شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
    دوست عزيز سلام،
    زماني كه امضاي تحريم صنعت خودرو كه بزرگترين و پيچيده ترين شبكه مالي در كشور را دارد، توسط اوباما انجام شد، و كم كم خودروسازان بين المللي ايران را ترك كردند، مهم ترين دغدغه براي مسيولان صنعت كشور به صدا در آمد. اولين خواسته در طي مذاكرات نيز لغو تحريم خودرو بود، كه از 6 ماه پيش انجام گرفته و در اين مدت با اينكه اين لغو تحريم موقت بود، شاهد افزايش تصاعدي توليد بوديم. در ادامه اين مذاكرات بايد توجه كرد، كه الان كل بازار به اين مذاكرات وابسته است، و بيشترين تاثير را در صنعت خودرو چه مثبت و چه منفي خواهد گذاشت. بنابراين به تصميم بازار به نگاه به اين صنعت احترام بگذاريم و بدانيم رشد اين صنعت يعني لغو تحريمها و بهبود اوضاع اقتصادي و اوضاع بورس و نزول اين صنعت هم نزول اقتصاد و بورس را در پي خواهد داشت.
    موفق باشيد.
    این چه نوع تحلیله الان ؟؟؟!!!

رشد خودرو یعنی رشد بورس ... افت خودرو یعنی افت بورس !!

چطور خودرو از 500 اومد شد 90تومان .. زامیاد از 360 شد 60 تومان ... 90 درصد بازار رشد کرد ؟؟؟

سیمان رشد کرد .. فولاد رشد کرد ..پترو رشد کرد ... پالایش رشد کرد .. کاشی رشد کرد. آجر ساز رشد کرد .. قیر ساز رشد کرد ....عایق ساز رشد ..بانک و it رشد کردند

اونوقت چرا با خودرویی ها افت نکردند !!!

اون چه اقتصادی هست که فقط با تولید 500 هزار تا پراید قراره بچرخه ؟؟؟؟؟!!
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• ".احسان."
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2676

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
      این چه نوع تحلیله الان ؟؟؟!!!

رشد خودرو یعنی رشد بورس ... افت خودرو یعنی افت بورس !!

چطور خودرو از 500 اومد شد 90تومان .. زامیاد از 360 شد 60 تومان ... 90 درصد بازار رشد کرد ؟؟؟

سیمان رشد کرد .. فولاد رشد کرد ..پترو رشد کرد ... پالایش رشد کرد .. کاشی رشد کرد. آجر ساز رشد کرد .. قیر ساز رشد کرد ....عایق ساز رشد ..بانک و it رشد کردند

اونوقت چرا با خودرویی ها افت نکردند !!!

اون چه اقتصادی هست که فقط با تولید 500 هزار تا پراید قراره بچرخه ؟؟؟؟؟!!

اين تحليل مربوط به آينده هست، نه گذشته. هر چيزي كه در گذشته اتفاق افتاده، دليل نمي شودكه در آينده هم اتفاق بيفتد. اين بار يا تحريم ها كم و كمتر مي شود،‌ و چشم انداز آينده روشن ديده مي شود و سپس كل اقتصاد بهبود پيدا مي كند و يا بايد منتظر افت دست جمعي باشيم. رشد مهر 91 تا اذر 92 به دليل شوك ارزي بود، در غير اينصورت كليت بازار جايي نمي رفت و هنوز درگير شاخص 20000 بوديم. اگر شوك ارزي ديگري اتفاق بيفتد و مملكت سرجايش باقي مانده باشد، مي شود انتظار داشت بازار بجز صنعت خودرو شروع به رشد كند.

موفق باشيد.
      آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
      کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• لولی بربط زن
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 1862

صفحه اصلی > سیاسی
        سرویس: سیاسی ، تاریخ: ۲۲/تیر/۱۳۹۳ - ۱۰:۵۲ ، شناسه خبر: ۴۲۹۴۷۶
        پورابراهیمی در گفت‌وگو با تسنیم مطرح کرد درخواست صالح‌آبادی از دولت برای تقویت بازار سرمایه

خبرگزاری تسنیم: عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: در جلسه غیر علنی امروز مجلس رئیس سازمان بورس خواهان اتخاذ تصمیماتی با رویکرد تقویت بازار سرمایه از سوی دولت شد.

