شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • حمید89
    عضو فعال
    • Apr 2013
    • 378

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

حتی یک سهم اخابر ندارم و قصدم تبلیغ هم نیست
    اما باور کنید نمیدونم چرا احساس میکنم زمانی نه چندان دور با قیمتهای چند برابر الان خیلیها تو صف خرید آرزوی حجم مبنا میکنند.
    البته توصیه به خرید نیست و بازار تکلیف مشخصی ندارد.

نظر

• arminfar
      عضو فعال
      • Mar 2014
      • 479

با درود خدمت تمامی عزیزان
      در صورتی که کندل فردا سایه پایینی داشته باشد احتمال برگشت شاخص را داریم ، ضمن اینکه شاخص از ابتدای نزول ( بعد از 89 هزار) هر یک ماه یک کف ساخته است به جز ماه پیش که در این تایم بازار رنج بود ، و شانزدهم میلای این ماه مصادف شده با 26 خرداد ، یعنی یک روز بعد از یکشنبه سیاه مرسوم این مدت ، امیدوارم که چیزی که فکر میکنم اتفاق بیافتد ، هر چند که ظرف زمان افت شاخص هنوز پر نشده است ( 16 july مصادف با بیست و پنجم تیر ماه) ،
      شرایط و جو روانی الان ، دقیقا همانند روزهای قبل از سقف شاخص میباشد ، البته با 180 درجه چرخش . البته به نظر من هنوز زمان برگشت شاخص فرا نرسیده ، چرا که هنوز امیدوار وجود دارد !!
      فردا روز سرنوشته !!
      در مورد داعش و نسل کشی دینی باید بگم که فاجعه هست که در ادیان ابراهیمی ، چیزی که خیلی چشمگیر هست اخلافات درونی تا حد قتل عام یکدیگر میباشد ، این موضوع در دین اسلام بیشتر به چشم میخورد (به دور از هر اعتقاد و تعصبی) شده و امیدوارم روزی انسانیت دین رایج بین انسانها باشد
      ارادتمند آرمین فروهر
      ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• mass0ood
        عضو فعال
        • Jan 2014
        • 429

در اصل توسط mass0ood پست شده است View Post
        با از دست رفتن حمایت 61.8% فیبوناچی احتمال اتمام اصلاح و الگوی ABC از دست رفت.

در چارت هیچ نشانه ای از برگشت بازار نیست. نزول شاخص همراه با افزایش حجم نشانه خوبی برای ادامه دار بودن نزول حداقل تا کف قبلیست.

با تشکر

بله! من حرفی برای گفتن ندارم!
        فقط تو این مدت یه چیزی رو خیلی خوب یاد گرفتم، این که در کنار استفاه از صحبت اساتید، به تحلیل خودم هم ایمان داشته باشم!
        فرق یه نفر مثل من با یه استاد تحلیلگر فقط اینه که اون استاد خودش رو باور داره، اما من و امثال من، خودمونو باور نداریم!

پ.ن: منظور من از این جمله این نبود که من استادم! یه موقع سوء برداشت نشه. مقصود این بود که با اینکه اصول تحلیل یکسانه اما مهمترین چیز، تجربه و اعتماد به نفس در تحلیل هست

به هر حال به قول یکی از دوستان: "تجربه زمانی به دست می آید که زمان از دست رفته است." اما خب هنوز راه زیادی در پیش داریم.

نظر

• Diamond_di2014
          Banned
          • Jun 2025
          • 365

شاخص کل-1393/3/12
          همانطور که درتاریخ 25/1/93 عنوان گردید امکان سیر نزولی شاخص بازار سهام را تا 72000 پیش‌بینی نمودیم. خوشبختانه پایین‌ترین عدد در 73639واحد مورخ 30/1/93 بود و به 72000 واحد نرسید.در تاریخ 4/3/93 شاخص خط حمایتی خود را شکسته و شاخص کمی پائین‌تر از خط حمایتی خود قرار گرفت و طی چند روز بعد و نهایتاً دیروز به شکل قوی و شدید این روند را تائید نمود ، سیر شکست خط حمایتی می‌تواند تا 72000 واحد و یا71867 واحد شود. این حالت با فلسفه و هدف و انتخاب روشی که فعلاً در هدایت شاخص وجود دارد امری طبیعی است.در صورتیکه شاخص کل قبل از رسیدن به 73639 روند صعودی خود را با حجم زیاد آغاز نماید اصلاحا این یک Major Bottom است و بهترین زمان خرید برای سهامداران نیز می باشد.

