شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • عادل عطایی
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 331

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

دیدم بعضی از دوستان دلشون برای این آقا تنگ شده، خواستم یادآوری کنم که آقای روحانی جانشین چه کسی شدن، شاید اندکی از دلتنگی برخی دوستان کم شه.

اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• نجاT...
      عضو فعال
      • Dec 2013
      • 2639

ما که دلمون فقط واسه لبخند و شادی سرمایه گزاران بیچاره ای که چندین ماهه رنگ سود رو ندیدن تنگ شده...
      کسانی که با هزار امید و آرزو وارد این بازار شدن.
      کسی نمیتونه خرده بگیره و حقی هم نداره که چرا بدون تحلیل وارد شدن این افراد!
      چون همه ی با تحلیل ها هم زیان دیدن و هرکی میگه من کم زیان گردم ،راست نمیگه
      انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• روندشناس
        عضو فعال
        • May 2014
        • 1057

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
        سلام

شب همه دوستان بخیر

با توجه به مطلبی که با رنگ قرمز مشخص کزدم

می خواستم نظر شما رو واضح تر بدونم

اقای دکتر بهزادی عزیز

بنظر شما کسی که مال دیگری رو برای خودش بر میداره

با کسی که برای مصلحت جامعه کاری میکنه یکی است

ایا شما این دو رو با هم قیاس میکنید

بنظر شما وقتی قطعنامه 598 پذیرفته شد

و بر اثر ان یکسری سرمایه ها شون دود شد و رفت هوا

ایا پذیرش قطعنامه کار درستی بوده

از اول شروع میکنم

ایا بنظر شما باید شاخص ما از سقف خود 70 در صد الان پایین تر باشد
        چون در شاخص دستکاری میشه

ارزش دلاری بازار رشدی نداشته درست

ایا شما این مطلب رو الان متوجه شدید یا پارسال هم میدونستید

اگر میدونستید و نفع شما در ان بوده است

ایا با چه تحلیلی دوباره انتظار رشد دلاری بازار رو داشتید

چون با توجه به اعلام خودتون بعد ریزش شاخص مدتی بعد از بازار خزوج کرده و با توجه به تحلیلهای که ار جناب عالی

وجود دارد

خودتان بعد از عید دوباره ورود کردید

ایا ورود دوباره شما به دعوت ریس جمهور بوده یا دکتر طیب نیا بوده است

که اکنون حاضر شده اید تمام اصول فکری خود را فدای دستیابی خود به پول نقطه ورودتان بکنید

دوم شما توضیح بدهید در کدام مملکت رشد شاخص مانند سال قبل بوده است

که اکنون از شاخص توقع ریزش ندارید

اینکه بگوید شاخص 20 درصد ریخته ولی سهم 70 درصد از دیگری قابل قبول است

ولی از شما عزیز که بر فرمول ساده شاخص اشنایید بعید است
        چهارم

ایا رفتار سرمایه گذار در بخش ازاد مسکن رو با بخش بورس یکی میدانید

هر چند ما در صنعت ساختمان در بورس شاهد ریزشهای سنگین بوده ایم

دکتر عزیز

شما با کدام استدلال مدعی هستید کارد به استخوان افراد نامبرده رسیده است

دکتر عزیز

شما بفرمایید

سود من و شما در این بازار از کجا تامین میشود

چون من و شما

هیچ وقت به قصد سرمایه گذاری در این بازار حضور نداشتیم

و همه از رشد قیمت سهام

بهره برده ایم نه از سرمایه گذاری

که اگر برعکس بود

امروز با دیدن قیمتهای رویایی سهام برای سرمایه گذاری

یک تقدیر نامه و یک دکترای افتخاری به طیب نیا میدادیم که

بورس را برای سرمایه گذاری اماده کرده است

دکتر بهزادی عزیز

اینکه دولت را کلاهبردار و دروغگو میدانید

واقعا جای تعجب دارد

چون تا کنون ما از شما این تحلیل را ندیده بودم

ولی با رفتن شاخص به زیر تحلیل جناب عالی اکنون برای شما کلاهبرداری دولت نیز اشکار شد

لطفا بفرمایید

شما که به اصول صیحیح ترید در بازار اعتقادی ندارید

با کدام منطق دست به معامله میزنید

اگر میشود و ابایی از گفتن ندارید

دلیل ورود دوباره خود در ماه های اخیر بفرمایید

در نهایت کسی که اعتقاد به

ترید کردن اصولی در بازار بورس تهران ندارد

با کدام منطق برگشت شاخص را رسانه ای میکند

شاخصی که غیره واقعی است

ایا مسولیت عمل خود را قبول میکند !!!!!!!!!!

