شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سرژیک
    عضو عادی
    • Sep 2013
    • 113

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط arminfar پست شده است View Post
    با درود
    علی آقا ، هنوز این موضوع که شاخص تو روند صعودی قرار گرفته و یا تو اصلاحه ( 5 ـ B ) مشخص نیست ، ضمن اینکه ، احتمال ادامه اصلاح (موج B) بیشتر میباشد .
    در نهایت تحلیل شاخص ، مخصوصا بازار بورس تهران ، زیاد منطقی و قابل اتکا نیست .
    علی جان منو ببخش .
    البته این نظر شخصی این حقیر میباشد و ممکن است نظر من هم اشتباه باشد .
    ارادتمند
    آرمین فروهر
    جناب فروهر اگر تو اصلاح باشیم هدف شاخص رو چند می بینین؟
    با سپاس.

نظر

• محمد 66
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 2938

در اصل توسط لولی بربط زن پست شده است View Post

معاون بورس: گزارش ۳ ماهه شرکت‌ها فراتر از انتظار بود/ قیمت‌ها کمتر از این نمی‌شود

معاون بازار شرکت بورس با بیان اینکه گزارش ۳ ماهه شرکت‌ها فراتر از انتظار بود، تاکید کرد که بورس تهران از این پس روند مثبتی به خود گرفته و به زودی از بازدهی منفی خارج می‌شود.

به گزارش نامه نیوز به نقل از ایسنا، علی صحرایی گفت: بورس اوراق بهادار تهران در چند ماه گذشته دچار افت شد اما انتشار اخبار سیاسی و اقتصادی و نیز انتشار گزارش ۳ ماهه شرکت‌ها موجب شد تا اوضاع بورس بهبود یابد بنابراین کسانی که منتظر هستند تا قیمت‌ها در بورس کاهش یابد، باید بدانند که قیمت‌ها به پایین‌تر از این میزان نمی‌رسد.

وی افزود: از سوی دیگر گزارش ۳ ماهه شرکت‌ها فراتر از انتظار بود و سودهای خوبی در مجامع شرکت‌ها تقسیم شد که این موضوع باعث می‌شود تا نگرانی سهامداران برطرف شده و دوباره به سمت بورس جذب شوند.

وی در خصوص انتشار اوراق تبعی گفت: در حال حاضر اوراق تبعی در بورس منتشر می‌شود ولی بنا به دلایلی سهامداران عمده با انتشار اوراق تبعی از صندوق توسعه خارج می‌شوند.

صحرایی به تاثیر بسته دولت برای خروج از رکود در بازار سرمایه اشاره کرد و گفت: عمده صنایع فعال در بازار سرمایه صنایع تولیدی هستند که طرح خروج از رکود و یا ارائه تسهیلات در فرآیند سودآوری شرکت‌ها اثر مثبتی داشته و سودآوری شرکت‌ها را افزایش می‌دهد.

معاون شرکت بورس تصریح کرد: بنابراین حمایت‌های دولت از بازار سرمایه، انتشار اوراق تبعی، فضای مثبت سیاسی، چشم انداز آینده در خصوص کاهش سود سپرده‌های بانکی موجب شد تا اوضاع بورس بهبود یابد. به این ترتیب قطعا بازار سرمایه بهبود یافته و در آینده نزدیک از بازدهی منفی خارج می‌شود.

وی در خصوص عرضه اولیه سهام شرکت‌ها گفت: در حال حاضر علاوه بر توقف عرضه‌های اولیه، شرکتی برای عرضه در بورس نداریم.

برای من به شخصه گزارش های 3 ماهه خیلی فراتر از انتظارم بود ، با این افت شاخص انتظار داشتم حداقل 50 درصد شرکتها تعدیل منفی بالا بدهند در صورتی که در بیشتر شرکتها تعدیل منفی نداشتیم .

رشد قیمت سهام فقط وابسته به سود شرکت نیست ، بلکه باید رشد دارایی ها را هم در نظر بگیریم . مثلا سهمی مثل مخابرات 53 تومان سود اعلام کرده حداقل باید 10 تومان هم سود ناشی از رشد قیمت دارایی ها در نظر بگیریم ، میشود حداقل 63 تومان سود که اگر با پی به ای سود بانکی یعنی 5 قیمت گذاری کنیم قیمت سهم باید بالای 300 تومان در بدبینانه ترین حالت باشد .

