شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهزاد بهزادی
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 494

موقعیتی بی نظیر از بعد تکنیکال

عصر همه عزیزان بخیر

هفته عجیبی رو پشت سر گذاشتیم و در حالی که سه روز اول هفته ریزش هایی طوفانی رو شاهد بودیم، نهایتا چهارشنبه بازاری سرتاسر مثبت به همراه ابقا صف خرید در برخی نمادها تا دقایق پایانی رو شاهد بودیم...

حدود سه روز پیش تحلیلی تکنیکال از چارت رو بعد از مدتها گذاشتم که اشاره کردم ارایه تحلیل اون هم از جنس تکنیکال در این بازار بی تحلیلی، کاری غیر اصولی به نظر میرسه...

در هر حال در تجربه سالها کار کردن با روش ماینر، در مورد بعد چهارم و دی تی اسیلاتور تجربیات زیادی رو شخصا تجربه کرده ام... یکی از کم اشتباه ترین سیگنال های دی تی اسیلاتور زمانی هست که هر 4 پارامتر به صورت همزمان سیگنال ورود صادر میکنه... مانند آنچه در چارتی که گذاشته ام می بینید...

گذری خلاصه بر این تحلیل داشته باشیم:

بعد ساختار: در این بعد شمارشی رو انجام داده ایم که بی خطا نیست اما آنچه مهم هست شناسایی موج 3، 4 و 5 است که تا حدودی در ساختار این قسمت اطمینان حدودی دارم به خصوص که همانطور که در تصویر می بینید دایورجنسی قدرتمندی بین موج 3 و موج 5 شکل گرفته است...

بعد قیمت: در بعد قیمت موج 5 که همان آخرین موج ریزشی هست به کلاستر این موج که همان محدوده 127 تا 162 درصد اکستنشن هست واکنش نشان داده است و از روی نسبت قدرتمند 162 درصد بازگشته است...

بعد زمان: نکته خاصی مد نظرم نیست...

بعد روند جاری: در این بعد همانطور که گفتم شاهد واکنش همزمان 4 پارامتر مختلف دی تی اسیلاتور هستیم... این اتفاق کم در چارت می افتد اما وقتی اتفاق می افتد قدرت اون تحلیل رو دو چندان می کنه...

در نهایت فرم کندلی مثبت امروز اتفاق خوبی بود و می توان در صورتی که شنبه بازار باز هم با روندی مثبت کار خودش رو شروع کنه وارد بازار شد...

دو روش ورود به بازار داریم در این سبک...

روش ورود سریع: که در این روش روز شنبه با دیدن مثبت بودن بازار باید ورود پیدا کنید

روش ورود آهسته: که با شکسته شدن آخرین سویینگ فرعی در قیمت 72990 وارد بازار می شوید

روش آهسته اگر چه مقداری از حرکت را از دست می دهد اما روشی مطمین تر و کم ریسک تر هست...

نهایتا به دوستان قول داده بودم که اگر قیمت به محدوده مربع نفوذ پیدا کنه در یک جمع دوستانه، عزیزان رو مهمان خواهم کرد که فکر می کنم شکسته شدن 79998 اصلا دور از دسترس نیست...

این تحلیل صرفا یک احتمال قوی در بازار رو بررسی می کنه و در این شرایط شکننده بازار بر تحلیل خود از بازار استوار باشید نه تحلیل دیگران....

با تشکر- بهزاد

آخرین ویرایش توسط بهزاد بهزادی؛ 2014/07/02, 17:56.

نظر

• بهزاد بهزادی
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 494

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

سلام

لطفا همه دوستان به این موضوع توجه کنند که اعتراض سرمایه داران به وضعیت بوجود آمده است... اینجا قرار نیست کارنامه هیچ وزیر، رییس جمهور و یا نماینده مجلسی رو واکاوی کنیم... باز هم تاکید می کنم به دور از جناح بندی سیاسی و به دور از فضاسازی سوالمان را از مجرای قانونی از وزیر می پرسیم و آن اینکه علت ریزش سنگین قیمت سهم ها که در چهل سال اخیر در دنیا بی سابقه بوده است از دید وزیر چیست؟ اگر چنین ریزشی رو دولت متصور بوده چرا در زمستان سال قبل در چندین نوبت مردم رو به سرمایه گذاری در این بازار دعوت کرده....

