شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • erfanslash
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 762

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط hector پست شده است View Post
    درود
    الان زنگ زدم دفتر ریاست جمهوری (111)
    با کارشناسش محترمانه کلی حرف زدیم
    بهش میگم اوضاع بازار اینطوریه،دروغ گفتید به مردم
    میگه شما اولین نفر هستید که زنگ میزنید و شاکی هستید!مردم ما همه دولت رو درک میکنن!
    گفتم آدرس دو تا فروم رو میدم برید ببینید مردم پشتتون چی میگن.و چقدر ناراحتند
    گفتم من خودم به این دولت رای دادم خیلی ها رو هم متقاعد کردم به این دولت رای بده
    مشکل ریزش بازار نیست مشکل دروغی که گفتید این نیست دولت راستگویان
    خلاصه گفت اطلاع میدم،دوستان هم زنگ بزنن فکر نکنن فقط یک نفر ناراضی
    خیلی جالبه هکتور جان

دیروز هم که بنده تماس گرفتنم گفتن که شما اولین نفری هستی که تماس گرفتی در این رابطه

به قول فامیل دور : من دیگه حرفی ندارم

نظر

• hector
      عضو فعال
      • Jan 2013
      • 1764

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
      شماره بده بزنگیم
      در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
      با سلام از بس که دروغ گویی برای این دولت راحت شده که به نهاد پاسخگوی هم سرایت کرده در جواب شما می گوید که شما اولین نفر هستند با این که بنده و آقای احمد خان هم زنگ زده ایم چه دروغ گو هستند کاهش به ایشان می گفتید که اول ماه رمضان می باشد روزه ات باطله دروغ نگو ! از ریس بزرگ یادگرفتی !!!
      در اصل توسط erfanslash پست شده است View Post
      خیلی جالبه هکتور جان

دیروز هم که بنده تماس گرفتنم گفتن که شما اولین نفری هستی که تماس گرفتی در این رابطه

به قول فامیل دور : من دیگه حرفی ندارم
      درود
      شماره 111 بدون کد
      خوب یک کارشناس که نداره،کلی کارشناس داره
      حالا ما وظیفه خودمون رو انجام میدیم،حداقل تلاش خودمون رو می کنیم،ولی با من محترمانه صحبت کرد
      حتی گفت دوباره باهاتون تماس میگیرم و حتما به مقامات بالا اطلاع میدم

نظر

• مجتبی مصلحMTM
        عضو فعال
        • Mar 2014
        • 1656

در اصل توسط hector پست شده است View Post
        درود
        الان زنگ زدم دفتر ریاست جمهوری (111)
        با کارشناسش محترمانه کلی حرف زدیم
        بهش میگم اوضاع بازار اینطوریه،دروغ گفتید به مردم
        میگه شما اولین نفر هستید که زنگ میزنید و شاکی هستید!مردم ما همه دولت رو درک میکنن!
        گفتم آدرس دو تا فروم رو میدم برید ببینید مردم پشتتون چی میگن.و چقدر ناراحتند
        گفتم من خودم به این دولت رای دادم خیلی ها رو هم متقاعد کردم به این دولت رای بده
        مشکل ریزش بازار نیست مشکل دروغی که گفتید این نیست دولت راستگویان
        خلاصه گفت اطلاع میدم،دوستان هم زنگ بزنن فکر نکنن فقط یک نفر ناراضی
        من تماس گرفتم ثبت کرد تازه ی کدی بهم داد ک پیگیر باشم

دوستان تماس بگیرید
        بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• ahmadreza
          عضو فعال
          • Jul 2012
          • 1294

دوستان خواهشا با تعداد بالا با 111 تماس بگیرید و شکایت خودتون رو اعلام کنید

نظر

• ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

یک اقتصاددان در گفت‌وگو با فارس تشریح کرد
            بورس دیگر حباب ندارد/ دلایل تداوم روند نزولی شاخص/ دو حالتی که بازار سهام را متحول می‌کند

استاد اقتصاد سابق دانشگاه علامه طباطبایی از نخستین کسانی بود که تابستان سال گذشته پیش‌بینی کرد رشد فزآینده قیمت سهام در بورس حبابی است و این حباب بزودی می‌ترکد. بهروز هادی زنوز امروز در گفت و گو با خبرنگار فارس دلایل تداوم روند نزولی بورس را تشریح کرد.
            خبرگزاری فارس: بورس دیگر حباب ندارد/ دلایل تداوم روند نزولی شاخص/ دو حالتی که بازار سهام را متحول می‌کند