کماکان اعتقاد دارم شاخص تا یکسال آینده می تواند 130 تا 140 هزار واحد را هم ببیند ، منتهی این سود 100 درصدی باید نصیب سهامدار حقوقی بشود و سهامداران حقیقی فقط بروند در تایپیکها و سایتهای مختلف بورسی صحبت از ریزش و رکود و موج b و ... بکنند .

نظر

• Trader7
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 940

در اصل توسط azarpad پست شده است View Post
        بانك ملت و فولاد مباركه عالي باز شدند مخصوصا بانك ملت . هر دو سهم فرصت خريد بودند . اين دو سهم ميتوانند شاخص را بالا ببرند .
        بانک ملت می تونه از همین جا(214) تا حدود 300 تومن رشد کنه در میان مدت
        40% سود بدون ریسک
        سهم بنیادی به این میگن
        با سقوط شاخص کمترین اصلاح و با صعود شاخص بیشترین صعود رو کرده

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
        رشد قیمت سهام فقط وابسته به سود شرکت نیست ، بلکه باید رشد دارایی ها را هم در نظر بگیریم . مثلا سهمی مثل مخابرات 53 تومان سود اعلام کرده حداقل باید 10 تومان هم سود ناشی از رشد قیمت دارایی ها در نظر بگیریم ، میشود حداقل 63 تومان سود که اگر با پی به ای سود بانکی یعنی 5 قیمت گذاری کنیم قیمت سهم باید بالای 300 تومان در بدبینانه ترین حالت باشد .

کماکان اعتقاد دارم شاخص تا یکسال آینده می تواند 130 تا 140 هزار واحد را هم ببیند ، منتهی این سود 100 درصدی باید نصیب سهامدار حقوقی بشود و سهامداران حقیقی فقط بروند در تایپیکها و سایتهای مختلف بورسی صحبت از ریزش و رکود و موج b و ... بکنند .

نظر

• بهزاد بهزادی
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 494

جمعه شب همه عزیزان بخیر،

هفته گذشته سومین هفته مثبت پیاپی بود که بازار سپری کرد... نکته جالب توجه بالا رفتن تقریبی حجم معاملات در بازار بود که این اتفاق مهم همزمان با بسته بودن تعداد زیادی از نمادها اتفاق افتاد و نشانه خوبی از ورود بخشی از نقدینگی خارج به بازار داره...

در سه هفته گذشته شاخص فقط سه روز منفی رو داشته که آمار جالبی هست... اما وضعیت بازار به جهت بنیادی چگونه است؟

بعد از تمدید چهار ماهه مذاکرات هسته ای که همراه با رویکردی مثبت از طرفین بود بازار شاهد از بین رفتن ریسک سیستماتیک احتمالی بود که شکست مذاکرات و یا تمدید بالاجبار آن بوجود می آورد... به نظر میرسه تا چند ماه آینده و نزدیک شدن به مهلت چهارماهه شاهد واکنش منفی بازار نباشیم و از سویی همین فرصت چهار ماهه زمان مناسبی برای ورود سرمایه ها به بازار است...

اتفاق مهم دیگر این روزها گزارش های سه ماهه شرکت ها بود که تا به اینجای کار و با علم به این موضوع که دولت در سه ماهه اول سیاست های شدید انقباضی رو در دستور کار داشت و از افزایش نرخ ها جلوگیری کرد، با این حال گزارش ها نسبتا خوب بودند و کمتر شاهد تعدیل منفی و یا عدم پوشش شرکت ها به دلیل اجرای سیاست های دولت بودیم... در مجموع این گزارش ها به نفع بازار منتشر شدند...

اما هفته پیش رو هفته ای نیمه تعطیل هست و نزدیک به پایان ماه مبارک رمضان هستیم... علی القاعده میشه این انتظار رو داشت که با اتمام ماه رمضان بازار و همچنین با بازگشایی نمادها بازار به مسیر صعودی خود ادامه دهد...

