شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • trojan
    ستاره دار(1)
    • Nov 2013
    • 881

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
    بحث خودرویی ها داغه
    یه شاخص بزارم مربوط به گروه خودرو در تایم هفتگی لگاریتمی..
    کانال 10 ساله خودروییها..
    [IMG][/IMG]
    تاران جان نمودار بسیار زیبایی رو گذاشتی
    کاش اون خط مقاومت شکسته شده رو هم میکشیدی تا این پولبک زیبا بیشتر خودش رو نشون میداد .

نظر

• نوام چامسکی
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 3369

در اصل توسط sonami2616 پست شده است View Post
      کاملا موافقم ، اگه به معاملات نگاه کنید امروز ارزش معاملات بورس 90 و فرابورس فک کنم 120 بود
      اگه حجم معاملات رو هم نیگا کنید 4 میلیارد بود ، این خیلی خوبه، به نظرم نشون دهنده ی اینه که بیشتر خرید فروش ها تو سهام با قیمت پایین بوده و این یعنی ضرر خیلی از بچه ها کمتر شده ، در واقع شاخص امروز بدون دستکاری بود و به نفع سهامداران خرد یا به عبارت شما یورتمه می رفت
      نمی دونم این تحلیلم درست بود یا نه ، امیدوارم اشتبا نگفته باشم /:.smilingsmiley.:/
      دوست عزیز اینجا گفته شما رو بهانه میکنم و میگم اینجا محلی تا نظرات خودمون رو ابراز و تا به چالش کشیده بشه

و به این اعتقاد هستم که همه از یک سفره داریم روزی و رزق میبریم

اینجا برای اثبات نظر یا خود خواهی نیامدهایم

جمعی هستیم که در یک جو دوستانه و صمیمی که فارغ از نظراتمون

میتونیم دوستانی خوب برای همدیگه و ارتقا دانشمون باشیم

یا نهایت احترام

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• trojan
        ستاره دار(1)
        • Nov 2013
        • 881

دلار هم تو چند روز گذشته یه چند باری سرش خورده به طاق و یکمی رو به پایین شده
        واگرایی هم داره شاید بیشتر بیاد پایین یه احساسی به من میگه بازار هفته دیگه تک آف میکنه

نظر

• daryadel120
          عضو فعال
          • Apr 2012
          • 578

این آمار اشتباه است ... کلا نزدیک به 700 میلیون سهم و حق تقدم امروز معامله شده /:.smilingsmiley.:/
          برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• عادل عطایی
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 331

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post
            این آمار اشتباه است ... کلا نزدیک به 700 میلیون سهم و حق تقدم امروز معامله شده /:.smilingsmiley.:/
            به خاطر معامله بلوکی فارس هست گویا که تاپیکو و یه گروه دیگه خریدن
            اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• zamini34
              عضو جدید
              • Dec 2013
              • 19