بهروز هادی‌زنوز در گفت‌‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس،‌ که گفت: شما جز اولین کسانی بودید که سال گذشته در اتاق بازرگانی نسبت به حبابی بودن بورس هشدار دادید و از آن زمان بازار سهام در حال ریزش است. فکر می‌کنید این وضعیت تا کی ادامه پیدا کند، گفت: به نظر من بورس آینه تمام نمای اقتصادی کشور است، وقتی در بازارهایی مانند مسکن، ارز، سکه، کالاها شاهد رکود هستیم نمی‌توان انتظار داشت در بورس رکوردهای جدید قیمتی شکسته شود.

وی ادامه داد: در دو سال گذشته به دلیل تنزل ارزش پول ملی و تجدید ارزیابی دارایی شرکـت‌ها ارزش سهام به شدت افزایش یافت.این رشد اجتناب‌ناپذیر بود و رونق بیش از حدی را در بورس شاهد بودیم.

این اقتصاددان افزود: علاوه بر این در آن زمان خوشبینی‌هایی هم درباره حل سریع مسائل هسته‌ای و بازگشت رونق اقتصادی به کشور مطرح بود.

هادی‌زنوز در عین حال افزود: مسئله این است که با روی کار آمدن دولت جدید جهش سطح عمومی قیمت‌ها یا همان تورم و جهش نرخ ارز متوقف شد. نرخ ارز کم و بیش حول و حوش 3000 تومان تثبیت و تورم نقطه به نقطه کاهش پیدا کرد.

این استاد دانشگاه با اشارره به اینکه تحول شاخص قیمت‌ها ناشی از دو عامل است، توضیح داد: یکی از این عوامل تغییر سطح عمومی قیمت‌ها و نرخ ارز است و دوم تحول واقعی ناشی از سودآوری شرکت‌ها است.

این استاد اقتصاد ادامه داد: هم اکنون شرکت‌ها به غیر از معدودی که در کار صادرات سنگ آهن و پتروشیمی هستند چشم‌اندازی به لحاظ سودآوری ندارند، اغلب زیر ظرفیت کار می‌کنند و با مشکل نقدینگی مواجهند.

هادی زنوز افزود: از سوی دیگر سهامداران عمده مانند تامین اجتماعی هم توان مالی مناسبی برای مداخله و دفاع از ارزش سهام خود ندارند و این وضعیت باعث رکورد بورس شده است.

استاد اقتصاد سابق دانشگاه علامه طباطبائی تصریح کرد: الان نظر من این نیست که با شاخص 70 هزار واحدی بورس حبابی باشد، هم اکنون قیمت‌ها متعادل و نرخ‌های بازدهی مناسب است.

وی گفت: اما رکود سمت تقاضا باعث فشار بر روی قیمت‌های بورس شده است، به عنوان مثال الان بخش مسکن و پروژه‌های عمرانی متوقف است بنابراین تقاضا برای سیمان کم است برای آهن‌آلات ساختمانی و کاشی و سرامیک ساختمان و صنایعی از این دست هم تقاضایی وجود ندارد و دلیلی ندارد در این شرایط این بخش‌ها قیمت سهام‌شان در بورس بالا برود.

هادی زنوز افزود: در سایر بخش‌ها هم رکود اثر خود را گذاشته است، البته صنعت خودرو طی شش ماه اخیر جان تازه‌ای گرفته و تولیدش افزایش یافته است.

وی گفت: انعکاس رکود در سمت تقاضا و سمت عرضه در حال حاضر حاکم است و علاوه بر این سطح عمومی قیمت‌ها و تورم نیز کنترل می‌شود بنابر این نمی‌توان انتظار داشت طی ماه‌های آینده شاهد جهش‌های قیمتی در بورس باشیم.

هادی زنوز در پاسخ به این پرسش که فکر می‌کنید وضعیت موجود تا کی ادامه پیدا کند، گفت: این وضعیت در دو حالت می‌تواند متحول شود نخست اینکه وضعیت اقتصاد رو به وخامت برود، تورم دوباره اوج بگیرد، نرخ دلار افزایش یابد و در این حالت بورس هم یک رونق کاذب پیدا خواهدکرد.

