شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • dpi
    عضو فعال
    • Oct 2012
    • 578

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

دوستان همه باید به شماره های نمایندگانی که شماره شون منتشر شده پیامک بدید و اعتراض کنید
    الان وزیر اقتصاد اصلا براش مهم نیست که بازار پایین اومده
    دولت هم براش مهم نیست حتی رئیس جمهور
    یک عده رفتن گفتن اینها سودهای بالای 100 درصدی کردن حالا 7 درصد فقط شاخص پایین اومده مشکلی نداره که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اینها فقط به حرف مشاورین خودشون توجه میکنن
    شرایط اقتصادی دولت خیلی خرابه
    رکود تورمی پدر اقتصاد رو در اورده
    نرخ سود بانکی در بلند مدت بلای جان خود بانک ها خواهد شد
    الان کسایی که دارن از بانکها 28 درصد وام میگیرند انگیزه بازگردان پول رو ندارن.
    اینه که مطالبات معوق میشه 85 هزار میلیارد تومان

نظر

• Trader7
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 940

رئیس‌جمهور چین خواستار تشکیل پیمان امنیتی با حضور ایران و روسیه شد - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....NZinXO86.dpuf

نظر

• bahary
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 2510

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
        درسته شرایط بازار خوب نیست،اما دیگه... :))

جدا شما حالت خوبه؟!

یه سوالی،تارگت این به اصطلاح سر و شونه ای که کشیدید میشه حوالی 20 هزار واحد درست میگم؟!!!!!

بابا یه چیزی بگید بِگُنجه!!!!!!

پ.ن:شهر این روزا بدجوری شلوغ شده...

پ.ن2:برام دیگه هیچ اهمیتی نداره بازار چی بشه،منتهی بعضی حرفا بدجور رو اعصاب راه میره...

آقای مردادی از شما انتظار چنین اظهار نظری را نداشتم.اگر تازه وارد و مبتدی بودید برایم مهم نبود. 20هزار را از کجا اوردی؟ روی نمو دار همه چیز را مشخص کرده ام و اعداد بالا و پایین در برچسب های زرد رنگ و بیضی ها مشخصه. اون سرو شانه هم باصطلاح !!! نیست و کاملا مطابق با قوانین مربوطه است.فقط نکته ای که دارد این پیشفرضی بوده که چند ماه قبل(فکر کنم بین دی و بهمن92)رسم شده و ادعایی هم نشده که حتما اتفاق می افتد.شما الان اگر روی مثلث آبی رنگ اشکالی می بینید بفرمایید.فکر می کنم شما اصلا متن نوشته شده را نخوانده اید.اگر شما تحلیل بهتر و واقعبینانه تری دارید بگذارید تا من هم استفاده کنم.

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

در اصل توسط bahary پست شده است View Post

آقای مردادی از شما انتظار چنین اظهار نظری را نداشتم.اگر تازه وارد و مبتدی بودید برایم مهم نبود. 20هزار را از کجا اوردی؟ روی نمو دار همه چیز را مشخص کرده ام و اعداد بالا و پایین در برچسب های زرد رنگ و بیضی ها مشخصه. اون سرو شانه هم باصطلاح !!! نیست و کاملا مطابق با قوانین مربوطه است.فقط نکته ای که دارد این پیشفرضی بوده که چند ماه قبل(فکر کنم بین دی و بهمن92)رسم شده و ادعایی هم نشده که حتما اتفاق می افتد.شما الان اگر روی مثلث آبی رنگ اشکالی می بینید بفرمایید.فکر می کنم شما اصلا متن نوشته شده را نخوانده اید.اگر شما تحلیل بهتر و واقعبینانه تری دارید بگذارید تا من هم استفاده کنم.
          دوست عزیز قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم،تند بودن متن رو بزارید به حساب بی اعصابی این روزها...

منتهی چیزی که من از چارت شما متوجه شدم اینه که شما یه سر و شونه کشیدی که خط گردنش حوالی 57000 واحد هست و سرش حوالی 90 هزارتا!درسته؟!

خوب چیزی که من میدونم اینه،الگوی سر شونه وقتی شکل میگیره خط گردن شکسته میشه و اونوقت به اندازه ی ارتفاع خط گردن تا سر افت خواهیم داشت،یعنی وقتی شما میگی این الگوی سر وشونه است،منظور اینه که باید منتظر شکسته شدن 57 هزار و نزول تا (90-57=23......57-23=34)34 هزار واحد باشیم...درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!

نکته ی بعدی هم اینجاست که راحت صحبت از 57000 واحد میشه در حالی که این افت معادل 20% از همینجاست...توجه داشته باشید که بعد از اینهمه افت و نصف شدن خیلی از قیمتها(بعضا حتی کمتر از یک سوم) شاخص از بالاترین حد خودش 20% ریخته و میشه با تقریب خوبی گفت که صحبت از شاخص 57000 واحدی به معنی این هست که شما فرض کنی قیمت خیلی از سهمهای بازار مجددا قراره نصف بشه(البته یه حالت دیگه هم داره و اون اینه که اینبار صرفا شاخص سازهایی مثل پالایشی ها مپنا و فارس و ... جور افت رو بکشن،که البته دور از ذهنه اینا بریزن و بقیه سهمها به طور عمومی بالا برن!)

به هر حال اصلا تو سر وشونه ای که کشیدید با هم همنظر نیستیم،بابت پست قبلی هم که تند و تیز بود عذر میخوام،بزارید به حساب جوانی و خامی و عصبانیت...

یا علی
          تمام سال من بی تو...

