شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #481
    حسن برادران هاشمي از تحليلگران تكنيكي بازار سرمايه در گفتوگو با خبرنگار ما ضمن اشاره به موقعيت كنوني شاخص بورس به لحاظ تكنيكي اظهار كرد: با توجه به اينكه نحوه محاسبه شاخص از آذرماه 87 به شاخص بازده نقدي تغيير يافته است و براساس آن سود تقسيمي مجامع نيز در شاخص لحاظ ميشود، بنابراين تحليل نمودار شاخص از اعتبار نسبي برخوردار خواهد بود و در صورتي تحليل تكنيكال شاخص از اعتبار بالايي برخوردار خواهد بود كه شاخص كل بدون لحاظ كردن سود مجامع، فقط دماسنج قيمتها و بدون اعمال هيچ متغير ديگري باشد. وي افزود: نمودار شاخص از ابتداي سال جاري تا اواخر فروردين ماه روند صعودي داشته كه طي همين مدت تا سطح 27300 واحد نيز رشد داشته كه اين عدد ركورد جديدي براي بورس تهران محسوب ميشود و بلندترين قله تاريخي نمودار شاخص تا كنون است. ولي از ابتداي ارديبهشتماه نمودار با پيوت سقف تغيير وضعيت داده و شروع موج نزولي جديدي را شاهد بوديم كه اين موج هر چند در ميانه راه چندين اصلاح و استراحت موقت داشته ولي تا كنون ادامه داشته است. اين تحليلگر تكنيكال با بيان اينكه به خوبي مشخص است كه همزمان از ابتداي ارديبهشت نمودار شاخص در كانال نزولي محصورشده است، گفت: اين كانال نيز تا كنون معتبر است البته شكل فوق شباهت زيادي به الگوي پرچم نيز دارد، ولي با توجه به بازه زماني چند ماهه، الگوي بالا را نميتوان پرچم فرض كرد و كانال نزولي بالا تا زماني كه شكسته نشده معتبر خواهد بود و اكنون نيز نمودار به مقاومت سقف كانال كه مقاومت خط روند نزولي نيز هست، برخورد كرده است. همچنين در محدوده 24400 مقاومت تاريخي نيز مشاهده ميشود بنابراين شاخص در محدوده كنوني با دو مقاومت مذكور درگير است و با عبور از موج فعلي از اين محدوده، مقاومت سقف كانال شكسته شده و نشانهاي براي پايان كانال نزولي است.
    اين تكنيكاليست در ادامه افزود: مشكل ديگري كه روند شاخص طي چند ماه گذشته داشته اين است كه هرگاه شاخص شروع به حركت صعودي كرده نتوانسته از قله قبلي عبور كند وهمواره در برخورد با اولين مقاومت تاريخي شكست خورده و مجددا روند نزولي در پيش گرفته است و به اين ترتيب هر قله زير قله قبلي تشكيل شده است كه اين نشانه ضعف موجهاي صعودي است.
    دماسنج بازار سردي را نشان ميدهد؟
    اين تحليلگر در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبني بر اينكه آيا احتمال ريزش مجدد شاخص به زير 24 هزار واحد وجود دارد؟ گفت: محدوده حمايتي 24 هزار واحد در سال 90 دو مرتبه مانع از افت بيشتر شاخص شد؛ براي اولين مرتبه در تيرماه سال 90 كه موج نزولي در محدوده 24100 به پايان رسيد و همچنين در آذر ماه سال 90 كه شاخص در محدوده 24 هزار حمايت شد و اما در سال جاري موج نزولي در مردادماه براي اولين مرتبه از اين حمايت مهم عبور كرد كه تا 23800 واحد هم افت شاخص ادامه داشت. برادران ادامه داد: نكته حائز اهميت اين است كه در هر سه نوبت شاخص در برخورد با خط روند نزولي كه در تصوير مشخص است حمايت شده است. وي تصريح كرد: بنابراين با توجه به اينكه حمايت خط روند نزولي فوق اكنون در كمتر از 23700 قرار دارد، احتمال اينكه شاخص مجدد به كمتر از 24 هزار افت داشته باشد محتمل است؛ ولي به نظر ميرسد حمايت تعيينكننده همين خط روند نزولي است كه تاكنون شكسته نشده است. به عبارت ديگر نگراني اصلي بايد زماني باشد كه حمايت خط روند نزولي نيز در محدوده 23500 تا 23700 شكسته