وی حالت دوم را مربوط به رفع تحریم‌ها، افزایش درآمدهای ارزی کشور، رفع موانع تولید و به سوددهی رسیدن شرکت‌ها عنوان کرد و گفت: وضعیت مطلوب وضعیت دوم است که در چنین حالتی هم سودهای عجیب و غریب در بازار سهام حاصل نخواهد شد و نمی‌توان انتظار قیمت‌های آنچنانی را در بورس داشت.

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....dwVzN42w.dpuf
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• AkB@R
              عضو عادی
              • Dec 2013
              • 264

کسی از شایعه استعفای صالح آبادی خبر داره؟
              اشخاص پيرامون شما ٩٥٪ موفقيت يا شكست شما را در زندگي رقم مي زنند، دقت كنيد با عقاب پرواز مي كنيد يا اردك

نظر

• reza202
                عضو عادی
                • Oct 2013
                • 166

درود بر همه دوستان
                استعفا صالح آبادی و قالیباف صحت داره؟؟؟ دوستانی که خبر موثق دارن اطلاع رسانی کنند..ممنون

نظر

• بهزاد بهزادی
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 494

سلام

یکی از مسخره ترین و احمقانه ترین تحلیل های خودم رو می خواهم اینجا بگذارم... اگر از کلاستر موج 5 تا اونن مربع بره بنده کل بچه های فروم رو دعوت می کنم شاندیز!!!

یادتونن نره تو این بازاره مکاره هیچ تحلیل تکنیکالی جواب نمیده...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• memr
                    عضو فعال
                    • Oct 2012
                    • 771

دوستان نگران نباشید اگه شاخص کلی بورس رو از سال 91 به بعد نگاه کنید در نمودار متوجه یک روند عادی میشوید تا چند روز دیگه بورس صعود داره تا 95 هزار طی 12 ماه آینده از ما گفتن بود اینقدر عجول نباشید این اتفاقا همه از قبل پیش بینی شده بود همه تحلیل گرا میدونستن شاخص اینشکلی خواهد شد صبر پیشه کنید.... صحر بدجور نزدیک است....

نظر

• لولی بربط زن
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 1862

به نقل از گنگ خوابدیده در تالار همسایه:
                      #2761 گنگ خواب ديده

عضو سايت

تاريخ عضويت Jan 2005

سلام دوستان ، نه اعتراض و نه تهدید هیچ کدام چاره کار نیست ، ما باید دنبال رسانه ای کردن موضوع باشیم تا از طریق فشار رسانه های گروهی بتوانیم وقت ملاقاتی از رییس جمهور بگیریم .
                      خواهش می کنم نامه ذیل را بخوانید و در صورت تمایل امضا (تشکر) بزنید ، با ارسال این نامه به روزنامه و سایت ها و کپی و تکثیر آن در تالارهای بورسی مجازی و حقیقی و شیر آن در فیس بوک و تویتر و ... می توان به نتیجه رسید
                      چیز زیادی هم نمی خوایم یک وقت ملاقات ، یه زمان دو ساعته ، مطمئن باشید تاثیر داره
                      درد ما ها اینه که هیچ سندیکا یا انجمنی نداریم ، تو این مملکت از کشاورز و دامدار و راننده کامیون و ... گرفته تا پزشک و وکیل انجمن دارند ولی ما نداریم که بتوانیم به وقتش حرفمون را بزنیم
                      یه سال سرما می شه محصول ها یخ می زنه همه دور می افتن گزارش ، بیمه و ...
                      یه گرگ می آد به گله می زنه و چهار تا گوسفند لت و پار می کنه تلوزیون و سایت ها شصت تا گزارش می رن ، الان اینجا به اندازه بودجه مملکت پول دود شده رفته هوا ، هیشکی عین خیالش نیست .
                      با اینجا دور هم نشستن و دادو بیداد کردن سر همدیگر هم مشکلی حل نمی شه ، علاج کار اینه که تکونی بخوریم ، یک نامه و درخواست وقت ملاقات از رییس جمهور ، قرار بود پاسخگو باشد ، بسمه الله ...
                      -----
                      آقای دکتر روحانی
                      سلام علیکم
                      آقای رییس بدون مقدمه عرض می کنم که آیا از آنچه در این شش ماه بر بازار سرمایه می گذرد خبر دارید؟
                      آقای رییس شاید لازم باشد کمی به عقب برگردیم ، به روزهای آخر پاییز 92 ، در آن روزها حضرتعالی و سایر اعضای دولت و برخی دوستان مجلسی به همراه صدا و سیما و سایر رسانه ها آنقدر از روزهای خوب بورس گفتید و افق روشن ترسیم کردید و ... تا خیلی از سرمایه ها جذب این بازار شدند و ناگهان اقدامات دولت و تیم اقتصادی آن برعکس شعارها شد و اولین و مهمترین عامل و مسبب ریزش بازار اقدامات دولت بود .
                      در حالی که بعد از دعوت مردم به بازار ( که حضرتعالی نیز در چند نوبت از طریق رسانه ملی این امر را انجام دادید) تیم اقتصادی تان با اعمال سیاست های عجیب و اعلام وجود حباب در بازار و مهمتر از آن عرضه سهام در قیمت های بالا به مردم از طریق سازمان خصوصی سازی بازار را به خاک سیاهی نشانده است که شاید به این زودی ها نتواند روی پای خود بایستد.
                      آقای دکتر سوالات و مطالب مهمی در ذهن فعالان بورس نقش بسته که پاسخگویی شفاف به آن کمترین خواسته ما فعالان بازار سرمایه می باشد.:
                      دلیل دعوت از مردم برای حضور در بورس و به دنبال آن فروش سهام دولتی به قیمت های بالا و دخالت های خاص برای ریزش بازار چه بود ؟ آیا دولت دامی برای فعالین بورسی تدارک دیده بود ؟