نسخه قابل چاپ
        محمدرضا پورابراهیمی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم با اشاره به جزئیات جلسه غیر علنی امروز مجلس که با حضور رئیس سازمان بورس برگزار شد، گفت: در این جلسه، دلایل کاهش شاخص‌های بورس آسیب‌شناسی شد و بعضا دلایل افزایش شاخص‌ها نیز مورد بررسی قرار گرفت. وی افزود: در این جلسه صالح‌آبادی پیشنهادات و راهکارهایی برای برون‌رفت از وضعیت موجود در بازار سرمایه و اینکه از طریق این راهکارها در آینده شاهد نوسانات ایجاد شده در این بازار نباشیم، به نمایندگان ارائه کرد. عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در ادامه به یکی از راهکارهایی که از سوی رئیس سازمان بورس برای جلوگیری از نوسانات ایجاد شده در این بازار ارائه شد، اشاره و تأکید کرد: در این جلسه موضوع صندوق حمایت از بازار مورد تأکید وی و نمایندگان مجلس برای کمک به بازار سرمایه مورد تأکید قرار گرفت. پورابراهیمی در همین زمینه ادامه داد: نظر نمایندگان مجلس در این جلسه این بود که در صورت امکان، سازمان بورس مبالغی را از صندوق توسعه ملی و با مجوز مجلس به صورت سپرده‌ در صندوق حمایت از بازار سرمایه‌گذاری کند.
        وی به یکی دیگر از پیشنهادات رئیس سازمان بورس برای جلوگیری از نوسانات ایجاد شده در بازار سرمایه اشاره کرد و گفت: ثبات در تصمیمات دولت و عدم سیاست‌های متناقض با رویکرد بازار، پیشنهاد دیگری بود که از سوی صالح‌آبادی در این جلسه مطرح و خواهان اتخاذ تصمیمات با رویکرد تقویت بازار سرمایه از سوی دولت شد. وی در این جلسه تاکید داشت که دولت نباید سالانه در لوایح بودجه سنواتی تغییراتی ایجاد کند که این تغییرات باعث شود تا ثبات سرمایه‌گذاری از مجموعه فعالان بازار سرمایه سلب شود. عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: صالح‌آبادی در این جلسه، نظرش این بود که جنس بازار سرمایه، تصمیمات بلند مدت می‌‌خواهد و معتقد بود که نمی‌توانیم با تصمیم کوتاه‌ مدت یک بازار بلند مدت را مدیریت کنیم. پورابراهیمی در ادامه افزود: در بخش دیگری از این جلسه، موضوع بازارهای موازی با بورس، نظیر بازار پول مطرح شد. وی یکی از علل ایجاد نوسانات اخیر در بازار سرمایه را تصمیمات اتخاذ شده در بازار پول دانست. وی با ابراز تأسف از اینکه اگر مجلس در زمینه تصویب قانون بازار سرمایه، موضوع بازار پول را بیشتر پیگیری می‌کرد، شاهد مشکلاتی که امروز در پتروشیمی‌ها و سنگ آهن‌ها ایجاد شده، نبودیم، گفت: جمع‌بندی جلسه امروز این شد که مجلس نظرات کارشناسی‌اش را در مورد بازار سرمایه اعلام کند و قرار شد که با همکاری مجلس و دولت بتوانیم چشم‌انداز بازار سرمایه را هر چه بهتر نشان دهیم.
        عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: در این جلسه مقرر شد در جلسات کمیسیون‌های اقتصادی مجلس از جمله کمیسیون ویژه اصل 44، با حضور نمایندگانی از دولت و بازار سرمایه موارد مطرح شده در این نشست مورد بررسی قرار گیرد. انتهای پیام/
        ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• تاران
          عضو فعال
          • Jan 2012
          • 959

حمایت تکنیکالی شاخص 72700 بعدی 72200
          دیگه ریزش نداریم..خیالمون راحت
          غیر اینه؟

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post

اين تحليل مربوط به آينده هست، نه گذشته. هر چيزي كه در گذشته اتفاق افتاده، دليل نمي شودكه در آينده هم اتفاق بيفتد. اين بار يا تحريم ها كم و كمتر مي شود،‌ و چشم انداز آينده روشن ديده مي شود و سپس كل اقتصاد بهبود پيدا مي كند و يا بايد منتظر افت دست جمعي باشيم. رشد مهر 91 تا اذر 92 به دليل شوك ارزي بود، در غير اينصورت كليت بازار جايي نمي رفت و هنوز درگير شاخص 20000 بوديم. اگر شوك ارزي ديگري اتفاق بيفتد و مملكت سرجايش باقي مانده باشد، مي شود انتظار داشت بازار بجز صنعت خودرو شروع به رشد كند.

