شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط حمید89 پست شده است View Post
    با توجه به شرایط بنیادی بازار و قیمت جهانی نفت و فلزات و البته نرخ دلار که با تک نرخی شدن آن پتروها خوراک رو گران تر و محصول را ارزانتر خواهند دید به نظر میاد موج 5 فعلا" در کار نخواهد بود و موج 4 طولانی خواهیم داشت با محدودیت سقف قبلی حداقل تا سال 94 این موقع.
    بعید میدونم دیگه کسی وساخت 750 تومنی یا وتوشه 560 تومنی یا شبندر 1800 تومنی بخره بلکه نیاز به چند سال زمان هست تا این خاطره بد فراموش بشه و البته تغییر قیمتها بر اثر تورم.
    اما با منطقی شدن و تحلیل پذیر شدن بازار راه برای سود کردن همه به خصوص تکنیکالیست ها و بنیادی کارها فراهم میشه.
    با سلام همان طور که بیشتر کار شناسان تکنیکال نتوانستند زمان خروج دقیق را در 89 هزار واحد تشخیص دهند در شرایط کنونی هم تشخیص موج شماری کار بسیار سختی می باشد و در این بین سهم های که مربوبط به نتیجه مذاکرات هسته ای و خبر های خوبی اساسی می باشد حتی ممکنه سقف قبلی را هم رد کند و در بورس ایران هیچ چیزی غیر ممکن نیست و زود خاطر بد فراموش می شود که البته گذشت زمان بهترین تکنیکالیست می باشد !!! با تشکر
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• حمید89
      عضو فعال
      • Apr 2013
      • 378

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
      با سلام همان طور که بیشتر کار شناسان تکنیکال نتوانستند زمان خروج دقیق را در 89 هزار واحد تشخیص دهند در شرایط کنونی هم تشخیص موج شماری کار بسیار سختی می باشد و در این بین سهم های که مربوبط به نتیجه مذاکرات هسته ای و خبر های خوبی اساسی می باشد حتی ممکنه سقف قبلی را هم رد کند و در بورس ایران هیچ چیزی غیر ممکن نیست و زود خاطر بد فراموش می شود که البته گذشت زمان بهترین تکنیکالیست می باشد !!! با تشکر
      بحث زمان ورود و خروج نیست
      بنده سهامدار هستم و قصد جو دادن ندارم بلکه با توجه به مسائل واقعی بازارهای داخلی و قیمتهای جهانی نظرم رو عرض کردم. با توجه به سود بانکی بازار تمایل زیادی به دادن پی بر ای ندارد مگر آنکه چشم انداز بسیار فریبنده ای از رشد سودآوری شرکتها وجود داشته باشد که به احتمال زیاد کمی زمانبر خواهد بود.
      بنده هم منکر تک سهمها و تک گروهها نیستم بلکه تمرکز اصلیم روی تک سهمهاست البته نه خودروسازها. به نظر میرسه رفع تحریمها بیشتر از آنکه روی خودروسازها تاثیر داشته باشد روی سهمهایی تاثیر دارد که در اثر تحریم کاهش ظرفیت داشته اند و از طرفی با این کاهش ظرفیت سودآوری خود را هم حفظ کرده اند نمونش هم نفت پاسارگاد البته قصد تبلیغ ندارم بلکه میخوام بگم ما هم گوشی دستمونه.