به نظر کف سازی شاخص تمامه و از هفته بعد باید منتظر یه رالی صعودی بود

نظر

• مشیری
                عضو جدید
                • May 2014
                • 4

جناب بهزادی ممنون از حضورتون در اتاق، یه سوالی داشتم خدمتتون شما الان کلا در بورسید یا سرمایه گذاری های دیگه رو هم مفید می دونید؟ نظر شما در مورد سهام های غیر بورسی چیست مانند سهام پدیده شاندیز که رشد خوبی در سال های قبل داشته؟ یه سوال دیگه هم داشتم، این 3 درصد سود ماهانه ای که فرمودید منظورتون میانگین سود بود حتی در ماه های اخیر که بورس نزول شدیدی داشت؟ ممنون از پاسختون
                [COLOR=#252525][FONT=Tahoma][/FONT][/COLOR][COLOR=#800080][FONT=Tahoma]در نهانخانه جانم[/FONT][/COLOR][COLOR=#a52a2a][FONT=Tahoma] گل[/FONT][/COLOR][COLOR=#800080][FONT=Tahoma] یاد تو درخشید[/FONT][/COLOR][COLOR=#252525][FONT=Tahoma]؛ [/FONT][/COLOR][COLOR=#252525][FONT=Tahoma][/FONT][/COLOR][COLOR=#008000][FONT=Tahoma]باغ[/FONT][FONT=Tahoma] صد خاطره خندید[/FONT][/COLOR][COLOR=#252525][FONT=Tahoma]؛ [/FONT][/COLOR][COLOR=#252525][FONT=Tahoma][/FONT][/COLOR][COLOR=#800080][FONT=Tahoma]عطر[/FONT][FONT=Tahoma] صد خاطره پیچید[/FONT][/COLOR][COLOR=#252525][FONT=Tahoma] ...[/FONT][/COLOR]

نظر

• سنایی
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 364

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                  فعلا بازار به خبرهاي اين 3سهم خودرو و سايپا و خپارس بيشتر اعتماد داره.ولي کم کم و خصوصا با نهايي شدن توافق بزرگ و لغو تحريمها صفهاي خريد به کل گروه سرايت ميکنه.
                  .................................................. ......
                  خودرو-افزايش توليد و بتوافق رسيدن با پژو و توليد خودروهاي جديدتر و مشارکت با يک شرکت خارجي ديگر
                  سايپا-افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي دارايي-افزايش توليد در فروردين-مشارکت با چينيها و يا....
                  خپارس-افزايش سرمايه 240درصدي از محل تجديد ارزيابي دارايي-افزايش توليد خودروهاي فرانسوي رنو-مشارکت دوباره با فرانسه و فروش بلوک و....
                  .................................................. ...
                  بزودي خبرهاي خوبي هم از شرکت خاور درز خواهد کرد در خصوص راه اندازي طرح و توسعه خودروهاي جديد- توافق با بنز و مشارکت بيشتر با انها در مورد توليد کاميونهاي بنز و خودروهاي سواري بنز -و وصول طلب خاور از بنز- و فروش بلوک خاور به بنز يا هيوندايي که قبلا مدير عامل خاور از ان صحبت بميان اورده بود.
                  بعدش هم خکاوه و خزامياد و.................
                  بعضی از سهام قطعه سازها ازجمله خاذین موج سومی هستند

نظر

• کيانوش
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 6613

اتحادیه اروپا: مذاکرات کارشناسی ایران و ۱+۵ در نیویورک‌ «سودمند» بود
                    این مذاکرات کارشناسی در آستانه نشست هفته آینده ایران و 1+5 در «وین» اتریش برگزار شد.
                    شبکه «بی بی سی» به نقل از یکی از سخنگویان اتحادیه اروپا گزارش کرد که مذاکرات کارشناسی گروه ۱+۵ و ایران در نیویورک، «سودمند» بوده است.

به گزارش فارس به نقل از شبکه بی بی سی، یکی از سخنگویان اتحادیه اروپا اعلام کرد که مذاکرات کارشناسی گروه 1+5 و ایران که طی روزهای 6 و 7 ماه مه (16-17 اردیبهشت) در نیویورک برگزار شد «سودمند» بوده است.

این مذاکرات کارشناسی در آستانه نشست هفته آینده ایران و 1+5 در «وین» اتریش برگزار شد.