شود، ولي تا زماني كه اين خط شكسته نشده است همچنان ميتوان به برگشت شاخص اميدوار بود. اين تحليلگر بازار سهام معتقد است: چنانچه حمايت مهم 24 هزار شكسته شود حمايت مهم بعدي حمايت خط روند نزولي است كه تاكنون طي 20 ماه گذشته سه مرتبه مانع از افت بيشتر شاخص شده است. البته با توجه به ماهيت نزولي بودن اين خطر با گذشت زمان اين حمايت حتي در صورتي كه شكسته نشود به سطوح پايينتر منتقل ميشود؛ در حال حاضر اين حمايت درمحدوده 23700 قرار دارد، بنابراين به اعتقاد من حتي در صورت افت شاخص به كمتر از 24 هزار واحد خط روند نزولي در محدوده 23500 تا 23700 حمايت پر قدرتي محسوب ميشود كه ميتواند باز هم مانع از افت بيشتر شود.
    وي خاطرنشان كرد: در صورتي كه اين حمايت مهم نيز به طور كامل شكسته شود آنگاه نمودار شاخص وارد فاز جديدي خواهد شد، كه درصورت وقوع بايد در زمان فوق به تحليل مجدد نمودار پرداخت؛ البته حتي در آن صورت هم افت شاخص تا 21 هزار بسيار بعيد و بدبينانه به نظر ميرسد كه به هيچ عنوان به آن معتقد نيستم، چرا كه قبل از آن حمايتهاي مختلف و همچنين حمايتهاي رواني وجود خواهد داشت، ضمن اينكه در حال حاضر اكثر نمادهاي بازار در كف قيمتي قرار دارند و به محدودههاي حمايتي مهم تاريخي رسيدهاند. همچنين شاهد اشباع فروشندگي در بسياري از نمادها هستيم كه از اين منظر نيز احتمال افت شاخص تا محدوده 21 هزار دور از ذهن است.
    مهمترين حمايتها و مقاومتها
    وي با يادآوري اين نكته كه در حال حاضر و با تمام مسائل يادشده اولين حمايت قابل توجه شاخص در محدوده حمايتي 24 هزار قرار دارد كه محدوده فوق به دليل برخورداري از حمايت رواني و همچنين حمايتهاي مهم فيبوناچي و تاريخي حائز اهميت است، تاكيد كرد: در صورتي كه اين حمايت شكسته شود همانگونه كه گفته شد حمايت مهم بعدي حمايت خط روند نزولي خواهد بود كه ميتوان آن را در محدوده 23500 تا 23700 در نظر گرفت؛ دو محدوده فوق مهمترين حمايتهاي پيش روي شاخص هستند و در صورتي كه شكسته شوند شاخص وارد مرحله جديدي از روند نزولي خواهد شد. وي ادامه داد: شاخص در راه رشد با مقاومتهاي مهمي مواجه است و اولين مقاومت حائز اهميت در محدوده 24400 تا 24700 قرار دارد كه محدوده فوق به دليل برخورد با مقاومت مهم سقف كانال نزولي و همچنين برخورد با لايههاي متراكم مقاومت تاريخي باند مقاومتي نسبتا محكمي را تشكيل داده است. افزون بر اين، مقاومتهاي مهم ديگري نيز در محدودههاي 25200 تا 25450 و همچنين در محدوده 26400 تا 26600 ديده ميشود، اما بدون شك محكمترين و مهمترين مقاومت پيش رو در باند مقاومتي مهم 27 هزار تا 27300 قرار دارد كه سقف تاريخي شاخص و بلندترين قله در اين محدوده واقع شده است. با توجه به اينكه شاخص در حال حاضر با اين محدوده فاصله زيادي دارد؛ بررسي بيشتر اين محدوده بهتراست در صورت نزديك شدن شاخص به اين محدوده انجام شود.
    موج شماري شاخص اعتباري هم دارد؟
    اين تحليلگر تكنيكال در ادامه سخنانش به نظريه موجشماري شاخص بورس اشاره و اظهار كرد: نظريه موج شماري كه بر اساس نظريه اليوت تدوين شده و به همين نام نيزمشهور است در واقع بر پايه پيشبيني از رفتارهاي روانشناسي هر دو جبهه خريد و فروش استوار شده است وبيشتر در بازارهايي كارآيي خوبي خواهد داشت كه ازحجم و عمق بالايي برخوردار باشد و به همين دليل بيشتر در بازارهاي مالي بينالمللي كه سرمايه در گردش سنگيني دارند و براي تغيير جهت نمودار سرمايه قابل توجهي لازم است، معتبر است. برادران در ادامه افزود: به عبارت ديگر دربازارهايي كه از عمق زيادي برخوردار است و موجهاي صعودي و نزولي بر اساس قواعد طبيعي عرضه و تقاضا شكل ميگيرد ميتوان از نظريه موج شماري اليوت به عنوان يكي از ابزارهاي تحليلي مكمل استفاده كرد. ولي به اعتقاد من در بورس ايران كه گاه گروهي نوسانگير توانايي ايجاد امواج صعودي و نزولي را دارند، اين نظريه نميتواند كارآيي مطلوبي داشته باشد، از همين روتحليل نمودار شاخص نيز با اين نظريه مناسب به نظر نميرسد.