به تمام موارد فوق ورود عملی به بخشی از سیاست های بسته خروج از رکود رو هم باید اشاره کنیم... به نظر میرسه بازار به تدریج شرایط روانی ایده آلی برای سرمایه گذاری پیدا می کنه و در این مسیر صعودی هر اصلاح موقتی به منزله فرصت ورود مجدد به بازار است نه فرصت خروج از آن...

به جهت تکنیکال تغییر خاصی ندارم و فعلا بدون دردسر تا 80 هزار واحد خواهیم رفت تا ببینیم در ادامه داستان شاخص به کجا می انجامد... فعلا زیاد تحت تاثیر جودهی های منفی که به دلیل ضعف دانش تحلیلی و یا به دلیل نقد بودن عده ایست نشوید...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• PETROLEUM
            Banned
            • May 2014
            • 853

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
            در سال رکود اقتصادی انتظار بازده بالا از بورس انتظاری عبث است و اتفاقا بازار ما با اعلام گزارش های سه ماهه نشان داد که مشکل بنیادی دارد
            گزارش ها در کدال موجود هستند بررسی بفرمایید متوجه عمق رکود خواهید شد.
            متاسفانه برخی نمی خواهند متوجه بشوند که تاثیرات رکود در صورتهای مالی مشهود شده است - به استثنای گروه دارویی و سیمانی و برخی تک سهمها که انصافا" صورتهای سه ماهه خوبی دادند - ::
            البته وقتی که رسما" معاون بازار دارد مصاحبه می کند و قصد دارد مثل سابق دروغگویی کند ، انتظاری بیش از این نمی شود داشت :: بدنه ناسالم سازمان می گوید وضعیت شرکتها خوب است بلحاظ بنیادی و نباید منتظر کاهش قیمتها باشید ! ::

ولی از آنسو --------> مغز متفکر دولت یعنی دکتر مسعود نیلی در کنفرانس خبری دولت (هفته قبل) رسما" تایید کرد که شرکتها دچار رکود تورمی هستند :: قبلا" هم در برنامه های تبلیغاتی دولت قبل از انتخابات ریاست جمهوری ، ایشان دکترین دولت فعلی را تشریح می کرد و همین صحبت را گفته بود : اظهارات دو قسمت مختلف دولت را کنار هم بگذارید ببینید معاون سازمان بورس ، فقط شده ابزار دست مافیای بازار که اراده کرده اند به هر قیمت بازار بالا برود حتی با خودرویی ها !!!!!!
            فراموش نکنید که اظهارات دکتر نیلی ، در واقع جوهره اقتصادی دولت فعلی می باشد و اکثر برنامه ریزی های کلان اقتصادی کشور تحت نظر ایشان می باشد ::

نکته دیگر که مهم هست اینه که جهت گیری بورس ، الزاما" هم جهت با وضعیت اقتصادی کشور نمی باشد :: وضعیت بورس ، بیشتر براساس اراده همان 50 نفر اصلی (صاحبان کارگزاری ها و معدودی از صاحبان قدرت و ... ) تعیین می شود نه براساس سیاستهای کلی اقتصادی کشور :: این دو موضوع نباید مخلوط شود ::
            مناقع یک عده در این هست که بازار را بهم بریزند :: رشد هیجانی و نزول هیجانی

آخر این چه تغییر شرایط بنیادی بوده است که به مدت زمان 6 ماه از دی ماه 92 تا 9 تیرماه نزولی بوده است ولی به فاصله 3 هفته بعد از این تاریخ و در انتهای تیرماه ، ناگهان این جهش مثبت بزرگ رخ داده است ؟؟؟
            برخی از شرکتهای بزرگ هم که تعدیل منفی داده اند :: فخوز ، شپدیس ، فملی و ... :: پالایشگاهی ها هم بعد از دوسال هنوز دنبال رفع ابهام هستند ! صورتهای مالی خودروسازی ها هم که کلا" صندوق گنج شده است !
            ضمنا" این عدد شاخص کاذب اگر بدون تعدیل سود نقدی مجامع درج شود ، اظهار نظر مسئولان آمار ساز سازمان هم جالب خواهد بود :: این شاخص فعلی با تعدیل سود نقدی مجامع هست که بعضی از آنها 8 ماه بعد سود خودشان را پرداخت می کنند !!!!!

