شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • paradise89
    Banned
    • May 2014
    • 288

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
    درسته... من هم پاک کردم چون ارتباطی نداره به تاپیک...
    جناب دکتر من نظرم رو در تاپیک گفتگوی هسته ای می نویسم

نظر

• rajabnejad
      عضو فعال
      • Jan 2012
      • 4331

در اصل توسط paradise89 پست شده است View Post
      جناب دکتر به ما گفتن اینجا رو به چت روم تبدیل نکنیم ، اگه نه نظرمون رو می گفتیم ;)

دوست عزیز کسی نگفت نظرتونو در مورد مطالب وخبرها نذارید .مطلبی که شما گذاشته بودید پاک کردم این بود(دوستان شاخص رو هل بدید تا از 73600 عبور کنه) ؛این تاپیک برای تجزیه تحلیل است وقتی یه حرف به شوخی زده میشه بقیه هم بدشون نمیاد که دنباله شوخی رو بگیرن وتاپیک پشت هم ورق می خوره وپرباری تاپیک که خیلی از دوستان برای مطالعه به سایت سر می زنند کم میشه وسایت طرفدارهای خودشو از دست میده .این توضیح رو به این دلیل می دم که سوی تفاهمی پیش نیاد .دوستانی که از این موضوع خوششون نیومده چند صفحه به عقب برگردن متوجه منظور بنده می شن وحق به کاربرانی میدن که از این موضوع گله داشتن.

با احترام وتشکر
      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• rajabnejad
        عضو فعال
        • Jan 2012
        • 4331

ادامه روند صعودی در بورس تهران
        » سرویس: اقتصادي - بانك، بيمه، بورس

شاخص بورس تهران در معاملات اولین روز هفته، روند متعادلی در پیش گرفت و با افزایش نسبی قیمت‌ها مواجه شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، بورس اوراق بهادار تهران که در هفته گذشته به دلیل انتشار اخبار مثبت سیاسی و اقتصادی با جهش سه درصدی مواجه شده بود، امروز نیز به روند رو به رشد خود ادامه داد و با افزایش 132 واحدی و رسیدن به نیمه 73 هزار واحد به کار خود پایان داد.

البته روند رو به رشد بورس به شدت روزهای پایانی هفته گذشته نبود و دماسنج بازار سرمایه حرکت ملایمی را در پیش گرفت زیرا بازار سرمایه در انتظار اقدام عملی در پرونده مذاکرات هسته ای است و تا زمانی که تکلیف این پرونده روشن نشود نمی توان انتظار رشد چشمگیری را از بازار سرمایه داشت.

در بازار امروز شرکتهای پالایشگاه بندرعباس، تاپیکو، پتروشیمی خارک، نفت بهران، ارتباطات سیار و فولاد مبارکه بیشترین تاثیر را در رشد شاخص بورس گذاشتند و در مقابل شرکتهای بانک تجارت، ایران خودرو، بانک اقتصاد نوین، سایپا و مپنا با افت قیمت خود مانع از رشد بیشتر شاخص شدند.

در بازار اولین روز هفته شرکتهای لیزینگ ایرانیان، تراکتور سازی و پالایشگاه بندرعباس از بیشترین تقاضای خرید برخوردار شده و سایپا و پارس پامچال بیشترین تقاضای فروش را از ان خود کردند.

بنابراین در بازار امروز صنایع فرآورده‌های نفتی، محصولات شیمیایی و مخابرات بیشترین تاثیر را در شاخص بورس گذاشتند در مقابل صنعت خودرو به دلیل بلاتکلیفی در افزایش یا کاهش قیمت و نیز بانکها با بیشترین تاثیر منفی مواجه شدند.

در بازار امروز سرمایه گذاران حقیقی از صنایعی همچون خودرو، بانکها و محصولات شیمیایی خارج شده و در مقابل در صنعت سوخت هسته ای و استخراج کانه‌های فلزی سرمایه‌گذاری کردند.

عملکرد تالار شیشه‌ای نشان می‌دهد که سرمایه گذاران حقیقی در بازار امروز سهام در اختیار خود را فروختند به طوری که در معاملات امروز حقیقی‌ها 398 هزار و 718 میلیون سهم خریداری کرده و در مقابل 504 هزار و 760 میلیون سهم فروختند. این در حالی است که سرمایه گذاران حقوقی بیشتر خرید کردند.