كارگزاري راهبرد

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

در اصل توسط حمید89 پست شده است View Post
            با تحلیل شما نسبت به تقسیم سهام به دو گروه موافقم
            به نظر افق سودآوری گروهها با تثبیت و تک نرخی شدن دلار تغییر خواهد کرد.
            گروه اول با تک نرخی شدن دلار رشد سود دارند و گروه دوم بالعکس.
            اما در تعجبم که زمانی شاخص از 54000 با رشد گروه بانک و چند سهم بزرگ تا بالای 70000 رفت خیلی از گروهها از این رشد متاثر نشدند.
            اما الان بازار فقط شاخص رو میینه و کاری به ارزندگی سهم نداره. سهام دارویی رو زمانی با پی ربر ای 10 میخریدن
            اما الان با پی بر ای 4 نمیخرن بلکه میرن تو صف فروش در حالیکه با کاهش 500 میلیون دلاری واردات دارو حدود
            1500 میلیارد تومان به فروش شرکتهای دارویی فقط از این محل افزوده خواهد شد حالا افزایش نرخ و تک نرخی شدن دلار بماند.
            به نظر باید جور شاخص شیفت کند روی سهام بزرگ با پی بر ای بالای 5 به خصوص بانکها با تقسیم سود پائین در مجمع.
            که اگر چنین اتفاقی بیفتد شاخص 60000 دور از ذهن نخواهد بود.

شرایط فعلی نتیجه حمایت از سهام حبابی هست سهام حبابی با زیان انباشته و و نسبت های پی به ای نجومی بدون پشتوانه تحلیل کمی
            علت اصلی حمایت از این سهام هم فقط و فقط گیر بودن منافع برخی در آنها بود

بازار تا زمانی که شاخص قلابی را تحلیل بکند و سهام با پی به ای 3 را بگذارد در صف فروش همچنان افت خواهد کرد

اما افت سهام ارزنده با پی به ای 3 تحلیل با بقیه سهام حبابی در این است که حتی اگر سهام با پی به ای 3 که ما الان میخرم به صفر برسد ما با 3 مجمع عادی سالانه به اصل پول خود خواهیم رسید !

اما بقیه سهم ها اگر همه بورس به خاک سیاه بشیند یه 10 تا 15 سالی طول میکشد تا اصل پول برگردد
            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• تاران
              عضو فعال
              • Jan 2012
              • 958

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
              سلام
              این همه خبر خوب میاد بورس منفی میشه..اگه خبر بد بیاد چی میشه؟!
              نمودار شاخص کل در تایم هفتگی
              اونطوری که بنده نشون دادم حدود 5 هفته دیگه به نقطه بسیار مهمی میرسیم...شاخص بین 71 تا 72 هزار ..
              دلایل بنده..به لحاظ تکنیکالی و مشاهده وضعیت اندیکارتور بخصوص اندیکاتور RSI که زیر سطح مهم 50 قرار گرفته و وضعیت دیگر اندیکاتور ها...شاخص و بازار رو تا 5 هفته آتی نزولی -فرسایشی میدونم
              در تایم روزانه به لحاظ حمایتهای موینگ ها هیچ حمایتی نداریم..در تایم هفتگی حمایت معتبر و سرنوشت ساز موینگ 50 مشاهده میشه
              پیش بینی بنده اینکه طی این 5 هفته که تقریبا تاریح 2014/7/13 میشه و تقریبا تا این موقع وضعیت توافق نامه هم معلوم میشه و مجامع برگزار شده است..امروز 2014/6/10هست سه شنبه..تاریخی که بنده پیش بینی میکنم میشه یکشنبه (یاد یکشنبه سیاه افتادین؟)
              [IMG][/IMG]
              به احتمال زیاد با سرعتی که شاخص در نزول داره میشه به آخر هفته برای برگشت بازار از سطح 71 تا 72 هزار فکر کرد...همش 1500 الی 1800 واحد منفی..

