شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بقراط حکیم
    عضو فعال
    • May 2014
    • 576

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

خرداد ماه سال جاری اعلام شد که ورود کندل به داخل کومو باعث ایجاد یک دوره رکود و خنثی در بازار خواهد شد دقیقا در طی 8 هفته اخیر شاخص در یک بازه 1000 تا 2000 واحدی در حال نوسان هست و به نظر نمی رسه که فعلا خبری از بهبود شرایط باشه. 72000 واحد برای شاخص یک حمایت اساسیست که اگه از دست بره احتمال اینکه وارد کانال 60هزار واحدی بشیم بسیار زیاد میشه و حتی خروج کندل از زیر کومو.
    چشم انداز های سیاسی روشنی دیده نمیشه و اینکه توافقی صورت بگیره در حکم یک تحول بنیادین در ساختار سیاسی محسوب میشه که من چندان خوش بین به این توافق نیستم.
    به هر حال توافق یا عدم توافق هر چه که باشه باعث روشن شدن مسیر آینده خواهد شد.

نظر

• کيانوش
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
      بازار کم کم به اين درک دستجمعي خواهد رسيد که براي سود بردن رو سهام بزرگ و سهامهايي که دولت رو انها ميتونه اعمال نفوذ کنه و اون دسته از سهامي که صندوق حمايت بازار رو انها متمرکز هست نرود.
      دقت کنيد نرود.چون اجازه رشد به انها نمي دهند و رو انها رنج منفي مي کشند.
      ........................
      فقط گروههاي کوچک را بخريم.
      کاني غير فلزي
      قطعات اتوموبيل
      بيمه
      برقي
      ساختمان
      و........
      ...........................................
      خداوند از طرف مقدس ترين بندگانش به ما اعلام داشته.دروغ کليد همه گمراهيها و فسادها و بدبختي ها هست.
      کورش کبير که بزرگترين تمدن تاريخي بشري را بنيان نهاد و بعدها کساني مثل علامه طباطبايي که بزرگترين مفسر قران بودند فرمودند به احتمال قوي کورش يکي از پيامبران الهي بوده .همان ذوالقرنين.
      کورش براي ملتش و تاريخ ايندگان کشوررش از خداوند بزرگ 3چيز طلب و ارزو کرد.
      خدايا کشور من را از دشمن-خشکسالي و دروغ حفظ فرما.
      .................................................. .........
      بد فريبي خوردم.
      خدايا من الاغ را ببخش و بيامرزد که راه صداقت و درستي را پيش گرفتم و به دنبال حمايت از اقتصاد و توليد و کار و اشتغال زايي و سهامداري رفتم.

نظر

• علی علیزاده
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1159

در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Post
        خدا رحم کنه خودرو منفی شد:(
        خوب خدارو شکر داره مثبت میشه یواش یواش:)
        یا غنی....

نظر

• صولت الدوله قشقایی
          عضو فعال
          • Dec 2013
          • 839

با بررسی که روی شاخص کل و اکثر گروه ها داشتم بازار از حوالی 25 شهریور میتونه وارد یک فاز صعودی بشه (حال یا صعودی طولانی یا کوتاه)
          شاخص کل هم در نمای لگاریتمی هم حسابی در محدوده 72000 به کف کانال بلند مدت برخورد میکنه.

شاخص خودرویی به کف مثلث برخورد کرده و در دوراهی قرار داره: برخی از سهم های گروه هنوز پتانسیل ریزش دارند مثل خودرو و برخی به کف رسیدند و بیش از 10 درصد جای ریزش ندارند. برخی سهم ها هم دارند چوب گروهشونو میخورن واقعا مفتن مثل خگستر و خبهمن

شاخص بانکی ها نهایت منفی خوردنشون تا هفته آینده میتونه باشه

سیمانی ها به پایان ریزش نزدیک شدند اما پتانسیل رشد هنوز ندارند

.
          .
          .
          خرید سهام زیر با دید چندماهه سوددهی خوبی داره:
          خگستر 320 تومنی
          البرز 115 تومنی
          سیستم 470 تومنی
          دجابر 720 تومنی
          بترانس 430 تومنی
          فاذر 213 تومنی
          بانک ملت 200 تومنی
          .......................
          وبیمه توان رشد بیشتر از 165 تومن در کوتاه مدت نداره، من در قیمت فعلی تبدیلش کردم به دانا، دانا هم توان رشد بیشتر از 182 نداره قصد تبدیل دانا به وساپا 105 تومنی بعد از یه نوسان خوب دارم........................در مورد این دو سهم نظرمو گفتم چون این روزا خوب معامله میشن///////

البته همه گفته ها نظر شخصی است و بیش از آنکه درست در بیاد ممکنه غلط دربیاد

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

سهامی که پی به ای 3 تا 4 دارند همچنان در منفی و صف فروش

سهامی که به اندازه 3 تا 4 برابر سرمایه خودشان سود انباشته دارند .. در مجامع پیش رو همچنان سود خواهند تقسیم کرد

منفی خوردن سهامی همچون

وصندوق .. وامید .. فولاد .. وسپه .. وانصار ... وبملت ... کچاد .. حفاری ..وبانک

قطعا شرایط کلی بازار را با چالش های جدی و جدیدی مواجه خواهند کرد !