موفق باشيد.

الان من از شما سوال دارم .. اون چه اینده ای اقتصادی هست که به 500.000 تولید پراید بستگی دارد ؟؟!!

اون چه اینده ای است که صنعت معدن نقشی ندارد .. راه اندازی پالایشگاه خلیج فارس نقشی ندارد ... صنعت ریل سازی و ذوب اهن و فولاد نقشی ندارد ... صنعت it نقشی ندارد ...

صنعت توریسم که مهمترین صنعت دنیا هست درش نقشی ندارد .... صنعت سیمان و فولاد که مصرف سرانه بالای آن شاخص صنعتی شدن کشور است نقشی ندارد !

صنعت حفاری و نفت و گاز نقشی ایفا نمیکند !

یا اون چه اینده اقتصادی هست که صنعت بانکداری قرار نیست درش نقشی ایفا کند !

یعنی اینده اقتصادی ما فقط تولید 500.000 پراید هست ؟؟؟؟!!!

نظر

• نجاT...
              عضو فعال
              • Dec 2013
              • 2639

الان من از شما سوال دارم .. اون چه اینده ای اقتصادی هست که به 500.000 تولید پراید بستگی دارد ؟؟!!

اون چه اینده ای است که صنعت معدن نقشی ندارد .. راه اندازی پالایشگاه خلیج فارس نقشی ندارد ... صنعت ریل سازی و ذوب اهن و فولاد نقشی ندارد ... صنعت it نقشی ندارد ...

صنعت توریسم که مهمترین صنعت دنیا هست درش نقشی ندارد .... صنعت سیمان و فولاد که مصرف سرانه بالای آن شاخص صنعتی شدن کشور است نقشی ندارد !

البته به نظرم منظور احسان عزیز یک چیز کلی بود
              نه صرفا خودرو!
              منظورشون کم شدن تحریمهاست!
              انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• آریو
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 4834

یک زمانی صدرا معامله میشد ... سهم های بازار رو تحت تاثیر قرار میداد

میدونی چرا

میگفتن صدرا نماد توسعه .. نماد استقلال .. نماد سازندگی .. نماد پروژه سازی و خودکفایی ... کل پارس جنوبی رو دادن بهش بزرگتر از این پروژه در دنیا وجود نداشت!...صدرا شد نماد کل اقتصاد کشور ...
                البته این تعریف بازار سرمایه ان زمان بود

صدرا هر روز که گذشت زیان انباشته اضافه شد .. اضافه شد .. تا اینکه سهم شد 70 تومان از بورس اخراج شد !

اما بقیه شرکت ها کار خودشون کردند !.. سود ساختند و تقسیم کردند و آنهایی که طرح توسعه داشتند با هر هزینه ای که بود طرح ها رو اجرا کردند و رشد سود آوری رو ادامه دادند !

ایشالا اقتصاد کشور بچرخد ... وهر چه سریعتر از این رکود خار ج بشیم و اشتغال افزایش پیدا کند ..تقاضای دولت برای اتمام پروژه های عمرانی زیاد بشه و بخش خصوص در رقابت کامل فعالیت کنه .. صادرات رونق بگیرد با دلار 2800 و 3000 تومنی

اما تعریف من ان اقتصادی نیست که فقط سایپا 500.000 تا پراید تولید کند !

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
                  البته به نظرم منظور احسان عزیز یک چیز کلی بود
                  نه صرفا خودرو!
                  منظورشون کم شدن تحریمهاست!
                  تا حدودی میتونم منظور ها رو متوجه بشم ...

برداشته شدن تحریم ها و ترسیم فضای اقتصادی خیلی فرق داره با اینکه بگیم

خودرو بالا بره بورس بالا میره .... سایپا پایین بیاد با زیان انباشته 1000 میلیاردی پس بورس هم پایین میاد !

نظر

• ".احسان."
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2676

والله سوال من از شما اين است، كه واقعا اين سوالتان جديست يا شوخي؟!!!!