در مجموع در بازار امروز 531 میلیون سهم به ارزش 140 هزار میلیارد تومان مورد معامله قرار گرفت و ارزش بازار سرمایه به 347 هزار میلیارد تومان رسید.
        هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• Metalman
          عضو عادی
          • Aug 2025
          • 98

سلام دوستان...

ظاهر امر نشان می دهد که ایران نرمش فراونی از خود نشان داده است. این بحث 8 سال و 10 سال اینده برای میزان غنی سازی را خود غربی ها قبلا گفته بودند که اگر از صلح امیز بودن مطمئن شود حاضرند فن آوری غربی این کار را در اختیار ایران قرار دهند.

گمان من این است که نرمش بیش از حد احتمالا طمع طرف مقابل را برای پیشروی حداکثری برانگیخته و احتمالا تمام تلاش خود را در این جهت تا پایان مهلت مقرر انجام خواهد داد.

من به احتمال توافق عدد 90 از 100 را می دهم نه به خاطر انچه در وین در جریان است بلکه به خاطر انچه که در خارج از وین در جریان است.

دوستان یک روندی در خاورمیانه دارد با خود همه چیز را همراه میکند یک سونامی واقعی و حقیقی....
          لیبی مصر سودان سوریه یمن بحرین عربستان عراق لبنان ایران اسرائیل طعم این سونامی را چشیده یا میچشند این سونامی جاهایی را تخریب میکند و در جاهای تخریب شده بنا های دیگری ابادی های نو را خواهند ساخت.
          من وارد بحث کشور دیگر نمی شوم اما در ایران تخریب به تمام معنا صورت گرفته است.ظاهر ارام ایران شاید اگر با کشور تخریب شده سوریه مقایسه شود به باور من تخریب بیشتری در ایران صورت گرفته است.
          شرایط ما به حد فاجعه باری خراب است. ایا وضعیت از این هم بد تر می شود؟ بله میشود برای همین است که عقلای قوم تا به این حد نرمش نشان می دهند و تلاش دارند نگذارند کار به نا کجا بکشد.
          به علت روابط که دارم به شما میگویم اگر توافق انجام نشود ماندن در این کشور شاید چندان کار ساده نباشد.به همین علت تمام توان کشور صرف حل مسئله هسته ای شده است.
          شما یک کلمه تحریم می شنوید و برخی اثار عمومی ان را هم می بینید که بعضا غیر قابل تحمل هم می باشد اما اینها فقط نوک کوه یخ است.
          اقتصاد مقاومتی یک ترکیب نوظهور است که در هیچ یک از کتابهای علم اقتصاد چیزی در مورد آن نوشته نشده است. اما ان چیز هایی که در ان کتابها نوشته شده اند حاصل چند هزار سال تجربه بشر در این موضوع است و وقوع آنها محتمل تر است. تورم رکود بیکاری فقر فساد ورشکستگی شورش های اجتماعی و کلماتی شبیه به اینها این روز ها مفهوم واقعی تری دارند.نرخ طلاق نرخ اسیب های اجتماعی سرقت قتل اختلاس و... نموداری روشن با روندی مشخص را نشان میدهد( با روند نجنگید!) که تنها راه گریز از آن تغییر در همه سیاست ها منجمله هسته است.
          برای اینکه نمودار یک روند جهت اش تغییر کند باید مسائل بنیادی تغییر کنند. این تغییرات کلید خورده اند و روندی جدید شکل خواهد گرفت . شک نکنید

نظر

• بهزاد بهزادی
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 494

در اصل توسط Metalman پست شده است View Post
            سلام دوستان...

ظاهر امر نشان می دهد که ایران نرمش فراونی از خود نشان داده است. این بحث 8 سال و 10 سال اینده برای میزان غنی سازی را خود غربی ها قبلا گفته بودند که اگر از صلح امیز بودن مطمئن شود حاضرند فن آوری غربی این کار را در اختیار ایران قرار دهند.

گمان من این است که نرمش بیش از حد احتمالا طمع طرف مقابل را برای پیشروی حداکثری برانگیخته و احتمالا تمام تلاش خود را در این جهت تا پایان مهلت مقرر انجام خواهد داد.

من به احتمال توافق عدد 90 از 100 را می دهم نه به خاطر انچه در وین در جریان است بلکه به خاطر انچه که در خارج از وین در جریان است.

