شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علی نظامی
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 1033

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
    مشکل بازار این هست که یا از اینور بام میفته یا ازونور. سهمای دارویی همیشه پی به ای بالاتر از میانگین بازار داشتن. این وضعیت من یکی رو نسبت به آینده بازار خیلی بدبین کرده و احتمالا با هر موج صعودی احتمالی ناشی از توافق باقیمونده سهما رو هم نقد کنم.
    متاسفانه فعلا با هوچی گری و جار و جنجال مشغول باد کردن سهمای زیانده هستن.... فعلا.....
    در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
    بازار تا 18 ماه دیگه رکودی نزولی هست و موج های اصلاحی صعودی هم صرفا فرصتی برای نوسانگیری.

اگر توافق انجام بشه آثار اقتصادیش از اوایل سال 95 ظاهر میشه که همزمانی اون با آخرین سال دولت اول روحانی ( سیکل سنتی رونق بازارها در آخرین سال دولت) میتونه شاخص رو از سقف قبلی عبور بده

با تشکر
    با توجه به سرعت نزول شاخص این زمان ممکنه کمتر یا بیشتر بشه. هر چی قیمتها با سرعت بیشتری بریزند به پایان نزول نزدیکتر میشیم. یه بنده خدایی که خیلی قبولش دارم اون اوایل ریزش گفت موج 5 صعودی هم تموم شد ما باور نکردیم ;)

منم سعی میکنم ایشالا چند روزی برم دهاتمون برای استراحت اونجا هم که اینترنت نیست کلا راحت میشید یه مدت.

ارادتمند، علی
    آخرین ویرایش توسط علی نظامی؛ 2014/06/28, 12:05.

نظر

• K.S
      عضو عادی
      • Jan 2014
      • 113

[QUOTE=مات;513475]شاخص کفش 68هزار واحده که به نظرم به اونجا میرسه
      از مرداد ماه به بعد با اومدن گزارشات سه ماهه بازار راهش رو پیدا میکنه

زمانی که بازار شروع به ریزش کرد هر کی یه عددی میگفت واسه خودش تا اینکه همه رو 72 هزار گفتن کفه بازار . حالا که از این عدد هم پایین اومد میگن 68 هزار کف بازار از اون هم پایین بیاد میگن 63 هزار تا زمانی که به صفر برسه .
      از ماست که بر ماست

نظر

• مجیدشمسعلی
        كاربر فعال
        • Aug 2025
        • 643

اطلاعیه ... تحریم بورس از سوی سهام داران : سهام داران در اعتراض به حمایت نکردن دولت از بورس اوراق بهادار وکاهش ارزش سهامشان ومتضرر شدنشان از ورود به بورس اوراق بهادار تصمیم به تحریم بورس و خرید و فروش نکردن سهام به مدت 5 روز کردندکه این تحریم همزمان با اولین روز ماه مبارک رمضان به مدت 5 روز آغاز میشود تا اینکه مسئولین یه فکری به حال این سهامداران متضرر کنند.تحریم بورس از تاریخ8/4/93 به مدت 5 روز آغاز میشود. منبع تالار بورس