نظر

• حمید89
                عضو فعال
                • Apr 2013
                • 378

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                شرایط فعلی نتیجه حمایت از سهام حبابی هست سهام حبابی با زیان انباشته و و نسبت های پی به ای نجومی بدون پشتوانه تحلیل کمی
                علت اصلی حمایت از این سهام هم فقط و فقط گیر بودن منافع برخی در آنها بود

بازار تا زمانی که شاخص قلابی را تحلیل بکند و سهام با پی به ای 3 را بگذارد در صف فروش همچنان افت خواهد کرد

اما افت سهام ارزنده با پی به ای 3 تحلیل با بقیه سهام حبابی در این است که حتی اگر سهام با پی به ای 3 که ما الان میخرم به صفر برسد ما با 3 مجمع عادی سالانه به اصل پول خود خواهیم رسید !

اما بقیه سهم ها اگر همه بورس به خاک سیاه بشیند یه 10 تا 15 سالی طول میکشد تا اصل پول برگردد
                بله با نظر شما کاملا" موافقم
                بنده چند هفته قبل قصد خروج کامل از بازار رو داشتم اما با یک حساب کتاب سرانگشتی به این نتیجه رسییدم که در صورت خروج تنها بانک میتواند محل مناسبی برای سرمایه گذاری باشد.
                اما سهامی که بنده داشتم پی بر ای 4 دارند و سابقه تقسیم سود حدود 90 درصد که در صورت تعدیل سود به پی بر ای پائین تری هم خواهند رسید و با توجه به وضعیت مالی فعلی قطعا" تعدیل مثبت خواهند داشت.
                و اما بعد
                بسیاری از سهام بازار هنوز جای افت قابل توجه دارند. بسیاری از بانکها پی بر ای بالا دارند در صورتیکه با رفع تحریمها هم جهش آنچنانی در سود نخواهند داشت و فقط تحت تاثیر جو مذاکرات و تجدید ارزیابی دارائیها رشد قابل توجه داشتند و همچنین بسیاری از سهام بزرگ دیگر. در بازار سال قبل سهامی رشد چندصد درصدی داشتند که در طی چند سال گذشته حتی یک ریال در مجامع تقسیم سود نداشته اند و مطمئنا" در آینده هم وضعیت پایداری نخواهند داشت. اما دیدگاه فعلی حاکم بر بازار سرمایه به دنبال سود نجومی است و متاثر از سودهای سال قبل است. به همین دلیل یا پول در صف خرید سهام مبهم قفله و یا در حال فرار به قصد نوسانگیر یهای کوتاه مدته. اما با سهام مناسب ماندن در بدترین شرایط سودی معادل بانک به همراه خواهد داشت و در صورت کاهش تورم و رونق بورس این سود بیشتر خواهد شد.

نظر

• بهزاد بهزادی
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 494

سلام،

به نظر من فعلا باید تحلیل تکنیکال و فاندامنتال رو بیخیال شد... به قول دوستان زمانی که آقایون اراده کنند بازار جهتش مثبت خواهد شد و برای این مهم نیاز به انگیزه های لازم برای ورود پول درشت آقازاده ها به بازار سرمایه است... پولی که نیاز به اخبار پشت پرده و رانتی برای ورود به بازار دارد که من و شما دیرتر از آقازاده ها از اون مطلع خواهیم شد...