وعده های توخالی که چندین بار برای حمایت های دولت از بازار اعلام گردیده و به سرانجام نرسیده ، دلیلش چیست ؟ به عنوان نمونه آقای وزیر از صندوقی 5000 میلیاردی صحبت کردند که نه تنها عملیاتی نشد ، بلکه باعث شد بازار وضعیتش بدتر هم بشود .

آقای رییس جمهور ! عدم شفافیت بازار ، بی تدبیری و بی اعتنایی مدیران به شرایط موجود و حتی برخی رفتارهای تعمدی بر عمق ریزش بازار افزوده است .

آقای روحانی ! در حالی که اکثر سهام بازار ریزش های بالای 50 درصدی را تجربه کرده اند ، آقایان در آمارهایشان به شاخصی تقلبی استناد می کنند که اصلا بیانگر وضعیت بورس نیست.

آقای رییس جمهور قانونا دولت به خاطر دخالت در روند بورس و بدتر از آن تشویق مردم به خرید سهام مقصر می باشد

آقای روحانی ، شاید هیچ گروهی به اندازه فعالان بازار سرمایه از انتخاب شما خوشحال نشدند و شاید اگر قابل سنجش باشد ، شاید بالاترین آمار رای برای شما از فعالان بورسی باشد و قریب به یقین هیچ بخشی هم به اندازه ما آسیب ندیده است .

آقای روحانی قریب به اتفاق فعالان بازار حداقل سی درصد سرمایه خود را از دست داده اند و در برخی موارد این رقم به بالای 50 درصد هم می رسد .

آقای رییس جمهور ما دنبال شفافیت هستیم و روشن شدن برخی ابهامات ، مثلا امید واهی که آقایان با داستان تزریق 5000 میلیارد به بازار دادند ولی عملا اتفاقی نیفتاد و وضعیت بازار را خرابتر هم کرد چه بود ؟

آقای رییس جمهور ، آن چیزی که دارد از بین می رود علاوه بر سرمایه ما فعالان اقتصادی ، اعتماد است ، اعتمادی که اگر از بین برود نتیجه اش همان می شود که در دعوت دولت و صداوسیما و ... از مردم برای انصراف از یارانه روی داد.

آقای رییس جمهور بورس ایران در این مدت به اندازه پولهای بلوکه شده ایران نزد کشورهای غربی افت داشته ولی کسی پاسخگو نیست.

آقای روحانی ما خانواده شش میلیونی ، فعالان بازار سرمایه این را حق خود می دانیم که با شما جلسه ای داشته و وضعیت بازار را بدون رنگ و لعاب هایی که آقایان استفاده می کنند ، شفاف به عرض برسانیم. خاطرتان باشد در شعارهای انتخاباتی تان قول دادید که پاسخگو باشید و به وعده های داده شده عمل کنید .