قرار بود شاخص صدهزار تا بشه !

دیدگاه کلان و بلند مدت بنده نیز به بازار سرمایه مثبت هست منتها میان مدت و کوتاه مدت فرق می کند :: پیشخور کردن سودهای آینده ، چیز خوبی نمی باشد !
            لحاظ نمودن موضوعات فوق ، قابل توجه می باشد

اول پرسود و دوم سلامت باشید
            آخرین ویرایش توسط PETROLEUM؛ 2014/07/25, 22:24.

نظر

• محمدرضا 87
              عضو فعال
              • May 2012
              • 1522

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post

بازار واقعا شگفت زده شده بود از خودرو برا همین امروز منفی باز شد و ملت فروختن و اگه محدودیت نداشت پایین تر از این حرفام می رفت.

شما eps 100 بده به خودرو باتوجه به اینکه سهم با p/e 4 , مستعد رشد نمی دونید میگیریم 3 میشه 300 تومن قیمت سهم که الان پره پره قیمت ، تازه این 100 تومن بعد از چند سال بدست خواهد اومد.و بعد از توافق.

دوست عزیز گروه دارو که پارسال رشد کرد و p/e شد 9 الان شده 4 این چه تحلیل من درآوردیه که اگر سهمی رشد کرد ولی بعد سقوط آزاد کرد و 1/3 قیمت قبلی شد رشدی براش در نظر نگیریم.

شما خوردو رو با p/e نجومی و کلی ابهام در روند آیندش مستعد رشد میدونی ولی سهم با p/e 4 رو نه؟!

واقعا یکسری دوستان دیدگاهشون نسبت به گروه خودرو و بقیه بازار حالبه. یه زمانی صدرا هم همین وضیعت رو داشت.

این چنین با قاطعیت حرف زدن راج به گروه های دیگه کار درستی نیست .

ایشالا گروه خودرو هم بالا بره شما سود کنید ما که بخیل نیستیم.

پر سود باشید.
              دوستانی که دم از خودرو میزدن که این سهم بهترین سهم،دوستانی که میگفتن این خودرو از شبندرم بهتره. رشد میکنه فلان تومن میشه، تعدیل 170 درصدی داده و .... انواع بوق ها.

وبا قطعیت میگفتن گروهای دیگه همه رشدشونو کردن فقط خودرو باید رشد کنه. بیان تحویل بگیرن خودروشونو البته اگه خالی نکرده باشن. این مدت همه سهما 10 تا 15 درصد بالا رفت خودرو درجا زد تو مجمع هیچی نداد حالا هم صف فروش.

ببخشید موضوع ارتباط به تاپیک نداشت.

پر سود باشید.

نظر

• علی علیزاده
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1159

دوستانی که دم از خودرو میزدن که این سهم بهترین سهم،دوستانی که میگفتن این خودرو از شبندرم بهتره. رشد میکنه فلان تومن میشه، تعدیل 170 درصدی داده و .... انواع بوق ها.

وبا قطعیت میگفتن گروهای دیگه همه رشدشونو کردن فقط خودرو باید رشد کنه. بیان تحویل بگیرن خودروشونو البته اگه خالی نکرده باشن. این مدت همه سهما 10 تا 15 درصد بالا رفت خودرو درجا زد تو مجمع هیچی نداد حالا هم صف فروش.

ببخشید موضوع ارتباط به تاپیک نداشت.

پر سود باشید.
                دوست عزیز حالا تو دو هفته اخیر یبار منفی شده باز شروع کردید؟؟؟یکله که نمیتونه رشد کنه اصلاح هم لازمه کاارش هس واسه صعود مجدد....احتمالا امروز تا اخر وقت صفش جمع میشه یا نهایتا فردا و روند صعودیشو استارت میزنه....باید قبول کنیم که میتونه رشد خوبی داشته باشه در اینده/کاری هم به پی ای و این مسایل نداشته باشید چون پول پشتش هس و خیلی طرفدار داره سهم
                یا غنی....