    وي خاطرنشان كرد: به خصوص اينكه شاخص بورس تهران به دليل اينكه سود تقسيمي مجامع نيز در آن اعمال ميشود از نظم معمول برخوردار نيست و در فصل مجامع به دليل اعمال سودهاي تقسيمي شاهد متورم شدن نمودار هستيم؛ بنابراين با شرايط موجود استفاده از اين نظريه در تحليل نمودار شاخص به اعتقاد من اعتبار لازم را نخواهد داشت.
    مسوولان بازار سرمايه همگام با سرمايهگذاران
    اين تحليلگر در ادامه با اشاره به ريسكهاي موجود در بازار اظهار كرد: در حال حاضر به نظر ميرسد بورس تهران با ريسكهاي سيستماتيك و غيرسيستماتيك متعددي مواجه شده است، از طرف ديگر رونق نسبي بازارهاي موازي مانند بازار مسكن و ارز و طلا در كنار انتشار گسترده اوراق مشاركت با نرخ سود تضمين شده 20 درصد موجب خروج سرمايه قابل توجهي از بازار بورس شده است كه نشانه آن را ميتوان در ضعف جبهه خريد مشاهده كرد و به همين دليل با اندك فشار جبهه فروش شاهد افت قيمتها هستيم. همچنين در شرايط فعلي طول موجهاي صعودي بسيار كوتاه شده است كه دليل آن را ميتوان در عدم اطمينان سرمايهگذاران جستوجو كرد، به صورتي كه به كسب حداقل سود قناعت ميشود و به ندرت شاهد امواج پر قدرت صعودي هستيم.
    برادران افزود: در مقطع كنوني با شرايط فوق به نظر ميرسد با ديد كوتاه مدت نبايد انتظار تحول خاصي را داشت، ولي معتقدم با توجه به اينكه بسياري از نمادها اكنون در كف قيمتي قرار دارند و از نظر تكنيكالي نيز نمادهاي زيادي سيگنالهاي خريد صادر كردهاند، سرمايهگذاري با ديد بلند مدت يا حداقل ميان مدت شش ماهه در نمادهايي كه از وضعيت بنيادي مطلوبي برخوردار هستند و از نظر تكنيكال نيز در كف قيمتي قرار دارند ميتواند بازدهي مناسبي به دنبال داشته باشد.
    اين تكنيكاليست تصريح كرد: از نظر تكنيكال سرمايهگذاري با شرايطي كه گفته شد ميتواند توجيهپذير باشد و بايد در نظر داشت كه هر بازار مالي ممكن است با دوران ركود مواجه شود و اتفاقا سرمايهگذاري در اين دوره با ديد بلند مدت كاملا منطقي است كه سرمايهگذاران حرفه اي از اين فرصتها بيشترين استفاده را ميكنند. برادران در ادامه افزود: در پايان به مسوولان سازمان بورس نيز پيشنهاد ميكنم شرايطي را فراهم كنند تا سرمايه گذاران با اطمينان بيشتري وارد بازاربورس شوند؛ يكي از مواردي كه در يك سال گذشته موجب عدم اطمينان اهالي بازار شده است توقف طولاني مدت نمادهاي مطرح بازار بدون اعلام زمان بازگشايي است، به طوري كه طي اين مدت چندين نماد مطرح با توقفهاي ناگهاني و طولاني مواجه شدهاند كه منجر به بلوكه شدن سرمايه سهامداران اين شركتها شده است و به طور قطع اين توقفها بر ساير نمادهاي بازار نيز اثر منفي خواهد داشت. بنابراين بازگشايي نمادهايي كه طي يك سال گذشته متوقف شدهاند ميتواند به جلب اطمينان اهالي بازار كمك كند، ضمن اينكه نبايد فراموش كرد كه نمادهاي بورس مانند زنجيرهاي به هم پيوسته هستند كه بر يكديگر اثرگذار هستند و بارها اين اثرگذاري نمادها بر يكديگر به اثبات رسيده است.