تحلیل تکنیکال اگر قرار بود جواب بده تا حالا میداد... اینکه هر سطحی می شکند سطحی دیگر رو معرفی کنیم چاره کار نیست... داشتم پست های بهمن ماه و اسفند ماه سال گذشته رو می خوندم و دیدم غالبا اصلا اعتقاد به ریزش سهم زیر 80 هزار واحد نداشتند... همون ها امروز سطوح پایین تری رو معرفی می کنند و اگر باز هم جواب نداد احتمالا سطوح دیگری در کار خواهد بود... به نظر میرسه باید فعلا دور تحلیل ها مبتنی بر ریاضیات و آمار رو خط کشید...

در هر حال از دید بنده تحلیل تکنیکال چارت فعلا جواب نمیده و تحلیل بنیادی هم که مدتیه برعکس داره کار می کنه و با خبر خوب بازار منفی میشه.... به نظر میرسه راه حل نجات بازار فقط همان خبر خوش توافق هسته ای باشه...

ضمنا اگر توافق نشه دلار میره بالا و با کمی تاخیر، شاهد تاثیر مثبت در سهام دلاری ها خواهیم بود اما اینجا مهم برای ما اینه که بهترین بازار رو به جهت کارآیی داشته باشیم.... اگر قرار باشه دلار 1000 تومان بره بالا و ما 20 درصد سود کنیم این به درد ما نمی خورد و عملا به مفهوم باخت سرمایه گذاران است....

معتقدم چاره کار شاخص رو فقط و فقط در حل توافق هسته ای باید جستجو کرد... دو زمان مهم داریم:

1- نشست 26 تا 30 خرداد ماه من امیدوارم در 30 شاهد اعلام ورود به نگارش متن توافقنامه توسط طرفین باشیم... خبری که مسلما برای بازار خوب است....

2- نشست انتهای تیرماه که تیرخلاصی بر وضعیت فعلی اقتصاد ایران است و یا این بیمار نجات پیدا می کنه و یا بالکل نابود میشه...

در هر حال بنده تا انتهای تیرماه هم ریسک می کنم و در بازار می مانم تا ببینم این شیر درنده رو میشه نهایتا رام کرد یا نه!

ارادتمند- بهزاد

نظر

• بهزاد بهزادی
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 494

در اصل توسط payman kocholo پست شده است View Post
                    البته منظور بنده فیبوی زمانیه که در تحلیل شما بهش اشاره شده بود.

جالبه که قیمت دلار نسبت به 5 شنبه حدودا 30 تومن کاهش داشته
                    ریزش این روزای بورس غیر طبیعی و مشکوکه

ارادتمند - پیمان
                    والا پیام جان، تمام داده های بنیادی به نفع بازار هست... من هم به این عدم حمایت ها مشکوکم...

یک بار در پستی اشاره کردم که تمام حرکت های دولت و قولهایش رو کنار هم بگذارید:

1- قول رشد اقتصادی مثبت
                    2- قول کاهش بیشتر تورم
                    3- قول کاهش نرخ بیکاری
                    4- قول برگرداندن وضعیت ایران به پیش از تحریم ها
                    5- قول بازدهی خوب بازار سرمایه
                    6- قول تک نرخی کردن دلار
                    و ...

تمامی این قول های اقتصادی فقط و فقط در صورتی اتفاق میفته که توافق حاصل بشه آن هم در همین دوره.... باز هم میگم هرآنچه اتفاق افتاده تا بحال خوشبینی هست...

از نظر من عدم حمایت از بازار سرمایه و عدم جلوگیری از نرخ افزایش دلار فقط یک پیام دارد و اون اینکه دولت معتقد هست توافق تا 31 تیر نهایی میشه و دلار ریزش و بورس صعود می کنه که این خود باعث افزایش نقدینگی میشه، پس با عدم حمایت از بازارهای اقتصادی داره نقدینگی بازار رو که بعد از توافق امکان کاهشش نیست از الان کم می کنه...

در هر حال از دید من 26 تا 31 خرداد بیانیه ای صادر میشه مبنی بر اینکه به نگارش متن ورود پیدا کرده اند که می تونه پیش زمینه صعود بازار باشه...