ارادتمند

نوآم چامسکی
        دوست عزیز از نظر شما واقعا تعجب می کنم چرا که چند چیز مبهم هم در ان وجود دارد نکته ای که باید به آن توجه کرد اینه که بورس برای سرمایه گذاری بلند مدت در هر پیک قیمت هم وارد بشوی مشکلی برای سرمایه گذار وجود ندارد چرا که به سودهی شرکت و اینده چندساله شرکت وارد شده است. ودر نهایت بازدهی خود را خواهد گرفت برای شخصی که بدید 5 ساله وارد سهم می شود 50 درصد نزول برای اون چیزی غیر عادی نخواهد بود.(البته شرکت های بنیادی) اما در مورد نزول قیمت و یا شاخص باید توجه داشت کلیت بازار نباید اینچنین سقوط داشته باشد یعنی دولت میتونه یک گروه را تعادل ایجاد کنه و گروه دیگر را حمایت کنه البته نه حمایت پولی با خبرهای شفاف سازی شده نه یکباره روی تمام گروه ها با دادن شایعات یک بام و دو هوا کلیت بازار را به هم بریزد اینجوری شاخص هم اصلاح خودش را انجام میدهد. و کسی هم از ضرر دادن نگران نیست چرا که میدونه تحلیل خودش بوده است. اگر یک زمانی یادتان باشه کلیه گروهها سقوطی بودند ولی گروه قند پیشتاز یا زمانی ساختمانیها پیشتاز و یا کاشیهاو یا لاستیک و غیره. ولی شاخص نزولی بودو سهم های دیگر تعادل خودشان را انجام میدادند. اما الان نگاه کنید هیچ گروهی از این نزول در امان نبوده است. نگاه به گزارشات شرکتها بکن هیچ کدام شفاف سازی نشودن و ارائه گزارش واقعی نکردند. بورس باید شفاف باشد و هر شرکت بموقع و واقعی گزارشات و تعدیلات خودش را ارائه دهد نه اینکه تحت فشار دولت و سازمان از بیان واقعیت منصرف شوند بزودی متوجه میشوی که برای ما نقشه کشیدند وبرای خود بساط میلیاردها پول مهیا کردند از این طریق میخواهند با پیمانکاران و حقوقی های خاص که نیاز به نقدینگی دارند با دادن اعتبار کوتاه مدت هم جیب خودشان پر شود هم جیب حقوقی های خاص این وسط حقیقی ها هستند که نمیدونند چه خبره و سهم هایشان را الان به باد فنا دادند و موقعی متوجه میشوند که بازار روند صعودی گرفته که اواسط سود افراد خاص می باشداینو شک نکنید که رانت بی نهایت در بورس وجود دارد یک وزیر میگه افزایش قیمت حق شرکتها هست یکی دیگر میگه کسی حق ندارد قیمتها افزایش پیدا کنه ودروغ ...................... هر چند صحبتهای زیادی وجود دارد ولی نمیشه بیان کرد.

نظر

• abstract
          عضو فعال
          • May 2013
          • 1506

در اصل توسط عادل عطایی پست شده است View Post
          دیدم بعضی از دوستان دلشون برای این آقا تنگ شده، خواستم یادآوری کنم که آقای روحانی جانشین چه کسی شدن، شاید اندکی از دلتنگی برخی دوستان کم شه.

" جماعت خواب!اجتماع خواب زده!جامعه چرتی!"