    مرسی همکار خوبمان جناب آقای برادران
    >:d<
    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • baradaran
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 545

      #482
      جناب بابك عزيز با تشكر از لطف شما بدون تعارف سطح كيفي مطالب كاربران در سايت بورسي در حد بالايي است و من نيز هميشه خواننده مطالب خوب دوستان اين سايت هستم و خيلي خوشحالم كه دوستان خوبي مانند شما و ساير عزيزان دارم .
      دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

      نظر

      • طيب
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 3038

        #483
        لمس اقدام های جدی متولیان بازار سرمایه تا چند روز آینده
        چترحمایت وزارت اقتصاددربازارسهام گسترده می شود
        وزیر اقتصاد با تأکید بر حمایت عملی از بازار سهام، از ارایه کمک به شرکت ها در حوزه تأمین مالی سخن گفت و وعده داد؛ با توجه به حضور این وزارتخانه در ترکیب سهامداری برخی بانک ها و شرکت ها، بزودی در راستای حمایت از بازار سرمایه اقدام هایی را انجام خواهد داد که اثرات آن طی روزهای آینده در بورس قابل لمس خواهد بود.
        مدیر عامل شرکت بورس اوراق بهادار تهران با اشاره به جلسه دیروز و امروز متولیان بازار سرمایه با وزیر اقتصاد، از پدیدار شدن تأثیر حمایت های جدی برای بازار سهام تا چند روز آینده خبر داد. حسن قالیباف اصل در گفتگوی اختصاصی با بورس نیوز، اظهار کرد: طی نشستی که دیروز و امروز مدیران سازمان و شرکت بورس با شمس الدین حسینی، وزیر امور اقتصادی و دارایی داشتند، با ارایه گزارشی از وضعیت بازار سرمایه، روند سودآوری و عملکردی صنایع و شرکت های مختلف، این جمع بندی حاصل شد که شرایط درآمدی و فعالیت عملیاتی شرکت ها در سال مالی جاری مناسب بوده و بودجه های برآوردی آنها از افق های روشنی برخوردار است. وی ادامه داد: با بررسی هایی که در این جلسات صورت گرفت در نهایت مشخص شد وضعیت کنونی حاکم بر معاملات بازار سهام ناشی از فشار جو روانی بر رفتار معامله گران بوده که برای رفع این نگرانی ها وزارت اقتصاد اقدام های حمایتی خود را به طور جدی عملی خواهد کرد. قالیباف در این زمینه خاطر نشان کرد: وزیر اقتصاد با تأکید بر حمایت عملی از بازار سهام، از ارایه کمک به شرکت ها در حوزه تأمین مالی سخن گفت و وعده داد؛ با توجه به حضور این وزارتخانه در ترکیب سهامداری برخی بانک ها و شرکت ها، بزودی در راستای حمایت از بازار سرمایه اقدام هایی را انجام خواهد داد که اثرات آن طی روزهای آینده در بورس قابل لمس خواهد بود. این مقام مسئول در برابر این پرسش که عملکرد سازمان خصوصی در موعد عرضه اولیه سهام برخی شرکت ها و نا هماهنگی با شرایط کلی بازار در خرید و فروش برخی سهم ها تا چه حد بر افزوده شدن نگرانی معامله گران تأثیر گذار است، پاسخ داد:علاوه بر آنکه چنین اقدام هایی تحت عنوان گزارشی مبسوط در جلسه اخیر با وزیر اقتصاد ارایه شد اما در مجموع چنانچه هر سازمان و یا سهامداری قصد عرضه سهام جدید برای اولین بار در بورس را داشته باشد باید این دارایی براساس شرایط حاکم بر معاملات کل بازار سهام و برخوردار از جدابیت های کافی برای خریداران واگذار شود. بر این اساس کیفیت کشف قیمت سهام و جذابیت آن برای سرمایه گذاران تحت تأثیر روند صعودی یا نزولی بازار سهم بوده و شرکت بورس در جلسه اخیر بر آن همواره تأکید و بحث داشته است. به گفته قالیباف سازمان خصوصی با توجه به وضعیت امروز بازار سهام حق ایجاد صف فروش سهام در نماد معاملاتی فولاد مبارکه اصفهان را نداشته و چنین رفتاری از این نهاد پذیرفتنی نیست.