همچنان بسیاری از سهامی که بی جهت پی به ای های بالای 10 دارند مستحق ریزش بیش از 50 درصد هستند ... سهم هایی که با لحاظ سود تحلیل محافظه کارانه همچنان پی به ای بالای 7 دارند مستحق ریزش 40 درصدی هستند .
            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• linux_linda
              عضو فعال
              • Jun 2014
              • 3356

پی مپنا چنده؟
              نظرتون نگهداری یا فروش؟

نظر

• آریو
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 4834

شاخص 440 واحد ریخت !

به نظرم این افت زیاد جالب نبود ... همونطور که رشدش نمایشی بود این هم نمایشی بود تا توجهات از چندتا سهم کنار بره !
                وزن بیشتر افت به دست فارس بود ...

درسته فارس یکی از اون سهم هایی بود که محکوم به افت چند ده درصدی بود ... وقتی هم گروهی ها با پی به ای زیر 4 معامله میشوند ...

اما در کنار فارس خیلی سهام دیگه هم باید قرار بگیرند .. اونها هم باید کمک کنند تا بازار متعادل بشود !
                ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• شاهین محلوجی
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 2050

شاخص کل دو تا منفی بیشتر بخورد برای کلیت بازار بهتر است ..
                  جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• amirn
                    عضو عادی
                    • May 2014
                    • 37

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
                    حلوجی
                    سلام جناب محلوجی .میشه منظورتون را واضح تر بفرمایید؟با ضرر 30% این منفی های جند روزه باز هم داره به ضررمون اضافه می کنه.یعنی شما معتقدید بازار بر خواهد گشت؟؟

نظر

• تاران
                      عضو فعال
                      • Jan 2012
                      • 959

دو تا منفی گنده بخره بیاد به سطح 71000 تا 71500
                      از اونجا نقطه برگشت خوبی روشاهد خواهیم بود
                      فردا دست به دامان فملی و فولاد باید بشیم

نظر

• شاهین محلوجی
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 2050

در اصل توسط amirn پست شده است View Post
                        حلوجی
                        سلام جناب محلوجی .میشه منظورتون را واضح تر بفرمایید؟با ضرر 30% این منفی های جند روزه باز هم داره به ضررمون اضافه می کنه.یعنی شما معتقدید بازار بر خواهد گشت؟؟
                        سلام
                        چند روز گذشته منظور را واضح گفتم ..

درود

بصورت ساده:

واگرایی منفی شاخص کل باعث این حال و روز سهام بازار شده که به علت نداشتن روند شده یک روز مثبت یک روز منفی ...

در عدد کنونی شاخص کل حمایت داریم در ساعات پایانی معاملات امروز هم اکثر سهام شاخص ساز صف فروشی نداشت که میتونه حداقل نوید معاملات خنثی و مثبت در فردا و نهایت پس فردا باشه ..

بنظر برای برگشت شاخص کل بهتره rsi کمی پایینتر بیاد که واگرایی مثبت ایجاد بشه هر چند در این سناریو امکان داره شاخص تا حوالی 72000 واحد پایین بیاد ولی خوبی بعدش اینست با روندی مثبت سر و کار داریم و سهامها هم از بلاتکلیفی فعلی در میان ...

به هر حال همان طور که قبلا هم گفته شد بهتربن سالها برای بورس و بازدهی مناسب یک سال قبل و بعد از انتخابات است و دو سال بعدی را بایست رو تک سهما فعال بود که آن هم ریسک خودش را دارد ، بدترین نوع معاملات در این مواقع از این شاخه به شاخه دیگر پریدنه که باعث آب شدن سرمایست ...

موفق باشید ..
                        جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• PETROLEUM
                          Banned
                          • May 2014
                          • 853

سهمهایی که سفته بازان بزرگ بازار باد کرده اند محکوم به نزول و ریزش هستند : رمپنا و فارس نمونه کاملی از این دست هست
                          زمانی که یه کله مپنا رو بردند تا 1340 تومان و همزمان توی کارگزاری ها تحلیل صدمن یه غاز رو منتشر کردند که استاندارد حسابداری باعث میشه این هم ال بشه و بل بشه ، حالا بیایند جمعش کنند

و کلیت بازار باید بسوزه به پای چندتا سهم اینجوری و گروه خودروسازی ها

نظر

• omidvar
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 796

با سلام خدمت دوستان
                            صحبتها وسناریوهایی از اونور اب مطرح شده دال بر اینکه موج نزولی واصلاحی فعلی نه موج 4 بزرگه ونه موج 4از3 بزرگه بلکه موج اصلاحی فعلی شاخص کل موج 2 بزرگه که چیزی به پایانش نمونده شایدهم یکم طول بکشه وبعدش هم شروع موج 3 بزرگ که زمان واهداف اون نیاز به بررسی دقیق داره
                            آخرین ویرایش توسط omidvar؛ 2014/09/01, 22:20.
                            شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• Trader7
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 940