نظر

• amir222120
        Banned
        • Aug 2025
        • 25

با سلام
        واقعا بنده با تمام احترامی که برای استادم آقای بهزادی قائل هستم اما نمیدونم ایشون چرا و به چه دلیل به بعضی خیلی ببخشید مضخرفاتی که اعلام میکنند برای موج 5 آماده شویم جواب نمیدهند ولی بنده بزاریدخیلی واضح و روشن به این افرادی که در توهم هستند و نمیدانم به دلگرمی حرفای چه کسی انقدر مطمئن هستند اعلام کنم ماا بعد از یک نزول بسیار شدیدی که از 7 ماه پیش شروع شد چهارشنبه هفته قبل تقریبا میتونیم بگیم به پایان رسیده *بنده که هیچ هر انسانی که فقط 2 تا کتاب راجب اواج الیوت خونده باشه میفهمه این ریزش موج A از یک ABC و در وضع بدتر ABCDE است یعنی شاخص در بهترین شرایط و خوشبینانه ترین شرایط تا 85 یا 86 هزار صعود کرده و بعد ریزشی به اندازه همین ریزش 7 ماه اخیر داریم اوون موقع یکی اوومده میگه منتظر موج 5 که به اندازه موج 3 هست باشیم *من موندم چرا آقای بهزادی جلوی این حرف های مضخرف حرفی نمیزنند تازه گاهی تایید هم میکنند. اگه اینجوریی که پس منتظر شاخص 400 هزار واحدی باشیم :):):):) این تحلیل بنده است امیدوارم افراد یه ذره دست از این خیالات و توهمات بردارند و واقع بین به موقع از بازار خارج بشن.

آخرین ویرایش توسط amir222120؛ 2014/07/05, 18:52.

نظر

• mohsen ho
          ستاره دار(1)
          • Feb 2013
          • 11255

باسلام خدمت دوستان
          خوب افزایش قیمت خودروها هم اعلام شد واگر فردا بسته نشوند تقاضا سنگینی سمت این گروه میاد
          تمام اخبار جهت حمایت از بازار است
          افزایش نرخ خودرویی ها
          کاهش نرخ خوراک پتروها
          کاهش نرخ دلار
          و........
          نکته جالب این است که اگر تا روز سه شنبه که وزیر قرار است به مجلس بره بازار به این شکل مثبت باشه
          میتوانیم به بالای74هزار فکرکنیم که نسبت به اوایل سال افت تنها 4درصدی را نشان میده که
          احتمالا اقایان ان را طبیعی می دانند
          بازگشایی امروز فارس برنامه ریزی شده بود تابتوانند بازار را ازسد72هزار عبور دهند
          فردا هم مطمین باشید فارس منفی خواهد بود ولی اجازه معامله زیاد را به این سهم درمنفی نخواهند داد

درکل فردا احتمال عرضه صف های خرید به جزگروه خودرویی بالاست ولیکن احتمال تشکیل مجدد صف ها نیزوجود داره
          به نظرمن این روند بازار حداقل تااخرهفته میتونه ادامه داشته باشه وبازار پس ازان به استقبال مذاکرات خواهد رفت

بدرود

نظر

• amir222120
            Banned
            • Aug 2025
            • 25

با سلام
            واقعا بنده با تمام احترامی که برای استادم آقای بهزادی قائل هستم اما نمیدونم ایشون چرا و به چه دلیل به بعضی خیلی ببخشید مضخرفاتی که اعلام میکنند برای موج 5 آماده شویم جواب نمیدهند ولی بنده بزاریدخیلی واضح و روشن به این افرادی که در توهم هستند و نمیدانم به دلگرمی حرفای چه کسی انقدر مطمئن هستند اعلام کنم ماا بعد از یک نزول بسیار شدیدی که از 7 ماه پیش شروع شد چهارشنبه هفته قبل تقریبا میتونیم بگیم به پایان رسیده *بنده که هیچ هر انسانی که فقط 2 تا کتاب راجب اواج الیوت خونده باشه میفهمه این ریزش موج A از یک ABC و در وضع بدتر ABCDE است یعنی شاخص در بهترین شرایط و خوشبینانه ترین شرایط تا 85 یا 86 هزار صعود کرده و بعد ریزشی به اندازه همین ریزش 7 ماه اخیر داریم اوون موقع یکی اوومده میگه منتظر موج 5 که به اندازه موج 3 هست باشیم *من موندم چرا آقای بهزادی جلوی این حرف های مضخرف حرفی نمیزنند تازه گاهی تایید هم میکنند. اگه اینجوریی که پس منتظر شاخص 400 هزار واحدی باشیم :):):):) این تحلیل بنده است امیدوارم افراد یه ذره دست از این خیالات و توهمات بردارند و واقع بین به موقع از بازار خارج بشن.