به گزارش بی بی سی، این مذاکرات کارشناسی، با هدف تعیین دستور کار مذاکرات مقامات ارشد گروه 1+5 (آمریکا،انگلیس،فرانسه،روسیه،چین بعلاوه آلمان) صورت گرفت و مقامات کشورهای برگزار کننده این مذاکرات به مراحل حساس رسیده است.
                    .................................................. .................................................. .................................................. .................
                    خدا را شکر نيويورک هم خوب برگزار شد.
                    هفته اتي بهتر از اين هفته خواهد بود.
                    خصوصا براي گروه خودرو

نظر

• مجيد رادمنش
                      مدیر (6)
                      • Oct 2010
                      • 4902

رشد اقتصادی ایران تا پایان ۲۰۱۴

صندوق بین‌المللی پول در جدیدترین ارزیابی خود از وضعیت اقتصادی ایران نوشت: «با توجه به بهبود چشم‌انداز پیشِ‌رو به‌ویژه از ناحیه محیط خارجی و نیروی محرکه حاصل از کاهش ارزش ریال در گذشته انتظار می‌رود اقتصاد ایران در سال ۲۰۱۴ به رشد برسد.» به گزارش خبرگزاری تسنیم، صندوق بین‌المللی پول در جدیدترین گزارش خود موسوم به «گزارش چشم‌انداز اقتصاد منطقه‌ای، خاورمیانه و آسیای مرکزی» به وضعیت اقتصادی ایران اشاره کرده و از بازگشت رشد به اقتصاد ایران در سال 2014 خبر داده است. بر اساس این گزارش تولید نفت و گاز ایران در این سال نیز وضعیت باثباتی خواهد داشت. این نهاد بین‌المللی پیش‌بینی خود از رشد اقتصادی ایران در سال 2014 را تغییر نداده و همچنان معتقد است اقتصاد ایران در این سال 5/1 درصد رشد می‌کند.

رشد اقتصادی ایران در سال 2013 به منفی 7/1 درصد رسیده بود. نرخ تورم ایران نیز که در سال گذشته 2/35 درصد بوده است در سال جاری به 23 درصد کاهش خواهد یافت که مسوولان اقتصادی کشور نیز وعده داده‌اند نرخ تورم تا پایان امسال در محدوده 25 درصدی قرار گیرد. این گزارش تراز حساب‌های جاری ایران در سال 2013 را معادل 1/8 درصد تولید ناخالص داخلی این کشور برآورد و پیش‌بینی کرده است این رقم در سال جاری به 2/5 درصد برسد. به‌اعتقاد صندوق بین‌المللی پول، تراز مالی ایران در سال جاری نیز همچون سال گذشته منفی خواهد بود. تراز مالی ایران سال گذشته معادل منفی 2/2 درصد تولید ناخالص داخلی بود که انتظار می‌رود این رقم در سال جاری به منفی 5/2 درصد برسد.
                      یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• مشیری
                        عضو جدید
                        • May 2014
                        • 4

مطلب جالبی بود( از روزنامه دنیای اقتصاد)

