شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سرژیک
    عضو عادی
    • Sep 2013
    • 113

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
    بازار تا 68000 اصلاح خواهد داشت ، اکثر سهام برای کوتاه مدت سیگنال خروج دادن فعلا .
    پست 5197 خودتون رو نگاه کنین. چه تغییری ایجاد شد یهو؟

نظر

• reza202
      عضو عادی
      • Oct 2013
      • 166

عجب.......سودی که راضی به ضرر دیگری باشه درست نیست و چند برابرش رو با ضرر باید پس بدین...پیشنهادم اینه برای اینکه رو اعصاب دوستان دیگه نباشید اگر تحلیل دارید بزارید و گرنه با چند بار روزانه گفتن ریزش شاخص کسی نه میفروشه نه میخره فقط شما قصد جو دادن الکی دارید اگر نقد هستین منتظر تارگتی که هستین بمونید..در این شب ها
      ی عزیز هم التماس دعا از همه دوستان دارم...ممنون

بحثی نیست . زمان بهترین داوره /:.offtopic.:/
      آخرین ویرایش توسط reza202؛ 2014/07/18, 22:17.

نظر

• anahita
        عضو فعال
        • Jan 2013
        • 769

تحلیل داینامیک یعنی همین !! در کل اما بحثی نیست ، چند روز صبر کنین !! اگر کسی به تحلیلش اعتقاد داره نباید با حرف من ناراحت بشه !!!
        بنده بابررسی وضع کلی بازار و وضعیت نقدینگی معتقدم بازار مجدد ریزش خواهد داشت تا حدود 68000
        *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

تحلیل داینامیک یعنی همین !! در کل اما بحثی نیست ، چند روز صبر کنین !! اگر کسی به تحلیلش اعتقاد داره نباید با حرف من ناراحت بشه !!!
          بنده بابررسی وضع کلی بازار و وضعیت نقدینگی معتقدم بازار مجدد ریزش خواهد داشت تا حدود 68000
          سرکار خانم معنی تحلیل داینامیک رو میدونیم،منتهی درک نمیکنم چطور تو دو روزی که هیچ داده ی جدیدی به چارت ها اضافه نشده نظر شما عوض شده!!!!!

وقتی صحبت از عدد خاصی میکنید معنیش اینه که این عدد رو از روی چارت دارید میگید...

اگه صرفا میفرمودید با توجه به اخبار هسته ای انتظار ریزش از بازار دارید اونوقت هیچ حرفی نبود!!!

در مورد وضعیت نقدینگی شما دقیقا چی رو تو این دو روز تعطیلی بررسی کردید؟!!!!!!!!

بحث ناراحت شدن نیست،بحث چیز دیگه ای هست...

ازدوستان عزیز و ناظر محترم سایت بابت پست غیر مرتبط عذر میخوام،ولی قبول کنید گاهی اوقات نمیشه جواب بعضی حرفها رو نداد!
          تمام سال من بی تو...

نظر

• Drizzle
            عضو عادی
            • Jul 2012
            • 21

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
            سرکار خانم معنی تحلیل داینامیک رو میدونیم،منتهی درک نمیکنم چطور تو دو روزی که هیچ داده ی جدیدی به چارت ها اضافه نشده نظر شما عوض شده!!!!!

وقتی صحبت از عدد خاصی میکنید معنیش اینه که این عدد رو از روی چارت دارید میگید...

اگه صرفا میفرمودید با توجه به اخبار هسته ای انتظار ریزش از بازار دارید اونوقت هیچ حرفی نبود!!!

در مورد وضعیت نقدینگی شما دقیقا چی رو تو این دو روز تعطیلی بررسی کردید؟!!!!!!!!

بحث ناراحت شدن نیست،بحث چیز دیگه ای هست...

ازدوستان عزیز و ناظر محترم سایت بابت پست غیر مرتبط عذر میخوام،ولی قبول کنید گاهی اوقات نمیشه جواب بعضی حرفها رو نداد!

تا جایی که من دیدم ومی بینم پستهایی که با ادب واحترام گفته بشه ناظرین حذف نمی کنند یه سری اینجارو با چاله میدون اشتباه گرفتن ؛حرف دارید خوب حرف بزنید چرا با متلک وبدبیراه می خواید حرفاتونو به کرسی بنشونید .شما تحلیلهاتونو بزارید قضاوت رو هم بزارید به عهده بقیه(جناب مرادی منظورم اصلا" به شما نیست ؛دیگر دوستانه) ناظران هم مجبورن حرفای بی ربط رو پاک کنند اگه حذف نکنند تعجب داره .بهرحال سایته ؛واسه خودش صاحب داره
            [FONT=comic sans ms][SIZE=4][B][COLOR=#000033][SIZE=5][FONT=fixedsys]√[/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=#006699] [FONT=arial]هرگز نگو هرگز[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

یه چیزی رو بگم و بحث تموم...