دوستان یک روندی در خاورمیانه دارد با خود همه چیز را همراه میکند یک سونامی واقعی و حقیقی....
            لیبی مصر سودان سوریه یمن بحرین عربستان عراق لبنان ایران اسرائیل طعم این سونامی را چشیده یا میچشند این سونامی جاهایی را تخریب میکند و در جاهای تخریب شده بنا های دیگری ابادی های نو را خواهند ساخت.
            من وارد بحث کشور دیگر نمی شوم اما در ایران تخریب به تمام معنا صورت گرفته است.ظاهر ارام ایران شاید اگر با کشور تخریب شده سوریه مقایسه شود به باور من تخریب بیشتری در ایران صورت گرفته است.
            شرایط ما به حد فاجعه باری خراب است. ایا وضعیت از این هم بد تر می شود؟ بله میشود برای همین است که عقلای قوم تا به این حد نرمش نشان می دهند و تلاش دارند نگذارند کار به نا کجا بکشد.
            به علت روابط که دارم به شما میگویم اگر توافق انجام نشود ماندن در این کشور شاید چندان کار ساده نباشد.به همین علت تمام توان کشور صرف حل مسئله هسته ای شده است.
            شما یک کلمه تحریم می شنوید و برخی اثار عمومی ان را هم می بینید که بعضا غیر قابل تحمل هم می باشد اما اینها فقط نوک کوه یخ است.
            اقتصاد مقاومتی یک ترکیب نوظهور است که در هیچ یک از کتابهای علم اقتصاد چیزی در مورد آن نوشته نشده است. اما ان چیز هایی که در ان کتابها نوشته شده اند حاصل چند هزار سال تجربه بشر در این موضوع است و وقوع آنها محتمل تر است. تورم رکود بیکاری فقر فساد ورشکستگی شورش های اجتماعی و کلماتی شبیه به اینها این روز ها مفهوم واقعی تری دارند.نرخ طلاق نرخ اسیب های اجتماعی سرقت قتل اختلاس و... نموداری روشن با روندی مشخص را نشان میدهد( با روند نجنگید!) که تنها راه گریز از آن تغییر در همه سیاست ها منجمله هسته است.
            برای اینکه نمودار یک روند جهت اش تغییر کند باید مسائل بنیادی تغییر کنند. این تغییرات کلید خورده اند و روندی جدید شکل خواهد گرفت . شک نکنید
            عصر بخیر

من با نظرات شما کاملا موافق هستم...

نرمش قهرمانانه به سبک صلح حسنی از مدت ها پیش گام هایش تدوین شده بودند... باز هم اشاره می کنم که ایران در انتهای هفته اخیر به طور بی سابقه ای در مذاکرات عقب نشینی کرده و پیشنهادی رو مطرح کرده که طرف مقابل رو در تنگنا قرار داده است...

پیشنهاد ایران کاملا منطقی و به دور از سیاسی بازی است... ایران خواهان 8 هزار سانترفیوژ نسل 6 تا سال 2021 و با قبول کردن کنترل و نظارت شدید آژانس بر فعالیت های خود می باشد... تیم های مذاکره کننده غربی نتونستند این پیشنهاد رو رد کنند و به همین دلیل رده مذاکرات به یک مرحله بالاتر برای تصمیم گیری درباره این موضوع در سطح وزرای امور خارجه شده است...

اینکه طرف غربی همچنان و تا دقیقه نود سعی بر گرفتن امتیاز بیشتری کند طبیعی است اما بنده هم به شدت معتقدم تمدیدی در کار نخواهد بود و شاهد توافقی اولیه و البته نهایی خواهیم بود که احتمالا در جلسات آتی گام های آن عملیاتی تر میشه...

به نظرم در این مقطع زمانی تیم مذاکره کننده ایرانی فوق العاده حرفه ای هست و دست خالی برنخواهد گشت... از سویی دیگر رهبری زمانی که در سال گذشته دعوت به شرکت در انتخابات کردند تمامی این روزها رو مجسم کرده بودند و اتفاقاتی که داره میفته بر خلاف نظر ایشان و البته مرد پشت پرده های ( هاشمی رفسنجانی) نیست...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• Metalman
              عضو عادی
              • Aug 2025
              • 98

عصر بخیر

من با نظرات شما کاملا موافق هستم...