یادمه16سالم بود و چند ماهی میشد کونگفو توآ را ول کرده بودم و تنهایی تمرین میکردم
                              یکروز که مسابقات انتخابی بوکس استان بود رفتم تماشای مسابقات
                              گفتم ببینم این ورزش بوکس که میگند مسابقات و مبارزاتش در چه حده
                              خلاصه جمعیت زیادی اومده بود
                              یکی داد میزد عباس هوک عباس هوک بزن
                              اون یکی داد میزد جعفر گاردتو بالا بگیر از گوشه رینگ خارج شو
                              خلاصه ما هم محو تماشا
                              بعد دیدن چند مبارزه به خودم گفتم آخه اینم شد ورزش؟
                              کلا4تا ضربه داره چپ و راست مستقیم با هوک و آپرکات
                              دیگه مسابقه آخر که دیدم گفتم من الان داخل رینگ بودم دخل جفتشون میاوردم
                              اینا که بلد نیستند مبارزه کنند نه نفس دارند نه نای مشت زدن نه بلدند گاردشون ببندند و نه...

خلاصه گذشت یمدت که داشتم تو استادیوم تمرینات هوازی میکردم با یه پسری آشنا شدم که قهرمان بوکس جوانان استان بود با درخواست اون رفتم کلاس بوکس
                              وقتی رفتم سر تمرینات هنوز3روز نشده بود که مربی بچه ها رو به نوبت وارد رینگ کرد که مبارزه کنند
                              بمن گفت تازه اومدی فعلا تا یکماه باید تمرین کنی بعد وارد رینگ بشی
                              ولی من گفتم میخوام مبارزه کنم
                              اینم نامردی نکرد با یه حریف قدر انداخت که قهرمان81کیلو بزرگسالان شهرمون بود
                              خلاصه همون راند اول تا اومدم یه ضربه راست مستقیم بزنم
                              یهو دیدم طرف سریع خم شد به حالت u شکل و یهو یه هوک چپ سنگین رو فکم پیاده کرد
                              راند دوم هم زیر چشمم کبود شد دیگه مبارزه تموم شد از رینگ اومدم بیرون

این باعث شد بجای ساده پنداشتن و خود برتر بینی برم درست حسابی تمرین کنم
                              بعد کلی تمرینات سنگین و...تازه فهمیدم که بوکس4تا ضربه نیست

ضربه جب
                              ضربات مستقیم
                              هوک معمولی
                              هوک جهشی
                              آپرکات
                              ضربه کراس
                              حرکت پاها -ساید استپ-استپ بک و حرکات جاخالی دادن داک و راک -کنتر و فایت و ضربات ترکیبی و انواع گاردها و....

اینها را بعد اینکه کلی زیر چشمام گوجه سبز شد و کتک خوردم یاد گرفتم
                              قبلش چون شناختی نداشتم فکر میکردم ورزش ساده ایه و چیزی نداره

اونموقع تو16-17سالگی به این موضوع پی بردم که از بیرون وقتی به موضوعی نگاه میکنمو شناختی ازش ندارم قضاوت نکنم و تا وقتی شناختی از علمی یا هنری یا...ندارم الکی راجعش نظر ندم و به اصلاح تو هر موضوعی خودمو نخود آش نکنم

نگاه یکسری تحلیلگر نماها به بورس و تحلیلهای بنیادی و تکنیکال منو دقیقا یاد خاطره بوکس کار کردنم میندازه
                              البته من در اون سن و سال تونستم درس بگیرم
                              هر جا به موضوعی برخوردم که برام ناشناخته بود بجای اینکه اونو نفی کنم یا مسخره کنم سعی کردم با اون موضوع یا علم و دانش آشنا بشم و ازین راه هم کلی سود و استفاده بردم

اینا هم هرجا به موضوعی رسیدن که براشون مبهم یا ناشناخته بود و سوادشو نداشتن با لودگی و نفی اون خودشون ارضا کردند.

یعنی اعتماد به سقف اینجور افراد رو اگه صندوق صدقات داشت الان خودشو باجه بانک مرکزی میدونست

کاظم نادرعلی

نظر

• PETROLEUM
                                Banned
                                • May 2014
                                • 853

خب آقای صالح آبادی ، نفرات زیردست شما رو آوردند به همان روش کثیف قدیمی و منسوخ ::: قطع کردن عمدی سایت بورس در وسط بازار :: بعدش هم لابد به بالا می گویید "نقص فنی" بوده !!
                                البته آمار معاملات که بیاد ، معلوم میشه توی این چند دقیقه نقص فنی برای همه بوده یا نه ؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X