نویسنده: rolf dobelli

مترجم: محمدرضا معاديخواه
                        بخش: چهاردهم
                        دهقانی به یک غاز غذا می‌دهد. ابتدا حیوان ترسو مردد است و به این فکر می‌کند که: «چه اتفاقی افتاده است؟ چرا او به من غذا می‌دهد؟»
                        موضوع هفته‌ها ادامه پیدا می‌کند تا اینکه بالاخره تردیدهای غاز از بین می‌رود. بعد از چند ماه غاز مطمئن می‌شود که: «من در قلب دهقان جا دارم.» و هرچه این غذا دادن ادامه می‌یابد تاییدی بر این باور او است. درحالی‌که غاز کاملا از خیرخواهی دهقان مطمئن شده است، یک روز در کمال ناباوری از قفسش بیرون کشیده می‌شود و کشاورز سرش را می‌برد. این غاز قربانی تفکر استقرایی شده‌است. تفکری با گرایش به ترسیم نوعی یقین و اطمینان عالم‌گیر بر پایه مشاهدات منفرد.
                        دیوید هیوم، فیلسوف قرن هجدهم، این تمثیل را برای هشداردادن نسبت به خطرات این نوع تفکر به‌کار برد. با این همه تنها غازها نیستند که در دام این نوع از تفکر گرفتارند.
                        سرمایه‌گذاری سهمی را در بازار می‌خرد. قیمت سهام به‌صورت نجومی بالا می‌رود. ابتدا او احتیاط می‌کند و با دیده شک به سهم می‌نگرد که نکند، قیمتش حبابی باشد. اما همین‌طور که قیمت سهام به افزایش قیمت خود ادامه می‌دهد، آن هم به مدت یک ماه، تشویش و واهمه او به هیجان تبدیل می‌شود. به این ترتیب او با خود می‌پندارد که «این سهم هرگز نخواهد ریخت.» به‌ویژه که هر روز ماجرای افزایش قیمت تکرار می‌شود.
                        بعد از 6 ماه، سرمایه‌گذار داستان ما، همه پس‌انداز عمرش را در این سهم سرمایه‌گذاری می‌کند و چشم‌اش را روی مجموعه ریسکی که متوجه این سهم است می‌بندد و کمی بعد تاوان سرمایه‌گذاری احمقانه‌اش را پس می‌دهد. او فریفته مطلق استقرا است.
                        البته تفکر استقرایی فقط مسیری به‌سوی نابودی نیست. [به‌شرط آنکه نقش دهقان را بازی کنید.] در واقع شما می‌توانید به‌کمک آن و با فرستادن چند ایمیل ثروتی به‌هم بزنید. دستورالعملش این است: پیش‌بینی‌ای از وضعیت بازار فراهم کنید. در یکی گفته‌باشید که بازار رشد می‌کند و در یکی دیگر هشدار داده‌باشید که بازار سقوط می‌کند. اولی را برای 50 هزار نفر بفرستید و دومی را برای 50 هزار نفر دیگر. فرض کنید بازار در ماه آینده سقوط کند.
                        حالا شما می‌‌توانید دوباره پیش‌بینی مشابهی درست کنید، اما این بار برای آن افرادی بفرستید که مرتبه قبل برایشان پیش‌بینی درست را فرستاده بودید. آن گروه را به 2 دسته تقسیم کنید و گروه اول را مطلع کنید که بازار صعودی‌است و به گروه دوم بگویید، بازار همچنان سقوط می‌کند. همین کار را ادامه‌دهید. بعد از 10 ماه در لیست شما 100 نفر باقی مانده‌اند که شما در طول این ماه‌ها بدون هیچ اشتباهی به آنها مشاوره داده‌اید. از نگاه آنها شما یک نابغه هستید. شما ثابت کرده‌اید که قدرتی ماورای طبیعی دارید وپیشگو هستید. بعضی از افراد این لیست، شما را امین همه پولشان خواهند کرد. شما به هدف خود دست یافته‌اید و درآمد چشمگیری به جیب زده اید، پول‌ها را بردارید و زندگی جدیدی آغاز کنید.