نرمش قهرمانانه به سبک صلح حسنی از مدت ها پیش گام هایش تدوین شده بودند... باز هم اشاره می کنم که ایران در انتهای هفته اخیر به طور بی سابقه ای در مذاکرات عقب نشینی کرده و پیشنهادی رو مطرح کرده که طرف مقابل رو در تنگنا قرار داده است...

پیشنهاد ایران کاملا منطقی و به دور از سیاسی بازی است... ایران خواهان 8 هزار سانترفیوژ نسل 6 تا سال 2021 و با قبول کردن کنترل و نظارت شدید آژانس بر فعالیت های خود می باشد... تیم های مذاکره کننده غربی نتونستند این پیشنهاد رو رد کنند و به همین دلیل رده مذاکرات به یک مرحله بالاتر برای تصمیم گیری درباره این موضوع در سطح وزرای امور خارجه شده است...

اینکه طرف غربی همچنان و تا دقیقه نود سعی بر گرفتن امتیاز بیشتری کند طبیعی است اما بنده هم به شدت معتقدم تمدیدی در کار نخواهد بود و شاهد توافقی اولیه و البته نهایی خواهیم بود که احتمالا در جلسات آتی گام های آن عملیاتی تر میشه...

به نظرم در این مقطع زمانی تیم مذاکره کننده ایرانی فوق العاده حرفه ای هست و دست خالی برنخواهد گشت... از سویی دیگر رهبری زمانی که در سال گذشته دعوت به شرکت در انتخابات کردند تمامی این روزها رو مجسم کرده بودند و اتفاقاتی که داره میفته بر خلاف نظر ایشان و البته مرد پشت پرده های ( هاشمی رفسنجانی) نیست...

ارادتمند- بهزاد
              آقای بهزادی شما از استادان گرانقدر جامعه بورسی هستید و حق استادی حقی والا و ارزشمند است. و من به این واسطه از شما سپاسگزارم.

با اجازه شما میخواهم با نگاه بورسی به موضوع نگاه کنم.
              برای ما بورسی ها یک چیزی باید ملکه ذهن شود. آن هیجان در نقاط کف و سقف است.
              (اسلام این تقاط را افراط و تفریط می خواند و ماندن در آنها را ستم می شمرد)
              مثال داعش الان در منطقه یک موقعیت افراطی ایجاد کرد( نقطه هیجان کف یا سقف) یعنی بعد از اوج گرفتن بحران در سوریه اینها یک سقف جدید زدند بعد اسرائیل حمله کرد یک سقف جدید و یعنی هیجان در این نمودار به نقاط اوج خود نزدیک یا حتی در نقاط اوج است و باید منتظر یک برگشت یا حداقل اصلاح باشیم.

موضوعی مثل حجاب چرا الان یک مرتبه این همه داغ شده؟ ایا در حال پول بک به یک مقاومت/حمایت شکسته شده است!؟

موضوع هسته ای همین طور الان در صدر هیجان خود است. همه جا در مورد آن صحبت می شود تمام سقف های قبلی خود را زده و به ناگهان این فواره فرو خواهد نشست... امیدوارم...

نظر

• محمدرضا 87
                عضو فعال
                • May 2012
                • 1522

امروز هم شاخص مثبت باقی ماند علی رقم منفی بودن سهمایی چون خودرو فارس و گروه های دیگه به نظر میرسه داریم به روند صعودی و حرکت شاخص نزدیک میشیم.

به امید خدا فردا با تثبیت بالای مقاومت شکسته شده از اواخر وقت حجم معاملات هم بالا بره .

امروز خیلی ها ترسیدند با خبرهایی که تو روزای تعطیل اومد بازار بریزه برای همین حجم پولی کم بود. ولی بازار خوب حمایت شد و این ها همه نشانه های شروع حرکت.

پر سود باشید.

نظر

• علی علیزاده
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1159

شاخص کل:
                  طبق تحلیل بنده اگه شاخص بتونه 75000 واحد بسلامت رد کنه و بالاش تثبیت بشه یعنی دقیقا بالای مووینگ اورج 55 روزه میشه با کمال اطمینان گفت که روند عوض شده و صعودی شده و استارت موج 5 انشالله میزنیم برای هدف اولیه سقف قبلی....طبق تجربه چندین ساله بنده بهترین دوره موینگ اورج برای شاخص کل که دقیقا میتونه روند تشخیص بده موینگ 55 روزه هس و من واقعا بهش اعتقاد دارم.....