چون اگر گردش مالي صنعت خودرو رو توليد 500 هزار پرايد بدانيد، بالشخصه بحثي ندارم. اما اگر مي دانيد، صنعت خودرو با بيش از 50 صنعت بطور مستقيم و غير مستقيم در ارتباط است، حدود 30% سهم صنعت كشور رو تشكيل مي دهد. حدود 1 ميليون نفر اشتغالزايي مستقيم و تعداد بيشتري اشتغال غير مستقيم دارد و 8 ميليارد دلار گردش مالي براي اين صنعت وجود دارد. و بعد از نفت و گاز دومين گردش مالي موثر براي اقتصادي را در كشور دارد، سوالتان جاي سوال دارد!!!
                    خيلي از دوستان فكر مي كنند، با لغو تحريمها به دليل مراودات خارجي صنعت بانكداري بهبود پيدا مي كند. در صورتيكه چنين نيست. بيشترين انتفاع بانكها به دليل بهبود صنايع، بهبود فضاي كسب و كار و افزايش گردش مالي شركتهاي داخليست، كه موجب افزايش سود بانكها خواهد شد. بخصوص صنعت خودرو كه بيشترين گردش مالي را در بانكها دارد. فولاد و ذوب آهن هم ايضا. فولاد و ذوب آهن لب مرزي در حال كار كردن هستند، و در صورتيكه قيمت سنگ آهن و زغالسنگ را به آنها به قيمت جهاني بدهند، زيان انباشته آنها از كل صنعت خودرو هم بيشتر خواهد شد. نه توان افزايش بهره وري دارند، و نه توان صادرات. فولاد و صنايع فولادي ارتباط تنگاتنگي با صنعت خودرو دارند.
                    دولت فقير هم از سود پالايشگاهي ها نخواهد گذشت و در صورتيكه شرايط اقتصاد مقاومتي جدي تر شود، پالايشگاهي ها احتمالا لب مرزي با سود 1 ريال و 2 ريال به فعاليت خود ادامه دهند.
                    بايد كل اين زنجيره را ديد، همين.

موفق باشيد.
                    آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                    کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• بهزاد بهزادی
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 494

عصر همه عزیزان بخیر

سایت های خبری مملو شده از اخبار و دیدگاه های ضد و نقیض از طرف مذاکراه کنندگان هسته ای... به ازای هر خبر خوب خبر بدی هم هست... واقعا هیچ چیز مشخص نیست و هر اتفاقی در این روزها می تونه بیفته... جناب ظریف امیدوارم همانطور که گفتی یکشنبه هفته اینده تاریخ ساز شود... ما ایرانی ها همه خسته هستیم و تنها روزنه امیدمان بیرون آمدن کشور از وضعیت اسفبار فعلی است...

اما دوستان... در این زمان هم سهامدار بودن ریسک داره و هم نقد بودن... هر دلار داشتن ریسک داره و هم دلار نداشتن... این روزها هر فعالیت مالی به نوعی قمار محسوب میشه چراکه به پرابهام ترین نقطه تاریخ ایران رسیده ایم... به دور از بازارهای مالی اتفاقات روزهای آینده در سرنوشت تک تک ما ایرانی ها تاثیر داره...

گاهی اوقات از خودم سوال می کنم که آیا واقعا رسیدن به چرخه سوخت هسته ای ارزش نابودی اقتصاد یک کشور و زندگی 70 میلیون ایرانی را داشت؟ آیا زمان اون نرسیده تا یکبار برای همیشه اعتراف کنیم که مسیری که رفتیم اشتباه بود؟ ایا مردم ایران همانند مردم همه جای دنیا نباید از حداقل هایی در زندگی برخوردار باشند و زندگی شاد به دور از تنش های روزمره داشته باشند؟

بنده صد در صد سهامدار هستم و تا زمان معین شدن نتیجه هم تغییری در پرتفوی خودم نمی دهم... هفته آینده همه چیز معین میشه و تصمیم میگیرم در بازار بمانم یا برای همیشه بروم... اما مهمتر از سود و زیانی که شامل حال سبدم میشه مهم برایم آینده کشور و آینده این مرز و بوم هست و اینکه روزنه امیدی که داریم به نا امیدی بدل نشه...