                        تنها افراد خام و ناپخته نیستند که از این طریق فریب می‌خورند. ما دائما با این نوع تفکر خودمان را گول می‌زنیم. مردمی که برای مدتی بیمار نمی‌شوند خود را جاودانه می‌پندارند. مدیرعاملی که برای چند فصل متوالی سود شرکتش صعودی است، خود را از سقوط مصون می‌داند. کارمندان و سهامدارانش هم همین فکر را می‌کنند. دوستی داشتم که بیس جامپر2 بود و از ساختمان‌ها، آنتن‌ها و صخره‌ها می‌پرید و در لحظه آخر رسیدن به زمین، چترش را باز می‌کرد.
                        یک روز نصیحتش کردم که ورزشی که انتخاب کرده خیلی خطرناک است. او در جواب من انگار که به یک موضوع واقعیت برونی اشاره می‌کند، گفت: «من هزار بار این کار را کرده‌ام و برایم هیج اتفاقی نیفتاده‌است.» 2 ماه بعد او مرد. در سانحه‌ای که موقع پرش از یک صخره خطرناک در آفریقای‌جنوبی برای او پیش‌آمد. همین یک اتفاق برای از بین بردن نظریه او که هزار بار مورد تایید واقع شده‌بود، کافی بود.
                        تفکر استقرایی می‌تواند نتایج ویرانگری به بار بیاورد، اما همچنان بدون آن نمی‌توانیم کاری انجام دهیم. وقتی سوار هواپیما می‌شویم به آن اطمینان می‌کنیم و فرض می‌کنیم قوانین آیرودینامیک هنوز معتبر هستند. انتظار داریم قلبمان همچنان‌که تا حالا زده‌است، فردا هم بتپد. اینها اعتمادهایی ا‌ست که بدون آنها نمی‌توانیم زندگی کنیم، اما باید یادمان باشد که چیزهای قطعی همگی موقت هستند. به قول بنیامین فرانکلین هیچ چیز قطعی نیست، مگر مرگ و مالیات.
                        استقرا ما را فریب می‌دهد و به نتیجه‌گیری‌هایی شبیه این موارد می‌رساند: «نوع بشر تا کنون زنده مانده است و بنابراین ما هم از عهده هر چالشی که پیش روی‌مان باشد برمی‌آییم.» به نظر تئوری خوبی است، اما آنچه درست درک نمی‌کنیم این است که چنین گزاره‌ای تنها در مورد گونه‌ای صادق است که تاکنون ادامه حیات داده است. برای آنکه فرض کنیم وجود و بقای ما تاکنون نشانه‌ای برای بقای ما در آینده‌است نیاز به یک رشته استدلال بسیار جدی داریم. شاید جدی‌تر از هر استدلالی که بشر تا کنون داشته‌است.
                        [COLOR=#252525][FONT=Tahoma][/FONT][/COLOR][COLOR=#800080][FONT=Tahoma]در نهانخانه جانم[/FONT][/COLOR][COLOR=#a52a2a][FONT=Tahoma] گل[/FONT][/COLOR][COLOR=#800080][FONT=Tahoma] یاد تو درخشید[/FONT][/COLOR][COLOR=#252525][FONT=Tahoma]؛ [/FONT][/COLOR][COLOR=#252525][FONT=Tahoma][/FONT][/COLOR][COLOR=#008000][FONT=Tahoma]باغ[/FONT][FONT=Tahoma] صد خاطره خندید[/FONT][/COLOR][COLOR=#252525][FONT=Tahoma]؛ [/FONT][/COLOR][COLOR=#252525][FONT=Tahoma][/FONT][/COLOR][COLOR=#800080][FONT=Tahoma]عطر[/FONT][FONT=Tahoma] صد خاطره پیچید[/FONT][/COLOR][COLOR=#252525][FONT=Tahoma] ...[/FONT][/COLOR]