نظر

• ali20005
            عضو فعال
            • Dec 2013
            • 230

سلام
            واقعا متاسفم برای بعضی از دوستان که میان از فلان سهم بد میگن و با دلایل بچه گانه میخوان یه سهمی رو تخریب کنن، (که با حرف منو شما سهم تکون نمیخوره) ولی واقعا شما چه سودی میبری از اینکه دیگران ضرر کنن؟ شما که سهام بنیادی با پی بر ای 3.5 داری چرا نگرانی؟؟؟ واقعا شرم آوره

در مورد شاخص کل متاسفانه امروز به ناحیه رکود رسیدیم اما تحرکات حقوقی تو نمادها خیلی جالبه و امیدوارکننده است:
            71760=0.8*89700
            شاخص امروز 71662
            [CENTER][B][FONT=lucida console] [SIZE=4]/:.Heart.:/الیس الله بکاف عبده-آیا خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)[/SIZE][/FONT][/B]/:.Heart.:/
            [/CENTER]

نظر

• alireza51
              عضو فعال
              • Feb 2013
              • 1205

دولت روحانی با عقب نشینی از مواضع قبلی ایران و ابرقدرتها با پیش روی در مقابل عقب نشینی ایران، الان هم چرخ هسته ای کشور نسبتا خوابیده و هم چرخ اقتصاد کشور.
              امتیازی نگرفته ایم که هیچ عقب نشینی هم کردیم.
              این سیاست جز فشار بر زندگی قشر متوسط و ضعیف چیزی ندارد و مملکت را به ورطه سقوط هدایت می کند.
              با توجه به سیاست های فعلی نظام و ابرقدرتها، سقوط شاخص ادامه خواهد داشت.
              عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• بهزاد بهزادی
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 494

شب دوستان بخیر

امشب تحلیل و دیدگاه خودم رو از شاخص و وضعیت بازار بورس ارایه می دهم چون می دونم با توجه به ریزش سنگین و همگانی امروز شاخص خیلی ها دلنگران هستند...

شاخص رو از چند زاویه می خواهیم نگاه کنیم.

زاویه اول_ بازار های رقیب

این روزها هر جا صحبت از وضعیت بورس میشه نامی از عدم وجود نقدینگی و یا پارک بودن نقدینگی در جایی دیگر برده میشه.... این صحبت درست است و حجم معاملات در چند وقت اخیر بهترین گواه برای کمبود نقدینگی در بازار بورس هست... سوالی که پیش میاد اینه که آیا اون بخش از سرمایه که در ماه های اخیر از بازار خارج شده اند در یکی از بازارهای رقیب آرام گرفته اند؟

جواب این سوال خیر است.... وضعیت بازار دلار و سکه تعریف چندانی نداره و ریسک به نتیجه رسیدن مذاکرات برای این بازارها چند هفته ایست که مشهوده.... شاهد هستیم که با وجودی که دلار برای روزهای به 3300 تومان و فراتر هم رسید بار دیگر در روندی نزولی قرار گرفته و در این لحظه که پست می زنم به حدود 3140 تومان رسیده.... وضعیت سکه هم با توجه به تاثیر پذیری از دلار مشابه هست اگرچه به دلیل بالا رفتن انس جهانی در پی ناآرامی عراق اونس کمی رشد داشته... در هر حال باید به وضوح گفت که تقریبا هیچ نقدینگی از بورس وارد دلار و سکه نشده... این موضوع اهمیتش از این جهت هست که اگر شکست مذاکرات محتمل بود علی القاعده باید شاهد ورود بخش زیادی از نقدینگی ها به این بازارها بودیم که چنین نیست...

به عبارتی ساده تر کمتر کسی معتقد به شکست مذاکرات است و اکثرا به یکی از دو گزینه توافق و یا تمدید وضعیت فعلی اعتقاد دارند...

و اما بازار مسکن همچنان به شدت در رکود تورمی خود به سر می برد و اگرچه در ماه های اخیر شاهد رشد حدود 5 درصدی قیمت بودیم اما همین رشد اندک باعث شد تا محدود تقاضاهایی که داشت به وجود می آمد مجددا ناپدید شد.... رکود در این بازار به شدت غوغا می کنه علی الخصوص در کلان شهر تهران به عنوان الگوی این بخش... از سوی دیگر دو دسته از فعالین بورس هستند که علاقه ای به بازار مسکن ندارند... یا اونهایی که به بازدهی هایی در زمان کوتاه تر اعتقاد دارند و یا اونهایی که سرمایه چندان بالایی ندارند... آنچه از شواهد مشخص هست اینه که نقدینگی به این بازار راکد هم وارد نشده است...

پس پول ها کجاست؟؟؟ جواب ساده است... در حساب های بانکی روزشمار... پولی که در این بانک ها پارک شده است به قصد سپرده گذاری بلندمدت نبوده و غالبا در طرح های روزشمار هستند.... دلیل آن مشخص است و اون چیزی نیست مگر عدم اقناع این سرمایه ها به درصد سود بانکی.... در واقع این پول ها در یک حالت انتظار قرار گرفته اند تا شرایط در یکی از بازارهای موازی آماده ورود بشه....

در جمع بندی این بخش می خواهم بگویم سرمایه های بورسی دم در هست و جایی نرفته که بازگشت آن به بازار سخت باشد.... اگر شرایط بازار مهیا شود این سرمایه ها بدون درنگ به بازار پرریسک و پربازده بورس بر می گردند...

