کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اینجا همه حرفه ای هستند و به شخصه از دیدگاه همه عزیزان بهره می برم... اما بر اساس تجربه ای که دارم خدمت عزیزان عرض می کنم که به احتمال 99 درصد در ارتباط با توافق هسته ای:
1- در انتهای خرداد ماه هر دو طرف اعلام می کنند که وارد مرحله نگارش متن توافق شده اند.
2- توافق نهایی تا انتهای تیرماه حاصل میشه.
از دید من دو عامل فوق همون دو عاملی هستند که در دو مرحله (اولی با تاثیری کوتاه و دومی با تاثیری بلند) باعث ورود سرمایه های بیرون از بازار می شوند.
این آخرین تحلیل بنده تا 31 خرداد ماه هست و بعد از تحقق بند 1 این پست رو بالا میارم... این دیدگاه رو از فردی دارید که کلا چارچوب فکری ریسک گریزی داره... به عنوان فردی محتاط در بازارهای مالی ببینید چقدر شواهد برای بنده محکم هست که این ادعا رو دارم...
شب عزیزان بخیر؛
بازار برای رشد نیاز به محرک های قوی داره. از ماه بعد که گزارشات سه ماهه شرکتها بیاد اون ترس و ابهامات بودجه 93 (خوراک پتروشیمی ها، بهره مالکانه،...) از بین میره و این موضوع همزمان میشه با توافق هسته ای(و دفع گروه داعش:D). بنابراین بنده شخصا نیمه دوم تیر ماه را پایان این وضع میدونم هر چند تا آن زمان بازار ممکنه نوسانی باشه.
همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow
این هم یک فرضیه منوط به شکست حمایت 76135 واحدی ( دو سهم شاخص ساز مپنا و پارسان low های جدید خواهند ساخت چند سهم خودرویی هم نیاز به اصلاح دارند مخابرات نیز تا 248 تومان حداقل اصلاح را دارد ، این شرایط میتونهlow جدیدی را برای شاخص فراهم کنه و تکمیل موج 4ام، باشد که ما هم از این تایپیک پر جنب و جوش بی نصیب نمونیم
در مورد شاخص تایم فرم ماهانه ، این حالت را هم میشه در نظر گرفت فکر میکنم در rsi کفی که با خط قرمز مشخص کردم ، زده بشه( تشیکل واگرایی مخفی( +) == دریافت سیگنال ) .... اینم در نظر داشته باشید که قیمت میتونه در عامل زمان و فرسایشی به کف کانال قرمز رنگ برسد و موج چهار را به اتمام برساند
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
یک سال از انتخابات حماسه ساز 24 خرداد با تمام فراز و فرودهایش گذشت و دولت تقریبا توانسته آرامش توام با امید در بخش های مختلف کشور ایجاد کند. نظر شما نسبت به عملکرد دولت #تدبیروامید در 10 ماه گذشته از شروع فعالیتش چیست؟ https://www.facebook.com/rouhani.ir?fref=nf
برید تو صفحه روحانی تو فیس بوق و اعتراض خودتون رو نسبت به وضع فعلی بورس نشون بدید
شاخص قیمت از این ماه به جمع شاخصهای چندگانه بورس اضافه میشود، شاخصی که در زمان رشد افسارگسیخته نماگر امروز بورس تهران جای خالیاش مشخص بود چرا که به گفته برخی فعالان بازار سرمایه شاخص فعلی نمیتواند بطور روشن نمایانگر واقعیتهای بازار باشد و از همان زمان بحث انتشار شاخص قیمت مطرح شد.
به گزارش صبحانه،با ادامه این انتقادها از نبود شاخص قیمت بزودی این دماسنج قدیمی دوباره به جمع دیگر نماگرهای بورس میپیوندد تا بورس از زوایای مختلف مورد بررسی قرار گیرد و قدرت تحلیل را برای سهامداران تالار شیشهای افزایش دهد.
مهمترین دلیل کارشناسان بر انتشار شاخص قیمت در شرایطی که شاخص اصلی بورس تهران شاخص قیمت و بازده است محاسبه سود نقدی در انتشار شاخص است چراکه به گفته فعالان تالار شیشهای وجود سود نقدی در شاخص به نوعی گمراهکننده است این در حالی است که از طرف مقابل مدیران بازار سرمایه و تحلیلگران بورس معتقدند اصلیترین شاخصی که در بورسهای بزرگ دنیا مورد استفاده قرار میگیرد شاخص قیمت و بازده نقدی است.
از نظر این کارشناسان زمانی که شرکتها بعد از مجمع بین سهامدارانشان سود تقسیم میکنند قیمت سهامشان در تالار افت میکند و به همین دلیل سود پرداخت شده به سهامداران باید در محاسبه شاخص مد نظر قرار بگیرد این در حالی است که اگر قرار باشد شاخص قیمت ملاک اصلی باشد بعد از پایان مجامع و تقسیم سود شاخص کل با افت قیمت سهام شرکتها کاهش یافته و همین موضوع تأثیر نامطلوبی بر بازار سرمایه برجای میگذارد.