نظر

• moslem.zm2060
              عضو فعال
              • May 2014
              • 121

Using Tapatalk

نظر

• H.samimi
                عضو فعال
                • Jan 2014
                • 2092

در اصل توسط حمید89 پست شده است View Post
                بحث زمان ورود و خروج نیست
                بنده سهامدار هستم و قصد جو دادن ندارم بلکه با توجه به مسائل واقعی بازارهای داخلی و قیمتهای جهانی نظرم رو عرض کردم. با توجه به سود بانکی بازار تمایل زیادی به دادن پی بر ای ندارد مگر آنکه چشم انداز بسیار فریبنده ای از رشد سودآوری شرکتها وجود داشته باشد که به احتمال زیاد کمی زمانبر خواهد بود.
                بنده هم منکر تک سهمها و تک گروهها نیستم بلکه تمرکز اصلیم روی تک سهمهاست البته نه خودروسازها. به نظر میرسه رفع تحریمها بیشتر از آنکه روی خودروسازها تاثیر داشته باشد روی سهمهایی تاثیر دارد که در اثر تحریم کاهش ظرفیت داشته اند و از طرفی با این کاهش ظرفیت سودآوری خود را هم حفظ کرده اند نمونش هم نفت پاسارگاد البته قصد تبلیغ ندارم بلکه میخوام بگم ما هم گوشی دستمونه.
                ببخشيد دوست من قصد تخريب نفت پاسارگاد رو ندارم اما بواسطه اينكه در پالايشگاه هستم لازم دونستم در اين باره روشنگرى كنم كه خداى ناكرده متضرر نشويد
                همانگونه كه مستحضريد شركتهاى نفت پاسارگاد يكى از واحدها در داخل پالايشگاه هاى كشور است كه جهت رد ديون دولت به تأمين اجتماعي واگذار شده است
                اين واحد ها قير را از پالايشگاه ها دريافت و با تزريق هوا و پروسه ساده و كم هزينه به فروش ميرساند و سود قابل توجهى نيز بدست مي اورد و اما قرار داد پالايشگاه با نفت پاسارگاد بگونه ايست كه ميتواند صرفا بتعهد خود در ارسال حداقلى خوراك به شركت پاسارگاد اكتفا نمايد كه اين امر پس از واگذارى پالايشگاه به بخش خصوصى مدتى است كه اجرا شده و ما بقى انرا خود پالايشگاه به بازار عرضه ميكند گزارشات پالايشگاه شيراز و عرضه ٤ محصول جديد كه قير ٦٠-٧٠ نيز از ان جمله است صحت اين موضوع را اثبات ميكند
                شركت پاسارگاد از اين بابت گله مند است و عملا افزايش توليد ميسر نيست
                اين اطلاعات صرفا مربوط پالايشگاه شيراز است و از ديگر شركتهاى پالايشى اطلاعى ندارم

نظر

• H.samimi
                  عضو فعال
                  • Jan 2014
                  • 2092

در اصل توسط moslem.zm2060 پست شده است View Post
                  آقا مسلم در مورد نمودارتان توضيح بفرماييد متشكرم

نظر

• moslem.zm2060
                    عضو فعال
                    • May 2014
                    • 121

از تشابه استفاده کردم کادرهای قرمز با هم سبز رنگ هم با هم می تونه دوتاش اتفاق بیفته به خبرهایی که از مذاکرات بیرون میاد بستگی داره
                    ممکنه منجر به شکست هم بشه
                    حداقل باید کادر قرمز رنگ رو شارپ بره
                    اگه شارپ نره خیلی زود منجر به شکست میشه
                    از لحاظ تاریخ و زمان هم مشخصه تو شکل
                    خیلی مقدماتی گفتم
                    آخرین ویرایش توسط moslem.zm2060؛ 2014/07/05, 20:18.
                    Using Tapatalk