نظر

• ابوذر
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 614

لطفا

بگید الان برای سرمایه گذاری بهتره

یا دی ماه اقای اکبری
            باسلام برای کسانی که ورود به بورس نکردن ویا در دی ماه به موقغ فرار کردن ویا با سرمایه کم فقط نوسانگیری کردن الان !!ولی مسئله این است که 70 تا 90 درصد افرادی که الان در بو.رس هستند به فرض که مثل من سهام را در اریبهشت تاشهریور خریداری کرده باشند یا در ضرر کم میباشند ویا با توجه به وقت وسرمایه ای که گذاشته اند در سود کم . در حال حاضر امثال من که اکثریت هستند پولشان در سهام مختلف است که اکثریت انها افت 30 تا 60 درصدی داشته است که یکی دومورد را که حتی فروختم تا افت کمتری بکند فعلا برگشته!این بازار برای ورود کسانی که پول نقد دارن وکمی اهل ریسک بسیار خوب است . ولی من خودم با توجه به جو بازار در تیر ماه جرات خرید نداشتم با انکه در برخی از سهام میدانستم پایین چندانی هم ندارد زیرا اعتماد از بازار برگشته است .

نظر

• لولی بربط زن
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 1862

در دیدار صالح آبادی با لاریجانی مقرر شد
              تشکیل کارگروه ویژه برای تقویت بازار سرمایه/ توجه به سودآوری شرکتها
              در دیدار رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با رییس مجلس شورای اسلامی، راهکارهای تقویت بازار سرمایه و نقش قوه مقننه در این زمینه و نیز علل افت بورس طی ماههای اخیر مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، در این دیدار، لاریجانی تأکید کرد: مجلس شورای اسلامی، به موضوع توسعه و تقویت همه جانبه بازار سرمایه کشور توجه جدی داشته و آمادگی دارد در این خصوص و با همکاری دولت و سایر نهادهای ذیربـط، مساعدت های لازم را در حوزه وضع قوانین حمایتی از بازار سرمایه به عمل آورد.

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار نیز با تشریح وضعیت کنونی بازار سرمایه؛ عوامل مؤثر بر افت بورس طی ماههای اخیر و نگرانی های سهامداران به دلیل افت ارزش سهام شرکت ها را مطرح و از توجه ویژه مجلس برای رفع دغدغه های سهامداران قدردانی کرد.

صالح آبادی با اشاره به حضور بیش از 7 میلیون سهامدار در بورس، خاطرنشان کرد: نگاه حمایتی دولت و مجلس به بازار سرمایه و توجه به دغدغه های سهامداران و سرمایه گذاران، قطعا تأثیر قابل توجهی بر تقویت و توسعه بیش از پیش بازار سرمایه خواهد داشت.

در این دیدار، رییس مجلس مقرر کرد کارگروهی متشکل از نمایندگان منتخب کمیسیون های ذیربط به منظور بررسی راهکارهای تقویت بازار سرمایه در کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت تشکیل شده و در تدوین احکام بودجه سال 94، موضوعاتی که بر وضعیت بازار سرمایه، به ویژه موضوع سودآوری بنگاهها اثرگذار است، توسط این کارگروه مورد توجه قرار گیرد.

همچنین مقرر شد در جلسه رسمی مجلس شورای اسلامی، وضعیت کنونی بازار سرمایه، دلایل افت بازار طی ماههای اخیر و نیز نگرانی ها و دغدغه های سهامداران در این خصوص، برای نمایندگان مجلس تشریح و تصمیمات لازم اتخاذ گردد.
              انتهای پیام
              - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....1etwQOG4.dpuf
              ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• ابوذر
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 614

در اصل توسط yahya پست شده است View Post
                سایت تابناک دفاع از دولت و سیاسی کردن موضوع و انحراف را شروع کرده و دخالت دولت و وزیر اقتصاد در بورس را نادیده می گیرد و گناه را گردن مجلس می گذارد تا دولت را تبریءه کند

الحمد لله رب العالمین -ارسال شده با تپاتاک-
                متاسفانه اینها به هم نان قرض میدهن من متنی را در همانجا نوشتم که متاسفانه مثل همیشه حذف کردن .که گفتم برفر ض مجلس مقصر ولی انها خوراک راگران کردن چه ربطی به صنعت ساختمان وبانک وارتباطات وحمل ونقل و... دارد در ثانی پتروشیمیها کمترین افت را داشتن . وجور بازار را 90 درصد بازار کشیدن وهر بار با بستن فارس جور شاخص قلابی را سهام ما کشیدن .