یا غنی....

نظر

• arminfar
                    عضو فعال
                    • Mar 2014
                    • 479

با درود
                    خواستم بگم دیگه یواش یواش دارم عاشق دکتر کنی میشم
                    تاریخ تیتر هم باید 12/07/2014 باشه ، که فکر کنم برآیندی از میلادی شمسی باشه
                    ارادتمند
                    آرمین فروهر

توجه توجه "تغییر روند شاخص کل"-93/7/21
                    همکاران و فعالان عزیز بازار سرمایه-این تحلیل براساس دید خوشبینانه به بازارمی باشد

با توجه به روند شاخص کل بورس اوراق بهادار و قرار گرفتن نمودار قیمت شاخص، نزدیک (moving average)های بلند مدت و کوتاه مدت این احتمال وجود دارد که همانند روند شاخص در مورخ 7/2/93 نمودار قیمت شاخص کل بالاتر ازmoving average های"کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت" قرار بگیرد، در این حالت طبق گفته‌های پیشین شاخص بالاتر از هر سه moving average قرار خواهد داشت و شما خواهید توانست لیست خرید خود را آماده نمائید چرا که بازار از bear market به سوی bull market تغییر وضعیت خواهد داد.
                    اما اگر شاخص بالاتر از moving average بلند مدت بسته نشود: ضعف و یا قدرت bull market مشخص نبوده و ادامه این روند قدرت سیر صعودی را تائید نمی‌نماید.
                    · تنها در صورتی که شاخص از عدد 78632 واحد بالاتر رود این مژده را به همه سرمایه‌گذاران بازار سهام داده و اعلام می‌نمایم که بازار bull market لااقل تا 89.000 واحد ادامه خواهد یافت.
                    · همچنین اگر عدد شاخص کل ظرف مدت 20 الی 21 روز کاری با رشد 10664 واحدی به عدد 89000 واحد برسد می‌توان انتظار داشت که شاخص تا 144000 واحد صعود کند. در غیر اینصورت سیر رشد صعودی شاخص آهسته و مدت دار خواهد بود و حداکثر می‌تواند تا 89000 واحد افزایش یابد. در این حالت ما هنوز در مسیر سالم‌سازی بازار سرمایه کشور خواهیم ماند و تصحیح مکتب رفتاری گذشته را ناچاراً ادامه خواهیم داد
                    ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• PETROLEUM
                      Banned
                      • May 2014
                      • 853

در روز یکشنبه 22 تیرماه جاری از ساعت 15 تا 16 و 30 دقیقه بعد از ظهر ،علی صالح آبادی رئیس سازمان بورس اوراق بهادار و معاونان وی میهمان نمایندگان مجلس شورای اسلامی در کمیسیون اصل 90 قانون اساسی خواهند بود.
                      موضوع این نشست درباره وضعیت، مسائل و مشکلات بورس خواهد بود.صالح آبادی اوایل هفته گذشته نیز به همراه مدیرعامل شرکت بورس و دیگر معاونان خود برای بررسی علل افت شدید ارزش معاملات در بازار سرمایه میهمان کمیسیون اقتصادی مجلس بود. رکود فرسایشی معاملات در بازار سهام و بالا گرفتن اعتراض های مردمی از بابت از دست رفتن سرمایه های سرازیر شده به این بازار متولیان بازار سرمایه را برای بررسی مشکلات گریبانگیر بورس از هفته گذشته به بهارستان کشانده است. بر اساس این گزارش رکود فرسایشی در بازار سرمایه با نظر نمایندگان مجلس در جریان تصویب بودجه سال 1393 دولت مبنی بر افزایش 5 برابری نرخ خوراک مجتمع های پتروشیمی و تعیین بهره مالکانه 30 درصدی برای معادن سنگ آهن واگذارشده در بورس کلید زده شد. وزن صنعت پتروشیمی و معدن در کل حجم معاملات بورس تهران دست کم بین 20 تا 30 درصد کل معاملات بازار سرمایه ایران است.از زمان تصویب بودجه سال 1392 دولت در مجلس تا کنون حدود 45 درصد از ارزش کل معاملات بازار سرمایه ایران کاسته شده است.این رقم معادل 51 برابر فساد مالی 3 هزار میلیارد تومانی تاریخی در اقتصاد ایران است که هنوز تبعات آن در سیستم بانکی و اعتباری کشور ادامه دارد. روز دوشنبه 23 تیرماه نیز کارگروه ویژه در کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس در ساعت 9 و 30 دقیقه صبح بررسی وضعیت بورس و بازار سرمایه‌ (ارجاعی از سوی ریاست مجلس) را در دستور کار خود قرار داده است. یاد آور می شود محمد باقر نوبخت ،سخنگوی دولت تدبیر و امید پس از تصویب جنجالی افزایش 5 برابری نرخ خوراک مجتمع های پتروشیمی از سوی مجلس در اسفندماه 92 خطاب به نمایندگان گفته بود:"بروید خودتان پاسخگوی مردم در بورس باشید." اسفندماه سال92 برخی نمایندگان اصولگرای شاخص مجلس در نطق های پیش از دستور خود ادعای ارزان فروشی خوراک پتروشیمی ها را مترادف با وجود رانت و حباب در بورس عنوان کرده بودند."