نظر

• ali20005
                          عضو فعال
                          • Dec 2013
                          • 230

با عرض سلام خدمت آقای بهزادی عزیز و سایر دوستان گرانقدر
                          موج شماری شاخص گروه قند و شکر، به نظر این گروه به خاطر چابک بودن کمی از شاخص کل جلوتر هست و موج 5 صعودی رو تموم کرده اما احتمالا هنوز اصلاح تموم نشده و ریزش بیشتر رو انتظار دارم و یه چیزی که به نظرم جالب اومد و اون اینکه موج 4 نزولی شاخص کل بسیار شبیه موج 4 نزولی گروه قندی هستش شاید موج 5 صودی شاخص کل هم مثل 5 صعودی قندی ها باشد. ممنون میشم نظر شما رو هم در مورد موج شماری گروه قندی بدونم.

[CENTER][B][FONT=lucida console] [SIZE=4]/:.Heart.:/الیس الله بکاف عبده-آیا خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)[/SIZE][/FONT][/B]/:.Heart.:/
                          [/CENTER]

نظر

• بهزاد بهزادی
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 494

در اصل توسط amir hoseini پست شده است View Post
                            جناب بهزادی با سلام و خسته نباشید.
                            نظرتون راجع به گروه سیمان رو میخواستم بدونم و آیا سرمایه گذاری رو این گروه مناسب میدونید؟
                            با تشکر
                            سلام،

دید کاملا مثبتی روی سیمانی ها دارم. در هر حال افزایش نرخ آنها از خردادماه عملی میشه اگرچه اکثرا این موضوع رو قبلا در بودجه لحاظ کرده اند. قیمت سیمان در ایران نسبت به کشورهای دیگر بسیار پایین تر هست و همین موضوع این گروه رو به گروهی کم ریسک برای سرمایه گزاری بلند مدت تبدیل می کنه...

در نهایت اینطور بگم که اختصاص 10 تا 20 درصد از سبد به یک یا دو سهم سیمانی خوب، میتونه دیدگاهی آینده نگرانه باشه... در پرتفوی سرمایه گزاری بنده سیمانی ها یکی از وزنه های سنگین هستند...

ارادتمند- بهزاد

در اصل توسط Kohyar پست شده است View Post

با سلام خدمت آقای دکتر بهزادی عزیز.که من هر چیزی در مورد سبک ماینر میدانم از آموزشها و علم شماست.

آقای دکتر من چون در بازارهای مظنه و آتی ایران هم کار میکنم بنابراین همیشه تحلیل از دلار ایران هم دارم.

من تحلیم نسبت به دلار تا قبل از تحلیل جنابعالی که دیشب فرمودید اینگونه بود که در چارت ضمیمه گذاشتم.و من حتی با شکست مثلث از بالا مقدار زیادی دلار خریدم که البته سود خوبی هم داشت.

که طبق قانون موجهای کارکشن مثلث تارگتش حدود 4011 تومان میشه.
                            البته اگر طبق موج شماری شما موجی که من به صورت موج (4) موج شماری کردم به صورت موج ایمپالس موج شماری کنیم یعنی با یک موج دیاگونال مواجه هستیم ( چون همه امواج 3 موجی هستند)که چون تایید انتهای امواج دیاگونال هم شکستن سقف یا کف مثلث هست که در این چار سقف مثلث هست باز هم احتمال صعودی بودن و دیدن تارگتهای گفته شده بیشتر به نظر میرسد.

میخواستم نظرتان را بدانم که اگر موافق نیستید تحلیلم را اصلاح کنم.چون شما دید فاندامنتال بسیار قوی دارید که من از آن کاملا" بی بهره هستم.
                            ممنون از تحلیل زیبایی که انجام داده اید... بنده نقصی در آن نمی بینم

فراموش نکنید که در بازار همواره با احتمالات متفاوتی روبرو هستیم و موج شماری شما اگر مذاکرات هسته ای به سرانجام نرسه و یا قفل بشه می تونه محتمل ترین گزینه باشه... انچه فعلا از برآیند اخبار مذاکره میرسه مثبت هست و بر همین اساس اگر دقت کنید در پایان پست اشاره کردم که موج شماری فقط بر پایه تکنیکال انجام نشده... درواقع موج شماره بنده بر اساس سناریوی محتمل بنیادی بازار تحقق پیدا می کنه که پایه اون نتیجه دادن مذاکرات هسته ای هست...

با این حال تحلیلگر موفق کسیه که همیشه احتمالات گوناگون رو زیر نظر بگیره و بنده حتما تحلیل شما رو در صورتی که شاهد وقفه و عقبگردی در مذاکرات هسته ای باشیم مد نظر قرار خواهم داد...