ریزش 70 درصدی برخی سهم ها رو اسمش رو نمیشه گذاشت نوسانات طبیعی بازار... اگر حبابی در بازار بوده چرا وزیر و رییس جمهور در زمانی که حباب در بازار بوده مردم رو دعوت به سرمایه گذاری کرده اند؟

در هر حال این یک سوال است و دوستان بیجهت به سوابق افراد گیر ندهند که در اون صورت فرد سالمی پیدا نخواهید کرد که بخواهیم به او شکایت ببریم...

از این پس هرگونه مورد بی ارتباط حذف میشه...

ممنون از درک دوستان- بهزاد

نظر

• PETROLEUM
        Banned
        • May 2014
        • 853

اینایی که میگن نماینده های مجلس ال بودن و بل بودن پس هیچ شکایتی از بورس پیش این نماینده ها نبریم ، این آدرس غلط دادن و فقط برای انحراف اعتراضات سالم سهامداران هست :: خب آقایی که میگی پیش نمایندگان مجلس شکایت نکنیم پس چه راه حلی داری ؟؟؟؟

لابد بنشینیم پشت سیستم و هرروز بینیم سرمایه هامون 4 درصد آب میشه و فاسد آبادی و غده های سرطانی زیردستش توی اتاقهای کار خودشون به من و تو بخندن ؟؟؟
        بهرحال باید به دروغگویی های دولت اعتراض کرد :: این نمیشه که بگن تدبیر و امید بعدش عرضه برکناری رئیس مافیایی سازمان رو نداشته باشند

فریب این دوسه روز مثبت رونخورید :: شش ماهه سرمایه های من و شما آب شده بعد حالا دو روز مثبت کردن !!!

نظر

• linux_linda
          عضو فعال
          • Jun 2014
          • 3356

تمامی این مصیبت ها زیر سر عبده تبریزی است
          بنظرم باید این بابا عبده تبریزی را زیر ذره بین برد
          اگر در برنامه نوبت شما تلویزیون بی بی سی براشون ایمیل بزنید این شخصیت را زیر ذره بین بذارید
          این بهترین وسیله راسندن صداتون به کل دنیاست

نظر

• PETROLEUM
            Banned
            • May 2014
            • 853

امروز خبر 20:30 رو داشتید ؟ خبر ویژه کوتاهی در مورد افت بورس داشت و فقط رفته بود با چندتا از کارگزاری ها مصاحبه کرده بود !!! آخه آقای ضرغامی تا کی میخواهی عامل تبلیغاتچی این فاسدآبادی بشی ؟ شرم و وقاحت هم خوب چیزی هست
            جالبه اولین موردی رو که این دو سه تا کارگزار اشاره کردن بعنوان دلیل افت بورس ، قیمت خوراک پتروشیمی ها بود !! آخه چرا این دروغ نخ نما رو تکرار می کنید ؟ خجالت نمی کشید ؟؟ قیمت سهام پتروشیمی ها کمترین افت رو داشته اونوقت بازم می گویید قیمت خوراک پتروشیمی ها ؟؟
            جالبه بعنوان اولین مصاحبه اش وقتی مصاحبه کننده می گفت بیشترین افت مربوط به کدام گروه بوده این عامل کارگزاری گفت "گروه پتروشیمی" !!!
            دو روز قبل گفتم و الان هم می گویم این منفی کردن عمدی بازار فقط برای باج گیری شرکتهای پتروشیمی از دولت و مجلس هست :: بقیه بازار چه ربطی به گروه پتروشیمی داشته که اونا 40 درصد افت کردن ولی گروه پتروشیمی نهایتا" 20 درصد افت کرده
            یک مصاحبه سفارشی برای دادن آدرس غلط به مسئولین کشوری ::