آقای رییس جمهور ما سهامداران حقیقی درخواست دیداری حضوری و بدون واسطه با حضرتعالی را داریم و براین خواسته مصریم و آن را حق مسلم خود می دانیم تا آنچه بر بازار سرمایه در این مدت رفته است را مستند و مشروح به عرضتان برسانیم .

آقای رییس جمهور ما فعالان بازار بورس نسبت به رفتار دولت در قبال بازار سرمایه اعتراض داریم و از حضرتعالی تقاضا داریم در جلسه ای حضوری به حرف های ما گوش داده و به ابهامات موجود پاسخ بدهید.

یاحق
                      با تشکر
                      مرتضی عباداله وند
                      از طرف جمعی از فعالان بازار سرمایه
                      ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• hector
                        عضو فعال
                        • Jan 2013
                        • 1764

یک خواهشی از دوستان بورسی خودم دارم لطفا دست از تحلیل شاخص بردارید
                        هر 500 واحد برای شاخص حمایت تایین نکنید،این جور تحلیل شاخص رو قبول ندارم یک مثال عینی میزنم
                        برای شاخص گفتن حمایت اصلی 72200 اونو شکست همه فروختن رسید به حمایت بعدی که 71000 بود حمایت بعدی که 700000 هزار هم با ترس از شکست 71000 میشکنه
                        یکی میگه 69000!یکی میگی 68600 یکی میگه 56000
                        این جور تحلیل فقط و فقط به بازار صدمه میزنه
                        آیا وقتی شاخص بالا میرفت هر 1000 واحد براش مقاومت تعیین میکردید؟؟؟

نظر

• بهزاد بهزادی
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 494

در اصل توسط Mehrdadovic پست شده است View Post
                          بهزاد جان چند روزی بود که این شمارش رو جلو چشمم داشتم ولی با این ریزش ها به نوعی ازش نا امید شدم
                          ضمنا موج 3 از 3 در این شمارش کلا مورد دار هست و خلاف اصول پایه الیوت هست
                          قوانین الیوتی رو ولش کن مهرداد.... کلی ایراد داره شمارشی که ارایه داده ام... بدتر از اون اینکه هیچ عامل بنیادی در این کلاستر برای صعود نداریم....

اگر امیدمون به مذاکرات باشه که کو تا نتیجه بده!!! دیروز و امروز روزی 1 درصد پرتفوم ریزش کرده... اینجوری باشه که تا 29 تیرماه علی القاعده زنده نخواهیم بود...

اما رو اون 3 و 5 کلیش با توجه به دایورجنس قوی که شکل گرفته اندک امیدی دارم...

الان بازار نیاز به یک شوک برای بیرون اومدن از این وضعیت داره... ببینیم خبر ناوارو درست از آب درمیاد یا نه!!! بعید نیست با رفتن شاخص آبادی همه حقوقیها دست به کار بشند و بازار رو تصنعی بکشند بالا...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• ali8922
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 176

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                            سلام

یکی از مسخره ترین و احمقانه ترین تحلیل های خودم رو می خواهم اینجا بگذارم... اگر از کلاستر موج 5 تا اونن مربع بره بنده کل بچه های فروم رو دعوت می کنم شاندیز!!!

یادتونن نره تو این بازاره مکاره هیچ تحلیل تکنیکالی جواب نمیده...

ارادتمند- بهزاد

جناب بهزادی شما کماکان تلاش کن کف و کلاستر و اند و...تعیین کن بالاخره یکیش جواب میده
                            قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد

نظر

• بابک پناهی
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 3208

واقعا برای من امکانش نیست از تبریز پاشم بیام تهران ولی دوستان تهرانی مایل باشن این کارو انجام بدن.منم این عکسو از سایت همساده ! گرفتن

نظر

• mohsen ho
                                ستاره دار(1)
                                • Feb 2013
                                • 11251

این طور که بنده شنیدم
                                قرار است شاخص را در68-67هزار به شخص مورد نظر تحویل دهند
                                رفتن صالح ابادی قطعی شده است
                                این روزها زیاد برخود سخت نگیرید بازار پرقدرت برمیگرده
                                این نیز بگذرد

نظر

در حال کار...
                                X