        نظر

        • shahin
          عضو فعال
          • May 2011
          • 2202

          #484
          شاخص بورس با این نحوه محاسبه حتی اگر معادل تورم که نرخ واقعی آن برهیچ کس پوشیده نیست رشد کند تازه با بازدهی صفر درصد تنها ارزش پول مردم را حفظ کرده است. در اینصورت اگر شاخص نسبت به سال قبل حداقل 34000 باشد شاید ارزش پولمردم تاحدودی حفظ شده باشد. اگر با نرخ دلاری بخواهیم حساب کنیم این رقم باید حدود 48000 باشد.

          وزارت اقتصاد اگر واقعا می خواهد به وظایف اش در سلامت این اقتصاد مسموم شده عمل کند به جای حمایت از چند سهم خاص و شاخص سازی نرخ سود بانکی را پایین بیاورد تا هزینه مالی صنایع چندین برابر نرخ های جهانی نباشد.
          آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2012/08/28, 19:07.

          نظر

          • rajabnejad
            عضو فعال
            • Jan 2012
            • 4331

            #485
            شاخص کل به روند صعودی خود ادامه میدهد و امروز نیز با کمک تاثیر مثبت 40 واحدی فولاد مبارکه ، 13 واحدی شبندر و 12 واحدی فملی 81 واحد دیگر صعود کرد و به محدوده ی 24730 واحد رسید.با رشد 81 واحدی امروز محدوده مقاومتی 24600 تا 24650 واحدی شاخص نیز پشت سر گذاشته شد.برای رسیدن به محدوده مقاومتی بعدی حدودا 300 الی 400 واحد دیگر باید رشد کند.پیش بینی می شود با ارائه گزارش شش ماهه برخی صنایع که پتانسیل خوبی نیز در ارائه پوشش و تعدیلات مناسب خواهند داشت بازار روند صعودی خود را در پیش داشته باشد.ارزش کل معاملات امروز نیز به 41.8 میلیارد تومان رسید که بیشترین ارزش معاملات به اوراق مشارکت سایپا و شبندر و فخوز تعلق داشت.

            رشد بازار امروز مدیون صنایعی بود که در گزارش قبلی به آنها اشاره کرده بودیم و گفته بودیم که برای خرید سهم با دید بیش از 1.5 یا 2 ماهه به بررسی بنیادی سهامی از گروه فلزی و معدنی و پالایشگاهی بپردازید.فولاد ،فخوز،شبندر و ذوب می توانند با بررسی های بیشتر با دید میان مدت و بلند مدت برای سرمایه گذاری مناسب باشند.
            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

            نظر

            • طيب
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 3038

              #486
              باسلام وعرض ادب

              بازار برشد خود ادامه خواهد داد

              منتظر سکه 550000تومانی ودلار 1600تومانی هستم

              منتظر افزایش سود ذوب و فولاد هستم .



              زامیاد وسایپا در این قیمت ها خریدنیست البته برای میانمدت



              اصولا باید تمامی سنگ آهنی ها یه تعدیل خوبی داشته باشند .

              اکثر شرکت ها در گزارشات 6ماهه و 9ماهه تعدیل خوبی دارند وبا توجه به تعدیل شرکت ها و روند رو بمثبت مذاکرات شاخص را همجنان صعودی

              متصورم .

              نظر

              • arian
                عضو جدید
                • Feb 2011
                • 16

                #487
                در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                باسلام وعرض ادب

                بازار برشد خود ادامه خواهد داد

                منتظر سکه 550000تومانی ودلار 1600تومانی هستم.