نظر

• ابوذر
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 614

در اصل توسط safa پست شده است View Post
                  سهم ها سیصددرصد رشد کردند و حداکثر 65درصدافت انصاف رو فراموش نکنید....

این جمله یکی از دوستان بود
                  دوست عزیز خدمتت عرض کنم که این اشتباه رایجه که فکر می کنند سود و ضرر درصدی با هم متناسب هستند..... یعنی 300 درصد سود کنی 65 درصد ضرر خیلی به جایی بر نمی خوره ......یه حساب کتاب ساده کنی اگه کسی 70-75 درصد ضرر کنه کل سود حدود 300 درصدیش پریده.........به این نکته توجه کن......ارادتمند
                  متاسفانه ما از این با سواد ها !!زیاد داریم که میگن (برفرض محال سود 300درصدی)خوب حالا 65 درصدش کم شده باز هم 235 درصد تو سود هستید یکی نیست به پر فسور وقتی قیمت سهمی بطور مثال 250 تومان بوده و300درصد رشد کرده شده 1000تومان در افت 65 درصدی میشود 350 تومان .!!!!

نظر

• شاه بورس
                    ستاره دار (4)
                    • Dec 2012
                    • 325

از شما بعیده از این دزد پست فطرت دفاع کنی
                    روحانی هرچه قدرم دزد باشه باید جلو این مرتیکه لنگ بندازه
                    موفق كسي است كه با آجرهايي كه بطرفش پرتاب مي شود، يك بناي محكم بسازد

نظر

• ashkan zandi
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1134

مردی که به تنهایی ایران رو به نابودی کشوند و حتی جلوتر از قوم مغول
                      با این عکستون روزمو باطل کردید

نظر

• mnm
                        عضو عادی
                        • Jun 2013
                        • 155

مگه احمدی نگفت بورس قمارخونه هست و چه بلایی سر بازار آورد؟! بعد سال آخر که رفت بورسو رونق داد شد احمدی خوبه! حالا روحانی هم یه دروغی گفتو سهامدارارو گول زد ولی اینم درست میشه و بورسمون رونق میگیره اینم میشه روحانی خوبه! ولی فرق این دوتا در این بود که احمدی تر زد و آبروی مارو برد در این8سال!بگذریم ! برگشت بازارو بچسبیم که به زودی با خبرهای خوش برمیگرده شایدم در این 2روز کاری برگشته و ما هم با جریان همراهش!

نظر

• عادل عطایی
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 331

در اصل توسط شاه بورس پست شده است View Post
                          از شما بعیده از این دزد پست فطرت دفاع کنی
                          روحانی هرچه قدرم دزد باشه باید جلو این مرتیکه لنگ بندازه
                          در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
                          مردی که به تنهایی ایران رو به نابودی کشوند و حتی جلوتر از قوم مغول
                          با این عکستون روزمو باطل کردید
                          دیدم بعضی از دوستان اعتراضات شون شدید شده به روحانی و میگن با این اوضاع رای نمیاره، خواستم یادآوری کنم اگه روحانی رای نیاره کی رای میاره. قصد من این بود که بگم کفر نعمت نکنید، نه دفاع از آقای احمدی نژاد.
                          اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

لطفا

بگید الان برای سرمایه گذاری بهتره

یا دی ماه اقای اکبری
                            با سلام دشب جواب شما را تا می خواهستم ارسال کنم سایت با مشکل روبه رو شد

جواب این سوال را خودتان دادید!!! ببینید با دست خودشان بی اعتمادی را بسیار زیاد کرده اند و با دروغ و فریب سرمایه مردم را به سمت بورس اورند و بدبخت کردند مردم را حالا با این شرایط که هیچ گروهی فعلا چشم اندار روشنی ندارد از جمله گروه های مهم بازار پتروشیمی و معادن وبانک داری و خودرو که وزنه ها اصلی بازار را تشکیل می دهند چگونه باید با این همه دروغ گوی در شرایط حال سرمایه گذاری کرد تا نتیجه حمایت واقعی از گروه های مهم بازار و برگشت اعتماد واقعی و نتیجه اصلی مذاکرات هسته ای خروجی خوبی نداشته باشد نمی تواند به این دولت اعتماد کرد بنده خرید نمی کنم با تشکر
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