اصلا" مصاحبه با سهامداران حقیقی تالار حافظ نکرد فقط رفت با عوامل چندتا کارگزاری مصاحبه کرد که اونا هم خیلی تابلو برای منافع خاص سهامداران عمده پتروشیمی ها دروغ تحویل دادن !! :: آقای صالح آبادی خجالت بکش حتی دقیقه نود هم به دستور اربابهای خودت داری دروغ تحویل مردم میدی ؟؟؟ گروه IT چه ربطی به خوراک پتروشیمی داشته ؟؟ گروه بانکی چه ربطی داشته ؟؟؟ گروه قطعات برقی چه ربطی داشته ؟؟ گروه کاشی چه ربطی داشته ؟ گروه سیمانی چه ربطی به خوراک پتروشیمی داشته ؟ گروه صنایع غذایی چه ربطی به خوراک پتروشیمی داشته ؟؟ اینا 50 درصد افت کردن ولی سهام شرکتهای پتروشیمی نهایتا" 20 درصد افت کرده اند :: تمام این بازی ها واسه گرفتن خوراک مفت واسه پتروشیمی ها هست ::
            فاسدآبادی حیا کن ------ اون صندلی رو رها کن

آخرین ویرایش توسط PETROLEUM؛ 2014/07/02, 20:41.

نظر

• ali30
              عضو فعال
              • Aug 2013
              • 1940

سلام دوستان شب بخیر
              فحاشی وبی ادبی دردی را دوا نمیکند
              بنظر بنده کاملا ریزشهای اخیر طبیعی بوده
              وقتی رشد شارپ در یک مقطع از زمان شکل میگیرد.....................
              خوب در اصلاح هم باید منتظر ریزش شارپ باشیم...........................................دو ستان بورس هست ونوساناتش................
              خانه خاله که نیست
              خود من 100 درصد در ضرر هستم
              به واسطه تک سهم بودن(ونفت)
              حالا بیام به این وآن ناسزا بگم درست نیست
              خودم سرمایه گزاری کردم...حالام باید پاش وایستم....................حالا 100 درصد سود باشد یا 100 درصد ضرر
              از من نصیحت کسانی که نمیتواند صبر وحوصله کنند یا پول اضافی ندارن .......................به هیچ وجه وارد بازار نوسانی بورس نشوند
              فقط باید عالم شد وتجربه کرد وصبور بود.....................رمز موفقیت دربورس شکیبای است
              تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• والیخان
                عضو فعال
                • Oct 2013
                • 413

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
                سلام دوستان شب بخیر
                فحاشی وبی ادبی دردی را دوا نمیکند
                بنظر بنده کاملا ریزشهای اخیر طبیعی بوده
                وقتی رشد شارپ در یک مقطع از زمان شکل میگیرد.....................
                خوب در اصلاح هم باید منتظر ریزش شارپ باشیم...........................................دو ستان بورس هست ونوساناتش................
                خانه خاله که نیست
                خود من 100 درصد در ضرر هستم
                به واسطه تک سهم بودن(ونفت)
                حالا بیام به این وآن ناسزا بگم درست نیست
                خودم سرمایه گزاری کردم...حالام باید پاش وایستم....................حالا 100 درصد سود باشد یا 100 درصد ضرر
                از من نصیحت کسانی که نمیتواند صبر وحوصله کنند یا پول اضافی ندارن .......................به هیچ وجه وارد بازار نوسانی بورس نشوند
                فقط باید عالم شد وتجربه کرد وصبور بود.....................رمز موفقیت دربورس شکیبای است
                سلام،100در100؟!

