفع نشده و . . . آمریکا هم برای اوناییکه با ایران کار تجاری میکنن فراتر از تحریمها مجازات میلیون دلاری تعیین میکنه هر روز و هم جایزه میلیون دلاری گذاشته که هرکی پبدا کرد معرفی کنه . . .

5- راجع به نمایشگاه یه نکته میگم اونم اینکه معاون اول دولت اومد توی نمایشگاه گفت من از بانکها تشکر میکنم به خاطر اینکه اقتصاد کشور بانک محور هست !!! بورس چی؟ ....
                      با سلام خدمت سر کار خانوم میناوی
                      نکته ای که هست اینه که تو هیچ صنعتی مردم دیگه قدرت خرید ندارند
                      یه مثال می زنم : الان تو شهرستان ها قبض گازی که تا قبل عید تو هوای سرد زمستان و در اوج روشن بودن بخاری ها 60 تومن میومده شده 150 هزار تومن ، قبض برق 7 تومنی تو شهرستان ها شده 60 تومن ، باور کنید من چن خانواده رو میشناسم که چون توان پرداخت قبض رو نداشتن مجبور شدن و قطع کردن و از همون کپسول استفاده می کنن ، بنابراین مردم حتی قدرت تامین هزینه ی گاز رو برای خونشون ندارن
                      برای خودرو هم به همین صورته ، خونه هم که دیگه خودتون می بینید دچار رکود شدید شده ، پس تقریبا همه ی صنایع مشابه همن تو این زمینه ، به جز مواد غذایی که اونم مردم در حد نان و نیاز های اولیه بسنده خواهند کرد

نظر

• farbod 77
                        عضو فعال
                        • Feb 2014
                        • 332

اصلا صحبت از کاهش نرخ خودرو بود حال من نمی دانم چگونه به زعم یک عده افزایش نرخ تبریک گفتن ندارد(البته به سهامداران آن)

نظر

• arminfar
                          عضو فعال
                          • Mar 2014
                          • 479

در اصل توسط arminfar پست شده است View Post

با درود خدمت تمامی عزیزان
                          اهل چارت گذاشتن نیستم مخصوصا تو این شرایط :
                          این نقاشی این حقیر از شاخصه ببخشید اگه کمی ابتدائیه .
                          نرم افزار: هم ادونس گیت
                          موج شماری توسط خود نرم افزار انجام شده ، یه سری خط خطی روش هست که توضیح میدم :
                          زمانی که موج چهار رو نرم افزار نمایش میده ، دو تا آیتم دیگه رو صفحه برای رسیدن به موج 5 ظاهر میشه یکی کانالهای موج چهارم که به رنگهای آبی و سبز و قرمز نمایش داده شده و دومی PTI که یک عددی هم کنارش هست .
                          در یک موج صعودی
                          1 - اگر موج چهارم اصلاحی بالای کانالهای موج چهارم قرار گیرد انتظار برای تشکیل موج پنجم زیاد است
                          از لحت
                          از لحاظ آماری :
                          اگر موج چهارم بالای کانال اول (آبی رنگ) قرار گیرد احتمال رسیدن به موج 5 ، 80 درصد میباشد
                          اگر موج چهارم بالای کانال دوم (سبز رنگ) قرار گیرد احتمال رسیدن به موج 5 ، 60 درصد میباشد
                          اگر موج چهارم بالای کانال سوم (قرمز رنگ) قرار گیرد احتمال رسیدن به موج 5 ، بسیار پایین میباشد
                          نتیجه : موج 4 بالای کانال سبز رنگ قرار دارد که احتمال رسیدن به موج پنجم 60 درصد میباشد
                          1-1 - هر گاه عدد PTI بالاتر از 35 بود ( در اینجا 62) احتمال تشکیل موج پنجم زیاد میباشد
                          2 -
                          DMA (Displaced Moving Average میانگین متحرک جابجا شده) زمانی که بعد از موج 4 DMA ، نموداررا قطع کند احتمال چرخش در روند وجود دارد
                          3 - تغییر فاز در Oscillator از منفی به مثبت بعد از موج 4 نشان از ظهور موج پنجم دارد
                          4 - حرکت Elliott Trigger از پایین تراز صفر به سمت در هنگام ثبت موج چهارم نوید موج پنجم را میدهد
                          5 - MOB) Make or Break) برگشت یا شکست
                          ابزاری که برای تعیین سطوح مقاومت و حمایت و همچنین نشان دادن تارگت استفاده میشود که خطوط مشکی عمودی در این ابزار نشاندهنده زمان رسیدن به این موقعیت میباشد که رسم mob برای قله 89000 عزیز که دلتنگش شدیم ! دو تارگت در تاریخهای 14/07/07 به تاریخ هخامنشی 16 تیر ماه و همچنین 14/08/25 ، به تاریخ هخامنشی 3 شهریور ماه را نشان میدهد که هر دو نقطه میبایست لمس شود به طوری که ابتدا به نقطه اول برخورد کرده و اصلاح و دوباره از نقطه دوم عبور میکند نرم افزار برای هدف موج پنجم هدف حداقل 102000 و حداکثر 120000 را مشخص نموده است
                          در پایان میبایست عرض کنم که تمام این توضیحات نظر شخصی این حقیر بوده که از رفتار روند و نرم افزار استخراج گردیده و همانگونه که مستحضرید تمامی این تحلیلها بر پایه قانون احتمالات استوار است .
                          پ. ن . 1 . از اینکه طولانی شد عذر خواهی مینمایم
                          پ . ن 2 . عزیزان و اساتید سایت جسارت این حقیر را عفو نمایند
                          ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• A-Mohammadi
                            کاربر فعال
                            • Feb 2013
                            • 341

جناب آرمین فر
                            الیوت ترگر چند بار سیگنال داده میانگین هم رو به بالا شکسته شده ولی دوباره میانگین توسط قیمت رو به پایین شکسته شده و الیوت ترگر نیز دوباره خط صفر را رو به پایین قطع کرده فکر میکنی اشکال کار کجاست؟
                            در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

نظر

• haselipoor
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 109

سلام به همه بزرگواران و دوستان

ضمن تبریک میلاد قائم آل محمد..