زاویه دوم - وضعیت بنیادی بازار

در این بخش، بر خلاف ریسک های متعددی که در زمستان و حتی شروع سال 93 وجود داشت شاهد کمتر ریسکی هستیم.... موضوع بودجه به پایان رسیده.... عوارض شفاف سازی شده.... هدفمندی نهایی و اجرا شده.... گزارش های سه ماهه به زودی آماده انتشار هستند...

اما یک ریسک مهم در این بخش داریم و اون ریسک عدم نتیجه دادن مذاکرات هست که بسیار بسیار هم مهمه.... شاید وضعیت بلاتکلیفی همه بازارها رو بتوان به همین موضوع ربط داد... اینکه هیچ کس نمی داند مذاکرات به کجا می انجامد... من به شخصه دیدم روی مذاکرات مثبت است.... دوره 15 روزه ای از مذاکرات رو پیش رو داریم....15 روز!!!... واقعا اگر قرار بود اتفاقی نیفتد 15 روز دور هم می نشستند.... این نشان از جدی بودن طرفین برای رسیدن به نقطه اشتراک داره.... کاری نمی توانیم بکنیم جز دعا چرا که نتیجه نهایی نه فقط برای بازار بورس که برای کل کشور و اقتصاد اون حیاتی است....

موضوع داعش و موضوع روسیه از دید من در مقطع فعلی بیشتر از اینکه ریسک محسوب شوند پتانسیل مثبت هستند.... ایران قابلیت های زیادی برای جایگزین شدن گاز روسیه و نفت عراق دارد و همین موضوع باعث توجه بیشتر غرب به این موضوع در مذاکرات خواهد شد...

زاویه سوم - لجبازی حقوقی ها با سازمان

شکی در این نکنید که جنگی تمام عیار بین سازمان و حقوقی ها وجود داره.... هرآنچه این روزها می بینیم بیش از هر چیزی نشات از همین لجبازی های دوطرفه گرفته... به نظر میرسد دستهای پنهای سعی در خراب جلوه دادن بازار بورس به منظور تغییر مدیریت ها دارد.... اما بارها گفته ام و باز هم میگم که حقوقی تا یک جایی می تونه جلو بره و نهایتا مجبور به کوتاه اومدن خواهد شد... بنده دراینکه ریاست سازمان کاستی هایی دارد شکی ندارم اما اینکه همه تقصیرها رو گردن سازمان بیندازیم اشتباه هست و حقوقی ها در این بازی به مراتب مقصرتر هستند...

نکته مهم دیگر طرح اخیری بود که به منظور بسته شدن کف ضرر سهامداران در 20 درصد مثبت ارایه شد.... به نظرم این طرح هنوز به خوبی برای حقیقی ها جا نیفتاده وگرنه امروز باید شاهد خرید در 29 سهمی می بودیم که مشمول این طرح می شدند.... در هر حال اعتقاد دارم به مرور زمان همه متوجه این طرح خوب برای حقیقی ها خواهند شد...

زاویه چهارم - وضعیت تکنیکال بازار

به شخصه انتظار شکسته شدن کف 73500 واحد رو نداشتم اما از اونجایی که در بازار همواره با احتمالات سروکار داریم این تحلیل ما اشتباه از آب در آمد و قیمت کفهای جدیدی رو داره تسخیر می کنه... در حال حاضر کلاستر فیبوناچی 127 و 162 در محدوده 70 تا 72 هزار واحد قرار میگیره.... دایورجنس قدرتمندی که در بیشتر اسیلاتورها داره نهایی میشه این امیدواری رو میده که شاخص به محدوده زیر 70 هزار واحد نفوذ نکنه... با این حال تحلیل های تکنیکال در این چند وقته همگی بی اثر بوده اند...

زاویه پنجم- سیاست های انقباضی دولت

با توجه به این عادت غلط که تصور می کنیم افزایش سود باید در افزایش سود نقدی نهفته باشه، سیاست های انقباضی دولت بیشترین ضربه رو به ما سهامدارها زده است... از همین الان صدای اعتراض ها به این سیاست های کوبنده داره شنیده میشه و انتظار داریم دولت به تدریج در مورد افزایش نرخ ها تن به رضایت هایی بدهد چرا که در غیر این صورت این خطر وجود داره که با هدف کاهش بیشتر تورم کشور در رکودی بسیار عمیق فرو بره...

قبلا اشاره کردم که اولویت دولت کنترل رکود بود نه رونق اقتصادی و به همین دلیل از سیاست های انقباضی شروع کرد اما حالا که تورم کاهش شدیدی پیدا کرده به تدریج روی به سیاست های انبساطی برای رونق دهی به اقتصاد می آورد... راهی جز این ندارد و ادامه سیاست های فعلی منجر به تعطیلی کل بنگاه های اقتصادی میشه...

در انتها اینطور وضعیت این روزهای بازار بورس رو اشاره داشته باشم که در انتظار یک شوک اساسی است... مثبت صحبت کردن در مورد بازاری که بی دلیل منفی می خورد کاری عاقلانه نیست اما این بازار خرسی با این خرس گنده به خواب رفته به تلنگری اساسی نیاز دارد تا به گاوی وحشی بدل بشه.... هر چه داده ها رو بالا و پایین می کنم می بینم که هم نظام و هم دولت و هم من نوعی به عنوان فردی که سعی در خواندن دستشان دارم اعتقاد راسخ به توافق هسته ای دارند...

این روزها در سر سفره های ماه رمضان علاوه بر دعا برای نیازمندان، دعا کنیم تا این توافق به نحو بهینه انجام بشه تا به تدریج شاهد برگشت اقتصاد به روزهای پویای خودش باشیم و مردم از این وضعین بد معیشتی رهایی یابند.... اگر این اتقاق بیفتد ما بورسی ها هم بی نصیب نخواهیم ماند و با این خبر خوب و دورنمای مثبتی که برای رشد اقتصادی کشور ایجاد میشه روزهای طلایی خواهیم داشت...