همونطور که تو پست اولم هم عرض کردم خود من هم نگران بازار هستم،خیلی هم زیاد...چون نزدیک به یه بازه ی مقاومتی خیلی خیلی مهم هستیم...

مویینگ 2 ماهه حوالی 74300 واحد و مویینگ 3 ماهه حوالی 75000 واحد+ یک کف و یک سقف که قبلا حوالی 74000 واحد ساخته شده بودن!

ار اس ای 22 روزه هم روی 48.16 قرار داره که مقاومت بسیار بسیار جدی حوالی 51 واحد در پیش داره...

پس از روی چارت احتمال گیر کردن بازار خیلی بالا هست،ضمن اینکه تقریبا دیگه قطعی شده که فعلا خبری از توافق نیست!پس خبری از محرک هسته ای برای رد شدن از مقاومت نیست!

حالا میمونه 3 تا موضوع!یکی بازگشایی خودرو و بحث قیمت گذاری،یکی هم حواشی مربوط به پالایشی ها و یکی هم برایند اخباری که تو دو سه روز اینده در مورد نحوه ی ادامه ی مذاکرات میاد...

باید دید برایند این سه موضوع میتونه بازار رو برای رد شدن از مقاومت کمک کنه یا نه...

به همین دلیل هم عرض کردم که ترجیه میدم لا اقل تا دیدن بازار یکشنبه و شاید هم دوشنبه در مورد جهت بازار پیش داوری نداشته باشم!

در صورتی که بازار نتونه از سد مقاومت خودش عبور کنه حمایت ها به ترتیب حوالی :

73500

72200 مهمترین

70000

68600 نهایت اصلاح فعلی ممکن از دید من...

یا علی-التماس دعا
              تمام سال من بی تو...

نظر

• PETROLEUM
                Banned
                • May 2014
                • 853

تشکر از تحلیل شما جناب مرادی : می توانید روی چارت ترسیم کنید ؟ و با جزئیات کاملتر ؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

درود بر همه عزیزان؛

متاسفانه برای ما که تقریبا از ابتدا با بورسی بودیم و ترکش هم نکردیم خیلی سخته که ببینیم اینقدر سطح تحلیلی سایت پایین اومده (هر چند این سندروم متعلق به همه فروم های بورسی شده از 1 سال پیش) والا من خودم اون اویل تا چند ماه اصلا جرات پست گذاشتن نداشتم اینقدر که بحث ها قوی و علمی بود...
                  الغرض اینکه از کل سایت همین دو تا تاپیک شاخص کل و اخبار هسته ای مونده که هنوز میام و مستمر مطالبش رو می خونم. جان من اجازه بدید لااقل از این تاپیک دیگه ناامید نشیم! خواهش می کنم فقط پست ها تحلیلی باشه و حتی اگه بحثی قراره صورت بگیره اون هم بصورت تحلیلی باشه نه مشاجره دو طرفه که احترام خواننده سوم شخص رو نگه نمی داره
                  می دونم شرایط سخته و فشار و استرس روی همه زیاده اما خواهشا بیشتر رعایت کنید

التماس دعا دارم از همه دوستان قدیم و جدید در این شب ها و حلالیت می طلبم از همه عزیزان
                  إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

در اصل توسط PETROLEUM پست شده است View Post
                    تشکر از تحلیل شما جناب مرادی : می توانید روی چارت ترسیم کنید ؟ و با جزئیات کاملتر ؟
                    من دیتام برای چند روز پیش هست اما فرق چندانی نمیکنه تو تحلیل به نظرم...

چارت تقدیم شما:

تمام سال من بی تو...

نظر

• arminfar
                      عضو فعال
                      • Mar 2014
                      • 479

با درود
                      شاید چند روز بازار دچار سردر گمی شود ولی باز به راه خود تا اتمام موج B اصلاحی ادامه خواهد داد ، اعدادی که دوستان برای کف جدید متصورند ، برای پایان موج C اصلاحی میباشد که به نظر این حقیر برای محقق شدن این اعداد زمان نیاز است و احتمالا این اتفاق در سال 93 رخ نخواهد داد .
                      ارادتمند
                      آرمین فروهر
                      ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