نظر

• K.S
          عضو عادی
          • Jan 2014
          • 113

در اصل توسط والیخان پست شده است View Post
          یعنی فشار آب شهر خاموشی برق،مذاکرات هسته ای،داعش،ابری شدن هوا و...........همه چیزروی قیمت سهم تاثیرداره الاepsوp/elaughingsmiley
          فعلا دولت بخاطر عکس انداختن با عدد تورم در حال بیچاره کردن صنایع مختلف و بازار سرمایه و ..... هستش . روزی نیست که نوبخت حرف بزنه و تو حرفهاش پایین آوردن تورم نباشه . همش زیر سر دولت هستش باقیش همه داستانه . فعلا هم که با انداختن تقصیرها به گردن مذاکرات دارن کاره خودشون رو میکنن . هیچوقت روزی رو فراموش نکنید که همین دولتی که امروز این بلا رو سره سهامدارا آورده از مشوقین مردم به جهت ورود به تله بورس بود . بعدشم که مهندسی شده با اخابر منفی متوالی بازار رو زمین زدن . حالا هم هر چند وقت یکبار اون وزیر خالی بند میاد و یه بلوف جدید میزنه . حالا هم سهامدارا رو با امید به آینده تو بازار نگه میدارن تا چند روز قبل سهامدارا فکر میکردن شاخص رو 72 هزار برمیگرده الان صحبت از 68 هزار میکنن و روزی آرزوی برگشتن بازار از صفر رو میکنن . خلاصه اینکه بازی خوردیم . نزدیک به 6 ماه شده که سهامدارا دارن آب شدن سرمایه هاشون رو میبینن و دولت هم عدد تورم رو . شاید بیش از نیمی از سهام شرکتها از قیمتهای سال قبلشون هم کمتر شده ولی هنوز هم مسئولین میان صحبت میکنن و میگن شاخص نسبت به سال گذشته فلان درصد رشد داشته امان از این شاخص قلابی . سیاست سرکوب قیمتها و کم کردن نقدینگی موجود با سیاستهای ریاضتی بلای جون بازار شده . اگر مسئولین بورس و دولت حرف نزنن خیلی بهتره تا با دروغ ها و وعده های تو خالی به شعور سهامدارا توهین کنن .

نظر

• علی نظامی
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 1033

[QUOTE=K.S;513567]
            در اصل توسط مات پست شده است View Post
            شاخص کفش 68هزار واحده که به نظرم به اونجا میرسه
            از مرداد ماه به بعد با اومدن گزارشات سه ماهه بازار راهش رو پیدا میکنه

زمانی که بازار شروع به ریزش کرد هر کی یه عددی میگفت واسه خودش تا اینکه همه رو 72 هزار گفتن کفه بازار . حالا که از این عدد هم پایین اومد میگن 68 هزار کف بازار از اون هم پایین بیاد میگن 63 هزار تا زمانی که به صفر برسه .
            از ماست که بر ماست
            صفر که بعیده یه کم ولی با سودای نقدی به نظر میتونه تا 20-25هزار بیاد >:)

نظر

• mah 88
              عضو عادی
              • Jan 2014
              • 54

در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Post
              اطلاعیه ... تحریم بورس از سوی سهام داران : سهام داران در اعتراض به حمایت نکردن دولت از بورس اوراق بهادار وکاهش ارزش سهامشان ومتضرر شدنشان از ورود به بورس اوراق بهادار تصمیم به تحریم بورس و خرید و فروش نکردن سهام به مدت 5 روز کردندکه این تحریم همزمان با اولین روز ماه مبارک رمضان به مدت 5 روز آغاز میشود تا اینکه مسئولین یه فکری به حال این سهامداران متضرر کنند.تحریم بورس از تاریخ8/4/93 به مدت 5 روز آغاز میشود. منبع تالار بورس
              این میتونه بهترین کار باشه امیدواریم این جواب بده

نظر

• مهدی سکه فروش
                عضو جدید
                • May 2014
                • 18

بعد از شکست اعتراض توئیتری و حذف تمام پیام های مرتبط با بورس از صفحه روحانی ... حالا اعتراض خود را به اوضاع بورس به نمایندگان مجلس از طریق پیامک اطلاع میدهیم...
                علی لاریجانی 09121483006 رسایی09123954156 مرندی09121163968 حداد عادل09391997399 نوباوه09121096553 نبویان09127584450 مهدی کوچک زاده09121208692 نادران09122965082 توکلی09121273532

نظر

• شاهین محلوجی
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 2050

خرید و فروش میلیاردی مجوز کارگزاری بورس

یک کارشناس اقتصادی گفت: مشکل بورس داخلی است و نباید از بورس فقط افزایش شاخص کل را داشته باشیم.

به گزارش صبحانه ، محمد حسن اعتضادی در گفت‌وگو با فارس با اشاره به اینکه در یک نظام اقتصادی، ارتباط معناداری بین عوامل اقتصادی وجود دارد که نظم ایجاد می‌کند، گفت: بورس زمانی که 20 هزار واحد افزایش شاخصی داشت، در مصاحبه‌ای گفتم این 20 هزار واحد حباب است، زیرا در شرکت‌های بورسی خبری نیست و هیچ رشد اقتصادی نداشتیم.