به امید آن روزها که زیاد دور نیست.....

ارادتمند- بهزاد

نظر

• بهزاد بهزادی
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 494

در اصل توسط دایاگونال پست شده است View Post
                  سلام دکتر جان و عرض تبریک بابت حلول ماه پر خیر برکت رمضان، امیدوارم که شما و دوستان عزیز دیگر ما رو از دعای خیرتون بی نصیب نگذارید.. و اما یک سوال چند وقتیه که ذهنم رو مشغول کرده و در اینجا غنیمت دونستم که اون رو مطرح کنم:
                  چرا ما اینقدر به نتیجه دادن مذاکرات دل بستیم و چرا فکر میکنیم که کل بازار با نتیجه دادن مذاکرات مثبت خواهد شد؟! مگر بزرگترین رشد تاریخ بورس ایران در دوره شدت گرفتن تحریمها اتفاق نیفتاد و بزرگترین ریزش تاریخ بورس ایران هم بعد از توافق با دول بزرگ رخ نداد؟! پس چرا ما فکر میکنیم که بعد از توافق، اوضاع بورس درست میشه؟!
                  مسلما رشد امسال بورس همانند سال قبل نیست... در اون رشد آنچه مهمترین عامل رشد بود رشد بیش از سه برابری قیمت ارز بود که با توجه به وزن سنگین شرکت های متاثر از ارز در بورس عملا شاهد سه برابر شدن هزینه تمام شده و سه برابر شدن فروش کالا و خدمات و در نتیجه سه برابر شدن سود شرکت ها بودیم و برای اینکه بازار p/e خودش رو حفظ کنه قیمت سهم ها رشد پیدا کرد...

البته به دو موضوع انتخابات و موضوع هسته ای هم باید به عنوان پتانسیل های افزاینده اشاره کنیم... آیا با سه برابر شدن همه چیز در سالهایی که اشاره کردید وضعیت مردم تفاوتی کرد؟؟؟ رشدی که فقط منبعث از تورم باشد به درد نمیخورد.... بنده ماشینم رو در اون زمان 60 میلیون خریده ام و همون ماشین الان 180 میلیون است... این به معنی سود من نیست چون ماشین من همانی بوده که هست...

اما چرا توافق هسته ای مهم است؟

چون گذر از یک رویکرد تاریخی است.... مهمتر از توافق هسته ای ورود غرب به اقتصاد ایران در پی آن است... امری که باعث رونق اقتصادی و افزایش سرمایه گذاری ها، کاهش بیکاری و بهبود معیشتی مردم میشه.... امسال برای شرکت های بورسی دنبال سیاست های انبساطی دولت و افزایش قیمت ها نباشید بلکه به دنبال بالا رفتن قیمت سهام ها بدون اینکه تغییری در سودشان پدید آید باشید.... رشد پیش رو رشدی بر اساس مولفه های رونق اقتصادی است نه رشدی بر اساس تورم....

قطع به یقین تاثیر چنین رشدی برای همه بسیار ملموس هست.... بورس سه برابر شد اما پول من و شما به دلار فرقی نکرد.... حال فرض کنیم بورس 50 درصد رشد کند و از اون طرف دلار 20 درصد کاهش... این یعنی بنده و شما پولمان رشد کرده....

بنده همواره بازدهی سرمایه ام رو دلاری نگاه می کنم نه ریالی....

ارادتمند- بهزاد

نظر

• nostradamus
                    عضو جدید
                    • Apr 2014
                    • 9

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                    شب دوستان بخیر

امشب تحلیل و دیدگاه خودم رو از شاخص و وضعیت بازار بورس ارایه می دهم چون می دونم با توجه به ریزش سنگین و همگانی امروز شاخص خیلی ها دلنگران هستند...

به امید آن روزها که زیاد دور نیست.....

