شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ائلشن
    عضو فعال
    • Oct 2012
    • 993

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
    از ديروز براي حركت شاخص به سمت 75000تلاش كرديم و تا هفته آينده بازار مثبت خواهد بود
    از مدیریت محترم سایت بورسی می خواهم ایدی ایشون رو مسدود کنن. ایشون کلیه اعضای بورسی را به این کامنتهای متضاد و بی ارزش خودش مسخره کرده .

نظر

• بهزاد بهزادی
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 494

سلام به همه عزیزان

از قدیم گفته اند که حق گرفتنی است و دادنی نیست... قطع به یقین راه انداختن صنفی منسجم از کاربران حقیقی کار راحتی نیست و در کوتاه مدت میسر نیست... اما همین که در چارچوب های قانونی تعریف شده مراتب اعتراض و دادخواهی خودمون رو به گوش نمایندگان رساندیم حرکتی ارزشمند بود...

عملکرد دولتی که منتخب مردم است توسط نمایندگان مردم به درستی زیر ذره بین هست و مسوولین نظارتی نمایندگان در این مرحله بسیار مهم هست... مسیری که طی شد به اعتقاد بنده درست ترین و قانونی ترین مسیر است و اگرچه شاهد انتقادانی به این حرکت بودیم اما مطمین باشی حرکتی درست است چرا که ما داریم از مسیر قانونی مطالبه حق می کنیم...

نکته مهمی در اینجا هست که خواهشا دوستان این حرکت رو از مسیر اصلی خارج نکنند... هدف شنیده شدن صدای اعتراضمان است... هدف ارسال مستندات برای نمایندگان محترم به قصد سوال از وزیر و دولت هست... به هیچ عنوان ایجاد مزاحمت نکنید و به هیچ عنوان در مسیر فحاشی و ناسزا گفتن به نمایندگان قرار نگیرید... هیچ تجمعی در این جنبش در این مرحله قابل قبول نیست و هر آنچه هست رساندن صدای اعتراض از طریق وبسایت نمایندگان، ایمیل آنها و اس ام اس زدن به موبایل آنهاست به این جهت که صدای نارضایتی ما رو بلکه وزیر بشنود!

این حرکت خودجوش در همین چند ساعت گذشته جواب داده و اگرچه غالب نمایندگان از وضعیت بورس باخبر هستند اما از عمق ماجرا بی خبر بودند که ظاهرا در حال بیدار شدن هستند...

در هر حال این حرکت رو در مسیری منطقی و اصولی و قانونی ادامه می دهیم.... تصور می کنم از این مرحله باید بیشتر روی وبسایت و ایمیل نمایندگان شیفت کنیم و مستندات خود را به صورت شفاف و خلاصه برای اونها ارسال کنیم تا در زمان سوال از وزیر اطلاعات کافی در اختیار مجلس باشد...

با سپاس- بهزاد

نظر

• مات
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 5650

یک سال از رو ی کار اومدن دولت گذشته
        این وزیر اقتصادش هیچ کاری نکرده
        دلارم اگه اومده پایین فقط به لطف اون توافق هست که اونم رهبر اجازشو داده
        این وزیر اقتصاد تا همه رو به خاک سیاه ننشونه دست بر دار نیست
        هیچ راه کاره عملی برای داخل کشور نداره
        فقط و فقط باید استیضاح بشه بره پی کارش
        جز دروغگویی هنر دیگه ای نداره
        اون از تشویق مردم برای دعوت به بورس و فروختن سهما تو پیک قیمتی
        اون هم از وعده صندوق 5000 میلیاردی که دروغ از کار دراومد
        تا وزیر بر کنار نشه اعتماد به بازار بر نمیگرده
        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• mane1659
          كاربر فعال
          • Dec 2011
          • 235

خبر فوری :
          روحانی باید تامین سرمایه از طریق بورس انجام شود . بازار سرمایه را برای ورود سرمایه گذاران خارجی آماده می کنیم / بورس باید فعال تر شود . منبع : پاسارگاد تحلیل

نظر

• amirn
            عضو عادی
            • May 2014
            • 37

[QUOTE=بهزاد بهزادی;515151]سلام به همه عزیزان

از قدیم گفته اند که حق گرفتنی است و دادنی نیست... قطع به یقین راه انداختن صنفی منسجم از کاربران حقیقی کار راحتی نیست و در کوتاه مدت میسر نیست... اما همین که در چارچوب های قانونی تعریف شده مراتب اعتراض و دادخواهی خودمون رو به گوش نمایندگان رساندیم حرکتی ارزشمند بود...