این کارشناس اقتصادی ادامه داد: اما در آن زمان واکنش‌هایی نسبت به این موضوع نشان داده شده و گفتند این گونه نیست و مردم را تشویق به سرمایه‌گذاری در بورس کردند.

وی ادامه داد: در شرایطی که هم اکنون در اقتصاد داریم، باید 350 هزار میلیارد تومان پول در گردش داشته باشیم، اما الان بیش از 700 هزار میلیارد تومان پول در جامعه است که رقم بسیار زیادی از این پول سرگردان و بدون پشتوانه است، بنابر این اگر این پول به سمت هر بخشی از اقتصاد حرکت کند، مشکلاتی ایجاد می‌کند.

اعتضادی تصریح کرد: بنابراین، این پول، کار مولد را از بین می‌برد؛ بخش اعظمی از این پول به سمت بورس آمد و موجب شد، تا حجم پول افزایش یابد و بخشی از حبابی که در چند وقت اخیر در بورس وجود داشت، به دلیل همین پول‌های سرگردان بود.

این کارشناس اقتصادی با انتقاد از عملکرد برخی مدیران بورس، گفت: مدیران تنها توقع دارند که بورس رشد پیدا کند و از نظر تئوری به دنبال رشد بورس هستند و بورس ایران را با بورس‌های خارجی مانند آمریکا مقایسه می‌کنند، اما به این موضوع توجه نمی‌کنند که باید روش‌های خود را بومی کنیم.

وی با بیان مثالی ادامه داد: فرض کنید من کارگزار هستم و شما می‌خواهید سهام یک شرکت را خریداری کنید، بنابر این شما می‌گویید سهام شرکت که عرضه اولیه است، را برایم بخر؛ وقتی سهام عرضه می‌شود متوجه می‌شوید که شما نتوانستید این سهام را خریداری کنید، به همین دلیل شما از کارگزار پیگیری می‌کنید و جوابی که می‌شنوید این است که این سهام به شما نرسید و شما چیزی نمی‌توانید بگویید.

اعتضادی خاطرنشان کرد: اما شما که از پشت پرده مطلع نیستید و نمی دانید کارگزار بیشترین سهام عرضه اولیه را خودش خریداری می‌کند. زیرا قیمت این سهام پایین است.

این کارشناس اقتصادی با اشاره به اینکه اگر شما به بازرسی بورس هم شکایت کنید و موضوع را بیان کنید، بازرسی بورس، هم که اطلاعی از جریان پیش آمده ندارد و در نهایت دست شما خالی می‌ماند.

وی ادامه داد: اما در خارج روند به گونه‌ای دیگر است به طوری که نرم‌افزاری وجود دارد که در این نرم‌افزار وقتی فرمی را برای خرید سهام پر می‌کنید سریال این فرم روی بازرسی بورس دیده می‌شود، حال اگر شما متقاضی باشید و در صف خرید عرضه اولیه حضور داشته باشید، مشخص می‌شود که این سهام عرضه اولیه را چه کسانی خریداری کرده‌اند، اما در ایران هرگز اجازه نداند این نرم‌افزار تهیه شود و از نرم افزاری استفاده می‌کنند که قابلیت چندانی ندارد و تنها برای خرید و فروش از آن استفاده می‌شود.

این کارشناس اقتصادی با اشاره به یکی دیگر از مشکلات حال حاضر بورس گفت: مثلا شما 1500 سهم یک شرکت را دارید، شما به کارگزار مراجعه می‌کنید و اعلام می‌کنید که این سهم را 1500 تومان بفروشد، اما ارزش هر سهم شما 1200 تومان است، ولی شما قیمت بسته‌ای را تعیین کرده و می‌گویید هر وقت سهم به 1500 تومان رسید بفروشید.

وی ادامه داد: از طرف دیگر شما شروع می‌کنید به کارکردن در بازار و به کارگزاری‌های دیگر مراجعه می‌کنید و می‌گویید هر سهمی که از فلان شرکت آمد خریداری کنید یعنی شما یکجا گفته‌اید به فروش یکجا گفته‌اید خریداری کن حال در این شرایط شما با این کار بازار را دست‌کاری کرده‌آید در صورتی که ارزش سهم شما در واقع 1500 تومان نیست ولی در نهایت سهام خود را 1500 به فروش می‌رسانید و این چرخه ادامه دارد.