                منتظر افزایش سود ذوب و فولاد هستم .



                زامیاد وسایپا در این قیمت ها خریدنیست البته برای میانمدت



                اصولا باید تمامی سنگ آهنی ها یه تعدیل خوبی داشته باشند .

                اکثر شرکت ها در گزارشات 6ماهه و 9ماهه تعدیل خوبی دارند وبا توجه به تعدیل شرکت ها و روند رو بمثبت مذاکرات شاخص را همجنان صعودی

                متصورم .

                جناب طیب، میشه لطفا علت تصور ریزش قیمت دلار را بفرمائید؟!! اون هم در حالیکه دولت دلار و ارز نداره . خود ما 3 ماهه میخواهیم 100هزار دلار کالای اساسی وارد کنیم بانک امروز و فردا میکنه و آخرش هم میگه بانک مرکزی ارز مورد نیاز رو نمیتونه تامین کنه. حالا من کاری به هزاران قلم کالایی که دولت گفته بهشون ارز دولتی برای واردات نمیده ندارم.

                تکنیکال طلای جهانی هم که نشان از رشد داره اونوقت سکه550 تومنی به نظرم یه کم دور از ذهن میاد.
                آخرین ویرایش توسط arian؛ 2012/09/03, 15:12.

                نظر

                • طيب
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 3038

                  #488
                  در اصل توسط arian پست شده است View Post
                  جناب طیب، میشه لطفا علت تصور ریزش قیمت دلار را بفرمائید؟!! اون هم در حالیکه دولت دلار و ارز نداره . خود ما 3 ماهه میخواهیم 100هزار دلار کالای اساسی وارد کنیم بانک امروز و فردا میکنه و آخرش هم میگه بانک مرکزی ارز مورد نیاز رو نمیتونه تامین کنه. حالا من کاری به هزاران قلم کالایی که دولت گفته بهشون ارز دولتی برای واردات نمیده ندارم.

                  تکنیکال طلای جهانی هم که نشان از رشد داره اونوقت سکه550 تومنی به نظرم یه کم دور از ذهن میاد.

                  باسلام وعرض ادب وبا احترام وافر

                  چون دلار با قدرت تمام نتونست مرز روانی را بشکند

                  چون بورس ارز برای کنترل تورم ناشی از افزایش قیمت دلار راه اندازی خواهد شد

                  چون صاحبان قدرت برنامه ای برای افزایش قیمت دلار ندارند ومیدانند که با افزایش بیشتر موجب به اوج رسیدن تضاد ها در طبقه های پایین خواهند بود

                  واما سکه

                  چون نتوانست مرز 1700را با قدرت بشکند

                  چون احتمال بهبود در اقتصاد امریکا و چین وهند و آلمان را باید شاهد باشیم .

                  چون در قیمت های بالا از ارزش کالای خریداری شده در طراز خود کاسته خواهد شد و کالاهای دیگری (بدلیجات ) و(نقره)جایگزین خواهد شد .

                  قانون علمی

                  هر کالایی اگه بدون پشتوانه منطقی افزایش قیمتی نداشته باشد محکوم به نزول قیمتیست.

                  نظر

                  • arian
                    عضو جدید
                    • Feb 2011
                    • 16

                    #489
                    جناب طیب عزیز،
                    با تشکر از پاسخ شما.
                    ببینید مساله این نیست که دولت دوست نداره که قیمت دلار بالا بره که مسلما این امر باعث افزایش هزینه های خود حکومت و مردم میشه، مساله اینه که دلاری برای عرضه نداره تا بتونه پاسخگوی تقاضا ( تقاضای واقعی یا سفته بازی) باشه. خودتون میدونید که الان حجم قابل توجهی از دلار یا یورو حاصل از صادرات نفت به ایران بر نمیگرده و به عناوین مختلف تو بانکهای چین و هند میمونه ( البته اگه تبدیل به جنسهای بنجل و با قیمت های نامعقول نشه).

                    تواین شرایط من با بورس ارز هم چندان امیدوار نیستم.

                    طلا: به اعتقاد من اگر چه طلا نتونست 1700 رو بشکنه اما تونست از کمند مقاومتی میان مدت یعنی 1630-1640 دلار به بالا فرار کنه و به نظر من تا 10 روز دیگه 1700 رو هم میشکنه.