عملکرد دولتی که منتخب مردم است توسط نمایندگان مردم به درستی زیر ذره بین هست و مسوولین نظارتی نمایندگان در این مرحله بسیار مهم هست... مسیری که طی شد به اعتقاد بنده درست ترین و قانونی ترین مسیر است و اگرچه شاهد انتقادانی به این حرکت بودیم اما مطمین باشی حرکتی درست است چرا که ما داریم از مسیر قانونی مطالبه حق می کنیم...

نکته مهمی در اینجا هست که خواهشا دوستان این حرکت رو از مسیر اصلی خارج نکنند... هدف شنیده شدن صدای اعتراضمان است... هدف ارسال مستندات برای نمایندگان محترم به قصد سوال از وزیر و دولت هست... به هیچ عنوان ایجاد مزاحمت نکنید و به هیچ عنوان در مسیر فحاشی و ناسزا گفتن به نمایندگان قرار نگیرید... هیچ تجمعی در این جنبش در این مرحله قابل قبول نیست و هر آنچه هست رساندن صدای اعتراض از طریق وبسایت نمایندگان، ایمیل آنها و اس ام اس زدن به موبایل آنهاست به این جهت که صدای نارضایتی ما رو بلکه وزیر بشنود!

این حرکت خودجوش در همین چند ساعت گذشته جواب داده و اگرچه غالب نمایندگان از وضعیت بورس باخبر هستند اما از عمق ماجرا بی خبر بودند که ظاهرا در حال بیدار شدن هستند...

در هر حال این حرکت رو در مسیری منطقی و اصولی و قانونی ادامه می دهیم.... تصور می کنم از این مرحله باید بیشتر روی وبسایت و ایمیل نمایندگان شیفت کنیم و مستندات خود را به صورت شفاف و خلاصه برای اونها ارسال کنیم تا در زمان سوال از وزیر اطلاعات کافی در اختیار مجلس باشد.عرض سلام و ادب خدمت جناب بهزادی.فرمایش شما بسیار زیبا و متین است.به نظرم از فرصت پیش امده باید به نحو احسنت استفاده کرد تا برخی اصلاحات واجب در ساختار بورس که مهمترین انها غیر واقعی بودن عدد شاخص و دروغگو بودن مسوولان در دادن امارها است صورت پذیرد.بسیار بسیار حرفهای شاخص ابادی و وزیر در پاسخ به مردم و خبر نگاران دردناک است.

نظر

• haghighat123
              عضو عادی
              • Mar 2012
              • 77

سلام دوستان . خسته نباشید.
              من هم دیروز به هر جا که تونستم از وزیر و نماینده ها و سازمان بازرسی و..... ایمیل و اس ام اس و... فرستادم .
              به نظر من همه باید این کارها را انجام دهند. اگر خودمان از حقوقمان دفاع نکنیم چه کسی از ما دفاع می کند؟ شمایی که فقط نشستی و نگاه میکنی نکنه انتظار داری خدا یه فرشته از آسمون بفرسته و حقت رو بگیره... اگر ما سروصدا نکنیم مطمئن باشید بازهم سقوط خواهد کرد و بدتر خواهد شد. چرا فکر میکنید بدتر نمیشه؟ مگه شاخص از 90 شد 80 اتفاق خاصی افتاد ؟ مگه از 80 شد 75 اتفاقی افتاد؟ ظرف چند روز فقط چندروز از 75 شد 70 مگه اتفاقی افتاد؟؟ مطمئن باشد به همین راحتی از 70 میشه 60 و هیچ اتفاقی نمیوفته. هر بار به بهانه های الکی بازار میریزه: یه بار مذاکرات ، یه بار داعش ، یه بار.... اینها همش بهانه های الکی است. پس چرا اون زمان که ما در تحریم کامل بودیم.دلار نداشتیم .با امریکا رابطه نداشتیم. هر لحظه ممکن بود اسراییل حمله کنه و... بازار اینطوری نمیریخت؟ ولی الان با این همه خبر مثبت بازار هر روز میریزه؟ اینا همش قصدی و از روی عمد است. من با چندین نفر از فعالان بسیار وارد بازار در کارگزاریها صحبت کرده ام همشون میگن خود دولت داره از قصدی این کارها رو میکنه. خود دولت از قصدی بازار رو رها کرده تا سقوط کنه.... . به نظر من اینا قصد دارن شاخص رو تا 60 بیارن پایین که بگن زمان ا.ح بازار همش حباب بوده. که اگر بعدش بازار رشدی کرد به اسم وزیر کنونی تموم بشه. اگر سروصدا نکنیم بازهم سقوط خواهد کرد.. اصلا شک نکنید. باید هرکس به هرطریقی که توان دارد اعتراض کند. .