اعتضادی ادامه داد: در این شرایط کسی کنترل نمی‌کند، بازار را و شما رصدی ندارید، اما در جاهای دیگر هم بازرسی قوی و هم مانیتورینگ قوی وجود دارد تا بازار سیاه ایجاد نشود.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون جواز کارگزاری نزدیک به 11 میلیارد تومان خرید و فروش می‌شود، گفت: در صورتی که این جواز رایگان بود، حال سوال اینجاست، چرا این جواز باید 11 میلیارد تومان به فروش رسد، حتما در بورس خبرهایی است که برخی این گونه به دنبال کسب سود هستند.

اعتضادی تصریح کرد: اگر می‌خواهیم بورس رونق واقعی پیدا کند باید ساختارش اصلاح شود، هم اکنون شرایط بد بورس را به گردن مشکلات خارجی از جمله تحریم می‌اندازند، در صورتی که تحریم تنها 25 درصد در اقتصاد موثر است و 75 درصد باقی‌مانده در داخل است که باید اصلاح شود.
                  جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

وی با اشاره به اینکه هم اکنون جواز کارگزاری نزدیک به 11 میلیارد تومان خرید و فروش می‌شود، گفت: در صورتی که این جواز رایگان بود، حال سوال اینجاست، چرا این جواز باید 11 میلیارد تومان به فروش رسد، حتما در بورس خبرهایی است که برخی این گونه به دنبال کسب سود هستند.

اعتضادی تصریح کرد: اگر می‌خواهیم بورس رونق واقعی پیدا کند باید ساختارش اصلاح شود، هم اکنون شرایط بد بورس را به گردن مشکلات خارجی از جمله تحریم می‌اندازند، در صورتی که تحریم تنها 25 درصد در اقتصاد موثر است و 75 درصد باقی‌مانده در داخل است که باید اصلاح شود.

با سلام آقای محلوجی پاراگراف آخر را هم دولت روحانی گفته که اثر تحریم ها 20 درصد می باشد بغیه مشکلات مدیریت می باشد فعلا که یک سال گذشت و تا سال دوم هم صبر می کنیم ببینیم آیا تدیبر امید می تواند صنعت را کمی بهبود ببخشد و از رکود خارج کند یا خیر و فقط حرف تحویل می دهد مثل گفته وزیر اقتصاد خودش در مورد حمایت از بورس با تشکر
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• bahary
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 2510

تحلیل من از آخرین وضعیت شاخص کل:
                      نمودار زیر را چند ماه قبل بصورت شماتیک گذاشته بودم که امروز آخرین اصلاح و توضیحات را برای آن ارائه میدهم.دوستان کارشناس و صاحبنظر می توانند راجع به کم و کیف آن نظرات خود را مطرح نمایند.

در این نمودار ذیل خطوط قرمز رنگ سرو شانه را با مشخصات استاندارد سر و شانه سقف نشان می دهد.خطوط آبی رنگ اخرین وضعیت را نشان می دهد و چنانچه از فردا حمایتی جدی از بازار صورت نگیرد متاسفانه شاهد سقوط وحشتناکی خواهیم بود. RSI هم هر چند در منطقه اشباع فروش قرار دارد ولی همچنان تمایل به ادامه روند کاهشی خود را داراست. یعنی شاخص تا حوالی 57000هیچ چیز جلودار ریزش نخواهد بود و این همزمان می شود با مهلت امضاء توافقات با 1+5 و غرب.انشاء الله با رسیدن به توافق نهایی آعاز رشدی طوفانی در بازار را شاهدخواهیم بود.
                      آخرین ویرایش توسط bahary؛ 2014/06/28, 13:05.