نظر

• محمدرضا 87
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 1522

در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Post
                  دوست عزیز حالا تو دو هفته اخیر یبار منفی شده باز شروع کردید؟؟؟یکله که نمیتونه رشد کنه اصلاح هم لازمه کاارش هس واسه صعود مجدد....احتمالا امروز تا اخر وقت صفش جمع میشه یا نهایتا فردا و روند صعودیشو استارت میزنه....باید قبول کنیم که میتونه رشد خوبی داشته باشه در اینده/کاری هم به پی ای و این مسایل نداشته باشید چون پول پشتش هس و خیلی طرفدار داره سهم

تو دو هفته اخیر این سهم درجا زده هیچ سودی برا خریدار نداشته و 15 درصد از باراز عقب افتاده این ها همه یعنی منفی بوده و یک روز نبوده.

سهمی که به قول خودتون با پولی که پشتشه داره میره بالا نه تحلیل نه سودآوری نه بنیاد سهم باید ازش فرار کرد چون هر لحظه ممکنه اون پول از پشتش بره رو یه گروه دیگه..

بحثی ندارم و نمی خوام تاپیک به بی راهه بره.

صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

امیدوارو همینی که شما میگین باشه و سود کنید و من اشتباه کرده باشم.

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

تو دو هفته اخیر این سهم درجا زده هیچ سودی برا خریدار نداشته و 15 درصد از باراز عقب افتاده این ها همه یعنی منفی بوده و یک روز نبوده.

سهمی که به قول خودتون با پولی که پشتشه داره میره بالا نه تحلیل نه سودآوری نه بنیاد سهم باید ازش فرار کرد چون هر لحظه ممکنه اون پول از پشتش بره رو یه گروه دیگه..

دوست عزیز اینجا از خودرویی دفاع نمیکنم ولی یادمه یک سالی روی شیران مثبت بودید و سود که نداد هیچ، در کورس 130 درصدی شاخص افت هم کرد
                    اینارو گفتم که توجه بفرمایید نقل قول کردنهای بولد و من گفتم و من میدونستم خیلی کار پسندیده ای نیست
                    ضمن اینکه بازه دو هفته ای هیچ جا برای محاسبه بازدهی به کار نمیره.
                    موفق باشید
                    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• هوای آفتابی
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 184

سلام به همگی

روند دو - سه هفته اخیر بازار نیاز به استراحت داره ولی بعید می دونم اوضاع به همین منوال بمونه و همانند نمودار روزانه این لحظه شاخص که در ادامه آوردم پس از ورود به ابرکومو هنوز ازش خارج نشده اکثر نمادها در قیمتهای پایین خریدار وجود داره بخصوص نماد شاخص ساز فارس
                      بنده به شخصه ریسک ماندن در سهم رو می پذیرم و بازار را در کلیت صعودی می دانم و البته امروز خرید هم داشتم ، دیگه اوضاع که بدتر از دو هفته پیش نیست! /:.winksmiley02.:/

ضمناً من امروز بعد از 6 ماه تازه ضررهام صفر شده و این احتمال رو میدم اشخاص دیگه ای هم مثل من باشن پس کلاً احتمال فروش این افراد در این قیمتها زیاده ولی به اعتقاد من تنها یک مانی بک می تونه باشه و ممکنه چند روزی بازار را نوسانی کنه و بعدش که خستگیش در رفت صعود مرحله بعدش رو شروع کنه.

بد نیست یک نگاهی هم به این نمودار بندازید ، خالی از لطف نیست.