به جهت فیبوی زمانی پارسال گفتم که حداقل آن در نیمه تابستان می افتد هرچند دلایل بنیادی امسال بنده رو مجاب به ورود زودتر به بازار سرمایه کرد...

قربانت- بهزاد

نظر

• paradise89
                      Banned
                      • May 2014
                      • 288

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                      والا پیام جان، تمام داده های بنیادی به نفع بازار هست... من هم به این عدم حمایت ها مشکوکم...

یک بار در پستی اشاره کردم که تمام حرکت های دولت و قولهایش رو کنار هم بگذارید:

1- قول رشد اقتصادی مثبت
                      2- قول کاهش بیشتر تورم
                      3- قول کاهش نرخ بیکاری
                      4- قول برگرداندن وضعیت ایران به پیش از تحریم ها
                      5- قول بازدهی خوب بازار سرمایه
                      6- قول تک نرخی کردن دلار
                      و ...

تمامی این قول های اقتصادی فقط و فقط در صورتی اتفاق میفته که توافق حاصل بشه آن هم در همین دوره.... باز هم میگم هرآنچه اتفاق افتاده تا بحال خوشبینی هست...

از نظر من عدم حمایت از بازار سرمایه و عدم جلوگیری از نرخ افزایش دلار فقط یک پیام دارد و اون اینکه دولت معتقد هست توافق تا 31 تیر نهایی میشه و دلار ریزش و بورس صعود می کنه که این خود باعث افزایش نقدینگی میشه، پس با عدم حمایت از بازارهای اقتصادی داره نقدینگی بازار رو که بعد از توافق امکان کاهشش نیست از الان کم می کنه...

در هر حال از دید من 26 تا 31 خرداد بیانیه ای صادر میشه مبنی بر اینکه به نگارش متن ورود پیدا کرده اند که می تونه پیش زمینه صعود بازار باشه...

به جهت فیبوی زمانی پارسال گفتم که حداقل آن در نیمه تابستان می افتد هرچند دلایل بنیادی امسال بنده رو مجاب به ورود زودتر به بازار سرمایه کرد...

قربانت- بهزاد
                      سلام آقای بهزادی
                      به نظرم بازار به قدری ترسیده که دیگه به خبر ورود به نگارش توافقنامه هم واکنش مثبت نشون نخواهد داد
                      بلکه فقط در صورت برداشته شدن عملی تحریم بانکی که امکان انتقال پول رو فراهم می کنه ، واکنش مثبت نشون میده
                      به نظرم این توافق قطعا صورت می گیره ولی زمانش رو نمی دونم و اون بستگی به توانایی دولت در مذاکره داره ، الان که فعلا آمریکایی ها ما رو بردن گوشه ی رینگ و دارن چپ و راست میزننمون ، اگه دولت یه خرده عجله نمی کرد و دو اشتباه استراتژیک رو انجام نمی داد احتمالا تو 6 ماهه به نتیجه می رسید ولی الان یه خرده رسیدن به توافق تو 6 ماهه سخته

نظر

• علی نظامی
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 1033

در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                        40درصد نزول بخورد شاخص یعنی 30000؟
                        تازه سود تقسیمی در شاخص بوده و10هزارتاش کاذب است
                        با این حساب قیمت اخابر باید بشود 165
                        همراه 1900
                        فارس بشود 1100
                        تاپیکو بشود 340
                        خارک بشود 2400با سود920
                        شیران 1200
                        شبندر 600
                        مارون 1800
                        بانک ملت و پاسارگاد باید بشود 140
                        انوقت چظور تازه واردین با مفهوم پی بر ای اشنا شدند در حالیکه بجز همراه اول و حسینا هیچ سهمی من ندیدم نریخته باشد
                        نه تامی جان. منظورمو درست شاید نرسوندم. اگه فرضا شاخص 89500 رو سقف بگیریم تا اینجا 60-70% نزول به نظر من تکمیل شده. یعنی تا اینجا 16000واحد نزول 70% اصلاح بوده و احتملا حدود 8000 واحد دیگه اصلاح

بشه. به نظر من اونجا شاخص بیشتر نشون دهنده وضعیت اقتصادی خواهد بود.