نظر

• مجیدشمسعلی
                        كاربر فعال
                        • Aug 2025
                        • 643

به نام خداوند داس و کلید/که نیرنگ تدبیرو امید دید//خدایی که چون او خشم آورد/سر شارلاتانان به حد می زند//الا ای فریبندگان دغل/پرستندگان بت پول و لعل//بترس تو ز این پیر مردار پست/که دنیای قدرت طلسمت زده است//که دنیای قدار فریبنده است/که صد چون تویی را به خود دیده است//وزارت تو را دام و صد حیله داد/که امید نسلی دهی تو به باد//تو را دیو قدرت لگامی زده/سوار تو گشت است بت وسوسه//ز تدبیر تو بورس ویرانه شد /ز امید تو یاس در این خانه شد

نظر

• ahmadreza
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 1294

شاخص فردا به حمایت مهم خودش در rsiمیرسه

نظر

• ائلشن
                            عضو فعال
                            • Oct 2012
                            • 993

در اصل توسط مهدی سکه فروش پست شده است View Post
                            بعد از شکست اعتراض توئیتری و حذف تمام پیام های مرتبط با بورس از صفحه روحانی ... حالا اعتراض خود را به اوضاع بورس به نمایندگان مجلس از طریق پیامک اطلاع میدهیم...
                            علی لاریجانی 09121483006 رسایی09123954156 مرندی09121163968 حداد عادل09391997399 نوباوه09121096553 نبویان09127584450 مهدی کوچک زاده09121208692 نادران09122965082 توکلی09121273532

اولین ضربه به بورسو همین مجلس نشینان زدند . با اعتراض به نمایندگان و دولت کاری پیش نمیره.

بهترین گزینه خبر رسانی و اعتراض از طریق شبکه های اونور آب هست.

ضرب المثلی هست که میگه از پس بی دین ، بی ایمان برمیاد.

از پس اینا ، اونور آبی ا بر میان.

نظر

• ahmad m
                              ستاره دار(2)
                              • Aug 2012
                              • 969

در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Post
                              به نام خداوند داس و کلید/که نیرنگ تدبیرو امید دید//خدایی که چون او خشم آورد/سر شارلاتانان به حد می زند//الا ای فریبندگان دغل/پرستندگان بت پول و لعل//بترس تو ز این پیر مردار پست/که دنیای قدرت طلسمت زده است//که دنیای قدار فریبنده است/که صد چون تویی را به خود دیده است//وزارت تو را دام و صد حیله داد/که امید نسلی دهی تو به باد//تو را دیو قدرت لگامی زده/سوار تو گشت است بت وسوسه//ز تدبیر تو بورس ویرانه شد /ز امید تو یاس در این خانه شد

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3000&page=2
                              بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• بهزاد بهزادی
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 494

ظهر همه عزیزان بخیر،

قرار نبود پستی بزنم چراکه درگیر تهیه مقدمات سفر هستم.... اما امروز پستهایی دیدم که باعث تعجب بنده شد...

در طول مدت فعالیتم در بازار بورس هرگز به صورت واضح سهمی رو معرفی نکرده ام و بیشتر دیدگاه خودم رو روی شاخص های لیدر عنوان کرده ام... جای بسیار تاسف داره که می بینم برخی افراد با دروغگویی و با نیت شوم که مشخص نیست از چه جایگاهی برآمده سعی در تخریب بنده دارند! هرچند ظاهرا در غیاب بنده هر دو آی دی دوست عزیزی که تا همین دو روز پیش جز مدیران بودند توسط مهرداد عزیز مسدود شده است...

هرآنچه در مورد شاخص کل تا به امروز گفته ام تحلیل های شخصی بوده است که بر داده های بنیادی و داده های تکنیکال بازار استوار بوده و اولین قدم در بازارهای مالی عدم قطعیت است... بنده معمولا شاخص کل رو از این حیث تحلیل می کنم تا جهت کلی بازار رو در میان مدت و بلند مدت تشخیص بدهم و بر اساس اون تصمیم به ریسک پذیری ( تشکیل سبد) و با ریسک گریزی ( خروج نقدینگی از بازار) بگیرم...

بر خلاف خیلی ها که اصول اخلاقی رو زیر پا می گذارند و با کلاهبرداری و همسو شدن با رانت بازها سعی در انداختن سهم رانتی و بادکرده به سایرین دارند بنده در طول بیشتر از یک دهه فعالیت در بازارهی مالی حتی یک بار هم از چنین شیوه ای استفاده نکرده ام و تا به امروز به کسی چه در ملا عام و چه در خفا نگفته ام چه بخرد... حتی اگر گاها نظر مساعدی روی سهمی داده ام اون سهم، سهم شرکتی بزرگ بوده تا شبهه رانت بازی برای کسی ایجاد نشه...