نظر

• حمید89
                      عضو فعال
                      • Apr 2013
                      • 378

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
                      ببخشيد دوست من قصد تخريب نفت پاسارگاد رو ندارم اما بواسطه اينكه در پالايشگاه هستم لازم دونستم در اين باره روشنگرى كنم كه خداى ناكرده متضرر نشويد
                      همانگونه كه مستحضريد شركتهاى نفت پاسارگاد يكى از واحدها در داخل پالايشگاه هاى كشور است كه جهت رد ديون دولت به تأمين اجتماعي واگذار شده است
                      اين واحد ها قير را از پالايشگاه ها دريافت و با تزريق هوا و پروسه ساده و كم هزينه به فروش ميرساند و سود قابل توجهى نيز بدست مي اورد و اما قرار داد پالايشگاه با نفت پاسارگاد بگونه ايست كه ميتواند صرفا بتعهد خود در ارسال حداقلى خوراك به شركت پاسارگاد اكتفا نمايد كه اين امر پس از واگذارى پالايشگاه به بخش خصوصى مدتى است كه اجرا شده و ما بقى انرا خود پالايشگاه به بازار عرضه ميكند گزارشات پالايشگاه شيراز و عرضه ٤ محصول جديد كه قير ٦٠-٧٠ نيز از ان جمله است صحت اين موضوع را اثبات ميكند
                      شركت پاسارگاد از اين بابت گله مند است و عملا افزايش توليد ميسر نيست
                      اين اطلاعات صرفا مربوط پالايشگاه شيراز است و از ديگر شركتهاى پالايشى اطلاعى ندارم
                      حرف شما متین و همچنین تشکر از شما
                      بنده هم در صنعت نفت مشغولم و رشته تحصیلی بنده هم مرتبط هست و بر مشکلات واقفم
                      ولی دوست عزیز اگر این مشکلات نبود که قیمت شپاش به جای 2000 تومان 20000 تومان بود یعنی یک صفر اضافه داشت.
                      البته بدیهاش گفته شد لازم هست خوبیهاش هم گفته بشه.
                      این واگذاریها و قراردادهای ترکمانچای که در دولت گذشته به ویژه برای زیرمجموعه های تامین اجتماعی بسته شده مانند شپاس و شکبیر دیر یا زود اصلاح میشه این نکته اول.
                      طرح توسعه قیر پالایشگاه آبادان با ظرفیت بالا که خوراک را به قیمت 85 درصد فوب به جای 95 درصد قبلی دریافت خواهد کرد.
                      و تکته آخر هم احداث پالایشگاه ستاره خلیج فارس به مالکیت تامین اجتماعی که بر شپاس بی تاثیر نخواهد بود.
                      آخرین ویرایش توسط حمید89؛ 2014/07/05, 20:57.

نظر

• حمید89
                        عضو فعال
                        • Apr 2013
                        • 378

در اصل توسط amir222120 پست شده است View Post
                        با سلام

http://up.boursy.com/uploads/2013-10/Shakhes1.gif
                        موج c به شرطی به وقوع میپیونده که قیمت جهانی نفت سقوط کنه که احتمالش کم نیست در غیر اینصورت باید دنبال نمودار دیگری بود

نظر

• m6670m
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 134

با سلام
                          فردا فقط فرصت فروشه. میگی نه! نگاه کن!/:.wacsmiley.:/;)
                          موفق و پرسود باشید.
                          بین شکست و پیروزی یک قدم بیشتر فاصله نیست و مردم از ترس شکست، شکست می خورند!