این تیم ناسالم و فاسد سازمان قصد دارد همه کاسه کوزه ها را سر نرخ خوراک پتروشیمی ها خالی کند :: در صورتیکه همه میدانیم تاثیر قیمت خوراک روی سود خالص پتروشیمی ها آنقدر نبوده که بازار را 40 درصد منفی کنند!! آنهم بقیه گروهها :: نزول قیمت سهام پتروشیمی ها هم کمتر از گروههای دیگر بوده :: این مردک فقط فعلا" شده ملعبه دست سهامداران عمده پتروشیمی ها

دوستان اگر موافق باشید تجمع فردا جلوی مجلس و دقیقا" در زمان حضور تیم سازمان در کمیسیون مجلس ، می تواند اقدام مناسبی باشد
                      آخرین ویرایش توسط PETROLEUM؛ 2014/07/13, 00:01.

نظر

• PETROLEUM
                        Banned
                        • May 2014
                        • 853

تاکید می کنم این فرصت طلایی تجمع جلوی مجلس را از دست ندهید :: هماهنگی این کار را نهایتا" تا فردا ظهر انجام دهیم

نظر

• tom cruise
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 4756

پاسخ : دیپلماسی قدرتمند ایرانی

صبح دوستان بخیر

در روزهای حساسی قرار گرفته ایم... روزهایی که هر فردی بر اساس آنچه از وین انتظار دارد دست به ریسک پذیری و یا ریسک گریزی می زند...

تردید نکنید که در کوتاه مدت نتایج وین تاثیر مهمی در شاخص دارد.... هر نتیجه مثبتی باعث رشد افزاینده شاخص و هر نتیجه منفی باعث ریزش کاهنده شاخص خواهد شد... وضعیت سایر بازارها مانند دلار و سکه هم در گرو مذاکرات است...

اما در وین چه می گذرد؟پ

دیروز روز تعطیلی بود و ظاهرا همه در انتظار هستند... اتفاقاتی در حال رخ دادن هست که مشخص نیست از چه جنسی باشد... احتمالات زیادی مطرح میشود و برخی سفر وزرای امور خارجه کشورهای پنج بعلاوه یک رو مثبت و عده ای منفی تحلیل می کنند.... آیا مذاکرات به توافق نهایی نزدیک شده که وزرا آمده اند؟ آیا مذاکرات به شکست نزدیک شده که حضور وزرا الزامی شده؟

به نظر بنده هیچ یک!

اتفاقی جالب در نوع خود افتاده است که نقطه شروع آن اشاره های رهبر بود... ایران در اواخر هفته گذشته طرحی جدید رو روی میز گذاشته... در این طرح ایران خواهان استفاده از حداکثر 8000 سانترفیوژ نسل 6 شده که برای تامین سوخت هسته ای نیروگاه هایش کافیست... ایران این پروسه رو در یک بازه 6 ساله و تا سال 2021 مد نظر دارد نه الزاما هم اکنون، چرا که تامین سوخت نیروگاه بوشهر تا آن سال بر عهده روسیه می باشد... هچنین ایران در ازای این امتیاز حاضر به پذیرش سخت ترین نظارت های بین المللی از سوی آژانس شده است...