ارادتمند- بهزاد

در اصل توسط ahmadi54 پست شده است View Post
                            جناب دکتر بهزادی
                            با سلام
                            با توجه به اینکه بصورت 6 ماهه و یکساله خرید و فروش می کنم , خریدهای دی و بهمن که انجام دادم وحشتناک در ضرر می باشم خواهشمندم در صورت امکان صنایع پیشرو که تاپایان سال می تونه پیشتاز و سودرسان باشه را لطفا با رعایت درصد اعلام فرمائید تا با اصلاح سبد و در صورت نیاز کم کردن میانگین خرید ,بتوانم تا پایان سال ضررهام را جبران کنم . تشکر از پاسخها و تحلیلهایی که تاکنون داشتید .
                            سلام،

در پست های قبلی بارها به صنایع ایده آل و پیشرو از زاویه دید تحلیلی خودم اشاره کرده ام که با کمی جستجو قابل استفاده هست... این روزها تقریبا اکثر دوستان هم نظر هستند که نتیجه دادن مذاکرات به مفهوم رشد خوبی در گروه هایی مانند خودرویی و بانکی است... گروه های لیدری مانند پالایشی، پتروشیمی، معدنی، فلزی و سیمانی هم همواره باید در نظر داشته باشید...

ارادتمند- بهزاد

در اصل توسط Mehrnood پست شده است View Post
                            با سلام خدمت دکتر بهزادی
                            من خیلی کم در مطلب می نویسم ولی همیشه مطالب این سایت رو دنبال می کنم و از اون استفاده می کنم. یک سوال این چند روزه خیلی ذهن من رو به خودش مشغول کرده خوشحال می شم کمکم بکنید.
                            در این معاملات چند روزه که بازار جون گرفته دقت بکنبد می بینم که صندوق جهت حمایت از بازار بیشتر از چند سهم مانند خودروها،مپنا، گاها شبندر حمایت کرده تا بتونه بازار رو بالا نگاه داره، هر زمان که در 20 الی 30 دقیقه شروع بازار می دید بازار حالت نزولی گرفته ساپپا،خپارس یا خودرو رو رنج به بالا می گیرن، البته چندتا حقیقی معرف هم امدن پشت این سهم ها و تبلیغ می کنند برای این سهام ها، که حتی قبلا همین ها می گفتن این گروه ها بالایی ندارند.
                            سوال من اینچاست که این صندوق ویا همین افراد حقیقی ه می تونندموج در بازار راه بندازند پچرا سراغ سهم های با ارزش تر نمیرن؟ آیا برای این سهم ها بخصوص در صنایع سیمانی،بانکی،پتروشیمی،دارویی
                            فرصت خرید است؟ چرا صندوق این کار رو می کنه؟ من به عینه می بینم که خیلی از افراد در بازار دارن پرتفوی خودشون رو تبدیل به خودرویی می کنند و سایر سهم ها رو حتی با قیمت پایین می فروشند و تبدیل به خودرویی می کنند. ایا این نوع حمایت از این گروه ها که هنوز به سود دهی نرسیدن درسته که توسط صندوق صورت می گیره؟ به نظر من چهت مثبت نگاه داشتن شاخص شاید اما نمی تونه پول رو به صنایع با مزیت رقابتی بهتر سوق بدهد. نظر شما رو در این رابط می خواستم بدونم.
                            40درصد نقد،10 درصد بانک صارات،20 درصد سیمان کارون،سپاهان و سهگمت،10 درصد توریل،10 درصد شنفت،10 درصد خپارس و خساپا جهت همراهی با جریان بازار.
                            ممنون از تحلیل های خوب و مفید شما، واقعا یک کلاس درسی در سطح بالا می باشد.
                            سلام

ابتدا از بخش دوم جواب بدهم که به نظرم سهم ها و درصد بندی ها خوب است. اگر من بودم اون 40 درصد هم سریع تر به سهم تبدیل می کردم... شاید دیگر قیمت های این روزها در دسترس نباشد... جای پتروشیمی ها در صندوق شما خالیست!