در بیان دیگر با افت قیمت سهام شرکتها بخصوص نمادهایی که سهم بالایی در نوسانات شاخص دارند این تصور پیش میآید که بازار سرمایه در شرایط منفی قرار گرفته این در حالی است که افت شاخص در نتیجه تقسیم سود بوده و دلیل دیگری ندارد درست به همین دلیل و رفع ابهامات بود که شاخص قیمت و سود نقدی از چند سال پیش طراحی شد و از آن زمان دیگر شاخص قیمت محاسبه نشد.
شاخص قیمت و بازده نقدی اصلیترین شاخص روز
با وجود این و در راستای انتشار اطلاعات بازار از نماهای مختلف شاخص قیمت هم در آینده نزدیک محاسبه میشود موضوعی که مصطفی امیدقائمی مدیرعامل سابق فرابورس در گفتوگو با ایران مورد تأکید قرار داد و اظهار داشت: «مطالعه چگونگی محاسبه شاخص در بورسهای بزرگ دنیا نشان میدهد اصلیترین و واقعیترین شاخصی که در این بورسها ملاک قرار میگیرد شاخص قیمت و بازده نقدی است.» وی با اشاره به اینکه پیش از طراحی شاخص قیمت و سود نقدی شاخص قیمت به تنهایی منعکسکننده واقعیت بازار نبود تصریح کرد: «شاخصی که امروز محاسبه با عنوان قیمت و سود نقدی محاسبه میشود واقعیتر و قابل اتکاتر است.»
امید قائمی با تأکید بر اینکه سود پرداخت شده شرکتها به سهامداران در جمع بازدهی بورس به حساب میآید خاطرنشان کرد: «به این ترتیب اگر در محاسبه شاخص میزان سود پرداختی شرکتها محاسبه نشود نمیتوان چندان بر این شاخص اتکا کرد.»
وی با اشاره به اینکه در تمام کشورهای دنیا شاخص قیمت و سود نقدی به عنوان یک ملاک محاسبه شاخص مورد محاسبه قرار میگیرد، تصریح کرد: «شاخص کل و دیگر شاخصهایی که هماکنون منتشر میشود، منتخبی از شرکتهای بازار هستند که سهام شناور آزاد بالا، تعداد روزهای معاملاتی بالا و تعداد سهم بالا در بازار هستند.»
مدیرعامل سابق فرابورس با تأکید بر اینکه در بورسهای بزرگ دنیا، سودشرکتها در فواصل 3 ماهه و 6 ماهه بین سهامداران تقسیم میشود، خاطرنشان کرد: «این در حالی است که بر اساس قانون تجارت در کشور، هماکنون یک بار در سال سود به سهامداران پرداخت میشود.
درست به همین دلیل در زمانی که سود کسب شده شرکت در یک سال پیاپی به یکباره در یک زمان مشخص پرداخت میشود، قیمت سهام شرکت فوق افت بالایی را تجربه میکند، حال اگر این شرکت دارای ارزش بازار بالایی هم باشد، تأثیر منفی بالایی در افت شاخص برجای میگذارد.»
وی افزود: «درست به همین دلیل با افت قیمت سهام شرکتها بعد از تقسیم، سود شاخص به یکباره افت میکند؛ افتی که طبیعی بوده اما سهامداران غیرحرفهای و تازه وارد تالار تصور میکنند که اتفاق نامطلوبی در بورس روی داده است.»
هر شاخصی بخشی از واقعیتها را منعکس میکند
در همین خصوص حسین خزلی خرازی کارشناس بازار سرمایه در گفتوگو با ایران با اشاره به اینکه هر شاخصی بخشی از واقعیتهای بازار را به نمایش میگذارد، اظهار داشت: «بر این اساس تحلیل افراد مختلف از شاخصهای مختلف متفاوت است.»
خرازی با تأکید بر اینکه متأسفانه مسئولان و مدیران بورس ما شاخص زده شدهاند خاطرنشان کرد: «هر شاخصی با هر الگو و مدلی که محاسبه شود نشان دهنده یکی از ویژگیهای خاص بازار است.»
وی با اشاره به اینکه مهمترین نکته در انتشار شاخصها، مقایسه روند حرکتی شاخص است، اظهار داشت: «این در حالی است که شاخص قیمت به تازگی منتشر شده و قابلیت مقایسه با سالهای گذشته را ندارد و از سوی دیگر، شاخص قیمت هم چند سالی منتشر نمیشد و به همین دلیل امکان مقایسهاش با قبل وجود ندارد.»