موفق باشید.
                      [COLOR=#000080][I][FONT=tahoma]تصحیح یک تصمیم [B]غلط [/B]بیشتر از گرفتن یک تصمیم [B]صحیح [/B]زمان می برد.[/FONT][/I][/COLOR]

نظر

• علی علیزاده
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1159

همینی که میگم هس شکی نکنید....بازار بورس یه بازاری هس که اول روانشناسی باید داخلش بلد باشی بعد تحلیل چون تریدرها احساسی تصمیم میگیرن ومبنای کارشون همینه مخصوصا داخل ایران....ی مثال واستون میزنم تا دقیقا متوجه بشید....تو این شش ماه اخیر که بازار 50 الی 60 درصد ریخت مگه چه اتفاقی داخل بنیاد شرکت ها افتاد که اینجوری سهاماشون ریختن؟؟ایا تعدیل منفی دادن؟و ....؟بازار احساسی ریخت و تمام....به نظر بنده بنیاد سهم فقط در حد زیر پنجاه درصد میتونه کمک به روند صعودی سهم کنه....یا علی
                        یا غنی....

نظر

• peyman_zdfy
                          Banned
                          • Feb 2013
                          • 247

روند کلی بازار را مثبت و صعودی ارزیابی میکنم و توصیه می کنم ریزشهای گذشته شاخص را فراموش کنید و کمی سهامداری پیشه کنید و از خرید و فروش های بی دلیل و متعدد خودداری کنید. بهترین بازدهی های بورس در سرمایه گذاری های میانمدت و بلند مدت حاصل میشود . ما تمام بازار را که نمیتوانیم بخریم . بنابر این در سهمی که وارد میشویم باید به سطوح مقاومت و حمایت و حد ضرر توجه کنیم و فقط در همین سطوح اقدام به معامله کنیم و بی جهت کارمزد و مالیات پرداخت نکنیم. و برای خود حد سود نیز در نظر بگیریم تا سود بدست آمده را ذخیره کنیم. بسیاری از سود و زیان های ما به نحوه معاملات ما مربوط میشود .

نظر

• محمدرضا 87
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 1522

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                            دوست عزیز اینجا از خودرویی دفاع نمیکنم ولی یادمه یک سالی روی شیران مثبت بودید و سود که نداد هیچ، در کورس 130 درصدی شاخص افت هم کرد
                            اینارو گفتم که توجه بفرمایید نقل قول کردنهای بولد و من گفتم و من میدونستم خیلی کار پسندیده ای نیست
                            ضمن اینکه بازه دو هفته ای هیچ جا برای محاسبه بازدهی به کار نمیره.
                            موفق باشید

جناب مصری پور من نگفتم میدونستم.اصلا عادت به این رفتار ها هم ندارم اگر داشتم ....
                            همیشه هم خواستار این بودم همه دوستان سود کنن ولی واقعا شما جای من وقتی میبینی یکسری از دوستان میگن فقط خودرو فقط خودرو و گرو های دیگه هیچ، حرفی نمیزنی؟!

شما شیران رو با خودرو مقایسه می کنید؟! این فقر تحلیلی بازار که شیران با این چشم انداز سودآوری داره با p/e 4 معامله میشه و البته حقوقیش که خود شما از من بهتر می دونید چه موجوداتی هستن. اون زمانی که همه داشتن دلارو 3700 میگرفتن شیران 2500 گرفت. بله من رو شیران مثبت بودم براساس تحلیل چون بنیادش عالی بود ولی متاسفانه حقوقی سهمو نمیشناختم.

بنده تحلیل های شمارو قبول دارم و کاملا به علمتون احترام میزارم. ولی یه جاهایی نمیشه حرف نزد.

مرسی از توجه شما.

نظر

• moslem.zm2060
                              عضو فعال
                              • May 2014
                              • 121

سلام دوستان
                              به نظر شاخص تو این هفته به خاطر تعطیلات از ایچیموکو خود به صورت افقی نه به صورت عمودی خارج شه
                              و برای ادامه روند صعودی خود می خواد مسلح شه اماده شلیک شید
                              Using Tapatalk

نظر

• anahita
                                عضو فعال
                                • Jan 2013
                                • 769

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، ولی‌الله سیف، رئیس کل بانک مرکزی در این جلسه با اشاره به برگزاری جلسات فشرده تیم اقتصادی دولت برای تدوین بسته سیاستی برون رفت غیر تورمی از رکود گفت: با تبادل نظر اعضای تیم اقتصادی ، سرانجام نسخه برون رفت از رکود، نهایی و به دولت ارائه شده است .
                                *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

در حال کار...
                                X