در مورد عملکرد صندوق این توضیح رو بدهم که کاملا طبیعی هست که صندوق بیشتر از نمادهای بزرگ در هر گروه و اون هم به صورت دوره ای حمایت کنه... بنده موافق این موضوع نیستم که حمایت صندوق از خودرویی ها بیشتر بوده بلکه این تریدرها هستند که با سیگنال های مثبت مذاکرات دارند اقدام به پیش خرید سهم خودرویی ها می کنند...

تاثیر صندوق رو بیش از هر زمانی در همین روزهای ساید و نوسانی می بینیم اون هم در حدی که با حمایت از چند سهم بنیادی که هر روز هم عوض می شوند صرفا جو بازار رو نگذارند منفی همه جانبه بشه که موفق هم بوده اند... توجه کنید دلیل چرخش حمایتهای صندوق عدم خواندن دستشان و بهره گیری از رانت با پشتوانه صندوق هست...

در مجموع من عملکرد صندوق رو تا به اینجای کار خوب دیده ام... از اول هم قرار نبود صندوق شاخص رو صعودی کنه... این هم اشاره کنم که با ورود به موج ایمپالس بعدی عملا نقش صندوق بسیار کمرنگ میشه و در موج ایجاد شده بعدی که می تونه بر اساس نتایج مذاکرات مثبت یا منفی باشه کاملا گم میشه (یا به عبارتی زیر دست و پا له میشه)...

ارادتمند- بهزاد

در پایان اشاره کنم که این یکی دو روز اخبار و داده های بسیار مهمی بیرون اومده که امشب تحلیلی جامعه از آنچه پیش روی ماست ارایه میدهم.... اخبار بسیار مثبت هستند و بعید نیست از فردا شاهد رشد مجدد شاخص بعد از یک هفته استراحت باشیم...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• moslem.zm2060
                              عضو فعال
                              • May 2014
                              • 121

با سلام خدمت اقای دکتر بهزادی من زیاد افتخار اشنایی با شما رو نداشتم و یکی از دوستان پیام های شما رو میزاشتن و به دل من می نشستن تا پیگیر شدم و مکان فعالیت شما رو پیدا کردم ودر اخر اگر امکانش هست خواستم دیدتون از شاخص کل با شاخص گروه خودرو چیه

فرستاده شده از LG-P705ِ من با Tapatalk
                              Using Tapatalk

نظر

• farshidu
                                کاربر ویژه بورسی
                                • Apr 2014
                                • 2222

در اصل توسط alireza091111 پست شده است
                                سلام به همه دوستان عزيز و استاد بهزاد

من از اول بهمن مطالعاتم رو در زمينه بورس آغاز كردم و پيگير مطالب و تايپيك هاي مختلف بورسي بودم و مطلب نمينوشتم و از تجربيات دوستان استفاده ميكردم . در اين چند ماه كه بنده نظاره گر بورس بودم اتفاقات مختلفي افتاد و تجربه هاي زيادي بدست آوردم كه واقعا اندازه چندين سال مفيد بوده. اما هنوز آماتورم ابتدا ميخوام با سرمايه اي حدود 5 مليون وارد بشم.
                                لطفا دوستان بنده رو در انتخاب بهترين سهم ها راهنمايي كنن و اينكه اكنون زمان خوبي براي ورود به بازار سرمايه است يا نه تا تير ماه صبرر كنم.

ديد من ميان مدت و حدود 3 تا 6 ماهه است لطفا دوستان ليدرهاي هر گروه و سهم هاي مناسب با بنيادي قوي رو معرفي كنن.

از استاد بهزاد هم بينهايت سپاسگذارم.

جناب علیرضا
                                اگر پیگیر بوده باشید جواب تمام سولات شما در صفحات قبل همین تاپیک هست.
                                توصیه می کنم از صفحه 166 همین تاپیک تا به امروز را مطالعه فرمایید که از 100 کتاب بورسی مفیدتر است.
                                Trade Mindfully

نظر

در حال کار...
                                X