واقعیت ماجرا این است که این پیشنهاد ایران گامی بسیار مهم و عملی در جهت رفع انسداد مذاکرات هست... هیات های غربی با توجه به پیشنهاد بسیار منطقی ایران نتوانسته اند دست رد به آن بزنند و به همین دلیل تصمیم گیری در این پیشنهاد مهم رو به یک سطح بالاتر یعنی وزرای خارجه سپرده اند...

واقعا باید به دیپلماسی قدرتمند تیم ایرانی تبریک گفت... اگر این پیشنهاد با کمی بالا و پایین مورد قبول طرفین واقع شود هم ایران به خواست های خود در تحقق حق هسته ای رسیده است و هم غرب تا حدودی به انتظاراتی که از برنامه هسته ای ایران دارد دست پیدا کرده است...

تلاش مذبوحانه اسراییل و لابی آن در کنگره آمریکا که این روزها فشار رو بر دولت اوباما به اوج رسانده اند حکایت از توافقی زودهنگام و در مهلت مقرر دارد... در مورد عدم حضور وزیر امور خارجه روسیه هم به نظر این مهم بیشتر به دلخوری طرفین غربی از یکدیگر برمی گردد و نهایتا با اتفاق نظری که بوجود می آید در انتهای هفته جاری ( روزهای شنبه و یکشنبه) شاهد نهایی شدن توافق خواهیم بود به امید خدا...

بازار بورس به کنار.... این روزهای ماه مبارک رمضان رو دعا کنید نا این توافق حاصل بشه و کشور در مسیر حرکتی رو به جلو قرار بگیرد... این روزها آخرین فرصت های خرید در این بازار هست از دید شخصی بنده...

ارادتمند- بهزاد
                          خیلی پیشنهادشان منطقی است ؟
                          اگر مذاکره شکست بخورد بجز ایران و تیم مذاکره کننده هیچ کس مقصر نیست
                          وقتی غرب به این چند هزارتا راضی شده معنی نمیدهد خواستشان را بالا ببرد زمان احمدی نژاد هم هر وقت به هزار یا 3هزار راضی شدند ایران زد زیرش و مدام خواسته هایش را بالا برد الان هم تا فهمیدند بخاطر اصلاح طلبان غرب میخواهد حالی بدهد یک خواسته غیر منطقی مطرح کردند
                          مطمئنا دو سال دیگر میگویند سه نیروگاه اتمی دیگر میخواهیم بزنیم یک چند هزار سانتریفیوژ دیگر نیاز است
                          8000ماشین نسل 6 با60هزار ماشین نسل یک فرقی ندارد مهم میزان تولید روزانه است تصور کنید غرب بگوید 1000ماشین کافیست اینها هم توافق کنند بعد ماشینی ساخته شود روزی 2تن اورانیوم غنی کند ؟ انوقت این می شود توافق....و کنگره اسرائیل ساکت میشوند
                          چون نسل 6 میتوانند روزانه 100کیلو 5درصد بعبارتی 10کیلو20درصد تولید کنند...و کمتر از 3هفته استانه خط قرمز نتانیاهو که250کیلو برای ساخت بمب بود رد کنند
                          مهم میزان تولید اورانیوم در ایران است و میزان نگهداری ان....
                          هرچند رهبر در سخنانش دقیقا گفت همانطور که امریکاییها میگویند تحریم می ماند لذا دولت اقتصاد را با این فرض اداره کند...
                          اینکه گفته همانطور که امریکاییها میگویند یعنی ....اخباری که تیم به او دادند چنین است
                          مهمترین پارامتر بد بینی به لغو تحریم سخن رهبر است ....که گفت تحریم می ماند
                          ولو توافق شود
                          https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                          tom cruise in face book

نظر

• کيانوش
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 6613

بازم ايران خودرو کل بازار و گروهها را پايين کشيد.
                            متاسفانه.
                            دولت با بي برنامه گري روي قيمت خودروها بازار بورس را خراب کرد.
                            متاسفانه.

نظر

• Sushiant
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 1391

شاید بازار امروز نیمه دوم متفاوتی داشته باشد ....
                              هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

در اصل توسط Sushiant پست شده است View Post
                                شاید بازار امروز نیمه دوم متفاوتی داشته باشد ....
                                احتمال قوي.
                                اگر سايت ايران خودرو باز بشه با قيمتهاي جديد فروش کنه.بازار با بالا امدن خودرو مياد بالا.
                                .................................................. .

نظر

در حال کار...
                                X