نظر

• ali30
                          عضو فعال
                          • Aug 2013
                          • 1940

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                          سلام،

به نظر من فعلا باید تحلیل تکنیکال و فاندامنتال رو بیخیال شد... به قول دوستان زمانی که آقایون اراده کنند بازار جهتش مثبت خواهد شد و برای این مهم نیاز به انگیزه های لازم برای ورود پول درشت آقازاده ها به بازار سرمایه است... پولی که نیاز به اخبار پشت پرده و رانتی برای ورود به بازار دارد که من و شما دیرتر از آقازاده ها از اون مطلع خواهیم شد...

تحلیل تکنیکال اگر قرار بود جواب بده تا حالا میداد... اینکه هر سطحی می شکند سطحی دیگر رو معرفی کنیم چاره کار نیست... داشتم پست های بهمن ماه و اسفند ماه سال گذشته رو می خوندم و دیدم غالبا اصلا اعتقاد به ریزش سهم زیر 80 هزار واحد نداشتند... همون ها امروز سطوح پایین تری رو معرفی می کنند و اگر باز هم جواب نداد احتمالا سطوح دیگری در کار خواهد بود... به نظر میرسه باید فعلا دور تحلیل ها مبتنی بر ریاضیات و آمار رو خط کشید...

در هر حال از دید بنده تحلیل تکنیکال چارت فعلا جواب نمیده و تحلیل بنیادی هم که مدتیه برعکس داره کار می کنه و با خبر خوب بازار منفی میشه.... به نظر میرسه راه حل نجات بازار فقط همان خبر خوش توافق هسته ای باشه...

ضمنا اگر توافق نشه دلار میره بالا و با کمی تاخیر، شاهد تاثیر مثبت در سهام دلاری ها خواهیم بود اما اینجا مهم برای ما اینه که بهترین بازار رو به جهت کارآیی داشته باشیم.... اگر قرار باشه دلار 1000 تومان بره بالا و ما 20 درصد سود کنیم این به درد ما نمی خورد و عملا به مفهوم باخت سرمایه گذاران است....

معتقدم چاره کار شاخص رو فقط و فقط در حل توافق هسته ای باید جستجو کرد... دو زمان مهم داریم:

1- نشست 26 تا 30 خرداد ماه من امیدوارم در 30 شاهد اعلام ورود به نگارش متن توافقنامه توسط طرفین باشیم... خبری که مسلما برای بازار خوب است....

2- نشست انتهای تیرماه که تیرخلاصی بر وضعیت فعلی اقتصاد ایران است و یا این بیمار نجات پیدا می کنه و یا بالکل نابود میشه...

در هر حال بنده تا انتهای تیرماه هم ریسک می کنم و در بازار می مانم تا ببینم این شیر درنده رو میشه نهایتا رام کرد یا نه!

ارادتمند- بهزاد
                          بهزاد جان بابا از شما بعید است..........................بازار وتکنیکال وبنیادی مشکلی ندارن.........................فقط بخرین........................بخرین...............ف رصت خرید خوبی است.............کاری با آقا زاده ها نداشته باشین.......................از من نصیحت .......فقط بخرین ونگهداری کنین ..........................بهترین رالی صعودی با رشد شارپ منتظر شاخص است..........شما باور نکنین ...........................درضمن بعضی از دوستان از حباب وغیره صحبت میکنند.........داداش بورس یعنی نوسان .....نوسان یعنی بالا وپایین شدن قیمتها حالا میخواد1واحد باشه یا 10000 هزار یا بیشتر.......................میترسین وارد بورس نمیشدین زمان بالا رفتن قیمتها(نوسان مثبت) توی دلتون قند آب میکردین حالا چی شده از بورس شاخص آبادی وزمین وزمان بد میگین................پیش نهاد میکنم کلمه بورس را بطور کامل ریز بشین وحلاجی کنید ومفهوم آن را بصورت کامل درک کنید.................تا اینهمه فاز منفی به خودتون ندین سکته میکنید ها....اوفتاد............................./:.zzzzzz.:/وسلام
                          زمان برگشت خیلی نزدیک است..................تکنیکال وبنیادی اتفاق خیلی هم خوب جواب میدهن...........ما عجووووووووووووووووول تشریف داریم دوست داریم همیشه بازار سبز واونجور که ما میخواهیم پیش برود......نه دوستان بازار راه وقواعد خودش را دارد وپیاده میکند........میگی نه میبینم
                          آخرین ویرایش توسط ali30؛ 2014/06/14, 16:19.
                          تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