دو روز پیش اشاره کردم که عازم سفری هستم تا 20 آگوست و کمتر فعالیت دارم اما در همان پست گفتم با بازار فعلا باقی می مانم چون در میان مدت بازار رو فاقد مشکل عمده می بینم.... اینکه چرا بازار ما این رفتار رو داره دلایل بنیادی و تکنیکال نداره... ضمن اینکه من در سهم های خودم اصولی برای پلان سرمایه گزاری دارم و اینگونه هم نیست که با هر اتفاقی در بازار باشم...

آیا در دنیای امروز که از هر نقطه دنیا میشه هر کاری کرد این شبهه باید وجود داشته باشه که سفر من با سهامدار بودنم در تضاد هست.... سرمایه من در بازار در حدی نیست که ورود یا خروجش باعث جهت دار شدن بازار بشه! ضمنا سهم های من عمدتا متشکل از سهم های بزرگ بازار هستند که در هر زمان به راحتی نقد می شوند و نیاز به جوسازی کاذب مانند عده ای برای مهیا کردن شرایط فروشش ندارم...

در نهایت بار دیگر اشاره کنم که جامعه بورسی ما در یک جمله آماتور و خام هست... درسته که این بازار از ناکارآمدی هایی در مدیریت ها زنج میبره اما وقتی کف سود سهام رو در بازار دارند برای حقیقی ها می بندند در حالی که سقف آن باز است رفتار امروز حقیقی ها در فروش اون 29 سهم فقط و فقط نشان دهند عمق حماقت برخی هاست...

این بازار از دید من هیچ مشکلی ندارد... نسبت p/e بازار در حد بانکها شده.... روند مذاکرات هسته ای مثبت هست و کافیست به مذاکرات طولانی این دور نگاه کنید ( 14 روز مذاکره پیاپی).... سود حداقل 20 درصدی برای سهامداران تضمین شده.... دیگه چه بهتر از این!!!!

و اما سبد شخصی بنده محرمانه هست و هیچ احدی نمی دونه من چه سهمی دارم... بنده حدود 4 میلیارد تومان در بازار در این دور وارد کرده ام و روزی که وارد شدم برای این سرمایه گزاری کلی کفی برای ضرر در نظر گرفتم (حدود 10 درصد).... در حال حاضر با ضرری 2 درصدی مواجه هستم و نیازی به شتابزدگی به منظور نقد کردن سرمایه نمی بینم... سفر من هیچ تضادی با فعالیت های سرمایه گذاریم چه در بورس و چه سایر بازارها ندارد.... مگر شما وقتی سفر می روید کل دارایی خود را به همراه دارید؟

بازار به زودی برخواهد گشت چیزی تا پاپان رالی نفسگیر مذاکرات نمانده.... با احتمال بسیار بالایی اعتقاد به تحقق سود هدف 35 تا 40 درصدی هستم که برای امسال در بازار بورس تعریف کرده ام... من نگرانی ندارم و از دور نظاره گر اتفاقات هستم...

تحلیل های من در این بازار بیان دیدگاه بوده است و نه به کسی گفته ام بخر و نه بفروش.... بنده چند روز پیش آلارم دادم عده ای در این انجمن به تبلیغ سهم باد کرده مشغول هستند و کاملا طبیعی بود که شاهد برخی پست های جهتدار از سمت عده ای باشم علی الخصوص که دراین میان با نظر جمیع مدیران مجبور به اخراج یکی از مدیران از تیم مدیریتی شدیم و آی دی های مدیر مربوطه با توجه به اصرار به حاشیه پردازی، باعث مسدود کردن دو آی دی ایشان شد که از این بابت از مهرداد عزیز تشکر می کنم...

مخلص کلام اینکه بهزاد 100 در 100 سهامدار هست و دلیلی نمی بینم زمانی که به گام نهایی مذاکرات و خبر احتمالی توافق که باعث جهش بازار می شود نزدیک شده ایم، خروج کنم به خصوص که اوراق تضمینی هم ارایه شده است....

ارادتمند- بهزاد

نظر

در حال کار...
                                X