ای کاش میشد اخبار 20:30 یه گزارش کامل از بورس تهیه کنه.

نظر

• مات
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 5650

در اصل توسط mane1659 پست شده است View Post
                خبر فوری :
                روحانی باید تامین سرمایه از طریق بورس انجام شود . بازار سرمایه را برای ورود سرمایه گذاران خارجی آماده می کنیم / بورس باید فعال تر شود . منبع : پاسارگاد تحلیل
                باز هم دروغ
                باز هم فریبکاری
                این روحانی گفت ماست سفیده شما بدونید سیاهه
                این مردک تو پیک قیمتی همه رو دعوت به بورس کرد و از اون ور وزیر اقتصادش سهما رو فروخت و گفت من تشخیص دادم حبابه
                خب اگه تو تشخیص دادی حبابه غلط زیادی کردی ملت رو دعوت به سرمایه گذاری تو بورس کردی
                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

خبر فوری :
                  انشالله در عمل فعال شدن بازار سرمايه را ببينيم.
                  فعلا که حجم معاملات از 600ميليارد تومان در روز شده 60ميليارد تومان
                  يعني انچه را که اقاي روحاني عزير و دوست داشتني ما گفته بود و در برنامه هاش بود با عملکرد ايشون فرسنگها فاصله داره.
                  دليل من.
                  ...........................
                  حجم معاملات به يک دهم رسيده است.
                  ..........................
                  حجم معاملات بازار سرمايه در زمان اقاي احمدي نژاد حدود 200ميليارد تومان بود که با امدن اقاي روحاني به 600ميليارد تومان هم رسيد ولي بعدش وقتي همه مردم دعوت دولت را براي امدن به بازار سرمايه را استجابت کردن حجم معاملات به يک دهم يعني 60ميليارد تومان رسيد.
                  حالا هم همه تو ضرر و زيانند.
                  حداقل 50درصد زيان

نظر

• بهزاد بهزادی
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 494

لطفا بحث ها منحرف نشه...

اینجا دنبال قیاس ها نیستم... دنبال جناح بازی و یارگیری هم نیستیم... حرف غیر حق هم نمی زنیم... فقط یک سوال داریم:

آقای وزیر و آقای رییس جمهور، شما در زمستان پارسال به صورت مستقیم مردم رو به سرمایه گذاری در بورس دعوت کردید و از آینده روشن این بازار به مردم گفتید... لطفا توضیح دهید چرا پس انداز مردمی که با پیشنهاد شما وارد این بازار شده باشد در عرض 6 ماه کمتر از نصف شده باشد؟؟

وزیر اقتصاد چه شاگرد اول باشد و چه بهترین اقتصاد دان باید این مهم رو توضیح بده...

دوستان لطفا مسایل سیاسی رو با این موضوع دخیل نکنند...

برخی سهم ها قیمتشان یک سوم شده است که در چهل سال اخیر در هیچ کشوری در دنیا سابقه نداشته است!!!!