ارادتمند- بهزاد
                    سلام و عرض ادب. تمایل دارم با جنابعالی مبحثی چالشی و انتقادی داشته باشم:
                    1- قبل از مذاکرات 26 خرداد ماه، (می توانید به پستهای خودتان مراجعه کنید) ، بصورت سربسته اشاره می کردید که از شنبه ( اولین روز بعد از پایان مذاکرات) بازار صعودی می شود و البته گهگاه نیز بگونه ای صحبت می کردید که ظاهرا اطلاعاتی نهانی دارید( حتی یکبار گفتید که همه مطلبی رو نمی توان در این فضای عمومی مطرح کرد) و مواردی که به نوعی نشان دهنده اطلاع قطعی شما از نتیجه این دور از مذاکرات بود. لیکن دیدیم خروجی مذاکرات( حداقل در مصاحبه ها) آن چیزی نبود که که بازار انتظار داشت . صحبتهای 2 روز پیش آقای طریف نیز موید این امر است که در خواسته های غرب، نوعی افراط بوده است. انتقاد من به شما این است که همانگونه که می دانید که نوشته های شما برای برخی از خوانندگان، اشتیاقی زیاد ایجاد می کند، چرا بگونه ای صحبت می کنید که برای خواننده این حس ایجاد شود که اطلاعات شما بسیار بیشتر از دیگران است؟
                    به احتمال زیاد پاسخ خواهید داد که در بازار، عدم قطعیت حرف اول را می زند. فرمایش شما صحیح است. لیکن اظهار نظرهای جنابعالی بگونه ای بود که تنها چیزی که از ان برداشت نمی شد، عدم قطعیت بود و به خوانندگانی که به فرمایشات شما اعتقاد دارند، این حس القا می شد که نظرات شما، به غیر از اینکه پیش بینی باشد، ناشی از اطلاعات نهانی است.!!!!!!
                    2- چرا دائم اعلام می نمودید که از شنبه یعد از مذاکرات، نقدینگی زیادی وارد بازار خواهد شد و بازار شروع به رشد می کند؟ دیدیم که اینگونه نشد.
                    اعلام نمودید که تا پایان مرداد شاخص به مرز 100000 واحد می رسد. حتی با فرض توافق در پایان این ماه، ریسدن شاخص به این عدد آن هم در پایان مرداد ماه، خیالی بیش نیست. ضربه ای که در این 6 ماه و بخصوص بعد از عید، به بازار بورس وارد شد، باعث شد که اگر شاخص به 80000 هم برسد و به قیمتهای خرید خیلی ها برسد، نه تنها منتظر شاخص 100000 تائی نمانند بلکه با فروش سهام خود عطای این بازار را به لقای آن ببخشند و الفرار.
                    3- فرمایش شما در این خصوص که در بازارهای موازی هم خبری نیست کاملا صحیح است . بازار فروش کالا، مسکن، ارز و سکه در رکود است . لیکن چرا با قاطعیت اعلام نمودید که پولها در سپرده های کوتاه مدت است؟ چرا بلند مدت نباشد؟
                    4- جناب آقای بهزادی. اعتقاد دارم که این بازار، با فرض توافق ، آن هم در پایان تیر ماه، به این زودی شاخص دی ماه سال قبل را نخواهد دید. چه برسد به 100000 واحد. حجم معاملات، صفهای فروش، بی تحلیلی بازار، عدم خرید حقوقی ها و ........ نشان دهنده بی اعتمادی محض به این بازار است . این بی اعتمادی، صرفا با شوک ناشی از توافق هسته ای درمان نمی شود. اگر حقوقی ها در منفی ها خرید های زیادی داشتند، حداقل ته دلمان خوش بود که حقیقی عجول و ناپخته است و حقوقی از این بی تجربگی ما دارد نهایت استفاده را می کند. لیکن عدم خرید حقوقی در این بازار ، صرفا ناشی از لجبازی نیست. اگر چه لجبازی با مدیریت یکی از آن دلایل می تواند باشد.
                    5- در کلیه فرومهای بورسی، همیشه افرادی هستند که نوشته های آن ها وزن و اعتبار خاصی دارد و مخاطبان بسیاری دارد . اینگونه افراد خواسته یا ناخواسته، درست یا غلط، پیشوند استاد را با خود همراه دارند و متاسفانه عده ای سهامدار دنباله روی آنها در معرفی سهم و خرید سهم می باشند( خوشبختانه از جانب شما سهمی معرفی می نمی شود) . لیکن جناب آقای بهزادی. دوستانه عرض می کنم که متاسفانه همین افرادی که استاد استاد می کنند، با 4% منفی توهینهایشان شروع می شود. متاسفانه این موضوع در همه فرومها جامعیت دارد و فقط شدت و حدت آن متفاوت است. لیکن به عنوان برادر کوچکتر شما پیشنهاد می کنم در پیش بینی هایتان، اندکی قطعیت را کمتر کنید. ( به عنوان مثال به یاد آورید که دیروز فرمودید بازار امروز +1% خواهد بود!!!!) و همچنین به پستهای خودتان قبل از مذاکرات 26 خرداد و همچنین در حین مذاکرات نگاهی دوباره داشته باشید. انتقادی که به شما دارم این است که در آن روزها ، به گونه ای صحبت می کردید که ظاهرا از مسایلی نهانی خبر دارید. با قطعیت کامل اظهار نظر می کردید. و ......... عنایت داشته باشید که همان کسی که بت سازی می کنند می توانند به سادگی بت شکنی کنند.
                    خوشبختانه و یا متاسفانه، روحیات بنده بگونه ای است که چندان تمایلی به نوشتن در سایتها ندارم و این امر بیشتر ناشی از تلمذ و شاگردی در محضر دوستان است تا با خواندن مطالب آنها، از آنها یادگیری کنم و خدا را شکر تا کنون یک سهم هم به دستور کسی چشم بسته نخریده ام ( اگر چه مشورت داشته ام ) . سود خود را نیز با کسی تقسیم نکرده و موقع ضرر هم ناله و نفرین به کسی نکرده ام. لیکن از جنابعالی تقاضا دارم در نوشته هایتان ( که طرفدارانی دارد ) اندکی عدم قطعیت را چاشنی کنید.
                    با عرض احترام. شاد باشید.

نظر

• ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                      مسلما رشد امسال بورس همانند سال قبل نیست... در اون رشد آنچه مهمترین عامل رشد بود رشد بیش از سه برابری قیمت ارز بود که با توجه به وزن سنگین شرکت های متاثر از ارز در بورس عملا شاهد سه برابر شدن هزینه تمام شده و سه برابر شدن فروش کالا و خدمات و در نتیجه سه برابر شدن سود شرکت ها بودیم و برای اینکه بازار p/e خودش رو حفظ کنه قیمت سهم ها رشد پیدا کرد...