اگر به هر دلیلی توافق حاصل نشد و یا تمدید آن به شکلی مناسب نبود دیگر امیدی به درست شدن اوضاع این کشور نخواهد بود... از ما که گذشته اما عدم توافق برای من شروع برنامه ریزی برای زندگی جدیدی در غربت و به دور از خاک وطنم خواهد بود تا حداقل فرزندم در کشوری سالم بزرگ شود...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• بهزاد بهزادی
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 494

بدون شرح (یادی از گذشته برخی ها)

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
                        با سلام دوباره
                        استاد بهزادی عزیز با فشردن قسمت تشکر و تایید ضمنی این حرکت
                        باعث دلگرمی حقیر شد و من دیدم ایشان دوتا جزوه راجع به روش 123 یکی در بورس تهران تالیف کردن

و دیگر در بازار تبادلات ارزی

و دیگر جزوه از انجمن یکی از فرومها است قرار میدم

ویک جزوه دیگر هم هست که از ساسان امیری و با این لینک

http://arianbrokers.com/pcmupload/up...7145550191.rar

جناب بهزادی قدرانی حقیر را بپذیرید

ارادتمند نوام چامسکی

و اما در پاسخ پست قبلی:

1- بنده با رسایی بیعت نکردم بلکه مشکلات بورس رو با نماینده مجلس در میان گذاشتم.... اگر شما اینقدر ایده آل گرا هستید بفرمایید و نماینده به حق خود را وارد مجلس کنید... ضمنا اینکه بعد از ریزش 70 درصدی برخی سهم ها صدای اعتراضی بلند شده ولو از هر مسیری کاری درست است... البته راه دیگر هم اینه که خودمان را به خواب بزنیم تا اون 30 درصد باقیمانده نقدینگی هم دود بشه و بره هوا... فقط یادتون نره برای وزیر دست بزنید ها!

2- این دومی رو باید بگم پ ن پ این مملکت سالم ترین مملکت دنیاست! همین که شما رسایی رو که داره برای من و شما تصمیم میگیره قبول ندارید جواب خودتون هست...

موفق باشید- بهزاد
                        آخرین ویرایش توسط بهزاد بهزادی؛ 2014/07/13, 16:40.

نظر

• بهزاد بهزادی
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 494

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است
                          می خواهید بروید بروید استاد عزیز ولی چرا اینگونه

فبلا هم خدمتتون خصوصی عرض کردم در ادان و اظهار شاگردی و خاکسازی خودم رو ابراز کرده و حتی در اون تاپیک اشاره کردم

ولی اینکه مهاجرت خودتون رو منوط به این توافق بکنید و یا اینکه برای رسیدن به خواسته خودتون رسایی رو پل قرار بدهید درست نیست

شما استاد بزگوار در دی ماه خارج شدید ولی پشت اون کسی که 70 در صد ضرر داده سنگر بگیرید درست نیست

شما با توجه به تحلیل خودتون وارد شدید نه سر حرف ریس جمهور نه سر صندوق توسعه بازار

و در ثانی حال که به تحلیل تکنیکال اعتقاد ندارید

بهتره بگیم رانت جنابعالی درست از کار در نیامد

شما که از قبل قرار بود برود چرا این مملکت رو دارید خراب میکنید

شما برای چه تحلیل خودتون رو رسانی کردید

(ایا میشود من نیر صداقت نباشم و بگم)

چیزی جز نقد کردن پولتان میتوان متصور شد هر چند بر این اعتقاد نیستم

احترام و قدرانی از شما واجب ولی داشتن صداقت

ربطی به کشور و سر زمین و نژاد و قومیت ندارد
                          این مملکت رو من و شما و با رفتار و فرهنگ خودمو ن میسازیم نه با دستورات و قوانین مدنی

امیدوارم در سر رمین سبز

حساب جنابعالی نیز همیشه سبز باشد
                          بنده 15 سال از 40 سال زندگی خودم را در خارج از ایران زندگی کرده ام... رفتنم برای نخستین بار نیست...

اگر عشق به کشور و وطنم نبود سالها پیش برنمیگشتم... خیلی ها در این سال ها به من گفتند بهزاد تو که شهروند انگلستان هستی چرا ایرانی؟ اما همیشه اعتقاد داشتم اگرچه اینجا در قیاس با اون طرف مانند قیاس بیابان و گلستان است اما کاشتن و پرورش یک گل در بیابان به پرورش هزار گل در گلستان ارجحیت داره...