نظر

• بهزاد بهزادی
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 494

شب دوستان بخیر

یکی از نکات بارز و برجسته امروز این بود که علیرغم اینکه بازار در نیمه دوم دیروز و امروز مثبت بود و در روزهای مثبت حقوقی ها معمولا فروشنده هستند، امروز حقوقی ها خریدند و حقیقی ها فروختند...

حقیقی ها امروز 250 هزار سهم خریدند و590 هزار سهم فروختند
                  حقوقی ها امروز 600 هزار سهم خریدند و 240 هزار سهم فروختند

به نظرم این نشانه محکمی است که روند صعودی در چند روز آینده هم پابرجاست...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                    شب دوستان بخیر

یکی از نکات بارز و برجسته امروز این بود که علیرغم اینکه بازار در نیمه دوم دیروز و امروز مثبت بود و در روزهای مثبت حقوقی ها معمولا فروشنده هستند، امروز حقوقی ها خریدند و حقیقی ها فروختند...

ارادتمند- بهزاد

با سلام اولین خبری که می تواند به مثبت بودن بازار کمک کند هفته آینده جلسه مشترک مجلس و وزیر اقتصاد و ریس بورس می باشد اگر خروجی خبر ها کمک به بازار باشد باز هم بازار می تواند مثبت باشد و خبر های بعدی هم انشاالله مثبت باشد اعم از نتیجه مذاکرات هسته ای و گزارش 3 ماهه با تشکر
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• moslem.zm2060
                      عضو فعال
                      • May 2014
                      • 121

سلام اقای بهزادی نظرتون در مورد سهم های شاخص ساز جدا از شاخص کل از نظر تکنیکال چیست ایا از لحاظ تکنیکال در نقطه مناسبی قرار دارند اخابر رمپنا وتجارت وصندوق
                      Using Tapatalk

نظر

• جعفرزاده
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 5833

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                        شب دوستان بخیر

ارادتمند- بهزاد
                        بعد از مدتها بالاخره تلویزیون جمهوری اسلامی ایران از بورس و خبرهای مثبت و عدد شاخص گفت / اینرا به فال نیک بگیریم

نظر

• PETROLEUM
                          Banned
                          • May 2014
                          • 853

جالب هست طرف امشب توی مصاحبه 20:30 می گفت مردم الکی دارن سهمشون رومیفروشن پس بورس افت کرده ! ظاهرا" یادشون رفته که سهامداران عمده دارای چندین کد فرعی (شاید هم دهها کد فرعی حقیقی و حقوقی) هستند که برای بازار گردانی استفاده می کنند :: و این کدهای فرعی زیر یک درصد هست که تعیین کننده قیمت سهام هست (نه خرید و فروشهای من و شما !) : وقتی میخوان سهام رو بالا پایین کنند با همین کدهای فرعی و البته اراده پشت صحنه بازار وعوامل کمکی دیگر (ارائه صورتهای مالی کاذب میان دوره ای ، شایعه سازی و ... ) اینکار انجام می شود ::
                          من اسم این کدهای فرعی را می گذارم "کدهای سایه" یا "کدهای خاکستری"

مگه کل سهام دست حقیقی های بازار چقدره که اینهمه بازار افت کند ؟؟ شناور واقعی سهام موجود ، در واقع کمتر از ضریب شناوری هست که در مشخصات هر نماد آمده :: این رو خود اون عامل کارگزاری میدونه ولی از ترس اخراجش ، داره آدرس اشتباه میدهد :: همشون دارن با یک بازی رسانه ای ، آدرس غلط میدن
                          توی بسیاری از وبسایتها به این نماینده مجلس (قاضی پور) حمله کرده اند :: خب حرف حساب گفته این نماینده در مورد رانتهای بورس و پتروشیمی ها ::بیخود به اسم سهامداران حقیقی نیایید باج گیری کنید :: قیمت محصولات پتروشیمی ها هم افزایش داشته ::
                          مگه ایشان که موافق افزایش نرخ خوراک پتروشیمی ها بوده ، همه افت این چندماه بدلیل قیمت خوراک پتروشیمی ها بوده ؟؟