در اصل توسط لولی بربط زن پست شده است View Post
                              در دیدار صالح آبادی با لاریجانی مقرر شد
                              تشکیل کارگروه ویژه برای تقویت بازار سرمایه/ توجه به سودآوری شرکتها
                              در دیدار رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با رییس مجلس شورای اسلامی، راهکارهای تقویت بازار سرمایه و نقش قوه مقننه در این زمینه و نیز علل افت بورس طی ماههای اخیر مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، در این دیدار، لاریجانی تأکید کرد: مجلس شورای اسلامی، به موضوع توسعه و تقویت همه جانبه بازار سرمایه کشور توجه جدی داشته و آمادگی دارد در این خصوص و با همکاری دولت و سایر نهادهای ذیربـط، مساعدت های لازم را در حوزه وضع قوانین حمایتی از بازار سرمایه به عمل آورد.

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار نیز با تشریح وضعیت کنونی بازار سرمایه؛ عوامل مؤثر بر افت بورس طی ماههای اخیر و نگرانی های سهامداران به دلیل افت ارزش سهام شرکت ها را مطرح و از توجه ویژه مجلس برای رفع دغدغه های سهامداران قدردانی کرد.

صالح آبادی با اشاره به حضور بیش از 7 میلیون سهامدار در بورس، خاطرنشان کرد: نگاه حمایتی دولت و مجلس به بازار سرمایه و توجه به دغدغه های سهامداران و سرمایه گذاران، قطعا تأثیر قابل توجهی بر تقویت و توسعه بیش از پیش بازار سرمایه خواهد داشت.

در این دیدار، رییس مجلس مقرر کرد کارگروهی متشکل از نمایندگان منتخب کمیسیون های ذیربط به منظور بررسی راهکارهای تقویت بازار سرمایه در کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت تشکیل شده و در تدوین احکام بودجه سال 94، موضوعاتی که بر وضعیت بازار سرمایه، به ویژه موضوع سودآوری بنگاهها اثرگذار است، توسط این کارگروه مورد توجه قرار گیرد.

همچنین مقرر شد در جلسه رسمی مجلس شورای اسلامی، وضعیت کنونی بازار سرمایه، دلایل افت بازار طی ماههای اخیر و نیز نگرانی ها و دغدغه های سهامداران در این خصوص، برای نمایندگان مجلس تشریح و تصمیمات لازم اتخاذ گردد.
                              انتهای پیام
                              - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....1etwQOG4.dpuf
                              با سلام واقعا احساس خطر کردند همین طور که خودشان اعتراف می کنند 7 میلیون حداقل سهام دار که در دور بعد حداقل اگر 2 نفری حساب کنیم 14 میلیون رای از دست روحانی رفته بگذریم ما باید از حق خود دفاع کنیم و نباید عقب بکشیم و این دولت باید ضرر سهام داران را هر جوری که شده باید جبران کند چشمانش در بیاید نباید دروغ می گفت و مردم را بیچاره کرده ولی به نظر می رسه بوجه سال 94 بوجه خوبی باشد و حرکت اصلی بازار از اواخر سال کنونی رشد خوبی کند برسد به سقف قیلی و حتی عبور کند با نتیجه مذاکرات هسته ای قابل قبول و صرر سهام داران جبران شود دوستان حتی از ضرز جبران شود دیگه نباید به روحانی رای بدهیم با تشکر
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ashkan zandi
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1134

دیدم بعضی از دوستان اعتراضات شون شدید شده به روحانی و میگن با این اوضاع رای نمیاره، خواستم یادآوری کنم اگه روحانی رای نیاره کی رای میاره. قصد من این بود که بگم کفر نعمت نکنید، نه دفاع از آقای احمدی نژاد.
                                آقای عطایی هیچ فرقی باهم ندارن وقتی هدف از قبل مشخصه مثلا تو تیم فوتبال سرمربی ترکیب رو میده تعویض هارو میکنه اما مربی نمیتونه زیاد دخالت کنه نهایتا نظرشو بده و مشاوره بده همین;)

نظر

در حال کار...
                                X