ارادتمند- بهزاد

نظر

• علی علیزاده
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1159

در اصل توسط مات پست شده است View Post
                      یک سال از رو ی کار اومدن دولت گذشته
                      این وزیر اقتصادش هیچ کاری نکرده
                      دلارم اگه اومده پایین فقط به لطف اون توافق هست که اونم رهبر اجازشو داده
                      این وزیر اقتصاد تا همه رو به خاک سیاه ننشونه دست بر دار نیست
                      هیچ راه کاره عملی برای داخل کشور نداره
                      فقط و فقط باید استیضاح بشه بره پی کارش
                      جز دروغگویی هنر دیگه ای نداره
                      اون از تشویق مردم برای دعوت به بورس و فروختن سهما تو پیک قیمتی
                      اون هم از وعده صندوق 5000 میلیاردی که دروغ از کار دراومد
                      تا وزیر بر کنار نشه اعتماد به بازار بر نمیگرده
                      یعنی واقعا حاله ادمو بهم میزنه این وزیر اقتصاد..دوسدارم یه دلیل قانع کننده بیاره که چرا بازار بورسو خراب کرد با چه سیاستی؟اخه اینو یه بچه هم میدونه که موقعی بازار بورس رونق داشته پول های سرگردونو به طرف خودش میکشونه و بازارهای موازی طلا و مسکن با رشد روبرو نمیشوند و کمک به تولید داخلی میشه....اخه کجای خداو پیغمبری که انقد دم ازش میزنن میگه مردمو فریب بدید و بعد با ی حرکت پولشونو نصف کنید و باعث بشه طرف هم سرمایشو از دست بده هم سلامتیشو....اگه سلامتی ارزشش بیشتر پوله و اگه همین پولم نباشه بخدا ادم سلامتیشو از دس میده هر دوتاش باهم خوبه به خدا
                      یا غنی....

نظر

• tom cruise
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 4756

خبر فوری :
                        دیده رسایی کوچک زاده افتادند جلو در مورد بورس..... زبونش باز شد
                        https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                        tom cruise in face book

نظر

• haghighat123
                          عضو عادی
                          • Mar 2012
                          • 77

خبر فوری :
                          بازار اینقدر بی اعتماد شده که دیگه به اخبار واکنش نشون نمیده. فقط حمایت عملی میخواد. مثلا تا بازار با چشماش نبینه که صندوق حمایت میلیارد میلیارد پول نریزه تو بازار هیچ وقت دیگه اعتماد نمیکنه. چیزی که از همه چیز تو کشور ما راحتتره دادن وعده و وعید است. اینو همه ی ایرانیها میدونن برای همین دیگه فقط عمل رو قبول دارن نه حرف رو.

نظر

• haghighat123
                            عضو عادی
                            • Mar 2012
                            • 77

.......

نظر

• yahya
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 334

خیلی از مسئولان در یک فضای مهموم ذهنی هستند و فکر می کنند سرمایه های ما هم مثل خودشان بی زحمت و مفت بدست اومده و نابودیش برای ما اهمیت نداره و هیچ کدام آنچه بر ما رفته را درک نمی کنند
                              واکنشهای دیروز و امروز نشاندهنده درستی اقدامات دوستان در روزهای گذشته است و تا رسیدن به حقوق سهامداران خرد باید ادامه داشته باشه
                              از همه دوستان مخصوصن آقای دکتر بهزادی و آقای مرتضی عباد اله وند (گنگ خوابدیده) تشکر میکنم
                              پیشنهاد تشکیل اتحادیه صنفی برای سهامداران خرد که توسط آقای عباد اله وند داده شد را دوستان صاحب نظر و اساتید با تجربه به بحث بگذارند و بررسی کنند
                              آخرین ویرایش توسط yahya؛ 2014/07/01, 10:52.
                              (*) همين الآن كمك كنيد. @};-@};- http://www.sosapoverty.org/payment.aspx&[]

نظر

• yahya
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 334

سلام به همه دوستان
                                " خواهشا اين مطلب را بخوانيد و انتشار دهيد"