تحلیلی از شاخص کل رو ببینید.با توجه به شرایط محیطی فعلی تهیه شده و تحت تاثیر اخبار و وقایع ممکنه تغییر کنه.

نظر

• arminfar
                                عضو فعال
                                • Mar 2014
                                • 479

در اصل توسط arminfar پست شده است View Post

با درود خدمت تمامی عزیزان
                                اهل چارت گذاشتن نیستم مخصوصا تو این شرایط :
                                این نقاشی این حقیر از شاخصه ببخشید اگه کمی ابتدائیه .
                                نرم افزار: هم ادونس گیت
                                موج شماری توسط خود نرم افزار انجام شده ، یه سری خط خطی روش هست که توضیح میدم :
                                زمانی که موج چهار رو نرم افزار نمایش میده ، دو تا آیتم دیگه رو صفحه برای رسیدن به موج 5 ظاهر میشه یکی کانالهای موج چهارم که به رنگهای آبی و سبز و قرمز نمایش داده شده و دومی PTI که یک عددی هم کنارش هست .
                                در یک موج صعودی
                                1 - اگر موج چهارم اصلاحی بالای کانالهای موج چهارم قرار گیرد انتظار برای تشکیل موج پنجم زیاد است
                                از لحت
                                از لحاظ آماری :
                                اگر موج چهارم بالای کانال اول (آبی رنگ) قرار گیرد احتمال رسیدن به موج 5 ، 80 درصد میباشد
                                اگر موج چهارم بالای کانال دوم (سبز رنگ) قرار گیرد احتمال رسیدن به موج 5 ، 60 درصد میباشد
                                اگر موج چهارم بالای کانال سوم (قرمز رنگ) قرار گیرد احتمال رسیدن به موج 5 ، بسیار پایین میباشد
                                نتیجه : موج 4 بالای کانال سبز رنگ قرار دارد که احتمال رسیدن به موج پنجم 60 درصد میباشد
                                1-1 - هر گاه عدد PTI بالاتر از 35 بود ( در اینجا 62) احتمال تشکیل موج پنجم زیاد میباشد
                                2 -
                                DMA (Displaced Moving Average میانگین متحرک جابجا شده) زمانی که بعد از موج 4 DMA ، نموداررا قطع کند احتمال چرخش در روند وجود دارد
                                3 - تغییر فاز در Oscillator از منفی به مثبت بعد از موج 4 نشان از ظهور موج پنجم دارد
                                4 - حرکت Elliott Trigger از پایین تراز صفر به سمت در هنگام ثبت موج چهارم نوید موج پنجم را میدهد
                                5 - MOB) Make or Break) برگشت یا شکست
                                ابزاری که برای تعیین سطوح مقاومت و حمایت و همچنین نشان دادن تارگت استفاده میشود که خطوط مشکی عمودی در این ابزار نشاندهنده زمان رسیدن به این موقعیت میباشد که رسم mob برای قله 89000 عزیز که دلتنگش شدیم ! دو تارگت در تاریخهای 14/07/07 به تاریخ هخامنشی 16 تیر ماه و همچنین 14/08/25 ، به تاریخ هخامنشی 3 شهریور ماه را نشان میدهد که هر دو نقطه میبایست لمس شود به طوری که ابتدا به نقطه اول برخورد کرده و اصلاح و دوباره از نقطه دوم عبور میکند نرم افزار برای هدف موج پنجم هدف حداقل 102000 و حداکثر 120000 را مشخص نموده است
                                در پایان میبایست عرض کنم که تمام این توضیحات نظر شخصی این حقیر بوده که از رفتار روند و نرم افزار استخراج گردیده و همانگونه که مستحضرید تمامی این تحلیلها بر پایه قانون احتمالات استوار است .
                                پ. ن . 1 . از اینکه طولانی شد عذر خواهی مینمایم
                                پ . ن 2 . عزیزان و اساتید سایت جسارت این حقیر را عفو نمایند
                                در اصل توسط A-Mohammadi پست شده است View Post
                                جناب آرمین فر
                                الیوت ترگر چند بار سیگنال داده میانگین هم رو به بالا شکسته شده ولی دوباره میانگین توسط قیمت رو به پایین شکسته شده و الیوت ترگر نیز دوباره خط صفر را رو به پایین قطع کرده فکر میکنی اشکال کار کجاست؟
                                بادرود
                                دوست گرامی الیوت تارگر به عنوان یک گواه استفاده شده واین حقیر بعد از ثبت موج چهارم توسط نرم افزار و قرار گرفتن این موج بالای کانال سبز رنگ و همچمین بالا تر بودن عدد PTI از 35 از گواه های دیگر استفاده کردم ، مانند شکست DMA تو سط روند ، حرکت Oscillator از زیر تراز 0 به سمت مثبت و ...)
                                از توجه شما دوست گرامی سپاسگزارم
                                ارادتمند آرمین فروهر
                                ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

در حال کار...
                                X