یک قصه : میگن یه ذزد وقتی که داشت پلیس رو می دید داد زد آی دزد آی دزد !!
                          /:.yead.://:.yead.:/
                          حالا قضیه این مافیای پتروشیمی ها و سازمان هست که شش ماهه دارن بازار رو به زیر می کشن تا هم باج بگیرن و هم قیمت سهمها رو مفت کنند حالا هم به این نماینده مجلس حمله کردن :::::: بدجوری سوختن از حرفهای این نماینده
                          آخرین ویرایش توسط PETROLEUM؛ 2014/07/03, 00:43.

نظر

• H.samimi
                            عضو فعال
                            • Jan 2014
                            • 2092

در اصل توسط PETROLEUM پست شده است View Post
                            امروز خبر 20:30 رو داشتید ؟ خبر ویژه کوتاهی در مورد افت بورس داشت و فقط رفته بود با چندتا از کارگزاری ها مصاحبه کرده بود !!! آخه آقای ضرغامی تا کی میخواهی عامل تبلیغاتچی این فاسدآبادی بشی ؟ شرم و وقاحت هم خوب چیزی هست
                            جالبه اولین موردی رو که این دو سه تا کارگزار اشاره کردن بعنوان دلیل افت بورس ، قیمت خوراک پتروشیمی ها بود !! آخه چرا این دروغ نخ نما رو تکرار می کنید ؟ خجالت نمی کشید ؟؟ قیمت سهام پتروشیمی ها کمترین افت رو داشته اونوقت بازم می گویید قیمت خوراک پتروشیمی ها ؟؟
                            جالبه بعنوان اولین مصاحبه اش وقتی مصاحبه کننده می گفت بیشترین افت مربوط به کدام گروه بوده این عامل کارگزاری گفت "گروه پتروشیمی" !!!
                            دو روز قبل گفتم و الان هم می گویم این منفی کردن عمدی بازار فقط برای باج گیری شرکتهای پتروشیمی از دولت و مجلس هست :: بقیه بازار چه ربطی به گروه پتروشیمی داشته که اونا 40 درصد افت کردن ولی گروه پتروشیمی نهایتا" 20 درصد افت کرده
                            یک مصاحبه سفارشی برای دادن آدرس غلط به مسئولین کشوری ::

اصلا" مصاحبه با سهامداران حقیقی تالار حافظ نکرد فقط رفت با عوامل چندتا کارگزاری مصاحبه کرد که اونا هم خیلی تابلو برای منافع خاص سهامداران عمده پتروشیمی ها دروغ تحویل دادن !! :: آقای صالح آبادی خجالت بکش حتی دقیقه نود هم به دستور اربابهای خودت داری دروغ تحویل مردم میدی ؟؟؟ گروه IT چه ربطی به خوراک پتروشیمی داشته ؟؟ گروه بانکی چه ربطی داشته ؟؟؟ گروه قطعات برقی چه ربطی داشته ؟؟ گروه کاشی چه ربطی داشته ؟ گروه سیمانی چه ربطی به خوراک پتروشیمی داشته ؟ گروه صنایع غذایی چه ربطی به خوراک پتروشیمی داشته ؟؟ اینا 50 درصد افت کردن ولی سهام شرکتهای پتروشیمی نهایتا" 20 درصد افت کرده اند :: تمام این بازی ها واسه گرفتن خوراک مفت واسه پتروشیمی ها هست ::
                            فاسدآبادی حیا کن ------ اون صندلی رو رها کن