با سلام با تصمیم تمدید 4 ماهه تکلیف گروه پیشرو بازارکمی معلوم شد گروه پتروشیمی و معدنی که گزارش خوبی داده اند با خیال راحت از اینکه نرخ دلار فعلا از 3200 تومان پایین نمی اید باز می تواند در گزارش 6 ماهه خوب عمل کند و پیشرو بازار باشد و همان طور که آقای مردای بیان کردند نمی توان در مورد بازار در دو روز اول هفته نظر دقیق داد ولی آن چیزی که معلومه سهم های گروه پتروشیمی و معدنی می تواند خوب عمل کند و همان طور که در شاخص 89 هزار واحد قابل تحلیل درست نبود شاید در شرایط کنونی هم قابل تصور نباشه که دولت بخواهد از روز یکشنبه حمایت واقعی خود را شروع کند برای شاخص سازی !!! با تشکر
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• Trader7
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 940

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                          درود بر همه عزیزان؛

متاسفانه برای ما که تقریبا از ابتدا با بورسی بودیم و ترکش هم نکردیم خیلی سخته که ببینیم اینقدر سطح تحلیلی سایت پایین اومده (هر چند این سندروم متعلق به همه فروم های بورسی شده از 1 سال پیش) والا من خودم اون اویل تا چند ماه اصلا جرات پست گذاشتن نداشتم اینقدر که بحث ها قوی و علمی بود...
                          الغرض اینکه از کل سایت همین دو تا تاپیک شاخص کل و اخبار هسته ای مونده که هنوز میام و مستمر مطالبش رو می خونم. جان من اجازه بدید لااقل از این تاپیک دیگه ناامید نشیم! خواهش می کنم فقط پست ها تحلیلی باشه و حتی اگه بحثی قراره صورت بگیره اون هم بصورت تحلیلی باشه نه مشاجره دو طرفه که احترام خواننده سوم شخص رو نگه نمی داره
                          می دونم شرایط سخته و فشار و استرس روی همه زیاده اما خواهشا بیشتر رعایت کنید

التماس دعا دارم از همه دوستان قدیم و جدید در این شب ها و حلالیت می طلبم از همه عزیزان
                          سید عزیز مشکل اینجاست تازه واردهای بازار فکر می کنند با جو مثبت یا منفی دادن در فروم ها می تونند جهت سهم ها یا بازار رو تعیین و سود کنند
                          زمان که بگذره می فهمند که فروم های بورسی هیچ تاثیری در روند بازار ندارند...بلکه اکثر موارد در جهت عکس حرکت می کنند...

یه توصیه دوستانه به هر کسی که زیر یک سال سابقه فعالیت تو بورس رو داره:
                          این بوی کباب نیست بلکه دارند خر داغ می کنند!

نظر

• نوام چامسکی
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 3369

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                            سلام مهرداد جان

این خبر تمدید شش ماهه، اگر صحت هم داشته باشه خبر بدی برای بازار سرمایه نیست... فعلا هنوز نشستی برای تمدید و مدت زمان اون برگزار نشده...

سناریو واضح است:

پرده اول- انتقال صحبت های رهبر و رییس جمهور توسط پیک مخصوص ( حسین فریدون) به گروه ایرانی در مذاکرات
                            پرده دوم- انتقال مطالب توسط ظریف به کری (این موضوع تا حدی مهم هست که کری نمی تونه خوشحالی خودش رو مخفی کنه)
                            پرده سوم- انتقال مطالب توسط کری به اوباما برای تعیین تکلیف نهایی ( که تا ساعاتی دیگر انجام میشه)

نظر و برداشت شخصی بنده این هست که به قدری نزدیک شدن مواضع دو طرف احساس میشه که تکیه به موضوع تمدید مذاکرات، باعث به اشتباه افتادن خواهد شد....

دو نوع تمدید مذاکره داریم:

یک- تمدیدی به این دلیل که در شش ماه اول موفقیتی در مذاکرات حاصل نشده و یک دوره شش ماهه دیگر تمدید می شود بلکه نتیجه ای حاصل شود
                            دو- تمدیدی به این دلیل که زمان برای رسیدن به توافق نهایی در آخرین مراحل کم آمده است

همینکه هر دو طرف به شدت خوشبین هستند و هنوز تا مراحل پایانی دقیقا نمی دانند مذاکرات تمدید می شود یا خیر بیانگر این موضوع است که اگر هم تمدیدی در کار باشد از نوع دوم آن است که تمدیدی خوب محسوب میشه...

در هر حال امروز اخبار گوناگونی عنوان شده و به نقل قول از دیپلمات ها گزینه های متعددی از دو هفته تا چند ماه مطرح شده که اینکه کدام نهایی بشه چندان در اصل موضوع تاثیری ندارد... تصور می کنم زیاد نباید به این مورد که فرع قضیه هست بها داد... اصل در حال حال واکنشی هست که اوباما به پیامی دارد که کری حامل آن است...

ارادتمند- بهزاد
                            شب بخیر،

بنده تصور می کنم فردا بازار بالای 1000 واحد رشد خواهد کرد...