شايد بگوييد الان وقت اين حرفها نيست ولي من مي گويم اتفاقا برعکس وقت اين حرفها همين امروز است ، حالا که بعد مدتها چشمتان به رنگ سبز تابلو روشن شد.
                                خواهش مي کنم اين نوشته منو در تمام سايت هاي بورسي و فاروم ها و هرجايي که فعالان بورسي هستند نشر بديد ، در آدان تحليل ، سايت بورسي ، سيماي بورس سرمايه سازان و ... متاسفانه سايت بورسبازان فعلا خراب است ، من در تالار و بورکس خودم عضوم ، ولي عضويت جاهاي ديگر را ندارم ، دوستان زحمت بکشند در فيس بوک و ساير شبکه هاي اجتماعي نشر بدهيد ، خواهشا کمي زمان بگذاريد مطلبي که مي خواهم بگويم خيلي مهمه ...
                                دوستان ، سهامداران عزيز ، همکارن ، هم شغلان عزيز ، تو اين دو سه روزه که خودم را به در و ديوار زدم ، ياد يه ديالوگ به ياد ماندني از سريال لاست افتادم ، اونجا که جک شفرد با نااميدي گفت : " ما اينجا گير افتاديم "
                                باور بکنيد ما هم اينجا گير افتاديم ، از اين لحاظ گير افتاديم که کسي حرفمان و گفتارمان را نمي فهمد ، اصلا خيلي ها نمي دانند بورس چيست ؟
                                باور بکنيد اين دو سه روزه نياز به "سنديکا" را با تمام وجود حس کردم ، ما نياز به يک سنديکا با تشکيلاتي فيزيکي داريم ، يک نشريه ، يک سايت و يک تشکيلات منظم ، نباشه همين آش هست و همين کاسه ...
                                همه صنوف دارند ، از گاودار و کاميون دار و کشاورز ، تا مهندس و وکيل و دکتر ...
                                اصلا ما رو صنف به حساب نمي آرن ، تا صاحب تشکلات نباشيم به حساب نخواهيم اومد ، ديده نخواهيم شد ، ديده نمي شويم که آقايان جلسه مي ذارن راجع به بازاري تصميم مي گيرند که ما بيشترين آسيب را توش ديده ايم ولي نماينده اي تو جلسات از ماها دعوت نمي شه.
                                ضرورت سنديکا را الان يک ساله به همه گوشزد مي کنم ، در نمايشگاه از مديرتالار بورس خواستم ، همانند کاري که در امر ممنوعيت تسه ها کرد ، اينجا هم بکنه تا بتونيم بريم به سمت تشکيل سنديکا ، من هنوز منتظر اقدام تالار بورسم .
                                بگذاريد اتفاقات اين چند روز را برايتان بازگو کنم ، شايد شما هم با من هم عقيده شديد :
                                داستان از اولين نامه سرگشاده اي که نوشتم شروع شد( همون نامه اي که روي سايت جهان و يکي دو سايت ديگر و روزنامه وطن امروز رفت ، معروف شد به نامه شش ميليون سهامدار ...) ، نامه را در فيس بوک و تالار بورس گذاشتم و همزمان براي خيلي از سايت هاي معروف فرستادم ، با يکي دو سايت حامي دولت هم تماس گرفتم ، فرارو ، انتخاب ، آفتاب ، باور بکنيد هر چي اصرار کردم ، انگار نه انگار ، به يکي شون گفتم : اتفاقا اگر مثل من طرفدار دولتي بايد چاپ کني ، چون اين موضوع مي تواند خيلي به ضرر دولت تمام بشوم ، يکي شون آخر سر گفت بررسي مي کنيم... بعدش برداشت و نوشت " تعديل شاخص هاي بورس بعد از صعود چشمگير سال قبل" ، يعني نوعي توجيه ريزش ها ، |"انتخاب" هم همون را بازنشر داد ...
                                دست عزيزي از بچه هاي تالار ، که اگر خودش خواست معرفي کنه اسمش رو، زحمت کشيد و داد "برق نيوز" و" جهان نيوز" چاپ کردند که واقعا دستش درد نکنه ، خوب انعکاس يافت و امروز هم رفت رو صفحه اول وطن امروز ...
                                در فيس بوک هم دوستان زحمت کشيدند و نامه ها رو شير کردند و در صفحه دکتر روحاني ، آقاي ظريف ، و آقاي جهانگيري ارسال شد .
                                هم نامه اول ، هم نامه دوم و هم نامه سوم در فيس بوک دست به دست چرخيد ولي کم بود ، چون رسانه واحد نداريم ...
                                يه صفحه در فيس بوک زديم که از اون هم استقبال آنچناني نشد ...
                                دليلش فقط به خاطر اينه که جزيره اي عمل شد ، واحد نيستيم ، هر کسي به سياق خودش رفت جلو ...

