شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )
Collapse
X
-
-
فردا انتظار کاهش 100 تا حداکثر 120 واحدی شاخص را دارم که محل تلاقی یک خط روند صعودی و حمایت است و پس از این کاهش، انتظار بازاری مثبت را دارم (انشالله!)
فردا خوشبحال هرکسی که نقدینگی کافی واسه خرید داره! :((ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
-
-
اینو اینجا هم بگذارم که مربوط به تاپیک خودش هم بشه ! :)
نمودار شاخص کانی های غیر فلزی که روند صعودی را بلندمدت را شکسته و حالا به نقطه ای رسیده که در صورت پولبک می تواند باعث رشد و حرکت سهمهای متعلق به گروه شود.
یعنی امیدوارم واقعا اینطور بشه که خوشبحالم بشه !! :D
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
شاخص بانک
جای این تاپیک خالی بود فکر کردم بد نیست باز شود و دوستان نظرات خو د را درمو رد کل شاخص بانک ویا هر یک از سهام بانکی در اینجا قرار دهند.
در حال حاضر بواسطه بحث تحریم بانک مرکزی , روند ریزش در شاخص مشاهده می شود و چنانچه در حمایت 308 شاهد بازگشت نیاشیم چه اتفاقی می افتد؟ لطفا نظرات خود را بنویسید.
نظر
-
شاخص انبوه سازی تایم هفتگی :
قیمت در دو مرحله ظلع فوقانی چنگال را لمس کرده و حتی در آن نفوذ هم نمود که نشانه خوبی نیست و متاسفانه موفق به شکست این مقاومت نگردید. دایورجنس منفی در اسیلاتور ها نوید برگشت و اصلاح قیمتی را رقم خواهند زد .
لینک تصویر
خرید سهام های این گروه به نظره من باید با احتیاط بیشتری صورت گیردآخرین ویرایش توسط esi_mohammadi؛ 2012/01/02, 19:33.(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
دوستان شاخص کاشی و سرامیک هم روی نمودار تحلیل میکنید؟هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
ممنون عزیز به نظرتون چقدر دیگه از اصلاحش مونده؟ میشه موج شماریشو روی نمودار نشون بدید پیشاپیش ممنونهميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
نظر