البته به دو موضوع انتخابات و موضوع هسته ای هم باید به عنوان پتانسیل های افزاینده اشاره کنیم... آیا با سه برابر شدن همه چیز در سالهایی که اشاره کردید وضعیت مردم تفاوتی کرد؟؟؟ رشدی که فقط منبعث از تورم باشد به درد نمیخورد.... بنده ماشینم رو در اون زمان 60 میلیون خریده ام و همون ماشین الان 180 میلیون است... این به معنی سود من نیست چون ماشین من همانی بوده که هست...

اما چرا توافق هسته ای مهم است؟

چون گذر از یک رویکرد تاریخی است.... مهمتر از توافق هسته ای ورود غرب به اقتصاد ایران در پی آن است... امری که باعث رونق اقتصادی و افزایش سرمایه گذاری ها، کاهش بیکاری و بهبود معیشتی مردم میشه.... امسال برای شرکت های بورسی دنبال سیاست های انبساطی دولت و افزایش قیمت ها نباشید بلکه به دنبال بالا رفتن قیمت سهام ها بدون اینکه تغییری در سودشان پدید آید باشید.... رشد پیش رو رشدی بر اساس مولفه های رونق اقتصادی است نه رشدی بر اساس تورم....

قطع به یقین تاثیر چنین رشدی برای همه بسیار ملموس هست.... بورس سه برابر شد اما پول من و شما به دلار فرقی نکرد.... حال فرض کنیم بورس 50 درصد رشد کند و از اون طرف دلار 20 درصد کاهش... این یعنی بنده و شما پولمان رشد کرده....

بنده همواره بازدهی سرمایه ام رو دلاری نگاه می کنم نه ریالی....

ارادتمند- بهزاد
                      با سلام آقای بهزادی رشد پایدار بورس برای سال 94 منوط به ارایه بوجه سال 94 با هدف کمک به صنعت محقق می شود و اگر اینگونه شود سال بسیار پر باری خواهیم داشت شاید باور کردنش بسیار سخت باشه اگر توافق هسته ای همکاری کند و بوجه حمایتی لحاظ شود سال صنعت بانک داری صنعت خودرو صنعت برق وپتروشیمی می تواند را لیست برترین ها قرار گرید با تشکر
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• بهزاد بهزادی
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 494

در اصل توسط nostradamus پست شده است View Post
                        1- قبل از مذاکرات 26 خرداد ماه، (می توانید به پستهای خودتان مراجعه کنید) ، بصورت سربسته اشاره می کردید که از شنبه ( اولین روز بعد از پایان مذاکرات) بازار صعودی می شود و البته گهگاه نیز بگونه ای صحبت می کردید که ظاهرا اطلاعاتی نهانی دارید( حتی یکبار گفتید که همه مطلبی رو نمی توان در این فضای عمومی مطرح کرد) و مواردی که به نوعی نشان دهنده اطلاع قطعی شما از نتیجه این دور از مذاکرات بود. لیکن دیدیم خروجی مذاکرات( حداقل در مصاحبه ها) آن چیزی نبود که که بازار انتظار داشت . صحبتهای 2 روز پیش آقای طریف نیز موید این امر است که در خواسته های غرب، نوعی افراط بوده است. انتقاد من به شما این است که همانگونه که می دانید که نوشته های شما برای برخی از خوانندگان، اشتیاقی زیاد ایجاد می کند، چرا بگونه ای صحبت می کنید که برای خواننده این حس ایجاد شود که اطلاعات شما بسیار بیشتر از دیگران است؟
                        به احتمال زیاد پاسخ خواهید داد که در بازار، عدم قطعیت حرف اول را می زند. فرمایش شما صحیح است. لیکن اظهار نظرهای جنابعالی بگونه ای بود که تنها چیزی که از ان برداشت نمی شد، عدم قطعیت بود و به خوانندگانی که به فرمایشات شما اعتقاد دارند، این حس القا می شد که نظرات شما، به غیر از اینکه پیش بینی باشد، ناشی از اطلاعات نهانی است.!!!!!!
                        2- چرا دائم اعلام می نمودید که از شنبه یعد از مذاکرات، نقدینگی زیادی وارد بازار خواهد شد و بازار شروع به رشد می کند؟ دیدیم که اینگونه نشد.
                        اعلام نمودید که تا پایان مرداد شاخص به مرز 100000 واحد می رسد. حتی با فرض توافق در پایان این ماه، ریسدن شاخص به این عدد آن هم در پایان مرداد ماه، خیالی بیش نیست. ضربه ای که در این 6 ماه و بخصوص بعد از عید، به بازار بورس وارد شد، باعث شد که اگر شاخص به 80000 هم برسد و به قیمتهای خرید خیلی ها برسد، نه تنها منتظر شاخص 100000 تائی نمانند بلکه با فروش سهام خود عطای این بازار را به لقای آن ببخشند و الفرار.
                        3- فرمایش شما در این خصوص که در بازارهای موازی هم خبری نیست کاملا صحیح است . بازار فروش کالا، مسکن، ارز و سکه در رکود است . لیکن چرا با قاطعیت اعلام نمودید که پولها در سپرده های کوتاه مدت است؟ چرا بلند مدت نباشد؟
                        4- جناب آقای بهزادی. اعتقاد دارم که این بازار، با فرض توافق ، آن هم در پایان تیر ماه، به این زودی شاخص دی ماه سال قبل را نخواهد دید. چه برسد به 100000 واحد. حجم معاملات، صفهای فروش، بی تحلیلی بازار، عدم خرید حقوقی ها و ........ نشان دهنده بی اعتمادی محض به این بازار است . این بی اعتمادی، صرفا با شوک ناشی از توافق هسته ای درمان نمی شود. اگر حقوقی ها در منفی ها خرید های زیادی داشتند، حداقل ته دلمان خوش بود که حقیقی عجول و ناپخته است و حقوقی از این بی تجربگی ما دارد نهایت استفاده را می کند. لیکن عدم خرید حقوقی در این بازار ، صرفا ناشی از لجبازی نیست. اگر چه لجبازی با مدیریت یکی از آن دلایل می تواند باشد.
                        5- در کلیه فرومهای بورسی، همیشه افرادی هستند که نوشته های آن ها وزن و اعتبار خاصی دارد و مخاطبان بسیاری دارد . اینگونه افراد خواسته یا ناخواسته، درست یا غلط، پیشوند استاد را با خود همراه دارند و متاسفانه عده ای سهامدار دنباله روی آنها در معرفی سهم و خرید سهم می باشند( خوشبختانه از جانب شما سهمی معرفی می نمی شود) . لیکن جناب آقای بهزادی. دوستانه عرض می کنم که متاسفانه همین افرادی که استاد استاد می کنند، با 4% منفی توهینهایشان شروع می شود. متاسفانه این موضوع در همه فرومها جامعیت دارد و فقط شدت و حدت آن متفاوت است. لیکن به عنوان برادر کوچکتر شما پیشنهاد می کنم در پیش بینی هایتان، اندکی قطعیت را کمتر کنید. ( به عنوان مثال به یاد آورید که دیروز فرمودید بازار امروز +1% خواهد بود!!!!) و همچنین به پستهای خودتان قبل از مذاکرات 26 خرداد و همچنین در حین مذاکرات نگاهی دوباره داشته باشید. انتقادی که به شما دارم این است که در آن روزها ، به گونه ای صحبت می کردید که ظاهرا از مسایلی نهانی خبر دارید. با قطعیت کامل اظهار نظر می کردید. و ......... عنایت داشته باشید که همان کسی که بت سازی می کنند می توانند به سادگی بت شکنی کنند.
                        خوشبختانه و یا متاسفانه، روحیات بنده بگونه ای است که چندان تمایلی به نوشتن در سایتها ندارم و این امر بیشتر ناشی از تلمذ و شاگردی در محضر دوستان است تا با خواندن مطالب آنها، از آنها یادگیری کنم و خدا را شکر تا کنون یک سهم هم به دستور کسی چشم بسته نخریده ام ( اگر چه مشورت داشته ام ) . سود خود را نیز با کسی تقسیم نکرده و موقع ضرر هم ناله و نفرین به کسی نکرده ام. لیکن از جنابعالی تقاضا دارم در نوشته هایتان ( که طرفدارانی دارد ) اندکی عدم قطعیت را چاشنی کنید.
                        ممنون از صحبتهای خوبتون.... توصیه های شما رو سعی می کنم در نظر بگیرم...