اینها رو از این حیث گفتم که بدونید بنده همیشه اصل و نسب خودم رو یادم هست... اما شرایط کشور در سال گذشته برای بنده امیدواری های زیادی به وجود آورد... هنوز هم معتقدم مذاکرات هسته ای گامی دیگر از سناریوی از پیش نوشته شده است و امیدوارم اینگونه باشد...

خدا رو صد هزار بار شکر که در زندگی حرفه ای یک ریال نان حرام بر سر سفره نیاورده ام.... در طول مدت فعالیتم در بورس هیچ زمان سهمی رو تبلیغ و معرفی نکرده ام... در زندگی نیازی ندارم که برای دو قرون بالا پایین دست به هر کاری بزنم!... از زمان ورود مجددم در سال جدید هم تا به امروز نه در سودم و نه در زیان... این چند روز هم صبر می کنم... اگر توافق انجام بشه و یا با دید مثبت تمدیدی محدود بشه با خیال راحت به سفر خواهم رفت اگر نشه نقد میشم و باز هم با خیالی راحت عازم سفر تفریحی خواهم شد...

آنچه من گفتم به حداقل انتظارها از ایران برمیگرده... سن من جوری است که هم انقلاب رو به یاد دارم و هم جنگ رو (ساکن جنوب کشور بودم در آن زمان)... آنچه من در اون سالها به چشم دیده ام چیزی نیست که دوباره خواهان آن باشم...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• علی بابا
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 972

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                            عصر همه عزیزان بخیر

گاهی اوقات از خودم سوال می کنم که آیا واقعا رسیدن به چرخه سوخت هسته ای ارزش نابودی اقتصاد یک کشور و زندگی 70 میلیون ایرانی را داشت؟ آیا زمان اون نرسیده تا یکبار برای همیشه اعتراف کنیم که مسیری که رفتیم اشتباه بود؟ ایا مردم ایران همانند مردم همه جای دنیا نباید از حداقل هایی در زندگی برخوردار باشند و زندگی شاد به دور از تنش های روزمره داشته باشند؟

ارادتمند- بهزاد
                            من که هر چه دو دوتا چهارتا می کنم می بینم ادامه وضع موجود خیلی خیلی سخته.
                            یک زمانی پتانسیل مقاومت وجود دارد . . . شاید نظام چنین تصمیمی بگیرد
                            ولی من چنین پتانسیلی را نمی بینیم . . . انتخابات کاملا نشان داد
                            نکته ی که من را امیدوار به صلح می کند اینه که درسته حرف امریکا زور است و پیشنهاد ایران برای سال 2021 عالی است ولی در صورت عدم صلح چیزهایی بالاتر از زور وجود دارد: دین مردم نشانه رفته. بر اثر فشار اقتصادی (کوچکترینش عدم ازدواج) دین و بطبع نظام کم رنگ می شود. به نظر من اینجا قبول کردن زور با اندیشه قوی کردن خود کار درستی باشد. نمی شود در این دنیای کوچیک از یک طرف ریاضت کشید و از طرفی رسانه های هر روز رنگ و لعاب دنیا را نشان دهد.
                            دولت هم بر خلاف شعار انتخاباتیش که گفته بود 80% مشکلات به خاطر عدم مدیریت است و نه تحریم ها ، همه برنامه هاشو گذاشته برای بعد از مذاکرات. حتی چند روز قبل گفت به زودی برنامه خروج از رکود را اعلام می کنیم. یعنی دقیقا منتظر مذاکراتن. تا حدودی هم حق دارن چون یا باید با کمک دنبا ایران را بسازند و یا محکم مقاومت کنند و از ریشه بسازند که من چنین مقاومتی را نمی بینم. عده ای هم که دم از مقاومت می زنند کافی است شیره فلکه انها کمی بسته شود بدتر از بقیه دهانشان باز می شود.

در هر صورت تک تک سلولهای بدنم مشتاق تمام شدن سناریو هسته ای است. چه صلح و چه مقاومت. حداقل تکلیف مشخص شود.
                            سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• محمد 66
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 2938

شاخص انبوه سازی :

نظر

• linux_linda
                                عضو فعال
                                • Jun 2014
                                • 3356

پول هتل ظریف و تیم مذاکره کننده را کی میده؟
                                یک ماهه تو اتریش خوردن و خوابیدن
                                این چه مذاکراتیه که مردم نامحرم هستن و جزییاتش را نباید بدونند؟

نظر

در حال کار...
                                X