                    "چون در قیمت های بالا از ارزش کالای خریداری شده در طراز خود کاسته خواهد شد و کالاهای دیگری (بدلیجات ) و(نقره)جایگزین خواهد شد . "

                    ممنون میشم جمله بالا رو یه کم توضیح بدید.

                    نظر

                    • شاهین محلوجی
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 2050

                      #490
                      مسخره ترین محاسباتو تو شاخص دارن مخصوصا با فولاد
                      شاخص کل: 25,384 %1.31
                      دوباره اخبار و تعریف و تمجیده که از شاخص شروع کنن و بدش ؟؟!!
                      جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

                      نظر

                      • کيانوش
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 6613

                        #491
                        روند شاخص بورس صعودي شده است.
                        نوشته اصلی توسط کيانوش
                        قيمت اين سهم يعني شبندربايد بياد بالاتر تا کمي هم گير مردم بياد.
                        ناسلامتي اصل 44 هست ها.
                        انشالله 220 به بعد شايد نصيب مردم عادي بشه.
                        فردا 192 تومان
                        .........................
                        موضوع جالبي که امروز رخ داد .تغيير مواضح بسياري ار تکنيکالهاي صاحب نام در خصوص روند شاخص کل بود.
                        انها گفتند اصلاح شاخص کل بپايان رسيده است و فعلا تا ابان ماه ميره به 28000 تا واحد.
                        جالب اينکه اقاي اعرابي دو هفته پيش گفته بود شاخص تا خرداد 31000 واحد را رد خواهد کرد.
                        بازگشت روند شاخص کل مديون عرضه شبندر از سوي سازمان خصوصي سازي بود.
                        مدتي پيش سازمان خصوصي سازي سهم طلايي به اسم شبندر را به قيمت مس به مردم و بازار فروخت .
                        انوقت بجز عده اي اکثرا از خريد اين سهم سر باز زدند ولي چون بعدا مشخص شد اين سهم طلا هست همه براي خريد اين سهم به بازار هجوم اوردند و لذا بازار مثبت شد.چون ارزش واقعي شبندر حداقل 500 تومان هست لذا اين سهم با صف خريد خودش بعنوان ليدر بازار باعث مثبت شدن بازار گشت.
                        جالب اينکه در کارگزاريها اول برا خوداشون تو صف خريد ميشينند و بعد برا مردم عادي.
                        از خريد اين سهم غافل نشيم.معاون اقتصادی بانک مرکزی منصوب شد
                        /.................................................. ..
                        ۱۲ شهريور ۱۳۹۱
                        به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، طی حکمی از سوی دکترمحمود بهمنی رئیس کل بانک مرکزی ، دکتراصغر ابوالحسنی هستیانی به سمت معاون اقتصادی بانک مرکزی منصوب شد.
                        دکتر ابوالحسنی پیش از این به عنوان معاون امور بانکی، بیمه و نظارت بر اجرای سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی وزارت امور اقتصادی و دارایی انجام وظیفه می کرد .
                        انتصاب ايشان انشالله در معاونت و مشاورت مديريت منابع و سياست گذاري پولي و بانکي و بازار سرمايه و شرکتهاي اصل 44 بي تاثير نخواهد بود.
                        فعلا که تحرک خوبي در بازار سرمايه ايجاد شده است. و حجم پول در بورس به بيش از 50 ميليارد تومان رسيد ه است انشالله با سياست گذاريهاي خوب مسولين جهت جريان پول از بازار ارز بطرف بازار سرمايه بيايد و ما شاهد توقف روند صعودي نرخ ارز باشيم.

                        نظر

                        • طيب
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 3038

                          #492
                          در اصل توسط arian پست شده است View Post
                          جناب طیب عزیز،
                          با تشکر از پاسخ شما.
                          ببینید مساله این نیست که دولت دوست نداره که قیمت دلار بالا بره که مسلما این امر باعث افزایش هزینه های خود حکومت و مردم میشه، مساله اینه که دلاری برای عرضه نداره تا بتونه پاسخگوی تقاضا ( تقاضای واقعی یا سفته بازی) باشه. خودتون میدونید که الان حجم قابل توجهی از دلار یا یورو حاصل از صادرات نفت به ایران بر نمیگرده و به عناوین مختلف تو بانکهای چین و هند میمونه ( البته اگه تبدیل به جنسهای بنجل و با قیمت های نامعقول نشه).