این کارشناس بازار سرمایه با تأکید بر اینکه لزومی ندارد که ما از ابتدا چرخ چاه را اختراع کنیم، تصریح کرد: «نگاهی به تجربه بورسهای بزرگ دنیا نشان میدهد در این کشورها حتی مؤسسات بزرگ هم دارای شاخص جداگانهای هستند.» خرازی با تأکید بر اینکه نباید اصراری برای ملاک قرار دادن یک شاخص را در انتشار کلیت بازار داشته باشیم، گفت: «بازار مالی باید از زوایای مختلف مورد بررسی قرار بگیرد.» وی با اشاره به انتشار شاخص قیمت در آینده نزدیک تصریح کرد: «انتشار هر شاخصی به شفافیت بازار کمک میکند.»
شاخص، نشان دهنده کیفیت کار مدیران نیست
این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه یک شاخص نمیتواند بیانکننده تمام واقعیتهای حاکم بر بازار باشد، گفت: «به عنوان نمونه شاخص سهام شناور آزاد بر اساس میزان سهام شرکتها در بورس منتشر میشود و بیش از دیگر شاخصها واقعیت را منتشر میکند.»
خرازی با اشاره به اینکه در دیگر بورسهای بزرگ دنیا شاخص تورم زدایی شده هم منتشر میشود گفت: «به این ترتیب در این بورسها شاخص بر اساس نرخ تورم اعلام میشود به عنوان نمونه سال گذشته اعلام شد شاخص بورس 108 درصد رشد کرده است این در حالی است که نرخ رشد تورم در محاسبه شاخص و میزان رشدش محاسبه نشد.» وی با تأکید بر اینکه کسب سود از بورس ارتباطی با رشد و نزول نماگر بورس ندارد تصریح کرد: «بر این اساس در زمان افت نماگر بورس هم سهامدارانی بودند که سود کسب کردند و در طرف مقابل در زمان رشد شاخص سهامدارانی هم بودند که متضرر شدند.»
کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه رشد و نزول شاخص نشان دهنده کیفیت کار مدیران بازار سرمایه نیست اظهار داشت: «شاخص کل نشان دهنده کلیت بازار سرمایه و شرکتهای حاضر در آن است.» وی با تأکید بر اینکه از سال 76 شاخص بورس ملاک کار مدیران بازار قرار گرفت و به نوعی سیاسی شد تصریح کرد: «در دیگر کشورهای دنیا افت شاخص به معنی کیفیت پایین عملکرد مدیران بورس نیست به عنوان نمونه در بحران 2008 امریکا بورسهای بزرگ دنیا بالغ بر 70 درصد از ارزش خود را از دست دادند اما هیچگاه از کیفیت نامطلوب مدیران بورس امریکا صحبت به میان نیامد.»
در مورد شاخص تایم فرم ماهانه ، این حالت را هم میشه در نظر گرفت فکر میکنم در rsi کفی که با خط قرمز مشخص کردم ، زده بشه( تشیکل واگرایی مخفی( +) == دریافت سیگنال ) .... اینم در نظر داشته باشید که قیمت میتونه در عامل زمان و فرسایشی به کف کانال قرمز رنگ برسد و موج چهار را به اتمام برساند
سلام مستر محمدی بسیار متشکر از نظرات و زحمات شما......................بنظر من موج شماری ماهیانه که شما به نمایش گذاشتین صحیح نمی باشد-موج3 شما بنظر من موج1 است- موج4 شما بنظر من موج2 است-و موج3 هنوز در اول راه هستیم -حالا ریز موج1و2 تایم ویکلی درست است ولی 1و2 از 5 ویکلی است در قالب 3 بزرگ ماهیانه -اون 3و4 ریز موج که گذاشتین درست و درتایم دیلی موج شماری میشود-به عبارتی موج3 تایم ویکلی هنوز به اتمام نرسیده است شاید ریز موج5 که شمارش کردین با کمی اختلاف(پایین تر-بالاتر)انتهای موج 3 تایم ویکلی باشد.........................دوست من قصد اشکال گیری یا جسارت نداشته وندارم ولی خواستم نظرم را بنویسم که بورس ایران هنوز نوجوان هم نشده ........شاید کلمه بچه از لحاظ طول عمر برازنده بورس ما باشد..............................بورس ایران بسیار بسیار پتانسیل رشد در خود دارد بنظر من 95 درصد شرکتها نوجوان وجوان وآماده رشد نجومی درآینده میباشد آینده ای که خیلی دور نخواهد بود..........این روزها فقط فرصت خرید است.................ومن الله توفیق
اميدوارم نزول سهمها ارامتر باشد و عده اي بتونن خارج بشن ولي باور كنيد تمام تجربه ام نشان ميدهد كه شاخص بايد تا حدود 50000طي شش ماه آينده نزول كند.
خريد به هيچ وجه به جز در چند نماد توصيه نمي شود.
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
اميدوارم نزول سهمها ارامتر باشد و عده اي بتونن خارج بشن ولي باور كنيد تمام تجربه ام نشان ميدهد كه شاخص بايد تا حدود 50000طي شش ماه آينده نزول كند.
خريد به هيچ وجه به جز در چند نماد توصيه نمي شود.
پس پولهاتوجمع کن رو50000حتماخریدکن/:.yead.://:.yead.://:.yead.:/
نظر