با توجه به آنچه از مذاکرات بیرون آمده ریسک شکست مذاکرات نزدیک به صفر شده است... تعطیلی شنبه و احتمال بسته شدن تعداد دیگری از نمادها، دلیلی میشه برای خیلی از سرمایه گزارها که فردا اول وقت وارد بازار شوند... بازار از همان اول با صف باز می شود...

احتمال بسیار بالایی می دهم که شاخص فردا بالای 1000 واحد رشد کند...

ارادتمند- بهزاد
                            در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
                            مذاکزات تمدید شد و سایه ابهام هنوز باقی

بازار این واقعه رو چند روزه پیش خور کرده

نمیگم توافق نمیشه

ولی باز هم نیاز به زمان داره

رشد شارپی برای شاخص متصور نیستم
                            در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
                            استاد عزیزم

از اینکه نظر خودتون رو گفتید ممنونم

بیشتر روی سخنم به این مسله است که

رشد 1000واحدی رو بعید میدونم

و این رو از لحاظ روانشناسی معامله گران عرض کردم

نه از لحاظ سیگنال های خوبی که در مجموعه از ژنو و مواضع طرفین رسید

ارادتمند نوام چامسکی
                            واقعا برخی پست ها من رو به یاد گلام در کارتون گالیور می اندازه:

من می دونم که کارمون تمومه....

شاخص بورس تهران و بازیگزانش زودتر از هر تحلیل گری به خاطر فرار بودن و ترسو بودن جریان سرمایه

در چند روز پیش همینطور که اشاره کرده بودم به این مذاکرات واکنش نشون داده بود

چرا ؟؟؟؟؟

کاملا معلوم است

چون در صورت خروج از بازار چیزی رو از دست نمیداد گیرم توافق میشو.د و بازار هم یک هفته قفل میشد

باز من معامله گر چیزی رو از دست نداده بودم بازاری که قرار بران باشد یک ماه قفل شود از ان بازار باید ترسید

اصولا هر معامله گر با تجربه از رالی صعودی میترسد چون هیچ نقطه اتکایی ندارد

من بیشتر ترجیح میدم با ید روند متعادل همراه باشم تا یک رالی صعودی وحشی

شاخص وحشی شاید سریع یک مسیری رو طی کنه ولی امکان پرتاپ شدن نیز زیاد است

قبلا هم عرض کردم تحلیل بنده از روانشناسی معامله گران است و پیش خور شدن این تمدید

و انچیزی که ما در بورس تهران برایمان مهم نه رفتار مذاکره کنندگان نه رفتار کری و ظریف

و چگونگی نگاه باراک حسین اوباما

بلکه رفتار و واکنش حقوقی و در ادامه رفتار حقیقی بازار بورس تهران به مذاکرات هسته ای هست

چه من در این فروم بد بین باشم و چه نقد و یا صاحب هر دیدگاهی باشم

تاثیری در روند شاخص و تعیین رفتار معامله گران ان ندارد

حرکات چارت رو در عمق خودش واکنش سهامداران به مسله ریسک به ریوارد است که شکل میده

نه موارد دیگر

کسانی که در هفته قبل خروج کردن در صورت رشد شاخص چیزی رو از دست ندادن

نهایت بازار بهش فرصت ورود میده و از نظر عقلی نمی صرفه برای چند تا ++++ادم خودشو به گشتن بده

فعلا منتظر عمق واکنش سهام داران به این اخبار هستم

هر چند 6 تای 52 دراه است
                            آخرین ویرایش توسط نوام چامسکی؛ 2014/07/19, 06:07.

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• محمدرضا 87
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 1522

افزایش قیمت دلارفردا سهم های دلاریو مخصوصا پتروشیمی ها که با نرخ آزاد معامله میشنو مثبت میکنه.

یکسری گروه ها هم که اولویت اول هستن نرخ مرجع میگیرن روشون تاثیری نداره.

به نظرم فردا شاخص منفی نمیشه اگرم بشه کمی منفی میشه. امیدوارم.

نظر

• ebiman
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 2071

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
                                افزایش قیمت دلارفردا سهم های دلاریو مخصوصا پتروشیمی ها که با نرخ آزاد معامله میشنو مثبت میکنه.

یکسری گروه ها هم که اولویت اول هستن نرخ مرجع میگیرن روشون تاثیری نداره.

به نظرم فردا شاخص منفی نمیشه اگرم بشه کمی منفی میشه. امیدوارم.
                                من هم با شما هم نظرم دوست عزیز
                                تو این بازار با این قیمتهای فعلی خبر عدم توافق هم پیشخور شده چه برسه به حالا که به نظر میرسه اختلافات بر سر راه توافق کمتر شده است و به همین دلیل مذاکرات تمدید شد وگرنه اصلا تمدیدی در کارنبود
                                سلام

نظر

در حال کار...
                                X