سپاسگزارم- بهزاد

نظر

• PETROLEUM
                          Banned
                          • May 2014
                          • 853

همه صحبتها سر همین اما و اگرها هست !!!
                          اگر فردی در دی ماه ، یک خانه یا آپارتمان خریده بود (بخصوص در شهرهای کوچک) ، حداقل 20 درصد تا الان سود کرده بود نه 5 درصد !! ::: لجبازی حقوقی ها و سازمان بدلبل دعوای داخلی خود آنها هست و من نباید تاوان آن را پس بدهم :: اگر عرضه ندارند بکشند کنار ::: مدیری که میاید در اوج قیمتها مردم را تشویق به خرید می کند چشمش کور بیاید لااقل الان هم پاسخگو باشد !! نه اینکه بیاید با نهایت وقاحت بیاید بگوید "نوسان در ذات بازار هست " !! یا "این نوسانات جزئی چند روزه هست"(نقل قول مستقیم از مصاحبه صالح آبادی در 6 بهمن 92) !!! :::
                          اعتماد به بازار را از بین بردند :: چه زمانی بنظرتان این اعتماد بر می گردد ؟ یک ماه ؟ دوماه ؟ یک سال ؟
                          بجای اینکه حداقل بخشی از نقدینگی را جذب بورس کنند ، از بورس فراری دادند :: به این کار می گویند "اخلال در نظام اقتصادی کشور" :: این عین خیانت در حق کشور هست :: کاری کردند که همه بازار برود دنبال سفته بازی سهام

قصد نهایی آنها این هست که بورس رو فقط نوندونی همون 50 نفر بکنند که عین خوره بجان بورس افتاده اند ::متاسفانه بصورت فرسایشی دارند این ناجوانمردی را انجام می دهند :::
                          بورس باید محل جذب سرمایه های خرد باشد نه ملعبه دست صالح آبادی و مدیران .... زیردستش و چند تاکارگزاری
                          آخرین ویرایش توسط PETROLEUM؛ 2014/06/28, 23:28.