نظر

• moslem.zm2060
                            عضو فعال
                            • May 2014
                            • 121

فردا رو نگاه کن ببین صف ها چه هی داده میشن. چه هی صف میشن
                            Using Tapatalk

نظر

• ali20005
                              عضو فعال
                              • Dec 2013
                              • 230

در اصل توسط amir222120 پست شده است View Post
                              با سلام

http://up.boursy.com/uploads/2013-10/Shakhes1.gif
                              سلام دوست عزیز

من که ندیدم تو این تاپیک کسی بگه موج 5 به اندازه موج 3 شروع شده. اصلا بر فرض مثال کسی هم گفته باشه هرکسی اینجا جدای از مبتدی یا آماتور بودن میتونه نظرش رو اینجا با دیگران به اشتراک بذاره و فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه. از ناظر سایت تقاضا میکنم پستهای بی محتوا و اسپم رو پاک کنن تا بیخودی تعداد صفحات بالانره و مطالب خوب و مفید لابلای این پستها پنهان میشه و دوستان بی نصیب میمونن. ضمنا مزخرف صحیحه نه مضخرف.

اما چند تا سوال: چرا موج 5 نمیتونه به اندازه موج 3 باشه؟؟؟ از لحاظ الیوتی مشکلی داره؟؟! شرکتها به لحاظ فاندی مشکلی دارن؟؟؟ (به لحاظ فاندی میشه به افزایش قیمت خودرو و همچنین افزایش صادرات دو ماهه پروپان مایع، متانول، بوتان مایع، قیر نفت ، آزاد سازی فروش اوره و ... نسبت به سال قبل اشاره کرد. ضمنا اعتراض سهامدارها هم بی تاثیر نیست(حمایت دستوری و ...) تکنیکال هم نوید رشد میده ان شاالله.) چرا به خودتون اجازه میدید که به همین راحتی به دیگران بی احترامی کنید؟؟؟
                              منتظر جوابهاتون هستم که بعید میدونم جوابی درست و حسابی داشته باشید.
                              باور کنید دوستان من وقتی این تاپیک رو باز میکنم بیشتر از اینکه نگران شاخص باشم نگران جو خوب این تاپیک هستم که بعضی از دوستان در پستهای خودشون اصلا شرط ادب رو رعایت نمیکنن.
                              جناب نوام عزیز از شما توقع نداشتم که پایین چنین پستهایی تشکر کنین. شما دیگه چرا؟
                              [CENTER][B][FONT=lucida console] [SIZE=4]/:.Heart.:/الیس الله بکاف عبده-آیا خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)[/SIZE][/FONT][/B]/:.Heart.:/
                              [/CENTER]

نظر

• ali30
                                عضو فعال
                                • Aug 2013
                                • 1940

در اصل توسط mnm پست شده است View Post
                                سلام. با اجازه بزرگان هنوز باید صبر کنیم تا حوالی89000تا ببینیم آیا موج 5 هستیم یاB
                                من خودمم کاملا گیج شدم از موج شماری!به شخصه این موجو 4از 3بزرگ میبینم که اگه بازار صعودی بشه میتونیم بگیم وارد 5شدیم ولی یه سری دوستان هم موجBاز 4 میدونن که اگه اینطور باشه پس این موج باید 4بزرگ باشه چون خیلی زمان بر میشه برا تکمیلش(موج4 اعصاب خورد کن ترین موج چه کوچکش چه بزرگش!)
                                دوستان گلم خوشحال میشم نظر بدید.
                                سلام وشب بخیر دوستان
                                بنظر بنده موجbدرکار نیست..................فقط سهمهاتون رو محکم بچسپین که در موج5 تایم دیلی هستیم انشاالله.................... از3 بزرگ تایم ویکلی
                                دوستان اصلاح تمام شده بصورت زیگزاگ abc
                                بنظرم فعلا تا78700 مشکلی نباشه.......
                                بنظر منتظر یک الگوی کلاسیک سروشانه باید بود
                                93/4/14
                                تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

در حال کار...
                                X