نميدونم چرا بعضي ها اينقدر اصرار دارن حرف بقيه رو نقض كنن
                            دوست عزيز من يك سهم از گروه پتروشيمى ندارم ولى براى من و شما و بقيه چه فرقى ميكنه كه عامل ريزش چى بوده ولى هر چه كه بوده تموم شد و رفت الان مهم اينه كه ما ضررامون جبران بشه اگه قرار باشه شاخص صعودى بشه همه سهمها با هم رشد ميكنن پس ما دنبال واكاوى چگونگى علت ريزش نيستيم حالا اگه به اين بهانه بخوان نرخ خوراك پتروشيمى ها رو كم كنن چه اشكالى داره
                            نكته بعدى دقيقا همين نرخ گاز و خوراك پتروشيمى عامل اصلى ريزش بوده چرا به چند دليل ذيل
                            ١-زمانيكه نرخ خوراك زياد شد و پس از اون شاخص شروع به ريزش كرد كسانيكه سرمايشون از طريق صندوق هاى سرمايه گذارى كارگذاري ها وارد بازار بورس كرده بودن بجهت تسويه حساب به سمت كارگذاريها حجوم بردند و صندوقها مجبور به فروش سبد خودشان كه از همه گروه ها بود شدند
                            ٢-متاشفانه تمامى شركتهاى بورسى داراى پرتفوى متشكل از اكثر گروهها هستند و غالبا همه متأثر از يكديگرند
                            ٣-سهام پتروشيمى يعنى همه بازار خودتون حساب كنيد فارس پارسان غدير تاپيكو زاگرس خارك ووووووووووووووووو٧٠درصد كل بازار
                            ٤-همين الان پى به اى گروه پتروشيمى كمتر از ٥ و ٦ هست و به نظر مياد خريد از اين گروه باز هم جزء كم ريسك ترين هاى بازاره پس دليلى براى ريزش بيشتر اين گروه وجود نداره
                            ٥-فراموش نكنيم كه فرآيند توليد اكثر شركتهاى توليدى جهت سوخت كوره ها و بويلرها به همين گاز وابسته است و پس از اجراى فاز دوم هدفمندى يارانه ها هزينه هاى توليد تمامى انها و همچنين افزايش دستمزد كارگران زياد شده اند كه در صورت كم شدن نرخ گاز تمامى آنها از آن بهرهمند ميشوند.

نظر

• PETROLEUM
                              Banned
                              • May 2014
                              • 853

بحث من اینه : قیمت سهام پتروشیمی ها کمترین افت را داشته پس نباید آدرس اشتباه به بازار بدهیم :: سهام گروه غذایی الان P/E چند داره ؟؟ کمتر از پتروشیمی ها هست :: چرا باید به پای اینا بسوزه ؟ قیمت فروش محصولات شیری هم که بالا میره چون قیمت خرید شیر هم بالا رفته :: یعنی سود اونها هم افزایش داره
                              دوست عزیز نکته دیگه پشت این هیاهوی سیاسی اینه که اصلا" مگه تاثیر قیمت خوراک روی سود خالص شرکتهای پتروشیمی چقدر بوده ؟ خیلی کم ولی هیاهوی این را به جان بازار انداختن :: من و شما می توانیم تحلیل کنیم ولی آیا افراد تازه کار هم همینطور تحلیل می کنند ؟
                              قیمت محصولات اوره و ... هم از تیرماه قرار است بالا برود پس اشتباه نرویم :: موفق باشید
                              آخرین ویرایش توسط PETROLEUM؛ 2014/07/03, 01:15.

نظر

• BETA
                                عضو فعال
                                • Jan 2013
                                • 447

یه سوالی ذهنمو مشغول کرده…ده هزار میلیاردی که دولت سهماشو فروخت و نقدینگی منو شما رو گرفت و بجاش کاغذ گرون بهمون داد کجا هزینه شده؟یا هزینه خواهد شد؟

یارانه؟
                                کسری بودجه؟
                                بدهی و دیون دولت به پیمانکارا و بانک مرکزی؟
                                سوزوندنش؟
                                نگهداشتن برا روز مبادا و حمایت از بازار بورس؟
                                میخان وام بدن به تولید کننده؟
                                ..
                                .
                                .
                                گزینه های دیگر..

دوستانی که دید اقتصادی دارن لطفا نظر بدن…ممنون
                                تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

در حال کار...
                                X