بريم سراغ نمايندگان مجلس:
                                با آنکه اصلا دل خوشي از رفتارشون با بازار سرمايه نداشتم ولي به سه نفر از منصف هاشون زنگ زدم ، باور بکنيد اصلا شناخت و اطلاعاتي از بازار نداشتند ، ديدگاه خوبي هم نسبت به بورس نداشتن ، از ريزش ها خبر نداشتند ، با يکي از نمايندگان که قبلا در دانشگاه همکار بوديم ، قرار ملاقاتي گذاشتم تا برخي آمارها را برايشان توضيح دهم تا در جلسه با وزير دستشان خالي نباشد .
                                و مجبورا با آقاي قاضي پور هم امروز از طريق يکي از دوستان هماهنگ کردم تا وقتي اومد اروميه برويم ديدنش و بهش بگيم چه خبره ، گفتم مجبورا دليل دارم ، اگر قراره يکي تو مجلس حرف بزنه بايد با منطق و دليل خوسته هاي برحق ما رو منتقل کنه

دوستان ما دنبال اين نيستيم که دولت بياد و بازار را ببره بالا ، ما مي خواهيم دولت زحمت کشيده و دليل دخالت در بازارش رو بگه ، بازار چه بشه 90000 ، چه بشه 50000 ما اين حق رو داريم سوال کنيم.

الان هم خواهشم اينه تيمي تشکيل بشه و در چند بعد مستندات علمي و مدون تنظيک کنيم بديم دست کسايي که مي خوان سوال کنن يا دنبال کارند ،والا اين آقاي وزير مي ره مجلس و يه آمارهايي تحويل مي ده و خلاص و مچمون مي خوابه

پيشنهاد مي کنم ، بيايم و مستنداتي در مورد اين موارد تهيه کنيم
                                1- دعوت گسترده و هدفدار دولتي ها از مردم به بورس
                                2- مستندات فروش سهام توسط دولت در اوج را بگذاريم کنار اين
                                3- اقرار به دخالت آقاي طيب نيا با مستندات کامل
                                4- دستکاري در روند شاخص با کد به کد کردن برخي سهام شاخص ساز
                                5- افشاي فرمول غلط شاخص
                                6- مستندات اعلام تزريق 5000 ميليارد و عدم انجامش
                                7- فساد موجود در سازمان
                                8- دستکاري در گزارش ها
                                9- نشت اطلاعات شرکت ها
                                10- فايل هايي که آقاي نيما آزادي تهيه کرده اند
                                11- و ساير مشکلات و ابهاماتي که دوستان در نظر دارند
                                اينها رو يک فايل و يک سند کامل بکنيم و بديم دست سايت ها و مجلسي ها و رسانه ها
                                حيفه اين حرکتي که شروع شده با دعواهاي چپ و راست و بازي ها و لفاظي هاي سياسي عقيم بمونه
                                يه کار شيک و علمي تهيه کنيم و بريم جلو
                                درکنار اين بحث تاسيس سنديکا رو هم با تعيين افرادي به عنوان نماينده و تهيه طومارهايي دنبال کنيم
                                از همه دوستان دعوت مي کنم منسجم و با يک قالب واحد عمل کنيم .
                                متن هر سه نامه و همچنين آدرس صفحه فيس بوک را در تاپيکي به نام " نامه به رييس جمهور" گذاشته ام

يک بار ديگر تقاضا مي کنم ، استدعا مي کنم ، قدرت خودتان و قدرت رسانه هاي اجتماعي را دست کم نگيريد
                                ما دنبال حقي قانوني هستيم ، متمدنانه ، بدون فحش ، بدون خاله زنک بازي ، بريم جلو به نتيجه مي رسيم ، نتونيم منسجم بشيم اين حرکتي که امروز کرده ايم به ضررمان خواهد شد.
                                مبادا با دو روز مثبت همه راضي بشوند و کنار بکشند ،بازار نياز به شفافيت دارد ، مي خواهيد بمانيد ، نبايد پا پس بکشيد
                                يا حق
                                مرتضي عباداله وند(گنگ خواب ديده)
                                (*) همين الآن كمك كنيد. @};-@};- http://www.sosapoverty.org/payment.aspx&[]

نظر

در حال کار...
                                X