با سلام چرا دوستان خودشان را اذیت می کنند و با تحلیل های تکنیکال و بنیادی که در این شرایط جواب نمی دهند در گیر هستند و اعلام می کنند که اگر آن حمایت شکسته بشود دیگه رفتیم و یک خبر بنیادی دیگه نیاید کار تمام است در 9 سال پیش در چنین روزی آقای احمدی نژاد ریس جمهور شد و شاخص کل و قیمت سهام بسیار یاپیین امد با بیان جمله بورس باید تعطیل شود چون قمار خانه می باشد و روشهای که در واردات و صادرات اعمال کرد کمر صنعت را شکست با واردات بی رویه و چند نمونه دیگه که باعث شد شاخص یک اصلاح اساسی انجام دهد و در آغار کار ریاست جمهوری آقای روحانی همه تحلیل گر ها و سرمایه گذاران اعتقاد داشتند که با روی کار امدن دولت تدیبر و امید یک موضوع هسته ای حل شود و حمایت های عاقلانه و صحیح از صنعت رخ دهد در موضوع هسته ای که تا 29 تیر ماه تکلیف روشن می شود که می شود 6 ماهه ولی ضربه اصلی به پیکر این صنعت را دولت تدیبر و امید وارد کرد که از جمله افزایش نرخ خوراک پتروشیمی ها و افرایش نرخ بهره مالکانه معادن و چند مورد دیگه که بازار اصلا انتظار چین حرکتی را نداشت اقای روحانی با این روش تنوانست ضربه بسیار بدی به بازار بورس و بالای 80 درصد از سهام داران با زیان سنگین روبه رو شدند و فقط فرق زمان سقوط دولت احمدی نژاد پس از ورود به بورس اجرایی شد و ریزش کنونی دولت روحانی 6 ماه طول کشید و باز هم وضعیت نا معلوم ولی آن چیزی که منطقی به نظر می رسد این دولت هم کار نامه ای برای نشان دادن اثرات اقتصادی نیاز دارد حالا ممکنه این کارنامه با حل شدن مذاکرات هسته ای تا 6 ماهه آینده و با بر طرف شدن تحریم هاو رکود اقتصادی و با ارسال بوجه کشور سال 94 که در حمایت واقعی از صنعت مثل تعین تکلیف دراز مدت نرخ خوراک گروه پتروشیمی در یک عدد مناسب برای سرمایه گذاری اعلام کنند و برای گروه معدنی هم همین گونه برای بهره مالکانه یک عد مناسب اجرایی شود بازار کم کم مسیر خود را پیدا کند خلاصه کلام آن چرخه اصلاح زمانی رخ داده چه در دولت احمدی نژادی که شاخص کل اعداد بالای داشت با ورود احمدی نژاد ریزش شروع شده و هم اکنون هم دولت روحانی شاخص کل را با اعداد بالا تحویل گرفته و باید اصلاح صورت می گرفت چون وضعیت صنعت و رشد منفی 7 دصدی اقتصاد با شاخص کل 89 هزار واحد هم خوانی نداشت و ریزش باید صورت می گیرفت زیاد خودتان را اذیت نکنید زمان رشد هم فرا می رسد باید آن شرایط فراهم شود ممکنه 6 ماه دیگه باشد و یا یک سال دیگه با تشکر
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• سرمایه گذار
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1925