                          تواین شرایط من با بورس ارز هم چندان امیدوار نیستم.

                          طلا: به اعتقاد من اگر چه طلا نتونست 1700 رو بشکنه اما تونست از کمند مقاومتی میان مدت یعنی 1630-1640 دلار به بالا فرار کنه و به نظر من تا 10 روز دیگه 1700 رو هم میشکنه.

                          "چون در قیمت های بالا از ارزش کالای خریداری شده در طراز خود کاسته خواهد شد و کالاهای دیگری (بدلیجات ) و(نقره)جایگزین خواهد شد . "

                          ممنون میشم جمله بالا رو یه کم توضیح بدید.
                          باسلامي مجدد

                          واما توضیح جمله فوق الذکر شما

                          ببینید در تمامی کالاها یک طراز سقف و کف داریم ووقتیکه در قیمت بالا کالایی خریداری شود چون احتمال کاهش قیمتی همیشه در سقف

                          وجود دارد بهمین دلیل از ارزش آن کاسته خواهد شد.

                          در مورد طلا چندین عامل موجب افزایش قیمتی و کاهش قیمتیست ویکی از آن استفاده زینتیست که در قیمت های بالا قدرت خرید پایین

                          میاد ودر نتیجه کالاهای زینتی دیگری مثل بدلیجات و نقره جایگزین میشود و تاثیر کننده است وصد البته تعیین کننده نیست .

                          واما دلیل تعیین کنندگی در قیمت طلا بهبود شرایط اقتصادی کشورهایی مثل امریکا و چین و هند و ژاپن و المان و..........از نظر حقیر میباشد

                          که در 2ماه علائم آن دیده خواهد شد .

                          امنیت اقتصادی در عرصه جهانی موجب کاهش قیمتی طلاست .

                          مرز روانی برای طلا 1700محسوب میشود .

                          شاخص بورس ایران بازهم صعودی خواهدبود طبق پیشبینی که عرض کرده بودم از 24000باید برگردد .

                          نظر

                          • shahin
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 2202

                            #493
                            در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
                            مسخره ترین محاسباتو تو شاخص دارن مخصوصا با فولاد
                            شاخص کل: 25,384 %1.31
                            دوباره اخبار و تعریف و تمجیده که از شاخص شروع کنن و بدش ؟؟!!
                            اگر می خواهند از بورس حمایت کنند چرا تنها سهامهای پر هزینه وبزرگی مثل فولاد و سنگ آهنی ها و ... بازار سازی میشوند

                            با درصدی از این پولها می توانند اغلب شرکتهای پر پتانسیل دیگر بازار را هم به حرکت در آورند .

                            مخصوصا سهامهای سرکوب شونده و سیاه کاری شده زیر مجموعه های صدر تامین و تامین اجتمایی
                            آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2012/09/05, 00:52.

                            نظر

                            • سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

                              #494
                              در اصل توسط shahin پست شده است View Post
                              اگر می خواهند از بورس حمایت کنند چرا تنها سهامهای پر هزینه وبزرگی مثل فولاد و سنگ آهنی ها و ... بازار سازی میشوند

                              با درصدی از این پولها می توانند اغلب شرکتهای پر پتانسیل دیگر بازار را هم به حرکت در آورند .

                              مخصوصا سهامهای سرکوب شونده و سیاه کاری شده زیر مجموعه های صدر تامین و تامین اجتمایی
                              دوست خوبم سرکوبی در کار نیست اما سیاست تمام زیرمجموعه های شستا یکسان است و عدم فعالیت در بازار سهام و سهامداری بلندمدت در دستور کار قرار داره. فعالیت های شستا بسیار تحت نظارت ارگان های اصلی کشور قرار داره. در مورد زیر مجموعه های صدرتامین هم بفرمایید دقیقا منظورتون کدوم سهم هست تا بحث کنیم.
                              إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

                              نظر

                              • کریم مهدوی
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 813

                                #495
                                پرش 250 واحدی شاخص در 1.5 ساعت

                                :-&
                                تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید

                                نظر

                                در حال کار...
                                X