نظر

• ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

در اصل توسط PETROLEUM پست شده است View Post
                            همه صحبتها سر همین اما و اگرها هست !!!
                            اگر فردی در دی ماه ، یک خانه یا آپارتمان خریده بود (بخصوص در شهرهای کوچک) ، حداقل 20 درصد تا الان سود کرده بود نه 5 درصد !! ::: لجبازی حقوقی ها و سازمان بدلبل دعوای داخلی خود آنها هست و من نباید تاوان آن را پس بدهم :: اگر عرضه ندارند بکشند کنار ::: مدیری که میاید در اوج قیمتها مردم را تشویق به خرید می کند چشمش کور بیاید لااقل الان هم پاسخگو باشد !! نه اینکه بیاید با نهایت وقاحت بیاید بگوید "نوسان در ذات بازار هست " !! یا "این نوسانات جزئی چند روزه هست"(نقل قول مستقیم از مصاحبه صالح آبادی در 6 بهمن 92) !!! :::
                            اعتماد به بازار را از بین بردند :: چه زمانی بنظرتان این اعتماد بر می گردد ؟ یک ماه ؟ دوماه ؟ یک سال ؟
                            با سلام به همین طوری وزیری که میاید و بیان می کند که بازار داشت حبابی میشد و ما ترمز بورس را کشیدیم حالا هم باید بیاید و بگوید که دیگه ریرش سهم ها زیاد شده و زیر ارزش ذاتی خود معامله می شود و ما ترمز زیرش را کشیدیم آیا این کار را می تواند انجام دهد آیا واقعا مردانگی دارد این آقای وزیر اقتصاد دولت راستگو و تدیبر و امید این سوال را از وزیر باید پرسید که آیا وقت حمایت واقعی چه زمانی است آیا شما از حال سهام داران خبر دارید و آیا از قیمتها سهم ها خرید شده 89 هزار واحدی خبر دارید که شما ترمز رشد بورس را کشیدید چه زمانی حمایت می کند چه قدر شما آشغال هستید که با سرمایه و جان مردم بازی می کنید همین با تشکر
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• بهزاد بهزادی
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 494

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                              با سلام به همین طوری وزیری که میاید و بیان می کند که بازار داشت حبابی میشد و ما ترمز بورس را کشیدیم حالا هم باید بیاید و بگوید که دیگه ریرش سهم ها زیاد شده و زیر ارزش ذاتی خود معامله می شود و ما ترمز زیرش را کشیدیم آیا این کار را می تواند انجام دهد آیا واقعا مردانگی دارد این آقای وزیر اقتصاد دولت راستگو و تدیبر و امید این سوال را از وزیر باید پرسید که آیا وقت حمایت واقعی چه زمانی است آیا شما از حال سهام داران خبر دارید و آیا از قیمتها سهم ها خرید شده 89 هزار واحدی خبر دارید که شما ترمز رشد بورس را کشیدید چه زمانی حمایت می کند چه قدر شما آشغال هستید که با سرمایه و جان مردم بازی می کنید همین با تشکر
                              دولت بیشتر از این نمی تونه به این بازی خطرناک ادامه بده....

همین الان هم ریسک بالایی کرده و فقط نتیجه مثبت از مذاکرات می تونه نجاتش بده...

واقعا تصور می کنیم اگر مذاکرات نتیجه نده روند تورمی همینگونه باقی بمونه؟ مسلما خیر بدتر از شرایط دوره احمدی نژاد خواهد شد....

از این صحبت ها می خواهم این نتیجه رو بگیرم که با وجودی که خیلی ها با این کار دولت بازی خوردند اما امیدورام این سطح از هوشیاری در اونها (مسوولین دولتی) وجود داشته باشه که دیگه باید به این قائله خاتمه بدهند...

به نظر من مجلس باید یک بار دیگر وزیر اقتصاد رو صدا بزنه.... یادمه یکبار بابت بورس کارت زرد گرفته بود...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• esi4u
                                Banned
                                • Feb 2014
                                • 25

در اصل توسط nostradamus پست شده است View Post
                                شوربختانه این روزها به مدد علاقه ای که این ملت به قدیس ستائی و استاد پروری و امامزاده سازی دارند ، زیرک مآبان نیز استقبال نموده و دور و برمان پر شده از دکتر فلان نژاد و دکتر فرشباف و دکتر روحانی نسب و انواع دکتر علفی دیگر ، که یا هاله ای دو سرشان بدون نیاز به برق و باطری مستمرا روشن است ، یا جدشان دورشان فوت کرده ، چهره شان به نور الوهیت منور است یا از پیشانی آواتارشان که از فرط مطالعه و دانش عینکش ته استکانی شده همینجور اشعه ماورا بنفش دانش لدنی می‌ریزد توی قلب تاریک این فروم و آن تاپیک و علم را عین حلوا مجانی بین ضعفا پخش میکند!
                                همه هم یک کاغذی توی جیب کاپشنشان است که هیچوقت نمیخوانندش ، یک حرفهائی توی دلشان است که هیچگاه نمیگویند ، یک اطلاعاتی، اسراری ، از ماورالطبیعه غیب دارند که میدانند مثلا شاخص نزدک وقتی قرص ماه در قمر عقرب است ، قرار است سرش را کدام طرف بجنباند ولی به هیچوجه نمی‌توانند عیان کنند !
                                هدف هیچکدام هم زبانم لال ، قدرت طلبی و سلطه جوئی نیست ، هیچیک نمیخواهد از قبل بلغور کردن دروغهائی که آرزوها و رویاهای ملت را برای خوشایندشان روایت میکند ، از ملت رای بگیرد و بعد بزند با پشت پا توی بساط سبو و پیمانه همان ملت ! هیچکدام هم توی سهامشان گیر نکرده و نمیخواهد با تهییج و سراب نمائی به ملت یک عده را در طمع بیندازد که آنچه روی دستش مانده را در داغ کن بندازی که راه انداخته آب کند !
                                مجسمه صداقت و راستی هستند ، این دکترهای نازنین ، که مفت مفت به خلق الله سرویس می‌دهند و بدون اجر و مزد صبح و شام ویزیتمان میکنند و ما چه مردم ناشکری هستیم که قدر اینهمه ایثار و مردانگیشان را نمی‌دانیم !
                                راست گفته اند اجدادمان به تمثیل که خدا هیچ تنی را نیازمند طبیب ننماید !

نظر

در حال کار...
                                X