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                              با سلام چرا دوستان خودشان را اذیت می کنند و با تحلیل های تکنیکال و بنیادی که در این شرایط جواب نمی دهند در گیر هستند و اعلام می کنند که اگر آن حمایت شکسته بشود دیگه رفتیم و یک خبر بنیادی دیگه نیاید کار تمام است در 9 سال پیش در چنین روزی آقای احمدی نژاد ریس جمهور شد و شاخص کل و قیمت سهام بسیار یاپیین امد با بیان جمله بورس باید تعطیل شود چون قمار خانه می باشد و روشهای که در واردات و صادرات اعمال کرد کمر صنعت را شکست با واردات بی رویه و چند نمونه دیگه که باعث شد شاخص یک اصلاح اساسی انجام دهد و در آغار کار ریاست جمهوری آقای روحانی همه تحلیل گر ها و سرمایه گذاران اعتقاد داشتند که با روی کار امدن دولت تدیبر و امید یک موضوع هسته ای حل شود و حمایت های عاقلانه و صحیح از صنعت رخ دهد در موضوع هسته ای که تا 29 تیر ماه تکلیف روشن می شود که می شود 6 ماهه ولی ضربه اصلی به پیکر این صنعت را دولت تدیبر و امید وارد کرد که از جمله افزایش نرخ خوراک پتروشیمی ها و افرایش نرخ بهره مالکانه معادن و چند مورد دیگه که بازار اصلا انتظار چین حرکتی را نداشت اقای روحانی با این روش تنوانست ضربه بسیار بدی به بازار بورس و بالای 80 درصد از سهام داران با زیان سنگین روبه رو شدند و فقط فرق زمان سقوط دولت احمدی نژاد پس از ورود به بورس اجرایی شد و ریزش کنونی دولت روحانی 6 ماه طول کشید و باز هم وضعیت نا معلوم ولی آن چیزی که منطقی به نظر می رسد این دولت هم کار نامه ای برای نشان دادن اثرات اقتصادی نیاز دارد حالا ممکنه این کارنامه با حل شدن مذاکرات هسته ای تا 6 ماهه آینده و با بر طرف شدن تحریم هاو رکود اقتصادی و با ارسال بوجه کشور سال 94 که در حمایت واقعی از صنعت مثل تعین تکلیف دراز مدت نرخ خوراک گروه پتروشیمی در یک عدد مناسب برای سرمایه گذاری اعلام کنند و برای گروه معدنی هم همین گونه برای بهره مالکانه یک عد مناسب اجرایی شود بازار کم کم مسیر خود را پیدا کند خلاصه کلام آن چرخه اصلاح زمانی رخ داده چه در دولت احمدی نژادی که شاخص کل اعداد بالای داشت با ورود احمدی نژاد ریزش شروع شده و هم اکنون هم دولت روحانی شاخص کل را با اعداد بالا تحویل گرفته و باید اصلاح صورت می گرفت چون وضعیت صنعت و رشد منفی 7 دصدی اقتصاد با شاخص کل 89 هزار واحد هم خوانی نداشت و ریزش باید صورت می گیرفت زیاد خودتان را اذیت نکنید زمان رشد هم فرا می رسد باید آن شرایط فراهم شود ممکنه 6 ماه دیگه باشد و یا یک سال دیگه با تشکر
                              باتشکر
                              به همه موارد که سقوط بورس را در این زمان را ایجادنموده و شما اشاره نمودید، بایستی افزایش بی تناسب مالیات برصنایع و همچنین افزایش مالیات بر افزایش افزوده و افزایش نرخ در حامل های انرژی و افزایش ندادن قیمت به تولیدات که این همه افزایش های متعدد را گرفته بودند را افزود
                              آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• مات
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 5650

با سلام و درود خدمت دوستان
                                به نظرم رشد بازار از اوایل مرداد ماه با گزارش سه ماهه شرکتها شروع میشه
                                بازار در حال حاضر نوسانی هست و مشکل بازار اینه که فعلا تو بی خبری سیر میکنه
                                هر وقت بازار تو بی خبری سیر کرد بازار میشه نزولی
                                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X